Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi sebutan "The Jewel“. Kisah Kanak-kanak Manuel Lanzini Kita lan Bukti Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, latar kulawarga, urip sesambetan, lan akeh kasunyatan OFF-Pitch liyane (sing ora dingerteni) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti katrampilan dribbling nanging mung sawetara sing nganggep Bio Manuel Lanzini sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal lan Keluarga

Miwiti, Manuel Lanzini lair ing dina 15th Februari 1993 ing Ituzaingo, Argentina. Dheweke lair saka Ibu, Mariam Tajera (ibu rumah tangga) lan marang bapakne, Hector Lanzini (pemain bal-balan profesional wektu siji).

Tuwa ing kutha Ituzaingo ing Argentina sing paling misuwur amarga kegiyatan sing apik, Lanzini enom dikepung karo katresnan saka kulawarga sing seneng olahraga lan dhukungan. Wong tuwa Lanzini wareg amarga dheweke lan seduluré Tomaz (uga pemain bal profesional lan gambar ing ngisor iki) ora mung nemokake olahraga sing bakal tuwuh, nanging uga nuduhake prospek dadi maestros bal-balan.

Kabungahan sing luwih lengkap nalika Lanzini, senadyan dolanan bal-balan werna-werna, ngetokake tujuan awal kanthi tuku karcis kanggo nonton plat Kali (klub favorit). Iku mung prakara wektu sadurunge dheweke entuk dhaptar ing akademi klub ing jero omah, Kaly de Ituzaingó, ing ngendi dheweke pisanan ngasilake semangat lan nyetel layar kanggo profesionalisme.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karir Bangun

Nalika Lanzini ana ing Kaly de Ituzaingó, dheweke nampilake katrampilan lan prospek sing nyengsemake sing nggawe akeh pramuka ngupayakake ngamanake layanane kanggo macem-macem klub. Sing misuwur yaiku tawaran sing diwenehake dening Ramon Maddoni, pramuka Argentina sing pengin nggawa dheweke menyang Boca Juniors kanggo pertandingan tes.

Nanging, Lanzini nolak kabeh tawaran amarga dheweke luwih prihatin main klub idaman cilik, Plate River. Impenane dadi kenyataan nalika diajak menyang plate Plat ing taun 2002.

Dheweke miwiti karo tim junior klub lan pameran paling apik kanggo pagelaran sanajan awake cilik. Nalika entuk promosi menyang tim senior klub ing 2010, dheweke debut kanggo klub kasebut nalika menang 3-0 saka River Central ing catatan Central nalika umur 17 taun.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rise To Fame

Lanzini ora nate entuk perhatian global sing pantes nalika dheweke ana ing Plate Kali nganti dheweke pindhah menyang West Ham ing ngendi dheweke main ing liga sing paling akeh ditonton ing liga premier ing Inggris. Transfer utang sajrone musim iki ndadekake Lanzini nganggo warna biru tua lan warna biru West Ham sing misuwur kanthi kontrak sing digawe kanthi klausa supaya kontrak kasebut tetep.

Lanzini apik banget ing musim pertamane kanthi palu. Tampilanane sing apik banget narik kawigaten tim Elite Eropa nanging West Ham reaksi cepet kanthi menehi kontrak permanen sing dheweke trima. Liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Sakdurungé saben pemain bal-balan Argentina sukses, ana wag utawa pacar sing katon ing wong Mer Lafuente.

Mer Lafuente yaiku perancang busana lan pengacara. Conto apik babagan kaendahan lan pemikiran sing asring dadi match kanggo Lanzini.

Shes arang aktif ing media sosial. Sanajan durung nikah karo Lanzini, loro-lorone duwe anak bebarengan jenenge Benyamin.

Iku mung masalah wektu sadurunge lonceng wedding bakal miwiti nada kanggo Manuel Lanzini lan Mer Lafuente.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Alasan Dibalik Tato

Umume pemain Sepakbola seneng nganggo seni awak sing cukup dingerteni nanging tato lengen kiwa Lanzini minangka pamer katresnan lan kesatuan kulawarga.

Dheweke nambahake gambar tato ing tangan kiwa ing kaca Instagram ing ngisor iki kanthi tulisan "Aja Ayo sampeyan mlaku dhewe". Tato kasebut nuduhake Lanzini lan putrane sing nganggo kaos pelat Sungai, mlaku-mlaku nganggo gambar pasuryane lan wong tuwane sing mesem saka ndhuwur.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Ora Ana Kaos Baju

Jersey nomer 10 wis dipakai dening akeh bakat paling gedhe kaya bal-balan Maradona, Zidane, Messi, Pele dll. Nomer iki nduwe rasa Prestige, Flair lan nuwun.

Minangka bocah cilik, Lanzini nonton video saka Maradona nanging ana uga Pablo Aimar yaiku model peran lan Lanzini nemu perasaan kaya patung-patung sing katon dadi bocah nalika saben taun dheweke ngetik nomer 10 Jersey.

"Pablo Aimar minangka legenda, aku nyembah dheweke. Dheweke ngontrol bal kanthi gampang, dheweke trampil banget lan bisa liwat bal. Aku pengin main kaya dheweke. ”

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Pemegang Rekam

Kaya klasemen El (Barcelona vs. Real Madrid) kanggo Spanyol, derby Manchester (Manchester United vs Manchester City) iku kanggo Inggris, Derby Fertilitas Lama (Celtic vs Rangers) iku kanggo Skotlandia, Argentina bisa uga nganggep salah sijine saingan sepak bola paling tuwa ing donya disebut SuperClassico. SuperClassico minangka patemon antara Boca Juniors lan River Plate.

Nganti tanggal, Manuel Lanzini nyekel gol paling cepet ing sejarah derby, kanthi skor 43 sakwisé kickoff. Iku rekaman sing bisa njupuk mangsa kanggo mateni.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Alasan Sinau

Manuel Lanzini dijuluki "La Joya"Sing jarwane"The Jewel"Nalika isih enom ing West Ham, ngakoni kontribusi gedhe ing klub kasebut, utamane kemampuane dribble lan mbela pemain pertahanan kanthi akselerasi sing luar biasa."

Perlu digatekake manawa "The Jewel"Nggambarake Diamond, watu mulia sing nggambarake cara West Ham nganggep akuisisi sing migunani

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Bukti pribadi

Lanzini minangka pamain sing ditemtokake sing bakal mandheg apa wae kanggo mbuktekake dheweke minangka aset terkenal. Iki bisa ditemokake kanthi cara sing diwenehi julukan sing nyayakake nilai. Ndhuwur kabeh, dheweke seneng maju lan ora percaya karo watesan.

Mriksa: Thanks for reading Manuel Lanzini Childhood Story plus facts biography untold. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar