Fakta Radikal Radamel Falcao

Fakta Radikal Radamel Falcao

LB nyedhiyakake Kisah Penuh babagan Pamburu Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Macan'. Kisah Kanak-kanak Radamel Falcao lan Sejatine Biografi Bener mbebayani kanggo sampeyan babagan acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane, nanging sawetara nganggep crita Biografi Radamel Falcao sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Awal urip

Radamel Falcao García Zárate lair ing 10th 1986 Februari ing Santa Marta, Kolombia dening Radamel García (bapak), mantan pemain bal-balan lan Carmenza Zárate (ibu), pengawas omah.

Nalika lair, bapake mutusake menehi jeneng 'Falcao' adhedhasar semangat kanggo gelandang mantan Brasil, Albergo Falcao. Dheweke dudu anggota kulawarga. Saenipun, jeneng Falcao ora nate digunakake dening anggota kulawarga ing sejarah. Tansaya gedhe, ujare bapakne sing main bal-balan lan njaluk ukuran fooball sing padha ana ing sikile, sanajan dheweke mung bisa nyusup.

Minangka bocah, bapakné remen "Radamel cilik mesthi mara nangis aku kudu mulang dheweke main bal-balan." Pungkasane, dheweke khususake khusus kanggo bal-balan. Tuwa, Falcao cilik dadi maskot pribadi bapake lan mung dadi maskot kanggo tim bapakne.

Radamel Falcao ngancani bapake menyang lapangan bal-balan.
Radamel Falcao ngancani bapake menyang lapangan bal-balan.

Little Falcao tuwuh ing sangisoré bapakne sing menehi marang pengawasan lan kuwasa sing dibutuhake kanggo wiwitan karire.

Radamel Falcao jam 11.
Radamel Falcao jam 11.

Sawise nyoba karo AFC Ajax ing Amsterdam ing umur 11 taun, bocah enom kasebut duwe debut karo klub tingkat loro Kolombia Lanceros Boyacá nalika umure 13 taun. Dheweke gabung karo sistem pemuda Club Atlético River Plate ing Buenos Aires, Argentina, ing umur 15 taun, ing endi tenagane nggawe julukan "El Tigre"("The Tiger") Saka kanca sak tim. Ing kene, dheweke katon wis diwasa dadi bocah lanang sing bagus lan duwe untu sing alus.

Dheweke nglajengake pangembangan karo Plate Klub Atlético Argentina ing Argentina sadurunge pindhah menyang FC Porto ing Portugal lan Atlético Madrid ing Spanyol nalika dheweke entuk nomer lima ing Ballon d'Or ing 2012.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Urip Keluarga

Radamel Falcao Kulawarga lanang bal-balan lan ibu sing kerja / biyantu dikenal ing Columbia.

kang Radamel Enrique García lair ing Santa Marta, 1956. Dheweke nduwe warisan sepak bola sing luwih gedhe kanggo putrane.

Bapakne Radamel Falcao- Radamel Enrique García.
Bapakne Radamel Falcao- Radamel Enrique García.

Radamel Garcia kondhang dadi pemain bal-balan ing taun 70,80 lan 90an. Popularitas dheweke entuk hak njupuk putrane (Falcao) dadi siji-sijine maskot kanggo tim.

Pengalaman Kanak-kanak Radamel Falcao karo bapake.
Pengalaman Kanak-kanak Radamel Falcao karo bapake.

Radamel Garcia ngatur karir putrane. 

Radamel Garcia lan Putra, Falcao

Radamel Falcao seneng dhukungan kaya rama Leroy Sane, Edinson Cavani lan Juan Mata.

MOTHER: Yen ana wong sing ngrungokake jeneng Carmenza Zárate, mesthine ora bakal dingerteni, nanging yen nambahake yen ibune Radamel Falcao, akeh sing bakal kaget. Pancen, urip Radamel Falcao adhedhasar ibune kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki.

Radamel Falcao lan Ibu, Carmenza Zárate.
Radamel Falcao lan Ibu, Carmenza Zárate.

Dheweke minangka wong sing ngerti carane nuntun dheweke, sanajan dadi garwane para pemain bal-balan sing ndlajahi jagad iki lan ora mapan ing sak papan. Minangka pemain bal-balan, dheweke wis nulungi aku gelem nulungi dheweke mbentuk, tuwuh, diwasa lan kanthi pilihan bebas, dheweke bakal melu.

Nalika semana, dheweke nuwuhake rasa tresna marang Yesus marang dheweke liwat crita turu nalika isih cilik. Falcao mesthi duwe ibune wong sing ndhukung bal-balan lan ngupayakake Gusti Allah.

Sanajan saiki, Radamel Falcao lan ibune dadi ora bisa dipisahake. Amarga dheweke isih enom banget, dheweke ngerti jabatane lan ngaturake uripe kanggo ndukung lan nyengkuyung dheweke kanthi sesanti.

Ibune saka striker Kolombia iki mutusake kanggo ngucapake publicly kanggo ngakhiri kabeh desas-desus sing digawe ing saiki lan masa depan putrane nalika dheweke nandhang kritik ing Inggris. 

Miturut Carmenza Zárate, "Dunia bal-balan wis nyekseni kekarepane Radamel Falcao García (bapakne Falcao). Ana sing ngritik, sing liyane ndhukung. Dina iki aku ngandhani kabeh manawa anakku bakal bali menyang level sing paling apik. Aku ngandelake kekuwatan lan kabisane. ”

Tembung kasebut pungkasane kedadeyan nalika putrane banjur bali menyang target gol nalika gabung karo Monaco. Pungkasan, penting kanggo ngerti manawa ibune Falcao lulusan Ekonomi saka Universitas Nasional Kolombia sing prestisius. Impen dheweke minangka ekonomi sing apik yaiku dadi Menteri Keuangan kanggo negara kasebut ing sawijining dina. Radamel Falcao nikmati dhukungan kaya ibu Henrikh Mkhitaryan lan Raheem Sterling.

SISTER: Radamel Falcao minangka bagian saka penggemar dhéwéké Michelle Andrea lan Melanie Grecia, kaloro pemain tenis lan warga ing Amerika Serikat. Antarane kalorone, Michelle Andrea luwih misuwur amarga dheweke menang luwih trampil lan trofi. Falcao sapisan ngganteni foto Michelle ing Twitter sawise dheweke menang turnamen musim panas utama.

Suster Radamel Falcao, Michelle Andrea.
Suster Radamel Falcao, Michelle Andrea.

RELAS: Paklik, Herbert King (saka pihak ibu) milih basket banjur nggawe karir dadi aktor. Dheweke misuwur amarga perane minangka Imam Venancio ing film Kolombia sing misuwur.

Pakdhe Radamel Falcao- Herbert King.
Pakdhe Radamel Falcao- Herbert King.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Urip Hubungan

Ketemu Lorelei Taron, dheweke minangka garwane Radamel Falcao. Lorelei Dahaiana Taron lair tanggal 17 Juni 1988; ing Jardin Amerika, Provincia de Misiones ing Argentina nganti wong tuwa Jerman.

Garwane Radamel Falcao, Lorelei Dahaiana Taron.
Garwane Radamel Falcao, Lorelei Dahaiana Taron.

Lorelei wiwit umur 4. Dheweke dadi lulusan renovasi saka IUNA Konservasi lan Contemporary Sekolah Musik dumunung ing Argentina.

Lorelei ketemu bojone Falcao ing wong Kristen Gereja ing Argentina, ing ngendi loro kasebut minangka anggota. Dheweke takon dheweke, dheweke gelem. Falcao takon dheweke metu liwat lan maneh; Nanging, dheweke nguripake dheweke saben-saben.

Falcao yuswa 18 taun lan pamuter karo River nalika semana. Pungkasane, sawise ngerti yen dheweke durung nyerah, Lorelei mutusake menehi kesempatan marang bocah lanang sing meksa kasebut. Ing dheweke, dheweke nemokake rasa seneng lan katresnan. Kalorone bebrayan tanggal 12 Desember 2007.

Foto panganten Radamel Falcao.
Foto panganten Radamel Falcao.

Lorelei Tarón seneng banget bal-balan lan Falcao seneng banget karo musiké. Dheweke yakin dheweke nduweni swara paling apik ing donya. Dina iki, dheweke dadi model lan penyanyi.

Lorelei Tarón minangka penyanyi sing apik.
Lorelei Tarón minangka penyanyi sing apik.

Loro penyayang tresna pantai lan seneng mbuwang wektu sing apik ing banyu. Gambar ing ngisor iki nuduhake Lorelei nggawe bojone ing banyu pantai Miami, Florida. Kaping loro iki direndhem ing srengenge lan katon dolanan ing segara.

Kisah Cinta Radamel Falcao- Lorelei Tarón ngewangi bojone.
Kisah Cinta Radamel Falcao- Lorelei Tarón ngewangi bojone.

Loro-lorone mutusake ngenteni 6 taun sadurunge keturunan teka ing jagad iki. Ing wulan Maret 2013, Lorelei lan Falcao ngumumake bakal ngarepake anake sing pertama. Ing tanggal 13 Agustus 2013, dheweke duwe bocah wadon sing diconto ing pundhak kiwa Falcao. Dheweke ngarani dheweke Dominique Garcia Taron. 

Radamel Falcao lan putri.
Radamel Falcao lan putri.

Ngisor iki Dominique Garcia Taron lan wong tuwané. 

Happy Dominique Garcia Taron and Parents
Happy Dominique Garcia Taron and Parents

Ing Februari 2015, putri kaping pindho teka kanggo manuk katresnan. Padha ngarani dheweke Desirée García Taron. Bocah-bocah wadon saiki wis dewasa.

Kulawarga Radamel Falcao.
Kulawarga Radamel Falcao.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Inggris Roots

Salah sawijining kakung paling gedhe dheweke lair ing North Yorkshire, ngasilake Falcao keturunan Inggris. Bapane ngupayakake ngamanake paspor Inggris kanggo putrane amarga, nanging ora ditolak.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Sawise dadi penulis

Nyatane, sadurunge direkrut kanggo gabung karo akademi pemuda Kali, Falcao miwiti studi jurnalisme ing Universitas Palermo ing Buenos Aires. Yen dheweke durung dadi pemain bal-balan, mesthine bakal dadi penulis.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Aston Villa dhisik nyedhaki dheweke

Mbalik nalika John Carew lan Marlon Harewood munggah ing klub West Midlands, dheweke nemokake Kolombia sing enom lan nggawe tawaran, sing ditolak. Uga ing awal 2008 AC Milan lan klub Brasil Fluminense uga nggawe tawaran, sing ditolak.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Urip ing ATM

Sawise Manchester City nyoba pemain lintang, Atletico tuku Falcao kanthi rega £ 35 yuta, dadi pemain paling larang ing sejarah klub kasebut. Dheweke terus ngetung 68 gol ing 83 game, lan dadi manajer Barcelona, ​​Pep Guardiola, menehi jeneng "Maju paling apik ing donya ing kothak penalti".

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Idolé iku Henry

Paling ora, apa sing ditindakake nalika dheweke mlebu kanggo AC Monaco, ngetung kontrak limang taun kanthi gaji sekitar £ 15 yuta saben taun. Maju ngendikan babagan pamindahan £ 52-juta: "Atiku wis karo Monaco wiwit idola Thierry Henry dolanan ing kana. ”

Idola Radamel Falcao- Thierry Henry.
Idola Radamel Falcao- Thierry Henry.

Factor Radamel Falcao Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia,Ancaman Kematian 

Nalika sawetara penggemar Kolombia ngobong lilin, wong liya uga ngancam ancaman pertahanan Monts d'Or Azergues, Soner Ertek, sanajan kanthi publik njaluk ngapura marang Falcao liwat twitter. Soner Ertek minangka pemain pertahanan sing cilaka Falcao lan nggawe dheweke ora lunga menyang Piala Dunia FIFA 2014 Brasil.

Sadurunge Radamel Falcao nglakokake operasi ing ligamentum cruciate dheweke, Sabtu, Kolombia ngirim pesen menyang Ertek ing Twitter.

Tweet kasebut kanthi tèks tinulis ing:  "Soner Ertek, thanks kanggo kirimanmu. Aja nyalahke awak, kacilakan ana ing bal-balan. "

Fakta Radikal Radamel Falcao: A Kristen Sahut Suci

Nyatane, Radamel Falcao tau dadi pimpinan klompok pemudha greja 'Lokasi saka Yesus' lan 'Campeones para Cristo' lan wis nandur modhal ing proyek greja kanggo ngewangi bocah-bocah sing kurang mampu ing negarane.

Radamel Falcao Katresnan kanggo Yesus Kristus.
Radamel Falcao Katresnan kanggo Yesus Kristus.

Minangka kasebut sadurunge, dheweke uga ketemu bojone, penyanyi Argentina Lorelei Taron, ing gereja evangelical lokal ing Buenos Aires.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar