Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta

0
12348
Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta
Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp

LB ngetokake Kisah Penuh Manajer Bal-balan sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'The One Normal'. Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Ora diraguhi, Jurgen Klopp dikenal amarga karisma lan kualitas bintang. Nalika dheweke mlaku menyang kamar, wong njupuk kabar. Malah sampeyan ana kegilaan rada bab Panjenengane, saben wong mung tresna marang cara tresna marang urip.

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Awal Masa Siaga

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp

Jurgen Norbert Klopp lair ing Stuttgart Jerman nalika Januari 26th, 1963 karo bapanne Norbert Klopp, sing dadi pemain bal-balan amatir lan ibu Elisabeth Klopp, sing dadi sales person.

Klopp ngenteni kabeh bocah cilik ing desa Black Forest Jerman ing Glatten ing ngendi dheweke lan rong sadulur wadon (Isolde Reich lan Stefanie Klopp) digawa dening wong tuwané.

Klopp klebu karo bocah cilik. Wiwitane dheweke isih urip ing salah sawijining tembung 'Loyalitas'. Dheweke tau seneng ngimpi gedhe. Dheweke tansah podo karo bocah cilik. Sing bener, kekuatane. Pengabdian lan pengorbanan diri kanggo negarane.

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Tuwuh Up

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Jurgen Klopp (Growing Up)

Minangka bocah lanang, Klopp nyatakake apa tegese, lan liya-liyane. Ngimpi umur dheweke dadi pemain bal-balan lan manajer bal-balan gedhe.

Ngimpi bal-balane diwiwiti nalika dheweke gabung karo tim komunitas Jerman lokal Ergenzingen nalika umur 16. Dheweke seneng banget karo game kasebut. Kasetyan kanggo dheweke tegese nggoleki impen gedhe ing negara sing dikasihi, Jerman.

Jurgen Klopp nalika dheweke isih enom wis sinau banget, lan seneng dadi lelucon saben wong. Panjenenganipun pracaya iku ora bisa tansah tindak, nanging dheweke njupuk munggah lan nyoba maneh. Dheweke seneng banget nalika dheweke nguncalke dheweke ana ing adegan apa wae. Minangka wong sing apik, dheweke tansah njaga omah ing pundhake. Dheweke mikir yen dheweke duwe tindakan, lan dheweke ora menehi emosi marang sing paling apik.

Jurgen klopp ngimpi jaman kanak-kanak pungkasane dadi kenyataan kaya kemampuane dadi pemain bal-balan lan manajer bal-balan ing Jerman.

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Jurgen Klopp Awal Sepak Bola Karir

Klopp ngenteni karier main ing 15 ing Mainz 05. Dhèwèké miwiti striker kanggo klub kasebut sadurungé pindhah menyang bek tengah ing 1995. Dheweke ngetung total gol liga 52 kanggo Mainz.

Sawise pensiun dheweke main kanggo Mainz 05, Klopp diangkat minangka manajer klub ing 27 Februari 2001 sawisé pemotongan Eckhard Krautzun. Piyambakipun tetep dados manajer pitung taun, ing wekdal punika piyambakipun ngetokaken tim kasebut minangka penampilan pertamanya wonten ing Bundesliga, lan kualifikasi kanggo Piala 2005-06 UEFA.

Ing 2008, Klopp gabung Borussia Dortmund, nyebabake Bundesliga menang ing 2011 lan 2012, Sarta DFB-Pokal in 2012, ing DFL-Supercup in 2013 lan 2014, lan sing kaping pindho ing Liga Champions final ing 2013.

Klopp menangaké Manager Sepak Bola Jerman in 2011 lan 2012, sadurunge ninggalake Dortmund ing 2015 uga dadi manajer sing paling dawa. Dheweke dadi manajer Liverpool ing Oktober 2015. Dheweke mung Jerman kaping pindho sing bisa ngatur ing Liga Premier. Pisanan yaiku Felix Magath sing njabat Fulham ing 2014.

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Parents

Elisabeth Klopp, ibuné Jurgen Klopp, wis tau ngandika: "Anakku bareng karo kabeh. Dheweke main bal-balan ing lapangan ing mangsa panas lan ing musim dingin nggawé gol ing ruang tamu. ".

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Jurgen Klopp lan Ibu, Elisabeth Klop

Iki carane dheweke nggambarake kesuksesan putrane marang kabeh wong. Dheweke ngomong kerep nggawe dheweke dadi dana.

Miturut Klopp, "Loro-lorone tuwanaku loro saka rong planet. Basa ngerti kabeh, bapak ora akeh. Nanging mesthi wae dheweke nyoba menehi saran lan dheweke nyoba mbangun geni kanggo aku supaya bisa luwih apik lan ora bakal puas banget banget lan uga kaya iki ".

Ngomong bapak pamain bal-balan lan salesman, sing uga ngajar dheweke kanggo ski lan muter tenis, Klopp kandha: "Luck kula, aku tansah kepengin kepengin." Aku isih eling marang dheweke, "Wesi ngasah wesi minangka manungsa ngresiki manungsa."

Klopp sedhih nalika Norbert seda ing 2000, yuswa 68, sasampunipun perang kalih taun kanthi kanker, utaminipun bapakipun boten ningali piyambakipun dados pelatih kepala ing Dortmund ing 2008.

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Rama Jurgen Klopp, Norbert Klopp

Sakwise mati, Klopp ngeyelake penggemar 20,000 kanthi nangis ngubengi raine lan ngandika: "Kabeh aku, kabeh bisa, sampeyan menehi aku bapak. Aku isih mikir sampeyan ndeleng mudhun saka kula. "

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Klopp minangka pegatan. Dheweke nikah karo Sabine Klopp karo dheweke duwe anak lanang Marc, sing main kanggo Dortmund nanging jeblugan cedera gedhe meksa dheweke bisa pensiun saka game kasebut. Klopp lan mantan pasangané mutusake kanggo dipisahake ing awal 2001.

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Jurgen Klopp lan Ex wife; Sabine Klopp

Dheweke duwe putra Marc, 26, sing mentas pensiun saka bal-balan amarga cedera. Pasangan kasebut bubar sawise Klopp dadi klub manajer ing 2001.

Dheweke ketemu karo Ulla sing nggegirisi nalika dheweke ana ing Mainz 05 lan dheweke ana pelayan ing bar lokal.

Klopp ngandika yen dheweke seneng banget yen guru sing dilatih, sing duwe anak Dennis, 27, saka pernikahane dhisik, "ora ana penggemar bal-balan lan ora ngerti. Aku ketemu sing nengsemake ".

Pasangan iki nikah karo 2005 lan saiki manggon ing Herdecke, sawijining desa sing sepi ing Dortmund.

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Jurgen Klopp lan Wife, Ulla

Nanging dheweke seneng gaya urip lan main ing majalah ing pondok liburan thatched ing kepuloan Sylt Laut Utara. Jurgen lan Ulla ketemu ing sawijining bar ing Mainz ngendi Bundesliga nyedhaki Mainz 05, kang klopp dadi manajer, tetep dirayakan. Ulla dadi pelayan lan ora duwe kepinteran ing bal-balan utawa ora ngerti sapa sing klopp, nanging dheweke ngira dheweke kepenak. Pasangan iki nikah ing Desember 2005. Loro-loroné Ulla lan Jurgen sadurunge nikah, lan saben-saben nggawa putra menyang hubungan. Anak lanang Jurgen, Marc, main kanggo Borussia Dortmund nganti pensiun ing 2012 nalika umur 23

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Agama

Klopp iku wong Kristen, aku kudu ngomong, lan aku pracaya marang Gusti Allah. Pandangan Kristen-Nya nuduhake yen kita mung duwe urip iki lan kita kudu ngupayakake sing paling apik. Miturut Klopp,Sing aku nyoba. Aku nggawe paling apik yen seneng saben dina kaya pungkasan. Aku seneng karo ngerayakno, ngombé utawa apa wae amarga sesuk bisa dadi pungkasan.

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Turun menyang Bumi

Tinimbang tuku mobil-mobil mewah, Jungen Klopp seneng numpak sepedha menyang omah nalika sepisanan. Sasampunipun medal saking kereta, Klopp tresna ngantos dumugi ing dinten. Dheweke wis ngakoni yen dheweke kerep pindhah menyang omah sawise mikirake apa sing luwih apik.

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Apa Jurgen Klopp tresna njupuk sepur.

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Education

Nalika karir main, Klopp pikantuk gelar diploma ilmu olahraga saka Universitas Goethe ing Frankfurt. Luwih nggumunake, tesis dheweke fokus marang mlaku-mlaku, tinimbang bal-balan.

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Transplantasi Rambut

Klopp nduweni transplantasi rambut, kayadene Wayne Rooney, ing 2012 lan bangga banget babagan cara iki.

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Ing Jurgen Klopp Beard Story

Ngomong karo wartawan ing sawijining wawancara ing wektu iku, ngandika: "Ya, bener. Aku dadi transplantasi rambut. Aku ora ngerti apa-apa, ora? "

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Gaya Pahargyan

Wong kaki 6.4 dikenal nduweni perayaan kang banget semangat.

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Jurgen Klopp gaya prayaan

Apa sing nggawe tari lucu, nggeser ing sajrone suket ing lutut utawa mencium para pemain dhewe, para fans Liverpool bisa nyenengake dolanan minangka game. Klopp malah nyuwara otot sakwisé salah sawijining perayaan sing misuwur.

Jurgen Klopp Cerita Anak Umur Untold Biografi Fakta -Seneng mengkono iku beda

Nalika Borussia Dortmund nyiapake pertandhingan Liga Champions nglawan Arsenal ing 2014, Klopp mungkasi kasempatan kanggo mlayu ing stadion Emirates lan njupuk tim menyang taman Regent London.

Kisah Kanak-kanak Jurgen Klopp
Gaya Latihan Jurgen Klopp
Loading ...

Ninggalake a Reply

langganan
Menehi saran saka