Luuk de Jong Anak Kisah Dongeng Untold Biografi Fakta

0
2615
Luuk de Jong Anak Kisah Dongeng Untold Biografi Fakta

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Luukinho". Kisah Kanak-kanak Luuk de Jong Kita ditambah Biografi Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuan aerial lan hidung kanggo gol. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Luuk de Jong sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Luuk de Jong Biografi Anak Untold Biografi Facts- Awal urip

Luuk de Jong lair ing dina 27th Agustus 1990 ing Aigle, Swiss.

Aigle minangka kutha bersejarah ing Swiss ing ngendi total bangunan industri minangka pertandingan sing cedhak karo sing nduweni fungsi omah. Sanajan mangkono, kutha iki nduweni fasilitas sing cukup kanggo nyedhiyakake rasa seneng olahraga saka para pedunung sing ana ing antarane yaiku pasangan sing lair ing Luuk.

Luuk enom lahir karo ibune Loekie Ratering (pemain voli profesional) lan bapake George De Jong (uga pemain voli profesional). Tuwuh ing kutha Alpin Aigle, Luuk nggabung karo kakangnnya Siem (loro digambar karo ibune ing ngisor).

Foto Anak Luuk de Jong

Sedulur-sedulur sing bisa dikorupsi kanggo kembar sing seneng main bola kanggo wong tuwa milih olahraga karir, bola voli. Iku mung soal wektu sadurunge sedulur-sedulure wiwit lelungan dadi profesional sawise kulawarga pindhah menyang Holland.

Luuk de Jong Biografi Anak Untold Biografi Facts- Karir Bangun

Luuk mung umur 4 nalika kulawargane teka Holland. Sasampunipun rawuh, piyambakipun dipuntugasaken ing sacedhake adhine ing klub lokal DZC '68 ing ngendi piyambakipun ngginakaken wulan sasampunipun miwiti karier nantang ing De Graafschap ing 2001.

Luuk de Jong Youth Football Karir

Luuk de Jong Biografi Anak Untold Biografi Facts- Dalan Kanggo Fame

Ing De Graafschap, Luuk nginang taun 8 ing akademi pemuda saderengipun dipunpromosikaken dhateng tim sepindhah ing pundi piyambakipun damel debut profesional nalika Eredivisie ngupayakake Nac Brenda ing 2008.

Luuk De Jong ing De Graafschap

Pertandingan berikutnya saka musim debut Luuk weruh dheweke ngrekam wiwitan karier profesional ing klub kasebut kanthi mencetak gol loro ing 14 penampilan lan ora ngelingi akeh assist.

Luuk de Jong Biografi Anak Untold Biografi Facts- Rise To Fame

Pertunjukan sing nyengir sing dilakoni dening Luuk ing musim debut dheweke pindhah menyang FC Twente ing 2009. Nalika ing FC Twente, karier Luuks ora bisa ngalahake, amarga dheweke ngetung kaping pindho kanggo mbantu tim kasebut menang pertandingan piala nglawan Capelle.

Luuk De Jong ing FC Twente

Dheweke ningkat lan ngalahake pandhuan sing paling dhuwur ing turnamen kasebut kayata Europa, Eredivisie lan juara liga, nyetak gol marang tim gedhe kaya Benfica, Ajax, Utrecht, FC Groningen lan Schalke 04 kanggo nggabungake laurels kanggo klub.

Asile, ing pungkasane FC Twente, Luuk duwe total gol 39 ing penampilan 79.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Luuk de Jong Biografi Anak Untold Biografi Facts- Urip Hubungan

Luuk kerep melu karo pacangan mung loro ing kariré nganti saiki.

Pisanan hubungane karo pacar selebriti dikenal minangka Maxime Dassen. Wong loro kasebut wiwit bertahta nalika Luuk dadi klub Bundesliga, Borrusia Mönchengladbach.

Luuk De Jong Hubungan karo Maxime Dassen

Nanging, sesambetan mung langgeng kanggo sasi 18 sadurunge bubar amarga alasan pribadi.

Ngalih, Luuk wiwit pacaran karo Lizanne Van Zutven. Senajan lovebirds ketemu minangka kanca ing 2015, mung sawetara wulan (April 2016) sing padha disambungake ing tingkat romantis.

Luuk De Jong Hubungan karo Lizanne Van Zutven

Maju nganti saiki, Luuk isih seneng karo Lizanne sing dadi ahli fisioterapis. Punika ngarep-arep yen bakal enggal-enggal njupuk hubungane karo tingkat sabanjure.

Luuk De Jong Seneng Lizanne

Luuk de Jong Biografi Anak Untold Biografi Facts- Urip Keluarga

Luuk lair dadi kulawarga 4 sing seneng olahraga. Kita nggawa sampeyan rincian babagan anggota kulawarga.

Babagan bapakne: Ayah Luuk George de Jong lair ing 1953. Bapake anak lanang rong negara iku mantan pemain internasional bola voli sing main kanggo Lycurgus sadurunge pindhah menyang Swiss ing 1982.

About Father Luuk George de Jong

Babagan ibunipun: Ibu Luuk, Loekie Ratering uga pemain voli profesional sing ora kurang saka pamuter 90 kanggo tim voli nasional Walanda. Dheweke yaiku semen sing nyekel kulawarga bareng karo ibune sing ndhukung marang putrane lan garwane sing apik kanggo bojone.

Prakawis sadherekipun: Sadherek Luuk, Siem yaiku setahun lan pitung wulan luwih lawas tinimbang Luuk. Siem sing dilatih ing tim pemuda sing padha (De Graafschap) minangka Luuk, nggawe debut profesional karo Ajax ing 2005 lan bisa dianggep minangka pemain bal-balan sing sukses.

Para sadulur sing main kanggo klub beda ora bakal kelingan kesempatan kanggo nyambung kapan wae ketemu minangka lawan ing lapangan dolanan. Luwih menarik, Luuks ngrancang perdagangan karo nomer jersey 9, nanging Siem nganggo nomer 10.

Hubungane Luuk Kanthi Saudara Siem

Luuk de Jong Biografi Anak Untold Biografi Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Luuk minangka pemain sing kuat lan ora bakal bisa ngalahake kamulyan sing ilang. Iki katon ing kancané sing nyenengaké ing klub sing saiki PSV Eindhoven, sawise ngrekam lunga miskin ing Borussia Mönchengladbach uga minangka label "flop" ing Newcastle.

Ing sisih sing luwih cerah, Luuk njupuk wektu kanggo ngendhok-olok sawise dolanan karo kanca-kanca. Dheweke uga seneng nonton lan dikenal kanggo ngunjungi badan alam sabenere dheweke felt perlu piyambak karo alam.

Luuk De Jong - Fakta Pribadi Bocah

Ora ana hubungane karo skandal lan kontroversi. Dhèwèké main bebarengan lan ndamel penampilan minangka kapten PSV Eindhoven. Luwih saka bal-balan, Luuk nduweni kapentingan ing Sepak Bola Amerika lan terus munggah karo NFL Super Bowl.

Luuk de Jong Biografi Anak Untold Biografi Facts- Kekasih Video Games

Nalika Luuk ora ngobrol karo kanca-kanca utawa nyawang, dheweke nggarap aktivitas mental kaya muter game video. Luuk tresna marang game video lan nduweni koleksi perangkat keras game kalebu pesawat lengkap kothak PS4.

Cinta Luuk De Jong Kanggo Video Game

Internasional Walanda sing wis main game wiwit dina super Mario (game sing isih diputer) wis diwenehi Joystick emas dening Playstation.

Luuk De Jong Golden Joy Stick

Sanalika, muter game video mbantu nambah koordinasi Eye-hand menyang gerak kaki sing nyengsem sing digawe Luuk minangka pemain bal-balan.

Luuk de Jong Biografi Anak Untold Biografi Facts- Fashion lan Promosi

Senadyan Luuk durung mbukak garis fashion, dheweke ora bakal mandheg anggone nedahake apresiasi kanggo kamar ganti diatur kanthi bahan modhèrn.

Penghargaan Luuk De Jong kanggo Fashion

Ing tingkat perusahaan, Luuk tresna lan ningkataké produk Addidas nalika perusahaan desain menehi hadiah karo hadiah kanggo patronase.

Luuk De Jong ngusulake Adidas

Mriksa: Thanks kanggo maca crita Uskup Luuk de Jong lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene