Fakta-fakta Biografi Jermain Defoe

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Garfield". Kisah Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Kita ditambah Biografi Bukti sing ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan sejarah Liga Primer, nanging sawetara nganggep Biografi Jermain Defoe sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Jeneng lengkapé yaiku Jermain Colin Defoe. Dheweke lair dina dina 7th Oktober 1982 ing Beckton, London. Jermain lair saka ibune, Sandra Defoe, lan Bapa Dominikan, Jimmy Defoe. Dheweke lair minangka anak pisanan saka kulawarga 3 sing kepengin Kristen lan vegan.

Jermain Defoe rawuh ing St Joachim Primary School ing Custom House, London lan St Bonaventure ing Forest Gate, London. Dheweke tansaya gedhe ing Canning Town karo sedulure Jade. Ing kasunyatane, Jermain Defoe jatuh cinta karo bal-balan nalika kulawargane pindhah menyang Beckton sing dianggep minangka papan bal-balan. Piyambakipun miwiti kanthi nggayuh sepak bola lima wonten ing Newham Leisure Centre.

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Sawise akeh panambahan, wong tuwané menehi saran supaya gabung karo tim liga Minggu Senrab kang dikenal minangka bal-balan tingkat paling apik sing dikenal ing London kanggo mrodhuksi pemain kayata Lee Bowyer, John Terry, Ashley Cole lan Ledley King.

Sawise ngowahi 14 ing taun 1997, dheweke gabung karo School of Excellence ing FA Lilleshall, Shropshire dening Charlton Athletic. Minangka wong tuwané bakal terus ngupayakake babagan pendidikan kanthi bal-balan, Defoe banjur sekolah ing Idsall School nalika main bola.

Rong taun salajengipun ing umur 16, piyambakipun pikantuk keputusan ingkang kontroversial kanggé ngowahi profésional kaliyan West Ham United. Defoe miwiti 2003-04 karo West Ham nanging ditolak kanggo mlebu kontrak anyar lan masalah tatatertib, kalebu telung tatalenan, sing mung bisa dimainake 22 sing cocog karo 34. Kanggo ngurangi ketegangan, Defoe sing dadi 18 dipinjamkan ing klub divisi loro Bournemouth lan ngentekake saklawasé musim kanthi klub, nggawe penampilan 29 lan nyetak gol 18.

Young Jermain Defoe ing Bournemouth

Sawise rekor apik, Tottenham nunjukake minat lan nampa tawaran kasebut. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Akeh wong nelpon tikus katresnan amarga dheweke wis tanggal akeh wanita sing tresna marang amarga Kitchen Big (Sampeyan bakal ngerti rincian ing pungkasan artikel iki). Kita nyedhiyani rinci ing ngisor iki kita ngerti babagan urip sesambetan.

Casey Batchelor: Jermain Defoe didhisiki dening Casey Bachelor sing kepribadian TV selebriti lair ing Essex, Britania Raya. Dheweke dadi anggota daftar ing ngisor iki: musim televisi 2014 Inggris, acara Selebriti Big Brother (UK) lan program televisi realita Channel 5 (Inggris).

Jermain Defoe sakwise Casey Bachelor

Dheweke bubar ing 2002, nalika dheweke pindhah menyang Joanne Beckham.

Joanne Beckham: Joanne minangka pribadi Inggris lan adhine saka Legendaris David Beckham. Dheweke hubungan karo Jermain Defoe diwiwiti ing 2001 lan rampung ing 2002.

Jermain Defoe bebarengan karo Joanne, adhine Dawud Beckham.

Joanne Beckham mlebu Marcus Bent lan Titus Bramble sawise hubungane karo Jermain Defoe.

Stephanie Moule: Stephanie digambarake ing ngisor iki yaiku ibu siji sing sepisan dadi jago rahasia kanggo Love rat, Jermain Defoe.

Jermain Defoe tau dadi Stephanie Moule minangka jago dheweke

Dheweke kepengin dadi pacangan kanggo pitung taun (2001 kanggo 2007). Hubungane dheweke sithik banget amarga jarak dheweke ing tlatah Tottenham ing ngendi pacangan rahasia dheweke main bal-balan. Dheweke misuwur amarga nganggo jubah Jermain Defoe.

Stephanie Moule ndhukung dheweke

Charlotte Mears: Charlotte Mears tau melu Jermain Defoe ing taun 2006 sawisé tuku kanggo dheweke dering engagement £ 63,000. Nanging, keterlibatan kasebut dipérang ing 2007 sawisé pindhah menyang Rachel Rachel Cameron.

Charlotte Mears tau melu Jermain Defoe

Charlotte ditinggal "Heartbroken" sawise Jermain ngakhiri rembugan rong taun lan marang kanca-kanca dheweke ngrencanakake kanggo ngedol dering engagement £ 63,000. Charlotte wis ngandhani News babagan perencanaan sing arep nikah ing pesta musim panas. Dheweke ngaku dheweke menehi bali Range Rover 4 × 4 dheweke wis tuku dheweke sawise pamisah.

Rachel Cameron: Dheweke miwiti hubungan karo Jermain Defoe ing 2007. Rachael Cameron minangka selebritis Inggris sing tau misuwur amarga Kiss lan Marang Conquest saka Jermain Defoe.

Rachel Cameron tau miwiti hubungan karo Jermain Defoe ing 2007

Dheweke ninggalake dheweke sawise ngelingake dheweke minangka tikus cinta sing bubar bubar.

Sarah Giggle: Sawise hubungane karo Rachael Cameron rampung, Jermain Defoe banjur entuk pandhita anyar ing wong, Sarah Giggle.

Sarah Giggle tau dadi Defoe

Sarah minangka Model Inggris kanggo Glamor. Dheweke uga kondhang amarga Kiss lan Tell Conquest saka Jermain Defoe.

Danielle Lloyd: Jermain Defoe ing 2008 miwiti kencan karo Danielle sing mantan Miss England lan Miss Great Britain. Dheweké pisanan tambah kondhang nalika dhèwèké dilirwakaké judhulé Miss Great Britain sawisé ngetokake foto ing majalah kasebut.

Jermain Defoe ing 2008 diwiwiti karo pasangan Danielle

Danielle Lloyd wis hubungan karo Luis Hamilton (2002), Teddy Sheringham (2006 - 2007), Armand Traore (2007), Marcus Bent (2007), Jamie Pearce (2007), Ryan Babel (2008) Jamie O'Hara.

Chantelle Houghton: Dheweke ana ing hubungan karo Jermain Defoe ing 2009. Padha bubar taun sing padha.

Hubungane karo Chantelle Houghton karo Jermain Defoe

Chantelle Vivien Houghton yaiku pribadine televisi Inggris, model glamor, pribadine media, presenter, kolumnis lan novelis.

Imogen Thomas: Sawise ngilangi karo Chantelle, Jermain Defoe mlebu Imogen Thomas ing 2009.

Jermain Defoe kaping tanggal Imogen Thomas ing 2009.

Dheweke wis ana ing hubungan 11 kalebu Defoe. Popular ing antarané kalebu; Ryan Giggs (2011), Danny Simpson (2009), Dewight Yorke, Didier Drogba (2005) lan Jamie Morrisons (2006). ETC.

Alexandra Burke: Sawisé dipérang dadi Imogen Thomas, Jermain Defoe banjur dadi siji nganti 2012 nalika dhèwèké wiwit mlebu ing penyanyi Inggris, Alexandra Burke sing dadi pacaré resmi.

Jermain Defoe bebarengan karo Singer Inggris, Alexandra Burke

Lair Alexandra Imelda Cecelia Ewan Burke ing 25th August 1988 ing Islington, London, Inggris. Dheweke terkenal karo The X Factor. Sayange, padha bubar taun sing padha (2012) hubungan kasebut diwiwiti.

Chloe Green: Digambarke ing ngisor iki, dheweke iku putri bisnis businessman billionaire Sir Philip Green.

Jermain Defoe tau dadi Chloe Green

Dheweke wis hubungan karo Jeremy Meeks (2017), Marc Anthony (2013-2014) lan Djibril Cisse (2012).

Danielle Armstrong: Dheweke dadi Contestant TV Reality Inggris. Lair ing 4th May 1988 ing Inggris, Inggris, dheweke misuwur ing The Only Way Is Essex. Defoe miwiti hubungan karo dheweke ing 2012.

Jermain Defoe tau tanggal Danielle Armstrong

Dheweke hubungan karo Jermain Defoe rampung ing 2014.

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Allegation Breaking Marriage

Bintang sepak bola Inggris Jermain Defoe tau dadi pusat klaim sing luar biasa sing tanggung jawab kanggo ngilangi pernikahan DJ. DJ sing ditakon yaiku Ben Weston digambarake ing ngisor iki karo bojone lan pelacur.

Jermain Defoe tau mimpin Marriage Breakup

DJ Ben Weston pegatan garwané Sally sasi sasampunipun ngertos Defoe kagungan urusan kaliyan piyambakipun. Dheweke kepengin ngerti sawise netepi Defoe ngunjungi showroom sales kanggo tuku bak mandi panas. Sateruse, Sally ngirim foto ing media sosial amarga dheweke ngalahake Sunderland Match sawise Defoe ngurutake dheweke karo sawetara tiket.

Ben Weston sing dadi presenter radio ing Heart FM banjur ngontak Defoe lan kanthi sedih dituduh dheweke turu karo bojone. Defoe kanthi banget nolak dheweke ana alesan ing pethukan. A sumber cedhak karo pamuter ngandika: "Ben yakin yen Jermain Defoe yaiku alasan kenapa perkawinane rampung. Saliyané dadi sial, Sally ngontak Jermain kanggo paring pitutur marang dheweke menawa pegatan kasebut mudhun marang Ben ora munasabah prilaku ".

Nanging, Jermain Defoe, felt sing ngetokake minangka dheweke wis nyeret menyang kabeh. Nanging sing ngerti bebener nyata ?? Paling awon kabeh yaiku yen Ben wrote jeneng Jermain Defoe minangka alasan kanggo pamisah nalika dheweke ngajokake makalah cerai.

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Jermain Defoe nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Dheweke banget sosial karo jinis lawan, Luwih kaya, Koperasi, diplomatik, ramah, adil

Kelemahane: Dheweke bisa dadi indecisive utamane ing hubungane. Wong sing wis siap pindah menyang cah wadon sabanjure. Jermain uga bisa nggawa rasa dendam lan rasa kasihan.

Apa dheweke seneng: Big Kitchens gentleness, sharing with others and going outdoors with someone he loves.

Apa ora disenengi: Jermain Defoe dislikes Kekerasan, ketidakadilan, banter, kesesuaian lan sengit piyambak.

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kang Kitchen

Defoe tau duwe pawon khusus ing omahé ing Hertfordshire sing ngetung £ 200,000. Nalika mobil lan sandhangan mewah umum digandhengake karo pemain bal-balan donya, pawon ora dadi pemain sing menehi perhatian.

Jermain Defoe's Kitchen

Dirancang dening Ennio Pedini, pawon kalebu loro pesawat televisi plasma, loro cooler anggur kanthi spasi kanggo botol 132 ing saben siji lan oven uap Gaggneau ing antarane akeh fitur banget larang.

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Jermain Defoe asalipun saking latar belakang kulawarga kelas menengah. Banjur ibune ngandhakake yen putrane kuwi penari apik. Gambar dheweke ing ngisor iki nyatakake periode kesedihan lan mourning minangka mung ilang anggota kulawarga dheweke kanggo pool electrocution.

Ibu Jermain Defoe - Sandra

Ing wawancara kanggo Mirror Saben ing 2010, ibune Jermaine Sandra nyengkuyung tresna marang anak lanang kanggo nari:

"Dheweke penari fantastis. Dheweke nduweni kabeh topi lan trofi kanggo bal-balan, nanging dheweke entuk siji kanggo nari. Dheweke menangake hadiah kanggo kabeh sekolah nalika dheweke isih cilik. Aku dadi bangga karo kuwi - kita wis entuk piala ing kabinèt nganggo bal-balan. Aku tansah ngandhani yen dheweke ora dadi pemain bal-balan, dheweke bakal dadi penari profesional. Yen dheweke bisa ngetokake Strictly utawa soko yen dheweke pensiun saka bal-balan, mesthi apik banget. "

BROTHER: Ing 24 April 2009, sedulure sadereng taun 26, Jade Defoe digambar ing ngisor iki, tilar donya kanthi ciloko kepala sasampunipun serangan ing Leytonstone, London.

Jermain Defoe, adhiné, Jade

WULANG: Ing 7 Juni 2012, bapakipun, Jimmy Defoe, tilar donya sawetawis perang panjang kanthi kanker tenggorokan. Ing ngisor iki foto Jimmy Defoe.

Ayah bapak Jermain Defoe - Jimmy

Defoe ana ing skuad England ahead UEFA Euro 2012 nalika semana, lan bali saka Polandia sawisé nampi kabar kasebut, nanging dheweke bisa mlebu maneh ing 9 Juni, rong dina sadurunge pertandhingan lan main ing Prancis minangka pengganti menit 77th.

SISTER: Jermain Defoe nduweni siji adhine, adhine sing jenenge Chonte. Defoe diarani wis ngurus adhine ing saindhenging taun, ngrusak dheweke karo apartemen lan mobil antarane liyane.

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ketemu karo Bradley

Nalika main kanggo Sunderland, Defoe bisa kekancan karo Bradley Lowery, penggemar enem taun sing duwe penyakit neuroblastoma, njlentrehake hubungan kasebut minangka "Nyorot mangsa".

Kisah Bradley Lowery karo Defoe

Persahabatan sing jero dadi loro sing bisa dumunung ing amben sing padha bebarengan lan turu.

Bradley Lowery turu karo Jermain Defoe

Saka pemain seri amarga dheweke asring diarani, Jermain dadi wong sing paling apik ing Liga Premier. Jermain bakal njupuk Bradley Lowery kanggo saben pertandhingan Sunderland. Paling wektu, Bradley bakal nyekel genggeman sing kuat lan ora bakal nglilani pahlawan

Bradley Lowery ora bisa ngalahake Defoe

Pertandhingan emosi karo Jermain mimpin kanggo Bradley Lowery sing dianugerahi 'Anak Wani' ing Pride of North East Awards ing Mei 2017; Defoe ngrawuhi upacara penghargaan kasebut, ngendika, "Minangka wong, dheweke wis ngowahi aku amarga apa sing dilakoni nalika umur enom". Saenipun, Bradley Lowery tewas wonten ing 7 2017 nalika umur 6. Jermain Defoe nguwuh-uwuh kanthi ati-ati sajroning ngeluhake kanca-kancane.

Pati saka Bradley Lowery digawe Defoe kanggo ngetokake luh

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kenapa dheweke lunga saka Amerika Serikat supaya cepet banget

Defoe wis ngakoni yen mbebayani nalika mabur. Iki minangka ciri sing padha karo Dennis Bergkamp. Panjenenganipun ngandika bilih piyambakipun gerah kaliyan saben gangguan lan gerakan pesawat kasebut.

Mungkin iki bisa dadi alasan sing nyata mantan pemain internasional Inggris ninggalaké MLS kanthi cepet, karo Toronto FC saikine kanthi apik kanthi nggayuh pertandhingan 19 lan nyetak gol 11. Jermain Defoe mung ora seneng karo gagasan kanggo lelungan jarak antarane Amerika Serikat lan Kanada nalika main.

Jermain Defoe Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Records

Pemain Scorer Paling Gol minangka Pengganti Liga Premier: A kasunyatan babagan Jermain Defoe yaiku, saliyane nyathet rekor Liga Utama dadi pencetak gol nomer lima ing Liga Premier, dheweke uga ngurmati dadi pencetak gol paling cepet minangka pemain pengganti ing sajarah Liga.

2nd pencetak hat paling cepet: Jermain Defoe ngrekam rekor gol paling cepet kaping pindho ing sajarah pertandhingan Liga Premier. Sakcepete wektu pitung menit, dheweke seneng karo wong akeh kanthi gawe telung gol.

3rd pamuter kanggo nyelehake gol 5 ing Match League: Jermain Defoe nduwe rekor liyane kanthi mencetak lima gol maneh ing pertandhingan Liga Utama. Iki minangka pertandhingan sing padha, lan dheweke uga nyetak hat-trick paling cepet ing sajarah Liga Premier.

TUTUP: Sugeng mirsani crita Jermain Defoe Childhood lan fakta-fakta Untold Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene