Kisah Kanak-kanak Dani Olmo ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Dani Olmo ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Dani Olmo kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Bojo, Mobil, Worth Bersih, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Singkat, iki Crita Urip saka pemain bal profesional Spanyol, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki kalebu galeri diwasa nganti diwasa - ringkesan Bio Dani Olmo sing sampurna.

Gesang lan munggah saka Dani Olmo. Kredit Gambar: Instagram lan Sortitoutsi.
Urip lan munggahane Dani Olmo.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dribbler cepet kanthi visi game sing hebat. Nanging, mung sawetara sing mikir versi Biografi Dani Olmo sing cukup menarik. Saiki, tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Olmic". Daniel "Dani" Olmo Carvajal lair tanggal 7 Mei 1998 ing kutha Terrassa, Spanyol. Dheweke lair saka ibune sing ora pati ngerti lan bapake - Miquel Olmo Forte (mantan pemain bal-balan profesional dadi pelatih). Iki salah sawijining wong tuwa Dani Olmo (bapakne) sing wis didokumentasikake kanthi apik ing artikel iki.

Bapake Dani Olmo, Miquel Olmo Forte. Kredit Gambar: Alchetron.
Bapake Dani Olmo, Miquel Olmo Forte.

Nasional suku etnik campuran Spanyol karo asal-usul kulawarga Spanyol lan Kroasia dibesarkan ing kutha kelairane ing Terrassa, ing ngendi dheweke tuwuh bareng kakangnane sing dikenal minangka Carlos ..

Tuwuh ing latar mburi kulawarga kelas menengah ing Terrassa, Baby Olmo minangka bocah sing seneng banget sing nyawang adhine seneng main bal-balan karo bapak. Dheweke banjur dadi bagean saka semangat olahraga kulawarga nalika sinau mlaku-mlaku, nalika bapak lan adhine nuntun dheweke menyang kesenengan sing luwih dhuwur ing bal-balan.

Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Education and Career Buildup

Olmo isih enom banget nalika bapake ndhaptar dheweke ing klub bal-balan lokal Terrassa FC kanggo latihan. Sanajan bocah cilik umur rong taun luwih enom dadi bagian saka skuad "Benyamin" ing klub, nanging dheweke ngakoni amarga akeh sebab.

Olmo enom wis dadi papan ing Terrassa FC sanajan ora umur minimal dibutuhake. Kredit Gambar: Instagram.
Olmo enom entuk papan ing Terrassa FC sanajan ora duwe umur minimal sing dibutuhake.

Kanggo miwiti, bapakne Olmo Miquel dadi pelatih Terrassa nalika semana. Ndhuwur, prodigy bal-balan kasebut nampilake kecerdasan emosional lan taktik nalika dini sing cukup kanggo nggawe kekurangan saka umur.

Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Urip Karir Awal

Lapangan Terrassa FC luwih saka lumahing latihan kanggo Olmo sing isih enom. Kasunyatane, platform pameran kanggo bocah cilik sing duwe kemampuan main bola ing klub kasebut dadi minat klub-klub tanggan kalebu RCD Espanyol. Bungah wong tuwane Dani Olmo, utamane bapake, ora ngerti wates nalika putrane nyoba uji coba ing klub adhedhasar Barcelona.

Nalika wis pas, Olmo umur 8 taun gabung karo RCD Espanyol ing taun 2006 kanggo miwiti karir bal-balan sing tenanan. "Earnest" amarga dheweke wiwit main bal-balan luwih kompetitif kilometer adoh saka zona nyaman.

Foto Kanak-kanak saka Dani Olmo pirang-pirang wulan sawisé gabung ing RCD Espanyol. Kredit Gambar: Instagram.
Foto kanak-kanak Dani Olmo sawetara wulan sawise gabung karo RCD Espanyol.
Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Dalan Kanggo Fame Story

Perlu dimangerteni manawa Olmo duckling ora apik ing RCD Espanyol, uga ora makmur nalika tekan akademi Barcelona nalika umur 9 taun ing taun 2007. Nyatane, dheweke nyathet kenaikan sing cepet lan nyengsemake liwat La Masia rangking dadi Top Scorer ing papat saka enem musim karo klub muda ing klub kasebut.

Ora mung pemain nom-noman: Dani Olmo minangka bintang cilik kanggo umume umume ing akademi Barcelona. Kredit Gambar: Instagram.
Ora mung pemain nom-noman: Dani Olmo minangka bintang cilik kanggo umume umume ing akademi Barcelona.

Bocah-bocah wiwit ngidul nalika remaja nalika loro pemain Korea teka. Bocah-bocah anyar - Kyeol-heui Jang lan Lee Seung-woo - pemain sayap lan maju maju, duwe reputasi gedhe uga ana media sing kuwat ing sekitare. Akibate, Olmo dipinggirkan ing tim umur 16 taun. Pangembangan kasebut ndadekake Olmo gabung karo Dinamo Zagreb kanthi langkah sing kaget banget amarga dheweke ngerti masa depan sing suram ing Barcelona.

Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Rise To Fame Story

Dinamo Zagreb minangka jagad anyar sing kuwat kanggo Olmo sing nggawe debut tim pertama karo tim Kroasia ing Februari 2015 lan dadi pencetak gol sing bisa dipercaya ing klub kasebut. Dheweke malah dadi pemain paling apik ing Liga Sepakbola Pertama Kroasia kanggo taun 2018 lan rampung ing posisi kaping 11 ing penghargaan 'Golden Boy' Tuttosport, luwih dhisik tinimbang sing disenengi Josip Brekalo lan Kylian Mbappé.

Dani Olmo menang pemain paling apik ing Liga Sepak Bola Kroasia kanggo taun 2018. Kredit Gambar: Instagram.
Dani Olmo menang dadi pemain paling apik ing Liga Sepak Bola Pertama Kroasia kanggo 2018.

Cepet menyang wektu nulis, Olmo wis ngrampungake mundhak meteorit sing padha karo Gabriel Barbosa, Alfredo Morelos, Mousset Lily lan Rodrygo Dadi. Dheweke minangka pemain tengah Winger / Attacking sing wis milih lembur sing narik kawigaten saka sisi Inggris, Chelsea lan Manchester United. Dheweke uga digoleki dening Barcelona sing yakin mlebu tandha bintang siji-wektu sing bakal entuk jeneng ing Kroasia. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Fakta Kehabisan Hubungan

Ngalih menyang urip tresnane Dani Olmo, ana spekulasi manawa jenius bal-balan kasebut duwe pacar utawa ora. Spekulasi kasebut terus didorong dening kasunyatan manawa Olmo ora duwe pratandha sing nuduhake manawa dheweke isih bujang utawa ora. Sanajan akeh sing duwe pendapat manawa gelandang penyerang kasebut duwe pacar rahasia, sing liyane percaya manawa dheweke pancen jomblo lan fokus ing karir.

Dani Olmo bisa dadi siji nalika nulis biografi iki.
Dani Olmo bisa dadi siji nalika nulis biografi iki.

Ewasemono, ora ana keputusan sing luwih jelas yen pemain sayah kasebut bisa uga dikenalake dadi bojo sing ayu, diwenehi kekarepan amarga narik kejutan kaya sing metu saka Barcelona. Apa status hubungan hubungan karo dheweke ing mangsa ngarep, kita bisa menehi wewenang nyatakake yen dheweke ora duwe putra (putri) utawa bocah wadon sing durung tau nikah nalika ditulis.

Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Fakta Keluarga

Kapan ana sing ngetrapake berkah, Kulawarga Dani Olmo utamane wong tuwane sing dietung luwih saka sepisan. Pemain bal-balan ora bisa mbayangake duwe urip sing luwih apik tanpa kulawarga. Ing bagean iki, kita menehi katrangan babagan anggota kulawarga Dani Olmo diwiwiti karo wong tuwane.

Babagan bapakne Dani Olmo: Miquel Olmo Forte minangka bapak sayap. Dheweke lair tanggal 20 Januari 1966 lan main bal-balan profesional kanggo tim liga ngisor Spanyol. Bapak saka loro bocah kasebut wis ngatur tim wiwit dheweke nggantungake sepatu bot ing taun 1998. Dheweke duwe hubungan bapak-putra sing raket karo Olmo lan melu keputusan penting sing bakal ditindakake calon sayap babagan masa depan.

Dani Olmo karo bapake Miquel. Kredit Gambar: Instagram.
Dani Olmo karo bapake Miquel.

Babagan ibune Dani Olmo: Ora akeh sing ngerti babagan ibune Olmo kajaba kasunyatane dheweke asale saka kulawarga Kroasia lan mbantu ngunggahake Olmo. Ya jenius bal-balan kasebut jarang nyritakake babagan dheweke, uga ora ngerti babagan bapakne nalika wawancara. Sikap kaya ngono mung kanggo negesake sifat profesionale sing beda karo dolanan bola lan nggawe pribadine.

Babagan sedulur Dani Olmo: Olmo dikenal duwe mung siji kakang lanang sing diidentifikasi minangka Carlos. Kaya Olmo, Carlos miwiti karir karo Terrassa FC lan dadi pemain bal profesional sing - nalika nulis - nyoba perdagangane minangka bek kanggo Dinamo Zagreb II.

Dani Olmo karo sedulur tuwa Carlos. Kredit Gambar: Instagram.
Dani Olmo karo kakange Carlos.

Babagan sederek Dani Olmo: Adoh saka kulawarga kulawarga Dani Olmo, ora pati ngerti babagan leluhure, utamane simbah-simbah. Eyang kakungipun sampun dipunkenal minangka Milagros Forte, ananging mboten pati ngerti babagan simbah bapakne. Kajaba, ora pati ngerti babagan pamane, lik lan seduluré pamuter nalika ponakan lan ponakane isih durung dingerteni nalika nulis.

Dani Olmo karo mbah biyunge Milagros Forte. Kredit Gambar: Lavozdigital.
Dani Olmo karo eyang ibu yaiku Milagros Forte.
Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Fakta Pribadi Pribadi

Kepribadian Olmo nduweni sipat Taurus Zodiak sing kalebu sensitivitas, intuisi langsung, andhap asor lan stabilitas. Sipat kasebut bisa diwenehake kanggo menehi sayap persona kelangan sing disenengi kanca lan penggemar.

Gegayuhan babagan manawa pemain sayap kasebut bisa ngetrapake oposisi 24 jam, dheweke nindakake sawetara kegiatan sing dianggep dadi kapentingan lan hobby dheweke. Dheweke kalebu lelungan, dolanan tenis, ngrungokake musik lan nglampahi wektu berkualitas karo kanca lan kulawarga.

Adoh saka bal-balan, main Tenis minangka semangat umur Daniel Olmo. Iki minangka foto mbuwang epik sing nyekel dheweke sawise game tenis sing nyenengake karo bapake. Kredit Gambar: Instagram.
Adoh saka bal-balan, main Tenis minangka semangat sing wis umure Daniel Olmo. Iki minangka foto mbuwang epik sing nyekel dheweke sawise game tenis sing nyenengake karo bapake.
Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Gaya urip

Apa sampeyan ngerti yen Dani Olmo duwe regane pasar sing regane $ 35.00 yuta? Nanging, regane net isih diteliti ing wektu nulis bio iki. Ora matur suwun amarga duwe sawetara taun ing bal-balan top-flight.

Pramila, piyambakipun mboten mbuwang ageng nalika nyerat utawi gesang gaya urip para pemain prestasi sing nduwe mobil endah lan omah sing larang. Nanging, Olmo ngerti babagan pesta kanthi becik lan nglampahi liburan ing resor lan taman ing donya.

Tandha urip sing apik: Ora akeh wong sing bisa numpak prahu kacepetan ing resor. Kredit Gambar: Instagram.
Tandha urip sing apik: Ora akeh wong sing bisa numpak prahu kacepetan ing resor. 
Kunci kanggo urip kanthi gaya andhap asor yaiku kanggo wong tuwa Dani Olmo sing ngupayakake saben dina supaya dheweke tetep tetep lemah.
Kisah Kanak-kanak Dani Olmo Plus Kisah Biografi - Faktor Untold

Crita lan biografi kanak-kanak Dani Olmo paling apik kanthi kasunyatan sing kurang penting utawa kurang dikenal babagan dheweke.

Agama: Olmo ora amba babagan agama, amarga meh ora ana indikator sing nuduhake kapercayane nalika nulis. Sampeyan bisa uga amarga kasunyatan manawa wong tuwa Dani Olmo ora nggawa putrane, nggawe dheweke tundhuk marang ajaran agama tartamtu. Mula, ora bisa disatakake kanthi pasti apa Omlo iku percaya utawa ora.

Tato: Seni utawa tato awak paling ora kuwatir Olmo nalika nulis. Winger sing nyerang sing duwe dhuwur 1.79 m luwih fokus kanggo ningkatake fisik kanthi latihan rutin. Pancen dheweke nindakake otot sing nyenengake lan seneng karo macho kook.

Dani Olmo wis tanpa tato wiwit jaman biyen. Kasus kasebut ora beda maneh nalika nulis bio iki. Kredit Gambar: Instagram.
Dani Olmo wis ora nganggo tato wiwit jaman mbiyen. Kasus kasebut ora beda kaya nalika nulis bio iki. ]

Udud lan Ngombe: Kaya sing paling akeh pemain bal-balan yaiku; Emi Buendía lan Tariq Lamptey lsp, Olmo ora dikenal ngrokok utawa ngombe nalika nulis. Alasan babagan gaya urip sing kaya mangkene, yen jenius bal-balan ora ilang babagan keuntungan sing diakoni saka gaya urip sing sehat.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Dani Olmo ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar