Erling Braut Haaland Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold

Erling Braut Haaland Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang Totally Football Show
Erling Braut Haaland Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang Totally Football Show

Paling Keri Dianyari

LB menehi Crita Full saka pemain sepakbola sing nganggo julukan "The Manchild". Kisah Kanak-kanak Erling Braut Haaland Kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Gesang lan munggah saka Erling Braut Haaland.
Gesang lan munggah saka Erling Braut Haaland. Kredit Gambar: Instagram lan Skysports.

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan perayaan tujuan unik dheweke nyebabake. Nanging mung sawetara sing nganggep Biografi Erling Braut Haaland sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Erling Braut Haaland lair ing dina 21 kaping pisanan Juli 2000 ing kutha Leeds ing Inggris. Dheweke dadi anak nomer loro saka putrane sing lair, yaiku Gry Marita lan bapake, Alf-Inge Harland.

Wong tuwane Erling Braut Haaland Alf-Inge lan Gry Marita
Wong tuwane Erling Braut Haaland Alf-Inge lan Gry Marita. Kredit Gambar: Instagram.

Bangsa kebangsaan Inggris lan Norwegia kanthi akar putih sing misuwur biasane dibesarkan ing kutha Bryne ing Rogaland, Norwegia ing ngendi dheweke tuwuh bebarengan karo kakang, Astor Haaland lan adhine, Gabrielle Haaland.

Nembang ing Bryne ing Rogaland: Foto sing langka saka Erling Braut Haland karo seduluré Astor Haaland
Nembang ing Bryne ing Rogaland: Foto sing langka saka Erling Braut Haaland karo seduluré Astor Haaland. Kredit Gambar: Instagram.

Tanduran gedhe ing Bryne ing Norwegia, bocah enom Haaland minangka bocah sing nyenengake lan nyenengake sing religius main bal-balan karo kanca-kancane. Kajaba iku, para pemain bal-balan enom duwe kapentingan ing macem-macem kegiatan fisik kalebu golf, atletik lan bal.

Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nalika jaman semana Haaland umur 6 ing 2006, dheweke nggawe keputusan supaya fokus ing bal-balan lan didaftar ing tim lokal, Bryne Fotballklubb ing ngendi dheweke nggambarake visi populer dadi pemain bal-balan paling apik ing donya.

Nanging ora kaya "wannabes paling apik ing donya" Haaland pancen gelem nindakake apa wae sing dibutuhake - kalebu makarya ing gedung olahraga - kanggo mesthekake dheweke nggawe kasunyatan sing nyata saka impen.

Erling Braut Haaland yuswa wiwit enom banget - wis siyap nindakake apa wae kanggo nggayuh impen ing bal-balan.
Erling Braut Haaland - wiwit cilik banget - siyap nindakake apa wae kanggo nggayuh impen ing bal-balan. Kredit Gambar: VG.
Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Thanks kanggo naluri kompetitif awal Haaland, dheweke nyathet kemajuan cepet liwat rangking Bryne Fotballklubb lan nggawe debut kanggo tim senior klub kasebut minangka umur 15 ing Mei 2016.

Ngunggahake rangking saka Bryne FK tanpa tantangan kanggo kerja keras Erling Braut Haaland
Ngunggahake rangking saka Bryne FK tanpa tantangan kanggo kerja keras Erling Braut Haaland. Kredit Gambar: VG.

Ora suwe sadurunge pagelaran bal-balan prodigy bal-balan nggumunake bakat saka Molde Footballklubb sing nggawa dheweke menyang klub ndhuwur Norwich ing 2017. Disegerake kanthi kapentingan Haaland, Molde mbantu njaga tempo kemajuan bocah lanang kanthi nggawe dheweke main lan olahraga karo tim A klub.

Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Nanging, Haaland ora ditetepake kanggo tetep suwe ing klub kasebut, uga ora seneng karo tawaran nglipur saka Juventus lan Bayer Leverkusen sing menehi hasil mbebayani.

Cara Haaland nggambarake, wektu playune luwih nerjemahake menyang nilai non-moneter sing dipasang karo dheweke. Dadi, dheweke ora nglirwakake tawaran saka klub super gedhe lan mlebu kanggo FC Red Bull Salzburg sing - kanggo kabeh tujuan lan tujuane, - duwe lingkungan sing cocog kanggo entuk titik sing misuwur.

Nguripake kanggo misuwur: Erling Braut Halalands mlebu kanggo FC Red Bull Salzburg ing Agustus 2018.
Nguripake kanggo misuwur: Erling Braut Haalands mlebu kanggo FC Red Bull Salzburg ing Agustus 2018. Kredit Gambar: Instagram.
Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Sasampunipun dugi ing Salzburg ing Januari 2019, boten wonten watesan babagan apa sing bisa digayuh Haaland kanggo klub lan negara. Kanggo miwiti heroik internasional striker, dheweke mbantu tim U20 ing Norwegia entuk kemenangan paling gedhe kanthi nulis kaping 9 ing kamenangan 12-0 ing Honduras ing Mei 2019. Rong wulan candhake, Haaland nglancarake pucuk hatrik kanggo Salzburg diwiwiti kanthi menang 7-1 nglawan SC-ESV ing cangkir Austrian.

Erling Braut Haland Skor 9 nyetak gol kanggo tim U20 ing Norwegia minangka kemenangan paling gedhe ing sejarah.
Erling Braut Haaland Skor 9 Skor supaya tim U20 ing Norwegia menang paling gedhe ing sejarah. Kredit Gambar: Instagram.

Dheweke terus ngrekam loro trik topi ing game Bundesliga Austria nglawan Wolfsberger AC lan TSV Hartberg sing rampung 5-2 lan 7-2 masing-masing. Tuduhan hatrik Haaland entuk pangenalan ing saindenging wulan September 2019 nalika dheweke tikel kaping telu ing debut liga juara UEFA kanggo Genk.

Erling Braut Haland nyalonake gol kaping telu ing Liga Juara Juara UEFA.
Erling Braut Haaland ngrameke gol kaping tiga ing UEFA Champions League Debut. Kredit Gambar: Instagram.
Feat - sing nyumbang Salzburg saka kamenangan 6-2 marang Genk - weruh Haaland dadi wong nomer telu paling enom kanggo ngetung hatrik ing pertandingan liga juara UEFA. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.
Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Apa sampeyan ngerti manawa Haaland mungkin tunggal nalika nulis? Sing paling cedhak yaiku penyerang kanggo menehi katrangan babagan urip katresnan nalika dheweke nggambarake bal hadiah manca saka pacangan lan kanca ing wengi kasebut.

Dadi tanpa ujar yen Haaland - sing ora duwe anak (utawa) anak wadon, ora fokus karo nyampurnakake tumindak sing bisa nggambar sadurunge entuk pacar nyata utawa nggawe urip cintane.

Erling Braut Haaland bisa uga dadi siji nalika nulis.
Erling Braut Haaland bisa uga dadi siji nalika nulis. Kredit Gambar: LB lan Instagram.
Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Kulawarga mesthi nindakake tahap tengah ing urip lan mundhak saka Erling Braut Haaland. Kita nyritakake babagan kulawargane.

Babagan Erling Braut Haaland bapake: Alf-Inge Harland minangka bapak penyerang sing apik tenan. Dheweke main bal-balan profesional sing main kanggo Leeds nalika umuré Haaland lan nuli dagang ing Nottingham Forest lan Manchester City sadurunge pensiun. Kontribusi Alf-Inge babagan pangembangan Haaland ing bal-balan ora bisa dibebasake banget. Dheweke mbantu nglatih penyerang kasebut wiwit umur 6 nganti nalika clocked ing 15 lan terus nuntun dheweke nggawe keputusan penting kanggo masa depan ing Olahraga.

Babagan Erling Braut Haaland ibu: Ibu Haaland wis dikenali Gry Marita. Dheweke dadi anggota paling pribadi saka kulawarga sing asmane ora misuwur nalika kedadeyan awal penyerang wiwit tanggal. Nanging, dheweke mbantu ngangkat Haaland lan sedulur-sedulure kanthi cara sing sehat lan ndedonga kanthi rahasia kanggo sukses ing wayah awan.

Foto balingan Erling Braut Haaland karo wong tuwa lan sedulur
Foto balingan Erling Braut Haaland karo wong tuwa - Alf-Inge Harland (2nd saka kiwa) & Gry Marita (2nd saka sisih tengen) - uga sedulur. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan sadulur Erling Braut Haaland: Haaland mung duwe loro sadulur. Dheweke kalebu seduluré Astor Haaland lan adhine nom-noman, Gabrielle Haaland. Sanajan sethitik dikenal babagan loro sadulur, dheweke ora mlebu olahraga kaya Haaland.

Erling Braut Haaland karo seduluré.
Erling Braut Haaland karo sedulur-sedulure. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan sederek Erling Braut Haaland: Ngalih menyang kulawarga kulawarga sing dawa lan Haaland, ora ana cathetan cathetan saka simbah-nenek lan bapak-bapak nalika isih dikenal babagan sedulur, ibu lan nenek lan sepupu kasebut nalika nulis.

Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Ngomong babagan pribadine Erling Braut Haaland, dheweke nyawiji sifat ambisius, sabar lan cerdas saka sifat-sifat saka Zodiak Kanker kanthi nggegirisi.

Pamuter sing meh ora bisa ngungkapake rincian, sing ana hubungane karo pribadine lan pribadi nggawe paling ora bisa dibagi ing jam 24 kanthi pirang-pirang kegiatan sing nyinaoni minat lan hobi. Dheweke kalebu ngrungokake musik, nonton film uga mbuwang wektu karo kanca lan kulawarga.

Erling Braut Haaland pancen seneng banget karo kanca lan kulawarga.
Erling Braut Haaland pancen seneng banget karo kanca lan kulawarga. Kredit Gambar: Instagram.
Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Sanajan Erling Braut Haaland duwe nilai pasar € 12,00 yuta nalika nulis, regane net durung dingerteni nalika nulis amarga ana sawetara taun pengalaman main bal-balan top-flight.

Dadi, Haarland uga ora nggunakake wektu nulis utawa ora urip gaya mewah para pemain sing wis duwe mobil endah lan omah sing larang. Nanging, ora ana gunane yen dadi penghasil gedhe bakal nambah kemampuan kanggo ngupayakake kasugihan amarga dheweke minangka salah siji sing wis nate nampa tren.

Foto mbuwang Erling Braut Haaland nggambarake gaya busana lan gadget 2016.
Foto balingan Erling Braut Haaland nggambarake tren lan gadget 2016. Kredit Gambar: Instagram.
Erling Braut Haaland Crita kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Sadurunge mungkasi crita bocah cilik Erling Braut Haaland, ing ngisor iki, kasunyatan sing luwih dingerteni utawa ora bisa didhukung kanggo mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh babagan dheweke.

Tato: Tattoos paling ora kuwatir saka Haaland nalika nulis. Dheweke luwih fokus kanggo ningkatake fisik liwat latihan rutin. Pancen dheweke nindakake otot sing nyenengake lan seneng katon macho.

Erling Braut Haaland ora duwe tato nalika nulis,
Erling Braut Haaland ora duwe tato nalika nulis. Kredit Gambar: Instagram.

Alesan konco julukan: Jeneng julukan lucu "The Manchild" diwenehake marang dheweke kanggo ngenali babagan dhuwur lan cara sing percaya banget lan dheweke main bal-balan sanajan isih enom.

Agama: Agama Haaland durung dingerteni nalika nulis amarga dheweke durung menehi petunjuk babagan iman dheweke liwat wawancara utawa ing platform media sosial. Nanging sadhèrèké Astor, nalika semana njupuk foto ing masjid, pangembangan sing nuduhaké Haaland bisa dadi muslim.

Eling Braut Haaland sadulur tuwa ing masjid ing Dubai.
Eling Braut Haaland sadulur tuwa ing masjid ing Dubai. Kredit Gambar: Instagram.

Udud lan ngombe: Haaland ora diwenehake kanggo ngrokok apa rokok utawa inhalant rekreasi, uga ora katon ngombe nalika nulis. Pancen dheweke ora bisa ngati-ati supaya njaga kasehatan sing apik.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Erling Braut Haaland kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene