Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Banteng Sepak Bola Pungkasan sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Pak T'.

Kisah Kanak-kanak Cheick Tiote Kita lan Fakta Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch. Ayo diwiwiti.

READ
Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Cheick Tiote -Awal Awal:

Cheat Late Ismael Tioté lair ing 21 Juni 1986 Kampungbaru, ibukutha Côte d'Ivoire dening wong tuwane, Pungkasan Pak lan Ibu Toite.

Dheweke yakin karo kutha Shanty sing mlarat lan ngalami kemlaratan, ing Yamoussoukro. Dheweke ngaku yen iki sing dipercaya nggawe dheweke kuwat.

Dheweke gedhe ing cedhak kerusuhan getih sing ngrusak desane lan nyebabake tiwase wong tuwane.

READ
Yaya Toure Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Sawise seda wong tuwane, Tiote kudu pindhah menyang kutha asal Abidjan sing dianggep minangka kutha sing aman. Dheweke ngakoni manawa kutha kasebut yaiku sing nggawa dheweke bal-balan.

Dheweke wiwit muter tanpa wuda bal-balan werna ing umur 10, ora duwe pasangan boots lan kadang nggunakake sandal nganti umure 15.

Biografi Cheick Tiote - Pati:

Dina Senen awan, tanggal 5 Juni 2017 kabeh persaudaraan bal-balan kaget banget lan sedhih sawise matine Ivorian lan mantan bintang Newcastle United Cheick Tiote.

READ
Fakta Cerita Andy Carroll Sejatine Untold

Laporan tekan LifeBogger nerangake manawa Cheick Tiote sing berpengalaman tilar donya umur 30 taun sawise ambruk latihan karo klub Beijing Enterprises.

Sedhih, dheweke dikandhani bakal nglairake bayi anyar sawetara dina sawise tilar donya, nanging dheweke wis tilar donya lan ninggalake telung bocah sadurunge seda.

Biografi Cheick Tiote - Dhokter Penyihir sing dipercaya kanggo ngobati ciloko:

Akeh pitakon sing dikatutake wiwit dirungokake sedane. Kaya… Apa sing mateni Cheick Tiote? ..

READ
Fakta-fakta Biografi Emmanuel Eboue

Ana laporan sing nerangake kepiye Dokter Penyihir mateni Cheick Tiote. Sampeyan bisa uga kaget amarga ora ngerti babagan sejarahe.

Perlu dingerteni manawa gelandang pertahanan kejem kasebut duwe kabiasaan percaya dhokter penyihir kanggo ngobati cilaka bal-balane.

Dheweke ujar manawa dukun wis nate ngobati dheweke nalika dheweke ngalami cairan ing lutut tengen sing nyebabake dheweke lara lan mateni gerakane.

READ
Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Nalika semana ing Newcastle, Tiote digunakake njupuk ijin saka pamilik Magpies Mike Ashley kanggo bali menyang Pantai Gading kanggo ndeleng penyihir.

Urip Kulawarga Cheick Tiote:

Tioté asalé saka kulawarga Muslim sing salèh. Wonten ing wawancara kaliyan Newcastle Babagan Evening, Tioté ujar yen duwe sangang sedulur.

Tuwa ing Abidjan, dheweke nyerah sinau nalika isih enom, ujar manawa,

READ
Fakta Cerita Florian Thauvin Plus Untold Biografi
Endi Cheick Tiote Wis Munggah.
Endi Cheick Tiote Wis Munggah.

"Sepakbola mesthi dadi perkara paling gedhe kanggo aku. Tuwa ing kutha Shanty sing paling ala ing Abdijan, aku ngerti apa sing dakkarepake lan priksa manawa iki bakal dadi uripku.

Nanging aku kerja lan nyambut gawe, lan amarga saka kerja keras iku aku bisa sukses. ”

Dhèwèké ndhukung limang sadulur lan telu sadulur kanthi dhuwit sing ditampa saka bal-balan.

READ
Jonjo Shelvey

Fakta Biografi Cheick Tiote - Urip Hubungan:

Dheweke duwe anak loro karo garwane sing pertama, Madah. Dheweke urip ing omah gedhong £ 1.5 juta ing Ponteland cedhak Newcastle.

Ing 29 September 2014, dilaporake dening Newcastle Chronicle yen Tioté nikah karo garwa liya, Laeticia Doukrou, ing ibukutha Pantai Gading, Abidjan.

Perkawinan wis ditindakake sadurunge wiwitan mangsa. Agenipun Jean Musampa, nyatakake perkawinan kasebut ing surat kabar lokal "Aku bisa ujar manawa dheweke wis omah-omah lan iki minangka bebrayan liya."

The Sun nglaporake manawa garwane pisanan 'wiwitane kepenak' karo dheweke wis omah-omah, nanging banjur mutusake ora bakal sesambungan amarga dheweke ujar yen dheweke ujar;

READ
Fakta Keras Eric Bailly

'Dheweke lunga nemoni ibu lan dheweke ngandani yen dheweke kudu njaluk bojo ekstra. Dheweke nggunakake kula kaya mop. Panjenenganipun punika babi '.

Sakcepete sasampunipun, dilaporake dheweke wis rampung karo janjine sing disebut Nikki karo sing nglairake anak kanggo wong sing disebut Raphael.

Nalika dikritik amarga duwe 2 garwa lan nyonya, mantan gelandang Newcastle, Cheick Tiote, cepet-cepet mbela gaya urip kanthi ngaku "Ora ana sing aneh yen duwe bojo loro lan nyonya."

Cheick Tiote Bio - Meh mlebu kunjara:

Ing Oktober 2013 Tiote pancen seneng banget kanggo ngindhari pakunjaran sawisé ngaku nduweni lisensi nyopir palsu lan ngombé uga.

READ
Kisah Kanak-kanak Amad Diallo Plus Sejatine Biografi

 Dheweke dijatuhi hukuman pitung wulan ditanggepi lan 180 jam kerja komunitas sing ora dibayar. Hakim James Goss ujar manawa Tiote, 27 taun, mung nyingkiri kunjara amarga dheweke ngaku salah.

Hakim nglilani dheweke ngomong: 'Aku ora ragu yen nggunakake bakat gedhe, sampeyan bakal bisa nulung wong liya ing komunitas kanthi nyengkuyung lan nyampurnakake kemampuan sampeyan kanthi cara sing kaya mangkene.'

Bisnis Line Fashion Cheick Tiote ing Nigeria:

Ing wulan Februari 2014, Tioté ngluncurake seri garis mode pria sing diarani TIC, karo desainer Yusuf Abubakar, sawijining warga Nigeria sing ngatur kanggo dheweke.

READ
Kisah Danny Rose Anak Cerita Untold Biografi

Miturut Abubakar; "Tiote pancen wong sing apikan banget Nalika ketemu, aku pancen misuwur lan dheweke grapyak banget.

Dheweke asring nelpon aku boss sanajan aku kerja ing sangisore dheweke. Aku ngerti kerja tenan kanggo dheweke. Dheweke njupuk apa sing dakkandhakake lan bisa digunakake. "

Biografi Cheick Tiote - Karir ing Ringkesan:

Dheweke miwiti karir karo sisih liga suntingan ing Ivorian, FC Bibo. Ing taun 2005, dheweke dijaluk klub Belgian Anderlecht, lan banjur debut kanggo Anderlecht ing pertandingan Piala Belgia sing dikalahake karo Geel.

READ
Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Ing musim 2007-08, dheweke main kanthi utang kanggo Roda JC gabung karo Ex-FC Bibo lan kanca tim internasional Feyenoord, Sekou Cissé.

Tanggal 2 Oktober 2008, Cheick Tioté mlebu ing tim liga Eredivisie Walanda, FC Twente kanthi biaya sing dilaporake udakara € 750,000.

Dheweke menang judhul Walanda ing musim 2009/10 lan uga tampil ing Liga Europa lan Liga Champions. Tioté gabung karo tim Liga Premier Inggris Newcastle United tanggal 26 Agustus 2010 kanthi rega £ 3.5 yuta.

READ
Fakta-fakta Biografi Aleksandar Mitrovic

Fakta Biografi Cheick Tiote-Peringkat LifeBogger:

Kita saiki dadi peringkat saka Tiote sing angel banget.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar