Frenkie de Jong Childhood Story Plus Untold Biography Facts

1
2921
Frenkie de Jong Childhood Story Plus Untold Biography Facts by LB

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur minangka de Jong. Crita Frenkie de Jong Kita Sejatine lan Sejatine Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti versatility ing lini tengah. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Frenkie de Jong sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Frenkie de Jong Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal Life & Family Background

Frenkie De Jong lair ing 12th dina Mei 1997 ing Arkel ing Walanda, padha ngarani bintang bal-balan Brasil Marcelo lair. Frenkie enom lahir saka ibune sing main bal-balan lan bapake John, uga pemain sepak bola amatir sing main kanggo tim ASV Arkel pisanan. Kajaba iku, mbah kakung Frenkie minangka pemain sepak bola amatir nalika adhine, Youri main kanggo A1 saka ASV.

About Frenkie de Jong's Soccer Family

Frankie tansaya main dadi pemain bal-balan ing tim asal ASV Arkel, kanggo seneng-seneng karo wong tuwa sing seneng olahraga, sing seneng banget karo olahraga kasebut. Miturut pamuter Walanda:

"Aku tansah ketemu bal-balan ing desa karo kanca-kanca. Iku olahraga aku seneng main kapan aku ora kudu sekolah "

Frenkie seneng main bal-balan, sanajan ing umur sing isih enom, mènèhi kapentingan saka akademi sing ditemtokake kanthi tujuan kanggo njupuk dheweke saka klub lokal, nyatane bapakne suwe-suwe nyatakake kanthi cara ing ngisor iki:

"Pramuka wis ana ing lawang nalika Frenkie umur lima taun."

Frenkie de Jong di ASV Arkel

Frenkie de Jong Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Bocah pirang pirang enom mung pitu nalika bapakne nganggep dheweke wis umur kanggo dolanan kompetitif sing tepat. Kanggo ngrampungake iku, Frenkie ana ing taun 2004, dijupuk kanggo uji coba ing raksasa Walanda Feyenoord lan klub tengah meja Willem II. Produktif bal-balan sukses ing dalan kasebut lan nduweni kebebasan kanggo milih sisih.

Sanajan arang banget, Frenkie naluri milih klub tengah meja Willem II liwat Feyenoord. Pilihan kasebut katon minangka kaget banget marang kulawarga menehi bukti yen para pendukung Feyenoord mati-mateni. Nanging, ing wektu sing suwe iki wis kabukten uga dipikirake dening Belanda.

Frenkie de Jong ing Willem II

Frenkie de Jong Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Ing sistem pemuda Willem II, Frenkie mbangun lan ngembangake ciri-ciri gaya dolanane, kayata kemampuan sing paling apik kanggo nggawe sing paling angel.

Timnas sing ambisius ngembangake klub kasebut ngasilake pelatih ing tingkat sing beda-beda, utamane pelatih Willem II's 15, Jos Bogers sing ora bakal mandheg anggone ngandhani bakat alam sing ngliwati watch.

"Aku duwe wawancara kanggo situs web Willem II lan ditakoni babagan pemain favoritku. Temenan, sing paling jeneng minangka pelatih Cristiano Ronaldo utawa Leo Messi, nanging aku ngandika Frenkie De Jong, "kata Bogers. Dheweke seneng banget teknis. Iku bakat alam. Sawetara wong lanang kudu kerja akeh supaya bisa tekan tingkat tartamtu, nanging Frenkie ora kudu nglatih kanggo nuduhake kualitase. "

Notes Bogers about beginners of Frenkie's impressive.

Frenkie de Jong at Willem II - Road To Fame

Frenkie de Jong Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Sawise main kanggo kabeh sistem pemuda Willem II, Frenkie nggawe debut Eredivisie ing 10th Mei 2015 sajrone pertandhingan sing ndeleng kekalahan sisihane ADO Den Haag ing kamenangan ngarep 1-0.

Sasampuning debutipun, klub-klub sepindah nyobi jasa-jasanipun, kalebet Ajax lan PSV. Nanging, Frenkie netepake Ajax, kanthi kontrak sekawan taun karo klub ing musim panas 2015.

Frenkie de Jong Signs For Ajax

Nalika ing Ajax Frenkie diselehake karo cadangan klub - Jong Ajax, ing ngendi dheweke nduwe pengaruh sing gedhe banget kanggo ndeleng klub senior ing 2016. Sasampuning pikantuk promosi dhateng klub senior, Frenkie mbiyantu tim kasebut ing final Liga 2017 Europa, pangembangan ingkang ing antawisipun piyambakipun nyengkuyung piyambakipun ngupados gelar Liga Jupiler's Talent of the Season Award.

Frenkie de Jong Jupiler's Talent of the Season Award

Minangka asil, Frenkie dadi kepengin oleh klub ndhuwur kayata Manchester United, Manchester City, Tottenham, Real Madrid, Barcelona lan PSG sing dilapurake menehi tandha kapinterane marang dheweke kanthi nganakake tawaran. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Frenkie de Jong Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Hubungan urip

Frenkie wis tau pacaran karo kanca-kancane ayu kang dikenal minangka Mikky Kiemeney. Lovebirds ketemu lan wiwit hubungan nalika Frenekie isih karo sistem pemuda Willem II.

Frenkie de Jong With Girlfriend Mikky Kiemeney

Mikky minangka pacangan olahraga sing main hockey. Pasangan enom tinggal bebarengan ing Amsterdam.

Pacar Frenkie de Jong Mlayu Hoki

Salah siji saka akeh faktor sing bisa nggawe para fans wedi karo hubungan pasangan iku nyatane yen loro-lorone nuduhake eseman sing padha. Apa ora pasangan sing sampurna ?.

Frenkie de Jong Ngomong Kanthi Gendakan

Frenkie de Jong Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Cinta Kanggo Barcelona

Frenkie tresna karo Barcelona sakdurunge dheweke ketemu pacare. Belanda tansaya tresna ora mung ing sisih Spanyol nanging uga pemain bintang ing wektu kasebut.

"Puyol, Xavi, Ikiesta, Busquets, Pique, Dani Alves, Pedro, Messi, Eto'o, Villa. Apa tim! Guardiola's tim paling apik kabeh wektu. Iku bungah kanggo nonton wong, nanging aku mbayangno ngipi elek kanggo muter nglawan. "

Ngumumake Frenkie.

Minat khusus yaiku Frenkie's Love kanggo Barcelona Star saiki Lionel Messi kang dhewek impen muter karo liyawektu.

Mesthi, aku seneng main karo Messi. Nanging dheweke meh 31, aku kudu cepet-cepet munggah (ngguyu). Aku elinga nalika aku isih bocah cilik kepiye kakekku menehi kula Barcelona kijang padhang karo Messi ing mburi. Aku nganggo klambi iki nganti dadi cilik banget kanggo aku. "

Inggih, impenipun langkung cedhak tinimbang ingkang dipunsebat minangka Barcelona ngupados tanda tanganipun minangka nalika nyerat postingan punika.

Frenkie de Jong - Tresna kanggo Barcelona

Frenkie de Jong Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Frenkie minangka pemain bal-balan sing bisa dicedhaki kanthi gampang lan ora bisa ngetung kanthi werna-werna. Sanajan piyambakipun main bal-balan ing Ajax lan gesang ing Amsterdam, piyambakipun asring katingal wonten ing kampung halamanipun kaping kalih sasampunipun.

Frenkie de Jong - Pribadi Bukti Pribadi

Wujude babagan gaya urip, Panjenengane iku non-materialistic lan ora peduli karo sandhangan sing larang utawa barang liya. Ing sisih lor, Frenkie bisa dadi Stubborn, nduweni lan ora kompromi.

Mriksa: Thanks kanggo maca Frenkie de Jong Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene