Fakta-fakta Biografi Hamzah Choudhury

0
1422
Fakta-fakta Biografi Hamzah Choudhury
Credits kanggo SportsOnly lan Instagram

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Choudhury". Kisah Kisah Kanak-kanak Hamza Choudhury lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, saben wong ngerti dheweke minangka gelandang defensif sing dinamis, sing duwe afro sing apik Marouane Fellaini's upaya katon amatir. Nanging, mung sawetara sing nyinaoni Biografi Hamza Choudhury sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Hamza Choudhury Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Hamza Dewan Choudhury lair ing dina 1st Oktober 1997 marang ibune, Rafia Dewan Chowdhury ing Loughborough, sawijining kutha ing Leicestershire Britania Raya. Ing ngisor iki foto Hamza karo ibu Rafia lan dewan dewan dewan undangan Murshid Chowdhury sing miturut sumber kasebut kerabat merga kebudayaan Bangladesh.

Hamzah Choudhury's Parents
Hamzah Choudhury's Parents- Step Dad (Dewan Murshid) lan Ibu (Rafia). Kredit kanggo OlahragaOnly

Wiwit asal usulé, Hamza asalé saka Karibia campuran lan keturunan Bangladeshi. Miturut OlahragaOnly, ibuné asalé saka Habiganj ing Bangladesh nalika bapake nyata saka negara Grenadian.

Latar mburi kulawarga:

Hamza nduweni rasa semangat marang wong tuwa lan Karibia, kanggo wong tuwané sing asalé saka latar tengah kelas. Miturut salah sijine sepupunya sing mbantah anonim, ibune Hamza sepisan nggabung karo bojone Karibia (ayah Choudhury) sadurunge nikah karo Dewan Murshid Chowdhury sawise pegatan. Hamza tetep karo ibuné, Rafia, seduluran lan saduluré ing Inggris.

Kredit kanggo OlahragaOnly

"Senajan aku wis digawa ing kulawarga Asia, nanging aku duwe getih Karibia ing aku minangka bapakku saka Grenada. Kita duwe kulawarga gedhe. " Said Hamza Choudhury.

Hamza Choudhury Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Awal, kabeh Hamza kepengin dadi pemain bal profesional. Sikapé kanggo bal-balan nyakseni dheweke nggabungake daftar tim pemuda lokal Leicester FC sing menehi panggung kanggo ngedegake yayasan karier sing apik.

Foto Anak Usia Hamza Choudhury
A Young Hamza Choudhury ing Leicester City Academy (Kredit kanggo Instagram)

Nalika Hamza Choudhury terus diwasa, dhèwèké weruh dhèwèké manggon kanthi apik karo Akademi. Taun-taun kawiwitan ing kariré, dhèwèké dadi semangat penghibur sing ora ngerti apa-apa kajaba nampilaké trik kanthi bal. Minangka katon ing video ing ngisor iki, nom-noman Hamza Choudhury minangka pamain sing dipindhah mungsuh sadurunge kaya ora tau ana

Hamza Choudhury Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Hamza Choudhury sajrone taun-taun pertengahan dheweke nemokake perdagangan bal-balan sing "tumindak tackling". Taktik tackling sing paling apik gawe dheweke dadi sing paling apik ing kabeh kelompok umur Leicester. Nglatih teknik dhasar tumangkel weruh Hamza maju lan diawasi karo sawetara klub Inggris dhuwur.

Tackling minangka seni sing ilang ing bal-balan akademi Leicester, nanging Hamza nggawa lan nyimpen tradhisi lawas saka Leicester Academy. Kaya Phill Jones, dheweke minangka pemain bal-balan sing bakal mbuwang kabeh bagian awak menyang tackling. Ndeleng video.

Hamza Choudhury enggal piyambakipun dipunpromosikaken dhateng tim akademi senior Leicester nalika umur 16. Banjur, dheweke dadi kapten sing bisa ngalahake para pengikuté kanggo menang ing turnamen.

Hamzah Choudhury Ngalahake Pemuda

Hamza Choudhury ora sanggup ninggalake piala Leicester City sing ana ing pucuk piala 2015-2016. Sayange, dheweke ora bisa bersaing karo bintang informan (Kante lan Drinkwater) sing lolos piala reguler liga Premier. Hamza mutusake kanggo melu Burton Albion kanthi utang. Nalika ing Burton, dheweke terus ngetokake perdagangan.

Hamzah Choudhury's Road to Fame Story

Ngerti pora?… Nulis silihan Hamza Choudhury nyumbang marang Burton Albion menang promosi menyang Kejuaraan.

Hamza Choudhury Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Ing 28 Nopember 2017, Hamza nalika dheweké bali ngluncurake debut Liga Premier, rekor sing ndadekake dheweke dadi pemain pertama saka bangsa Bangladesh kanggo main ing Liga Premier.

Minangka Desember 2018, Hamza Choudhury wiwit main peran penting karo sawetara pagelaran sing apik sing ngubah nasib bal-balan Leicester City. Muncul fame nate weruh dheweke ngetokke tim kasebut kanggo ngalahake Manchester City 2018 / 2019 sing ora kalah lan uga ngalahake Chelsea. Lulusan saka akademi Leicester migunakake penampilan ing kamenangan kasebut kanggo ngetokake piyambak minangka tim biasa. Iku pancen, transistion sing mulus. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Hamza Choudhury Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Sakdurungé pemain bal-balan kasil saka warisan Bangladeshi, ana wafun sing glamor ing wong Olivia sing digambar ngisor kanthi katresnan.

Hamza Choudhury lan Wife Olivia Fountain
Hamza Choudhury lan Olivia Fountain (Kredit kanggo Instagram)

Miturut ManchesterEveningNews, kekasih padha umur sing padha lan tresna kanggo ngrayakake ulang taun. Olivia minangka desainer interior sing nduweni akeh klien ing Leicester.

Olivia, Hamza lan putriné sing ayu banget urip ing Aylestone, pinggiran Leicester 13 mil adoh saka Kings Power Stadion. Sawijining omah karo kuldi sing apik banget.

Hamza Choudhury Putri lan Kethèk
Hamzah Choudhury ngusulake karo Putri lan Kethèk (Kredit kanggo Instagram)

Hamza Choudhury Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadine Hamza Choudhury bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambar lengkap. Yen ana salah sawijining bab Hamza Choudhury seneng kaya bal-balan, dheweke numpak unta, kegiatan kaya mengkono nalika dheweke ngunjungi tanah kelairan asli Bangladesh.

Hamza Choudhury njupuk pose karo Carmel
Hamza Choudhury njupuk pose karo Camel (Kredit kanggo Instagram)

Pemain bal-balan, kaya kita kabeh, tresna marang pets lan Choudhury ora kajaba. Pangandikan sing ora ana kasetyan ing game modhèrn mesthi ora nyatakaké hubungan antara Choudhury lan asu.

Hamza Choudhury nggambar karo Anjingé
Hamza Choudhury ngusulake karo Anjing (Kredit kanggo Instagram)

Hamza Choudhury Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Miturut judhul foto Choudhury lan mbah kakungipun, sampeyan bakal kanthi gampang ngira latar mburi kulawarga.

Hamza Choudhury lan grand-dad

Saenipun, Choudhury tansaya tuwuh ing latar mburi kelas menengah. Iki ana sadurunge monik bal-balan munggah omah-omahé. Dina iki, anggota kulawarga Bangladeshi lan mayoritas, populasi Inggris-Bangladeshi seneng banget duwe Choudhury ing urip. Hamzah kepincut minangka pemain pelopor kanggo pemain Asia.

Paling ora rong sasi ing setahun, Hamza arupa wektu kanggo ngunjungi Bangladesh minangka ibuné saiki manggon ing omah Habiganj.

Panjenenganipun tresna ngenali piyambakipun kaliyan latar belakang Asia. Ngomong babagan iki, dheweke tau ngomong;

'Aku ora ngrokok apa wae babagan profesional saka latar kulawarga Asia. Kulawarga kula mbiyantu kanthi kapercayan. Wong-wong mau mung ngandani yen aku seneng bola-bali. Yen aku nguripake sesuk lan kandha yen aku ora kepengin dolanan bal-balan, mesthine dheweke bakal tansah ndhukung aku.

Hamza Choudhury Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Lifestyle

Hamza Choudhury dudu jenis pemain bal-balan sing manggon ing Gaya Hidup sing gampang katon kanthi seger karo mobil. Kabèh uang dolanan bal-balan sing disemprotaké marang dhèwèké wis entuk pilihan kanggo tuku Mercedes-Benz sing dicekel.

Mobil Hamza Choudhury

Sanajan, Hamza durung miwiti gaya urip sing mung bisa ditemokake ing film-film Hollywood. Minangka dimainaké sadurungé, dhèwèké bebarengan karo kulawargané manggon ing omah leluhuré ing pinggiran Leicester.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Hamza Choudhury Childhood plus Facts Biography Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene