Fakta Cerita Hugo Lloris Plus Untold Biografi

0
5593
Cerita Kanak-kanak Hugo Lloris

LB nyawiji crita Full Football Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Saint Lloris". Crita Usia Hugo Lloris Kita lan Sejatine Biografi Bener mbebayani kanggo sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan bukti-bukti sing bener babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan tujuan sing nolak kabisan nanging sawetara nganggep kita Hugo Lloris Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Hugo Lloris Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Hugo Lloris lair ing dina 26th Desember 1986 (boxing day) ing lingkungan sing apik lan cerah, dumunung ing kutha Nice ing Prancis, Mediterania. Dheweke lair saka ibune, Marie Lloris (pengacara) lan bapake, Luc Lloris (sawijining bankir). Wong tuwané luwih sugih.

Sawise lair, dheweke dijenengi "Hugo" amerga wong tuwané dadi pengagum hebat saka penulis Prancis Victor Hugo. Wiwit saka wong tuwa banget, Hugo ora tau diprediksi dadi goalkeeper, paling ora dening keluargane.

Hugo Lloris tansaya tambah sawise olahraga favorit dheweke, tenes ing ngendi dheweke, kaya anggota kulawarga liyane sing diwiwiti kanggo game lan unggul.

Dheweke main ing olahraga kasebut nganti umur 13 lan dadi salah sijine pemain paling dhuwur ing klas umur, ranking dhuwur ing klasemen pemuda Perancis.

Hugo Lloris Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Punapa nasib, ditulis ing lintang-lintang ... sapa sing bisa ngomong? Hugo miwiti main bal-balan kanthi pasangan tenis mung kanggo mateni wektu sadurunge latihan tenis saben dina. Awalipun, piyambakipun miwiti dados gelandang saderengipun njlajahi kiper kagem nutupi kiper.

Ngageti, Hugo dadi apik ing kahanan goalie sing wong sing kerja ing klub, takon marang sedulure, pelatih bal-balan ing Cimiez teka lan ndelok ing jago klub sing ora dingerteni lan mumpuni.

Nalika CEDAC (Centre deffusion et d'action culturelle) njaluk bocah enem taun kanggo gabung ing klub, Hugo seneng, nanging wong tuwa ora nampi. Sawise akeh mesthine, padha sarujuk ing kahanan. Sing putra kudu terus sinau tenis lan dadi murid sing apik ing sekolah saengga ora ana bal-balan. Nanging, ing sawetara wektu, Hugo ambruk ing bal-balan. Dheweke uga dadi wong sing degil kaya wong tuwane. Sayange, dheweke duwe sekutu ing wong kakekane pamane, penggemar bal-balan sing gedhe: dheweke, sing njupuk cendekiawan enom-enyane menyang stade Nice kanggo nonton lan seneng-seneng tim lokal.

Wektu kuwi, nalika tresnane dadi kiper wis dadi jero. Ing dina sing apik lan nyenengake, Hugo kandha yen GK Dominique Baratelli sing mantan Prancis lan Nice bakal teka. Dominique Baratelli kesengsem karo penampilan Hugo. Sawise nonton dheweke muter maneh, dheweke mencet tombol sing diperlokake lan ngajak Hugo kanggo gabung karo OGC Nice's Youth Academy. Ing umur sepuluh taun, Lloris gabung karo akademi remaja Nice.

Hugo nglampahi taun 12 ing klub pribadhi lan gabungan studi lan bal-balan; ora gampang amarga wong tuwa dheweke kepengin sinau ing sekolah biasa, ora ing Akademi sing ngajokaken jam luwih saka sinau. Sawise kabeh, bal-balan mung kanggo nyenengake; pasinaon lan universitas, sing dadi mangsa sing sepisanan! Nanging, Hugo kepéngin nepaki aspirasi dhéwé. Dheweke mlebu kontrak profesional pisanane sawise dheweke entuk gelar Baccalauréat (èlmu lan matematika).

Ing 2008, nalika dhèwèké main kanggo Nice, ibuné tilar donya. Bareng rong dina sawisé tilar donya, piyambakipun nampi penghormatan nasional kangge nolak pengabdian cuti perdamaian saking manajer Frédéric Antonetti, nanging boten milih kanggé main wonten ing pertandhingan liga Nice. Lloris tampil kanthi apik nalika pertandhingan kasebut.

Sasampunipun musim padhang kaliyan Nice, spekulasi muncul wonten ing pundhi Lloris badhe main musim punika. Dheweké gabung karo Lyon ing taun sing padha. Sawise sawetara pengalaman kontroversial karo Lyon, Tottenham njupuk kesempatan kanggo mlebu dheweke ing 2012. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Hugo Lloris Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Hugo Lloris wis sukses ing lapangan, nikah karo Marine apik. Pasangan iki ketemu ing sekolah menengah nalika Hugo wis dadi kiper paling apik ing Prancis.

Hugo Lloris lan Marine

Pasangan kasebut ketemu ing benches sekolah Nice ing 2002 lan nikah 10 taun salajengipun. Padha nikah ing Gereja St Francis de Paule ing upacara cilik ing Nice. Putri sing sepisanan, Anna-Rose, dilahiraké ora suwé. Giuliana, sing paling enom, lair ing 2014, ora suwe sadurunge Lloris dadi kapten Prancis ing Piala Dunia 2014.

Marine Lloris lan anak-anake

Loro-lorone wadon bisa ditemtokake kanthi tetep ndhukung Hugo ing panggung. Tuwuh, bojo Hugo, Marine ora peduli olahraga kasebut, bojone main kanthi profesional. Dheweke nyatakake ... " minangka bocah enom, (dheweke) ora seneng karo bal-balan. "

Ing dina iki, sampeyan bisa nemokake Marine ing sanjabane ing White Hart Lane sajrone Liga Utama Inggris, utawa ing ngendi wae Prancis dijadwalake. Dheweke biasane diiringi garwane pemain Prancis liyane, kayata Jennifer Giroud lan Ludivine Sagna.

Sanajan wis nikah karo Lloris wiwit 2012, Marine ora ana WAG khas. Dheweke nduweni gelar sarjana ing bidang hukum lan sumber daya manusia. Dheweke dadi pemilik saka Manège en Sucre, perusahaan sandhangan sing ngasilake busana dhuwur kanggo bocah wiwit telung sasi nganti taun 12.

Hugo Lloris Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Sepakbola kerep katon minangka olahraga sing apik. Paling pemain wis nyathet crita babagan pocapan kasar lan duwe game kanggo matur nuwun kanggo nggawa wong-wong mau dadi sugih sing gedhe banget. Iki ora kaya Hugo Lloris. Dheweke minangka putra saka kulawarga borjuasi sing nganggep monies saka bal-balan minangka kacang. Lloris mbabar putra kakung kelas paling inggil ing Perancis. Ibune sing pungkasan iku minangka pengacara lan bapakne minangka bankir. Keduanya super sugih.

BROTHER: Gautier Lloris lair 18 Juli 1995 yaiku sedulur lanang saka Hugo Lloris. Dheweke pemain bal profesional Prancis sing main kanggo Gazélec Ajaccio kanthi utang saka Nice, minangka pemain tengah. Ing ngisor iki kapacak foto Gautier. Dheweke katon kaya adhine, Hugo.

Gautier Lloris

Hugo Lloris Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Hugo Lloris nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Hugo Lloris: Dheweke tanggung jawab, disiplin, nduweni kontrol diri lan pimpinan apik.

Kelemahane Hugo Lloris: Dheweke bisa dadi ora pantes, lan merendahake.

Apa seneng Hugo Lloris: Panjenenganipun seneng kulawarga, tradisi, musik lan panulisan kualitas.

Apa ora disenengi Hugo Lloris: Meh kabeh ing sawetara titik.

Ing ringkesan, Hugo iku kabeh babagan wektu lan tanggung jawab. Dheweke banget tradisional lan asring banget serius ing alam. Panjenenganipun kagungan kahanan ingkang jumeneng wonten ing kamardikan ingkang sampun maringi kemajuan ingkang wigati ing gesang pribadhi lan profesionalipun. Dheweke ora peduli karo kekarepane ibune, nanging nggoleki nasibe dhewe. Akhire, Hugo minangka master kontrol diri lan duwe kemampuan kanggo mimpin dalan kanggo tim.

TUTUP: Thanks kanggo maca Hugo Lloris Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene