Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
10448

LB ngetokake Kisah Sepakbola Legenda Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; 'Zizou'. Kisah Kanak-kanak Zinedine Zidane lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup kisah pribadi Zinedine Zidane sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan bab dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan babagan kemampuan, nanging mung sawetara penggemar sing nganggep Zinedine Zidane Biografi Story sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal Taun

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Foto Zinedine Zidane

Zinedine Yazid Zidane lair ing 23rd Juni 1972 ing Marseille, Prancis kanggo Smaïl Zidane (bapake) lan Malika (ibu) keturunan Aljaia.

Zidane tansaya gedhé ing La Castellane, sawijining pembangunan omah ing Marseille, sawijining kutha pelabuhan ing sisih kidul Prancis. Kejaba tindak pidana, tingkat pengangguran lan bunuh diri dhuwur banget ing lingkungan migran.

Bapakné, Smail Zidane wis mantep minangka penjaga toko sapeuting, sanadyan kulawarga kudu manggon ing papan sing ketat-ora kabeh pitu bisa njagong bebarengan lan mangan. Iki nyebabake Zizou ngembangake usaha kanggo ngilangi kamlaratan ing kulawargane.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karir Mulai

Dheweke dikenalke kanggo dolanan bal-balan ing umur lima taun bebarengan karo bocah-bocah ing lingkungan sing manggon ing kono. Ing wektu kuwi, ora ana harapan kanggo Migrant French Migrant ing Afrika. Infact, Zizou yaiku salah sijine conto kanggo wong liya kanggo ngetutake.

Kanggo kanca-kanca migran, bal-balan mung olahraga kanggo metu wektu. kanggo Zizou piyambak, bal-balan minangka usaha kanggo ngilangi kamlaratan sing nyuda kulawarga lan bocah-bocah sing dikasihi. Ora suwé sawisé wiwitan mula sing apik, dheweke bisa ndeleng mata-mata sing ditandhani. Mangkono dhèwèké kanggo ndhaptar ing klub bal-balan muda teka kanthi cepet. Zizou didaftar ing klub bal-balan AS Saint-Henri ing taun 1981.

Minangka mung imigran Aljazair sing main ing klub kasebut, Zizou terus dadi subjek racun lan penghinaan babagan asal usul ghetto dening pasangan lan lawan. Panjenengane nguripake wong-wong mau. Dheweke njupuk alternatif kanggo ninggalake klub kasebut kanggo SO Septèmes-les-Vallons ngendi dheweke main saka 1983 kanggo 1986. Liyane pindah menyang Cannes saka 1986. Panjenenganipun nuli nggarap karir remaja ing 1989. Dheweke miwiti karir remaja minangka 9 nanging banjur pindhah menyang peran 10.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Career Start
Young Zidane- Saka Youth to Senior Karir

Iki kuping kanggo rasisme nanging ora suwé sawisé gabung karo tim senior Cannes. Dheweke njupuk pilihan kanggo nglawan wong-wong sing nyiksa. Iki mimpin kanggo purnishment nalika dheweke ngenteni meh kabeh minggu karir senior ing tugas cleaning minangka hukuman kanggo pemain punching sing mocked saka ngendi dheweke teka.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Keluarga

Zinedine Zidane asalé saka kulawarga cilik. Ora kaya wong ing lingkungan tetanggan, kulawarga Zidane diarani akeh. Padha urip urip sing cukup nyenengake nalika ora kaya wong liya sing melu kejahatan dhuwur lan nganggur.

Bapakne digambarake ing ngisor iki minangka profesine. Dheweke pensiun sawise putrane nggawe bal-balan.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Rama Zinedine Zidane- Smaïl Zidane

Ibune Malika Zidane, sing digambar ing ngisor iki minangka homemaker mantan. Malika Zidane uga pensiun nalika putrane digawe ing bal-balan.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Zinedine Zidane Basa- Malika Zidane

KELUARAN: Zinedine Zidane nduweni sedulur 3 sing digambarake ing ngisor iki.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Zinedine Zidane Brothers

Madjid Zidane (kiwa), Farid Zidane (tengen ngisor) lan Noureddine Zidane (ndhuwur), ketemu karo kabeh kulawarga Zidane ing 7 May 2006 kanggo pamitan Zinedine ing stadion Santiago Bernabeu. Sedulur telu saka "Zizou" padha melu ngatur urusan kasebut minangka pemain lan pelatih.

SISTER: Zinedine Zidane duwe adhine jenenge Lila Zidane.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Zinedine Zidane Sister - Lila Zidane

Lila uga melu ing karir Zidane. Dheweke tanggung jawab kanggo ngatur hak gambar.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Zinedine Zidane Love Story wiwit ing kene. Ing umur 17, Zidane ketemu garwane mangsa, Véronique Fernández (lair ing Jakarta) Aveyron keturunan Spanyol), nalika main kanggo Cannes ing musim 1988-89. Padha duwe apa sing diarani wong Katresnan Sejati.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Nalika Zinedine Zidane Ditemokake Cinta

Veronique Fernandez Lentisco minangka penari lan model sadurunge dheweke dikenal minangka garwane salah siji sing paling gedhe pemain bal ing sajarah! Dheweke cantik Veronique Fernandez Lentisco kanthi seneng nikah kanggo pensiun pemain bal-balan Zinedine Zidane. Dheweke nikah karo 1994.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Zinedine Zidane Love Story karo Veronique Fernandez Lentisco

Woh saka pernikahané diwiwiti setaun suwé. Dheweke duwe anak lanang papat ing wektu nulis. Enzo Alan Zidane Fernández lair 24 Maret 1995, Luca Zinedine Zidane Fernández (lair 13 May 1998), Theo Zidane Fernández (lair 18 May 2002), lan Elyaz Zidane Fernández (lair 26 Desember 2005).

