Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
2748
Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB nyawiji Kisah Sepakbola Sepakbola Genius paling dikenal kanthi jeneng "The Jewel". Kisah Kanak-kanak Manuel Lanzini Kita ditambah Biografi Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti ketrampilan dribbling nanging mung sawetara nganggep Bio Manuel Lanzini kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal lan Keluarga

Miwiti, Manuel Lanzini lair ing dina 15th Februari 1993 ing Ituzaingo, Argentina. Dheweke lair saka Ibu, Mariam Tajera (ibu rumah tangga) lan marang bapakne, Hector Lanzini (pemain bal-balan profesional wektu siji).

Tuwuh ing kutha Ituzaingo, Argentina sing paling misuwur amarga aktivitas sing nyenengake, Lanzini enom diubengi karo katresnan saka kulawarga olahraga sing asri lan ndhukung. Wong tuwa Lanzini puas yen dheweke lan kakangnane Tomaz (uga pemain bal profesional lan digambar ngisor) ora mung nemokake olahraga sing bakal tuwuh nanging uga nuduhake prospek dadi maestro bal-balan.

Tomaz Lanzini

Kabungahan sing luwih lengkap nalika Lanzini, senadyan dolanan bal-balan werna-werna, ngetokake tujuan awal kanthi tuku karcis kanggo nonton plat Kali (klub favorit). Iku mung prakara wektu sadurunge dheweke entuk dhaptar ing akademi klub ing jero omah, Kaly de Ituzaingó, ing ngendi dheweke pisanan ngasilake semangat lan nyetel layar kanggo profesionalisme.

Manuel Lanzini ing Kaly de Ituzaingó

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karir Bangun

Nalika Lanzini ana ing Kaly de Ituzaingó, dheweke nduwe tampilan lan skill sing nyengsemake sing akeh panuntun supaya bisa ngamanake layanane klub-klub sing beda-beda. Salah sijine tawaran sing disedhiyakake dening Ramon Maddoni minangka pemain bal-balan Argentina sing kepengin nggawa dheweke menyang Boca Juniors kanggo pertandhingan uji coba.

Nanging, Lanzini nulak kabeh tawaran amarga dheweke luwih prihatin babagan main kanggo klub ngimpi jaman cilik River Plate. Impen dheweke dadi kenyataan nalika dheweke diundang menyang pinggir Kali 2002.

Manuel Lanzini Records ing River Plate

Dheweke miwiti dhiri karo tim junior klub lan dipamerake ing pucuk-pucuk pagelaran sanajan regane cilik. Sasampunipun pikantuk promosi dhateng tim senior ing 2010, piyambakipun damel debut kangge klub nalika 3-0 ngrampungake rekor River Plate nalika umur 17.

Debut Manuel Lanzini Kanggo Kali Plate

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rise To Fame

Lanzini ora tau entuk perhatian global nalika dheweke ana ing River Plate nganti dheweke pindah menyang West Ham, ngendi dheweke bisa main ing liga sing paling ditonton ing liga utama Inggris. Transfer utang dawa saksampune nyakseni Lanzini nganggo werna maroon lan werna biru saka West Ham ing kontrak sing teka kanthi klausul nggawe kontrak permanen.

How West Ham Signed Manuel Lanzini

Lanzini banget apik ing musim pertamane kanthi palu. Tampilan kang nyengsemake narik kawigatene tim Elite Eropa, nanging West Ham cepet-cepet nulak kanthi menehi kontrak permanen sing ditampa kanthi apik. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Manuel Lanzini Rise To Fame

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Sakdurungé saben pemain bal-balan Argentina sukses, ana wag utawa pacar sing katon ing wong Mer Lafuente.

Manuel Lanzini Wag utawa Gendakan Mer Lafuente

Mer Lafuente yaiku perancang busana lan pengacara. Conto apik babagan kaendahan lan pemikiran sing asring dadi match kanggo Lanzini.

Manuel Lanzini Kanthi Pacar Karo Mer Lafuente

Shes arang aktif ing media sosial. Sanajan durung nikah karo Lanzini, loro-lorone duwe anak bebarengan jenenge Benyamin.

Manuel Lanzini lan Putra Benyamin

Iku mung masalah wektu sadurunge lonceng wedding bakal miwiti nada kanggo Manuel Lanzini lan Mer Lafuente.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Alasan Dibalik Tato

Paling pemain bal-balan seneng nganggo body art sing cukup ora bisa dimanfaatake nanging tato lengen kiri Lanzini minangka salah sijine sing ngetokake rasa cinta lan kesatuan keluarga.

Dheweke nambahake foto ing ngisor iki saka tato ing lengen kiwane menyang kaca Instagram kanthi tulisan "Aja Lungo sampeyan piye wae". Tato nuduhake Lanzini lan putrane ngagemake pinggir pinggir Kali, mlaku-mlaku karo gambar pasuryane lan sing tuwanane mesem saka ndhuwur.

Apa Sampeyan Sing Ngerti Mengenai Manuel Lanzini Tatoos

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Ora Ana Kaos Baju

Jersey nomer 10 wis dipakai dening akeh bakat paling gedhe kaya bal-balan Maradona, Zidane, Messi, Pele dll. Nomer iki nduwe rasa Prestige, Flair lan nuwun.

Minangka bocah cilik, Lanzini nonton video saka Maradona nanging ana uga Pablo Aimar yaiku model peran lan Lanzini nemu perasaan kaya patung-patung sing katon dadi bocah nalika saben taun dheweke ngetik nomer 10 Jersey.

"Pablo Aimar iku legenda, aku ndadekake dheweke dadi idola. Dheweke ngontrol bal kanthi gampang, bal-balan sing apik banget lan apik banget. Aku pengin main kaya wong. "

Manuel Lanzini Idol Sepak Bola utawa Pahlawan Pablo Aimar

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Pemegang Rekam

Kaya klasemen El (Barcelona vs. Real Madrid) kanggo Spanyol, derby Manchester (Manchester United vs Manchester City) iku kanggo Inggris, Derby Fertilitas Lama (Celtic vs Rangers) iku kanggo Skotlandia, Argentina bisa uga nganggep salah sijine saingan sepak bola paling tuwa ing donya disebut SuperClassico. SuperClassico minangka patemon antara Boca Juniors lan River Plate.

Manuel Lanzinini Rekam Ora bisa Dibatalake ing River Plate- Pencetak Gol Paling Cepet

Nganti tanggal, Manuel Lanzini nyekel gol paling cepet ing sejarah derby, kanthi skor 43 sakwisé kickoff. Iku rekaman sing bisa njupuk mangsa kanggo mateni.

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Alasan Sinau

Manuel Lanzini dijuluki "La Joya"Sing teges minangka"The Jewel"Sajrone awal dinihe ing West Ham minangka pangakuan marang sumbangan gedhe marang klub, utamane kemampuan kanggo ngobrol lan mbela para pemain pertahanan kanthi akselerasi luar biasa.

Wigati dicathet menawa "The Jewel"Nggantosi Diamond, watu kang larang nggambarake cara West Ham ngerteni kepemilikan akal

Manuel Lanzini Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Bukti pribadi

Lanzini minangka pamain sing ditemtokake sing bakal mandheg apa wae kanggo mbuktekake dheweke minangka aset terkenal. Iki bisa ditemokake kanthi cara sing diwenehi julukan sing nyayakake nilai. Ndhuwur kabeh, dheweke seneng maju lan ora percaya karo watesan.

Manuel Lanzini Facts

Mriksa: Thanks for reading Manuel Lanzini Childhood Story plus facts biography untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene