C Ronaldo Ngenani Cerita Dewasa Untold Biografi

1
13166
C Ronaldo Childhood Story

LB presents Kisah Penuh saka Legenda Bal-balan sing dikenal kanthi jeneng Nickname 'Sultan saka Stepover'. Kita C Ronaldo Childhood Story Plus Untold Biography Fakta ndadekake sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake crita Life sadurunge Fame, Family Life / latar mburi lan akeh lan ora ono informasi sing kurang dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan saingan karo taun-taun Lionel Messi. Nanging, mung sawetara sing ngerti babagan C Ronaldo Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Apa Isabel Rosa Da Piedade Aja Ngerti

Nalika Nina Agung C Ronaldo, Isabel Rosa da Piedade ninggalaké Praia ing Tanjung Verde, nalika umuré 16 kanggo urip ing pulo Atlantik sing disebut 'Maderia', dheweke ora bisa mbayangno sawijining perkara; sing telung generasi salajengipun, salah sawijining putrané sing bakal dijenengi 'Cristiano Ronaldo' bakal dianggep minangka salah sijining pemain paling apik ing sajarah donya.

Christiano Ronaldo Nenek Agung - Latar Belakang Keluarga

Akeh Taun sawisé, putriné, Maria Dolores dos Santos Aveiro (lair ing ngisor iki) nglairaké bintang bal-balan sing paling misuwur ing donya. Anak lanang kuwi, Cristiano Ronaldo yaiku salah sijine sing ora mung mrentah donya sepakbola luwih saka sepuluh taun nanging dheweke kepengin nggabungake Tanjung Verde ing peta legenda.

Christaino Ronaldo Basa-Babagan Keluarga

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

C Ronaldo lair ing 5th-day Februari 1985 ing Pulau Cape Verdean Madeira (saiki diklaim déning Portugal). Akibaté, Bayi Ronaldo (digambar ngisor) lair ing São Pedro, ibukota Madeira Island, Funchal, Portugal. Dheweke lair saka bapakne, José Dinis Aveiro (tukang kebon) lan ibune, Maria Dolores dos Santos Aveiro (juru masak).

Baby Ronaldo Childhood Story And Family Background -The Facts

Ronaldo muda diangkat dadi Katolik ing kulawarga miskin ing paroki sipil Funchal Santo António. Dadi sing paling enom saka papat anak sing ditanggung dening wong tuwané, Ronaldo diendam marang bapakne kang dijenengi sawise Presiden Ronald Reagan. Ronaldo ikut bareng karo bapake supaya bisa ngiringan José Aveiro menyang Kebon sing dianggo.

Christiano Ronaldo Ngenani Crita Asal-Usianya

Oh ya! piyambakipun dipunkubur lan dipunpundhut kanthi nilaraken pocapan kanthi ngetrapaken wonten ing ngajengipun tiyang sepuhipun nalika piyambakipun tindak kejahatan. Nalika nglakoni kuwi, kakang-kakang tirine njupuk piala kanggo misdemeanor. Sampeyan bisa uga nggoleki sampeyan ngerti yen C Ronaldo ora gelem metu saka sandhangan. Dheweke duwe klambi sing apik banget sing ndhelikake latar mburi miskin.

Christiano Ronaldo Baik Sandhangan Latar Keluwen

Nalika Ronaldo umur sekolah, dheweke entuk daftar Escola Básica e Secundária Gonçalves Zarco ing pundi piyambakipun miwiti pendidikan dasaripun. Nalika ing sekolah, Ronaldo ora kasengsem karo akademisi nanging prihatin ngiringi bapake marang Andorinha Football ing Funchal, ing kana dheweke (bapak Ronaldo) njupuk tugas tambahan minangka wong kit.

Ronaldo ngucapake omongan kanggo sekolah amarga dheweke gedhe. Dheweke ora bakal nindakake pakaryane nanging seneng ngendhog kanthi cepet kanggo dolanan bal-balan. Ing umur wolung taun, dhèwèké wis mlebu klub bal-balan Andorinha ing ngendi dheweke main minangka amatir minangka gambar ing ngisor iki. (Kapindho saka kiwa ing baris kapindho).

Ronaldo Muda Ing Football Club Andorinha Funchal

Teater sepisananipun, Ricardo Santos, (saiki pelatih Andorinha) ngeling-eling yen legenda bal-balan wis ambisius banget lan emosional nalika dheweke ana ing Andorinha FC. Miturut Ricardo;

"C Ronaldo seneng banget menang," Santos tambah. "Nalika iku ora kelakon, Ronaldo nguwuh. Dadi akeh supaya dheweke duwe julukan 'crybaby'. "

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Diusir saka sekolah ing umur 14

C. Ronaldo mbuwang kursi ing salah sawijining guru nalika dheweke ana 14. A pembangunan sing mimpin kanggo dheweke expulsion saka sekolah. Miturut laporan, dheweke ngaku gurune ora ngajeni marang dheweke kanthi nyenengake logat Tanjung Verde lan nyatakake yen bal-balan ora bakal nggawe dheweke gedhe.

C Ronaldo Childhood Story

Sawise kedadeyan kasebut, wong tuwane C Ronaldo lekas kudu fokus kabeh babagan bal-balan tinimbang sekolah. Keputusan utama nyebabake nggawe legenda sing saiki ana.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Rama Alkohol

Ronaldo ora ngombe lan alasan utamane yaiku yen bapakne senadyan nggoleki kelangan, iku sawijining alkohol sing ora mratobat. Ing September 2005, Ronaldo rusak nalika bapakne tilar donya amarga masalah ati sing ana alkoholisme.

C Ronaldo Childhood Story

Panjenengané tilar donya ing sadawane pertandhingan kualifikasi Piala Dunia Portugal nglawan Rusia. Senadyan trauma pribadine Ronaldo kanthi wicaksana mutusake kanggo main.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Pembunuhan Roket

Cristiano wis diselidiki dening allegations rudo pekso dening wong wadon-lapar media kang rampung munggah kang dropped amarga lack bukti. Uga wis ditibakake, nanging uga mènèhi kasangsaran gedhé, lan Ronaldo nyatakaké ing pungkasan mangsa sing ora seneng publisitas sing ditarik karo tuduhan kasebut.

C Ronaldo Childhood Story

Iki pancen bener. Ing wulan Oktober 2005, sebulan sawisé bapakné tilar donya, Ronaldo dipenjara kanthi rasa curiga merga wong wadon ing sawijining hotel London lan dirilis kanthi jaminan. Ronaldo mbantah tuduhan kasebut lan biaya dijejegake dening Scotland Yard ing Nopember 2005 amarga "bukti ora cetha".

Ronaldo ngumumake statement: "Aku tansah ndhelikake kesucian saya saka apa-apa kesalahan lan aku bungah yen masalah iki wis rampung supaya aku bisa konsentrasi kanggo main kanggo Manchester United.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Tuduhan Gay

C Ronaldo Childhood Story

Dheweke wis tau ngandharake yen Cristiano Ronaldo ana ing hubungan gay karo kickboxer 'Hari' Maroko. Laporan aneh nerangake sawise crita muncul ing pers Spanyol sing dheweke nggawe perjalanan biasa menyang Maroko kanggo ndeleng Hari.

Pemain bal-balan Portugis, sing dikenal kanthi pacaran karo pacar supermodel, kasebut kanthi rutin ngunjungi kanca kickboxer Badr Hari kanggo 'cuddles'. Foto ing ndhuwur diiringi caption ngandhani: 'Cukup nikah. Hahahaha '

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Rama saka Four Kids

Bekas bintang Manchester United dadi bapak nalika umure 25 nalika anak pisanane, Cristiano Jr, lair ing Juni 2010.

Ronaldo ora ngumumake identitas ibune sing kapisan, nanging Cristiano Jr. minangka tokoh sing penting ing urip bintang lan kerep katon dening bapakne ing upacara penghargaan.

Christiano Ronaldo Jr - Facts About First Son And Mother

Ing wulan Juni 2017, pitung taun sawisé lair saka Cristiano Jr, kulawarga Ronaldo dadi loro nalika pemain internasional Portugal ngumumake kembar bayi anyar sawisé bali saka Piala Konfederasi.

Kembar, bocah lanang lan bocah wadon, kacarita dijenengi Mateus lan Eva lan diarani wis diakoni kanthi bantuan saka ibu pengganti.

True Story About C Ronaldo Twins

Sasampunipun lair kembaripun ing musim panas 2017, wonten murmurings sing Ronaldo disetel kanggo welcome tambahan papat kanggo kulawargane.

Gosip-gosip iki pungkasane dikonfirmasi yen bocah umur 32 iki ngarepake anake sing sepisanan karo pacangan Georgina sing banjur nglairake bocah wadon jenenge Alana Martina.

C Ronaldo Putri kaping papat

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Alesan Kenapa Dheweke Tidak Ada Tato

Sampeyan bakal nemokake yen persentase gedhe saka atlit profesional, lan selebriti, duwe paling ora siji tato. Iki kerep nggambarake tantangan sing wis dilakoni kanggo nggayuh level kasuksesan, nanging Ronaldo minangka salah sawijining atlet sing ora duwe tinta.
Iki pancen nggumunake mengko kasunyatane yen dheweke wis liwat sawetara wektu angel lan dadi pemain bal-balan sing paling gedhe ing planet iki, lan alasane amarga dheweke kerep nyumbang getih.
Kenapa Christiano Ronaldo Apa Tato Gratis
Ing sawetara negara, sampeyan kudu ngenteni nganti setahun sawise njaluk tato kanggo menehi getih, supaya Ronaldo tetep bebas tinta. Dheweke uga dadi donor sumsum tulang.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Museum CR7

Ronaldo saiki duwe museum dhewe ing kampung halamannya Madeira. Museum kasebut ngemot kabeh penghargaan lan piala (liwat 150), kanthi kamar ekstra sing ana kanggo piala ing mangsa ngarep, sing bakal dikarepake menang.

Fakta Tentang Museum CR7

Piece pisanan ing tampilan yaiku piala pisanane sing dimainake karo tim cilik, Andorinha nalika dheweke mung umur 8. Museum kasebut mbagi kabeh sukses ing taun-taun bareng penggemar, lan aku yakin manawa ora gawe piala marang ego.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Fashion Sense

Ronaldo kabuka butik fashione dhewe ing 2006 ing kampung halamannya, kanthi bukaan kapindho ing Lisbon ing 2008. Jeneng merek, "CR7" nggantosi inisial lan nomer kaos, lan jeneng julukan dheweke wis dikembangake ing pirang-pirang taun.

Butik iki ngedol sandhangan lan aksesoris kanggo wong lanang lan wadon, nanging barang-barang sing kasedhiya ora kanggo kabeh, jins karo kanthong kulit, sabuk berlian sing disajikake lan loafers paten sing mung sawetara barang sing nyenengake kanggo wong sing pengin nganggo kaya Ronaldo.

CR7 fashion Boutique Prices Facts

Saliyane, pemain lintang sing ngurus bisnis ngasilake wewangian CR7 sing anyar ing 2017. Miturut dheweke, aromaterapi iku "senjata rahasia" sing nggawe dheweke yakin ing awake dhewe.

Carane Seneng Permen Aroma CR7

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Klub lokal pisanan

Ing 1995, Ronaldo mlebu karo klub lokal Nacional. Pelatih ing Nacional ngakoni bakat gedhe Ronaldo nalika dheweke main bal-balan amatir ing Andorinha lan mutusake dadi pemain sing apik.

C Ronaldo At Naciona- First Local Signing

Iku ing Nacional Ronaldo sinau dadi ambisius amarga latihan keras sing tetep. Pawulangan sinau saka Nacional tetep karo dheweke nganti tanggal nalika dheweke tetep latihan maneh.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Tunggal Professional Signing

Sasampunipun mainaken Nacional, piyambakipun nglajengaken uji coba tigang dinten kaliyan Sporting CP, ingkang salajengipun napak asmani. Scouter Sporting nganjurake pelatih muda kanggo mlebu Ronaldo, sing katon duwe bakat paling apik ing bal-balan sing durung tau ditliti sadurunge.

Dheweke main kanggo tim pemuda saka 1997 - 2001. Panjenengané dadi pemain sing tau main kanggo tim Sporting U-16, U-17, U-18, tim B, lan tim pisanan, kabeh ing sawijining mangsa.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Penyakit Jantung Racing

Sawise pensiun saka sekolah, C Ronaldo vowed kanggo mbuktekaken gurune salah. Piyambakipun nindakaken pidato kanthi nyawa lan dolanan. Ing wiwitan, piyambakipun nyambut damel ing kacepetan ingkang damel sikil otot ingkang ageng ingkang panjenengan tingali ing dinten punika. Akibaté, dheweke entuk kacepetan gedhe ing umur sepisanan kang banget kanggo bocah nalika bocah cilik. Perkembangan sing nggawe dheweke ngembangake penyakit jantung.

C Ronaldo Childhood Story

Penyakit iki meh dipeksa kanggo nyerah bal-balan. Klub-klub medis klub nyadari kawontenane lan njaluk persetujuan saka ibune babagan nindakake operasi jantung marang dheweke. Dheweke ngalami operasi lan discharge sawise dina. Sawetara dina sabanjure, dheweke nerusake latihan bal-balan.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Kanca sing ora iso lali

Crita sing luar biasa yaiku carane Ronaldo kapisan nyelehake lucky karo Sporting Lisbon nalika ngunjungi klub pemuda dheweke lan kanca cedhak, Albert Fantrau, main kanggo.

Sadurunge game, Sporting Lisbon nyatakake yen sing nyetak gol paling akeh bakal ditampa ing akademi. Tim Ronaldo bakal menang ing game 3-0, kanthi Cristiano mencetak gol sing sepisanan sadurunge Albert nambahake angka loro. Kanggo gol kaping telu, Albert njuluki siji-sijine karo kiper, njupuk bola ing sanjabane lan banjur ngliwati bal menyang Ronaldo kanggo pihak, nalika dheweke bisa nyepak bal menyang jaring kosong.

Nalika ditakoni apa kanca-kanca dheweke mangsuli: "amarga sampeyan luwih becik tinimbang aku". Iki bubar diterusake dening wartawan sing ngunjungi Albert, sing ora nganggur, nanging manggon ing omah sing ayu lan nduweni gaya urip mewah karo kulawargane. Iku kabeh dibayar dening Ronaldo, sing ora tau kelalen marang kanca-kancane sing ngliwati kesempatan kanggo nylametake Ronaldo sing enom banget.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Rise To Fame

Ing 2003, Sporting Lisbon lan Manchester United mutusake kanggo nandhang lomba. Ronaldo kapilih ing posisi awal nglawan United. Sawise Sporting ngalahake United 3-1 ing pertandingan pra-musim, pemain-pemain United kalebu Patrice Evra lan Rio Ferdinand ngugemi Sir Alex Ferguson kanggo mlebu Ronaldo.

Ora mung para pemain nanging Ferguson uga kagum ing bakat gedhe Ronaldo ing tembak-tembakan dribbling lan kuat. Pungkasan, dheweke gabung karo United kanggo £ 12.24 yuta. Wiwit kuwi, Ronaldo ora mung bisa ngalahake gaweyan apik nanging nambah kemampuan, menang tropis lan penghargaan lan terus dadi salah sawijining pemain paling apik. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Prestasi Christaino Ronaldo nganti Tanggal

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Penganugerahan Paling Manungsa Fisik Dunia Kanthi Kurang Lemak Tubuh

A rezim latihan lan diet sing ketat wis nylametake Ronaldo ing kondisi fisik puncak, ninggalake dheweke karo lemak awak kurang saka supermodel. Rasio lemak badan 10% bisa nyebabake Ronaldo mlayu, mlumpat lan tampil ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang paling akeh ing lapangan, lan uga bakal njamin dheweke bakal bisa main ing tingkat dhuwur kanggo akeh taun sing bakal teka.

C Ronaldo Body Fat Ratio

Tingkat kebugaran sing luar biasa lan lemak awak sing kurang cetho bisa uga sebabe dheweke bisa ngetokake kemejanya kanthi mencetak gol utawa ing pungkasan pertandhingan.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Sepakbola Langsung Langsung

Kemampuan aerial Ronaldo minangka salah sijine kunci ing game, amarga kemampuan kanggo ngalahake pemain pertahanan paling dhuwur lan kekuatan awak ndhuwur iku tegese manawa ana salib ing kothak bakal nimbulaké masalah kanggo para pemain pertahanan. Kanthi wiwitan, bintang Portugis bisa tekan 78 cm saka lemah, lan 7 cm sing luwih dhuwur tinimbang pamuter NBA rata-rata.

C Ronaldo Childhood Story

Lompat vertikal sing dhuwur banget penting ing basket, kanthi pemain sing nduweni lompatan gedhe kanggo njupuk rebound, nembak kontes lan nyerang basket. Yen Ronaldo watara nem luwih dawa, dheweke bisa uga duwe olahraga liyane sing bisa didominasi.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Free Kick Speed

Kecepatan freek kecepatan Ronaldo watara kilometer 130, sing artine 31.1 meter per detik luwih saka kaping papat Apollo 11 kang nyepetake roket kang 7.3 meter per detik.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Goal Scoring Record

Dhèwèké nggawé rekor sing apik nalika pungkasané nantang balapan nglawan musuh Atletico Madrid ing menit 7th. Iki minangka statistik sing ditemokake dening Lionel Messi. Kanthi gol kasebut, Ronaldo saiki wis ngetung ing saben menit saka game menit 90.

Iki rekaman fantastis mbuktikake carane Ronalddo nyebabake lan carane dheweke ancaman kapan wae ing game. Dheweke uga ngetung gol liwat gol 20 ing menit 90th, nggawe klub, pencetak gol sing wiyar lan mateni lan salah sijine pemain hebat kabeh.

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Wayne Rooney Saga

Kedadean sing misuwur ing donya nalika pertandingan perempat final Piala Dunia 2006 Inggris lan Portugal - sing dipateni dening Tiga Singa ing penalti. Nanging titik utamane game kasebut teka nalika Rooney diutus kanggo 'stamping' marang Ricardo Carvalho. Kathah kekejeman kaliyan timnasipun Manchester United, Ronaldo pindhah dhateng wasit kanggé nindakaken piala.

C Ronaldo Childhood Story

Ronaldo ora mung bisa sukses ngewangi Rooney, nanging uga seneng banget. Akeh pamikiran sing bisa dadi pungkasan jaman bintang Portugal ing Amerika Serikat, nanging dheweke tetep tetep telung musim lan menang Liga Champions.C Ronaldo Childhood Story

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Sepakbola Prank

Cristiano Ronaldo wis tau ngindhari warga Madrid amarga dheweke nganggep minangka wong sing ora duwe omah ing lurung-lurung. Ditching personel selebriti kanggo go incognito minangka tramp, kapten Portugal 30 taun pranked publik Spanyol unsuspecting dening nuduhake mati skills bal dheweke terkenal.

Pemain Real Madrid sengit nyedhiyakake rambut palsu, rambut kumis lan janggut kandel kanggo nyamarke pasuryane lan pérangan lemak kanggo ngetokaké otot.

Wong-wong sing ora ngajeni marang dheweke amarga ningali dheweke minangka wong sing ora duwe omah isih kesengsem tumindak nganti tanggal. Watch Video Ngisor;

C Ronaldo Anakbaru Ceramah Plus Untold Biografi Fakta -Rankings LifeBogger

C Ronaldo Childhood Story
C Ronaldo LifeBogger Ranking

Ora ana keraguan manawa C Ronaldo minangka Legenda ing dununge loro Pele lan Maradona.

Mriksa: Kula saosipun nyerat cariyos C Childhood Kanak-kanak Ragunan plus Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

1 komentar

  1. Dheweke tetep dadi pemain bal-balan paling apik ing wektu iki. Aku tresna banget marang dheweke. Dheweke bakal mimpin Real Madrid liwat Xalium 2016 / 2017 lan jawara juara EUFA liga 2017. Gusti Allah bakal menehi sih-rahmate marang dheweke.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene