Fabinho Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

0
3969
Fabinho Childhood Story

LB nyariake Story of a Football Genius sing paling misuwur kanthi jeneng celonone "Pak Reliable". Kisah Fabinho Usahane Kita lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi gelandang sing dipercaya. Nanging, mung sawetara nganggep Fabinho's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Fabinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal lan Keluarga

Miwiti, ora ana jeneng Fabinho sing diwenehake dening wong tuwa marang dheweke. Mula jenenge Fábio Henrique Tavares. Fabinho utawa Pak Reliable dikenal nalika dilairake ing dina 23rd Oktober 1993 menyang ibu Brasil, Rosangela Tavares (mantan resikon) lan bapakné Brazil putih, João Roberto Tavares (pekerja pabrik) ing Campinas, São Paulo, Brazil . Digambar ing ngisor iki yaiku wong tuwa sing apik banget.

Fabinho Tavares Ibu-ibu, Rosangela Tavares lan Rama, João Roberto Tavares

Fabinho lair karo bocah cilik lan bocah sing paling enom saka telung anak. Minangka anak tuwa pungkasan saka kulawarga Tavares, Fabinho banget dimanjakan. Panjenengané gedhé karo adhine sing pinter ing kutha Campinas, Brasil, sing misuwur minangka sawah lan lanskap sing unik.

Kanggo Fabinho, salah sijine perkara nalika isih cilik. Meh kabeh bocah cilik nalika wektu kanak-kanak lagi kepengin dadi pemain bal profesional. Mangkene uga, kekuwatan sing pungkasan yaiku Fabinho nalika papan dolanane.

Fabinho Biografi Fakta

Fabinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Mulai

Fabinho wiwit main ing kompetisi bal-balan ing sekolah nalika umur 7. Sawise sekolah, dheweke main bal-balan karo tim pemuda lokal, Paulínia FC. Digambar ing ngisor iki yaiku Fabinho enom karo kanca-kancané.

Fabinho Childhood Story- The Biography Untold Facts

Fabinho diamati kanthi netepake kepenak. Iki ditekan nalika pelatih Paulínia Erick Martins nuding dedikasi, prasetya, disiplin lan penentuan kanthi taktis. Malah wong tuwané, kayata bapaké Roberto, njamin yèn, wiwit umur dini, putrané dadi prioritas bal-balan. Loro-lorone ing sekolah lan klub pemuda lokal, kabeh wong nyatakake dheweke duwe bakat, dheweke tansah nduweni tendangan kuat lan keterampilan pemain sing serbaguna.

Sakwisé, Fabinho miwiti latihan bal-balan futsal nganti umur 12 sadurunge ngelingi luwih profesional. Pengadilan profesional pisanane karo sistem pemuda Fluminense.

Fabinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Mulai

Sikap Fabinho kanggo bal-balan nyumurupi dheweke sawisé nyoba sukses, nyathet daftar tim pemuda lokal Fluminense, sing menehi panggung kanggo nampilake bakat liyane.

Ing klub pemuda, Fabinho wis ketemu karo Marcelo sing ana ing klub senior senior klub. Antarane liyane Brasil ana Richarlison sing dadi junior.

Hubungane karo Marcelo, Fabinho lan Richarlison

Sasampunipun nelasaken taun-taun mudha, dumugi sapunika kathah sanget pemuda ing klub Fabinho nimbali wonten ing tim kapisan ing 20th May 2012. Amarga dheweke apik banget, Fabinho lagi tampil ing Brasil sadurunge minggah Eropa kanggo main kanggo Rio Ave ing Portugal. Ing akun kasebut, dhèwèké diputer ing Eropah, bapakné kandha;

"Akhire Gusti Allah mberkahi gaweyane lan nyedhiyakake klub pemuda sing apik ing dalane. anakku duwe bakat, dheweke kerja keras kanggo ngimpi dadi pemain bal-balan lan dheweke nggarap woh-wohan "

Ibune Fabinho, Rosângela da Silva Tavares uga ngelingi telpon emosional menyang Eropah. Ing akun kasebut;

"Nalika krungu ngomongake bapake sawise dheweke nrima panggilan menyang Eropa. Aku weruh iku khusus kanggo dheweke lan kita kulawarga. Dheweke seneng banget, disenteni lan kebak banyu "

Fabinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Delengen karo Jorgie Mendes

Nalika main bareng Rio Ave ing Portugal, Fabinho ketemu agen bal-balan legendaris, Jorge Mendes sing dadi agen lan penasihat karir.Hubungane Fabinho karo Jorgie Mendez

Mendes dikenal dadi tanggung jawab kanggo ngewangi pemain pemain pamicara Portugis kaya C Ronaldo, Jose Mourinho etc nggawe kemajuan ing klub paling gedhe.

Keputusan Agen Cerdas: Sanajan dadi pemain senior, Fabinho diwenehi nasihat profesional dening agen super kanggo gabung karo Real Madrid Castilla (tim Real Madrid) sing bakal nggawe minangka springboard luwih apik kanggo ngangkat kariré. Luwih penting, piyambakipun gagal main ing klubipun, Jose Mourinho ingkang saged ngurus klub senior Real Madrid, amargi piyambakipun badhé nulungi Fabinho dados tim senior Madrid.

Apa Fabinho Gabung Real Madrid Tim Jonior

Fabinho nuruti Jorge Mendes'pengin gabung karo tim pembangunan Castilla. Dhèwèké munggah ing jurusan junior Madrid lan mlebu ing tim utama Madrid, amarga rencana gagal Jose Mourinho wis dipecat wektu iku.

Kepiye Jose Mourinho Plans kanggo nggabungake Fabinho ing Real Madrid Gagal

Fabinho mung ngalahake Real Madrid nglawan Malaga nalika dheweke nyedhiyakake Angel Di Maria minangka pitulung sing mimpin kanggo gol menang ing game. Jose Mourinho sing ana ing pinggir sacedhake ora diparingake marang Fabinho apa sing dikarepake. Ngerti kliené Jose Mourinho bakal ninggalake klub Spanyol sing digawe Jorge Mendes nyetujoni keputusane Loan kanggo Monaco kang banjur dadi persetujuan permanen.

Ing Monako, Fabinho nduweni tekad sing jujur ​​kanggo nggawe impen dheweke kayektenan lan ambisi dadi paling apik ing posisie ora apik. Ing klub, dheweke nyamar dadi gelandang defensif sing nduwe klub antarane Mourinho's Manchester United berjuang kanggo akuisisi. Dheweke ditolak MourinhoUnited lan lunga menyang Liverpool. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fabinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Konco kabeh pemain bal-balan sing sukses ing Brasil, ana wanita gedhe, utawa dadi pidato. Sakwise Fabinho, ana pacar sing saiki dadi bojone. Rebeca Tavares, digambarake kanthi tresna ing ngisor iki yaiku garwane Fabinho.

Rebeca Tavares- Crita babagan kekuatan Fabinho

Fabinho lan bojone sing saiki dadi glamor yaiku Rebeca Tavares. Rebeca nikah kaliyan Fabinho wonten ing 2015 sasampunipun nate dados anggota 2013. Loro-lorone penyayang nikmati kemampuan kanggo nyebut katresnan lan entuk wektu kanggo nglumpukake bebarengan.

Fabinho's Wag- The Love Story with Rebeca Tavares

Minangka mirsani saka kanca-kanca sing cedhak lan sumber kulawarga, hubungan kasebut njupuk saka status kanca paling apik kanggo katresnan sejatine.

Rebeca Tavares mbantu bojone Fabinho manggon

Fabinho nganggep minangka pakurmatan kanggo njupuk wanita ing ngendi wae dheweke kepengin nggawe toko. Kanggo Fabinho, blanja mung blanja. Kang "Kita go tuku kita ninggalake" gaya urip karane ora masalah karo Rebeca. Kanggo Rebeca, ana toko utawa loro sing tegese soko dheweke

Miturut dheweke Instagram, Rebeca ngetokake urip mewah karo Fabinho. Dheweke seneng posting akeh tembakan saka liburan endah karo dheweke. Punika saking NewYork.

Rebeca Tavares lan Fabinho Njupuk Liburan ing NeyYork

Rebeca brunette ayu sing hasrat babagan fashion lan Alicia Keys iku idola dheweke. Dheweke tresna marang dheweke njupuk dheweke menyang panggonan kanthi pencakar langit sing ayu kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

Bukti bab bojoné Fabinho- Rebeca Tavares

Nyawisake preian ing ara-ara samun Arab nduweni panggonan sethithik khusus ing sajroning ati amarga kesunyian lan kaendahan alam. Sepur iki kebak macem-macem kegiatan kanggo para penyayang sing seneng ngulandara.

Rebeca Tavares lan Suami ing Desert Tour

Dina Valentine luwih saka mung perayaan kanggo pasangan sing seneng nampilake carane padha tresna.

Fabinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Social Media Jahiliah

Ing wektu nulis, kaca Liverpool Twitter nduweni pengikut 10.4 yuta. Meh saben pemain Liverpool mbukak akun Twitter dhewe kajaba Fabinho. Garwane Rebekah Tavares wis tau ngomong yen dheweke bakal njupuk pendekatan sing luwih apik kanggo berinteraksi karo para penggemar Liverpool ing Twitter sing kepengin sesambungan karo Brasil.

Dheweke uga melu publik kanggo njelasno jindik media sosial bojone ing akun dhewe. Ing dheweke tembung; ...

"Lan ya, iki Twitterku. Fabinho ora ngetutake aku amarga dheweke ora ngerti carane kerjane Twitter, saengga dheweke duwe wong sing mbantu dheweke lan mungkin dheweke ora ngerti aku dadi garwane. "

Temokake tweets ing ngisor iki;

Rebeca Tavares ngandhani donya bojone ora nggunakake Twitter

Fabinho minangka nalika nulis saiki nduweni pandherekke 94.4k sing ora bisa ndeleng dheweke tweet dening awake dhewe. Miturut Brasil ...

"Aku wis twitter liwat loro utawa telu kepungkur, nanging aku mung digunakake kanggo ndeleng hashtags utawa kabar. nanging aku luwih seneng Twitter tinimbang Instagram amarga gegayutan karo penggemar. Secara pribadi, aku seneng Instagram. "

Fabinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Fabinho asalé saka latar kulawarga sing mahasiswi. Saiki ing Inggris, Fabinho saiki manggon karo adhine lan ipar-ipate sing ngurus urusan bal-balan. Ngimpi kuwi nduwe keluarga kabeh. Nanging, tuwané; João Roberto (bapak) lan Rosangela (ibu) seneng manggon ing Campinas, Brasil.

Miturut ibuné;

"Aku luwih rame yen anakku ana karo dheweke. We go saben taun lan nglampahi babagan telung sasi karo dheweke sadurunge bali menyang Brasil. "

Nalika wong tuwané Fabinho teka, omahé dadi kebak rasa seneng. Fabinho seneng mangan Meat Lasagna disiapake khusus dening ibune.

Kenapa Fabinho Suka Lasagna Daging

Nalika dheweke rawuh ing Inggris, Rosângela tansah mangan panganan Brasil lan ora mandheg nyiyapake beras, kacang buncis lan steak kanggo anak sing pungkasan lan lair saka kulawarga Tavares.

Fabinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Agen Bobby

Peran Firmino ing Transfer Liverpool Fabinho- The Untold Story

Roberto Firmino wis entuk julukan 'Agen Bobby'kanggo ngakoni kamampuan kasebut kanggo mbudidaya pamindahan pemain Brasil saka Fabinho saka Monaco menyang Liverpool. Miturut Firmino, ...

"Fabinho kandha karo aku nalika kita main ing tim nasional. Mengko wae, dheweke wis ngobrol karo aku babagan Liverpool lan langsung, aku mencet tombol "

Firmino tanggung jawab kanggo njelasake marang Fabinho, cara urip ing Liverpool, wilayah paling apik kanggo manggon, cara klub bisa nggarap, carane wong ing wilayah kasebut. Paling penting, dheweke mbantu Fabinho babagan carane njaluk omah kanggo tuku. Kanggo akeh penggemar, Firmino yaiku Jorgie Mendes sabanjure.

Mriksa: Thanks kanggo maca Fabinho Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene