Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold

0
709
Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold LB
Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold LB

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "Gunung"Kisah Mason Gunung Kanak-kanak Kita Fakta Biografi Untold Biji Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Crita Bocah-bocah Mason Gunung- Analisis kanggo Tanggal
Crita Bocah-bocah Mason Gunung- Analisis kanggo Tanggal. Kredit kanggo Twitter lan IG.

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita sadurunge, ketrampilan, crita-crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke tuwuh taping menyang kawruh lan keahlian legendaris Frank Lampard. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Mason Mount sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Mason Tony Mount. Gunung lair nalika dina 10 tanggal Januari 1999 marang bapakne, Tony Mount lan ibune (sing asmane dingerteni) ing Portsmouth, Inggris. Bapakne misale jek ana ing wiwitan 60 nalika ibune katon ing pungkasan 40 kaya nalika nulis.

Wong tuwa Gunung Mason
Wong tuwa Gunung Mason. Kredit kanggo IG lan Twitter

Kulawarga Mason Mount asale saka Portsmouth, kutha pelabuhan ing Inggris sing dikenal dadi kutha sing paling padhet nomer loro ing Inggris lan uga dikenal minangka port penanganan woh paling gedhe ing negara kasebut. Pendhudhukane ditondoi kanthi angel lan nyedhaki semangat ing urip.

Asal Kulawarga Mason
Asal Kulawarga Mason. Kredit menyang WoW247 lan World Atlas.

Nganggep saka informasi sing kasedhiya saka domain umum, katon Gunung ora mung siji-sijine putra tumrap wong tuwane. Dhèwèké tuwuh karo adhine sing saiki wis omah-omah lan manggon karo bojone ing Australia, tujuan preinan liburan kanggo wong tuwa Mount.

Gunung kasebut asale saka kulawarga sing seneng karo bal-balan kanthi latar mburi kulawarga kelas menengah. Bapakne, tinimbang melu damel kapal, njupuk karir bal-balan sing ora nggumunake lan mengko dadi kerja pelatih sing nyuguhake kulawargane. Gunung Snr utawa Tony (asmane) minangka mantan pemain non-liga sing dadi manajer Havant Town lan Newport.

Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nalika tuwuh, wong tuwa Mason Mount ngeyel supaya entuk pendhidhikan sanajan dheweke ora seneng bal-balan. Kuwatir banget kanggo bapake Tony (Mount Snr) ngatasi pensiun kasebut saka karier sing kurang nggumunake. Dheweke sumpah supaya tetep urip ngimpi liwat putrane Gunung.

Wiwitane, Gunung sing nggambar ing ngisor iki ketemu apik banget yen ora kompromi kanggo latihan olahraga bal-balan. Kabeh sing ngerti dheweke banjur bisa mirsani manawa dheweke urip lan ambegan bal-balan.

Yen wis suwe, usaha kanggo nampa pendidikan bal-balan terus tuwuh pikiran. Nalika saben kegiatan, bakal terus ditahan, muter bal-balan menang. Gunung bakal nambah keahliane saben esuk, sore lan sore ing lapangan bal-balan ing Portsmouth.

Pendhidhikan Gunung Mason lan Pambangun Karir
Pendhidhikan Gunung Mason lan Pambangun Karir. Kredit kanggo Twitter.

Kabeh anggota kulawargane ngerti yen dheweke dituju kanggo nindakake perkara sing apik amarga dheweke kadang-kadang nonton dheweke lan menehi saran supaya mlebu pacoban.

Ora butuh wektu sadurunge Mason Mount nyepelakake telpon kanggo ngadhepi uji coba ing Boarhunt FC, akademi lokal kutha kasebut. Ing wektu iki, kebanggaan bapake sing ditresnani ora ana wates.

Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Nalika main bal-balan ing 6 minangka umur patang taun kanggo klub lokal, kamampuan Mason narik kawigatosan kanggo loro klub ndhuwur yaiku Pompey lan Chelsea FC. Sanajan Chelsea minangka sing pertama nemoni dheweke nalika umur 6 taun, nalika dheweke main kanggo Boarhunt, akademi lokal.

Kepinginan Gunung kanggo bal-balan ndeleng dheweke ngalami uji coba akademi Chelsea lan njupuk apa sing diarani bapake minangka "resiko"Gabung karo Chelsea nalika umur 6 taun, ing 2005. Napa risik? !!. Iku amarga bapake ngelingake dheweke babagan kekurangan minat saka FC FC nalika lulus lulusan akademi enom menyang tim senior kasebut. Iki minangka wektu klub sing dipikolehi Roman Abramovich sing kasengsem tuku nembak gedhe.

"Dheweke dielingake minangka bocah sing John Terry minangka salah sawijining pemain sing wis lulus liwat sistem pemuda Chelsea dadi tim pertama ing taun-taun kepungkur. Mason mangsuli kanthi yakin manawa dheweke bakal sabanjure. "

Bapake Mason Mount ngomong sepisan.

Sanajan ngadhepi tekanan kanggo main ing akademi, Gunung isih nuduhake komitmen marang pendhidhikan nalika dheweke sekolah ing Purbrook Park School in Waterlooville sing ana 8 miles sisih lor Portsmouth.

Minangka cara kanggo menehi inspirasi sing ora umum kanggo nggawe tim pertama ing Chelsea, sethithik Gunung njupuk kabeh kesempatan sing kudu ditemoni kanthi legendaris John Terry.

Kenangan Awal Kerjaya Mason Gunung- Rapat Ashley Cole lan John Terry
Kenangan Awal Kerjaya Mason Gunung- Rapat Ashley Cole lan John Terry

Gunung ora mung mandheg ing kana, nalika dheweke wis tuwa, dheweke uga njupuk pelajaran inspirasi David Luiz, pemain liyane sing duwe mental sing ora nate mubeng, uga dianggep idolae. Ora sithik dheweke ngerti lan dheweke lan Luiz loro-lorone bisa dadi kancane liyawektu.

Mason Mount nemoni kanca-kancane- David Luiz
Mason Mount nemoni kanca-kancane- David Luiz
Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Gunung ora nate nemoni sesi latihan ing akademi ing Chelsea. Malah sekolah ora nggawe fokus amarga dheweke asring nindakake kerja ing sekolah ing 8km perjalanan dawa menyang latihan.

Nalika Mason Gunung terus diwasa, dheweke ndeleng awake dhewe urip kanthi akademi kanthi akademi nggawe kemajuan sing tenang liwat kelompok umur minangka salah sawijining pemain sing paling apik.

Dheweke dadi salah sawijining pemuda akademi Chelsea sing nggawe judhul utama 2015 dadi 2017 nalika ngangkat Piala Pemuda FA.

Mason Mount Road kanggo Fame Crita
Mason Mount Road kanggo Fame Crita
Musim sing padha, Mason Mount uga terus menang Liga Pemuda UEFA lan piala pemuda FA liyane ing musim iki.

Sukses karir enom dheweke entuk telpon menyang skuad Inggris-19. Gunung banjur nulungi kanca tim U19 kanggo menang Kejuaraan UEFA Eropa ing 2017, entuk pemain emas lan tim penghargaan turnamen.

Mason Mount- Kamulyan Inggris Luhur
Mason Mount- Kamulyan Inggris Luhur.Credit menyang UEFA

Wayahe wedi:

Mason Mount dadi tekanan kanggo nrima fakta sing angel kasebut sing sadurunge dadi peringatan saka bapakne. Yen sampeyan bisa kelingan, dheweke mesthine ngerti yen John Terry minangka siji-sijine bocah akademi sing wis sukses dadi tim pertama ing taun 20 pungkasan.

Susah, Mason Mount ditolak inklusi tim pertama sing nggawe dheweke mutusake njupuk pilihan utangan kaya sing ditindakake dening Chelsea FC.

Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Gunung gabung karo klub Eredivisie Walanda, Vitesse ing 24 Juli 2017 kanthi utangan sewengi. Cukup sing dikarepake dening klub kasebut minangka dorongan kapercayan kanggo wong Inggris enom sing kaya Jadon Sancho rumangsa kudu dibukak karo budaya anyar, metode latihan lan kabiasaan ing negara liya.

Mason Mount Munculake kanggo Fame karo Vitesse
Mason Mount Munculake kanggo Fame karo Vitesse. Kredit menyang ESPN

Mason Mount langsung nggawe kesan karo klub kasebut minangka wiwitan dadi tim wiwitan. Ing taun kapisan, dheweke entuk penghargaan Vitesse Player ing musim 2017-18. Penghargaan iki menang dadi mantan manajer Derby lan legenda Chelsea Frank Lampard sing ana ing misi kasebut kanggo nyerang bocah enom Chelsea menyang Derby.

Nalika klub-klub liga juara liyane kaya Ajax, PSV Eindhoven nuduhake minat, Gunung mutusake menehi tandha marang Derby matur nuwun marang mentor, Frank Lampard. Dheweke nggumunake wektu karo Rams lan dadi pemain utama kanggo mbantu klub menang playoff promosi ing juara. Lampard nglatih dheweke nganggo gaya sing diadopsi sajrone kamulyan karo Chelsea. Sajrone wektu kasebut, Gunung dadi wong sing dikasihi, dheweke seneng banget.

Mason Mount- Lampards Kekasih sing disenengi
Mason Mount- Lampards Kekasih sing disenengi

Mason Mount ndeleng Lampard pamitan menyang Chelsea minangka kesempatan sing paling apik kanggo bali menyang klub wong tuwane lan mbuktekake manawa dheweke bakal nggawe tim pertama. Siji-sijine cara kanggo mbuktekake yaiku duwe pre-musim 2019 sing apik banget. Tampilan gunung sing kuat nalika praseason 2019 nggawe para penggemar Chelsea yakin sing anyar Frank Lampard tenan wis tekan ing Jambatan. Saiki minangka wektu nulis, Gunung tetep cocog karo pangarep-arep kaya sing katon ing kemampuane kanggo nggayuh gol sing apik lan nggawe pemain paling ndhuwur saka klub gedhe terus lungguh karo dribbles.

Mason Mount Munculake Crita Fame
Mason Mount Munculake Crita Fame

Mason Mount wis tanpa bukti wis mbuktekake marang jagad iki minangka janji sing apik kanggo generasi pertengahan lapangan Inggris sing sabanjure Frank Lampard. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi mundhak misuwur, pitakon ing saben cangkeme penggemar Chelsea; Sapa pacar Mason Mount?…. Ora ana sing nolak kasunyatan sing katon tampané ditambah karo gaya dolanan dheweke ora bakal dadi wanita sing seneng karo penggemar wanita.

Nanging, ing mburi pemain bal-balan sing sukses, ana WAG sing nggumunake ing wong ayu Chloe Wealleans-Watts sing digambar ing ngisor iki karo pacar.

Gunung Mason lan Pacar - Chloe Wealleans-Watts
Gunung Mason lan Pacar - Chloe Wealleans-Watts. Kredit kanggo IG
Nganggep babagan akeh postingan ing media sosial, katon yen kekasih katon seneng hubungan sing dibangun ing Persahabatan. Katresnan sing dienggo ing antarane Gunung lan pacare Chloe Wealleans-Watts ora bisa lolos saka panliten umum amarga mung drama tanpa katresnan. Kasunyatane wong loro kasebut wis suwe padha pacaran, ora mesthi ana pernikahane minangka langkah resmi sabanjure.
Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Urip pribadi Mason Mount bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap babagan wonge.

Gunung Mason tresna rong prekara; pisanan, tanggung jawab lan nomer loro, ngatur wektu. Dheweke duwe negara kamardikan jero sing ndadekake kemajuan penting ing urip pribadi lan profesional. Gunung duwe kapercayan lan kemampuan sing cukup kanggo nggawe rencana sing solid lan realistis sajrone urip.

Mason Mount Fact Life Life
Mason Mount Fact Life Life. Kredit kanggo IG lan Twitter

Ora kaya akeh pemain bal-balan enom, Mount ora percaya yen ndhelikake status hubungane nalika dheweke mbukak babagan jagad ngerti sapa pacare lan uga wong tuwane. Dheweke wis sinau saka kesalahane pemain bal-balan enom liyane lan mesthi siyap ngeterake keahliane nalika dibutuhake.

Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Gunung Mason menehi tuladhane wong tuwa sing apik lan uga sing sregep ing kutha Portsmouth, Inggris. Saiki, ibune, bapak, lan adhine saiki bisa ngetrapake mupangat kanggo duwe mental sing angel lan ora bakal nyerah.

Bapak Mason Tony AKA Mount Snr yakin latar mburi putra Portsmouth lan pambesaran wis menehi kekarepan ing karir awal wiwit wiwitan karir.

Gunung Mason lan Bapake
Gunung Mason lan Bapake

"Sampeyan ora bisa nglirwakake agresif Portsmouth ing wong, sanadyan! Aku kudu ujar yen Mason minangka penggemar Pompey mad isih, kulawarga kabeh ".

ujare Tony Gunung bapake.

Babagan Ibu Gunung Mason: Ora kaya bojone, ibune Mason Mount wis nggawe pilihan ora sadar ngerteni masarakat. Dheweke mbok menawa ana sing duwe omah sing ora njaluk bal-balan, luwih seneng urip pribadi lan murah.
Gunung Mason lan Ibune
Gunung Mason lan Ibune
Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ya, sukses finansial ditrapake langsung menyang kinerja minangka pemain bal-balan. Kaya nalika ditulis, Mason Mount ora diidini urip kanthi gaya urip, umpamane mbuwang gila, tuku mobil endah utawa ganti gaya urip.

Mason Mount LifeStyle Facts
Mason Mount LifeStyle Facts. Kredit menyang The Telegraph

Upah Mason Mount sing saya tambah wiwit sawise pembaruan kontrak 2019 ora owah dadi gaya urip sing apik banget. Nanging, dheweke duwe cara njupuk kabeh sing dibutuhake ing jero ruangan, kaya adus es sing apik banget.

Mason Mount LifeStyle
Mason Mount LifeStyle
Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Kang Best Friend: Persahabatan banjur lunga. Nanging banjur ana persahabatan sing dadi uji coba wektu. Conto apik banget yaiku persahabatan luwih saka 13 taun sing dienggo antarane Mason Mount lan Declan Rice.

Fakta Mason Gunung Untold
Fakta Mason Gunung Untold- Persahabatanipun Longterm.

Kaya sing dingerteni ing ndhuwur, para pemain bal-balan sukses lan duwe prabédan wiwit jaman isih cilik. Dheweke bebarengan karo pacare nginep liburan musim panas, minangka bukti kanggo nuduhake kepiye kekancan kekancan.

Gunung Mason lan Nasi Declan- Crita Persahabatan
Gunung Mason lan Nasi Declan- Crita Persahabatan

Cara sing bakal ditindakake, sing ngerti, mungkin nasib mung bisa nggawa dheweke menyang klub lan tim nasional ing sawijining dina.

Kisah Kanak-kanak Mason Gunung ditambah Fakta Biografi Untold - Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi, Langganan kanggo kita youtube Channel lan klik Ikon Bell kanggo Notifikasi.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Mason Gunung kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene