Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold

0
205
Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold LB. Kredit marang Marca
Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold LB. Kredit marang Marca

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "New Neymar". Crita Rodrygo Silva de Goes Childhood Fakta Plus Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Rodrygo Dadi Crita Bocah-Analisis kanggo Tanggal
Rodrygo Dadi Crita Bocah-Analisis kanggo Tanggal

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke yaiku Senjata Kesalahan Blitzing sing Real Madrid Ora Bisa Larang. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Rodriygo Goes sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Rodrygo Silva de Goes lair ing dina 9 tanggal 10 Januari 2001 marang ibune, Denise Goes lan bapake, Eric Batista de Goes ing negara Sao Paulo, Brasil. Ing ngisor iki foto saka wong tuwane ayu enom.

Rodrygo Dadi Crita Urip Awal
Rodrygo Dadi Crita Urip Awal. Kredit menyang Brand.

Rodrygo minangka produk saka pernikahan sing enom banget lan sukses ing antarane wong tuwane nalika dheweke isih enom. Bapak Rodriygo Eric saiki taun 34 kaya ing wektu (Agustus 2019) nulis tulisan iki. Ibune uga kudu ana ing 30 awal. Iki kanthi implikasi tegese bapake duwe dheweke nalika umure umure 17. Rodrydo lair dadi anak pertama kanggo wong tuwane. Dhèwèké tuwuh dadi anak siji-sijiné nganti pirang-pirang taun, ora duwe sedulur lanang utawa wadon.

Kulawarga Rodrygo Goes asal usul saka kotamadya Osasco sing dumunung ing negara Sao Paulo. Minangka salah sawijining kotamadya sing paling makmur ing Brasil kanthi pangukuran GDP.

Asal Keluarga Rodrygo
Asal Keluarga Rodrygo. Kredit menyang CGarchitect

Kutha ing Sao Paulo sing sibuk ing ngendi Rodrygo tuwuh luwih akeh mobil tinimbang Rio de Janeiro. Kajaba iku, kutha sing dikenal ngombe 1 yuta pizza ing sajroning 1.6 yuta pizza sing dikonsumsi kabeh penduduk Brasil.

Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Rodrigo tuwuh ing latar kulawarga kulawarga kelas pertengahan sing penghasilan asale saka olahraga. Bapakne wiwit urip minangka pemain bal-balan ing liga ngisor ing Brazil sing entuk dhuwit ora cukup kanggo kluwarga. Sawise duwe anak nalika umure, Eric sing ngerti ora bakal sukses ing karir. Dheweke mutusake kanggo nggunakake rencana supaya bisa urip impen bal-balan liwat putrane, Rodrygo.

Wiwitane, Rodrygo dheweke miwiti bal-balan mlayu ing ruang tamu kulawargane, lagu sing ora nggatekake katresnan kanggo game sing ayu kasebut. Pendhidhikan sepak bola langsung ngucapake matur nuwun kanggo pandhuane bapake. Eric sing dadi penggemar Real Madrid nggawe manawa putra niru katrampilan lan path karir ing Robinho sing dianggep dheweke dhuwur banget. Rodrigo ora mung kapapar video saka Robinho, nanging disalin saben pamindhahane. Ing yuswa 9 nalika dhuwe nelpon kanggo nemoni uji coba karo Santos, bangga bapake ora ngerti wates.

Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Rodrygo Goes semangat kanggo bal-balan ndeleng dheweke nyoba uji coba ing warna klambi lan gabung ing akademi Santos sing menehi dhasar karier dheweke. Nalika gabung karo sistem pemuda Santos ing 2010 nalika umur 10. Wong tuwane Rodrygo negesake manawa anake kudu ditugasake ing tim futsal klub. Iki minangka dalan sing dijupuk idola bal-balan kulawarga, ora ana wong liya kajaba mung legendaris kasebut Robinho.

Wiwit umur 10, Rodrygo wiwit main karo bocah lanang sing lagi gedhe lan luwih tuwa. Dheweke mesthi ngadeg metu ing game. Muter Futsal minangka maju mbantu dheweke duwe teknik njaga bola ing sikilane, ngalangi para pembela masa lalu lan nggunakake jangkep kanggo entuk gol.

Rodrygo Nuju Urip Karir Awal
Rodrygo Nuju Urip Karir Awal. Kredit marang Srengenge

Iki minangka atribut sing padha diduweni dening Robinho nalika main ing dina nalika Futsal. Minangka Rodrygo terus berkembang, dheweke ndeleng awake dhewe terus dadi kanca sing apik. Bentuk iki nyebabake tekanan sing tetep supaya bisa diatasi dadi kapten tim pemuda kasebut.

Rodrygo Goes- Dadi pimpinan enom
Rodrygo Goes- Dadi pimpinan enom. Kredit kanggo IG
Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Nalika Rodrygo nyedhaki 16, wicara babagan kontrak profesional lan beasiswa muncul. Ing Maret 2017, dheweke ditimbali menyang tim pertama dening manajer Dorival Júnior. Rodrigo nggawe debut Copa Libertadores ing 1 tanggal Maret 2018 ngrilis rekaman dadi pemain Santos sing paling enom tampil ing kompetisi sing umur 17 taun lan umur 50.

Mung rong minggu ing kompetisi sing padha, Rodrygo nggawe gol pertama ing turnamen kasebut. Gendhakan iki ndadekake dheweke dadi pemain paling enom saka Brazil sing bisa Skoli ing Copa Libertadores. Rodrygo uga dianugerahi Campeonato Paulista Paling Anyar kanggo 2018.

Rodrygo Go karo Campeonato Paulista Award
Rodrygo Go karo Campeonato Paulista Award. Kredit kanggo IG
Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Rodrygo tahan kenaikan meteorit dadi salah sawijining properti enom sing paling panas ing Amérika Kidul, kenaikan sing mung bisa dibandhingake karo idham Robinho. Skills dribbling sing luar biasa narik kawigaten para pramuka Real Madrid sing wektu iku ana ing serangan sing ora bakal ditindakake marang para pemain Amerika Selatan, sing siji yaiku Vinicius Junior.

Iki minangka dina sing paling penting ing uripane pungkasane kelakon. Dina Rodrygo ngrampungake impen dheweke kanthi mlebu kanggo Real Madrid ing kesepakatan sing nuduhake dheweke bakal ditempah luwih awal. Sabenere oIng 15 tanggal Juni 2018, Real Madrid tundhuk karo persetujuan karo Santos kanggo mindhah Rodrygo, kesepakatan sing dipicu setahun mengko, Juni 2019.

Kaping pisanan, dadi tunggu taun 1, banjur wektu banget emosi kanggo Rodrygo Goes nalika wong tuwané gabung karo dheweke ucapake sawetara rasa tresna ing klub bocah sing ditresnani.

Rodrygo Goes dadi emosional nalika ngomong kanthi becik marang Santos sing ditresnani
Rodrygo Goes dadi emosional nalika ngomong kanthi becik marang Santos sing ditresnani. Kredit kanggo IG

"Iki motivasi aku menyang Madrid, salah sawijining klub paling gedhe ing donya. Kanggo ukuran klub luwih akeh, medeni kanggo aku, nanging wedi banget. Iki motivasi saya luwih akeh lan tegese aku kudu nuduhake kenapa dheweke percaya marang aku lan menehi tandha. "

Rodrygo ujar nalika mlebu.

Rodrygo yaiku pancen salah siji sing paling apik ing antarane produksi produksi tanpa wates saka pendhudhuk luar biasa sing metu saka Brazil. Kanggo kita, dheweke dianggep janji sabanjure sing apik kanggo bal-balan Brasil sawise Neymar Jnr. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Ngelingi manawa wong tuwane nikah nalika umur remaja, luwih becik takon apa Rodrygo duwe pacar utawa garwa nalika isih enom.

Rodrygo Go Life Life
Rodrygo Go Life Life. Kredit kanggo IG

Rame munggah Rodrygo lan gabung karo Real Madrid nggawe para peminat percaya yen kamungkinan romantis sing didhelikake ana kanggo dheweke, bisa uga ana sing bisa uwal saka panliten mripat umum amarga urip katresnan banget pribadi lan bisa uga bebas drama.

Kaya dene nalika nulis, kita yakin Rodrygo luwih milih fokus ing karir lan ngupayakake supaya ora ana kawigaten babagan urip pribadi lan ora bakal ngerti babagan riwayat katresnan lan sejarah pacaran.

Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Ngerteni urip pribadi Rodrygo Go saka pitch bakal mbantu sampeyan njupuk gambar lengkap.

Ora adoh saka lapangan, Rodrygo duwe negara kamardikan jero sing ndadekake kemajuan sing penting ing urip pribadi. Superstar kurus urip ing njaba normal nalika ing Brazil. Ngadili foto ing ngisor iki, sampeyan ora bakal kaget ndeleng Rodrygo nganggo papan ing papan ing dalan Madrid.

Rodrygo Go karo Skateboard- Fakta Life Life
Rodrygo Go karo Skateboard. Kredit kanggo IG
Uga babagan urip pribadi, Rodrygo Goes nduweni sifat ngontrol diri, kemampuan kanggo nggawe rencana sing solid lan realistis kanggo urip. Dheweke minangka pimpinan sing bisa mimpin cara kaya sing ditemokake nalika kapten nalika jaman muda.
Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Rodrygo Goes tuwane lan sedulure saiki entuk manfaat kanggo ngetrapake mentalitas sing angel. Wong tuwané ngregani dhukungan putrane kanggo Real Madrid wiwit awal karir. Deleng seksi bukti video ing ngisor iki yen Rodrygo umur 9 taun-lawas ngadeg karo wong tuwane nganggo klambi Real Madrid lawas. Iki ditampilake ing foto sing padha 2019.

Foto Kulawarga kanggo Bukti yen Rodrygo Goes wis dadi Real Madrid Fan
Foto Family kanggo nuduhake bukti yen Rodrygo wis Real Madrid Fan wiwit cilik. Kredit menyang Brand.

Babagan Rodrygo Goes Rama: Bapak Rodrygo minangka umur 34 kaya nalika nulis. Ngerti pora?… Eric Batista nggambarake ing ngisor iki karo putrane mung bubar mundur saka karier dheweke minangka punggung tengen lan saiki urip dadi impen bapakne minangka juru kunci marang putrane.

Rodrygo Goes lan Bapake- Eric Batista de Goes
Rodrygo Goes lan Bapake- Eric Batista de Goes. Kredit kanggo IG

Eric Batista sing kanca lan sanak kadang asring nganggep dheweke minangka "klasik Brasil"Diputer ing liga wilayah Sao Paulo ing apa sing bakal dingerteni yaiku karir sing ora sukses.

Babagan Rodrygo Nuju Ibu: Nalika nerangake pemain bal-balan kanthi Ibu-ibu sing nggantheng, kita bisa ngomong manawa Rodrygo Goes ndhaptar dhaptar. Denise Goes ora mung ayu nanging enom banget (nalika wiwitane 30) kaya nalika nulis.

Rodrygo tindak Ibu- Denise Goes
Rodrygo tindak Ibu- Denise Goes. Kredit kanggo IG
Nalika nyawang foto nalika sepisanan ora ngerti sapa dheweke, sampeyan bisa uga nganggep manawa dheweke pacar Rodrygo.

Rodrygo Going Sibling: Ing sekitar 2018 awal, wong tuwane Rodrygo duwe anak bayi, sing kedadeyan dadi sadulur siji-sijine Rodrygo. Duwe adhi cilik ndadekake dheweke rumangsa ora duwe bapak lan sadhar, mula dheweke wis diwasa. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, ana hubungan jero antarane sedulur lan sadulur cilik.

Rodrygo Goes nuduhake katresnan kanggo mbakyune
Rodrygo Goes nuduhake katresnan kanggo mbakyune. Kredit kanggo IG
Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Kaya dene kancane Takefusa Kobo, Rodrygo uga duwe landasan kuwat saka wong tuwane. Dheweke wis sinau cara njaga dhuwit kanggo mriksa wangsulan kanggo wong tuwa. Kaya ing wektu nulis, Rodrygo ora diidini kanthi gaya urip sing apik banget kanthi gampang ditemokake dening mobil mobil sing larang.

Rodrygo Goes Facts LifeStyle
Rodrygo Goes Facts LifeStyle. Kredit menyang mirror
Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Entuk berkah saka Agung: Sadurunge menyang Eropa melu Real Madrid, Rodrygo nampa berkah saka loro pemain bal-balan paling gedhe ing Brasil yaiku Pele lan Ronaldo senior.

Rodrygo Goes lan Model Perannya
Rodrygo Goes lan Model Perannya
  • Ing taun 2001 sing lair Rodrygo nyekseni ing ngisor iki;
  • Pisanan, apa sing dikenal minangka serangan 9 / 11 kedadeyan.
  • Ing taun kasebut, 2001 dianggep minangka "Musim musim Hiu Hiu". Taun iki nyathet jumlah paling akeh serangan jerung global.
  • Ing taun 2001 ndeleng obatan Aids sing disubsidi kanthi diskon nganti 90% sing dibutuhake kanggo mbantu nglawan penyakit agawe utamane ing Afrika.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Rodrygo Goes lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene