Fakta-fakta Biografi Jermain Defoe

Fakta-fakta Biografi Jermain Defoe

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Garfield". Kisah Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Kita ditambah Biografi Bukti sing ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti sejarah Liga Premier, nanging sawetara wong sing mikir Biografi Jermain Defoe sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Awal urip

Jeneng lengkap yaiku Jermain Colin Defoe. Dheweke lair tanggal 7 Oktober 1982 ing Beckton, London. Jermain lair saka ibune, Sandra Defoe, lan Rama Dominika, Jimmy Defoe. Dheweke lair minangka anak pertama saka kulawarga kebak 3 sing Kristen lan vegan sing taat.

Jermain Defoe sekolah ing Sekolah Dasar St Joachim ing Custom House, London lan St Bonaventure's ing Forest Gate, London. Dheweke gedhe ing Canning Town karo adhine Jade. Nyatane, Jermain Defoe tresna banget karo bal-balan nalika kulawargane pindhah menyang Beckton sing dianggep minangka lokalitas bal-balan. Dheweke miwiti kanthi main bal-balan limang sisi ing Newham Leisure Center.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Karir ing Ringkasan

Sawise dandan, wong tuwane menehi saran supaya dheweke gabung karo tim liga Minggu Senrab sing dikenal minangka bal-balan paling apik sing misuwur ing London kanggo ngasilake pemain kayata Lee Bowyer, John Terry, Ashley Cole lan Ledley King.

Sawise ngowahi 14 ing taun 1997, dheweke gabung karo School of Excellence ing FA Lilleshall, Shropshire dening Charlton Athletic. Minangka wong tuwané bakal terus ngupayakake babagan pendidikan kanthi bal-balan, Defoe banjur sekolah ing Idsall School nalika main bola.  

Rong taun mengko ing umur 16 taun, dheweke njupuk keputusan kontroversial kanggo dadi profesional karo West Ham United. Defoe miwiti taun 2003-04 karo West Ham, nanging nolak mlebu kontrak anyar lan masalah disiplin, kalebu telung undhang-undhang, sing nyumurupi dheweke mung main 22 saka 34 taun. Kanggo upaya nyuda ketegangan, Defoe sing umur 18 taun dipinjamake menyang klub divisi nomer loro Bournemouth lan nelas taun suwene karo klub kasebut, nggawe 29 penampilan lan ngetung 18 gol.

Sawise rekor apik, Tottenham nunjukake minat lan nampa tawaran kasebut. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Hubungan

Akeh sing ngarani tikus katresnan amarga dheweke wis pacaran karo akeh wanita sing tresna marang dheweke amarga Kitchen sing gedhe (Sampeyan bakal ngerti rincian mengko ing artikel iki). Kita nyedhiyakake detail ing ngisor iki sing dingerteni babagan urip sesambetan.

Casey Batchelor: Jermain Defoe diwiwiti kanthi pacaran karo Casey Bachelor sing minangka kepribadian TV selebriti sing lair ing Essex, Inggris. Dheweke dadi anggota dhaptar ing ngisor iki: Musim televisi Inggris 2014, musim Selebriti Big Brother (Inggris) lan program televisi realitas Channel 5 (UK).

Dheweke bubar ing 2002, nalika dheweke pindhah menyang Joanne Beckham.

Joanne Beckham: Joanne minangka pribadi Inggris lan adhine saka Legendaris David Beckham. Dheweke hubungan karo Jermain Defoe diwiwiti ing 2001 lan rampung ing 2002.

Joanne Beckham mlebu Marcus Bent lan Titus Bramble sawise hubungane karo Jermain Defoe.

Stephanie Moule: Stephanie digambarake ing ngisor iki yaiku ibu siji sing sepisan dadi jago rahasia kanggo Love rat, Jermain Defoe.

Dheweke dadi nyonya suwene pitung taun (2001 nganti 2007). Hubungane seneng banget amarga cedhak karo lapangan Tottenham ing ngendi pacangan rahasia kasebut main bal-balan. Dheweke kondhang amarga nganggo klambi Jermain Defoe.

Charlotte Mears: Charlotte Mears tau melu Jermain Defoe ing taun 2006 sawisé tuku kanggo dheweke dering engagement £ 63,000. Nanging, keterlibatan kasebut dipérang ing 2007 sawisé pindhah menyang Rachel Rachel Cameron.

Charlotte ditinggal "Lara ati" sawise Jermain mungkasi romansa rong taun lan marang kanca dheweke ngrencanakake adol cincin pertunangan £ 63,000. Charlotte wis ngandhani News babagan carane ngrancang omah-omah ing pesta musim panas sing mewah. Dheweke ngakoni yen dheweke ngasilake Range Rover 4 × 4 sing dituku sawise pisah.

Rachel Cameron: Dheweke miwiti hubungan karo Jermain Defoe ing taun 2007. Rachael Cameron minangka selebriti Inggris sing tau misuwur karo Kiss lan Tell Conquest of Jermain Defoe.

Dheweke ninggalake dheweke sawise ngelingake dheweke minangka tikus cinta sing bubar bubar.

Sarah Giggle: Sawise hubungane karo Rachael Cameron rampung, Jermain Defoe banjur entuk pandhita anyar ing wong, Sarah Giggle.

Sarah minangka Model Inggris kanggo Glamor. Dheweke uga kondhang amarga Kiss lan Tell Conquest saka Jermain Defoe.

Danielle Lloyd: Jermain Defoe ing 2008 miwiti kencan karo Danielle sing mantan Miss England lan Miss Great Britain. Dheweké pisanan tambah kondhang nalika dhèwèké dilirwakaké judhulé Miss Great Britain sawisé ngetokake foto ing majalah kasebut.

Danielle Lloyd wis hubungan karo Luis Hamilton (2002), Teddy Sheringham (2006 - 2007), Armand Traore (2007), Marcus Bent (2007), Jamie Pearce (2007), Ryan Babel (2008) lan bekas bojone, Jamie O'Hara.

Chantelle Houghton: Dheweke wis hubungan karo Jermain Defoe ing 2009. Dheweke bubar ing taun kasebut.

Chantelle Vivien Houghton yaiku pribadine televisi Inggris, model glamor, pribadine media, presenter, kolumnis lan novelis.

Imogen Thomas: Sawise putus karo Chantelle, Jermain Defoe mlebu Imogen Thomas ing 2009.

Dheweke wis nemoni 11 sesambungan kalebu Defoe. Antarane populer kalebu; Ryan Giggs (2011), Danny Simpson (2009), Dewight Yorke, Didier Drogba (2005) lan Jamie Morrisons (2006). Lsp.

Alexandra Burke: Sawise putus karo Imogen Thomas, Jermain Defoe terus dadi jomblo nganti 2012 nalika wiwit pacaran karo Penyanyi Inggris, Alexandra Burke sing dadi wanita peteng resmi pertama.

Lair Alexandra Imelda Cecelia Ewan Burke ing 25th August 1988 ing Islington, London, Inggris. Dheweke terkenal karo The X Factor. Sayange, padha bubar taun sing padha (2012) hubungan kasebut diwiwiti.

Chloe Green: Gambar ing ngisor iki, dheweke minangka putri pengusaha miliarder ritel Inggris Sir Philip Green.

Dheweke wis hubungan karo Jeremy Meeks (2017), Marc Anthony (2013-2014) lan Djibril Cisse (2012).

Danielle Armstrong: Dheweke dadi Contestant TV Reality Inggris. Lair ing 4th May 1988 ing Inggris, Inggris, dheweke misuwur ing The Only Way Is Essex. Defoe miwiti hubungan karo dheweke ing 2012.

Dheweke hubungan karo Jermain Defoe rampung ing 2014.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Allegation Breaking Marriage

Bintang sepak bola Inggris Jermain Defoe tau dadi pusat klaim luar biasa manawa dheweke tanggung jawab kanggo putus perkawinan DJ. DJ sing dimaksud yaiku Ben Weston digambar ing ngisor iki karo garwane lan pelaku.

DJ Ben Weston pegatan garwané Sally sasi sasampunipun ngertos Defoe kagungan urusan kaliyan piyambakipun. Dheweke kepengin ngerti sawise netepi Defoe ngunjungi showroom sales kanggo tuku bak mandi panas. Sateruse, Sally ngirim foto ing media sosial amarga dheweke ngalahake Sunderland Match sawise Defoe ngurutake dheweke karo sawetara tiket.

Ben Weston sing dadi presenter radio ing Heart FM banjur ngontak Defoe lan kanthi sedih dituduh dheweke turu karo bojone. Defoe kanthi banget nolak dheweke ana alesan ing pethukan. A sumber cedhak karo pamuter ngandika: "Ben yakin yen Jermain Defoe yaiku alasan kenapa perkawinane rampung. Saliyané dadi sial, Sally ngontak Jermain kanggo paring pitutur marang dheweke menawa pegatan kasebut mudhun marang Ben ora munasabah tumindak ”.

Nanging, Jermain Defoe, felt sing ngetokake minangka dheweke wis nyeret menyang kabeh. Nanging sing ngerti bebener nyata ?? Paling awon kabeh yaiku yen Ben wrote jeneng Jermain Defoe minangka alasan kanggo pamisah nalika dheweke ngajokake makalah cerai.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Pribadi

Jermain Defoe nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Dheweke banget sosial karo jinis lawan, Luwih kaya, Koperasi, diplomatik, ramah, adil

Kelemahane: Dheweke bisa dadi indecisive utamane ing hubungane. Wong sing wis siap pindah menyang cah wadon sabanjure. Jermain uga bisa nggawa rasa dendam lan rasa kasihan.

Apa dheweke seneng: Big Kitchens gentleness, sharing with others and going outdoors with someone he loves.

Apa ora disenengi: Jermain Defoe dislikes Kekerasan, ketidakadilan, banter, kesesuaian lan sengit piyambak.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Kang Kitchen

Defoe tau duwe pawon khusus ing omahé ing Hertfordshire sing ngetung £ 200,000. Nalika mobil lan sandhangan mewah umum digandhengake karo pemain bal-balan donya, pawon ora dadi pemain sing menehi perhatian.

Dirancang dening Ennio Pedini, pawon kalebu loro pesawat televisi plasma, loro cooler anggur kanthi spasi kanggo botol 132 ing saben siji lan oven uap Gaggneau ing antarane akeh fitur banget larang.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Keluarga

Jermain Defoe asalipun saking latar belakang kulawarga kelas menengah. Banjur ibune ngandhakake yen putrane kuwi penari apik. Gambar dheweke ing ngisor iki nyatakake periode kesedihan lan mourning minangka mung ilang anggota kulawarga dheweke kanggo pool electrocution.

Ing sawijining wawancara kanggo Mirror Daily ing 2010, ibune Jermaine Sandra nyengkuyung tresnane putrane kanggo nari kanthi ujar:

"Dheweke penari sing hebat. Dheweke duwe kabeh topi lan piala kasebut kanggo bal-balan, nanging dheweke uga kudu nari. Dheweke menang hadiah kanggo kabeh sekolah nalika isih cilik. Aku bangga banget - kita duwe tropi ing kabinet karo bal-balane. Aku mesthi ujar manawa dheweke ora dadi pemain bal-balan, dheweke mesthi dadi penari profesional. Yen dheweke bisa nerusake Strictly utawa liyane nalika pensiun saka bal-balan, mula bakal apik. "

BROTHER: Ing 24 April 2009, sedulure sadereng taun 26, Jade Defoe digambar ing ngisor iki, tilar donya kanthi ciloko kepala sasampunipun serangan ing Leytonstone, London.

WULANG: Ing 7 Juni 2012, bapakipun, Jimmy Defoe, tilar donya sawetawis perang panjang kanthi kanker tenggorokan. Ing ngisor iki foto Jimmy Defoe.

Defoe ana ing skuad England ahead UEFA Euro 2012 nalika semana, lan bali saka Polandia sawisé nampi kabar kasebut, nanging dheweke bisa mlebu maneh ing 9 Juni, rong dina sadurunge pertandhingan lan main ing Prancis minangka pengganti menit 77th.

SISTER: Jermain Defoe duweni sedulur siji, adhine sing jenenge Chonte. Defoe jarene ngrawat mbakyune wiwit pirang-pirang taun, ngrusak dheweke karo apartemen lan mobil.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Ketemu karo Bradley

Nalika main kanggo Sunderland, Defoe kekancan karo Bradley Lowery, sawijining penggemar umur enem taun lara neuroblastoma, nggambarake hubungane minangka "Sorot mangsané".

Persahabatan sing jero dadi loro sing bisa dumunung ing amben sing padha bebarengan lan turu.

Saka pemain serial kaya sing asring diarani, Jermain dadi wong sing paling apik ing Liga Premier. Jermain bakal nggawa Bradley Lowery ing saben pertandingan Sunderland. Paling asring, Bradley bakal nyekel genggeman sing kuwat lan ora bakal ngeculake pahlawane.

Pertandhingan emosi karo Jermain mimpin kanggo Bradley Lowery sing dianugerahi 'Anak Wani' ing Pride of North East Awards ing Mei 2017; Defoe ngrawuhi upacara penghargaan kasebut, ngendika, "Minangka wong, dheweke wis ngowahi aku amarga ngalami nalika isih enom". Nyeri banget, Bradley Lowery tilar donya tanggal 7 Juli 2017, ing umur 6. Jermain Defoe tangis banget nalika sedhih karo kanca sing paling apik.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Kenapa dheweke lunga saka Amerika Serikat supaya cepet banget

Defoe wis ngakoni yen mbebayani nalika mabur. Iki minangka ciri sing padha karo Dennis Bergkamp. Panjenenganipun ngandika bilih piyambakipun gerah kaliyan saben gangguan lan gerakan pesawat kasebut.

Mungkin iki bisa dadi sebab nyata mantan pemain internasional Inggris kasebut nuli ninggal MLS, kanthi Toronto FC sanajan sukses kanthi main 19 pertandingan lan ngetung 11 gol. Jermain Defoe mung ora seneng ide yen kudu lelungan adoh ing Amerika Serikat lan Kanada nalika main.

Kisah Kanak-kanak Jermain Defoe Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Records

Pemain Scorer Paling Gol minangka Pengganti Liga Premier: kasunyatan babagan Jermain Defoe yaiku, saliyane nyathet rekor Liga Utama dadi pencetak gol nomer lima ing Liga Premier, dheweke uga ngurmati dadi pencetak gol paling cepet minangka pemain pengganti ing sajarah Liga.

2nd pencetak hat paling cepet: Jermain Defoe ngrekam rekor gol paling cepet kaping pindho ing sajarah pertandhingan Liga Premier. Sakcepete wektu pitung menit, dheweke seneng karo wong akeh kanthi gawe telung gol.

3rd pamuter kanggo nyelehake gol 5 ing Match League: Jermain Defoe nduwe rekor liyane kanthi mencetak lima gol maneh ing pertandhingan Liga Utama. Iki minangka pertandhingan sing padha, lan dheweke uga nyetak hat-trick paling cepet ing sajarah Liga Premier.

TUTUP: Sugeng mirsani crita Jermain Defoe Childhood lan fakta-fakta Untold Untold. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !. 

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar