Fakta-fakta Biografi Gianluigi Buffon

0
6975
Gianluigi Buffon Childhood Story

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Stopper Sepak Bola sing paling dikenal kanthi jeneng Nickname; "Gigi, Superman". Kisah lan Biografi Bocah-bocah Gianluigi Buffon Kita nggawa sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuane nanging mung sawetara nganggep Biografi Buffon LB sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Awal urip

Gianluigi Buffon Childhood StoryGianluigi "Gigi" Buffon dilahirake dina dina 28th Januari 1978, ing Carrara, Italia dening Maria Stella Buffon (ibu) lan Adriano Buffon (bapak).

Italia sing nyamar dadi lair saka kulawarga atlit Italia. Ibuné, Maria Stella, yaiku pembalap discus lan bapakné, Adriano, tukang angklung Italia sing kondhang.

Minangka bayi saka omah, Gigi seneng hubungan apik karo wong tuwanane, utamane ibune sing secara alami duwe titik sing lembut kanggo anak pungkasane. Ing ngisor iki minangka foto nalika Buffon diwasa dening ibuné nalika ulang taun.

Gianluigi Buffon Childhood Story
Little Gianluigi Buffon and Mother (On his birthday)

Buffon nampilake gene atletik minangka anak, kabeh thanks kanggo wong tuwa atletik.

Senadyan ana kebingungan ing fokus olahraga, dhèwèké lunga kanthi bal-balan. Ing yuswa enem taun, tiyang sepuh Buffon mlebet ing Canaletto ing sekolah bal-balan La Spezia, ing pundi piyambakipun kagungan wiwitan karier minangka midfielder.

Buffon Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ringkesan karir

Bebener diwenehi. Gigi miwiti dadi gelandang lan ora tau dadi kiper. Iki padha kanggo David De Gea. Beow minangka foto Buffon enom nalika dadi gelandang.

Buffon minangka pemain tengah
Buffon minangka pemain tengah

Dheweke main pertandhingan pisanan ing San Siro ing umur 10 ing turnamen kanggo pemain muda paling apik saka Veneto. Rong taun salajengipun, Buffon manggih idolipun, kiper Kamerun Thomas N'Kono, sing main ing Piala Dunia 1990.

Buffon's Idol- Thomas N'Kono
Kisah Buffon's Idol- Thomas N'Kono

Thomas tanggung jawab kanggo posisi pangowahan Buffon saka gelandang menyang kiper. Kabèh Italia owes isih utang marang tanggal.

Buffon ndamel debut gawangipun sasampunipun para penjaga tim kapisanan ngupados cedera. Sawise rong minggu nyedhiyakake penggemar, dheweke dadi starter permanen lan ora mung pindah, nanging ana rong goalkeepers ing tim. Dheweke umur 16 ing wektu iki.

Kasile paling gedhe ing Parma ing musim papat ing klub kasebut, nalika dheweke mbantu Coppa Italia lan Piala UEFA. Musim iki teka nalika pandhita Parma nyamar kaya Juan Sebastian Veron, Hernan Crespo, Lillian Thuram, lan Fabio Cannavaro. Sawise rong musim luwih apik ing kuning lan biru, Buffon ditransfer menyang Juventus kanggo ngétung euro 50 yuta (rekor kanggo penjaga nalika iku).

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Keluarga

Atlet Italia wis dileksanakake nganti pirang-pirang taun. Duwe ibu lan bapak sing atletik sing ngrayakake secara harfiah tegese teka saka latar mburi kulawarga sugih. Iki kasus Gianluigi Buffon. Kene, sampeyan menehi sampeyan pinter menyang wong tuwa Gigi.

WULANG: Bapak Buffon, Adriano Buffon minangka tukang angkat. Dheweke lair ing 15th Sep 1945 ing Latisana, Italia dening Masocco Giorgio (bapake) lan Paolini Teresa (ibu). Ing ngisor iki foto Adriano enom.

Gianluigi Buffon's Father - Adriano Buffon
Gianluigi Buffon's Father - Adriano Buffon

Sasampuning pensiunipun atletik, Adriano nyambut damel minangka guru sekolah PE.

MOTHER: Ibu Gigi, Maria Stella Buffon minangka pembalap discus sing uga diwakili Italia ing tingkat nasional. Dheweke gabung karo bojone kanggo dadi guru sekolah PE sawise dheweke pensiun.

Ibu Gianluigi Buffon - Stella Maria Buffon
Ibu Gianluigi Buffon - Stella Maria Buffon

Ngisor iki foto modern saka wong tuwa atletik Gigi, Pak lan Mrs Adriano Buffon.

Dina saiki katon saka Orang Tua Gianluigi Buffon
Dina saiki katon saka Orang Tua Gianluigi Buffon

ELDER SISTERS: Gigi mung putra saka kulawargane. Guendalina Buffon minangka adhine paling tua saka Gigi. Dheweke lair ing 1973. Ing ngisor iki foto dheweke lan adhine lan pahlawan nasional Italia 'Gigi'.

Guendalina Buffon lan sadherekipun 'Gigi'
Guendalina Buffon lan sadherekipun 'Gigi'

Ing ngisor iki foto Buffon Sister, Veronica Buffon. Dheweke lair ing 1975. Veronica Buffon main bola voli kanggo tim voli nasional Italia.

Veronica Buffon
Gigi kakangku langsung - Veronica Buffon

UNCLE: Gigi Buffon duwe pamane jeneng Dante Masocco. Dheweke pemain basket ing Serie A1, sing uga nunjuk tim nasional Italia.

Paman Gigi Buffon, Dante Masocco
Paman Gigi Buffon, Dante Masocco

KURANG: Bekas legendaris goalkeeping Inter Milan lan Italia Lorenzo Buffon iku sepupu saka kakekne Gianluigi Buffon.

Gigi Buffon's sepupu -Lorenzo Buffon
Gigi Buffon's sepupu -Lorenzo Buffon

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Urip Hubungan

Gigi kaya lan apik banget. Iki kanthi pratandha tegese ana komplikasi sesambetan ing sajrone urip. Kita diwenehake kanggo sampeyan, rincian gesang sesambetan.

Crita katresnan Gigi Buffon diwiwiti nalika 2005 nalika ketemu lan jatuh cinta karo Alena Seredova. Alena dadi pelopor pertama Miss Ceko ing 1998 lan perwakilan negarane ing Miss World 1998.

Gigi Buffon lan Alena Seredova
Gigi Buffon lan Alena Seredova

Gigi nikah karo Alena Seredova ing Juni 16, 2011, ing Praha. Dheweke duwe loro bocah, Louis Thomas (lair 2007) lan David Lee (lair 2009).

Gigi lan anak-anake, Thomas (tengen) lan Prabu Dawud (kiwa)
Gigi lan anak-anake, Thomas (tengen) lan Prabu Dawud (kiwa)

Anak pisanané 'Thomas' diarani idola Gigi Buffon Thomas N'Kono. Dheweke nggawe wektu kanggo main karo putra loro. Iki gedhe nalika kedadean.

Ing Mei 2014, Buffon ngumumake kanggo megolak karo bojone. Padha dipisahake sawise telung taun nikah.

Dheweké kanthi cepet dikaitake karo pandhita olahraga Italia, jurnalis lan televisi Ilaria D'Amico.

Miturut majalah ing Italia, Buffon lan D'Amico minangka "Kaya kelinci" lan tanggi-tanggi wis mulai nggresula babagan swara sing nggawe cinta.

Ing 2015, Buffon ngumumake yen pasangan iki lagi ngenteni anak. Ing 6 Januari 2016, pasangan iki ngumumake lair saka putrane Leopoldo Mattia ing Twitter sadurungé sore.

Ing mangsa panas saka 2017, pasangan kasebut dadi. Sadurunge hubungane lan nikah karo Šeredová, Buffon uga tau dadi pemain olahraga saka tim olahraga tim Italia, Vincenza Calì.

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -2003 / 2004 Season

Ing 2013, Buffon ngandhakake dheweke wis ngalami depresi nalika musim 2003-04, sawise kalah ing penalti Juventus ing final Liga Champions 2003, lan amarga kinerja negatif Juventus musim kasebut.

Buffon kerep ngunjungi psikolog, nanging ora gelem njupuk obat, lan ngatasi depresi sadurunge Euro 2004

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Bisnis Anggur

Kaya Andrea Pirlo lan Andres Iniesta, Buffon uga nyenengake gelas anggur dhewe kaya sing katon ing gambar ngisor iki.

Saka Gigi Buffon tumuju Wesley Sneijder, marang Ivan Zamorano: juara bal-balan sing luwih akeh lan saiki wis nyatakake jeneng-jeneng sing dijupuk ing botol anggur minangka label.

Anyar ing 2017, Buffon ngluncurake anggur merekane dhewe ing jeneng "Buffon #1".

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Kanca kanggo Paus

Buffon Katulik kanthi iman. Dheweke kanca apik saka Paus Francis. Pasangan loro kasebut ketemu ing 2013 miturut payung bal-balan lan agama.

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Gaya Play lan Resepsi

Wiwit emergence minangka bakat precocious nalika isih enom, Buffon kondhang amarga pertunjukan konsisten ing kariré. Legenda wis nampa pujian saka para manajer, pemain, uga kanca-kanca saiki lan mantan goalkeeping. Iki kanggo konsentrasi lan ketenangan sing mantep ing tekanan, uga tingkat-tingkat, lan umur dawa.

Dheweke kerep dianggep minangka arketipe saka kiper modern lan wis dikutip dening akeh goalkeeper liyane minangka pangaruh utama lan model peran.

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Kaos Nomor Isu

Nalika ing Parma, kaputusan Buffon kanggo nyandhang kaos 88, tinimbang kaanggonan 1 sadurunge, kanggo 2000-01 musim nyebabake kontroversi ing Italia.

Buffon, Nanging, ngaku ora peduli karo konotasi neo-Nazi sing nomer, nyatakake yen 88 nuduhake "papat bal", sing minangka simbol karakter lan atribut saka wong. Dheweke nyatakake yen dheweke kudu menehi tandha yen perlu kanggo atribut-atribut kasebut sakwise dheweke cedera sadurunge Euro 2000 lan dheweke uga nuduhake "kelahiran" maneh.

Panjenenganipun salajengipun mbayar nggantos angka, milih nomer skuad 77.

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Risking Sentence Prison

Ing 2000, Buffon nglapurake ukara pakunjaran papat taun kanggo nyalahake diploma akuntansi sekolah tinggi supaya bisa mlebu jurusan hukum ing Universitas Parma.

Panjenenganipun mbayar denda 3,500 euro ing 2001. Dheweke banjur nggambarake kedadeyan kasebut minangka penyesalan paling gedhe.

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Betting Illegal

Ing 12 Bisa 2006, sak dhuwur dhuwur Calciopoli skandal, Buffon dipuntudhuh sacara ilegal ing pertandhingan Serie A, ingkang wiwitanipun wonten ing skuad Piala Dunia 2006 Italia.

Buffon resmi diinterogasi lan ngakoni taruhan ing pertandingan olah raga. Iku amarga dheweke sing pemain bal-balan ora dilarang saka taruhan wiwit Oktober 2005. Buffon dibebasake kabeh biaya ing Desember 2006.

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Sepak Bola Politik

Ing 7 Mei 2012, Buffon kapilih dadi wakil presiden Persatuan Pemain Bola Italia (AIC). Iki minangka sing sepisanan dadi pemain bal-balan aktif sing nyekel posisi iki.

Taun sing padha, Buffon gabung karo "Respect Diversity" Program, liwat UEFA, sing ngarah nglawan rasisme, diskriminasi lan intoleransi ing bal-balan.

Fakta Gianluigi Buffon Childhood Story Plus Untold Biography -Kang Progidy

Gianluigi Buffon wis mbedakake masa depan sing cerah kanggo senator Gianluigi Donnarumma sing duwe jeneng sing padha karo dheweke. 'AC Milan kiper Donnarumma bisa dadi anakku' - pangandikane Gianluigi Buffon.

Iku wis dadi panelusur internet populer babagan kiper AC Milan sing ana hubungane karo Buffon.

Miturut kiper AC Milan ... "Aku duwe hubungan apik karo Gigi. Dheweke tansah menehi saran lan ngrampungake kula kaya sadulur, sanajan sampeyan, kita nuduhake jeneng sing padha lan ora ana hubungane. Aku duwe nampa kanggo nonton saben langkah sing digawe ing latihan lan aku matur nuwun kanggo dadi pahlawan kanggo kula. Saben uwong ngomong aku ahli waris Gigi, putrane utawa sedulurku. Saiki aku fokus mung ing Milan lan nindakake kanthi apik ana, kaya sing tim Aku wis didhukung wiwit aku isih bocah. Aku wis dadi klub paling dhuwur. "

Cek Katrangan

Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon tengen, hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene