Fakta-fakta Biografi Casemiro

0
5695
Kisah Kanak-kanak Casemiro

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Makalele Anyar". Kisah Kanak-kanak Casemiro lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis kita nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip ing kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikeprincekake.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara nganggep Biografi Casemiro sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Cerita Casemiro Plus -Awal urip

Kisah Kanak-kanak CasemiroCarlos Henrique José Francisco Venâncio Casimiro mung dikenal minangka 'Casemiro' lair ing 23rd of February, 1992 ing São José dos Campos, São Paulo, Brasil. Dheweke teka ing donya iki liwat Venancio Magda de Faria Casemiro (ibu) lan Servando Casimero (bapak).

Casemiro yaiku anak pisanan saka wong tuwané. Piyambakipun sampun nate nandhang sisah wiwit wonten ing rumah sakit biologisipun [Kisah lengkap ingkang kasebat ing artikel]. Ibu super, Venancio nindakake dheweke paling apik kanggo menehi pendidikan. Kesulitan sing didadekake minangka anak miskin sing biasa nyiapake Casemiro kanggo nasibe sing luar biasa sing teka liwat doggedness lan tekad kanggo sukses.

Sajrone wektu kanak-kanak ing pedesaan Sao Paulo, bocah enom njupuk kanggo bal-balan kang minangka banjur ana lifeline kanggo kasugihan. Young Casemiro ora ana sing ngecualeni, dheweke bisa mbukak multitasking (nyampuraké pendidikan lan bal-balan) kanthi cara sing paling agresif.

Fakta Cerita Casemiro Plus -Karir ing Ringkasan

Iku Nilton de Jesus Moreira, pemilik sekolah balap populer sing mbantu Casimiro kanggo entuk akademi.

Paulista De Futebol minangka anggota saka Akademi Sao Paulo ana ngendi cilik Casemiro miwiti bal-balan enom.

Dheweke seneng banget lan nganti tanggal, isih ngucap sukur marang kesempatan sing diwenehake dening Nilton de Jesus Moreira lan keluargane. Dheweke ora tau kecewekan.

Casemiro berjuang dadi hard kanggo dadi produk migunani São Paulo FCsistem pemuda. Saka umur 11 munggah, dheweke dadi kapten ing sisi. Bebungah sing ditunggu dheweke teka nalika dheweke melu ing Piala Donya FIFA U-2009 17. Iki uga diterusake dening São Paulo kanggo ngalahake Copa Sudamericana ing 2012. Iki nggawe dhèwèké ing ati-ati lan dhaptar pamadosan pramuka lan manajer klub ing saindengé Éropa. Ora suwe sadurunge Real Madrid banjur nyuwun layanan.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Cerita Casemiro Plus -Urip Keluarga

Casemiro asalipun saking latar belakang kulawarga kelas menengah ingkang boten mlarat ingkang dipundamel dening satunggal tiyang sepuh, ibune super ingkang dipuntepangi minangka Venancio. Kene, menehi sampeyan ringkes bab kulawarga.

WULANG: Casemiro nduweni memori sing rame banget marang bapake sing isih urip ing wektu nulis. Roda kemudi ora nyimpen kenangan apik. Little Casemiro ing umur 5 weruh bapakne (Servando Casimero) angrily ninggalake omah minangka akibat saka krisis konjugal karo ibuné. Patriarch tau bali manèh sawisé putrané nggawé.

Nalika ngomong babagan ramane nalika ngobrol karo Globoesporte, Casemiro ngandika ..."Yen aku ndeleng dheweke ana ing dalan saiki, aku ora kenal. Dheweke nduweni peperangan serius karo mbok nalika aku limang taun lan ninggalake kulawarga kanggo mbiyantu ibu. Aku wis kepengin ketemu karo dheweke amarga aku ora duwe dendam marang dheweke. Iku apa sing dikarepake Allah kanggo aku. Mulane aku tansah ngiwa iku mung cara iku "

MOTHER: Sanajan nyatakake yen dheweke ora nduweni rasa dendam saka bapake, Casemiro ngendika yen dheweke wis rumangsa duwe ibune nalika nggawe dheweke.

Casemiro lan Ibu
Casemiro lan Basa- Venancio Magda de Faria Casemiro

Ing tembung ... "Ibuku tansah karo kula, dheweke tansah ndhukung kula lan matur nuwun marang Gusti Allah, kula saged mbiyantu kulawarga kula. Aku seneng karo dheweke nalika dheweke butuh banget, "ujare pemain São Paulo.

SIBLINGS:

Casemiro duwé rong sadulur. Kakange, Lucas Casemiro lan adhine jenenge Bianca Casemiro.

Casemiro lan Siblings
Casemiro lan Siblings

"Nalika aku ana ing omah, kakangku nempuh langkah-langkah funk (ngguyu)." Nanging kita uga duwe kreativitas. Lucas mbantu ing koreografi, " ngandika Casemiro sing 6 taun lawas saka Lucas kang sadulur lan 12 taun lawas saka Bianca adhine.

Bianca Casemiro minangka pengawas saka Real Madrid cocog. Dheweke seneng nonton kakange. Miturut dheweke "Iku kaya film". Nanging bener nyata. Dheweke bisa nyakot kuku dheweke kabeh menit 90 nalika nyenengake adhine paling tuwa.

Bianca - banget adoh saka adhine, Casemiro
Bianca - banget adoh saka adhine, Casemiro

Ora let suwe Real Madrid Jadwal latihan, Casemiro isih nemokake kualitas wektu karo adhine. Ing ngisor iki ana bintang bal-balan sing duwe wektu apik karo adhine ing blumbang.

Casemiro - Ngleksanani kualitas kolam renang karo sedulur
Casemiro - Ngleksanani kualitas kolam renang karo sedulur

Fakta Cerita Casemiro Plus -Urip Hubungan

Kisah cinta Casemiro ngubengi salah siji wanita, Anna Mariana Ortega Brahm, sing asli Brasil. Pasangan iki ngetokake simpul ing Juni 2014. Ing wektu Anna Mariana Ortega ana 25 lan Casemiro 22 taun.

Love Birds- Casemiro and Anna ing dina pesta
Love Birds- Casemiro and Anna ing dina pesta

Anna cantik lair ing 12th 1989 Juli sing artine dheweke umur 3 saka bojone.

Love Birds- Casemiro and Anna
Love Birds- Casemiro and Anna

Anna dadi tokoh utama ing Brasil dandanan industri, ora kepengin weruh dheweke tansah katon apik ing dheweke pictures. Ing ngisor iki gambar dheweke ing tugas.

Istri Casemiro nglampahi apa sing paling apik
Istri Casemiro nglampahi apa sing paling apik

Artis dandanan sing profesional asal saka populer Brasil kulawarga. Dheweke salah sawijining papat sadulur Anna Paula Ortega, Anna Carol Ortega lan Anna Beatriz Ortega.

Miturut kaca Instagram dheweke, dheweke uga dadi Bisnis Lulusan Administrasi. Anna banget aktif ing media sosial. Dheweke sering posting selfies utawa gambar saka dheweke lan dheweke nuduhake moments khusus bebarengan. Dheweke duwe anak wadon jenenge Sara Casemiro.

Foto kulawarga Casemiro
Foto kulawarga Casemiro

Fakta Cerita Casemiro Plus -Sawise kena penyakit

Kisah Kanak-kanak CasemiroIng umur 14, Casemiro didiagnosa Hepatitis. Iki wektu dheweke teka ing São Paulo klub kanggo melu bal-balan senior. Wektu kesehatane gagal dheweke.

Ing wektu kuwi, Casemiro miskin banget lara lan looking looking lara. Panjenengané ngentèkaké telung sasi tanpa bisa latihan. Ing tembung ...

"Sanalika aku menyang São Paulo, aku duwe masalah iki, sawijining penyakit sing dikenal minangka Hepatitis. Aku ngginakaken sawetara wektu tanpa latihan, tanpa muter. Aku gelisah lan kuwatir aku gagal. Akeh wong sing ngomong karo aku babagan perdamaian. Ing sajrone wektu iku, aku mikir babagan mlayu bal-balan sanajan aku bubar. Pendhaftaran penderitaan sasi lan kulawarga saya ngiyataken kula paling kanggo terus karir sandi arep. "

Ora suwé sawisé dheweké miskin lan nalika wengi ora sehat banjur wiwit nglangi.

Fakta Cerita Casemiro Plus -Bangunan saka Makalele

Casemiro- Bangunan saka Makalele
Casemiro- Bangunan saka Makalele

Bebungah pemenang bola lan distributor cekap sing wis dibangun saka tren Makelele. Trampil mirip karo Casemiro lan Makelele. Makalele menangaké rong gelar La Liga lan siji Liga Champions sajrone telung taun ing Santiago Bernabeu sadurungé ninggal Chelsea. Iku wektu tanpa prestasi, siji sing ora bakal diulang sawise dheweke mangkat.

Pancen, ing telung taun sawisé pamindhahan Makelele, Real Madrid gagal menang trophy tunggal. Bener, intelijen taktis, disiplin posisi, ora bisa dilewatake lan ora bisa dipercaya, ana ing lini tengah tim. Iki diisi ulang dening Casemiro sing nambahake agresi, tantangan, taktik, kekuatan, lan taktik pertahanan lini tengah wis dihargai dening Real Madrid penggemar.

Casemiro - Dikagumi dening para fans Real Madrid
Casemiro - Dikagumi dening para fans Real Madrid

Fakta Cerita Casemiro Plus -Bandhing karo Kante

Pitakonan iku; Sing luwih apik antarane Casemiro lan N'golo Kante?

Antarane Casemiro lan Kante, sing luwih apik?
Antarane Casemiro lan Kante, sing luwih apik?

Sing luwih apik? ... Apa Casemiro OR Kante??

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene