Rivaldo Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
5709
Rivaldo Childhood Story

LB ngetokake Kisah Sepakbola Legenda Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; "Paket Lengkap". Rivaldo Rivaldo Kita lan Sejatine Biografi Bener mbabarake sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuane, nanging sawetara mikirake Biografi Rivaldo sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Rivaldo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Rivaldo Childhood StoryRivaldo Vítor Borba Ferreira AKA Rivaldo lair ing dina 19th April 1972 ing Paulista, Pernambuco, Brasil. Dheweke lair saka ibune, Marlúcia Salomão Borba lan bapane, Romuluso Ferreira.

Rivaldo lair kanthi kacilakan abot lan nduweni upah sing nyenengake ing slametan Favela Brasil. Iki minangka wilayah berpenghasilan rendah ing Brasil sing ditondoi dening kemiskinan banget antarane pedunung.

Rivaldo minangka fisik sing isih ngalami kemiskinan nalika isih cilik. Iki digambarke ing ngisor iki minangka tandha.

Mbalik maneh, malnutrition-disebabake bow-leggedness ing wong sing isih tetep nalika dheweke nguripake diwasa. Rivaldo dikenal uga wis ilang sithik untu kang ilang amarga malnutrisi kronis nalika isih cilik.

Kaya akeh sadurunge dheweke, Rivaldo ketemu ing bal-balan minangka game kang dikarepake lan pangarep-arep kanggo kaslametane. Nanging, kesengsem marang masa kanak-kanak meh ngrusak impen.

Rivado ora tau nyerah. Dheweke tetep nduweni tekad kanggo nggayuh dadi pemain bal-balan sing utama, senadyan mungsuh pelatih sing wedi yen sikil dheweke uga gandhewane lan lemah kanggo nandhang lara balapan. Senajan ngrungokake tembung kasebut, dheweke tetep dadi salah sijining pemain gedhe ing bal-balan 100.

Rivaldo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Rivaldo lan Late Ex Wife- RoseLegenda sepakbola iki sadurunge nikah karo bojo pisanan, Rose Ferreira, suwene sepuluh taun sing ngluwihi 1993-2003. Pernikahané dipenuhi kontroversi amarga dhèwèké dituduh minangka curang.

Dilaporkan Rose Ferreira mlaku metu ing pernikahane sawise skandal mbeling sing ngrugekake Rivaldo sing tau pacaran karo pacangan loro ing wektu kuwi sing nyedhaki dheweke sawise kondhang dadi pemain bal-balan paling apik ing donya.

Iki nyebabake pemisahan lan divorce divorce. Rose dadi ibu saka loro putrane (putra Rivaldinho lan putri Thamirys).

Rivaldo Late Ex- Wife lan anak-anake

Ing wektu pegatan kasebut nalika bocah loro kasebut isih enom, Rose njupuk dheweke bali menyang Brasil saka Milan ing ngendi dheweke wis mainake bojone. Iki nggawe Rivaldo ninggalake lingkungan Milan karo salah sawijining pacangan. Panjenenganipun pungkasanipun mapan ing Yunani kanggé main kanggé Olympiacos.

Sayange, Rivaldo ex-wife mati. Alesan kanggo pati durung dingerteni. Rivaldo nyatakake kabar kasebut ing acara Instagram posting ing 14th Januari 2015.

Rivaldo kang saiki dadi bojo, Eliza lagi cukurSawisé pegatan, Rivaldo lunga main kanggo Yunani njupuk salah siji saka pacangan loro. Wektu iki, dheweke paling tresna marang dheweke. Sing tresna marang cukur rambut. Wanita sing dipilih dadi ayu Eliza Kaminski Ferreira.

Dheweke kepengin banget njaga dheweke kaya katon ing foto kasebut. Iki nggawe Rivaldo omah-omah karo dheweke. Dheweke uga menehi saham gedhe ing klub Brasil kang diduweni.

Sanalika sawise nikah, dheweke diumumake yen Eliza wis ditunjuk dening bojone minangka wakil presiden klub bal-balan, Mogi Mirim. Catetan: Rivaldo duweke lan uga main kanggo klub iki sanajan umuré 43.

Isih, ing janjian kasebut, Rivaldo nggawe Eliza ngganti Wilson Bonetti, sing dadi jaksa kanggo taun-taun 20 lan pengacara sing wis nempuh perang kabeh legal kalebu mantan bojone. Mangkene, miturut online cathetan, Eliza uga ditunjuk minangka pemangku kapentingan klub bal-balan sing dijenengi, R10 Soccer School, LLC isih nduweni bojone.

Kanthi elingipun Eliza Kaminski Ferreira, Rivaldo nglairaken kalih putra; (João Vitor Ferreira, Isaque Ferreira) lan kalih putri; Thamirys Borba Ferreira lan Rebeca Rebeca Ferreira. Ing ngisor iki gambar kulawarga.

Gambar Rivaldo Family

Rivaldo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nggawe Sejarah

Rivaldo lan Putra nggawe sajarahRivaldo nggawe sajarah minangka bapakné sing tau main bebarengan karo putrané (saka mantan garwane) lan uga ngetung ing game lan ing klub kasebut.

Pancen, kanggo sepisanan ing sajarah bal-balan, telung generasi saka kulawarga Rivaldo dilampirake ing game nglawan XV de Piracicaba minangka pertandingan sing ditindakake ing Estadio Romildo Ferreira, sawijining stadion sing dijenengi sawise bapak Rivaldo.

Kulawarga Rivaldo nduwe jeneng ing buku sajarah bal-balan lan mesthi buku rekaman Guinness.

Catetan: Legenda Brasil yaiku 43 (digambar di atas) pada saat itu ia bangkit dari bangku cadangan untuk Mogi Mirim di pertandingan liga Negara Bagian Sao Paulo untuk bergabung dengan putranya 20 tahun lalu di lapangan.

Rivaldo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Isu karo Val Gaal

Ing 1999, Rivaldo ana ing puncak kariré lan uga menangaké Ballon d'Or taun sing padha.

Ing legenda Brasil lan Barca disaranake pelatih banjur, Van Gaal sing kudu diputer ing konco striker lan ngalih saka posisi swiwi kiwa. Iki ora mudhun uga Van Gaal nyuwun pangapunten kanggo ngajaraken tugasipun. Iki ngasilake Rivaldo sing bisa ngalahake sawetara game dening Van Gaal. Catetan: Rivaldo minangka pemain bal-balan paling apik ing donya wektu kuwi.

Pasangan sing sepisan kanca banjur dadi mungsuh. Van Gaal tau dipuntudhuh sacara fisik nglawan Rivaldo nalika sesi latihan ing gambar ngisor iki. Iki nggawe Rivaldo nyuwun transfer menyang AC Milan.

Saka Friends to Enemies- The Story of Rivaldo lan Van Gaal
Saka Friends to Enemies- The Story of Rivaldo lan Van Gaal

Tekan Spanyol tetep ora setuju karo keputusan Walanda ing bangku cadangan Rivaldo. Nalika Van Gaal ninggalake Spanyol kanggo pisanan, media kalebu Rivaldo ngrayakake pemunduran.

Rivaldo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kontroversi

Rivaldo menangaké Piala Donya ing 2002 karo wong lanang Luiz Felipe Scolari. Puterane dikalahake dening kontroversi nalika dheweke entuk kaputusan Hakan Unsal saka Turki sawise dipocap nalika diputer kanthi werni nalika dicemplungake ing paha.

Rivaldo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Kacilakan rival Rivaldo Romildo Ferreira dipatèni ing kacilakan dalan ing 1989.

Romuluso tansah nyengkuyung putrané kanggo ngejak impian bal-balané lan pati iku jebakan pribadi sing gedhé marang Rivaldo sing wis ngrancang kanggo miwiti karir profesionalé ing wektu kuwi. Nanging, Rivaldo wiwit karier lan berjuang kanggo ngatasi kekalahan pribadhi lan rutinitas sing tansah dilabelake 'lemah lan malnutrisi.'

Piyambakipun dados pemain bal profesional ing taun ingkang sami kaliyan bapakipun seda.

Sethitik dikenal saka ibu Rivaldo kang dikenal minangka Marlúcia Salomão Borba. Laporan nuduhake dheweke wis dadi pembantu rumah tangga kabeh. Kanggo sedulur-seduluré. Rivaldo duwe loro bersaudara sing jenenge Ricardo Vítor lan Rinaldo Borba Ferreira. Uga, adhine jenenge Cristiane Ferreira Diniz.

Rivaldo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ringkesan karir

Kaya didier Drogba, Rivaldo ora tau main bola-bali. Dheweke uga dadi wiwitan karire. Dheweke miwiti main bal-balan ing taun 1991 ing umur 19. Antarane 1991 - 1993, Rivaldo main kanggo Santa Cruz, Mogi Mirim lan Korintus.

Ing 1994, dheweke pindhah menyang allegiances lokal lan pindhah menyang Palmeiras, mbiyantu klub bisa mbela juara liga ing taun sing padha.

Sadurunge Olimpiade 1996, Parma ngumumake yen dheweke wis mlebu Rivaldo lan teater Amaral saka Palmeiras. Sawise Olimpiade, ana perselisihan, lan tinimbang Italia, Rivaldo pindhah menyang Spanyol nalika gabung karo Deportivo La Coruña ing La Liga.

Dheweke banjur pindhah menyang FC Barcelona ing 1997 kanthi menehi transfer transfer rekaman Deportivo kanthi biaya transfer 4 milyar (sekitar $ 26 juta).

Ing musim pertamanipun ing Barcelona, ​​Rivaldo menangaken kejuaraan La Liga lan Copa del Rey. Ing 1999, dheweke menangake gelar La Liga liyane karo Barcelona. Rivaldo diarani FIFA World Player of the Year lan menangaké Ballon d'Or taun sing padha.

Sasampunipun kampanye Liga Champion Barcelona mboten sukses, Rivaldo dipungayutaken kaliyan pindah saking Camp Nou tumuju Milan ing taun 2002. Masalah perkawinannya uga alasan kenapa ia ninggal Milan.

Rivaldo mutusake bali menyang Brasil ing awal 2004, kanthi janjian pelatih Vanderlei Luxemburgo sing ngidini dheweke mbuang kabeh proposal Eropa. Nanging, wacana liwat tim kasebut cendhak banget (game 11 lan gol 2).

Ing 22 Juli 2004, Rivaldo bali maneh menyang Eropa, gabung karo Olympiacos. Dheweke nyetak gol 43 ing game 81 kanggo Olympiacos.

Dheweke dibebasake dening Olympiacos sawise ana perselisihan karo ketua klub sing nyatakake dheweke wis tuwa kanggo terus karo klub. Piyambakipun lajeng pindhah dhateng klub-klub ingkang langkung alit sadèrèngipun gadhah klub piyambak. Liyane, minangka lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Rivaldo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Apa dheweke dikenang

  • Kanggo kaki kiwa sing luar biasa (lan larang).
  • Kanggo dadi sing paling apik ing garis panjang penyihir Brasil.
  • Kanggo kombinasi kacepetan, penembakan sing cukup nyithak lan dribbling kreatif.
  • Kanggo bisa ngatasi game ala ing sawijining menit.
  • Kanggo dadi pemain masalah. Wong sing hard banget ing negosiasi gaji.
  • Kanggo dadi spesialis sepatu mati, Rivaldo kondhang amarga tendhangan bebas mlengkung, lan penalti.
  • Kanggo tendhangan sepeda. Aku arep ngelingi foto iki kanthi apik. 🙂

  • Kanggo dadi 'FIFA 100'. Iki minangka daftar pemain bal-balan paling akeh sing disusun dening legenda Brasil Pele.
  • Akhire, Rivaldo dikalahake kanggo menangake Ballon D'Or uga dadi Pemain Terbaik Dunia FIFA Award ing 1999.

Cek Katrangan

Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene