Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti

1
9945
Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti

LB nyawijèkaké Kisah Sepur Full of Star Football sing misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Bobby'. Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Kita Sejatine lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan ngetrapake acara sing nyenengake saka wektu cilik nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan gol dheweke, nanging mung sawetara ngetokake fakta biografi Roberto Firmino sing mbahas babagan urip lan gaya urip. Uripe ing njaba lapangan cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi: Awal urip sadurunge Fame

Roberto Firmino Barbosa de Oliveira dilahirake ing dina 2nd Oktober, 1991 ing Maceio Alagoas, Brasil, dening tuwane, José Roberto Cordeiro (bapak) lan Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Basa).

Minangka bocah cilik, akeh sing nylametake saka tuwane. Dheweke dilindungi saka geng lan gun angkara wilayah Maceio. Minangka DailyMail nuli, ibune Roberto Firmino ngungkapake dheweke nglarang putrane metu saka omah minangka bocah amarga dheweke wedi bakal melu geng sing terkenal ing wilayah. Dheweke kepengin weruh dalan sing mbebayani.

Dheweke ngandika: "Aku ora pengin Roberto lunga metu lan play amarga banget mbebayani ing lurung-lurung.

Dheweke mung diijini ngancani bapake lan tetep cedhak karo dheweke nalika nglakoni bisnis banyu. José Roberto Cordeiro ngedol botol banyu ing lurung-lurung Maceio. Wang cilik sing diduweni yaiku kulawarga sing dikarepake kanggo pangan lan kaslametan. Putrané ora kasengsem ing bisnis nanging bal-balan.

Roberto enom nemokake cara kanggo ngatasi bal-balane, metu saka payonane kanthi nggunakake tombol khusus dhewe kanggo entuk gerbang.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti

Ibuné, Mariana nambah: "Dheweke bakal tangi banget nalika aku turu kanggo dolanan bal-balan, nggawe bisane mung sethithik lan mlumpat ing tembok."

Saenipun, Firmino minangka produk kasangsaran. Nalika umuré 8, dhèwèké wis mikir cara kanggo mungkasi kemiskinan. Wong tuwa dheweke ngerti dheweke bisa ngurangi kesempatan sing bakal sukses. Padha menehi dheweke kebebasan kanggo dolanan bal-balan ing dalan, thanks kanggo tetangga sing ngomong ..."Ayo dheweke lunga, dheweke lair karo bakat, kasuksesane dadi kesempatan kanggo kita mlayu saka kemiskinan lan kasangsarane"

Ing DailyMail wawancara karo ibu Firmino, Mariana ngungkapake putrane bakal langsung 'ngantuk sedhela ngguyu bal-balan dheweke' sawise kabeh perang ing lapangan.

Firmino sinau babagan urip kanthi cara sing angel. Dadi, dheweke wis ngetung dhuwit kanggo latihan.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Ninggalake Jalan

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta BuktiKanthi bantuan saka Luiz, pelatih ing klub lokal CRB, Roberto Firmino lolos saka slamet umur 14.

Luiz ngandika: "Kulawarga Roberto banget miskin lan asor. Panjenenganipun badhe main wonten ing kakunge. Nalika dheweke pisanan teka ing klub, bapake ora nganggur. Dheweke mung ngatur bisnis cilik kanggo ngopeni kulawarga. Dadi aku mbayar perjalanan bocah lan biaya, mbantu karo kit lan njupuk menyang game. Panjenenganipun minangka bocah sing dhuwur lan tenang, nanging ana ing dhuwur. Aku wis weruh bocah-bocah dicokot menyang perdagangan narkoba lan ngrampog mobil. Aku ngerti dheweke ora nindakake apa-apa.

Luiz terus ..."Ing sawetara menit pisanan dheweke ana ing lapangan, aku ngerti dheweke bakal dadi bintang. Aku sesambat nalika krungu dheweke dipanggil kanggo muter kanggo Brazil. Aku wis felt kaya bangga marang, kanggo ndeleng sing wis kawujud apa aku ngimpi lan apa kang ngimpi saka. Dheweke tansah ngandhani yen dheweke ngimpi dadi pemain bal-balan paling apik ing Brasil. "

Ing 16, Roberto mlebu kanggo Tombense, 1,600 mil saka omah. Dheweke banjur dikirim metu menyang bagean divisi sisih Figueirense, 1,000 miles luwih kidul. Bocah mau nyatakake yen Roberto wis riddled karo homesickness - kang nyebabake akeh kahanan kang ora ngepenakke kanggo kulawarga

Dheweke ngandika: "Panjenenganipun nimbali kula kinten dangu kepengin mulih. 'Mum, turuta, aku ora bisa njupuk apa - apa maneh! Kabeh kulawarga padha sesambat lan dheweke sesambat nanging ora duwe dhuwit kanggo nggawa dheweke menyang omah. Firmino mung bisa ngenteni nganti pirang-pirang wulan nganti dheweke entuk dhuwit kanggo ngunjungi omah. Piyambakipun nelasaken sethithikipun wonten ing akomodasi lan dipakani '

Firmino main kanggo klub divisi liyane, Figueirense. Dheweke ngarepake gaweyan sing pungkasane teka. Iki dibahas ing ngisor iki.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Ngobrol

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta BuktiRoberto Firmino diketokake dening pramuka Jerman sawisé seri kinerja sing apik banget kanggo klubé Brasil. Iki ninggalake kulawarga ing kebahagiaan gedhe. Panjenengané pindhah saka pirang-pirang mil saka omahé menyang Jerman nalika umure 16 nerusake karir ing Jerman. Sasampunipun pikantuk kabar apik, panjenenganipun ngandika; 'Keluarga ora bakal bisa kerja maneh.'

Roberto nggawe kabeh hyaiku anggota kulawarga ngetutake dheweke menyang Jerman. Ekspresi fashion eksentriké wiwit muncul Klub Jerman Hoffenheim.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Urip Keluarga

Dheweke kabeh wis tau duwe. José Roberto Cordeiro (rama) lan Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Ibu) yaiku wong tuwa Roberto Firmino. Dheweke tau teka saka latar kulawarga miskin banget.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Roberto Firmino Tuwane: José Roberto Cordeiro (rama) lan Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Basa)

Ibu saka pemain kasebut, ngandika dheweke tangi awal Minggu lan tindak menyang Massa karo klambi sing digunakake dening Firmino nalika debut kanggo negarane.

Iki crita dheweke.

"Nalika aku ngalami Massa, kabeh wong terus ngati-ati amarga akukuping. Aku ngatur sesi sholat kanggo dheweke sadurunge game nasional. Nalika mass tak rampung, aku cepet nulungi dheweke ing TV. Nalika anakku mlebu ing babak kapindho lan nyetak, aku meh mati saka jantung sing nemu gol lan perayaane. Aku ngobrol karo dheweke ing telpon sawise pertandhingan nglawan Perancis. Panjenenganipun ngandika, 'apa prakara iki, ora?' lan aku kandha, 'Hei, sampeyan banget. "

Dheweke ibune saka penyerang, Cícera Barbosa de Oliveira, ora mangu-mangu babagan kasukmane putrane lan ngelingake yen donya isih durung bisa ndeleng sing paling apik. Dheweke kandha marang Brazil SporTV News.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Urip Hubungan

Lintang Brazil misuwur kanthi mupangate bakat loro kasebut ing lan lan mati ing lapangan.

Model Larissa Pereira Brasil, yaiku bocah enom sing menangaké jantung Roberto Firmino. Dheweke ketemu dheweke ing klub malam Brasil sing populer ing 2013. Pasangan cinta sing flamboyan wis sithik dikirim foto ing media sosial saka dheweke ngambung, nggarap lan nganggo pakaian sing cocog.

THE BLUNDER: Roberto Firmino sauntara ditampilake luwih saka dituduhake nalika nyatakake swara setengah mati saka Larissa ing Instagram, bebarengan karo pesen sing ninggalake akeh pracaya gambar sing dijupuk sawise padha mung digawe tresna.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta BuktiRoberto dipapani kanggo kamera nalika nyekel kacamata anggur lan Larissa ngambung dheweke. Dheweke nulis: "Wengi mewah kanthi tresna uripku".

Larissa mangsuli: "Sampeyan ngambu sing paling apik ing donya. Sampurna wengi. Aku tresna sampeyan supaya akeh ".

Nanging Roberto ora ngerti yen dheweke wis ngetokake swara kanggo ngethok dhasar awak Larissa sadurunge ngirim. Atusan ewu pendhita weruh gambar sadurunge dheweke njupuk.

Pelatih pertamanya, Luiz Guilherme Gomes de Farias, 57, marang The Sun dina Minggu: "Dheweke mung dikenal ing Brazil amarga pangertene fashion lan garwane sing ayu kaya bakat sing apik. Wong Liverpool bakal tresna marang dheweke. Dheweke lan bojone nggawa glamor neng ngendi wae. "

Manuk tresna ngetokake knot ing 2015 ora cukup suwe sawisé tekan Liverpool FC. Perkawinan kasebut dumadi ing kuta Firmino, Maceio, Brasil.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Roberto Firmino ngetokake janji karo garwane

Dina sadurungé acara Larissa dikirim pesen sing nyenengake bojone mangsa dheweke ing ngendi dheweke nulis: "Aku milih sampeyan lan bakal milih sampeyan sewu kaping."

Firmino diiringi misbyah dening ibune, Mariana Cícera.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Roberto Firmino Ibu mlayu mudhun menyang alter

lan Liverpool kanca-kanca Philippe Coutinho, Lucas Leiva lan Allan Souza kabeh padha nate nyimak lan nyenengake acara seneng.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Roberto Firmino Best Men

Iku Philippe coutinho sing ngajukake tugas paling apik.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Foto Perkawinan Roberto Firmino

Sawise pasangan sumpah, bintang pop Brasil Gabriel Diniz nyedhiyakake hiburan kanggo akeh tamu. Dhèwèké didhukung déning pésta lan penyanyi sing ndhukung, sing narik kawigaten tari tari choreographed. Sawise nikah, akeh tamu njupuk media sosial kanggo ngunggah foto lan video acara kasebut.

Ing situs web sing dirancang khusus kanggo tuku hadiah kanggo putri lan ngresiki, dheweke nyuwun tamu-tamune kanggo nyumbang finansial kanggo daya tarik medis kanggo Miguel Enrique, anak sing umur rong taun saka Santa Catarina sing ngalami atropi otot tulang belakang, sawijining penyakit degeneratif .

Sawise upacara kasebut, para pengantèn diwiwiti partai ing wayah wengi kanthi hiburan saka sawetara jeneng paling gedhe ing industri musik Brazil kalebu Wesley Safadão lan Thiaguinho.

Durung suwe sadurunge berkat-berkat nikah teka. Pasangan loro kasebut nyekseni kelahiran putrané sing sepisanan sing jenengé Valentina Firmino.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Putri Roberto Firmino, Valentina

Banjur, pasangan iki duwe putri liyane sing dijenengi Bella.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Roberto Firmino Family

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Kang Tattoos

Sawetara pemain bal-balan wis seneng karo awak [Tattoos]. Kita wis ndeleng pemain tartamtu kayata Arturo Vidal, Marcos Rojo, Daniel Agger, Raul Meireles, Memphis Depay, MArtin Skrtel lan liya-liyane. Liyane ditulis manawa kaya tukang pencak, Drinkwater, Michiko, Osmane Dembele, Rashford, Chamberlain lan Gabriel Yesus isih dadi pacangan mutlak tato.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti

Firmino banget tato lan pengabdiane marang kulawargane ditulis ing awak ing awak. Dheweke entuk seri tato, kalebu siji ing basa Jerman sing maca: "Keluarga, ora tau nggoleki katresnan". Firmino ngenteni wektu ing Jerman nalika main kanggo Hoffenheim - saengga dheweke nduweni tato sajrone wektu iku. Dheweke duwe liyane, ing basa Yunani, ing dodo Kristen sing maca: "Gusti Allah setya".

Brazil ora mangu-mangu kanthi tato paling apik sing ditulis ing dodo. Iki jeneng putriné, Valentina Firmino.

Lengen tengen nduweni gambar saka wong tuwa lan anggota kulawarga nanging dheweke ngakoni ing Mirror situs web pariwara 'Tato ing lengen kiwa ora duwe arti sing tepat, nanging aku nggoleki sesuatu. '

Uga ing lengen tengen, dheweke duwe mawar abang kanggo katresnan, semanggi dawa papat minangka tandha keberuntungan, simbol perdamaian ing lengenane lan taun 1991 ing buku-buku kasebut - minangka taun sing dilairake. Uga, katresnan tembung tato ing bukune tangan kiwa.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Bukti Tattoo Tangan Roberto Firmino

Firmino wis ngakoni yen tato ing lengen kiwane ora nduweni arti sing tepat, nanging ngandika yen dheweke lagi nggolek ide sing pungkasane teka.

Pemain internasional Brazil wis bubar nggawa Instagram kanggo nampilake tato paling anyar sing bisa dadi gambar garwane - Larissa Pereira - kanthi tembung 'tresna' etched ngisor. Firmino kapacak ing gambar kasebut 'seguimos rabiscando', sing tegesé minangka 'kita tindakake doodling'.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Fakta Tato Roberto Firmino

Ora lali, ing gulu dheweke uga duwe "Deus" Tato ing gulu, yaiku basa Portugis kanggo Gusti Allah

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Roberto Firmino Neck Tattoo Meaning

Awak Brasil wis dihiasi karo pirang-pirang tato kayata kang kasebut 'Gusti' ing basa Portugis

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Gaya rambut

Timnas Brasil ngrampungake trio penyumbang Liverpool menyang 'XI paling ala'. Karir akting Firmino ing Liverpool diwiwiti kanthi hormat nalika rawuh 2015 ing Merseyside, kanthi cekak cekak lan sisi.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Fakta Gaya Rambut Roberto Firmino

Nanging, karo sawetara kanca tim, rambute Firmino wis mesthi ngrampungake rugine Jurgen Klopp kanthi rasis.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Mobil-Nya

Roberto Firmino duweni £ 180,000 abang padhang Ferrari 458 Italia. Pemain asal Brasil, kang nduweni rasukan mirip karo roda, nyathet gambar awake dhewe kanggo nyedhaki roda supercar Italia, bisa mlebu ing 202 mph kanthi wektu 0-60 sakwetara detik 3.4.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti
Roberto Firmino Car

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Fashion Sense

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta BuktiROBERTO FIRMINO lan bojoné Larissa Pereira duwe apa sing dibutuhake kanggo dadi pertandhingan sing tetep ana ing kene. Sakdurungé rawuh ing Merseyside, dheweke wis duwe akeh atribut sing dibutuhake kanggo saingan karo finansial.

Saiki dheweke lan Larissa misuwur amarga gambar-gambar sing disedhiyakake ing cerah. Siji anggota kulawarga, sing ora gelem dijenengi, ngandika: "Roberto lan Larissa padha - padha seneng urip apik, mobil cepet lan omah-omah sing nyaman. Dheweke kaya David lan Victoria Beckham. Dheweke seneng banget lan seneng pas. Padha seneng banget lan saling adol. Dheweke tetep setya lan dheweke setya banget. "

Minangka bocah, Roberto Firmino sapisan mlayu ngubengi blanja jendhela kutha lan ngandhani marang tuwane yen ing sawijining dina, dheweke bakal ngagem busana lan perhiasan sing modern.

Dina iki, dheweke dikenal seneng tresna marang belanja lan ngagem merek lan tren sing paling anyar. Ora ana keraguan, dheweke bisa ngrebut awake dhewe. Dheweke urip kanthi apik. Sampeyan bisa ndeleng carane seneng dheweke. Dheweke seneng seneng-seneng. Panjenenganipun tresna marang video piyambak nyanyi lan nglebokaken ing Instagram. Saiki dheweke bisa nindakake apa wae sing dikarepake. Dheweke seneng ngganti werna rambut saben dina. Dheweke urip ing sajrone urip sing dheweke ora bisa mikir.

Ngomong ing wulan Januari saka kemewahan, Roberto ngandika: "Aku seneng nyoba perkara anyar. Mungkin aku kurang ajar. Aku duwe lemari eksotis. Gaya saya gampil lan kandel nalika milih apa sing dipakai. Aku nggoleki macem-macem crazes ing internet lan uga nyalin utawa njupuk apa aku pengin lan nggawe gaya dhewe. Aku sayang edgy. Aku nyoba kanggo nggawe gaya teken dhewe lan aku wis nambah dina saben dina. Iku babagan nuduhake sing aku lan nemokake metu apa cocog karo aku lan apa aku. "

Saiki Roberto, sing bayaran ing Reds diarani £ 90,000 seminggu, bakal nggawa kulawarga enom menyang Merseyside. Dheweke wis mbagi kasugihanane, tuku ibune minangka omah mewah ing Maceio.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Gaya mainane

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Ditambah Fakta Bukti

Roberto Firmino main minangka gelandang penyerang, nanging uga bisa main minangka gelandang, pemain tengah utawa gelandang tengah. Dheweke nduweni kemampuan kanggo nggunakake kacepetan, kontrol sing cedhak lan panglihatan manawa dheweke digelar.

Ryan Babel, rekan tim Firmino ing Hoffenheim, nggambarake dheweke minangka "Pemain angel". Miturut Walanda, 'Firmino bisa mabuk lan njupuk. Dheweke duwe tembakan gedhe. piyambakipun saged main bal kanthi sae lan assistipun sae sanget. Kapabilitas judhul dheweke uga angel. " Babel uga nyatakake yen Firmino duwe mentalitas sing ora seneng lan ora duwe masalah karo sikap.

Fakta Kisah Kanak-kanak Roberto Firmino Plus Untold Biografi:Biografi liyane facts

Fiksi Roberto Firmino Kita wis dirampungaké karo ringkesan meja ing ngisor iki;

PERALATAN TANGGEPAN
Brasil Ranking Popularitas33rd pemain bal-balan paling populer ing Brasil
Global Popularity Rank579th paling populer ing donya
Tanggal Popularitas Rank7th paling populer wong lair ing Oktober 20th
Liverpool peringkat15th sing paling populer pemain Liverpool kabeh wektu
Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene