Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Banteng Sepak Bola Pungkasan sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Pak T'. Kisah Kanak-kanak Cheick Tiote Kita lan Fakta Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch. Ayo diwiwiti.

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Awal Taun

Cheat Late Ismael Tioté lair ing 21 Juni 1986 Kampungbaru, ibukutha Côte d'Ivoire dening wong tuwane, Pungkasan Pak lan Ibu Toite. Dheweke yakin ing kutha Shanty sing mlarat lan mlarat ing Yamoussoukro. Dheweke ngaku yen iki sing dipercaya nggawe dheweke kuwat.

Dheweke tuwuh saka kerusuhan getih sing ngrusak desane lan nyebabake tiwase wong tuwane.

Sawise seda wong tuwane, Tiote kudu pindhah menyang kutha asal Abidjan sing dianggep minangka kutha sing aman. Dheweke ngakoni manawa kutha kasebut yaiku sing nggawa dheweke bal-balan.

Dheweke wiwit muter tanpa wuda bal-balan werna ing umur 10, ora duwe pasangan boots lan kadang nggunakake sandal nganti umure 15.

 Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Pati-Nya

Pagi sore, Juni 5, 2017 kabeh fraternity bal-balan wis dibuwang menyang jero kejut lan mourning sawisé tilar donyan Ivorian lan mantan pemain Newcastle United Cheick Tiote. Laporan jangkep LifeBogger.com nerangake yen Cheick Tiote sing tilar donya 30 sawisé tiwas nalika ambruk ing latihan karo klub Beijing Enterprises. Saderengipun, piyambakipun dipunsebat ngantos sapasang bayi enggal sepisan sasampunipun tilar donya, ananging piyambakipun sampun lulus lan nilaraken tiga anak saderengipun seda.

 Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Dokter penyihir sing nyenengake kanggo ngobati cidera

Akeh pitakon sing dikatutake wiwit dirungokake sedane. Kaya… Apa sing mateni Cheick Tiote? ..

Ana laporan sing nerangake kepiye Dokter Penyihir mateni Cheick Tiote. Sampeyan bisa uga kaget amarga ora ngerti babagan sejarahe.

Perlu dingerteni manawa gelandang pertahanan kejem kasebut duwe kabiasaan percaya dhokter penyihir kanggo ngobati cedera bal-balane. Dheweke ngaku yen dukun wis nate ngobati dheweke nalika dheweke ngalami cairan ing lutut tengen sing nyebabake dheweke lara lan mateni gerakane. Nalika semana ing Newcastle, Tiote digunakake njupuk ijin saka pamilik Magpies Mike Ashley kanggo bali menyang Pantai Gading kanggo nemoni para penyihir.

 Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Urip Keluarga

Tioté asalé saka kulawarga Muslim sing salèh. Wonten ing wawancara kaliyan Newcastle Babagan Evening, Tioté kandha yen dheweke duwe sangang sadulur. Tuwuh ing Abdijan, piyambakipun nyerah ing umur enom, nyatakake,

Endi Cheick Tiote Wis Munggah.
Endi Cheick Tiote Wis Munggah.

"Sepakbola mesthi dadi perkara paling gedhe kanggo aku. Tuwa ing kutha Shanty sing paling ala ing Abdijan, aku ngerti apa sing dakkarepake lan priksa manawa iki bakal dadi uripku. Nanging aku kerja lan nyambut gawe, lan amarga saka kerja keras iku aku bisa sukses. ”

Dhèwèké ndhukung limang sadulur lan telu sadulur kanthi dhuwit sing ditampa saka bal-balan.

 Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Urip Hubungan

Dheweke duwe anak loro karo garwane sing pertama, Madah. Dheweke urip ing omah gedhong £ 1.5 juta ing Ponteland cedhak Newcastle.

Ing 29 September 2014, dilaporake dening Newcastle Chronicle yen Tioté nikah karo garwa liya, Laeticia Doukrou, ing ibukutha Pantai Gading, Abidjan.

Perkawinan wis ditindakake sadurunge wiwitan mangsa. Agenipun Jean Musampa, nyatakake perkawinan kasebut ing surat kabar lokal "Aku bisa ujar manawa dheweke wis omah-omah lan iki minangka bebrayan liya."

Srengenge nglapurake yen bojo pisanan iku 'nyaman ing kawitan' karo dheweke sing nikah nanging banjur mutusake kanggo nelpon hubungan amarga dheweke ngaku ing tembung dheweke 'Dheweke lunga nemoni ibu lan dheweke ngandani yen dheweke kudu njaluk bojo ekstra. Dheweke nggunakake kula kaya mop. Panjenenganipun punika babi '.

Sakcepete sasampunipun, dilaporake dheweke wis rampung karo janjine sing disebut Nikki karo sing nglairake anak kanggo wong sing disebut Raphael.

Nalika dikritik babagan duwe garwa 2 lan jago, mantan pemain tengah Newcastle Cheick Tiote cepet-cepet mbela gaya urip kanthi ngakoni "Ora ana sing aneh yen duwe bojo loro lan nyonya."

 Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Meh dipara

Ing Oktober 2013 Tiote pancen seneng banget kanggo ngindhari pakunjaran sawisé ngaku nduweni lisensi nyopir palsu lan ngombé uga.

 Dheweke dijatuhi hukuman pitung wulan ditanggepi lan 180 jam kerja komunitas sing ora dibayar. Hakim James Goss ujar manawa Tiote, 27 taun, mung nyingkiri kunjara amarga dheweke ngaku salah.

Hakim nglilani dheweke ngomong: 'Aku ora ragu yen nggunakake bakat gedhe, sampeyan bakal bisa nulung wong liya ing komunitas kanthi nyengkuyung lan nyampurnakake kemampuan sampeyan kanthi cara sing kaya mangkene.'

 Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Pasar Modhesi Milik ing Nigeria

Ing wulan Februari 2014, Tioté ngluncurake seri garis mode pria sing diarani TIC, karo desainer Yusuf Abubakar, sawijining warga Nigeria sing ngatur kanggo dheweke.

Miturut Akubakar; "Tiote pancen apik lan mudhun kanggo wong bumi. Nalika aku ketemu dheweke aku bener-bener langka. Dheweke kerep nelpon aku boss malah aku kerja ing dheweke. Aku golek gaweyan kanggo dheweke sing luar biasa. Dheweke njupuk papan apa aku ngomong lan kerjane apik. "

 Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Karir ing Ringkasan

Dheweke miwiti karir karo klub liga suntingan ing Ivorian, FC Bibo. Ing taun 2005, dheweke dijaluk klub Belgian Anderlecht, lan banjur debut kanggo Anderlecht ing pertandingan Piala Belgia sing dikalahake karo Geel. Ing musim 2007-08, dheweke main kanthi utangan kanggo Roda JC kanggo gabung karo Ex-FC Bibo lan kanca tim internasional Feyenoord, Sekou Cissé.

Tanggal 2 Oktober 2008, Cheick Tioté mlebu ing tim liga Eredivisie Walanda, FC Twente kanthi biaya sing dilaporake udakara € 750,000. Dheweke menang judhul Walanda ing musim 2009/10 lan uga tampil ing Liga Europa lan Liga Champions. Tioté gabung karo tim Liga Premier Inggris Newcastle United tanggal 26 Agustus 2010 kanthi biaya £ 3.5 yuta.

Fakta Cerita Kisah Dongeng Anak Cheick Tiote -Rankings LifeBogger

Kita nyedhiyakake ranking saka Tiote sing pungkasan banget.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar