Facts about Jamaal Lascelles Childhood Story untold

Facts about Jamaal Lascelles Childhood Story untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing mung dikenal kanthi jeneng "Bocah Bintang". Kisah Kanak-kanak Jamaal Lascelles Kita lan Bukti Biografi sing Ora Kuwasa nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, latar kulawarga, urip sesambetan, lan akeh kasunyatan OFF-Pitch liyane (sing ora dingerteni) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke duwe rekor dadi kapten paling enom ing Liga Premier. Nanging, mung sawetara sing nganggep Bio Jamaal Lascelles 'sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Jamaal Lascelles Plus Kisah Biografi -Awal urip

Jamaal Lascelles lair tanggal 11 November 1993 saka ibune, Jill Lascelles lan bapake, Tim Lascelles (mantan veteran Liga Basket Inggris) ing kutha Inggris Derby, Inggris. Ing ngisor iki foto wong tuwa Jamaal Lascelles sing apik banget.

Nggoleki wong tuwane ing ndhuwur, ana sing menehi saran manawa Jamaal Lascelles duwe akar Afrika amarga penampilan bapakne. Jamaal sing digambar ing ngisor iki tansaya gedhe karo seduluré Rema ing omah sing seneng dipimpin karo wong tuwa sing tresna banget sing nate nikah nalika bocah lanang loro isih cilik (gambar ing ngisor iki).

Beda karo umume pemain bal-balan sing tuwuh ing omah sing disenengi bal-balan, kasus Jamaal Lascelles beda. Dheweke lan Rema (adhine) gedhe ing omah sing seneng basket amarga bapakne, legenda bola basket Inggris.

Saenipun, keikhlasan lan nyurung wis dadi bagian saka make-up Lascelles wiwit kanak-kanak. Wiwit Jamaal Lascelles minangka bocah cilik, dheweke tansah kepengin tambahan kabeh olahraga (kayadene bal-balan lan basket).

Kisah Kanak-kanak Jamaal Lascelles Plus Kisah Biografi -Karir Bangun

Sukses olahraga pertama Jamaal Lascelles nggawa bal ing tangane tinimbang ing sikile. Apike, dheweke gedhe main basket kanggo ngupayakake tindakake bapakne. Dheweke ora melu bal-balan nganti mengko. Kaya sing biyen dikandhani…;

Saka umur patang utawa lima, bapakku bakal nglebokake dolanan ing tanganku, lan aku bakal pindhah lan nonton dheweke muter saben dina.

Jamaal terus…

"Dheweke bakal njupuk kita saka nursery lan njupuk kita mudhun, lan kula lan sadulur bakal njagong lan nonton wong muter. Iku entuk umur ngendi aku kudu mutusake apa aku kepengin main bal-balan utawa basket. "

Ora kaya sawetara wong tuwa, wong tuwane Jamaal minangka kunci kanggo ndhukung keputusan supaya tundhuk marang umpan bal-balan tinimbang basket. Keputusan Jamaal kanggo main bal-balan amarga kasunyatane basket ora sepele kaya bal-balan ing Inggris. Sawise rampung pikirane, wong tuwane menehi dhukungan sing penting kanggo bisa nerusake karir sing ditemokake. Dheweke nggawa dheweke menyang sistem pemuda Hutan Nottingham ing ngendi Jamaal diadili kanthi sukses.

Semangat Jamaal Lascelles kanggo bal-balan nyumurupi dheweke ndhaptar tim pemuda lokal Nottingham Forest, sing menehi panggung kanggo nampilake bakat.

Kisah Kanak-kanak Jamaal Lascelles Plus Kisah Biografi -Rising to Fame

Jamaal nuduhake janji awal sawise gabung karo persiyapan pemuda Nottingham Forest. Minangka bocah, dheweke dudu pemain sing paling talenta utawa paling bakat, mula Lascelles kudu kerja keras. Kaya sing diarani Jamaal NUFC wawancara;

Sawetara pemain, yen lagi nindakake kanthi apik, bakal nggawa sikil gas kasebut, nanging aku malah luwih akeh alasan kanggo bisa kerja luwih keras. Iku mung carane aku.

Ing taun 2011 nalika umur 18 taun, Jamaal Lascelles diangkat dadi tim pertama alas Nottingham. Telung taun sawise karir senior diwiwiti, Lascelles sing umur 20 taun wiwit nggawe awake dhewe minangka salah sawijining pemain pertahanan paling dhuwur.

Peningkatan dheweke uga ditemokake nalika dheweke nduwe sidhang sukses kanggo Inggris. Sajrone taun 21 kanggo Inggris, Lascelles narik kapentingan Newcastle sing entuk dheweke ing 2014.

Ing saben kesempatan, dheweke entuk Newcastle, Jamaal menehi sing paling apik. Pemandangan dheweke katon ing perang lan keluwen kanggo nggayuh digawe negara njagong lan njupuk kabar. Karya kerasé diganjar nalika 4 August 2016, nalika dheweke dipilih Benítez dadi kapten tim Newcastle United sing anyar Fabricio Coloccini.

Nganti saiki, kamampuan Jamaal Lascelles kanggo ngatasi popularitas pancen sebanding karo cara dheweke nangani bal kanthi defensif ing kothak 6 yard. Liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Jamaal Lascelles Plus Kisah Biografi -Urip Hubungan

Konco saben pria hebat, ana wanita apik banget, utawa omongane. Ing mburine Lascelles sing sukses, ana wager sing apik banget kaya sing dideleng ing Harps Rai, gambar ing ngisor iki.

Pemain paling anyar ing Newcastle nyathet pacar Jamaal Lascelles, Harps Rai nduwe resemblance kaya Kim Kardashian.

Kisah Kanak-kanak Jamaal Lascelles Plus Kisah Biografi -Urip Keluarga

Sakliyane latar kulawarga, Jamaal duwe status kelas luhur amarga Tim bapake, sing nggawe akeh duit saka karir basket.

Jamaal Lascelles diunggahake ing omah katresnan. Wong tuwané sing wis dadi bareng taun-taun pungkasan pernikahané 20 (ndeleng foto pernikahan ing ngisor iki) wis nampilake conto apik kanggo bocah lan bocah-bocah sing dikasihi.

Sing nyenengake kaya pemain bal Jorginho, Alexis Sanchez lan Diphis Dephan ora nate weruh wong tuwane bareng sadurunge ngliwati umur 8. Kanggo Lascelles, bapakne kerja keras banget lan ibuku pancen setya marang dheweke. Saenipun, Jamaal duwe kulawarga kulawarga sing seneng banget kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

Sukses ora ana kacilakan kanggo kulawarga Lascelles. Iku kerja keras, ketekunan, sinau, sinau, kurban lan paling kabeh, kebersamaan sing katon ing foto ing ngisor iki.

Babagan Ibu LascellesNalika nyedhaki cedhak, ibune Jamaal nggunakake tangan ndhuwur ora kaya bapak lan sedulure. Ngerti pora??… Telpon pertama sing digawe Jamaal nalika wiwitane menehi gelar kapten Newcastle yaiku kanggo ibune.

Lascelles ngakoni peran ibuné, sing dadi pengawas reguler ing game lan asih asu dheweke. Jill tau dikirimi tweet sing ngetutake 1,000 sing nduwe dhuwit sing ngasilake lagu 5 kanggo saben goal sing dicetak ing dina catur.

Sedulur: Rema Lascelles yaiku sedulur saka Jamaal Lascelles. Rema, ora beda karo Jamaal, ngetutake lakune bapake kanthi tetep nganggo basket. 

Kaya nalika nulis, Rema main kanggo Basket Pria ing Hawaii Pacific University, universitas swasta sing ana ing Honolulu, Amerika Serikat. Dheweke lulus saka Derby College ing Derby, Inggris, ing kana main bola basket kanggo Inggris Raya U20 nalika menang Piala E1 DXNUMX.

Jalen Lascelles: Jalen minangka sadulur paling enom saka Jamaal Lascelles. Dheweke umur 11 taun nalika nulis.

Jalen main ing klub pemuda Nottingham Forest. Wiwitane, dheweke milih ngetutake lakune adhine Jamaal amarga impene kepengin main ing Newcastle United mengko. Jalen wis trampil banget. Dheweke dadi cadangan lan seneng ngerjakake omah.

Kisah Kanak-kanak Jamaal Lascelles Plus Kisah Biografi -Serangan

Ing tanggal 23 April 2014, jeneng Jamaal Lascelles misuwur amarga dheweke ana ing tengah serangan bar.

Jamaal dipuntudhuh dening serangan ageng ing satunggaling dinten peretas Derby, ingkang nyebabaken piyambakipun ditahan lan dipunsuwil ing pengadilan.

Lascelles dipenjara sakwise panjaluk sing resmi. Hakim Jonathan Gosling pikantuk jaminan Lascelles minangka jaminan dhuwit sawise analisis bukti CCTV. Iku katon liwat CCTV sing Jamaal ora tanggung jawab kanggo ciloko tahan dening korban.

Minangka ing 

"Sawise ditudhuh kanthi tuduhan salah lan dakwen karo serangan, saiki aku bisa kanthi seneng ngucapake kabeh tuduhan kasebut lan aku wis ngilangake jenenge."

Kisah Kanak-kanak Jamaal Lascelles Plus Kisah Biografi -Nglawan karo Diame

Wonten ing Oktober 2017, Jamaal Lascelles gadhah pertandhingan nglawan tim kanthi teammate Mohamed Diame.

Loro pemain malu mungkasi kesalahane lan cepet njaluk apologise marang kanca, klub lan uga penggemar. Kanggo nggawe, dheweke ngajak kabeh pemain tim lan staf metu kanggo nedha awan.

Kisah Kanak-kanak Jamaal Lascelles Plus Kisah Biografi -Babagan Dadi Kapten

Jamaal Lascelles dadi kapten dening Rafa Benitez amarga kemampuan kepemimpinan alamé. Punika ingkang dipun paringaken babagan gadhah kapten armband ing pundakipun.

"Aku mikir, dadi KAPTEN, aku kudu adaptasi kanthi cara kaya ngono, kepiye aku karo sawetara pemain, apa sing bisa dakkandhani kanggo pemain liyane lan ora bisa menyang wong liya, apa sampeyan ngerti apa tegese?

KANGGO NGERTI PEMAUT. Aku mikir aku wis nindakake sing apik, lan aku mikir yen bocah lanang katon ing aku, cara aku latihan lan ngubengi papan iki. "

Mriksa: Thanks kanggo maca Jamaal Lascelles Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar