Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold

Rodrygo Dadi Crita Bocah-bocah ditambah Fakta Biografi Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "New Neymar“. Rodrygo Silva de Goes Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Rodrygo Dadi Crita Anak- Analisis nganti Saiki.
Rodrygo Dadi Crita Anak- Analisis nganti Saiki.

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke yaiku Senjata Nyerang Blitzing sing Real Madrid ora bisa ilang. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Rodriygo Goes sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Awal urip lan latar kulawarga

Rodrygo Silva de Goes lair ing dina 9 tanggal 10 Januari 2001 marang ibune, Denise Goes lan bapake, Eric Batista de Goes ing negara Sao Paulo, Brasil. Ing ngisor iki foto saka wong tuwane ayu enom.

Rodrygo Dadi Crita Urip Awal. Kredit kanggo Marca.
Rodrygo Dadi Crita Urip Awal. Kredit kanggo Marca.

Rodrygo minangka produk saka perkawinan sing isih enom banget lan sukses ing antarane wong tuwane nalika isih remaja. Bapake Rodriygo, Eric, saiki lagi 34 taun nalika nulis artikel iki (Agustus 2019). Ibune uga umure wiwit 30 taun. Iki kanthi implikasi tegese bapakne duwe dheweke nalika umure isih 17 taun. Rodrydo lair minangka anak pertama saka wong tuwane. Dheweke tansaya gedhe mung anak siji-sijine pirang-pirang taun, ora duwe sedulur utawa sedulur.

Kulawarga Rodrygo Goes asal usul saka kotamadya Osasco sing dumunung ing negara Sao Paulo. Minangka salah sawijining kotamadya sing paling makmur ing Brasil kanthi pangukuran GDP.

Rodrygo Dadi Asal Kulawarga. Kredit kanggo CGarchitect.
Rodrygo Dadi Asal Kulawarga. Kredit kanggo CGarchitect.

Kutha ing Sao Paulo sing sibuk ing ngendi Rodrygo tuwuh luwih akeh mobil tinimbang Rio de Janeiro. Kajaba iku, kutha sing dikenal ngombe 1 yuta pizza ing sajroning 1.6 yuta pizza sing dikonsumsi kabeh penduduk Brasil.

Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Education and Career Buildup

Rodrigo tansaya tuwuh ing latar kulawarga kelas menengah sing penghasilan saka olahraga. Bapakne miwiti urip dadi pemain bal-balan ing liga ngisor Brasil sing entuk dhuwit ora cukup kanggo kulawargane. Wis duwe putra nalika isih cilik, Eric sing ngerti yen dheweke bakal sukses banget ing karir. Dheweke mutusake nggawe rencana kanggo terus urip impen bal-balane liwat anake, Rodrygo.

Wiwitane, Rodrygo dheweke miwiti pertandingan bal-balan ing ruang keluarga, minangka prestasi sing nyebabake tresnane kanggo game sing apik. Pendhidhikan bal-balan langsung nusul amarga pandhuane bapake. Eric sing dadi penggemar Real Madrid nggawe manawa putrane niru katrampilan lan karir Robinho sing dianggep dheweke dhuwur banget. Rodrigo ora mung mbukak video ing Robinho, nanging nyalin saben gerakane. Ing yuswa 9 taun nalika entuk panggilan kanggo nyoba nyoba karo Santos, bangga bapake ora ngerti apa-apa.

Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Urip Karir Awal

Rodrygo Goes semangat bal-balan nyumurupi dheweke nyoba tes kanthi warna mabur lan gabung karo akademi Santos sing menehi dhasar karir. Nalika gabung karo sistem pemuda Santos ing 2010 ing umur 10. Wong tuwa Rodrygo negesake manawa putrane kudu ditugasake ing tim futsal klub kasebut. Iki minangka dalan sing ditindakake dening idola bal-balan kulawarga, ora ana wong liya kajaba legendaris Robinho.

Wiwit umur 10, Rodrygo wiwit main karo bocah lanang sing lagi gedhe lan luwih tuwa. Dheweke mesthi ngadeg metu ing game. Muter Futsal minangka maju mbantu dheweke duwe teknik njaga bola ing sikilane, ngalangi para pembela masa lalu lan nggunakake jangkep kanggo entuk gol.

Rodrygo Urip Karir Wiwitan. Kredit kanggo The Sun.
Rodrygo Urip Karir Wiwitan. Kredit kanggo The Sun.

Iki minangka atribut sing padha diduweni dening Robinho nalika main ing dina nalika Futsal. Minangka Rodrygo terus berkembang, dheweke ndeleng awake dhewe terus dadi kanca sing apik. Bentuk iki nyebabake tekanan sing tetep supaya bisa diatasi dadi kapten tim pemuda kasebut.

Rodrygo Goes- Dadi pimpinan enom. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Goes- Dadi pimpinan enom. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Dalan kanggo Fame Story

Nalika Rodrygo nyedhaki 16, wicara babagan kontrak profesional lan beasiswa muncul. Ing Maret 2017, dheweke ditimbali menyang tim pertama dening manajer Dorival Júnior. Rodrigo nggawe debut Copa Libertadores ing 1 tanggal Maret 2018 ngrilis rekaman dadi pemain Santos sing paling enom tampil ing kompetisi sing umur 17 taun lan umur 50.

Mung rong minggu ing kompetisi sing padha, Rodrygo nggawe gol pertama ing turnamen kasebut. Gendhakan iki ndadekake dheweke dadi pemain paling enom saka Brazil sing bisa Skoli ing Copa Libertadores. Rodrygo uga dianugerahi Campeonato Paulista Paling Anyar kanggo 2018.

Rodrygo Goes karo Campeonato Paulista Award. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Goes karo Campeonato Paulista Award. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Rise to Fame Story

Rodrygo tahan kenaikan meteorit dadi salah sawijining properti enom sing paling panas ing Amérika Kidul, kenaikan sing mung bisa dibandhingake karo idham Robinho. Skills dribbling sing luar biasa narik kawigaten para pramuka Real Madrid sing wektu iku ana ing serangan sing ora bakal ditindakake marang para pemain Amerika Selatan, sing siji yaiku Vinicius Junior.

Iki minangka dina sing paling penting ing uripane pungkasane kelakon. Dina Rodrygo ngrampungake impen dheweke kanthi mlebu kanggo Real Madrid ing kesepakatan sing nuduhake dheweke bakal ditempah luwih awal. Sabenere oIng 15 tanggal Juni 2018, Real Madrid tundhuk karo persetujuan karo Santos kanggo mindhah Rodrygo, kesepakatan sing dipicu setahun mengko, Juni 2019.

Kaping pisanan, dadi tunggu taun 1, banjur wektu banget emosi kanggo Rodrygo Goes nalika wong tuwané gabung karo dheweke ucapake sawetara rasa tresna ing klub bocah sing ditresnani.

Rodrygo Goes dadi emosional nalika ngomong kanthi becik marang Santos sing ditresnani. Kredit kanggo IG
Rodrygo Dadi emosional nalika pamitan karo Santos sing ditresnani. Kredit kanggo IG.

"Iki dadi motivasi kanggo aku menyang Madrid, salah sawijining klub paling gedhe ing saindenging jagad. Amarga ukuran klub kasebut, saya medeni, nanging wedi banget. Aku luwih motivasi lan iki tegese aku kudu nuduhake sebabe dheweke percaya karo aku lan mlebu aku. ”

Rodrygo ujar nalika mlebu.

Rodrygo yaiku pancen salah siji sing paling apik ing antarane produksi produksi tanpa wates saka pendhudhuk luar biasa sing metu saka Brazil. Kanggo kita, dheweke dianggep janji sabanjure sing apik kanggo bal-balan Brasil sawise Neymar Jnr. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Urip Hubungan

Ngelingi manawa wong tuwane nikah nalika umur remaja, luwih becik takon apa Rodrygo duwe pacar utawa garwa nalika isih enom.

Rodrygo Urip Hubungan. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Urip Hubungan. Kredit kanggo IG.

Rodrygo dadi misuwur lan gabung karo Real Madrid ndadekake para penggemar percaya manawa a kamungkinan romantis sing didhelikake ana kanggo dheweke, bisa uga ana sing bisa uwal saka panliten mripat umum amarga urip katresnan banget pribadi lan bisa uga bebas drama.

Kaya dene nalika nulis, kita yakin Rodrygo luwih milih fokus ing karir lan ngupayakake supaya ora ana kawigaten babagan urip pribadi lan ora bakal ngerti babagan riwayat katresnan lan sejarah pacaran.

Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Fakta Pribadi Pribadi

Ngerteni urip pribadi Rodrygo Go saka pitch bakal mbantu sampeyan njupuk gambar lengkap.

Ora adoh saka lapangan, Rodrygo nduweni kamardikan ing njero batin sing ndadekake dheweke bisa maju kanthi nyata. Superstar ceking urip normal ing njaba lapangan nalika ing Brasil. Yen dideleng foto ing ngisor iki, sampeyan ora bakal kaget ndeleng Rodrygo nggawa skateboard ing dalan Madrid.

Rodrygo Dadi Skateboard. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Dadi Skateboard. Kredit kanggo IG.
Uga babagan urip pribadi, Rodrygo Goes nduweni sifat ngontrol diri, kemampuan kanggo nggawe rencana sing solid lan realistis kanggo urip. Dheweke minangka pimpinan sing bisa mimpin cara kaya sing ditemokake nalika kapten nalika jaman muda.
Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Urip Keluarga

Rodrygo Goes wong tuwa lan sedulur saiki entuk keuntungan kanggo nyipta mental sing angel. Wong tuwane ngurmati dhukungan putrane kanggo Real Madrid wiwit karier. Deleng bukti bukti video ing ngisor iki ing ngendi Rodrygo umur 9 taun ngadeg karo wong tuwane nganggo kaos Real Madrid. Iki ditampilake bebarengan karo foto sing padha ing taun 2019.

Foto Kulawarga kanggo nuduhake bukti manawa Rodrygo dadi Fan Real Madrid wiwit cilik. Kredit kanggo Marca.
Foto Kulawarga kanggo nuduhake bukti manawa Rodrygo dadi Fan Real Madrid wiwit cilik. Kredit kanggo Marca.

Babagan Rodrygo Goes Rama: Bapake Rodrygo umure 34 taun nalika nulis. Apa sampeyan ngerti?… Eric Batista digambar ing ngisor iki karo putrane sing bubar pensiun saka karir main dadi bek kanan lan saiki urip impen bapakne minangka pengurus kanggo karir putrane.

Rodrygo Goes lan Bapake- Eric Batista de Goes. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Goes lan Bapake- Eric Batista de Goes. Kredit kanggo IG.

Eric Batista sing kanca lan sedulur asring nganggep dheweke minangka "klasik Brasil”Main ing liga regional Sao Paulo sing diarani akeh karir sing ora sukses.

Babagan Rodrygo Nuju Ibu: Nalika nerangake bal-balan karo Ibu sing apik banget, kita bisa ujar manawa Rodrygo Goes dadi ndhuwur. Denise Goes ora mung ayu nanging isih enom (umure 30an) kaya nalika nulis.

Rodrygo Dadi Ibu- Denise Goes. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Dadi Ibu- Denise Goes. Kredit kanggo IG.
Nalika ndeleng foto kasebut kanthi cepet lan ora ngerti dheweke, sampeyan bisa uga nganggep dheweke minangka Pacar Rodrygo.

Rodrygo Going Sibling: Udakara awal taun 2018, wong tuwa Rodrygo duwe bayi wadon, yaiku adhine Rodrygo siji-sijine. Duwe adhine cilik nggawe dheweke rumangsa dadi bapak lan uga, sadhar yen dheweke wis diwasa. Kaya sing diamati ing ngisor iki, ana sesambungan sing jero antarane sedulur lanang lan wadon.

Rodrygo Goes nuduhake katresnan marang adhine. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Goes nuduhake katresnan marang adhine. Kredit kanggo IG.
Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Lifestyle

Kaya dene kancane Takefusa Kobo, Rodrygo uga duwe landasan kuwat saka wong tuwane. Dheweke wis sinau cara njaga dhuwit kanggo mriksa wangsulan kanggo wong tuwa. Kaya ing wektu nulis, Rodrygo ora diidini kanthi gaya urip sing apik banget kanthi gampang ditemokake dening mobil mobil sing larang.

Rodrygo Dadi Fakta LifeStyle. Kredit kanggo Mirror.
Rodrygo Dadi Fakta LifeStyle. Kredit kanggo Mirror.
Rodrygo Dadi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa - Faktor Untold

Entuk berkah saka Agung: Sadurunge menyang Eropa kanggo gabung karo Real Madrid, Rodrygo nampa berkah saka rong pemain bal-balan paling apik ing Brasil yaiku Pele lan Ronaldo senior.

Rodrygo Goes lan Model Perane.
Rodrygo Goes lan Model Perane.
  • Ing taun 2001 sing lair Rodrygo nyekseni ing ngisor iki;
  • Pisanan, apa sing dikenal minangka serangan 9 / 11 kedadeyan.
  • Ing taun 2001 dianggep "Musim musim Hiu Hiu“. Taun iki nyathet paling akeh serangan hiu global.
  • Ing taun 2001 ndeleng obatan Aids sing disubsidi kanthi diskon nganti 90% sing dibutuhake kanggo mbantu nglawan penyakit agawe utamane ing Afrika.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Rodrygo Goes lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar