Marcos Rojo Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

0
4557
Kisah Kanak-kanak Marcos Rojo

LB menehi Kisah Penuh Genius Bertahan sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Becho". Crita Uskup Marcos Rojo lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan Off-Pitch Marcos Rojo Fakta

Ya, kabeh wong ngerti kabisan-kabarang pertahanan dheweke, nanging sawetara sing nganggep bio Marcos Rojo sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Marcos Rojo Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

[Full Name] Faustino Marcos Alberto Rojo lair ing 20th Maret 1990 ing La Plata, Argentina. Dheweke lair saka Carlina Rojo ibune lan Marcos Rojo Snr bapake. Dheweke tuwuh ing El Triunfo ing La Plata, sawijining kutha miskin 40 mil saka Buenos Aires (Ibu kutha Argentina). Kutha iki dikenal kanthi jeneng geng pidana lan pawongan sing asri banget.

Kanggo nggawé kickstart kariré ing wilayah rawan tanpa kriminal ing La Plata, wong tuwané Marcos njupuk dheweke menyang Estudiantes LP, ngendi dheweke entuk dadi pemain bal-balan muda ing umur 4. Ngisor iki minangka rekaman sing diarsipke saka pemain pertahanan njupuk langkah pertamane ing game sing apik minangka bocah.

Foto Seksi Marcos Rojo

Minangka Marcos Rojo nempatake, ... "Nalika aku wiwit main bal-balan, bapakku ora duwe mobil. Dheweke miskin lan latihan ora cedhak karo omah kita. Supaya kita kudu nganggo sepedha. Kita loro tindak kanthi sepeda suwe. Kula bapak saget ngedol barang-barang ing pinggir dalan. Iku cukup perjalanan dawa lan aku bakal kepenak nalika nyopir sepedha! ". Rojo kudu siklus latihan, perjalanan ing pinggir 20 saka omahé menyang papan latihan. Panjenenganipun damel kathah pangorbanan kangge mujudaken impianipun dados pemain bal profesional.

"Aku bisa ndeleng semangat," ngandika Rojo Snr (bapakne). "Aku bisa ndeleng ing dheweke lan aku bisa ndeleng ing dheweke amarga dheweke bakal ngetutake saben bal. Dheweke beda banget karo bocah-bocah liyane. " Klub pemuda klub (Estudiantes) Gabriel San Millan uga ngakoni potensi Marcos lan mbantu ngembangake bakat ing klub profesional pertamane. "Secara teknis, panjenenganipun dados pemain ingkang sae," ngandika San Millan. Dheweke terus ..."Dheweke duwe skills apik lan basa apik. Nanging apa sing tansah ditemtokake babagan dheweke yaiku kepinginan supaya tansah luwih apik. Evolusi Marcos Alonso minangka pemain sing luar biasa. Nalika dheweke ana 18 utawa 19, dheweke mulai berkembang sacara fisik.

Marcos Rojo StoryIng pungkasan taun candhakipun, Marcos sampun main kaliyan tim lokal, Estudiantes, ingkang wonten ing Divisi Pertama Argentina. Taun-taun cendhak Marcos padha diserang karo gelut lan dheweke metu sekolah awal. Ana akeh perampokan, gelut lan malah mati. Sepakbola iku Juruwilujeng. Dheweke tansah nindakake bal-balan wiwit dheweke isih cilik. Tansah bal-balan, siang lan wengi. Akeh, pirang-pirang kali Marcos bakal gelem. Dheweke nesu banget lan akeh banget konflik. Iku pakewuh ing dalan iki. Sampeyan kudu kuwat.

Sawise menang ing Copa Libertadores ing taun-taun pungkasan, Marcos pindhah menyang Spartak Moskwa lan banjur, Sporting Lisbon. Dheweke bener-bener nggawe markahane ing final Piala Dunia 2014 ing Brazil, nalika Argentina lolos menyang final sadurunge kalah sacara sempit menyang Jerman. Iki nyebabake nelpon saka Man United. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Marcos Rojo Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Rojo nikah karo Eugenia Lusardo, model lingerie berbasis ing Lisbon. Loro-lorone kekasih ketemu lan sedhih nalika Rojo ana ing Sporting CP. Eugenia nalika kuwi lagi nyambut gawe ing perusahaan lingerie ing Lisbon sing diarani Dama de Copas. Dheweke pancen, wanita sing ayu banget.

Garwa ayu Marcos Rojo - Eugenia Lusardo

Pasangan iki duwe putri sing jenenge Morena (sing luwih dikenal kanthi jeneng 'More').

Urip Rojo karo pacar model sing nggumuné Eugenia Lusardo minangka jawara sing adoh saka pemain Argentina sing asikah ing bawu miskin.

The Affair: Ing Desember 2014, Rojo duwe hubungan karo wanita sing ditemoni ing klub malam. Dheweke nyalahake dheweke lan njupuk metu perintah kanggo mungkasi koran nerbitake jenenge ing crita kasebut. Paugeran ing asmanipun dipunangkat nalika April 2015 amargi kaget bilih pemain bal-balan sanesipun saged dipunpriksa babagan hubungan kasebut, nanging tetep wonten kangge nyegah rilis gambar Rojo.

Marcos Rojo Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Sepak bola disimpen Marcos saka urip ing lurung-lurung sing angel El Triunfo lan mundur saka keluargaku. Ngisor iki foto Marcos lan Mum, Carlina sing dadi ahli waris lan kasuksesan paling gedhe.

Marmaris Marcos Rojo - Carlina

Marcos Rojo Snr, nicknamed 'Titi', yaiku mantan pemain amatir karo El Cruce lan mbantu nyulik putrane ing game nalika umur enom. Bapakne mung nggawe 2.50 saben dina minangka penjual churros sudhut sing kudu cukup kanggo mbayar feed Marcos lan papat sedulur - Franco, lan telung sadulur - Noelia, Micaela, lan Sol. Ing ngisor iki foto saka Marcos lan telu sedhilune nalika jaman kanak-kanak.

Ketenaran lan rezim Marcos Rojo wis ninggalake kulawargane sing asal mula urip amarga wedi dipecat. Para kriminal ing Argentina wis ngalahake bapake lan sijine gunane menyang sirah ibune. Salah siji anggota geng sing nyerbu neng ngarep masa cilik sing diancam arep mateni adhine sing umur sembilan taun, Sol lan Godson, umur pitung taun.

Padha ngarep-arep kanggo njaluk tangane ing sawetara mayuta-yuta kilogram sing kerep kerep disedhiyakake marang wong sing ditresnani. Iki teka nalika laba kolosal dheweke digawe kanthi umum dening panyedhiya Old Trafford. Sadulur Marcos, Franco lan adhine Noelia wis kanthi wani ngomong babagan wedi kulawarga amarga dheweke dadi korban sukses Marcos ing lapangan.

Wonten ing wawancara eksklusif kaliyan The Sun, piyambakipun nyatakaken manawi piyambakipun wiwit gabung kaliyan Man Utd ing wulan Agustus, kulawarga kasebut sampun mandhegani njawab pandhita lan nginggil aman. Ngomong saka omah dheweke ing La Plata, Noelia ngandika: "Kita tansah wedi. Padha nudhuhake kita amarga Marcos. Padha ngerti omah, kabeh wong ngerti. Kita kudu njupuk ati-ati lan kita
aja njawab lawang kanggo sapa waé. Kita kudu nempatake bar ing kabeh jendhela kita - ngarep, mburi lan lawang ing dhuwur. Iku mbebayani kanggo kulawarga Marcos Rojo. Nanging kita ora bakal lunga amarga iki omah kita. " Dheweke nesu banget amarga serangan geng ing omah ibuné lan bapakné dheweke ngirimake gambar ing akun Twitter dheweke nedahake akibat saka kekerasan. Dene Marcos nandhang prihatin marang polisi nemokake panyebabe
ora tau - lan njupuk kanggo Twitter kanggo nyacad penyerang.

Malah nalika keluargane pindah saka omah, dheweke isih tetep dadi korban
plot anyar kanggo ngetokake awis saka wong-wong mau. Iku penting kanggo dicathet yen nalika Marcos gabung karo United nalika musim panas, kesepakatan iki ditindakake amarga masalah ijin kerja sing disebabake dening tuduhan serangan ing kuthumane.

Marcos Rojo Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta - Ngatur Kerugian Situasi

Franco sadulur ...:Dheweke tansah kepéngin dadi Veron lan bakal ngaku dadi wong nalika dolanan bal-balan ing omah. Marcos bakal kerep njagong ing sawijining ruangan ing sawijining dinten sawetawis wektu yen timé wis dikalahaké ing pertandhingan sing penting. Sakwise Argentina kalah ing Jerman ing Final Piala Dunia 2014, Marcos ora bakal ngomong utawa ndeleng sapa wae saklawasé seminggu. Dheweke bisa dadi bingung nganti pirang-pirang dina. Dheweke tetep duka. Ing wektu iki, dheweke kudu ditinggalake dhewe lan banjur bakal bali tenang. Sawise Piala Donya, dheweke njupuk limang dina. Dheweke ngurusi telpon lan dheweke ora bisa ngomong apa-apa marang sapa wae. Nanging durung ana ing Manchester United. "

Marcos Rojo Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta - Kontroversi

Marcos tau nyebabake kontroversi sawise ngeposake gambar narkoba raja Pablo Escobar ing kaca Instagram kanthi ukara: "Mung wong-wong sing keluwen karo aku lan ngadeg ana ing ngisore aku nalika aku melu ing wektu sing ala ing sawetara titik urip bakal mangan ing meja."

Marcos, nalika ngadhepi, ngandika yen ora ana masalah gedhe lan nambah: "Aku sijine gambar amarga aku seneng ing tembung lan tembung." Peharbs, hE wis weruh crita urip Escobar ing TV lan seneng frasa. Ora ateges. Nyatane, dheweke ndhukung apa sing ditindakake. Nanging, senadyan kasuksesané, Marcos ora nglilani akaré lan njamin manawa kabèh kulawarga wis ngurmati kasukmané.

Sing ora bisa kedaden yen dheweke wis ngetutake passion liyane ing urip sing 'singing'. Marcos kepingin dadi penyanyi manawa dheweke ora bisa dadi pemain bal-balan. Ing kasunyatan, dheweke nyanyi lan nari ing kabeh pihak, kabeh acara keluarga.

Marcos Rojo Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Pribadi

Marcos Rojo nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Marcos Rojo: Dheweke tresna, seni, intuisi, alus, wicaksana lan musik banget (bakat pisanane sadurunge bal-balan).

Kekurangan Markas Rojo: Ora bisa ngalahake kerugian.

Apa kaya Marcos Rojo: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual lan nglangi.

Apa Marcos Rojo ora seneng: Sedhiline, sing dikritik, kepungkur bali maneh kanggo ngganggu dheweke lan kekejeman saka kabeh jenis.

Marcos pancen grapyak, supaya dheweke kerep nemoni wong sing beda banget. Dheweke uga tanpa pamrih lan tansah gelem nulung marang wong liya, tanpa duwe pangarep-arep kanggo njaluk apa maneh.

Marcos Rojo Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Mangan Banana

Marcos Rojo nyedhiyakake salah sijine poin utama saka salah siji dasi Liga Europa ing Manchester karo Rostov - kanthi mangan pisang ing lapangan!

Iku Jose Mourinhosasi sing ngupaya ke perempat final kompetisi 2-1 kanthi agregat thanks kanggo Juan Mata babak kapindho. Loro-lorone panemune Fans padha ditinggalake nalika Ashley Young katon dipasrahi Rojo sing diarani pisang kanggo mangan nalika lagi main.

Jose Mourinho ngakoni yen nggoleki sing luar biasa teka minangka asil saka kelelahan, faktor sing cenderung muter peran tambah antarane saiki lan pungkasan mangsa.

Mourinho ngendika BT Sport: "Marcos kesel banget. Dheweke ngerti yen awak butuh barang. Dheweke mung njaluk pisang. Situasi banana ora lucu, kita kudu ngurmati situasi fisik pemain. "

Marcos Rojo Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Tattoo

Rojo wis bisa ngomong basa Inggris, miturut tato sikile, sing diwaca 'Pride' lan 'Kamulyan'.

Dheweke duwe akeh tato liyane uga:

Marcos Rojo Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Rabona Clearance

nanging menehi kritik dening 'Rabona"Ril ing Piala Donya ora nduweni kapercayan ing sikile tengen. Mark Lawrenson mbiyantu nyaranake "dheweke bakal nyawang bokong" yen dheweke bakal ngrusak.

TUTUP: Thanks kanggo maca Story of Life Marcos Rojo lan bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene