Facts about Jamaal Lascelles Childhood Story untold

0
2579
Jamaika Lascelles Storytime Untold Biography Facts by LB

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing mung dikenal kanthi jeneng "Star Boy". Kita Jamaal Lascelles Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti dheweke bisa ngetokake rekor minangka kapten paling enom ing Liga Premier. Nanging, mung sawetara nganggep Jamaal Lascelles 'Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Jamaal Lascelles Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Jamaal Lascelles lair ing dina 11th November 1993 marang ibune, Jill Lascelles lan bapane, Tim Lascelles (mantan veteran Liga Basket Inggris) ing kutha Derby, Inggris. Ing ngisor iki foto wong tuwa Jamaal Lascelles.

Jamaal Lascelles Parents- Mum, Jill and Dad, Tim Lascelles

Nggoleki wong tuwane ing ndhuwur, siji bakal suggest sing Jamaal Lascelles wis Afrika werna amarga katon bapakipun. Jamaal digambarake ing ngisor iki karo Rema adhine ing omah sing seneng karo wong tuwane sing wis nikah nalika bocah lanang cilik (digambar ngisor).

Jamaal Lascelles Parents- (Jill and Tim) Photo wedding

Boten kados kathah pemain bal-balan ingkang ageng ing griya ingkang nyenengake bal-balan, kasus Jamaal Lascelles beda. Loro-loroné lan Rema (kakangné) tansaya gedhé ing omah sing seneng bola basket kanggo bapakipun, legenda basket Inggris.

Saenipun, keikhlasan lan nyurung wis dadi bagian saka make-up Lascelles wiwit kanak-kanak. Wiwit Jamaal Lascelles minangka bocah cilik, dheweke tansah kepengin tambahan kabeh olahraga (kayadene bal-balan lan basket).

Jamaal Lascelles Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Bangun

Jamaal Lascelles sukses ing olahraga pisanan teka karo bal ing tangane tinimbang ing sikilé. Saenipun, piyambakipun mundhut dolanan basket kangge nindakaken jejak langkah bapakipun. Dheweke ora entuk bal-balan nganti entek. Minangka dhewek tau ngandika ...;

Saka umur patang utawa lima, bapakku bakal nglebokake dolanan ing tanganku, lan aku bakal pindhah lan nonton dheweke muter saben dina.

Jamaal terus ...

"Dheweke bakal njupuk kita saka nursery lan njupuk kita mudhun, lan kula lan sadulur bakal njagong lan nonton wong muter. Iku entuk umur ngendi aku kudu mutusake apa aku kepengin main bal-balan utawa basket. "

Boten kados tiyang sepuh ingkang badhe nindakaken, tiyang sepuh Jamaal dados kunci kanggé ndhukung kaputusanipun kanggé mecahaken golèk bola tinimbang basket. Kaputusan Jamaal kanggo muter bal-balan diwiwiti amarga kasunyatan sing bola basket ora gedhe banget kaya bal-balan ing Inggris. Sawise nggawe pikiran, wong tuwane menehi dhukungan dhukungan babagan cara golek karir anyar. Dheweke ngajak dheweke menyang sistem pemuda Nottingham Forest ing ngendi Jamaal sukses.

Gendera Jamaal Lascelles kanggo bal-balan weruh dheweke entuk daftar tim pemuda lokal Nottingham Forest, sing menehi panggung kanggo ngampil bakat.

Jamaal Lascelles Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rising to Fame

Jamaal nunjukake janji awal sawise nggabungake pemuda muda Nottingham Forest. Minangka bocah, dheweke ora dadi pemain sing paling bakat utawa paling apik, supaya Lascelles kudu kerja keras. Kaya Jamaal NUFC wawancara;

Sawetara pemain, yen lagi nindakake kanthi apik, bakal nggawa sikil gas kasebut, nanging aku malah luwih akeh alasan kanggo bisa kerja luwih keras. Iku mung carane aku.

Ing taun 2011 nalika umur 18, Jamaal Lascelles dipromosikake ing tim pisanan Nottingham Forest. Telung taun sawisé karier senior diwiwiti, Lascelles umuré taun 20 wusanané nemtokake dheweke minangka salah sijining pemain muda sing paling dhuwur.

Jamaal Lascelles Road to Fame

Peningkatan dheweke uga ditemokake nalika dheweke nduwe sidhang sukses kanggo Inggris. Sajrone taun 21 kanggo Inggris, Lascelles narik kapentingan Newcastle sing entuk dheweke ing 2014.

Ing saben kesempatan, dheweke entuk Newcastle, Jamaal menehi sing paling apik. Pemandangan dheweke katon ing perang lan keluwen kanggo nggayuh digawe negara njagong lan njupuk kabar. Karya kerasé diganjar nalika 4 August 2016, nalika dheweke dipilih Benítez dadi kapten tim Newcastle United sing anyar Fabricio Coloccini.

Wektu iki, kemampuan Jamaal Lascelles kanggo nandhang akehe langsung cocog karo cara dheweke mbela bola ing kothak 6. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Jamaal Lascelles Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Sakwise Lascelles sukses, ana wag glamor kaya sing ditemokake ing wong Harps Rai, digambarake ing ngisor iki.

Jamaal Lascelles 'Girlfriend- Harps Rai

Pemain paling anyar ing Newcastle nyathet pacar Jamaal Lascelles, Harps Rai nduwe resemblance kaya Kim Kardashian.

Jamaal Lascelles Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Sakliyane latar kulawarga, Jamaal duwe status kelas luhur amarga Tim bapake, sing nggawe akeh duit saka karir basket.

Jamaal Lascelles Parents- Jill and Tim Lascelles

Jamaal Lascelles diunggahake ing omah katresnan. Wong tuwané sing wis dadi bareng taun-taun pungkasan pernikahané 20 (ndeleng foto pernikahan ing ngisor iki) wis nampilake conto apik kanggo bocah lan bocah-bocah sing dikasihi.

Marriage Parents Jamaal Lascelles

Sing nyenengake kaya pemain bal Jorginho, Alexis Sanchez lan Diphis Dephan ora tau weruh wong tuwa sing padha bebarengan sadurunge nyabrang umur 8. Kanggo Lascelles, bapakne nyambut damel sanget lan ibunipun sampun banget setya. Ideally, Jamaal duwe kulawarga akeh banget kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

Foto Jamaal Lascelles

Sukses ora ana kacilakan kanggo kulawarga Lascelles. Iku kerja keras, ketekunan, sinau, sinau, kurban lan paling kabeh, kebersamaan sing katon ing foto ing ngisor iki.

Gathering Family Jamaal Lascelles

About Lascelles 'Mum: Nalika nerangake kedekatan, ibu Jamaal njupuk tangan ndhuwur ora kaya bapak lan sedulur-sedhone. Ngerti pora? ... Panggilan telpon pertama Jamaal digawe nalika piyambakipun pisanan nyerahke judhul Kapten Newcastle iku marang ibune.

Jamaal Lascelles Mum Jill loves Dog

Lascelles ngakoni peran ibuné, sing dadi pengawas reguler ing game lan asih asu dheweke. Jill tau dikirimi tweet sing ngetutake 1,000 sing nduwe dhuwit sing ngasilake lagu 5 kanggo saben goal sing dicetak ing dina catur.

Sedulur: Rema Lascelles yaiku sadulur saka Jamaal Lascelles. Rema, ora kaya Jamaal, ngetutake jejere ramane kanthi nandhang basket.

Jamaal Lascelles 'Brother- Rema Lascelles

Minangka nalika nulis, Rema main kanggo Basketball Pria ing Hawaii Pacific University, universitas swasta ing Honolulu, Amerika Serikat. Piyambakipun lulus saking Derby College ing Derby, Inggris, ing pundi piyambakipun main basket ing U20 ing Great Britain ing pundi piyambakipun dados juara Piala EBL D1.

Rema Lascelles lan Rama; Tim Lascelles

Jalen Lascelles: Jalen iku sadulur paling enom saka Jamaal Lascelles. Panjenenganipun punika taun 11 nalika nyerat.

Jamaal Lascelles 'Kid Brother- Jalen Lascelles

Jalen main kanggo klub pemuda Nottingham Forest. Awal, dheweke milih ngetutake jejere adhine Jamaal minangka impené kanggo muter-muter kanggo Newcastle United. Jalen banget dilatih. Dheweke wis dicadhangake lan tresna dhangan rumah.

Bukti babagan Kakak Jamaal Lascelles

Jamaal Lascelles Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Serangan

Ing 23 April 2014, jeneng Jamaal Lascelles ana ing kabeh warta amerga dheweke minangka pusat serangan bar.

Jamaal Lascelles Bar Assault Story

Jamaal dipuntudhuh dening serangan ageng ing satunggaling dinten peretas Derby, ingkang nyebabaken piyambakipun ditahan lan dipunsuwil ing pengadilan.

Jamaal Lascelles Bar Assault Case- The Untold Story

Lascelles dipenjara sakwise panjaluk sing resmi. Hakim Jonathan Gosling pikantuk jaminan Lascelles minangka jaminan dhuwit sawise analisis bukti CCTV. Iku katon liwat CCTV sing Jamaal ora tanggung jawab kanggo ciloko tahan dening korban.

Minangka ing

"Sawise ditudhuh kanthi tuduhan salah lan dakwen karo serangan, saiki aku bisa kanthi seneng ngucapake kabeh tuduhan kasebut lan aku wis ngilangake jenenge."

Jamaal Lascelles Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nglawan karo Diame

Wonten ing Oktober 2017, Jamaal Lascelles gadhah pertandhingan nglawan tim kanthi teammate Mohamed Diame.

Jamaal Lascelles 'perang karo Diame- The Untold Story

Loro pemain malu mungkasi kesalahane lan cepet njaluk apologise marang kanca, klub lan uga penggemar. Kanggo nggawe, dheweke ngajak kabeh pemain tim lan staf metu kanggo nedha awan.

Jamaal Lascelles Childhood Story Plus Untold Biography Facts -About Being a Kapten

Facto Captaincy Jamaal Lascelles

Jamaal Lascelles dadi kapten dening Rafa Benitez amarga kemampuan kepemimpinan alamé. Punika ingkang dipun paringaken babagan gadhah kapten armband ing pundakipun.

"Aku mikir, aku kepengin mbayangke, lan aku duwe sawetara pemain, apa aku bisa ngucapake pemain lan ora kanggo wong liya, apa sampeyan ngerti? NINGGALKE PUN POKER. Aku mikir aku wis rampung, lan aku mikir anak lanang ndelok marang aku, cara aku ing TRAINING lan ing saindhenging PLACE. "

Mriksa: Thanks kanggo maca Jamaal Lascelles Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene