Kisah Kanak-kanak Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold

0
150
Kisah Kanak-kanak Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo SkySports lan IG
Kisah Kanak-kanak Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo SkySports lan IG

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal minangka "Buendia". Kisah Kanak-kanak Emi Buendia kita lan Fakta Biografi Untold sing nggawa sampeyan kabeh babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Gesang lan mundhak Emi Buendia
Gesang lan mundhak Emi Buendia. Kredit Gambar: Instagram lan Lanuevacronica.

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuane kanggo nggawe kemungkinan utawa nggawe pass final katelu. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Emi Buendia sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Emiliano Buendía Stati lair ing dina 25 tanggal 1996 ing kutha Mar del Plata ing sisih wetan kidul Buenos Aires, Argentina. Dheweke lair menyang ibune, Karina lan marang bapake, Eduardo.

Emi Buendia wong tuwa Karina lan Eduardo.
Emi Buendia wong tuwa Karina lan Eduardo. Kredit Gambar: Instagram.

Thanks kanggo lair ing Argentina - negara sing misuwur ngasilake bal-balan kualitas kaya Maradona lan Messi - Buendía ngidentifikasi minangka Argentina saka etnis putih kanthi akar Amérika Kidul. Dhèwèké digedhèkaké ing kutha asal - Mar del Plata nalika dhèwèké tuwuh bebarengan karo loro sedulur enom - Augustin lan Joaquin.

Foto Emi Buendia tuwuh nalika mudha karo adhine Augustin.
Foto bocah saka Emi Buendia (kiwa) tuwuh ing kutha omah karo adhine Augustin. Kredit Gambar: Instagram.

Tuwuh ing Mar del Plata, Buendia isih bocah cilik sing umume luwih gedhe tinimbang bocah-bocah liyane nanging sedulur-sedulure. Nanging, dheweke mikir luwih akeh babagan bal-balan tinimbang apa wae lan duwe fitur kaya kacepetan lan stamina sing bisa ngomong babagan masa depan ing olahraga.

Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ing wektu Buendía umur 5, dheweke wiwit main bal-balan kanggo klub lokal Cadetes de San Martín, sawijining kegiatan sing dicampur karo sinau ing Institut Peralta Ramos ing kutha asal Mar del Plata.

Emi Buendia miwiti karir ing klub kanak-kanak Cadetes de San Martín
Emi Buendia miwiti karir ing klub kanak-kanak Cadetes de San Martín. Kredit Gambar: Instagram lan alongcomenorwich.

Nalika ing Cadetes de San Martín, Buendia nglampahi umur enem taun nalika main game njero ruangan cilik. Kemampuan prodigy bal-balan kanggo nampilake katrampilan teknis lan kapinteran taktis ngluwihi umur lan ukuran sing nyuda mupangate dadi mantan internasional Argentina - Juan Esnáider sing menehi saran supaya dheweke terus ngupayakake karir ing olahraga ing Real Madrid Academy.

Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Sanajan Buendia umur 11 nalika tekan Real Madrid, dheweke isih sawetara inci cedhak karo suket padang gambut tiruan nalika dheweke terus berjuang kanggo mbuktekake regane.

Emi Buendia tekan Akademi Rael Madrid minangka bocah cilik 11 taun cilik ing 2008 ..
Emi Buendia tekan Akademi Real Madrid minangka bocah cilik 11 taun 2008. Kredit Gambar: Instagram.

Pangembangan fisik pungkasane Buendia ditambah karo kemampuane supaya ora cepet karo game dolanan asing kaya pungkasane nggawe dheweke ninggalake klub rong taun sabanjure. Untunge, dheweke nyedhaki Getafe sing mlebu dheweke sawetara dina sawise dheweke lunga ing Real Madrid.

Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Bocah cilik kasebut ora ngetren-enteni wektu kanggo njaluk dienggoni ing Getafe ing ngendi dhuwure munggah pangkat lan ketrampilan sadurunge entuk papan ing tim cadangan klub nalika umure 17. Kariré katon kanggo njaga tilak munggah nganti musim 2015 / 16 ndeleng Getafe nandhang relegasi saka LaLiga.

Ora suwé sadurunge relegasi Getafe konspirasi karo kacilakan sing kiwa Buendia sebagian dibandhingake. Nalika Getafe pungkasane nggawe relegasi, Buendia bisa gampang gawe kerjaya ing bangku amarga cedera tungkak.

Rasane Emi Buendia ing Getafe rusak karo relegasi lan krisis cedera.
Rasane Emi Buendia ing Getafe rusak karo relegasi lan ciloko. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Buendia sing pulih kanthi pungkasan, dipinjam menyang klub tingkat loro Cultural Leonesa ing Juli 2017 kanggo nebus awake dhewe. Pamindhahan kasebut ndadekake salah sawijining pengaruh kanggo sukses Buendia amarga dheweke banget nyerang tengah-tengah. Ing pungkasan musim, Buendia duwe alesan kanggo eseman maneh nalika clinched pemain Leonesa penghargaan musim!

Emi Buendia minangka pemain Cultural Leonesa ing musim 2017-2018.
Emi Buendia minangka pemain Cultural Leonesa ing musim 2017-2018. Kredit Gambar: Lanuevacronica.

Norwich enggal-enggal ngundang Buendia sing rumangsa ngrencanakake bali menyang liga utama. Sasampunipun nandatangani kesepakatan patang taun karo sisih sing diturunake, Buendia terus dadi harapan kaya nalika ngrampungake target 8 ing Liga Sepak Bola Inggris (EFL) kanggo mbantu Norwich njaluk promosi ing Liga Premier. Cepet nganti saiki Buendia netepake minangka pemain tengah liga ing Norwich, dheweke bakal terus main bal-balan ing ndhuwur nganti 2024.

Emi Buendia mlebu kontrak anyar karo kutha Norwich ing Juli 2019.
Emi Buendia mlebu kontrak anyar karo Norwich City ing Juli 2019. Kredit Gambar: Canaries.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Pancen angel kanggo netepake status tartamtu kanggo urip hubungan Buendia nalika nulis. Nanging, dheweke ana ing antarane yaiku pacaran lan omah-omah. Wanita sing ana ing gambar urip bebrayan Buendia ngenali karo jeneng Claudia.

Emi Buendia karo pacar utawa wag Claudia.
Emi Buendia karo pacar utawa wag Claudia. Kredit Gambar: Instagram.

Sanajan ora pati ngerti apa Buendia duwe sejarah romantis karo wanita liyane sadurunge kepethuk karo Claudia, nanging kita ngerti manawa para pecinta cinta kasebut wis padha sadurunge 2018 lan duwe anak lanang sing diarani Thiago.

Emi Buendia karo garwa lan putrane Thiago.
Emi Buendia karo garwane lan putrane Thiago. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Emi Buendia saka latar kulawarga sing seneng lan kelas menengah. Deleng rinci babagan kulawargane.

Babagan Rama Emi Buendia: Eduardo bapake Buendia. Kaya kabeh wong tuwa bal-balan sing ndhukung, dheweke ndeleng kesejahteraan Buendía sajrone kerja ing Madrid lan sistem pemuda Getafe kanthi ngunjungi senar bal-balan sanajan statistik ngandhani manawa milih bal-balan sing kepengin banget. Ikatan antarane bapak telu lan Buendia terus dadi kuwat amarga pemain tengah nyerang ora tau gelem nggawe kulawargane bangga apa ana ing lapangan dolanan.

Babagan Ibu Emi Buendia: Ibu Carina Apa Buendia lan mbantah wanita kasebut sawise jantung Buendía. Sing paling penting dheweke dadi juru kunci crita babagan korban sing digawe kulawarga kanggo mesthekake impen Buendia main bal-balan ing ndhuwur dadi sukses. Dheweke nuduhake ing kemasyhuran anyar kulawarga kanthi katon ing foto sing njupuk Buendia mbuwang wektu sing apik karo kulawarga uga njupuk selfies karo dheweke nalika metu.

Emi Buendia wong tuwa Karina lan Eduardo.
Emi Buendia wong tuwa Karina lan Eduardo. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan Saudara Emi Buendia: Buendia duwe rong sedulur sing dikenal minangka Augustin lan Joaquin. Duo kasebut ora manggon ing bayangan Buendia nanging kanthi apik ing dalan lan kapentingan karir dhewe. Dheweke melu dolan karo Buendia nalika lagi liburan lan nulungi dheweke bisa ngeling-eling pengalaman jaman biyen sing isih apik.

Emi Buendia karo wong tuwa lan sedulur.
Emi Buendia karo wong tuwa lan sedulur loro. Kredit Kredit: Instagram.

Babagan Kerabat Emi Buendia: Babagan wit kulawarga sing luwih gedhe saka Buendia, kakek biyung lan ibu-ibu kasebut minangka salah sawijining misteri sing durung diwartakake bal-balan nalika ora ana cathetan sing kasedhiya saka sedulure, ibu, nenek lan keponakan. Kajaba iku, seduluré Buendía durung bisa ditemokake ing prekara sing misuwur nalika urip lan saiki isih urip.

Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Buendía duwe kapribadian sing apik banget lan pungkasane ndadekake dheweke duwe persona sing unik. Kajaba iku, dheweke nampilake sipat zodiak Aquarius dadi Analitis lan fokus tumindak.

Ora adoh saka dolanan kompetitif lan latihan, Buendía duwe sawetara minat lan hobi sing kalebu nonton film, ngrungokake musik, nglangi lan main tenis.

Emi Buendia mainake Tennis Paddle minangka kegiatan wektu kepungkur. Kredit Gambar: Instagram.
Emi Buendia mainake Paddle Tenis minangka kegiatan pastime. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Ngomong babagan carane Buendia nggawe lan nglampahi dhuwit, jumlah agregat net regane njupuk asal saka gaji sing ditrima kanggo muter bal-balan top-flight, nanging konstituen liyane uga ngasilake dhuwit sing diolehake saka merek sing disaranake kaya Nike.

Sanajan analisis pola belanja Buendia kanggo ndarbeni aset kaya mobil lan omah isih diteliti, dheweke nyerang penggemar minangka salah siji sing urip gaya urip mewah kanthi nggunakake wektu sing apik ing situs liburan sing apik ing saindenging jagad.

Emi Buendia nglaras liburan ing pantai ing Miami.
Emi Buendia nglaras liburan ing pantai ing Miami. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Bocah Emi Buendia ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Sadurunge kita sebutake bungkus ing jaman kanak-kanak Emi Buendía lan biografi, goleki ing ngisor iki sawetara bukti sing luwih ngerti utawa ora tinemu sing bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh.

RELIGION: Pemain bal-balan kasebut ora dikutip nggawe statement sing bisa diwaca kanggo nggawe artikel iman, uga ora ana sing kesawang kanggo matur nuwun kanggo wong sing luwih dhuwur nalika muter bal-balan. Nanging, rintangan kanggo milih dheweke dadi Kristen.

KOMUNITAS Internasional: Buendia miwiti karir bal-balan internasional kanthi makili Spanyol minangka pemuda sadurunge nindakake kesetiaan kanggo main ing sisih nasional Argentina.

Emi Buendia main kanggo Argentina ing 2015
Emi Buendia main kanggo tim U20 Argentina ing 2015. Kredit Gambar: AlongComeNorwich.

TATTOO: Dheweke ora duwe tato tunggal ing awak lan nyerang akeh minangka salah sawijining sing bisa njaga kulit tanpa cacat kanggo karir sing luwih apik.

SMOKING lan Ngombe: IDadi luwih gampang kanggo Buendía mungkasi menehi pitulung utama tinimbang ngrokok utawa ngombe.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Emi Buendia kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene