Kisah Harry Maguire Anak-Anak Sejatine Bakal Untold

Harry Maguire Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Hefty Hard Man". Kita Harry Maguire Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan sikil sing dawa lan 6 '4' sing mumbul, nanging sawetara nganggep kita Harry Maguire's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Harry Maguire Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Jacob Harry Maguire lair ing dina 5th Maret 1993, ing Sheffield, Britania Raya dadi kulawarga Katulik Roma.

Crita cilik Harry Maguire menarik, menarik, yen ora umum - Kita menehi sampeyan crita pemimpi sing enom sing dadi berkah karo bakat sing luar biasa, sing ora tau nyerah kanggo dadi pemain bal-balan. Panjenenganipun nduweni tekad sing kuat kanggo nggawe impen dheweke kayektenan lan ambisi dheweke ora mung apik.

Cacah bali menyang 90s pungkasan, Maguire kerep bali menyang omah kanthi dasi elastis lan celonone sekolah abu-abu sing dilebokake ing lendhut. Tinimbang njupuk di resiki, piyambakipun badhe tindak ing Taman utawa 'greenfield' ing sacedhake masa kanak-kanak ing Chapel Street ing Mosborough kanthi werni ing pandhita kanggo turnamen bal-balan "May Day".

Taman bermain sekolah, area greenfield lan 'May Day' turnamen ing saindhenging adhine Joe (taun luwih tua lan semi profesional karo Buxton nalika nulis) dimainke bareng karo dheweke, tetep nduweni papan khusus ing atine.

Ndhuwur iku foto Harry (baris mburi maneh saka sisih kiwa) karo adhine Joe sajrone salah sijine turnamen bal-balan May Day Immaculate Conception Catholic Primary School.

Wektu cepet ing Brunsmeer Athletic mimpin menyang Barnsley lan Sheffield United. Sajrone dina klub pemuda, Harry cukup beruntung bisa muter akeh game karo pemain kaya Kyle Walker, John Stones lan Jake Livermore. Dheweke dadi bocah enom sing nggawe dalan liwat pangkat divisi. Iku cocog kanggo nyatake yen setengah 6 sikil tengah 4 teka liwat pangkat pemuda iki ditambah karo kematangan sing apik banget kanggo umure. Harry minangka bocah cilik. Dheweke njupuk kabeh ing stride lan ora fazed wong.

Ing tembung ..."Alesanku kok nyenengake ing werni yaiku yen nalika bocah enom aku sinaoni tengah lini tengah nganti aku ana 16-18 sing nduwe wektu sing paling dhuwur aku 6 '4". Iki wektu aku rampung muter tengah-tengah kabeh amarga aku tansah paling gedhe, chubbiest lan paling dhuwur ing lapangan. "

Harry Maguire karir remaja

Mangkene, Harry nggoleki John Terry lan Rio Ferdinand. Padha banget nyaman ing bal lan bisa nggawa bola metu saka mburine. Kaya Harry puts; "Padha kemitraan sing paling apik nalika aku isih urip." Maguire ngetrapake impenane ing tuwuhing umur dheweke ing Sheffield lan teka liwat sistem pemuda ing Sheffield United sadurunge lulus kanggo tim pisanan.

Sajrone wektu ing tim sing sepisanan, Maguire melu lembaran sing resik 15 nalika kampanye 11 / 12 sukses Sheffield United. Pagelaran kasebut entuk gelar Pemain Musim lan Pemain Muda saka penghargaan Musim. Maguire banjur menangake Pemain Musim ing Bramall Lane ing 2012 / 13 lan 2013 / 14. Dheweke uga kalebu ing Tim PFA Liga One for the three seasons running. Iki nyebabake pindhah menyang yuta 2.5 yuta menyang Hull City. Pendhaftaran harapan kanggo njaluk Inggris nelpon munggah nalika dheweke mlebu klub Liga Premier Leicester City. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Harry Maguire Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan ana ing sakbanjure saben pemain bal-balan ing Inggris, ana bojone utawa pacar. Ing tengah-tengah gedhe, 25, ana ing hubungan jangka panjang karo sesuk asli Sheffield, Fern Hawkins digambar ing ngisor iki.

Harry Maguire lan Fern Hawkins

Fern lan Harry wis bebarengan nganti pitung taun. Harry wis dadi pengacara finansial gedhe kanggo akademisi dheweke sing mbuktekake kanthi wigati minangka dheweke lulus kanthi penghargaan.

Fern lan Harry tresna critaFern tetep pesen ing Instagram, nuduhake pasangan kasebut.

Harry Maguire Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Harry rawuh saka wiwitan kanthi sedhih, kanthi latar belakang kulawarga kelas menengah. Bocah cilik ngerti babagan bapakne ora kaya ibuné sing akeh pracaya minangka disiplin.

Rama: Ayah Harry Maguire minangka mantan pemain sepak bola lan alasan kenapa Harry main ing Brunsmeer sing dadi klub lawas bapakne. Minangka Harry nempatake ..."Mangkene sedulurku lan aku teka ing kene, kita loro-lorone diputer ing kelompok umur sing padha"

Basa: Harry Maguire ndharat ing banyu panas karo ibune kepiye carane dheweke nyedhaki Inggris kang sepisanan.

Ing jaman ing ngendi akeh pemain top migunakake luggage desainer, tim nasional Inggris Maguire nembus dadi virus kanthi teka ing tim nasional Park kang nggawa sawetara gear ing tas bin sing aneh !. Dheweke ditinggalake dening para pelawak sosial Sosial sing seneng sing Dheweke katon kaya mahasiswa sing ngunggah-unggahi dheweke ing ruang universitas nalika Minggu Freshers.

Harry Maguire bin bag saga

Ing pertahanan, Harry Maguire nyelarasake ibune kanthi nyathet ..."Ana babagan 10 saka kita sing mlaku nganggo kantong sampe aku mung sing kejiret ing kamera lan wong liya entuk entuk amarga aku dadi bocah anyar"

Laporan kasebut yen Jamie Vardy sing pisanan nggunakake tas bin kanggo nggawa boots lan pengawal Shin. "Aku takon Vards (Jamie Vardy) apa sing nggawa boots lan shin dheweke lan wong sing ngomong tas bin supaya aku njupuk tembung." .... Maguire ing pertandhingan sabanjuré kanthi tim nasional mbenerake kesan dhuwit.

Sawise mbenerake awake dhewe, Pemain pertahanan mudhun-kanggo-bumi nanggapi kanthi ngucapake ... "Tas bin diwenehi sepatuku, bantalan lan barang-barang kotor, sing bakal diwenehake wong kit. Apa sing paling penting aku nyoba supaya bisa njaga sikilku ing lantai, tetep sedhih lan mbisakake kemampuan lan ora nganggo tas. "

Sedulur-sedhik Maguire, Joe lan Laurence, uga pemain bal-balan. Laurence Henry Maguire lair 8th saka 1997 Februari (4 taun luwih enom saka sadherekipun, Harry). Joe, 27 nalika nulis (rong taun luwih lawas tinimbang Harry) main ing non-liga (Boston United). Harry luar biasa lan adhine, ibune lan bapake.

Harry Maguire Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Walcott Fight

Harry Maguire lan Walcott perang

Minangka adoh mismatches, iki mesthi ana ing kono. Theo Walcott minangka lindhu, cekelan atletik saka wong sing meh ora ana apa-apa marang dheweke. Harry Maguire saka Hull City dibangun kaya rong bangunan bata sing disusun bebarengan. Iku ora perang adil ing buku sapa.

Nanging sing ora mandheg banget wani Walcott main wong hard lan jempol menyang bek tengah kanthi bek tengah. Iku bener Theo sing diwiwiti nalika dheweke ngusir Maguire lan banjur njupuk pangecualian nalika wong gedhe di-push bali. Saestu, keamanan langsung Walcott disimpen minangka wasit mandegake kanggo nyegah TKO fatal.

Harry Maguire Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pribadi Pribadi

Harry Maguire gesang pribadi

Kekuwatan: Maguire minangka Mushrik, seni, intuisi, alus, wicaksana, lan kadang.

Kelemahane: Maguire bisa dadi wedi nalika katon raksasa. Luwih kaya mangkono, dheweke bisa banget percaya, sedih lan kepengin nylametake kasunyatan.

Apa kaya Maguire: Dheweke seneng turu.

Apa ora dislikes: Wong sing ngakoni yen dheweke ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, kepungkur bali menyang papan lan kekejeman saka kabeh jenis.

Ing ringkesan, Harry Maguire pancen mesra, dheweke nemokake piyambak ing perusahaan sing beda banget. Harry tanpa pamrih lan tansah gelem nulung marang wong liya, tanpa duwe pangarep-arep kanggo njaluk apa maneh.

TUTUP: Thanks kanggo maca Harry Maguire Childhood Story plus Untold Biography facts. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene