Fakta Radikal Radamel Falcao

Kisah Kanak Kanak Radamel Falcao

Paling Keri Dianyari

LB nyawijikake Kisah Penuh saka Poacher Sepakbola sing paling dikenal kanthi sebutan: 'Tiger'. Kisah Kanak-kanak Radamel Falcao lan Sejatine Biografi Bener mbebayani kanggo sampeyan babagan acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane, nanging sawetara nganggep crita Biografi Radamel Falcao sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Awal urip

Kisah Kanak Kanak Radamel Falcao

Radamel Falcao García Zárate lair ing 10th 1986 Februari ing Santa Marta, Kolombia dening Radamel García (bapak), mantan pemain bal-balan lan Carmenza Zárate (ibu), pengawas omah.

Sasampunipun lair, bapakipun mutusaken kangge nami piyambakipun minangka 'Falcao' adhedhasar semangatipun kangge gelandang ex Brasil Brasil Paulo Alberto Falcao. Dheweke ora dadi anggota keluargane. Saene, jeneng Falcao ora tau digunakake dening anggota kulawarga ing sajarah. Tuwuh, dheweke kandha yen bapakne dolanan bal-balan lan njaluk ambane ukurane sing padha ing sikile malah nalika dheweke mung bisa nyusup.

Minangka bocah, bapakné remen "Radamel Slamet bakal tansah teka nangis aku kudu ngajari dheweke kanggo main bal-balan." Ing pungkasan, dheweke ngedol dheweké khusus kanggo bal-balan. Tuwuh akeh, cilik Falcao dadi maskot pribadine bapake lan mung maskot kanggo tim bapakne.

Kisah Kanak Kanak Radamel Falcao
Radamel Falcao bareng karo bapake kanggo lapangan bal-balan

Little Falcao tuwuh ing sangisoré bapakne sing menehi marang pengawasan lan kuwasa sing dibutuhake kanggo wiwitan karire.

Kisah Kanak Kanak Radamel Falcao
Radamel Falcao ing 11

Sasampunipun nguji kaliyan AFC Ajax Amsterdam ing umur 11, pemain ingkang sae menika miwiti debutipun kaliyan klub kapindo Kolombia Lanceros Boyacá minangka 13 taun. Dheweke gabung karo klub Klub Atlético River ing Buenos Aires, Argentina, nalika umuré 15, ing ngendi dheweke nduweni gelar "El Tigre"("The Tiger") Saka teammate. Kene, dheweke katon dadi bocah lanang tampan kanthi untu sing apik.

Panjenengané nglanjutake klub kasebut ing klub Argentina Atlético River Plate sadurunge pindah menyang FC Porto ing Portugal lan Atlético Madrid ing Spanyol, ing ngendi dheweke bisa ngrampungake balapan ing Ballon d'Or ing 2012.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Urip Keluarga

Radamel Falcao Kulawarga lanang bal-balan lan ibu sing kerja / biyantu dikenal ing Columbia.

kang Radamel Enrique García lair ing Santa Marta, 1956. Dheweke nduwe warisan sepak bola sing luwih gedhe kanggo putrane.

Kisah Kanak Kanak Radamel Falcao
Radamel Falcao - Radamel Enrique García

Radamel Garcia misuwur minangka pemain bal-balan ing 70,80 lan 90s. Popularitas dheweke entuk hak kanggo njupuk putra (Falcao) minangka maskot kanggo tim.

Kisah Kanak Kanak Radamel Falcao
Pengalaman Anak Radamel Falcao karo bapake

Radamel Garcia ngelola karier putra.

Radamel Falcao Facts
Radamel Garcia lan Putra, Falcao

Radamel Falcao seneng dhukungan kaya rama Leroy Sane, Edinson Cavani lan Juan Mata.

MOTHER: Yen wong ngrungokake jeneng Carmenza Zárate, mesthine ora bakal ditemokake, nanging yen kita nambahake yen ibune Radamel Falcao, akeh bakal kejutan. Pancen, urip Radamel Falcao adhedhasar ibune kaya sing katon ing gambar ngisor iki.

Radamel Falcao Family Life
Bayi Radamel Falcao lan Ibu, Carmenza Zárate

Dheweke minangka salah sijine sing ngerti cara kanggo nuntun dheweke senadyan kesulitan dadi garwane pemain bal-balan sing lelungan ing donya lan ora ana ing salah sawijining panggonan. Minangka pemain bal-balan, dheweke wis mbantu aku supaya mbantu dheweke kanggo mbentuk, kanggo tuwuh, diwasa lan kanthi kepenak, dheweke bakal njupuk dalan.

Mangkene, dheweke nandur katresnan marang Yesus marang dheweke nalika crita nalika dheweke isih bocah. Falcao tansah ana ing ibune wong sing ndhukung iku ing bal-balan lan ing panelusuran Gusti Allah.

Radamel Falcao Family

Malah ing dina iki, Radamel Falcao lan ibuné ora bisa dipisah. Wiwit nalika isih enom, dheweke mangerteni pagawean kasebut lan mbudidaya nyedhiyakake dheweke kanggo ndhukung lan ndhukung dheweke karo visi.

Ibune saka striker Kolombia iki mutusake kanggo ngucapake publicly kanggo ngakhiri kabeh desas-desus sing digawe ing saiki lan masa depan putrane nalika dheweke nandhang kritik ing Inggris.

Miturut Carmenza Zárate, "Dunia bal-balan wis nyatakake Radamel Falcao García (bapak Falcao). Sawetara wis ngritik, sing liya wis ndhukung. Dina iki aku pitutur marang kowe kabeh yen anakku bakal bali menyang tingkat paling apik. Aku dipercaya kekuatan lan kabisan. "

Akhire dheweke teka amarga putrane banjur nerusake gol marang gol nalika nggabungake Monako. Pungkasan, mesthine kudu ngerti yen ibune Falcao lulusan Ekonomi saka Universitas Nasional Kolombia sing bergengsi. Dheweke ngimpi dadi ekonomi sing apik kanggo dadi Menteri Keuangan kanggo negarane. Radamel Falcao seneng banget kaya dhukungan Henrikh Mkhitaryan lan Raheem Sterling.

SISTER: Radamel Falcao minangka bagian saka penggemar dhéwéké Michelle Andrea lan Melanie Grecia, pemain tenis lan warga ing Amerika Serikat. Antarane loro-loroné, Michelle Andrea luwih misuwur amarga dheweke dadi panuwun sing luwih talenta lan piala. Falcao sapisan ngganteni foto Michelle ing Twitter sawise dheweke menang turnamen musim panas utama.

Radamel Falcao Family Life
Suster Radamel Falcao, Michelle Andrea

RELAS: Paklik, Herbert King (saka sisih ibune) milih basket lan banjur dadi karir minangka aktor. Dheweke terkenal amarga perannya Imam Venancio ing film Kolombia sing misuwur.

Radamel Falcao Family
Radikal pimpinan Radamel Falcao

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Urip Hubungan

Temu Lorelei Taron, dheweke dadi garwane Radamel Falcao. Lorelei Dahaiana Taron minangka lair ing Juni 17, 1988; ing Jardin America, Provincia de Misiones ing Argentina kanggo wong tuwa Jerman.

Hubungane karo Radamel Falcao
Istri Radamel Falcao, Lorelei Dahaiana Taron

Lorelei wiwit umur 4. Dheweke dadi lulusan renovasi saka IUNA Konservasi lan Contemporary Sekolah Musik dumunung ing Argentina.

Lorelei ketemu bojone Falcao ing wong Kristen Gereja ing Argentina, ing ngendi loro kasebut minangka anggota. Dheweke takon dheweke, dheweke gelem. Falcao takon dheweke metu liwat lan maneh; Nanging, dheweke nguripake dheweke saben-saben.

Falcao yaiku 18 lan pemain ing Kali. Pungkasan, sawise ngati-ati dheweke ora nyerah, Lorelei mutusake kanggo menehi kasempatan. Ana ing dheweke, dheweke ketemu rasa seneng lan tresna. Wong loro padha kawin nalika Desember 12, 2007.

Dina pesta Radamel Falcao
Foto perkawinan Radamel Falcao

Lorelei Tarón seneng banget bal-balan lan Falcao seneng banget karo musiké. Dheweke yakin dheweke nduweni swara paling apik ing donya. Dina iki, dheweke dadi model lan penyanyi.

Katrangan saka Radamel Falcao
Lorelei Tarón iku penyanyi apik

Loro penyayang tresna pantai lan seneng mbuwang wektu sing apik ing banyu. Gambar ing ngisor iki nuduhake Lorelei nggawe bojone ing banyu pantai Miami, Florida. Kaping loro iki direndhem ing srengenge lan katon dolanan ing segara.

Radamel Falcao Love Story
Radamel Falcao Love Story- Lorelei Tarón ngabantu bojone

Loro-lorone mutusake kanggo ngenteni taun-taun 6 sadurunge duwe anak sing teka ing donya. Ing Maret, 2013, Lorelei lan Falcao ngumumake yen dheweke ngarepake anake. Ing 13 Agustus 2013, dhèwèké duwé anak wadon ing pethèt kiwa Falcao. Padha ngarani dheweke Dominique Garcia Taron.

Radamel Falcao bukti wadon
Radamel Falcao lan putri

Ngisor iki Dominique Garcia Taron lan wong tuwané.

Radamel Falcao Family
Happy Dominique Garcia Taron and Parents

Ing Februari 2015, putri kaping pindho teka kanggo manuk katresnan. Padha ngarani dheweke Desirée García Taron. Bocah-bocah wadon saiki wis dewasa.

Foto kulawarga Radamel Falcao
Keluarga Radamel Falcao

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Inggris Roots

Salah sawijining kakung paling gedhe dheweke lair ing North Yorkshire, ngasilake Falcao keturunan Inggris. Bapane ngupayakake ngamanake paspor Inggris kanggo putrane amarga, nanging ora ditolak.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Sawise dadi penulis

Nyatane, sadurunge dheweke diundang kanggo nggabungake akademi pemuda River, Falcao wis miwiti studi jurnalistik ing Universitas Palermo ing Buenos Aires. Yen dheweke durung dadi pemain bal-balan, dheweke mesthi dadi penulis.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Aston Villa dhisik nyedhaki dheweke

Mbalik nalika John Carew lan Marlon Harewood munggah ing klub West Midlands, dheweke nemokake Kolombia sing enom lan nggawe tawaran, sing ditolak. Uga ing awal 2008 AC Milan lan klub Brasil Fluminense uga nggawe tawaran, sing ditolak.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Urip ing ATM

Sasampunipun Manchester City ngasoraken pemain bintangipun, Atletico tuku Falcao kanthi bayaran £ 35, damel piyambakipun minangka pemain paling larang ing sajarah klub. Panjenengané banjur nyétak gol 68 ing game 83, lan mimpin manajer Barcelona, ​​Pep Guardiola kanggo jenenge "Sing paling maju ing donya ing kotak penalti".

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Idolé iku Henry

Paling ora, apa sing ditindakake nalika dheweke mlebu kanggo AC Monaco, ngetung kontrak limang taun kanthi gaji sekitar £ 15 yuta saben taun. Maju ngendikan babagan pamindahan £ 52-juta: "Atiku wis karo Monako wiwit idolku Thierry Henry diputer ana. "

Radamel Falcao's Idol
Radamel Falcao's Idol- Thierry Henry

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Ancaman Kematian

Nalika sawetara penggemar Kolombia nylametake lilin liya, ancaman mati marang pemain pertahanan Monts d'Or Azergues, Soner Ertek meski publik apologize kanggo Falcao liwat twitter. Soner Ertek minangka bek sing cilaka Falcao lan ndadekake dheweke ora gelem menyang Piala Dunia FIFA Brasil 2014.

Sadurunge Radamel Falcao nglakokake operasi ing ligamentum cruciate dheweke, Sabtu, Kolombia ngirim pesen menyang Ertek ing Twitter.

Radamel Falcao Facts

Tweet kasebut kanthi tèks tinulis ing: "Soner Ertek, thanks kanggo kirimanmu. Aja nyalahke awak, kacilakan ana ing bal-balan. "

Fakta Radikal Radamel Falcao: A Kristen Sahut Suci

Nyatane, Radamel Falcao tau dadi pamimpin kelompok pemuda gereja 'Locos por Jesus' lan 'Campeones para Cristo' lan wis nandur modhal ing proyèk pasamuwan kanggo mbiyantu bocah-bocah sing disadvantaged ing negarane.

Radamel Falcao Kehormatan Agama
Radamel Falcao Tresna kanggo Yesus Kristus

Minangka kasebut sadurunge, dheweke uga ketemu bojone, penyanyi Argentina Lorelei Taron, ing gereja evangelical lokal ing Buenos Aires.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene