Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote

0
5601
Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote

LB presents Kisah Penuh saka Sepakbola Sepakbola Bull paling dikenal dening Nama Pangguna; 'Mr T'. Cerita Kisah Kanak-kanak Cheick Tiote Kita ditambah Biografi Fakta sing ndadékaké sampeyan bisa ngetrapaké acara sing nyenengake saka wektu cilik nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo miwiti.

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Awal Taun

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote
Foto Anak Cheick Tiote

Cheat Late Ismael Tioté lair ing 21 Juni 1986 Kampungbaru, ibukota Côte d'Ivoire dening tuwane, Late Mr and Mrs Toite. Dheweke yakin yen kutha Shanty ana ing Yamoussoukro. Panjenenganipun nyariosaken punika pracaya ingkang dipun damel piyambakipun kuwat.

Dheweke tansaya gedhe saka rusake getih sing numpes desa lan nyebabake patiane wong tuwa.

Sasampunipun tilar donyanipun, Tiote kedah pindhah dhateng kitha asal Abidjan ingkang dipunsebat minangka kutha aman. Dheweke ngaku yen ana kutha sing ndadekake dheweke dadi bal-balan.

Dheweke wiwit muter tanpa wuda bal-balan werna ing umur 10, ora duwe pasangan boots lan kadang nggunakake sandal nganti dheweke ana 15.

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Pati-Nya

Pagi sore, Juni 5, 2017 kabeh fraternity bal-balan wis dibuwang menyang jero kejut lan mourning sawisé tilar donyan Ivorian lan mantan pemain Newcastle United Cheick Tiote. Laporan jangkep LifeBogger.com nerangake yen Cheick Tiote sing tilar donya 30 sawisé tiwas nalika ambruk ing latihan karo klub Beijing Enterprises. Saderengipun, piyambakipun dipunsebat ngantos sapasang bayi enggal sepisan sasampunipun tilar donya, ananging piyambakipun sampun lulus lan nilaraken tiga anak saderengipun seda.

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Dokter penyihir sing nyenengake kanggo ngobati cidera

Akeh pitakonan sing wis ditangekake wiwit krungu dheweke mati. Kaya ... Apa mateni Cheick Tiote? ..

Ana laporan sing nerangake carane para Dokter Penyihir matèni Cheick Tiote. Sampeyan bisa uga bakal kaget babagan iki yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab sejarah karo wong-wong mau.

Iku penting kanggo dicathet yen gelandang mburi sing mbesuk duwe kebiasaan pitados para penyihir-dokter kanggo ngobati cidera bal-balan. Dheweke ngaku yen para dokter mata wis tau ngobati dheweke nalika dheweke berjuang nganggo cairan ing lengen tengen sing nyebabake dheweke nyuda lan ngalangi gerakane. Mbalik maneh ing Newcastle, Tiote dipigunakaké njupuk ijin saka pemilik Magpies Mike Ashley kanggo bali menyang Pantai Gading kanggo ndeleng para tukang sihir.

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Urip Keluarga

Tioté asalé saka kulawarga Muslim sing salèh. Wonten ing wawancara kaliyan Newcastle Babagan Evening, Tioté kandha yen dheweke duwe sangang sadulur. Tuwuh ing Abdijan, piyambakipun nyerah ing umur enom, nyatakake,

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote
Where Cheick Tiote Grew Up

"Sepakbola tansah dadi bab sing paling gedhe kanggo aku. Tuwuh ing kutha Shijian paling apik Abdijan, aku sumurup apa sing arep dakkarepake lan nggawe manawa iki bakal dadi uripku. Nanging aku kerja lan kerja lan nyambut gawe, lan amarga kerja keras sing bisa dakwenang. "

Dhèwèké ndhukung limang sadulur lan telu sadulur kanthi dhuwit sing ditampa saka bal-balan.

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Urip Hubungan

Dheweke duwe anak loro karo bojone sing sepisanan, Madah. Padha manggon ing omah gedung £ 1.5million ing Ponteland cedhak Newcastle.

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote

Ing 29 September 2014, dilaporake dening Newcastle Chronicle yen Tioté nikah karo garwa liya, Laeticia Doukrou, ing ibukutha Pantai Gading, Abidjan.

Perkawinan wis ditindakake sadurunge wiwitan mangsa. Agenipun Jean Musampa, nyatakake perkawinan kasebut ing surat kabar lokal "Aku bisa ngomong yen dheweke wis nikah lan iku nikah kaping pindhone."

Srengenge nglapurake yen bojo pisanan iku 'nyaman ing kawitan' karo dheweke sing nikah nanging banjur mutusake kanggo nelpon hubungan amarga dheweke ngaku ing tembung dheweke 'Dheweke lunga nemoni ibu lan dheweke ngandani yen dheweke kudu njaluk bojo ekstra. Dheweke nggunakake kula kaya mop. Panjenenganipun punika babi '.

Sakcepete sasampunipun, dilaporake dheweke wis rampung karo janjine sing disebut Nikki karo sing nglairake anak kanggo wong sing disebut Raphael.

Nalika dikritik babagan duwe garwa 2 lan jago, mantan pemain tengah Newcastle Cheick Tiote cepet-cepet mbela gaya urip kanthi ngakoni "Ora ana barang sing ora biasa kanggo nduweni loro bojo lan jago."

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Meh dipara

Ing Oktober 2013 Tiote pancen seneng banget kanggo ngindhari pakunjaran sawisé ngaku nduweni lisensi nyopir palsu lan ngombé uga.

Dheweke diwenehi ukara pitung sasi lan jam 180 sing ora dibayar dening masyarakat. Hakim James Goss ngendika yen Tiote, 27, nyegah kunjara amarga dheweke ngaku salah.

Hakim nglilani dheweke ngomong: 'Aku ora ragu yen nggunakake bakat gedhe, sampeyan bakal bisa nulung wong liya ing komunitas kanthi nyengkuyung lan nyampurnakake kemampuan sampeyan kanthi cara sing kaya mangkene.'

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Pasar Modhesi Milik ing Nigeria

Ing wulan Februari 2014, Tioté ngluncuraken seri busana pria kang diarani TIC, kanthi desainer Yusuf Abubakar, wong Nigerian sing ngatur kanggo dheweke.

Miturut Akubakar; "Tiote pancen apik lan mudhun kanggo wong bumi. Nalika aku ketemu dheweke aku bener-bener langka. Dheweke kerep nelpon aku boss malah aku kerja ing dheweke. Aku golek gaweyan kanggo dheweke sing luar biasa. Dheweke njupuk papan apa aku ngomong lan kerjane apik. "

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Karir ing Ringkasan

Piyambakipun miwiti kariripun kanthi klub liga Ivorian FC Bibo. Ing 2005, dheweke dicekel dening klub Belgia Anderlecht, lan sawise kuwi debut kanggo Anderlecht ing pertandhingan Piala Belgia sing ilang saka Geel. Ing mangsa 2007-08, dheweke diputer kanthi utang kanggo Roda JC kanggo nggabung karo Ex-FC Bibo lan mungsuh tim internasional Feyenoord Sekou Cissé. Ing 2 Oktober 2008 Cheick Tioté mlebu kanggo liga Eredivisie Walanda FC Twente kanthi biaya sing dilapurake dadi watara € 750,000. Dheweke menang gelar Belanda ing musim 2009 / 10 lan uga main ing Liga Europa lan Liga Champions. Tioté main ing Liga Premier Inggris ing Newcastle United ing 26 Agustus 2010 kanthi bayaran £ 3.5 yuta.

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Rankings LifeBogger

Kita nyedhiyakake ranking saka Tiote sing pungkasan banget.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene