Fakta Cerita Kanak-Kanak Bahagia Bahagia Ditambah

0
2748
Fakta Cerita Kanak-Kanak Bahagia Bahagia Ditambah

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal minangka "Origi". Cerita Dewasa Kanak-kanak Origami Kita lan Sejatine Biografi Bukti sing nyebabake acara lengkap saka acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak. Analisis kasebut nglibatake latar mburi kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti kecepatan kilat lan versatility minangka striker. Nanging, mung sawetara nyimak Biografi Divock Origi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Fakta Cerita Bahagia Bahagia Bahagia Plus Untold Biography Facts -Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti Divine Okoth Origi lair ing dina 18th April 1995 ing Ostende ing Belgia. Dheweke dadi anak nomer telu saka telung anak lair saka ibune, Linda Adhiambo lan bapakne, Mike Origi.

Babagan Dewa-Dewa Origi Mike lan Linda

Wong tuwané Origi minangka warga olahraga sing kenal kenya kenya ing Kenya sing ngusir dheweke menyang donya nalika bapakné main bal profesional KV Oostende ing liga pro Belgia. Origi mimpin ing kotamadya Belgia ing Houthalen-Oost, ing ngendi dheweke gedhé bebarengan karo kakangné Natasha lan adhine Deneen.

Nalika umume berkembang ing Houthalen-Oost, negara Belgia & Kenya saka etnis ireng karo werna Kenyan-Luo, mbuktekaken dadi apel sing durung tiba adoh saka wit kanthi nampilake makings saka pemain bal-balan.

"Footballs wis ana ing omah nalika dheweke wiwit mlaku-mlaku. Dheweke bakal biasane nyekel dheweke ing omah lan ing taman. "

Mike ngeling-eling kawitane anake puterane main bal-balan.

Fakta Cerita Bahagia Bahagia Bahagia Plus Untold Biography Facts -Karir Bangun

Ora suwé sawisé prodhuk bal-balan wis dicathet ing sistem pemuda tim liga provinsi Belgia, KFC De Zwaluw Wiemesmeer nalika umuré 5.

"... lan wiwit umur enem, dheweke wis duwe bakat lan luwih dhuwur lan kuwat ketimbang bocah liyane."

Cathetan sikil saka Origi sing terus berkembang.

Divor Origi ing KFC De Zwaluw Wiemismeer

Tim bal-balan sakwise kedadean ndeleng Origi pindhah menyang tim Belgia, KRC Harelbeke lan mengko KRC Genk ing ngendi bapake wis profesional. Iku ing sistem pemuda KRC Genk sing Origi nyatakake wutah gedhe banget ing bal-balan sing digabung karo akademisi ing Park Houthalen Primary School lan Sint-Jan Berchmans College.

"Lan nalika laporan sekolah dheweke bakal teka, aku bakal weruh komentar guru yen dheweke apik karo bal, lan dheweke paling apik ing antarane kanca-kancane."

Revealed Mike.

Fakta Cerita Bahagia Bahagia Bahagia Plus Untold Biography Facts -Dalan Kanggo Fame

Wigati dicathet menawa Origi duwe kariré remaja ing KRC Genk, sing dilatih kanggo 9 sakdurungé Pindah menyang Lille ing Prancis ing umur 15. Nalika ing Lille, Origi nyelehake pertunjukan sing nyenengake sing ngetokake pramuka saka Pramuka.

Divor Origi ing Losc Lille

Sisih Inggris mbutuhake keyakinan yen Origi bakal menehi dhuwit apik kanggo dhuwit sawisé nonton dheweke ngirim tim nasional Belgia menyang tahap kalah saka Piala Dunia 2014 kanthi mencetak gol internasional pertamane ing kamenangan 87th 1-0 liwat Rusia.

goal-against-russia-a

Dheweke pungkasanipun ditawani kontrak enem taun dening Inggris ing 29th Juli 2014 kanthi bayaran 10 Million pounds lan langsung dikirim maneh menyang Lille kanggo pengalaman liyane karo tim pisanan.

Fakta Cerita Bahagia Bahagia Bahagia Plus Untold Biography Facts -Rise To Fame

Origi entuk pengalaman sing akeh-akeh dolanan kanggo Lille sajrone ngasilake silihan ing mangsa 2014-2015. Dheweke pungkasanipun gabung karo Liverpool ing mangsa sabanjure sawise nggawe 44 lan ngetokake total gol 9 kanggo Lille.

Origi miwiti debut kanggo Liverpool minangka pemain pengganti nalika pasuryane sisihane karo Manchester United. Boten dangu, piyambakipun damel gol kapisanan pertandhingan kapisan kanggé Liverpool kanthi nyétakaken hattrick ing kemenangan 6-1 Liverpool ing Southampton.

Divine Origi - Rise To Fame

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Fakta Cerita Bahagia Bahagia Bahagia Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Ora ana cathetan bab hubungan past Urip utawa sajarah kencan. Ora ana hubungane karo hubungan saiki. Iki dumadi saka kasunyatan sing maju luwih prihatin babagan njupuk kariré luwih dhuwur.

Divine Origi - Hubungan Urip

Sanajan mangkono, Origi duwe apa sing perlu kanggo nggawe pacar utawa bojone sing nyenengake menehi ciri disiplin lan fokus sing diwenehake kanggo dolanan bal-balan.

Fakta Cerita Bahagia Bahagia Bahagia Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Divor Origi lair dadi kulawarga sing seneng olahraga. Kita nggawa sampeyan rincian babagan kulawarga lan kulawarga.

Babagan Origi bapak: Mike Okoth Origi minangka bapak saka nerusake. Dheweke lair ing 16th November 1967 ing Nairobi ing Kenya. Boten kados putranipun, Mike miwiti minangka kiper ingkang dados Striker kanggé Shabana wonten ing Liga Super Kenyan. Banjur dheweke pindhah menyang klub Belgia, KV Oostende ing 1992 lan 3 taun salajengipun, nyambut damel kelahiran putranipun ingkang sepisanan lan Divok anak kaping kalih.

Biyen dipercaya dadi pemain bal-balan Kenya pisanan sing main ing Eropa, Mike wis dadi bapak lan mentor kanggo putrane kang ngurmati dheweke kanggo pengabdiane sing bener kanggo bal-balan.

"Nalika aku bocah, aku bisa ndeleng bapakku duwe disiplin lan bal-balan nalika sampeyan menehi kabeh game, game bakal tansah menehi bali."

Said Kate ngemot pengaruh bapake bapakne.

Photo Kanak Kanak Divine Oricon Kanthi Bapa Mike
Dheweké diculik karo bapané Mike

Bapak lan putrane njaga sesambungan kanthi cedhak karo Mike sing ngetokake penampilan sing paling dhuwur ing game Divo kanggo nyenengake.

Divine Origi Hubungan Kanthi Rama

Babagan ibu Origi: Linda Adhiambo yaiku ibune Origi. Minangka bojone, Linda cedhak karo putrane mung siji kang heroik lan tumindak sing apik nggawe dheweke ngadeg ing antarane para ibu ing Kenya lan Belgia.

Prakawis Origi's Siblings: Kakange Origi kalebu Natasha lan Deneen. Natasha minangka sedulur sing paling tuwa. Dheweke entuk pidhato karo Origi sing uga ngidini aspirasi bal-balan karo dheweke. Dheweke uga nduweni anak wadon - Maliya sing keponakan Origi. Deneen, ing sisih liyane, yaiku adhine Origi lan salah sawijining penggemar gedhe.

Divine Origi Family Kanthi Natasha lan Deneen
Kiri Kiri: Ayah Divine Mike, adhine - Deneen, kakangne ​​-Natasha karo anak wadon Maliya, ibune Divock Linda lan Divock.

About Origi's Relations: Anane hubungan langsung Origi yaiku para paman Austin, Gerald lan Anthony sing main bal profesional ing liga sing beda-beda. Dosen uga duwe sepupu Arnold Origi sing main bal-balan profesional minangka kiper kanggo Lillestrom lan timnas Kenya.

Divor Origi Kanthi sedulur Arnold Origi

Fakta Cerita Bahagia Bahagia Bahagia Plus Untold Biography Facts -Faktor Karir Untold

Apa sampeyan ngerti?

  • Divo yaiku pemain pertama saka pemain asal Kenya sing bisa main ing pertandhingan Piala Dunia.
  • Dolphin bayi dibaptis "Origi" ing Boudewijn Seapark ing Bruges. Perkembangan kasebut sawisé gawang 88th-menit Divock ngetokake tim Belgia menyang tahap kalah saka Piala Dunia 2014, ing kamenangan 1-0 liwat Rusia. Sapa wae Dolphin ora urip suwe kaya dikabarake seda dina sabanjure.

About Divock Origi Dolphin

Fakta Cerita Bahagia Bahagia Bahagia Plus Untold Biography Facts -Fakta Pribadi Pribadi

Divock Origi disenengi dening warga negara Kenya lan Belgia sanajan ora makili tilas acara internasional. Sanajan mangkono, dheweke ndadekake wong-wong Kenya bisa ngucapake basa swahili kanthi becik.

Dheweke uga ngandhani Flemish, sawijining basa sing ditemokake nalika dheweke tuwuh ing Ostend lan nduweni komando Walanda sing apik. Dewa seneng karo kulawarga, bal-balan lan nduweni kapentingan ing psikologi, utamane dinamika kerja otak manungsa lan cara hubungane karo jinis pribadine sing beda.

Divor Origi - Fakta Pribadi

Fakta Cerita Bahagia Bahagia Bahagia Plus Untold Biography Facts -Lifestyle

Dewa iki dikira duweni omah sing cocog karo $ 1 Million ing Belgia. Koleksi mobilé nuduhaké merek kayata Audi, Ford, lan Mini Cooper.

Divock Origi - Lifestyle

Mriksa: Thanks kanggo maca Cerita Dongeng Kanak-kanak Orwell lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene