Factor Fadly Anthony Martial

Factor Fadly Anthony Martial

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Wong Tua Enom'. Kisah dongeng Anthony Martiale lan Sejatine Biografi sing ora ditemokake bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, urip tresna lan akeh kanyatan kanyatan bab dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuan gawang dheweke, nanging sawetara babagan crita biografi Anthony Martial sing tenang. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Fakta: Awal urip

Factor Fadly Anthony MartialAnthony Joran Martial lair ing dina 5th Desember 1995 ing Massy, ​​Essonne, Prancis dening wong tuwané migran, Pak lan Mrs Joran Martial. Dheweke yaiku putra pungkasan lan pungkasane lair saka kulawargane mung loro kakange lan ora adhine.

Martial lair minangka Katolik. Minangka bocah, dheweke nduweni kepribadian isin lan tenang. Mangkono, dheweke minangka pecandu televisi. Pemain sepakbola sing dilahirkan Sagitarius yaiku keturunan Guadeloupean. Kulawarga lan sing Thierry Henry (idola) wis hubungan apik amarga asalé padha. Ing kasunyatan, Martial panggonan lair saka Massy mung jarak sing cedhak Henry iku kelahiran Les Ulis.

Martial minangka bocah cilik entuk kasengsem ing bal-balan, amarga dheweke mentor (Thierry Henry) sing kulawarga wis uga kenal marang. Ing jarak lan hubungan antarane kulawargane kasebut bisa menehi motivasi sehat lan wiwitan karir Martial. Iku wong tuwa Anthony Martial sing nggawe push pisanan sawisé ngenali bal-balan iku rute paling apik kanggo bocah-bocah 3 sing luwih maju tinimbang pendidikan. Wong-wong mau njaluk pitakonan babagan anggone njupuk Martial's elder brothers menyang bal-balan sing diikuti dening wiwitan karir kanggo Martial piyambak.

Bener, crita dongeng Anthony Martial luwih akeh babagan ngimpi sing dipusatake ing ngisor iki Thierry Henry's langkah kaki. Dheweke miwiti karir ing pangkat junior CO Les Ulis, ing ngendi Thierry Henry uga wiwit kariré. Dhèwèké dadi bocah sing éndah, kanthi reputasiné kondhang banget ing tingkat domestik amarga kinerja apik.

Martial nglampahi karieripun muda kaliyan pasangan Prancis keturunan CO Les Ulis, sadèrèngipun ngasoraken Olimpiade Lyonnais ing yuswa 14. Iki minangka wayahe kemitraan karo Alexandre Lacazette lan Bafetimbi Gomis. Nanging, potensial Martial banget ing Lyon dadi jelas maneh. Iki mimpin Monaco kanggo mbayar € 5million kanggo tekane. (Liyane sing kerep disebut minangka sejarah).

Fakta: Urip Keluarga

Anthony Martial teka saka kulawarga migran sing pindhah saka Guadeloupe menyang Prancis kanggo nggawe urip sing luwih apik. Guadeloupe kuwi sawijining klompok pulo ing Segara Karibia kidul. Nalika pindhah menyang Prancis lan mbebasake dhuwit kamiskinan, kulawargane nliti pilihan sing beda kanggo awake dhewe lan anak-anake. Kanggo wong-wong mau, iki entuk pekerjaan sing biasa kanggo pangan lan urip. Sepakbola katon minangka dalan sing mung kanggo bocah-bocah.

Saka sudhut profesional, bapak Anthony Martial (Joran) luwih cedhak karo anak-anake nalika ngurus karir.

Factor Fadly Anthony Martial
Anthony Martial's Dad

Ibu Anthony Martial (Audrey) ndadekake dheweke luwih siap saka point emosional. Ana nyedhiyakake mothely ndhukung kanggo putra-putrane. Martial paling sering ngunjungi ibune kanggo seneng mangan jajanan sing digawé dhéwé. Nanging, sing beda-beda.

Iku wis dicethakaké tingkat Anthony Martial saka introversion minangka badhan kanggo keluarganya utamané mbok. Miturut Laporan umum tengah, ibune mung ngerti babagan dheweke.

Nanging dheweke nindakake bagean saka ibune apik sing ora ngenteni nanging nyoba kanggo ana ing kono kanggo wong utamané ing nyoba kaping.

Fakta: Urip Hubungan

Anthony Martial's Relationship urip yaiku salah sawijining crita cekak. Miwiti, dheweke asring diarani minangka Love Rat. Anthony Martial ketemu ayu Samantha Henela Jacquelinet nalika umur pitulas taun. Loro-lorone padha jatuh cinta lan nikah sawisé minggu kepincut. Samantha weruh dheweke liwat ndhukung dheweke nalika muncul karire.

"Sawise latihan, aku seneng mulih lan goleki (Samantha). Aku seneng banget lan dheweke tresna marang dheweke. "

Pasangan sing apik banget katon apik banget lan padha sering weruh ing papan umum bebarengan. Pernikahané diwènèhi berkah wadon karo Peyton lan Toto. Martial minangka bapak kang asih tresna karo para putriné.

Senadyan katresnan Martial kanggo Samantha, bagéyan sing ala ing alam Sagitarius cenderung ngetokaké dhèwèké dhéwé, saéngga nggawe dheweke diarani 'Love Rat'. Sawetara tuduhan ngupaya kasenengan, lan petualangan ing panggon liya wis nyebabake goyang-goyang ing omahe, saengga ngasilake pernikahane. Iki teka nalika Samantha mulai ngati-ati dheweke duwe ekstra urusan perkawinan.

Iki apa sing ora duwe nganti dheweke kejiret. Sadurungé kedadean kasebut, para penggemar kang setya nyumurupi dheweke minangka salah sawijining gambar sing lembut / tenang / isin, ora homo lan luwih saka siji, sing mung fokus marang kulawarga lan masa depan sing sukses tinimbang ngapusi.

Iku Footballlive lan Brila sing nyaritakake yen Martial dicekel celonone Samantha.

Fakta: Apa Banget

Wiwit hubungan sesambetan Anthony Martial ngandhut, iki sing kacarita. Wong wadon sing ditipu dening ING (Samantha), bojone sing ora langsung lan kanthi pinter gawe bareng karo wong wadon sing ditipu karo (X Factor wannabe Emily Wademan) kanggo mbales dendam marang dheweke. Iki sing nyebabake pamisah metu saka Samantha nalika bocah enom.

Factor Fadly Anthony Martial
Anthony Martial Relationship Life

Laporan Sun nunjukake yen Samantha ngancani Emily liwat Snapchat lan WhatsApp ing upaya ora langsung ngalahake dheweke sawise nyolong dheweke kontak saka telpon Martial. Iki kedadeyan sawise sumber marang dheweke kang ora setya marang bojone karo Emily. Dheweke kudu nyamar dadi bojo Anthony Martial nalika ngrambah Emily ing media sosial. Tujuane yaiku kanggo njupuk informasi lengkap babagan hubungan bojone karo dheweke. Emily ambruk lan menehi samubarang apa sing perlu ditindakake Samantha. Iki apa sing mimpin Martial ditangkap celonone karo Emily ing hotel Perancis.

Samantha muji tanggapan Emily marang dheweke lan njaluk dheweke minangka kanca asli. Dheweke duwe rasa nyaman ing salah sijine senadyan Samantha ngandhakake dheweke bener marang dheweke. Loro-lorone uga nulis Anthony Martial minangka manungsa ala.

Alesan kanggo ngumpulake Samantha amunisi saka Emily cetha. Miturut pengamat, 'dheweke wis nglakoni supaya dheweke bisa njupuk saben dhuwit pungkasan (dhuwit dhuwit) saka Anthony kanggo anak wadon sing apik.'

Fakta: Urip sawise Divorce

Factor Fadly Anthony MartialAnthony Martial Life Sawise pegatan ana sing meh ngrusak karier yen ora kanggo campur tangan saka khusus siji. Mourinho lan stafé mulané kuwatir menawa Martial ora kalah fokus marang omongan sing ditindakake kanggo mbiyantu bocah wadon nemoni mojo. Iki nyebabake intervensi ibu. Wong tuwa Anthony Martial kudu pindah karo dheweke kanggo nylametake karir Manchester United.

Tujuane kanggo mbantu dheweke bisa urip maneh kanthi sesambungan karo bojone. Malah Louis van Gaal ngelingi masalah kulawarga nalika wektu karo klub.

Fakta: Carane Dheweke Pindah Ing

The Anthony Martial Love Story entuk twist liyane sawise divorce karo ex wife. Wektu iki, dheweke pindhah karo liyane. Nemokake cinta maneh isih katon minangka keajaiban kanggo akeh penggemar.

Kisah cinta Anthony Martial entuk dorongan mundhak nalika dheweke jatuh cinta karo Melanie DaCruz. Iki kedadeyan sawise pecah saka bojone sing isih nemokake angel kanggo nyelehake njaga watch dog ing ur ex bojo dheweke.

Fakta: Clashing with Ex Wife

Bubar sawise Anthony Martial ketemu katresnan maneh, ana perang liyane tembung antarane Samantha lan Melanie Da Cruz.

Campuran ing musim gugur ana ing dina ulang tahun kaping kalih Peyton sing ana ing 10 Juni (Wigati: Peyton minangka putri pisanan Martial). miturut Laporan Umum Besar, Martial rawuh ing pesta ulang tahun putrinipun, lan njupuk Melanie Da Cruz bareng karo dheweke. Ing wayah wengi, Samantha ngirim pesen ing SnapChat.

"7 paling dawa ing uripku. Nanging iki worth iku. Aku kudu lunga menyang pengadilan, kanggo perang kanggo tahanan anakku. Sampeyan pancene ora ngajeni kula Melanie Da Cruz. Sampeyan yakin lan njaluk bapak anakku kanggo nyerang aku kanggo ditahan putri kita. Saiki aku ngerti sampeyan wis entuk akeh syaraf !. Thanks kanggo pemandangan sing disebabake ing ulang tahun. Pancen, sampeyan gila. "

Adhedhasar panemu umum, iku ora rencana Martia kanggo nyerang dheweke.

Laporan 101 GreatGoal uga wis dituduhake yen Melaniw Da Cruz wis tau dadi perang karo Martial amarga dheweke uga mesem marang bojone samantha. Dheweke entuk matane dheweke lan dheweke ora gelem nglakoni kesalahane kanggo mbaleni apa wae.

Fakta: Sedulur

Eldest Bruder: Dorian Martial yaiku sepuh lan pandhita Anthony Martial. Dheweke yaiku putra pisanan saka kulawarga Martial. Uga pisanan sing teka ing bal-balan.

Factor Fadly Anthony MartialInterosi pribadine, Dorian alami bias karo alam. Luwih ngetokake tekanan sing bisa ditindakake, dheweke bisa uga mènèhi tekanan marang adhine Anthony kanthi nyebutake dheweke nduweni kualitas kanggo kapten loro United lan Prancis sedina. Dheweke ndeleng adhine sing paling enom kaya umur sing isih enom nanging pikiran sing wis dewasa. Ora ana wonder Anthony Martial dijuluki 'Wong Tua paling enom'.

Miturut Dorian, "Tony biaya Manchester United nganti £ 57.6million amarga bakal dadi kapten mangsa lan malah saka Prancis. Dheweke nduweni kabeh kualitas sing kudu dadi kapten tim kasebut. Dheweke mesthi dadi pimpinan alami wiwit umur 6 senadyan dadi anak pungkasan ing omah. Sedulurku ora ana sing bakal nguwuh-uwuh marang para pemain sing ngubengi dheweke. Dheweke ora perlu amarga dheweke ngucapake kemampuane sing luar biasa. Yen menehi kabar, dheweke tumindak kaya Talisman karo ego lan pribadine unik ing lapangan. Dheweke ora ngerti makna tembung 'Wedi lan tekanan'. ' Iki tampilan wong sing mbokmenawa luwih ngerti wong liya saka wong liya.

Factor Fadly Anthony MartialAnthony Martial jenenge adhine yaiku Johan Martial. Panjenengané lair ing 30th May 1991 (taun lawasé 4 saka adhine Anthony) ing Massy. Dheweke pemain bal-balan Perancis sing main kanggo Maccabi Petah Tikva minangka wektu nulis.

Dheweke tau dadi pemain internasional Prancis sing entuk kapten kanthi tim french under-18 lan under-19. Dheweke uga dadi pemain sing menangake UEFA European Under-19 Championship.

Fakta: Rekam

Remaja Paling Mahal Dunia: Anthony Martial mung umur 19 nalika dituku dening United kanggo £ 36m. Iki nggawe dhèwèké pemain bal-balan sing paling larang ing donya. Transfer iku salah siji sing nggegirisi bal-balan Perancis. Kilian Mbappe mung pemain sepak bola remaja sing wis ngadominasi media Prancis luwih saka Martial. Peharps sing bisa ngilangi rekaman kasebut.

Fakta: House

Dheweke katon lan kepribadian sing prasaja nggambarake pilihane kanggo omah.

Factor Fadly Anthony Martial
Anthony Martial's House

Anthony Martial nyedhaki Bungalo.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene