Kisah Kanak-kanak Erling Haaland Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Erling Haaland Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Erling Haaland kita nyritakake babagan Crita Anak, Wiwitan, Wong Tuwa, Kulawarga, Sedulur (Astor lan Gabrielle), Pacar / bojo, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Worth Net.

Singkat, kita duwe Sejarah Lengkap pemain bal-balan profesional Norwegia sing diumumake minangka salah sawijining pemain bal-balan enom paling apik ing donya. LifeBogger ngeterake sampeyan liwat Halland Story - wiwit cilik nganti dadi misuwur ing game sing apik kasebut.

Kanggo napsu otobiografi babagan sifat Erling Haaland's Bio, iki kalebu galeri Kehidupan Awal lan Munggah saka Norwegia. Tanpa mangu-mangu, iki nyatane manawa dheweke wis adoh.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Jude Bellingham Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Biografi Erling Haaland. Lah Urip Awal lan Bangkit Gedhe.
Biografi Erling Haaland. Lah Urip Awal lan Bangkit Gedhe.

Sampeyan lan aku ngerti dheweke bal-balan cerdas (ing kothak), gedhe, cepet, nyenengake banget lan rada aneh. Luwih penting, Erling minangka Mesin Skor, sing urip lan narik napas kanggo entuk gol.

Sanajan akeh penghargaan kanggo jenenge, ora akeh penggemar sing nggunakake versi ringkes Biografi Erling Halland. Kita wis njupuk langkah kanggo nyiapake, mung kanggo sampeyan lan seneng bal-balan. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Erling Haaland:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan- Manchild lan Big Earl. Erling Braut Haaland lair tanggal 21 Juli 2000 saka ibune, Gry Marita Braut lan bapake, Alf-Inge Håland, ing Leeds, West Yorkshire, Inggris.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold
Ketemu wong tuwa Erling Haaland - bapake, Alf-Inge Håland lan ibune, Gry Marita Braut.
Ketemu wong tuwa Erling Haaland - bapake, Alf-Inge Håland lan ibune, Gry Marita Braut.

Wong Norwegia teka ing jagad iki minangka anak paling pungkasan, saka telung anak sing lair saka uni antarane wong tuwane. Alf-Inge lan Gry Marita duwe anak lanang ing Inggris amarga kulawargane urip ing kana nalika semana. Ing taun kelairane (2000), bapakne Erling main bal-balan ing liga Inggris.

Tuwuh Taun:

Kanggo Erling, duwe sedulur lanang sing peduli ing Astor nggawa akeh emosi bocah. Iki dheweke saiki dadi memori bocah sing sampurna. Sampeyan bisa uga kepengin ngerti kenapa dheweke nganggo kaos Man City. Iku amarga Bapake, Alf-Inge Rasdal Håland, main ing klub kasebut ing antarane taun 2000 nganti 2003.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Bahaya Bahaya Thorgan ditambah Fakta Biografi Untold

Erling Halland ora mung duwe Astor, kakange. Dheweke uga gedhe bareng karo mbakyu, Gabrielle Haaland. Erling seneng karo sedulur sing sampurna karo dheweke. Minangka bocah, dheweke kebak energi - uga mesem banget. Nyengir kaya kucing Cheshire nggawa akeh kenangan nostalgia nalika isih enom karo Astor lan Gabrielle.

Ing taun 2004, sawise bencana kulawarga (diterangno ing ngisor iki), kulawarga Erling Haaland ninggalake Inggris. Dheweke umur telung taun nalika wong tuwane pindhah menyang Bryne, kutha kelairane ing Norwegia. Ing kene dheweke nginep nalika isih cilik.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dominik Szoboszlai Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Tanduran gedhe ing Bryne ing Norwegia, bocah enom Haaland minangka bocah sing nyenengake lan nyenengake sing religius main bal-balan karo kanca-kancane. Kajaba iku, para pemain bal-balan enom duwe kapentingan ing macem-macem kegiatan fisik kalebu golf, atletik lan bal.

Latar mburi kulawarga Erling Haaland:

Wong Norwegia asal saka kulawarga sing urip lan ngombe olahraga. Gen olahraga Erling Haaland apik banget amarga wong tuwane loro aktif ing olahraga. Kajaba iku, dheweke nampa saran lan tindak lanjut sing apik banget saka kulawarga.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Naby Keita Anak Untold

Erling Haaland minangka putra saka mantan Nottingham Forest, pemain bal-balan Leeds United lan Manchester City, Alf-Inge Rasdal Håland. Iki foto bapake nalika main main karo klub Inggris.

Posisi main bapakne Erling Haaland Alf-Inge Rasdal Håland ana ing pertahanan lan lini tengah. Shuttling ing antarane tengah lan mburi weruh dheweke nyetak sawetara gol sing apik sajrone karir. Iki video Alfie Haaland sing lagi main dina. Apa karir apik tenan!

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Sokratis Papastathopoulos Plus

Saliyane, ibune Erling Haaland, Gry Marita Braut minangka mantan heptatlet. Kanggo mbantu sampeyan ngerteni, jeneng olahraga kasebut diarani Heptathlon. Iki minangka kompetisi kanggo wanita sing saben atlit saingan ing pitung acara gabungan lan lapangan sing beda-beda.

Kita duwe video iki, sing bakal mbantu sampeyan ngurmati Heptathlon minangka olahraga. Tanpa mangu-mangu, ibu Erling Haaland - Gry Marita - tanggung jawab kanggo gen gen sing didhelikake putrane.

Rama Erling Haaland lan Roy Keane Crita - Crita Tragis:

Miturut ahli bal-balan, serangan fisik sing ditindakake kanthi getih adhem. Nganti saiki, bapakne Erling Haaland (Alf-Inge Haaland) ora nate ngapura Keane amarga serangan kasebut. Video ing ngisor iki nyritakake babagan tantangan horor Roy Keane ing Alf-Inge Haaland.

MACA CERITA PENUH:
Adnan Januzaj Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Sawise kedadeyan kasebut, Roy Keane ora bisa wani - nate mripate mripat Alf-Inge Håland. Sedhih, pamales getih sing adhem kasebut mungkasi karir bapakne Erling Haaland. Iki uga nyebabake pamindhahan kulawargane menyang Norwegia.

Kanggo akeh anggota kulawarga lan kanca Erling Haaland, Roy Keane tetep dadi sebab kenapa dheweke ora seneng karo Manchester United. Uga, kapan Roy Keane tampil ing TV minangka pundit bal-balan, dheweke entuk kendali jarak jauh kanggo ngganti saluran TV. 

MACA CERITA PENUH:
Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta

Asal Kulawarga Erling Haaland:

Wong Norwegia kalebu etnis putih lan asale saka Bryne, sawijining kutha cilik sing ana ing kabupaten Rogaland, Norwegia. Sanajan lair ing Inggris, Erling dibesarkan ing Bryne saka kulawarga.

Sawise nyerang Keane marang bapakne Haaland, sikil sing pecah sing nyebabake dheweke nyiksa. Kanthi ora ngarep-arep nerusake bal-balan, Alf-Inge sing miskin mutusake kanggo nggantungake sepatune. Pungkasan karier dheweke meksa Erling Haaland Family ninggalake Inggris kanthi becik.

MACA CERITA PENUH:
Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold

Ing taun 2004, nalika Erling umur telung taun, dheweke ngrasakake Bryne, kutha asale saka wong tuwane ing Norwegia. Mung 12,000 jiwa, Bryne umume dikenal bal-balan. Ing kene Alf-Inge (Bapake) wiwit nyipta nasib putrane.

Susah banget kanggo Alf-Inge ngatasi rasa lara sing terus-terusan saka cedera, apa wae pungkasane karir - kabeh disebabake dening Roy Keane. Wiwit dheweke nggantungake sepatune, dheweke miwiti upaya nggawe putrane sing pungkasan - terus urip impen bal-balan kulawarga.

Pendhidhikan Erling Haaland:

Nalika dheweke tekan umur sekolah, Bapake (Alf-Inge) ndhaptarake dheweke ing institusi olahraga sing cocog karo sing disenengi. Young Erling, ing taun 2006 (umur 5) mlebu ing Bryne Fotballklubb ing pundi piyambakipun pikantuk nilai pendidikan olahraga paling apik.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold

Kajaba melu bal-balan nalika isih cilik, Haaland kasengsem karo olahraga liyane nalika isih cilik. Bocah sing serbaguna, kaya ibune, melu bal-balan, golf, trek lan lapangan lsp. Erling Haaland melu olahraga Heptathlon nalika main bal-balan.

Apa sampeyan ngerti?… Nalika isih bocah (umur enem taun), Erling Haaland ngilangi rekor dunia. Dheweke menang penghargaan kasebut ing kategori umur - kanggo mlumpat dawa - luwih saka bocah ing saindenging jagad. Kabeh wong sing gumun, lintang bal-balan mbesuk mlumpat kanthi jarak rekaman 1.63 meter ing taun 2006.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Bahaya Bahaya Thorgan ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Bal-balan Erling Haaland:

Sawise nyoba kanthi sukses, bocah enom kasebut ndhaptar karo Bryne FK, akademi bal-balan ing omahé. Sajrone wektu iki (isih umur enem taun), Haaland wis njupuk keputusan kanggo fokus mung ing bal-balan. Iku keputusan saka wong tuwane supaya dheweke miwiti karo Bryne FK amarga kasunyatane Bapake (Alf-Inge Håland) wiwit main ing kana.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Sokratis Papastathopoulos Plus

Ing sawijining wawancara karo Goal, pelatih pertama Erling Haaland, Alf Ingve Berntsen, ngobrol babagan bakat awal bocah lanang kasebut - wiwit ndeleng dheweke sepisanan. Ing tembunge;

Aku pisanan ndeleng Erling nalika dheweke melu latihan njero ruangan. Sentuhan pertama Haaland nyebabake target gol.

Amarga dheweke pancen luwih apik tinimbang sing liyane, kita langsung nggawa dheweke dolanan bocah lanang, umure luwih tuwa setaun.

Haaland miwiti petualangan bal-balan minangka bocah sing langka. Dheweke minangka jinis sing nindakake telung perkara kanthi sampurna. Kaping pisanan, dheweke paling mesem (kabeh wektu), sing nomer loro, olahraga paling akeh lan kaping telu (sing paling penting), dheweke entuk gol paling akeh. Mangkene bukti bergambar eseme.

Erling Haaland ana ing sisih ngarep, wong kapisan saka kiwa. Dheweke umur setaun luwih enom tinimbang umume bocah lanang ing grup.
Erling Haaland ana ing sisih ngarep, wong kapisan saka kiwa. Dheweke umur setaun luwih enom tinimbang umume bocah lanang ing grup.

Ana sing ujar Erling isih cilik nalika isih bocah, nanging sejatine dheweke ora. Lad biasane umure umure, sanajan setaun luwih enom tinimbang umure liyane.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Naby Keita Anak Untold

Maju liwat rangking umur FC Bryne, Erling dadi bocah cilik sing precocious. Kehebatan bal-balan sing ora ana tandhingane nggawe dheweke dadi kejem ing ngarep gawang. Erling minangka bocah lanang padha karo saiki: Dheweke mesem banget, olahraga akeh lan akeh skor. Dheweke uga ngembangake karakter sing aneh.

Sinau ngetung skor dhewe lan ora kabeh saka Bapake:

Kaget nalika wawancara kanak-kanak ing ngisor iki, Erling ujar manawa dheweke sinau cara ngetung gol, ora liwat Bapake, nanging dheweke dhewe. Sajrone wektu kasebut (kaya sing diamati ing ngisor iki), dheweke wiwit nyipta visi populer dadi salah sawijining pemain bal-balan paling apik ing negarane.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold

Sajrone tetep karo Bryne, Haaland misuwur amarga katrampilan njupuk lan ngrampungake. Kecemerlangan sing kaya ngono nggawe dheweke ngundang pemuda nasional Norwegia ing ngendi dheweke nulungi dheweke bisa menang Piala Syrenka.

Kemampuan Erling kanggo mesthi entuk level anyar pancen ekstrem. Cara dheweke pindhah ing njero kothak lan pangerten babagan game nalika bocah cilik iku unik. Duwe kualitas kasebut diprodhuksi Gol sing nggumunake kaya sing diamati ing video taun akademi dheweke karo FC Bryne.

Thanks kanggo naluri awal sing kompetitif, Erling nyathet kemajuan sing cepet liwat jajaran Bryne Fotballklubb lan debut kanggo tim senior klub kasebut nalika umur 15 taun ing Mei 2016.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dominik Szoboszlai Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Erling Haaland Biografi - Crita Menuju:

Kanthi katrampilan sing apik banget, ora ana pungkasane sing ora bisa ditindakake wong Norwegia. Sawise ngetung wolulas gol ing patbelas pertandingan ing tim cadangan Bryne, bintang sing lagi munggah wiwit nampa tawaran saka klub sing luwih gedhe - ing njero omah lan ing luar negeri.

Rapat Ole Gunnar Solskjær:

Haaland pisanan ditawakake sidhang dening klub Jerman 1899 Hoffenheim sing ditolak wong tuwane. Pagelaran hebat prodigy bal-balan kasebut nggawe pramuka bakat saka Molde Footballklubb nggawe dheweke dadi dhaptar pesenan transfer paling gedhe.

MACA CERITA PENUH:
Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta

Sawise negosiasi sukses, lintang sing munggah ing pungkasan pindhah menyang Molde FK sing nalika semana dikelola dening Ole Gunnar Solskjær. Maju cepet, iki foto Halland lan Ole sawise pelatih United nulungi dheweke ngrampungake masalah pertumbuhan sing cepet.

Ngatasi masalah Wutah:

Erling Halland ngamatake awake duwe masalah sajrone umur remaja. Nalika kanca-kancane dadi saya gedhe, dheweke tetep cekak lan lancip. Sawise ngerteni manawa dheweke ngalami gangguan pertumbuhan remaja, klube (Molde) njupuk keputusan kanggo mbantu dheweke ngatasi masalah kasebut. Nalika semana, kinerja Erling sithik mandheg.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold

Kepiye Cook Mbantu Erling Haaland:

Siji wanita, Chef saka Molde sing jenenge Torbjørg Haugen AKA Tanta, kanthi pribadi nulungi dheweke kanggo ngrampungake masalah tuwuh. Pakaryan dening Ole Gunnar Solskjær, dheweke ngurus nutrisi Erling. Bocah lanang mangan kaya jaran lan terus njaluk luwih akeh panganan (Bakso Norwegia) supaya bisa mulih sawise latihan. Iki video babagan carane Chef Tanta nulungi Erling.

Sajrone rong taun nginep ing Molde, Erling tansaya gedhe (8cm), malah luwih saka sing dibutuhake awake. Sacara sederhana, dheweke tuwuh kaya diwenehi pupuk. Thanks kanggo Chef Tanta, saiki ana prabédan gedhe ing antarané nyawang Bryne lan dhuwure sing anyar.

MACA CERITA PENUH:
Adnan Januzaj Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Nyeri Wutah:

Dadi luwih dhuwur tinimbang sing diarepake, Erling Haaland ngadhepi kahanan sing luwih angel ing awake. Sajrone wektu kasebut, dheweke wiwit nandhang lara. Awak Erling regeng banget lan lara meksa klub dheweke ngontrol beban kerjane.

Untunge, Molde Fotballklubb nduwe wong trampil ing sekitare sing ngurus dheweke. Sampeyan butuh upaya pelatih fitness Mould, Børre Steenslid kanggo mbantu ngatur pertumbuhan Erling lan nggawe dheweke tetep kompetitif kanggo bersaing karo mungsuh diwasa.

Beda karo kanca-kancane, Haaland pancen gelem nindakake apa wae sing dibutuhake. Saben dina saben dina, dheweke olahraga sedina muput ing gym - kanggo mesthekake dheweke nggawe kasunyatan sing beda karo impene.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Jude Bellingham Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Pemulihan Pasca:

Kanthi matur nuwun sanget, momentum kasebut terus amarga konstruksi anyar sing dicampur karo teknik. Erling malih dadi wong sing pinter babagan bal-balan. Dheweke wiwit ndeleng prekara-prekara sing ora dingerteni wong liya. Iki nyebabake gerakane saiki lan kawicaksanan ekstrim ing kothak kasebut.

Kasunyatane, Erling Haaland ora mung saya gedhe, gedhe lan kuwat. Dheweke uga nggawe tumindak sing mbebayani lan pinter banget ing bal-balan. Nambah kacepetan sing luar biasa kanggo kualitas kasebut dadi kombinasi sing nyebabake. Amarga keahlian nyetak gol, pelatih Ole Gunnar Solskjær wiwit mbandhingake Romelu Lukaku.

Erling Haaland Bio - Crita Sukses:

Sawise ngrampungake masalah pertumbuhane, pemain bal-balan cepet-cepet mbukak musim kaping loro ing Molde kanthi ngetung papat gol sajrone 21 menit pertandingan. Ing musim kasebut, Haaland nampa penghormatan pencetak gol terbanyak ing Molde lan penghargaan Eliteserien Breakthrough of the Year.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Sokratis Papastathopoulos Plus

Sajrone wektu kasebut, kulawargane wiwit nekani tawaran ing luar negeri - karo sawetara klub Eropa paling dhuwur sing njaluk tandatanganane. Sampeyan bisa uga seneng yen sampeyan ngerti Marcelo Bielsa iku Leeds United - papane bapakne main - kalebu ing antarane klub Inggris pertama sing nawakake dheweke mlebu.

Kaputusan Agung:

Cara sing ditetepake Haaland, nilarake kulawargane ing Norwegia menyang klub skala menengah bakal nambah regane. Mula, dheweke ora nggatekake tawaran saka klub-klub super gedhe lan mlebu FC Red Bull Salzburg sing - kabeh tujuane - duwe lingkungan sing cocog kanggo titik popularitas.

MACA CERITA PENUH:
Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold

Minangka kasunyatan, Erling mbukak akun Red Bull Salzburg kanthi ngetrapake trik topi. Prestasi kasebut ngasilake dheweke menyang U19 Norwegia nganti U20. Kanggo miwiti karo heroik internasional penyerang, dheweke nulungi tim Norwegia U20 entuk kamenangan paling gedhe ing sejarah. Apa sampeyan ngerti? .. Erling ngetung 9 kaping ing kamenangan 12-0 ing Honduras ing Mei 2019.

Erling Braut Haaland nduwur driji sangang. Dheweke ngetung sangang gol supaya tim Norwegia U20 menang paling gedhe ing sejarah.
Erling Braut Haaland nduwur driji sangang. Dheweke ngetung sangang gol supaya tim Norwegia U20 menang paling gedhe ing sejarah.

Sawise heroik nasional, dheweke ora bisa watesan apa sing bisa diraih Haaland kanggo klub lan negara. Kaya ora cukup, Erling terus nyathet loro trik topi ing Bundesliga Austria. Dheweke uga nggawe kemitraan mogok tenan karo Patson daka.

Trik hat-trick Haaland entuk pangenalan ing saindenging jagad telung dina mengko nalika dheweke ngetung kaping telu (trik hat liyane) ing debut liga juara UEFA kanggo Genk. Sing nggawe dheweke dadi wong paling enom nomer telu sing ngetrapake hat-trick ing pertandingan liga juara UEFA.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Naby Keita Anak Untold
Erling Haaland entuk pangakuan ing saindenging jagad sawise trik Liga Champions nglawan Genk.
Erling Haaland entuk pangakuan ing saindenging jagad sawise trik Liga Champions nglawan Genk.

Nanging, ing musim Liga Champions kasebut, Haaland nyathet gol nglawan Liverpool. Maneh, gol luwih loro nglawan Napoli. Ing wektu iki World Football ngerti manawa GOAT mbesuk wis teka.

Crita Borussia Dortmund:

Mundhake Red Bull Salzburg saka Halland minangka wiwitan perang transfer ing antarane sawetara raksasa Eropa. Ing antarane kabeh klub, Borussia Dortmund gagal nalika ngonfirmasi penandatanganan Haaland.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dominik Szoboszlai Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Master trik hat ora nguciwani nalika ngetung telung gol ing debut Bundesliga. Sensasi pencetak gol Haaland terus nalika dheweke ngilangi sawetara rekor Bundesliga. Thanks kanggo munggah ing meteorik Jerman, striker Norwegia kasebut dadi superstar sing paling dikarepake ing donya.

Nalika nulis Biografi Erling Haaland, dheweke wis dadi panutan kanggo kabeh generasi pesepakbola sing kepengin ing bapake, Norwegia. Ora mung ing Bryne asal saka kulawargane, mula akeh pemuda ing Norwegia sing pengin ngetutake.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold

Tanpa mangu-mangu, kita para penggemar bal-balan wis meh ndeleng pemain liyane sing bakal njupuk Lionel Messi lan Cristiano Ronaldo minangka GOAT bal-balan sabanjure. Kaya dene Kylian Mbappe, Erling Halland pancen kalebu sing paling apik ing baris produksi maju sing metu saka Eropa. Liyane, kaya sing diarani Bio, saiki wis dadi sejarah.

Erling Haaland Love Life - Apa dheweke duwe Pacar utawa Garwa?

Wiwit remaja, wong Norwegia wis tresna karo wong liya. Sayange, Erling Haaland putus karo pacare nalika kuartal pungkasan taun 2018. Kedadeyan kasebut sawise dikandhani sawetara tembung sing nglarani ati.

MACA CERITA PENUH:
Adnan Januzaj Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Mung siji wong sing ngerti kedadeyan ing antarane manuk katresnan loro kasebut. Jenenge yaiku Stanislav Macek, pelatih pemuda sing kerja bareng Haaland ing Red Bull Salzburg. Saiki, ayo dakcritakake apa sing sejatine kedadeyan ing antarane Haaland lan bekas pacare.

Miturut Stanislav Macek, pacare Erling Haaland kalebu wong Norwegia. Haaland ketemu karo dheweke nalika main karo Molde - lan dheweke wiwit pacaran. Amarga pendhidhikan, dheweke ora bisa pindhah menyang Austrian nalika dheweke main karo FC Red Bull Salzburg.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Bahaya Bahaya Thorgan ditambah Fakta Biografi Untold

Nalika nyoba ngrampungake klub sing anyar, pacare Erling Haaland teka. Sedih, dheweke ketemu wong liya ing pacare. Dheweke miwiti obrolan terbuka babagan apa sing dianggep mung prioritase - Sepak Bola. Sawise bubar, pacare Erling Haaland ngeculake Austria sawetara dina mengko.

Urip sawise Pecah hubungan:

Nalika nulis Erling Haaland Bio, wong Norwegia durung menehi wawasan babagan status hubungane saiki. Paling anyar, kasunyatane muncul babagan sapa sing turu karo pemain bal-balan kasebut.

MACA CERITA PENUH:
Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta

Apa sampeyan ngerti?… Sing paling cedhak karo pacare Earling Haaland yaiku nalika njlentrehake bal hadiah hat-trick minangka kekasih lan kanca ing wayah wengi.

Nganti saiki wiwit karir senior, dheweke marang wartawan olahraga manawa dheweke wis entuk XNUMX pacar rahasia. Dheweke makili trik hat sing wis dicetak lan Erling ujar manawa kunci kanggo wujude. Nyatane, dheweke turu ing amben karo bal-trik topi, saben dina ndeleng lan ngumumake dheweke nggawe dheweke kepenak.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold

Ora njupuk Pacar Ngarep:

Apa sampeyan ngerti?… Sawise ora trampil karo Club Brugge tanggal 4 November 2020, Haaland ngomong karo BTSports babagan ora bakal duwe pacar anyar kanggo turu bareng wengi kasebut. Mangkene bukti bukti video.

Kanggo panjelasan ing ndhuwur, tanpa ujar manawa Haaland - sing ora duwe pacar, garwa, putri utawa putra sejatine sing durung nikah - mung fokus ing siji prekara. Yaiku, nyampurnakake tumindak nyetak gol sing nyenengake. Mung sawetara wektu sadurunge dheweke entuk pacar / bojo sejati utawa nggawe urip tresnane dadi umum.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold

Urip Pribadi Erling Haaland:

Tanpa mangu-mangu, wong Norwegia nggambarake resep sing hebat ing jagad bal-balan. Saiki adoh saka target gol, sampeyan bisa uga takon; Sapa Erling Haaland ing njaba bal-balan? Ing bagean iki, kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan striker kasebut.

Sing pertama lan paling penting, sipat kepribadian Erling Haaland nyampurake ciri ambisius, tangguh lan emosional kanthi tandha zodiak Kanker. Dheweke minangka jinis khusus wong Down to Earth, sing mbukak banget lan jujur ​​babagan ujar - kaya kedadeyan kasebut.

MACA CERITA PENUH:
Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta

Katresnan kanggo Chainsaw:

Ing babagan kegiatan sing diwenehake kanggo hobi lan minat Erling Haaland, motong kayu ora bisa ditinggalake. Pisah tumpukan wit minangka latihan sing luar biasa sing nulungi tangan maneh, uga latihan kardio sing apik. Aja lali, ing ngendi kulawarga Erling Haaland asale (Land of the Viking) minangka omah kanggo sawetara wit paling dhuwur ing Eropa.

MACA CERITA PENUH:
Adnan Januzaj Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Erling Haaland digambarke nganggo mesin pemotong kayu gergaji sing nyoba motong wit. Bapake (Alf-Inge Håland) digambar ing mburine.
Erling Haaland digambarke nganggo mesin pemotong kayu gergaji sing nyoba motong wit. Bapake (Alf-Inge Håland) digambar ing mburine.

Katresnan kanggo Petani Kentang:

Musim tuwuh bebas es saka Norwegia mandheg nalika musim panas. Erling Haaland asring nggunakake kesempatan iki kanggo ngunjungi keluargane lan sing luwih penting, siyap-siyap kanggo peternakan kentang. Dheweke digambar ing ngisor iki nyopir traktor, nalika nyiyapake peternakan kanggo nandur Kentang.

Perlu dielingi manawa Erling Haaland - sadurunge lunga menyang peternakan ing Norwegia - mung entuk 44 gol ing 40 acara kompetitif ing musim 2019/2020. Dheweke nindakake tetanen kanggo ngendhokke musim 44-gol angin puyuh.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold

Rutinitas Erling Haaland:

Ing njaba latihan latihan rutin, Haaland mesthekake yen kerja ing lembur. Video ing ngisor iki nerangake rahasia babagan suksese kanthi cepet. Ana adegan nalika dheweke mlaku liwat gunung Norwegia. Iki nerangake sebabe dheweke entuk persentase ekstra kanggo kinerja.

Seneng mesem:

Telung prekara sing bisa digunakake kanggo nggolongake maju. Kaping pisanan, dheweke mesem banget, nomer loro, olahraga akeh lan kaping telu, dheweke ngetung akeh. Ing wilayah sing mesem, Erling Haaland - kaya sing dideleng ing video ing ngisor iki - bisa uga rada aneh. Mula, isih angel dingerteni babagan aspek kapribadhene.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dominik Szoboszlai Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Gaya Hidup Erling Braut Haaland:

Ing bagean iki, kita bakal ngandhani babagan cara urip. Bali menyang Norwegia, Erling Haaland nggambarake awake dhewe minangka selebriti sing sadar sosial. Dheweke minangka raja pesta karo kanca-kanca nalika isih cilik ing papan hangout lan klub wengi.

Sedhih ing taun 2020, salah sawijining acara klub malam Erling Haaland ora kaya rencana nalika ditendhang karo penjaga keamanan kanthi cara ngasorake. Mangkene video kasebut - sing nuduhake perkara sing diwiwiti kanthi apik karo kanca-kancane lan pungkasane nistha.

MACA CERITA PENUH:
Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold

Sandhangan Erling Haaland:

Pemain bal-balan sing apik bisa dadi inspirasi sing apik kanggo fashion. Erling Haaland minangka wong sing nggunakake dhuwit kanggo klambi santai sing unik. Kita duwe foto santai kanggo sandhangane sing nuduhake gaya ganti lan gadget ing taun 2016. Klamben Haaland nggambarake kepribadiane lan dheweke seneng karo sandal Nike lan iPhone.

Mobil Erling Haaland:

Wong Norwegia ora urip kanthi gaya urip mewah para pemain bal-balan sing wis sukses sing asring bangga karo mobil eksotis lan omah sing larang. Saka sing kita kumpul, Erling Haaland dudu selebriti sing seneng urip keluwih. Saliyane klamben kanthi santai, dheweke uga nyetir mobil rata-rata sanajan ana jutaan sing mlebu kanthonge. 

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Jude Bellingham Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Mobil Erling Haaland nyritakake babagan wonge.
Mobil Erling Haaland nyritakake babagan wonge.

Erling Haaland Family Family:

Anggota rumah tangga sing apik - Gry Marita (ibu), Alf-Inge (Bapak), Gabrielle (mbakyu) lan Astor (sedulur) dadi wong sing paling penting ing uripe. Sadurunge Erling dadi misuwur, dheweke wis entuk sawetara wong sing tresna marang dheweke tanpa syarat.

Ing bagean Bio iki, kita bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan anggota kulawarga. Kita miwiti karo kepala keluargane sing langsung.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Bahaya Bahaya Thorgan ditambah Fakta Biografi Untold

Babagan Bapake Erling Haaland

Alf-Inge Rasdal lair tanggal 23 November 1972 ing Stavanger, sawijining kutha lan kotamadya ing Norwegia. Dheweke gedhe ing Bryne, kutha ing ngendi dheweke lan putrane miwiti jurnal bal-balan.

Kontribusi Alf-Inge kanggo pangembangan bal-balan Haaland ora bisa dibahas. Secara pribadi, dheweke mbantu nglatih striker wiwit umur 6 nganti nalika dheweke umur 15 taun lan terus nuntun dheweke nggawe keputusan penting kanggo masa depan olahraga. Hubungan sing kuat ana ing antarane bapak lan putra. Erling nyebut Bapake minangka kanca lan mentor.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Sokratis Papastathopoulos Plus

Apa sampeyan ngerti?… Alf-Inge bisa metu saka pensiun sawise wolung taun ngenteni cilaka bisa mari kabeh. Klub sing berbasis ing Bryne Rosseland BK, ing Divisi Katelu Norwegia, nampa dheweke ing 2011.

Sedhih, sikile Alf-Inge (ciloko dening Roy Keane) ora ngidini dheweke terus bal-balan. Sawise ngatur main sangang tandhing, nyetak siji gol, Bapak sing ora bisa sabar maneh. Alf-Inge Rasdal pensiun kanggo taun 2012.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Naby Keita Anak Untold

Sadurunge pensiun saka bal-balan, Bapake Erling Haaland main ing tim nasional Norwegia. Dheweke tampil ing pertandingan Piala Dunia 1994 nglawan Meksiko lan Italia. Alf-Inge duwe 34 topi Norwegia lan pertandingan internasional terakhire nglawan Bulgaria ing wulan April 2001.

Babagan Ibu Erling Haaland:

Nganti saiki, Gry Marita tetep dadi anggota kulawarga sing paling pribadi sing asmane ora populer ing acara-acara penting ing wiwitane striker kasebut nganti saiki. Nanging, dheweke mbantu ngunggahake Haaland lan sedulur kanthi cara sing sehat lan kanthi rahasia ndedonga supaya sukses saben dinane.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Bahaya Bahaya Thorgan ditambah Fakta Biografi Untold

Erling Haaland Sedulur:

Meh nggegirisi yen cepet banget wektu mabur. Luwih luwih, kepiye telung kanca sing paling apik iki wis maju sajrone pirang-pirang taun. Astor, Gabrielle lan Erling kabeh wis adoh banget wiwit jaman ciloko bapakne kanggo Roy Keane.

Deleng kepiye owah-owahane Erling Haaland lan sedulur-sedulure.
Deleng kepiye owah-owahane Erling Haaland lan sedulur-sedulure.

Bagean Biografi iki mbukak babagan kasunyatan babagan sedulur Erling Haaland. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Babagan Astor, Erling Haaland Brother:

Kaping pisanan ngelingi babagan dheweke yaiku bangunan sing hebat. Dhuwur Astor Haaland yaiku 195cm lan 6 kaki 4 inci. Dheweke mung sentimeter luwih dhuwur tinimbang Erling, adhine. Astor minangka penggemar banyu lan iwak.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold
Erling Haaland Brother Astor minangka raksasa sing seneng banyu lan iwak.
Erling Haaland Brother Astor minangka raksasa sing seneng banyu lan iwak.

Apa sampeyan ngerti?… Impen bapakne Erling Haaland sing pengin ndeleng anak-anake urip ngimpi kulawarga kasebut diwiwiti karo anake sing mbarep, Astor. Wiwitane, Alf-Inge nyetujoni dheweke dadi maskot bocah bal-balan kutha Man. Erling cilik isih enom banget nalika semana. Amarga ora dingerteni, minat bal-balan Astor tilar donya lan Erling dadi sing dipilih.

Erling Haaland Brother, Astor tau dadi maskot kanggo Manchester City.
Erling Haaland Brother, Astor tau dadi maskot kanggo Manchester City.

Babagan hobby para sadulur, Erling lan Astor Haaland asring seneng adhem ing papan sing disenengi - kolam salju. Kaya sing diamati ing ngisor iki, Kaloro sedulur kasebut biasane suhure sithik banget. Kanggo Erling, tumindak kasebut mbantu nambah otak, mbantu awak ngobong luwih akeh kalori lan turu luwih apik.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold
Erling lan Astor seneng kolam salju. Mripat iki gampang banget - nanging kasunyatane, angel banget dicoba.
Erling lan Astor seneng kolam salju. Mripat iki gampang banget - nanging kasunyatane, angel banget dicoba.

Babagan Gabrielle - Erling Haaland Sister:

Kaping pisanan lan paling penting, dheweke duwe julukan, Gabi. Gabrielle Braut Haaland lair tanggal 9 Januari 1998. Dheweke minangka sedulur tunggal Erling lan siji-sijine putri saka Gry Marita Braut lan Alf-Inge Håland.

Ketemu Gabrielle. Dheweke ayu lan kabeh wis gedhe.
Ketemu Gabrielle. Dheweke ayu lan kabeh wis gedhe.

Tuwa, kalorone sedulur wis nuduhake hubungan sedulur sing raket banget - karo Erling nggawe kenangan kasebut apik banget kanthi eseme sing apik banget. Malah nganti saiki lan ing jadwal sing sibuk, Gabrielle asring golek wektu kanggo adhine kanggo adhine bintang super sing luwih enom.

MACA CERITA PENUH:
Adnan Januzaj Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabrielle lan Erling - banjur pirang-pirang taun kepungkur. Kalorone katon cedhak banget.
Gabrielle lan Erling - banjur pirang-pirang taun kepungkur. Kalorone katon cedhak banget.

Kanggo akeh wong sing ora ngerti, Gabrielle Haaland dipercaya ana ing Militer Norwegia. Kita bisa nemokake dheweke nganggo ID lan label jeneng ing seragam militer. Uga nalika nulis Bio iki, dheweke wis seneng omah-omah karo Jan Gunnar Eide lan dikaruniai anak wadon loro.

Babagan Sepupu Erling Haaland - Albert Braut Tjaaland:

Kanggo pamula, dheweke minangka pemain bal-balan (striker) sing duwe julukan - Mesin Pencetak Gol lan Haaland Sabanjure. Albert Tjaaland minangka sedulur ibu saka Erling Haaland. Lair tanggal 11 Februari 2004 tegese saiki umure 17 taun lan 9 wulan.

MACA CERITA PENUH:
Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta
Ketemu Sepupu Erling Haaland - Albert Braut Tjaaland. Dheweke dadi pencetak gol serial.
Ketemu Sepupu Erling Haaland - Albert Braut Tjaaland. Dheweke dadi pencetak gol serial.

Albert Tjaaland dianggep minangka bakat gedhe ing bal-balan Norwegia. Nindakake langkah Erling lan Bapake (Alf-Inge), dheweke miwiti karo pemuda Bryne. Apa sampeyan ngerti?… Albert Tjaaland entuk transfer sing pantes menyang tim pemuda Molde sawise ngetung total 69 gol ing 48 pertandingan karo pemuda Bryne.

Video target Albert Tjaaland ora mung nuduhake katrampilan nanging uga mbenerake rasa gembleng ing sakiwa tengene. Watch 1.85 m (6 ft 1 in) maju kanthi tumindak, kalebu perayaan tujuane sing edan.

MACA CERITA PENUH:
Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold

Babagan Eyang Eyang Erling Haaland:

Gambar ing ngisor iki karo Gabrielle, loro-lorone wis puluhan taun omah-omah lan asring ngrayakake ulang taune pernikahan saben 25 Juli. Ana panelitian terus kanggo nemokake endi manuk tresnane iki tiba - gegayuhan yen ana simbah ibu utawa bapak ibu.

Ketemu Eyang Eyang Erling Haaland sing seneng-seneng karo mbakyune, Gabrielle.
Temokake Eyang Eyang Erling Haaland sing seneng-seneng karo mbakyune, Gabrielle.

Babagan Kerabat Erling Haaland:

Ngalih menyang kulawargane, kita ngerti babagan Jan Gunnar Eide sing pawai dadi ipar Haaland (nikah karo Gabrielle).

Salah sawijining sedulur (mbakyune) yaiku Thea Vigre. Dheweke nikah karo Astor Haaland. Lair tanggal 24 November 1996, dheweke dadi pengusaha Norwegia sing duwe toko sandhangan, GANNI ing Stavanger, Norwegia. Mangkene Thea Vigre, bojone Astor Haaland.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Sokratis Papastathopoulos Plus

Ora ana cathetan babagan paman, bibi lan ponakan wanita Norwegia nalika nganyari Biografi.

Fakta Erling Haaland:

Kanggo ngrampungake Biografi, kita bakal nggunakake bagean kesimpulan iki kanggo mbukak luwih akeh babagan pamain bal-balan Norwegia. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Fakta # 1 - Wawancara Erling Haaland Benci:

Wiwit cilik, dheweke ora nate seneng. Kanggo Haaland, conto wawancara bisa uga sithik nalika ibune takon apa sing pengin dipangan nalika nedha bengi. Kasunyatane, pancen dadi tantangan kanggo Gry Marita Braut kanggo takon marang putrane babagan pitakon sing kepengin dipangan.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Jude Bellingham Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kasunyatane, Erling wis kaya ngono wiwit cilik lan dheweke ora bakal owah. Dheweke minangka gabungan video sing nerangake sengit Erling Haaland kanggo wawancara. Dheweke mung kasus khas nalika introvert inti dadi misuwur.

Fakta # 2 - Tanggapan Wawancara Haaland sing khas:

(1) Bocah wadon nganggo bikini takon; 'Kepiye rupaku? Tanggepan Haaland: Kanthi mripatmu.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dominik Szoboszlai Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

(2) Wawancara takon; Kandhani rong kutipan motivasi. Tanggepan Haaland; (i) Kerja sregep (ii) Makarya sregep. Haaland ing wawancara kerja.

(3) Wawancara takon; kenapa aku kudu nyewa sampeyan? Tanggepan Haaland; ngapa ora?

(4) Wartawan takon: Haaland, kapan kowe lair? Tanggepan Haaland: Ing ulang taunku. Wartawan kasebut banjur takon: Dadi kapan ulang taunmu? Tanggepan Haaland - 21st July. Pewawancara takon maneh: taun piro Tanggepan Haaland: Saben taun. Mohon bareng sawetara ing bagean komentar.

Fakta # 3 - Mbandhingake Gaji Dortmund karo Rata-rata Warga:

JENIS / SALARIPangentukan ing Euros (€)Pangentukan ing krone Norwegia (NOK)Pangentukan ing Pound sterling (£)
Saben Taun:€ 7,343,28073,552,929 NOK£ 6,358,178
Saben sasi:€ 611,9406,129,410 NOK£ 529,848
Saben Minggu:€ 141,0001,412,306 NOK£ 122,084
Saben dina:€ 20,142201,758 NOK£ 17,440
Saben Jam:€ 8398,406 NOK£ 726
Saben Menit€ 14140 NOK£ 12
Saben Detik:€ 0.232.3 NOK£ 0.20
MACA CERITA PENUH:
Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold

Wiwit sampeyan miwiti Erling HaalandBio, iki sing dheweke bathi karo Dortmund.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Saka ngendi, rata-rata wong Norwegia entuk 612,000 NOK kudu kerja suwene 10 taun kanggo entuk gaji saben wulan Earling Haaland karo BVB.

Fakta # 4 - Tato Erling Haaland:

Duwe seni seni paling ora kuwatir Haaland nalika nulis. Dheweke luwih fokus kanggo nambah fisik kanthi olahraga rutin. Pancen dheweke seneng nggawe otot lan seneng katon macho.

MACA CERITA PENUH:
Adnan Januzaj Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Erling Braut Haaland ora duwe tato nalika nulis. Kredit Gambar: Instagram.
Erling Braut Haaland ora duwe tato nalika nulis.

Fakta # 4 - Alesan sing diarani jeneng panggilan:

Jeneng julukan lucu "The Manchild" diwenehake marang dheweke kanggo ngenali babagan dhuwur lan cara sing percaya banget lan dheweke main bal-balan sanajan isih enom.

Kasunyatan # 5 - Agama:

Agama Haaland durung dingerteni nalika nulis amarga dheweke durung menehi pratondho babagan iman babagan wawancara utawa platform media sosial. Nanging, kakangné Astor nate ndeleng foto ing mesjid, pangembangan sing nyebabake Haaland bisa dadi wong Islam.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Bahaya Bahaya Thorgan ditambah Fakta Biografi Untold
Eling Braut Haaland sadulur tuwa ing masjid ing Dubai. Kredit Gambar: Instagram.
Eling Braut Haaland sadulur tuwa ing mesjid ing Dubai.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Erling Braut Haaland kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
lucas
sasi 8 ago

pior que ele parece macho mesmo