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Zinedine Zidane Family Life - Children

Kabeh anak lanang Zidane ngliwati Academy Real Madrid. Putra kapisanipun, Enzo minangka gelandang nalika Luca minangka kiper. Theo lan Elyaz uga gelandang.

Veronique lan Zinedine wis bebarengan ngliwati kandel lan lancip kanggo ngetung taun luwih saka 20. Umur dheweke wiwit kelangan rambut ing sirahe. Panjenenganipun ngandika ing wekdal: "Bojoku tresna banget karo aku, dadi ora masalah"

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Apa dheweke dieling-eling

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Zinedine Zidane Facts - Apa dheweke dikenang

Zidane bisa katon kaya wong sing paling tenang ing planet iki, nanging adoh saka bebener. Dheweke misuwur amarga kepenak-kepiknya-kaya sing dikarepake dening medhali Piala Donya liyane.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Layanan Red Card Komunitas

Apa sing kelakon nalika sampeyan entuk kertu abang ing game pungkasan karir sampeyan diwenehake yen sampeyan ora bisa nandhingi suspensi amarga sampeyan ora dadi pemain maneh lan ora bakal muter maneh? Sampeyan nindakake layanan masyarakat. Iki kasusun saka ZIzou.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Zinedine Zidane Facts - Layanan Masyarakat

Sawise 'Zizou' entuk kertu abang kanggo headbutting Marco Materazzi, dheweke kudu nglakoni layanan masyarakat wiwit pensiun dheweke bisa dileksanakake. Nalika rincian layanan masyarakat ora diwiwiti, dilaporake dheweke bakal ngawula ing kegiatan Humanitarian FIFA. Tegese dheweke bisa nyapu jalan utawa ngresiki jedhing, sapa ngerti?

Nanging apa sing kita mangerteni yaiku yen sampeyan njaluk abang ing game pungkasan karir youts kanggo tumindak kasar, sampeyan manawa minangka neraka bakal ora adoh karo kanthi mbayar denda mung.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Red Card Record

Nganti titik kasebut babagan perilaku sembrono, Zidane duwe rekaman liyane ing jenenge-soko dheweke ora seneng.

Nalika dhèwèké main ing pertandingan kaping papat Piala Donya nglawan Arab Saudi ing 1998, Prancis-Algerian nampilake salah sijining pertandhingan kaya nalika dheweke dicekal ing pemain Saudi Fuad Anwar. Ora kaya sing wasit sing nggawe kertu abang lurus kanggo tumindak Zidane, nggawe dheweke pemain Perancis pisanan sing bakal dikirim sawise nampa kartu abang ing game Piala Dunia.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Zinedine Zidane Facts - Red Card History

Ing pungkasan, panjenengané nggawé minangka rong gol ing final saka turnamen kasebut marang piala Piala Donya sing kaping pisanan ing Prancis.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Mobil pisanan

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Janji Car Zinedine Zidane

Zinedine Zidane debut ing Cannes nalika umuré 16. Presidhèn klub kasebut seneng banget karo permata makutha sing dijanjekake marang dheweke mobil minangka hadiah nalika dhèwèké nyetak gol kapisan ing klub kasebut. Lan dheweke kudu ngenteni rong taun kanggo njaluk mobil ing mobil anyar.

Ing 10th Februari 1991, piyambakipun damel gol kapisanan pertamanya nalika nentang Nantes wonten ing pertandhingan ingkang dipuntarik déning Cannes kanthi tujuan 2 kanggé 1.

Iku pisanan saka akeh gol banjur pindhah ing karir profesional. Dheweke ora bisa duwe akeh gol minangka pemain tengah. Nanging, ana pratelan bilih piyambakipun benci manggen ing kothak lawan lan namung dipun tresnani supados nampi para striker.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Tujuane Katon

Kita kabeh ngelingi Zidane kanggo dheweke headbutt ing final Piala Dunia 2006. Sadurunge, dheweke dieling-eling amarga kinerja dheweke nglawan Brazil ing final Piala Dunia 1998.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Zinedine Zidane Facts

Ing game kasebut, dhèwèké ngetung loro gol kanggo mimpin Les Blues kanggo menang 3-0 nglawan Brasil. Akeh sing ngerti. Nanging, akeh sing ora ngerti yen loro gol sing dicetak dheweke-lan isih tetep-mung loro gol sing tau dicetak marang negara-negara Amerika Selatan ing tingkat internasional.

Kesetiaan kasebut diwenehi manawa kariré dibuwang liwat dasawarsa lan wis cukup nemokaké tim Latin. Nanging, loro gol kasebut mbokmenawa paling penting sing dicetak.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Inspirasi Akeh dadi Sepak Bola

Dheweke minangka Idol kanggo meh kabeh pemain bal-balan muslim sing mulai miskin ing Eropa.

Kinerja tim ing Piala Dunia FIFA 1998 inspirasi manut Karim Benzema, N'Golo Kante, Tiemoue Bakayoko, Thomas Lemar, Anthony Martial, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele lan Alexandar Lacazette kanggo njupuk bal-balan luwih akeh nalika para pemudha.

Zinedine Zidane Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Agama Kontradiksi

Boten kajaba gambar ing ngisor iki ngandharake dheweke iku muslim muslim.

Luwih, jenenge kabeh anak-anake Kristen jenenge maneh ing kontradiksi karo nggambarake dheweke minangka "muslim taat". Nanging, dheweke dikenal kanthi jeneng Ayat al-Kursi sadurunge saben game nalika dheweke dadi pemain bal-balan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene