Crita Bocah-bocah Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Bocah-bocah Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: Instagram lan TN
Crita Bocah-bocah Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: Instagram lan TN

Paling Keri Dianyari

LB nampilake Crita babagan Sepak Bola Genius sing dijenengi "El Pachu". Minangka jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Papu Gomez, Biografi, Fakta Kulawarga, Paraga, Urip, Awal, lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit wiwitan mula isih misuwur.

Gesang lan munggah Papu Gomez
Gesang lan munggah Papu Gomez. Kredit Gambar: Instagram.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke dadi pimpinan sing apik babagan teknis sing terkenal lan dinamis. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Papu Gomez sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal
Miwiti, wong tuwa Papu Gomez njaluk dheweke 15 wulan Februari 1988 lan maringi jeneng Alejandro Darío Gómez. Jeneng "Papu Gomez”Iku mung jeneng. Pemain bal-balan sing berbakat lair ing kutha Buenos Aires, Argentina kanggo wong tuwa sing ora ngerti babagan nalika nulis bio iki. Ing ngisor iki foto saka wong tuwa Papu Gomez - bapake sing apik banget lan ibu sing apik banget.
Ketemu karo wong tuwa Papu Gomez
Ketemu karo wong tuwa Papu Gomez. Kredit Gambar: Instagram.
Gomez minangka salah sawijine suku bangsa campuran Italia-Argentina karo asal-usul kulawarga Amérika Kidul. Dheweke digedhekake ing Avellaneda ing kutha lair - Buenos Aries - ing pundi dheweke tuwuh ing sadhuwure Monica. Akeh ing latar mburi kulawarga kelas menengah ing Avellaneda ing Buenos Aries, enom Gomez prakteke urip lan ambegan bal-balan sajrone taun-taun formatif. Omah kulawarga Gomez enom ora adoh saka stadion klub lokal Independiente lan Racing. Nyatane, cukup cedhak dheweke kanggo menehake sepeda.
Tanduran ing Avellaneda ing Buenos Aries: Poto Gomez
Tanduran ing Avellaneda ing Buenos Aries: Poto Gomez. Kredit Gambar: Instagram.
Apa maneh? Paman Gomez minangka bagean saka tim Independiente sing menang Intercontinental ing 1984 nalika bapake kerja bareng karo klub kasebut. Ora ana sing nolak kasunyatan yen bal-balan ana ing udhara kanggo Gomez enom.
Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup
Ora kaya umume wong Argentina, utamane bocah-bocah umure, Gómez ora tuwuh nyanyi puji Diego Maradona. Idol-idane iku rada Legenda Argentina - Pablo Aimar, Juan Román Riquelme lan Sebastián Verón.
Kajaba iku, Gomez akeh nandur modal ing klub lokal, dheweke dadi penggemar Independiente (ing kono dheweke uga duwe brahala sawetara) lan nduwe kerjane paling gedhe ing klub Membaca lokal.
Foto Papu Gomez lungguh ing cedhak lapangan ing kana dheweke nggawe karir ing bal-balan kompetitif.
Foto Papu Gomez lungguh ing cedhak lapangan ing kana dheweke ngrampungake karier ing bal-balan kompetitif. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal
Maca minangka klub pemuda Gomez sing enom, minangka klambi kanggo nggawe bal-balan ing saingan bal-balan sing kompetitif, sinau lan nyempurnakake kepinteran sing ora nate dheweke bakal njupuk dheweke ngluwihi bawana Amérika Kidul sajrone sawetara taun. Nalika Gomez yuswa 14 taun, dheweke gabung karo Arsenal de Sarandí lan munggah pangkat ing klub Argentina, mbantu para pamuda menang gelar Copa Tandil taun 2005 sadurunge nggawe debut tim pertama ing taun 2006.
Digambar kanthi kiwa, dheweke nulungi Arsenal menang gelar Copa Tandil 2005
Digambar kanthi kiwa, dheweke nulungi Arsenal menang gelar Copa Tandil 2005. Kredit Gambar: Instagram.
Gomez ngenteni 6 taun ing klub kasebut kanthi taun sing paling apik ing taun 2007 nalika dheweke nyumbang target sing mbantu dheweke menang ing final Copa Sudamericana nglawan Club America babagan aturan sing wis ana. Usaha bal-balan sakteruse weruh Gomez duwe mantra setaun sing nggumunake ing klub Argentina, San Lorenzo de Almagro, pembangunan sing ndadékaké sisih Italia - Catania kanggo nglayani jasa.
Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story
Nalika ing Catania, bentuk Gomez narik minat saka klub penerbangan top kalebu Athletico Madrid, Fiorentina lan Inter Milan. Nanging, dheweke milih main kanggo Metalist Kharviv sing misuwur saka liga utama Ukraina. Alesan kanggo pamindhahan ora umum Gomez diwatesi amarga dheweke yakin bisa ningkat ing sisih Ukrainia lan entuk kesempatan dadi bagean integral saka klub ing Liga Juara-mbesuk sing bakal teka.
Susah, ngarepake harapan kasebut ora ditemoni ing Metalist Kharviv. Kanggo miwiti, UEFA nglarang larangan Logis saka liga sing nyebutake keterlibatan klub kasebut ing pertandhingan pertandhingan 2008 minangka alasan sing kuwat. Kanggo nggawe masalah luwih elek, Gomez ora seneng amarga klub kasebut kurang kualitas lan visibilitas ditambah karo alangan basa sing nggawe dheweke pancen ilang. Ora suwe sadurunge dheweke nyatakake niat milih metu saka kontrak dheweke kanthi nrima setengah gaji nanging panjaluk kasebut ora diwenehake.
Ing Metalist, Papu miskin berjuang karo kabeh kalebu latihan.
Ing Metalist, Papu miskin berjuang karo kabeh kalebu latihan. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story
Gomez nolak kanggo bali menyang Metalist ing musim iki, sing nyebutake iklim ganas lan kekerasan sing ngambah Ukraine, uga ora akeh pemain manca ngasilake kanthi alesan sing padha. Ora suwe Gomez dijupuk dening Side Side Atlanta ing Italia ing jam pungkasan jendela transfer musim panas ing Italia.
Kebebasan pungkasan: Bungah Papu Gomez ora ngerti wates nalika Atlanta entuk dheweke saka Metalist.
Kebebasan pungkasan: Bungah Papu Gomez ora ngerti wates nalika Atlanta entuk dheweke saka Metalist. Kredit Gambar: Instagram.
Maju duwe debut apik 2014/2025 musim karo Atlanta lan nerusake mantep minangka salah sawijining juru kunci utama lan panyedhiya bantuan paling akeh. Dheweke malah nangkep Atlanta menyang tempat katelu sing bersejarah ing taun 2018-19 Serie A, posisi sing entuk gelar ing Liga Juara-juara UEFA 2019, uga final Final Coppa Italia. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.
Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan
Ngalih menyang Papu Gomez katresnan urip, dheweke nikah karo kekasih dheweke dadi bojo Linda lan ora melu kontroversial sadurunge nikah utawa extramarital. Ora ana cathetan sing nduwe pacar Papu Gomez sadurunge ketemu Linda.
Linda lan Gomez ana ing hubungan perkawinan sing nyenengake.
Linda lan Gomez ana ing hubungan perkawinan sing nyenengake. Kredit Gambar: Instagram.
Linda ora mung garwane Papu Gomez nanging penggemar nomer siji uga dadi wanita karir sing kerja minangka arsitek. Perkawinan palakrama kasebut diberkahi karo bocah telu nalika nulis, dheweke kalebu Bautista (putra) Constantina (putri) lan milo.
Foto sing apik saka Papu Gomez Family- Bojone lan bocah-bocah
Foto sing apik saka Papu Gomez Family- Bojone lan bocah-bocah. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga
Kulawarga tanpa keraguan ndadekake karir lan tresna karo urip. Ing bagean iki, kita nggawa sampeyan luwih akeh ngerti babagan anggota kulawarga Papu Gomez sing diwiwiti karo wong tuwane.
Babagan bapak lan ibu Papu Gomez: Kanggo miwiti karo wong tuwane Gomez, dheweke ora nuduhake akeh babagan bapak lan ibune. Sithik sing kita ngerti babagan wong tuwa sing ndukung yaiku saka wawancara ing ngendi Gomez kanthi ringkes, manawa bapake kerja karo klub lokal Independiente. Dheweke uga ngakoni ibune wis dadi salah sawijining wanita sing penting banget wiwit umure wiwit saiki.
Foto upacara Papu Gomez karo wong tuwane sing tau nyengkuyung
Foto upacara Papu Gomez karo wong tuwane sing menehi dhukungan. Kredit Gambar: Instagram.
Babagan sadulur Papu Gomez lan sedulur-sedulur: Papu Gomez nduwe sedulur wadon sing dikenal minangka Monica, nanging ora yakin manawa dheweke duwe sedulur lanang lan wadon kanggo asides Monica. Ora ana cathetan luwih saka akar lan kulawarga katurunan Papu Gomez, utamane simbah nenek moyange uga mbah kakung lan nenek. Salah sawijining paman Gomez wis dikenal minangka Hugo, nalika ibu-ibu, sepupu, sepon lan sisik umume ora dingerteni.
Foto Papu Gomez sing langka karo Monica adhine
Foto Papu Gomez sing langka karo Monica adhine. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi
Apa sampeyan ngerti yen Papu Gomez ora kudu diwartakake kanggo menehi kabar kanthi becik? Kepribadian sing ora ana ing ndhuwur - sing ditetepake tandha Aquarius Zodiac - terus-terusan nempatake.
Dheweke kelangan, unik, fokus-fokus, tulus lan arang mbukak informasi babagan urip pribadi lan pribadi. Kepentingan lan hobi Gomez kalebu nonton film, nglangi, main game video, dolanan tenis, masak lan nggunakake wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.
Pamuter bal-balan ora perlu ngandhani yen dheweke lagi masak. Alat kanggo guneman
Pamuter bal-balan ora perlu ngandhani yen dheweke lagi masak. Alat kanggo guneman. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip
Ngomong babagan Papu Gomez nggawe lan mbuwang dhuwit sing dikira jumlah regane striker sing akeh dikembangake kanthi gaji lan upah sing ditampa kanggo muter bal-balan top penerbangan nalika analisa saka kabiasaan mbuwang dheweke nuduhake yen dheweke urip gaya urip sing mewah.
Bukti gaya urip kasebut kalebu kemampuane kanggo numpak jet pribadi kanggo lelungan menyang situs liburan sing mewah. Kajaba iku, striker duwe mobil sing larang diparkir ing garasi omah lan apartemen sing apik.
Bukti uripe sing apik: Mangkene Papu pos ing jejere salah sawijining mobil mewah.
Bukti uripe sing apik: Mangkene Papu pos ing jejere salah sawijining mobil mewah. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Papu Gomez ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold
Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah Papu Gomez, kita nyritakake sethithik utawa Untold bukti babagan jenius bal-balan.
Udud lan ngombe: Sanajan Gomez ora katon udud, dheweke tetep ngombe lan sepisan disenengi seneng nggawa saje bir karo garwane Linda. Ewasemono, manawa omben-omben sing wis maju kudu tanggung jawab kanggo nglindhungi kesehatan lan nyegah acara moyoki umum.
Ngombe kanthi tanggung jawab: Dheweke lan garwane seneng ngrasakake jus bir
Ngombe kanthi tanggung jawab: Dheweke lan garwane seneng ngrasakake jus bir. Kredit Gambar: Instagram.
Agama: Ora ana cathetan Papu Gomez sing jelas babagan agamane. Nanging, rintangan kasebut akeh banget kanggo dheweke dadi wong Kristen kaya bukti ing asmane putrane Bautista lan putri Constantina. Iki nuduhake manawa wong tuwa Papu Gomez bisa uga dadi wong Kristen.
Tato: Gomez ana ing antarane sawetara jenius bal-balan sing lair ing Argentina sing gedhe tato. Sing diterusake nduweni seni awak sing warni ing lengen, dada, sikil kanthi papan sing cukup kanggo nambah seni luwih akeh.
Foto sing apik sing nuduhake bagean tatoos Papu Gomez.
Foto sing apik sing nuduhake bagean tato Papu Gomez Kredit Gambar: Instagram.
Babagan julukan: Apa sampeyan ngerti manawa julukan Gomez "El Papu" duwe hubungane karo dhuwur 5 kaki 5 inci. Jeneng samaran sing dipercaya diwenehake dening para ibune diculik saka "Papuchi" sing tegese "stature cendhak".
Armbands: Asides dadi jenius bal-balan Papu Gomez misuwur kanthi gaya lan orisinalitas matur nuwun marang bojone sing nggawe kapten sing apik banget. Armbands uga menehi penghargaan kanggo acara bal-balan utawa mengeti acara khusus ing bal-balan uga ing urip kulawarga Gomez.
Sawetara koleksi armbandhang sing disandhang dening pemain bal-balan sing apik
Sawetara koleksi armbandhang sing disandhang dening pemain bal-balan sing apik. Kredit Gambar: Instagram.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Papu Gomez Plus Fakta Biografi Untold. ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehana bareng karo kita komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene