Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
2408
Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts by LifeBogger. Kredit kanggo Pinterest
Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts by LifeBogger. Kredit kanggo Pinterest

LB menehi Kisah Penuh Gol Goal kanthi julukan "Santo". Kisah Kanak-kanak Iker Casillas lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuane kanggo ngasilake spektakuler. Nanging mung sawetara nimbang biografi Iker Casillas sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, Iker Casillas Fernandez lair ing dina 20th Mei 1981 ing Community of Madrid, Spanyol. Dheweke yaiku anak pertama saka loro ibune, Maria del Carmen (penata rambut) lan bapakne, Jose Luis Casillas (guru).

Iker Casillas Parents
Wong tuwaku Iker Casillas Jose lan Maria. Kredit: GImage.

Etnis putih bangsa Spanyol karo akar Eropa wiwitane diunggahake dening wong tuwané ing kutha Bilbao ing Spanyol kanggo sawetara sasi sadurunge kulawargane pungkasane manggon ing kelahirané ing Mostoles.

Iker Casillas Photo and Story
Iker Casillas jumeneng ing panggonan kelahiran ing Mostoles. Kredit: RTVE.

Tuwuh akeh ing Mostoles bareng karo adhine - Unia Casillas, Young Casillas ora nduweni quirks utawa liyo kanggo crita cilikane. Dheweke luwih seneng karo bocah cilik ing umur patang taun, ngimpi dadi kiper.

Ing taun sabanjure, Casillas njabat dadi kiper kapan wae kanca-kancane nyusun game bal-balan ing lingkungane lan kerep diiringi bapakne kanggo nonton klub favorit - Athletic Bilbao - main ing stadion Real Madrid.

Iker Casillas Goalkeeping lan Sejarah Sepak Bola
Gambar Langka saka Iker Casillas sing dadi kiper sajrone pertandhingan bal-balan ing tetanggan. Kredit: RTVE.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Education and Career Buildup

Iker Casillas 'latar mburi pendidikan kalebu pasinaon ing sekolah Picasso ing Mostoles. Prodhuk-prodhuk sing dijupuk ing sekolah nganti kelas 5th sadurunge sekolah ing Vicente Aleixandre ing Mostoles.

Ing wektu Casillas umuré 9-10, wong tuwané nyinaoni iklan koran babagan aplikasi menyang akademi bal-balan Real Madrid. Rampung, Bapak Casillas njupuk dheweke menyang Santiago Bernabeu kanggo tes lan tryouts kang liwati. Mangkene wiwit gaweyan karir Casillas karo Real Madrid.

Iker Casillas Education and Career Buildup
Foto saka Iker Casillas sajrone taun pisanane karo Real Madrid. Kredit: RTVE.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Wiwitan Karir Mangsa lan Rencana Wiwitan

Nalika ing Real Madrid, Casillas tansaya maju kanthi pangkat saka fry lan anak-anak menyang divisi pemuda, maju ora mung ing skill skill nanging ing tumindak profesional utamané disiplin lan ketepatan waktu kanggo latihan.

Casillas sepisanan dipanggil nganti tim senior Real Madrid nalika pertandingan Liga Champions nglawan Rosenborg nalika umuré 16 ing November 1997. Nanging, dheweke tetep dadi pemain pengganti sing ora digunakake.

Iker Casillas - Road To Fame
Iker Casillas mung umur 16 nalika ditepungi minangka tim senior Real Madrid. Credits: RTVE.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Rise To Fame Story

Ngalih, Casillas nelasaken musim kanthi tim C Real Madrid ingkang mbantu menang ing Piala regional, pangembangan ingkang ningali piyambakipun dados prospek kiper utama kapilih ing klub.

Ing taun sabanjure (1999) ana sing gedhe banget kanggo Casillas sing menangaké Piala Dunia Pemuda karo tim nasional Spanyol lan debut kanggo tim pisanan Real Madrid ing La Liga lan Liga Champions. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Iker Casillas - Rise To Fame
Iker Casillas miwiti debut kanggo tim pisanan Real Madrid ing 1999 lan sawisé dadi kiper utama klub kapindho luwih saka sepuluh taun. Kredit: RTVE.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Fakta Kehabisan Hubungan

Iker Casillas minangka wong sing wis nikah kaya nalika nulis, We nggawa sampeyan fakta babagan riwayat gendakan lan urip. kanggo miwiti, sing njupuk-stopper wiwit dating model Spanyol Eva González ing 2005. Sing mantan lovebirds sing nuduhake katresnan umum luwih saka telung taun dumadakan entuk cara sing beda ing Agustus 2008. Ora ana putra (s) utawa putri (s) lair saka hubungane.

Iker Casillas Hubungan karo Eva González
Iker Casillas tanggal Eva Gonzalez antarane 2005-2008. Kredit: Whosdatedwho.

Relasi salajengipun nyatake Casillas nduweni sikap romantis karo profesional bisnis Spanyol, Ana Medinabeitia uga model Spanyol, Ariadne Artiles kabeh ing taun 2009.

Iker Casillas - Dating History
Casillas nduweni sikap romantis karo Ana (kiwa) lan Ariadne ing 2009. Kredit: Whosdatedwho.

2010 yaiku taun kang diluncurake Casillas dadi garwane Sara Carbonero. Sing dadi hubungan sing dumadi liwat 5 taun sadurunge nikah ing 20th Maret 2016. Pasangan duwe anak loro. Dheweke kalebu Martin (lair 3rd Jan 2016) lan Lucas (lair 2nd Juni 2016).

Iker Casillas With Sara Sara
Foto paling anyar saka Iker Casillas karo garwane Sara Carbonero. Kredit: Getty Images.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Fakta Keluarga

Iker Casillas nduweni latar mburi kelas menengah. Kita nggawa sampeyan bukti bab urip kulawarga.

Babagan Iker Casillas 'Rama: Jose Luis yaiku bapak Casillas. Guru lan bapakné loro lair lan gedhé ing Bilbao ing ngendi panjenengané nglampahi masa kanak-kanak lan remaja. Jose wis cedhak banget karo Casillas kang main bal-balan nalika isih urip. Dheweke uga nggawe ramalan bal-balan bebarengan lan ing sawetara titik ilang kira-kira € 1.2 yuta (£ 1 yuta) amarga Casillas kelalen ngirim asil ramalan bapakne sing bener. Nanging, Casillas wis ngrampungake kanthi mundhut rekor bal-balan profesional lan pendapatan.

Iker Casillas With Father
Iker Casillas karo bapakne Jose Luis. Kredit: Getty Images.

Babagan Ibu Iker Casillas: Maria del Carmen yaiku ibu Casillas. Dheweke kerja minangka penata rambut nalika lair Casillas, proyek sing digabung karo homemaking. Ibu saka loro sing tresna marang bal-balan kaya bojone lan anak lanang yaiku peminat Athletico Bilbao lan wis ngetutake karir profesional Casillas kanthi rapet, menehi dhukungan ibu nalika dheweke butuh lan ngucapake apa wae tumrap dheweke.

Iker Casillas Kanthi Basa
Iker Casillas karo ibuné Maria. Kredit: Getty Images.

About Iker Casillas 'Siblings: Casillas ora duwe adhine, nanging sadulur jenenge Unia Casillas. Kaya Casillas, Unai tansaya nyenengake nanging ora bisa dadi kiper kaya adhi sepuh utawa ora bisa nyathet rekor bal-balan profesional amarga dheweke mung dadi gelandang tengah kanggo CD Mostoles.

Iker Casillas With Brother
Iker Casillas karo Unai sadhereke. Kredit: Facebook.

About Iker Casillas 'Relatives: Luwih saka kulawarga langsung Casillas dikenal babagan anggota kulawargane kaya para bibi, paman lan nyonyane. Dheweké uga nduweni kakeknane sepah lan uga mbah kakung lan mbah putri sing durung dikenalake ing acara-acara penting wiwit saka masa kanak-kanake nganti saiki. Kahanan sing padha ngliwati papan kanggo keponakan, keponakan lan sepupu.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sing ndadekake Iker Casillas obah ?. Muter maneh amarga kita nggawa sampeyan pribadine Casillas kanggo mbantu sampeyan nduwe gambaran lengkap. Kanggo miwiti, personel Casillas minangka gabungan saka ciri-ciri zodiak Taurus, dheweke minangka trailblazer ambisius lan individu sing bisa dipercaya.

Kajaba iku, dheweke nduweni rasa humor lan kesederhanaan sing apik nalika dheweke ngandhakake informasi babagan urip pribadine lan pribadine. Kasenengan lan kasenengan Casillas kalebu film, nonton bareng kanca lan kulawarga. Dadi jiwo lawas, dheweke ora duwe minat akeh ing game video kalebu sing ngetokake aktivitas olahraga.

Iker Casillas Personal Facts
Iker Casillas seneng karo kanca lan kulawarga. Kredit: Instagram.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Gaya urip

Iker Casillas duweni akun kira-kira $ 20 yuta ing wektu nulis. Asal saka kasugihané yaiku saka penghasilan utawa gaji sing ditampa nalika rong puluh tahun kepungkur saka bal-balan karo Real Madrid, FC Porto lan tim nasional Spanyol.

Mulane, pemain sepak bola nyedhiyakake gaya urip mewah sing digawe ing pola mbuwang lan kepemilikan aset larang. Aset kasebut kalebu omah-omah omahé kang nyebar ing saindhenging Spanyol lan koleksi mobil sing éndah yaiku Audis, BMW lan Range Rovers.

Iker Casillas - Liestyle Facts
A view of house lan mobil Iker Casillas. Kredit: Youtube.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Faktor Untold

Kanggo mbungkus biografi kanak-kanak Iker Casillas kene, ana bukti-bukti sing durung kanyaho utawa kurang dikenal sing biasane kalebu ing bio.

Apa sampeyan ngerti?

  • Iker Casillas ora duwe tato. Senajan dheweke wis tau ngrokok, dheweke durung weruh minuman keras.
Iker Casillas Smoking
Smoking Iker Casillas. Kredit: Twitter.
  • Babagan agami, Casillas lair lan diangkat minangka Katulik Roma. Penjaga gawang ora lunga saka aspek religius sing diwasa nalika isih ana Katulik ing wektu nulis.
  • Penembake sing ora ana sejarah sing ciloko utawa lara serius nalika dheweke kacathet ana serangan jantung utawa jantung nalika latihan karo Porto ing 1st May 2019. Dheweke langsung digawa menyang rumah sakit lan kacarita dadi jam sing stabil.
Update ing Iker Casillas Health
Iker Casillas stabil sawise serangan jantung. Kredit: Instagram.

Penggemar wis tau wiwit prihatin babagan nganyari kasehatan kesehatan Casillas sing ora bisa dipecat minangka penyakit. Mangkono, serangan jantung Casillas mundhak kuwatir babagan pensiun sing bisa ditemtokake kanthi cepet amarga ngira yen dheweke meh umur 38. Ing kana, para fans wis ngirim pesan apik marang kiper supaya bisa ngolehake total.

Iker Casillas Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi lan Langganan kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Cerita Kanak-kanak Iker Casillas lan Fact Biography. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene