Kisah Bayi Diego Costa Plus Untold Biografi Fakta

Paling Keri Dianyari

Fakta Biografi Diego Costa menehi liputan lengkap babagan Crita Bocah-bocah, Awal Urip, Wong tuwa, Kulawarga, Bojo, Bocah, Urip lan Gaya Urip. Kita nyedhiyani sampeyan kanthi lengkap analisis Kisah Gubernur Gubernur, diwiwiti wiwit dina Awal nganti nalika dheweke misuwur.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kabisane nanging mung sawetara fans sing nimbang maca Biografi Diego Costa sing cukup menarik. Saiki tanpa adieu, ayo Wiwiti.

Kisah Kanak-kanak Diego Costa:

Diego Costa lair Lagarto, Brasil. Panjenengané saya gedhé ing Lagarto, sawijining kutha terpencil ing Sergipe, ing sisih lor-wétan, karo Jair lan adhine Talita, sing saiki dadi pengacara sukses (ndeleng ngisor)

Diego Costa Biography Facts
Diego Costa Family's Home ing Lagarto, Brasil.

Ngisor iki Talita, adhine Diego Costa. Dheweke luwih agresif ing ruang sidhang kayadene gelut Diego Costa ing lapangan bal-balan.

Diego Costa Biography Facts
Diego Costa karo ibu, Joseleide (Left) lan Suster, Barrister Talita (tengen)

Awal Diego Costa- Pengalaman Paling Duwe:

Sanajan urip Diego Costa meh cendhak nalika dheweke turu ing godhong nalika dheweke mung bayi sawetara wulan. Iki kedadeyan nalika ula sing mateni katon ing kamar.

Factor Deigo Costa
Reptilia Deadly Snake sing ditemokake ing Cot Bay Baby Diego Costa

Iku mung amarga tumindak ibune sing cepet-cepet, Joseleide, sing nylametake dheweke saka gigitan ular sing bisa nyebabake pati.

Miturut Joseleide (Ibu Diego Costa) -

"Aku lunga njupuk cuci mulut lan ngiwa Diego turu ing kamar turu. Nalika aku mlaku ing mriksa wong aku weruh soko ing godhok sing katon kaya Piece tape abang. Banjur kanggo medeni aku weruh dheweke pindhah lan nyadari yen iku salah sawijining ular paling beracun urip. Yen dicokot bayi, dheweke bakal duwe getih mati ing sawetara menit. Ula iki arep nyelehake menyang sepi. Aku guncang saka sirah menyang jempol karo wedi, nanging aku ngerti aku kudu tumindak cepet. Diego wis ngubengi maneh karo tangane ing endhase. Kanthi pamindhahan kanthi cepet, aku nyekel tangane lan nuli metu saka candhake lan mlayu bareng karo cah lanang. "

Kisah Kanak-kanak Diego Costa - Paket Dheweke karo Nasibe

Wiwit alit, para pemuda wis pinesthi main bal-balan. Wong tuwané ngerti babagan iki amarga kabeh kemungkinan menehi jenenge sawise legenda Argentina 'Diego Maradona'. Nalika semana, ana tumindak angkara sing jenenge Diego utawa Maradona amarga saingan loro negara kasebut (Brazil lan Argentina). Bapak Diego Costa, Papy Jose Jesus Silva (JP), ora nate netepi hukum negarane, sanajan dadi wong Brasil. Bapake Diego Costa uga mbrontak nglawan pamrentah negara kanthi menehi jeneng anak liyane Jairzinho (sawise legenda bal-balan Brasil) sing uga ora ditampa minangka jeneng ing wektu kasebut ing Brasil.

Babagan Rama Costa Costa:

Kang Ayu Jose Jesus Silva (JP) (digambarke ing ngisor iki) yaiku petani pensiun sing berjuang nganggo untu lan nggawe Diego Costa sing saiki. Bagéyan saka perjuangané nglibataké sédané ing bidhangé kanggo nggoleki impen bal-balan Diego Costa. Ing pungkasan, impené Diego Costa kapenuhan. Iku; ningali putranipun Diego main ing tingkat paling dhuwur kados Diego Maradona.

Diego Costa Biography Facts
Diego Costa's Dad, Pappy Jose Jesus Silva (JP)

Crita Bocah-bocah Diego Costa- Napa wong Tuwane Mengeti wong:

Minangka bocah, dheweke diurus dening wong tuwane sing nyedhiyakake dheweke karo kabeh kebutuhan. Kang ngrayakake nyedhiyakake baking cake paling apik ing ulang tahune sing muncul saben 7th of October. Ora diragukan, saben bocah ing lingkungan kasebut sumelang yen spesial wong tuwa dheweke ngajak dheweke.

Diego Costa Biography Facts
Diego Costa minangka bocah, nyumetake lilin nalika ulang taun.

Babagan Saudara Diego Costa:

Jair Costa, saduluré Diego (Digambarke Kiri) anyar-anyaré diwawancarai wartawan babagan biografi bocah-bocah cilik Diego. Maca rincian lengkap ing ngisor iki;

Diego Costa Biography Facts
Jair Costa (Kiri), Diego Costa (tengen)

Iki apa sing dicethakake Jair;

"Iku angel kanggo Diego kanggo ngganti pakulinan umur. Dheweke tansah kelangan kanthi gampang lan bisa dadi pemain bal-balan nalika isih cilik. Malah ing bebrayan karo kanca-kancane, Costa wis ngerteni apa sing wis dheweke ndeleng dina iki ing bal-balan. Saenipun, saben kanca tim dheweke wedi. "

Poto nalika jaman kanak-kanak karo Tim Bal-balan
Poto nalika jaman kanak-kanak karo Tim Bal-balan

Jair Terus ..."Minangka sadulur, kita tansah cedhak nanging tansah perang amarga bal-balan amarga kita dadi seneng banget kanggo nyoba luwih apik tinimbang liyane. Diego ora kepengin dikalahake lan minangka bocah yen timnya kalah utawa ora setuju karo gawe salah, dheweke bakal mabur kanthi nesu karo mungsuh. Dheweke wis dadi tiran sanajan dheweke main kanggo seneng-seneng karo kita, luwih-luwih yen dheweke kalah. Yen tim ditindhes, dheweke kudu ngupayakake game kasebut maneh nganti menang. Lan ing replays dheweke mlaku-mlaku kaya wong gendheng, nyoba luwih keras tinimbang sadurunge, arep menang. "

Jair Costa Tansah ...

"Diego Costa sajrone mangsa kanak-kanak tansah milih minangka pemain paling kotor ing Brasil dening 85% Lovers Football. - Iki gegayutan karo energi, nesu lan frustrasi sing bisa suwe. Ing pirang-pirang kali, dheweke isih kalah, utamane nalika dheweke diprovokasi. Kadhangkala, kita bakal kerep mungkasi adhep-adhepan lan digulung ing rereget. Ora ana siji waé sing kita kepéngin kalah. Lan samesthine, dheweke bisa kanthi cepet mundur. Aku ngeling-eling, kita bisa ngasilake game bal-balan cilik. We have a goal makeshift lan aku percaya timku menang pertandhingan. Nanging Diego njeblug lan ambruk. Aku kelingan emosi lan kita duwe gelut paling gedhe sing tau. Kita ora gelut saiki. Kita tetep ono utamane liwat WhatsApp. Aku isih nyebut dheweke BAD Boy Diego Costa Burrega. "

Biografi Diego Costa- Asal-Usul Aggresi:

Costa pisanan nampilake bakat ing sekolah bal-balan lokal Lagarto ing Brasil. Dheweke miwiti karo tim banget kuwat kanggo umur 9. Panjenengan, piyambakipun dipunpilih ing tim 11 kanggé tim 12 kanthi pelatih Flavio Machado. Ing salah siji pertandhingan, pemain pertahanan sengaja crashed menyang Costa, ngetokake lambe lan ngalami tatu kanthi serius. Iki nggawe Deigo Costa nolak diganti.

Miturut Jair Costa, "Diego nduwe pendhemahan nanging dheweke meksa tetep nuntut dendam lan ngupayakake menang kanggo tim kasebut. Nanging sawetara wektu, bebendune digawe dheweke ngalahake lawan liwat lawan sing cilaka, dheweke ngajar bocah dadi pawarta sing ora bisa ditemokake, yen dheweke ora dadi masalah. "

Jair nambah ...: "Diego minangka pemain sing apik banget, nanging kudu ngati-ati marang dheweke amarga dheweke ora bisa diprediksi.

Minangka Diego Costa ngundhuh rekan-rekan sepakbola lokal ing lapangan, wong tuwané ngirim bocah umur 16 kanggo manggon karo pakliké ing Sao Paulo. Iki dipindhahake adoh saka campuran karo geng ing wilayah lokal.

Miturut Dad Jose, 65, pensiunan petani "Iku pancen angel. Nanging saiki wis bukti yen wis bener.

Ing Sao Paulo, Costa main kanggo Barcelona Ibiuna, kanthi bimbingan pelatih Paulo Moura. Nanging pemain sepak bola remaja nyerah kanthi cita-cita nggawe pemain kelas donya. Diego Costa ing pinten-pinten wekdal gadhah dhuwit sethithik bilih piyambakipun boten saged nampi ongkos bus kangge mlebet ing kutha kangge latihan. Kathah tiyang ingkang moyoki agengipun gaji, panjenenganipun saged nggempur sapunika. Penguapan iki digawe Diego Costa metu sepak bola ing sawetara titik. Dheweke mutusake kanggo entuk luwih saka dadi asisten toko.

Miturut Rama, Jose;

"Diego wis kepengin entuk dhuwit dhuwit sing dianggep luwih apik tinimbang sanak-sanak-anake sing uga nggarbini perhiasan ing toko pamane.

Banjur Joseleide, 48 uga ngelingake:

"Dheweke ngira yen ana dodolan jrone jawaban kanggo urip. Dheweke berjuang keras supaya dadi pemain bal-balan lan dheweke yakin dheweke bakal ilang amarga wong-wong liyane ing saubenge dheweke entuk luwih akeh. Dheweke kepengin tuku trainer lan sandhangan kaya para remaja liyane. "

Iku pelatih Paulo sing ngidungake dheweke teka bali menyang bal-balan, kerep ngumpulake dheweke saka ngarep utawa toko ing ngendi dheweke nggarap gawe balunge.

Biografi Diego Costa - Taun Karir Awal

Ing 2006 umur 18 taun ditampa ing wektu gedhe. Dhèwèké nyétak juara ing pertandhingan sing gedhé - nanging mung diputer sawisé nandhang suspensi amarga ana kesalahan ing menit pungkasan.

Sasuwene iki game, Diego dicekel dening klub Portugal SC Braga. Nanging, impen-impen dheweke meh tiwas nalika wong tuwané nolak supaya bisa ngetokake kontrak Portugal, nyuwun supaya dheweke bisa mlebu menyang Sao Caetano FC ing Sao Paulo, sing siap nangani tawaran kasebut.

Dad Jose ngandika: "We have a heated argument. Panjenenganipun ngandika yen wis menehi tembung lan ora bakal bali maneh. Dheweke ngancam ora tau ngomong karo aku utawa biyunge maneh lan dheweke dielingake dheweke bakal pindhah, tanpa perlu idin. Aku ora milih. Aku pungkasanipun ngajak dheweke menyang Portugal kanggo mbantu dheweke manggon. Nanging sasuwene aku ninggal, Diego diarani omah saben dina nangis, .. ngendikane dheweke pengin menehi kabeh. Sing urip ana sepakbola sing kuat. Thanks kanggo bantuan saka Braga lan para sepupu, sing mlayu nginep karo dheweke kanggo pirang-pirang wulan ".

Bakat dheweke mimpin menyang Spanyol lan banjur, 32million £ pindah menyang Chelsea.

Fakta Life Life Diego Costa:

Apa sampeyan ngerti? ... Internasional Spanyol saiki mbantu atusan pemain bal-balan ing kutha asal. Dheweke duwe komplek bal-balan kanggo asmane. Diego Costa wis nandur modal £ 500,000 ing Klub Sepak Bola Diego Costa, sing wis duwe luwih saka 300 bocah, umur umur 7 nganti 18 taun.

Iki miturut Rama Yusuf;

"Anakku, Diego pays for everything. Kita mung menehi Bill lan dheweke dikirim dhuwit. Iki cara menehi Diego maneh. Kita pancen bangga karo apa sing wis ditindakake lan ngerti yen kanthi pitulung akeh bocah liyane bakal nemokake luwih gampang kanggo nggayuh maneka warna. "

Sapa pacar Diego Costa?

Ya, dheweke iku wong Bad Apik sing dikenal amarga arrogance, pendekatan swagger lan rascal kanggo main bal-balan. Iki uga ngluwihi urip emosional. Diego Costa asring disebut 'Lover Boy' dening kanca cedhak. Gambar mbuktikake yen kasunyatane.

Diego Costa Biography Facts
Diego Costa karo Girlfriend lan ex-Model Michele

Ketemu Anggota Keluarga Diego Costa:

Minangka bapakné dikonfirmasi, Diego Costa duwé dulur kulawarga sing kuwat saka serangan. Piyambakipun nampi kaluwargane, sing sok-sok ngunjungi dheweke saka Brasil.

Ketemu Kulawarga Diego Costa

Alesan ing 'Jeneng Gubernur'

Jeneng julukan 'Gubernur' asal saka kapercayan dheweke luwih kuat tinimbang kabeh wong sing lagi diputer. Jeneng iki muncul amarga kemampuane nggawe tandha sing ora bisa dilalekake ing dhaptar pemain sing ditawakake ing lapangan.

Paling apik ing Diego Costa Gelut:

Kanggo akeh penggemar, kekerasan serial sing tumindak ing pitch ndadekake bal-balan katon kaya film action ing ngendi dheweke uga dadi aktor, sutradara lan produser. Nalika Eric Cantona ninggalaken bal-balan, saben wong mikir kekuwatan bal-balan. Ing kedadeyan Diego Costa ndadekake pikiran para pemain bal-balan, jaman anyar utawa paradigma shift ing bal-balan rascality. Punika minangka daftar momotan awon saking Diego Costa.

Diego Costa Vs Pablo Zabaleta

  • Senadyan nyekel Pablo Zabaleta ing Man City ing sacedhake tenggorokan, Costa saged tetep ing lapangan. Pamuter Kota dikirim kanggo ngatasi Costa sing nyebabake dheweke.
Grabing Tenggorokan. KREDIT: Bebas
Grabing Tenggorokan. KREDIT: Bebas

Diego Costa vs John O'Shea

  • Kontroversi liyane nglawan Sunderland nalika dheweke katon sikut Wes Brown ing ngarep sadurunge nggoleki tendangan penalti ing momen John O'Shea.

Diego Costa Vs Martin Skrtel

  • Martin Skrtel weruh bebendune Diego Costa sing nyoba nyelehake soketane mata.
Tangkep Martin Skrtel dening Mripat. Kredit: Lockerdome
Tangkep Martin Skrtel dening Mripat. Kredit: Lockerdome

Diego Costa Vs Emre Can

  • Deigo Costa stamping Emre Bisa malah nalika metu ing lapangan.
Stamping Emre Bisa njaba lapangan dolanan
Stamping Emre Bisa njaba lapangan dolanan

Deigo Costa vs David Luiz

  • Diego, nalika ketemu karo David Luiz saka Paris Saint Germain nalika pertandingan 16 ing Liga Champions. Iki teka sawise Costa nyekel ing long, kunci kriting Luiz.
Diego Costa Biography Facts
Kepala Kepala Diego Costa kanggo David Luiz
Diego Costa Biography Facts
Sawise sirah bokong. Kredit: Pangilon

Diego Costa Vs Laurent Koscielny

  • A fracas panas karo Laurent Koscielny Arsenal ndharat kanthi telung larangan.
Blindfolding Laurent Koscielny. Kredit: Telegraph
Blindfolding Laurent Koscielny. Kredit: Telegraph
Diego Costa Biography Facts
Sawise ketemu karo Laurent Koscielny. Kredit: SkySports
  • Diego Costa vs Gabriel Paulista.

Sanajan nglawan Laurent Koscielny, Diego isih nyoba mbuwang pasangan, Gabriel Paulista.

Diego Costa Biography Facts
Lawan karo Gabriel karo pemisahan Koscielny.
  • Diego Costa Vs Referees

Dheweke 'oneness fisik lan rascality', mbok menawa sing paling penting dheweke pengin wong ngerti babagan. Iki nggambarake intensitas fisik ing lapangan marang wasit cilik.

Biografi Diego Costa- Feud Ryan Shawcross:

Sajrone pertandingan karo kutha stoke, Costa ngrambah tingkat anyar kebekuan nalika dheweke ketaman kamera sing nunjukake lengen ketat, nggawe pasuryan sing lucu lan jelas nuduhake yen Shawcross nduweni masalah bau badan. Prasaja banget, wong Stoke mung mesem lan mlaku-mlaku. SEE Video Ngisor;

Ing kasunyatan, iki ditinggalake marang bojone Kath kanggo nggawe tanggapan "resmi" marang tuduhan Costa kang aneh kanthi ngetokake cetha karo gambar ing ngisor iki; "Pancen bener @Ryanshawy sijine deodorant ing wayah sore ".

Ryan Shawcross karo enzim sawise Diego Costa tudingan accusation
Ryan Shawcross karo enzim sawise Diego Costa tudingan accusation

Diego Costa Vs Adebayo Akinfenwa:

Jenengé yaiku Adebayo Akinfenwa saka AFC Wimnledon. Dheweke luwih gedhe lan kuwat tinimbang lukaku, C Ronaldo lan Paul Pogba. Saiki bal-balan paling kuat ing donya kanthi makutha FIFA sing ora kalah kanggo asmane. Penyerang sing nganggo No favorit: 10 jersi kanggo klub dheweke bola-bali menang lan nahan penghargaan kanggo pemain paling kuat ing FIFA kaya sing katon ing FIFA 16. Yen sampeyan ora ngerti, Nigerian 34 taun dadi pasukan sing wedi banget saiki bal-balan. Asides Diego Costa, dheweke dadi siji-sijine wong sing njupuk jeneng 'The Beast' ing bal-balan.

The One Man sing bisa ngalahake Diego Costa. Kredit: Telegraph
Diego Costa Biography Facts
Akinfenwa ing lapangan Play. Kredit: VICE

Wonten ing pungkasan kasepuhan Diego Costa ingkang paling inggil nglawan Gabriel Arsenal, Akinfenwa sampun ngakeni piyambakipun badhé menang menawi piyambakipun kepéngin ngalahaken Costa. Ngomong ing peluncuran FIFA 16, ngandika;

"Aku bisa ngalahake Diego Costa kanggo Fight. Sawijining soko aku kudu tetep dadi nyata karo dheweke. Yen mudhun kanggo perang, aku ngerti aku bisa nyenyet Diego Costa ing kanthongku. Aku seneng karo dheweke minangka pemain, nanging mung ana siji sing menang nalika nerangake aku lan dheweke ing pertandhingan. "

Diego Costa Bio: Kurt Zouma Feud:

Bek bek Chelsea, Kurt Zouma banget nuwuhake rasa sedih tumrap mungsuh iki, Diego Costa. Ing konferensi pers, dheweke salah ngomong "Saben uwong ngerti Diego, wong iki seneng ngapusi akeh". Zouma, 20, ngandhakake yen sawise Chelsea menang ing Arsenal, Diego Costa jumbuh karo Gabriel. Watch Video Ngisor;

Kisah Nyata Diego Costa- Napa Nilar Brasil:

Diego ora gelem ngakoni utawa njaga hubungane karo negara asal saka Brazil. Dheweke kalebu salah sawijining pemain bal-balan sing kurang wedi amarga mbuwang warga negara sing isih cilik. Sanajan nilar, Diego Costa isih nduweni kekarepan kanggo main ing ngarepe wong Brazil sing ngamuk ing acara piala dunia.

Fakta Komik Diego Costa Hitman:

  • Wiwit rawuh ing Liga Premier, organisasi komik tartamtu wis nggawe komik animasi Gangsta babagan dheweke amarga pendekatan rascal minangka hitman ing bal-balan.
Bal-balan Spanyol nduwe Komik
Bal-balan Spanyol nduwe Komik

Crita Hubungan lan Breakout Diego Costa:

Diego Costa Biography Facts
Diego Costa Ex-Pacar Michele Zuanne

Minangka ditampilake ing ndhuwur, Ex-Girlfriend Diego Costa nyatakake striker dadi ngapusi karo adhine dhewe lan kanca apik. Dheweké dibuang dening pacangan ex-model nalika dheweke ketemu guilty karo bukti. Saenipun, pemain Brasil Michele Zuanne kecathet nalika dheweke nemokake menawa striker £ 32million dheweke wis ngupayakake Naiana ing partai.

Kontroversi Buku Costa Costa:

Diego Costa saiki duwe buku kanggo jeneng lan kepribadiane. Buku-bukune dadi sethithik $ 8.94 ing Amazon.

kesimpulan:

We appreciate wektu sing diwaca kanggo maca Crita Bocah lan Biografi Diego Costa. Mangga golek ing ngisor iki rangking LifeBogger babagan superstar.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene