Fakta-fakta Biografi Casemiro

Fakta-fakta Biografi Casemiro

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Makalele Anyar". Kisah Kisah Kanak-kanak Casemiro lan Fakta Biografi sing Ora Biasa nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kita nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep Biografi Casemiro sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Casemiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaAwal urip

Carlos Henrique José Francisco Venâncio Casimiro mung dikenal minangka 'Casemiro' lair tanggal 23 Februari 1992 ing São José dos Campos, São Paulo, Brasil. Dheweke teka ing jagad iki liwat Venancio Magda de Faria Casemiro (ibu) lan Servando Casimero (bapak).

Casemiro minangka putra pertama saka wong tuwane. Dheweke ngalami masa kanak-kanak sing angel diwiwiti ing omah kandhungan bapak kandung biologis [Crita Lengkap sing dikandhut ing artikel]. Ibune super, Venancio ngupayakake sing paling apik kanggo menehi pendhidhikan. Kesulitan sing diadhepi minangka bocah miskin biasa nyiapake Casemiro kanggo nasib sing luar biasa sing teka kanthi semangat lan tekad supaya sukses.

Sajrone wektu kanak-kanak ing pedesaan Sao Paulo, bocah enom njupuk kanggo bal-balan kang minangka banjur ana lifeline kanggo kasugihan. Young Casemiro ora ana sing ngecualeni, dheweke bisa mbukak multitasking (nyampuraké pendidikan lan bal-balan) kanthi cara sing paling agresif.

Kisah Kanak-kanak Casemiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaKarir ing Ringkasan

Iku Nilton de Jesus Moreira, pamilik sekolah bal-balan populer sing nulungi Casimiro mlebu akademi. Paulista De Futebol afiliasi saka Akademi Sao Paulo ana ngendi cilik Casemiro miwiti bal-balan enom.

Dheweke rumangsa seneng banget lan nganti saiki, isih ngucapke matur nuwun kanthi kesempatan sing diwenehake Nilton de Jesus Moreira lan kulawarga. Dheweke ora nate kuciwo.

Casemiro berjuang dadi hard kanggo dadi produk migunani São Paulo FCsistem pemuda. Wiwit umur 11 taun munggah, dheweke dadi kapten ing sisihane. Ketenaran sing ditunggu-tunggu nalika melu ing Piala Dunia FIFA U-2009 17 ing ngendi dheweke tampil banget. Iki uga diikuti karo dheweke sing nyebabake São Paulo menang Copa Sudamericana ing taun 2012. Iki nggawe dheweke waspada lan dadi dhaptar blanja para pramuka lan manajer klub ing saindenging Eropa. Ora suwe sadurunge Real Madrid banjur nyuwun layanan.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Casemiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaUrip Keluarga

Casemiro asalipun saking latar belakang kulawarga kelas menengah ingkang boten mlarat ingkang dipundamel dening satunggal tiyang sepuh, ibune super ingkang dipuntepangi minangka Venancio. Kene, menehi sampeyan ringkes bab kulawarga.

WULANG: Casemiro nduweni memori sing rame banget marang bapake sing isih urip ing wektu nulis. Roda kemudi ora nyimpen kenangan apik. Little Casemiro ing umur 5 weruh bapakne (Servando Casimero) angrily ninggalake omah minangka akibat saka krisis konjugal karo ibuné. Patriarch tau bali manèh sawisé putrané nggawé.

Nalika ngomong babagan ramane nalika ngobrol karo  Globoesporte, Casemiro ujar…"Yen saiki aku ndeleng dheweke ing dalan, aku ora bakal kenal dheweke. Dheweke gelut serius karo ibuku nalika aku isih lima taun lan ninggalake kulawarga kanggo ngatur ibuku. Aku kepengin ketemu dheweke amarga aku ora nesu karo dheweke. Yaiku sing dipengini karo Gusti Allah. Mula saka iku aku mesthi ngladeni kaya biyasane ”

MOTHER: Sanajan nyatakake yen dheweke ora nduweni rasa dendam saka bapake, Casemiro ngendika yen dheweke wis rumangsa duwe ibune nalika nggawe dheweke.

Casemiro lan Ibu- Venancio Magda de Faria Casemiro.
Casemiro lan Ibu- Venancio Magda de Faria Casemiro.

Ing tembung ... "Ibuku mesthi bareng karo aku, dheweke mesthi ndhukung aku lan matur nuwun marang Gusti Allah aku bisa nulungi kulawarga. Aku seneng duwe dheweke ana ing sisihku nalika aku paling butuh, ”ujare pemain São Paulo.

SIBLINGS:

Casemiro duwé rong sadulur. Kakange, Lucas Casemiro lan adhine jenenge Bianca Casemiro.

"Nalika aku ing omah, kakangku nyelehake sawetara langkah (ngguyu)." Nanging kita uga duwe kreativitas. Lucas mbantu koreografi, ” ngandika Casemiro sing 6 taun lawas saka Lucas kang sadulur lan 12 taun lawas saka Bianca adhine.

Bianca Casemiro minangka pengawas saka Real Madrid cocog. Dheweke seneng nonton kakange. Miturut dheweke "Rasane kaya film". Nanging sejatine nyata. Dheweke bisa ngunyah kukune 90 menit nalika nyemangati adhine sing mbarep.

Bianca- dadi kecanduan adhine sing mbarep, Casemiro.
Bianca- dadi kecanduan adhine sing mbarep, Casemiro.

Ora let suwe Real Madrid Jadwal latihan, Casemiro isih nemokake kualitas wektu karo adhine. Ing ngisor iki ana bintang bal-balan sing duwe wektu apik karo adhine ing blumbang.

Casemiro- Nglampahi wektu blumbang kanthi sedulur.
Casemiro- Nglampahi wektu blumbang kanthi sedulur.

Kisah Kanak-kanak Casemiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaUrip Hubungan

Crita katresnan Casemiro ngubengi sawijining wanita, Anna Mariana Ortega Brahm, warga asli Brasil. Pasangan kasebut ngikat tali ing wulan Juni 2014. Nalika semana Anna Mariana Ortega umure 25 lan Casemiro umur 22 taun.

Love Birds- Casemiro lan Anna ing dina pesta.
Love Birds- Casemiro lan Anna ing dina pesta.

Anna sing ayu lair tanggal 12 Juli 1989 sing artine wis 3 taun luwih tuwa tinimbang bojone bal-balan.

Love Birds- Casemiro lan Anna.
Love Birds- Casemiro lan Anna.

Anna dadi tokoh utama ing Brasil dandanan industri, ora kepengin weruh dheweke tansah katon apik ing dheweke pictures. Ing ngisor iki gambar dheweke ing tugas.

Garwane Casemiro nindakake apa sing paling apik.
Garwane Casemiro nindakake apa sing paling apik.

Artis dandanan sing profesional asal saka populer Brasil kulawarga. Dheweke salah sawijining papat sadulur Anna Paula Ortega, Anna Carol Ortega lan Anna Beatriz Ortega.

Miturut kaca Instagram dheweke, dheweke uga dadi Bisnis Lulusan Administrasi. Anna banget aktif ing media sosial. Dheweke asring ngirim foto selfie utawa foto dheweke lan pria sing nuduhake momen-momen khusus. Dheweke duwe anak wadon jenenge Sara Casemiro.

Kisah Kanak-kanak Casemiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaSawise kena penyakit

Ing umur 14, Casemiro didiagnosa Hepatitis. Iki wektu dheweke teka ing São Paulo klub kanggo melu bal-balan senior. Wektu kesehatane gagal dheweke.

Nalika semana, Casemiro Apik banget katon ringkih lan lara. Dheweke ngentekake telung wulan tanpa bisa latihan. Ing tembung ...

"Sanalika tekan São Paulo, aku ngalami masalah iki, penyakit sing diarani Hepatitis. Aku ngentekake sawetara wektu tanpa latihan, tanpa main. Aku gelisah lan kuwatir aku gagal. Akeh wong sing ngomong karo aku yen kudu tenang. Ing sawijining wektu, aku mikir babagan mandheg bal-balan sanajan wis mari. Penderitaan kepungkur lan kulawarga saya kuat kanggo njaga karir. ”

Ora suwe sadurunge lintang sing miskin lan wektu sing ora sehat wiwit nglangi dhuwit.

Kisah Kanak-kanak Casemiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaBangunan saka Makalele

Keunggulan pemenang bola lan distributor efisien sing wis dibangun saka Makelele. Tren sing padha karo Casemiro lan Makelele.

Makalele menang rong gelar La Liga lan siji Liga Champions sajrone telung taun ing Santiago Bernabeu sadurunge budhal menyang Chelsea sawise regejegan gaji. Minangka periode prestasi sing sampurna, sing ora bakal dibaleni sawise dheweke budhal.

Pancen, ing telung taun sawisé pamindhahan Makelele, Real Madrid gagal menang trophy tunggal. Bener, intelijen taktis, disiplin posisi, ora bisa dilewatake lan ora bisa dipercaya, ana ing lini tengah tim. Iki diisi ulang dening Casemiro sing nambahake agresi, tantangan, taktik, kekuatan, lan taktik pertahanan lini tengah wis dihargai dening Real Madrid penggemar.

Kisah Kanak-kanak Casemiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaBandhing karo Kante

Pitakonan iku; Sing luwih apik antarane Casemiro lan N'golo Kante?…

Antarane Casemiro lan Kante, sapa sing luwih apik? Nyedhiyakake jawaban ing bagean komentar.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar