Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic

Paling Keri Dianyari

LB menehi crita lengkap babagan legenda bal-balan sing misuwur kanthi jeneng "Ibracadabra". Kita Zlatan Ibrahimovic Kisah Nyata Plus Biography Untold Fakta nyakup akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis kalebu Profil, Life story before fame, urip keluarga lan akeh fakta sing ora dikepengini.

Ora diraguhi, dheweke dikenal minangka pemain sing nyedhiyakake hiburan sajrone lan muter ing lapangan. Ing lapangan, dheweke dikenal minangka mesin skor gol nalika dadi wong kontroversial (pemain).

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Awal Anak

Zlatan Ibrahimovic (Awal dinten)

Zlatan Ibrahimovic lair ing Oktober 3, 1981, ing Malmö, Swedia, karo bapak Bosnia lan ibu Kroasia sing padha ora seneng nikah karo saben liyane.

Pernikahan sing ora stabil iki mung rong taun. Ing umur rong taun, Zlatan nyimak cerai karo wong tuwa kang teka minangka akibat saka pertandhingan, pambalasan, lan penyalahgunaan.

Miturut hukum cerai Swedia, Jurka Gravić (ibu Zlatan) entuk kesempatan kanggo njupuk hak asuh putrane. Iki nuduhake awal apa sing diarani a 'Pengalaman Anak Usia Susah' kanggo bocah enom. Miturut Zlatan,Manggon karo ibuné lan nonton bapak-bapak anyar sing teka ing uripé kuwi pengalaman sing nglarani.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Produk saka omah sing rusak

Zlatan Ibrahimovic (Produk saka omah sing rusak)

Zlatan Ibrahimovic nunjuk sindrom emaciation amarga divorcee wong tuwa lan pembubaran bapak. Ing sawetara titik, dheweke ngalami mundhut bobot lan ora duwe rasa alami amarga ana kekurangan lemak otot subkutan ing awak.

Zlatan nyedhiyakake sawetara wektu kanggo kulawarga tunggal-tiyang sepah. Pamulihan lengkap nalika dheweke diijini ngadeg maneh karo bapakne sing luwih disenengi karo bapake.

Kanggo Zlatan, ana crita-crita sing bisa digoleki. Sawise, nalika dhuwit sithik, Sefik Ibrahimovic bisa tuku Zlatan amben saka Ikea nanging ora bisa mbayar biaya pangiriman.

Rama Zlatan Ibrahimovic (Sefik Ibrahimovic)

"We nggawa iku antarane kita. Iku apik tenan. Aku duwe wektu karo ibuku nanging aku urip bareng karo bapakku. Siji wektu dheweke menehi kabeh gaji supaya aku bisa digunakake kanggo upkeep "

Sefik Ibrahimovic sanajan sawise pemisahan karo bojone ora ditemtokake dening pengeling-eling perang Balkan. Dheweke ora bisa kanthi gampang goyangake gambar desa ing Bosnia sing dikritik dening pasukan Serbia.

Piyambakipun mboten ngasilaken amargi ngasilaken Zlatan brahimovic gadhah gaya hidup ingkang sepi lan temperatur.

Minangka Zlatan nempatake, Dadine ora gaya demografi sing paling mbebayani tumrap crita kanak-kanakku.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Asal saka kekuwatan lan gaya hidup temporal.

Zlatan Ibrahimovic minangka Pemuda

Kanggo Zlatan Ibrahimovic, berkembang dadi angel. Minangka putra saka pangurus Bosnia lan pembersih Kroasia, sing dipisah nalika dhèwèké dadi loro, Ibrahimovic nandhang penolakan. Efek negatif saka omah digawe digawe Zlatan Ibrahimovic ngembangake sikap sing degil lan tekad supaya ora ngganti tindak tanduk ala sanajan ana alasan apik.

Miturut Zlatan, "Ora ana sing peduli karo takon, Apa dina iki? " . Nanging cah lanang kanthi ireng lan irung gedhe nemu kasenengan ing njaba etnis lan komunitas imigran sing kasar sing kejahatan gang tansah njaluk menyang media. Dicampur karo hoodlums nyiptakake prilaku anyar sing nduwe merek tatoos sing kapisan. Iki minangka wektu gaya urip egois, braggart lan temperamental banget kanggo dheweke.

Dheweke tansaya dadi 'PettyThief' kanthi khusus kanggo nyolong sepeda lan permen saka toko. Ing sawijining wawancara, Zlatan nyatakake, "Nalika kita butuh soko kanggo awakku dhéwé, kabeh sing kita tindak menyang toko lan nyolong .. dheweke ngandika. Aku duwe hubungan istimewa karo pit. "

Zlatan, saiki nggambarake jalane Rosengard minangka "Swarga", Bubar, dheweke wis menehi stres yen dheweke luwih seneng ing omah ing tetanggan lawas tinimbang hotel paling larang ing donya, sampeyan ora lali uga panggonan sing mbebayani.

Miturut Zlatan, 'Sepakbola ngluwari aku. Ing sawetara titik, iku kabeh babagan alkohol lan obat-obatan ing Rosengard. Aku bungah aku isih adoh saka wong-wong mau. Aku beda amarga aku duwe bukti urip kuwi. Dadi pesenku marang bocah-bocah luu, sing aran beda, utawa ora mlarat, yen sampeyan percaya ing awak dhewe, sampeyan uga bakal nggawe. Ana tansah kamungkinan. Kabeh gumantung sampeyan. "

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic- Awal Karir Sepak Bola

Sasampunipun pikantuk sepatu sepak bola, Ibrahimović wiwit main nalika umur enem taun. Panjenenganipun ngajar piyambakipun kanggé main bal ing lawang kerikil lawas ing njawi omah ibunipun. Ing lapangan cilik, ing panggonan kasebut, Ibrahimovic lan kanca-kanca nyoba trik-trik lan balapan, muter lan tembakan. Kekurangan papan ateges sampeyan kudu cepet karo sirah lan sikilmu. Zlatan nemokake dheweke sawise latihan seri hardcore.

Miturut Zlatan, "Nalika kita main bal-balan ing Rosengard, iku kabeh babagan nglebokake bal ing antarane sikil wong, nglakoni sing beda," tambahnya. "Sawise saben wong trick padha kaya 'oohhh' 'eeeyy'. Iku kabeh babagan sing wis sing paling angel nembak, trick paling apik, gerakan paling craziest. Aku tresna iki."

Sawise dheweke ngurusi pro, lapangan kerikil lawas iki rampung maneh, kanthi alas karet disponsori dening Nike.

Dheweke wis ngeling-eling klawan tandhingan nalika umuré 13. Sampeyan nalika umur 15, dheweke kepengin nyambut gawe ing dermaga Malmo tinimbang muter bal-balan. Dheweke kepincut marang gagasan dening pelatih.

Zlatan Ibrahimovic Awal Karir bal-balan

Ibrahimovic uga nemokake nutup lawang nalika dheweke nyoba ngejahi karir minangka pemain bal profesional. Sanajan gabung ing klub profesional kutha, Malmo FF, nalika umur 17, wong tuwa salah sijining rekan tim dheweke njaluk supaya dheweke dibuang metu saka klub kasebut. Iki amarga Zlatan Dheweke kepengin mimpin tim sing dadi anak mung wong tuwa.

Miturut Zlatan, "Pamuter entuk layang saka tuwané lan njaluk wong supaya mlebu menyang klub sawise dheweke mbanting. Yen aku bisa nemokake dhewe ing wektu iki, aku bakal ngomong dhewe "ora tau nglakoni apa-apa", nanging aku dadi wong enom sing duka ".

Iku ing umur 18 sing banjur ngeculake bal-balan bisa menehi dheweke mangsa, path adoh saka dheweke angel diwasa. Ibrahimovic nggarap tato ing tangan loro lan nglangi kanthi jero nalika takon yen, nalika iku, dheweke bakal percaya yen dheweke bisa entuk apa sing wis diduweni.

Ibrahimovic miwiti debut profesional kanggo Malmö FF ing 1999, lan mbantu klub divisi kapindho nyebabake kabisat menyang level pisanan musim kasebut. Striker 6'5 banjur ditandatangani karo klub Walanda sing misuwur AFC Ajax lan ngasah kemampuan sing bisa ditandhangi minangka bagéan saka rong tim sing menang, ananging dheweke uga duwe reputasi minangka pemain temperamental.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Kontroversi Dewasa

Dheweke dadi pemain bal-balan kanthi sikap ala lan rasa seneng arrogance. Dheweke yaiku salah sijine sing gelut karo rekan tim lan wis ngipi elek kanggo salah siji manajer (Pep Guardiola).

Senajan bakat sing luar biasa, Zlatan wis nduweni bentrokan karo wong ing saubenge dheweke ing ngendi wae. Iki bisa dadi akibat saka arrogance, nanging uga bali menyang kanak-kanak kang kesengsem ing ngendi dheweke nuduhake emosi murub kang dhewek perjuangan kanggo ngemot ing kaping.

  • Zlatan wis tau nglawan pemain bal-balan mantan pemain bal-balan Rafael van der Vaart, ing ngendi dheweke tatu Walanda nalika dolanan internasional.
  • Perang karo Oguchi Onyewu ninggalaké Zlatan kanthi tulang rusuk.

Ibrahimovic, sabuk ireng ing Taekwondo kanthi penchant kanggo nendhang tim, wis teka kanthi otot USA internasional Onyewu sawisé wong Swedia gawé gawang mbebayani. Sampeyan njupuk sepuluh tim-kanca lan pelatih kanggo misahake loro saka mbuwang pukulan ing saben liyane.

Zlatan nulis kanthi teliti babagan insiden kasebut ing otobiografinya 'Aku Zlatan Ibrahimovic'.

"Aku gabung karo AC Milan ing 2010 lan pertandhingan liga kita paling gedhe wis nyedhak. Derby Milan nglawan Inter, sing paling akeh penggemar - Ultras - bakal sengit karo aku. "

"Ing ndhuwur kuwi, aku duwe masalah karo Oguchi Onyewu, wong ing timku. Dheweke yaiku Amerika ukuran omah, lan aku nyatakake pasangan ing skuad: Bab sing serius bakal kelakon. Aku mung aran. "

Zlatan menehi gambaran sing jelas saka pemain ex-Charlton Athletic kanthi pidato-pidegen saksampune, ing ngisor iki sing njelasake perang ing kabeh.

'Onyewu resembled boxer abot. Dheweke meh ana 6ft 5in lan bobote saka watu 15, nanging dheweke ora bisa nangani kula. Dheweke nyalahake aku kanthi sampah ngomong, nanging ora bener. Wong sampah ngomong karo aku. Aku wis krungu nganti pirang-pirang taun: 'F ****** gypsy', babagan momokku - kabeh kuwi. Aku retaliate karo awak, ora karo tembung. "

"Aku ngomong Onyewu, aku ora ngobrol, nanging terus wae. Dheweke ngeculake driji kanthi driji. Banjur dheweke nindakake maneh. Aku weruh abang. Aku ora ngomong apa-apa, ora tembung. Sing b ****** bakal nemokake cara aku ngobrol-ngobrol! Wektu sabanjure dheweke entuk bal ing latihan; Aku sinau menyang dheweke lan mlumpat karo sikilku lan murid metu ing ngarep - jinis tantangan paling awon. "

"Nanging dheweke weruh kula lan leapt metu saka dalan. Nalika kita loro tumbak ing lemah, pikiranku pisanan: 'S ** t! Aku wis ketinggalan! ' Nalika aku tangi lan mlaku adoh aku felt sing nyebul sandi pundak. Ora becik, Oguchi Onyewu. "

"Aku ngepruki dheweke, lan kita padha miber. We wanted kanggo luh saben liya saka pang. Iku kasar. Kita padha mlaku-mlaku, ngglundhung lan nesu. Kita gila lan ngamuk - kaya urip lan mati. "

Sawise hal-hal sing disenengi para pemain bisa nggegem tangan lan mung mengko yen Ibrahimovic nemokake yen dheweke wis nandhang rusuk. Iki mesthine ora sepisanan dheweke wis gelem karo tim, nanging iki mbok menawa pisanan dheweke entuk cilaka sajrone.

"Sakwise kuwi, perkara sing aneh banget. Onyewu miwiti ndedonga marang Gusti Allah kanthi nangis ing mripate, nggawe tandha salib. Iki kaya provokasi, lan aku entuk luwih nesu. Aku wis mandheg karo kanca-kanca, lan aku ngira iki pancen apik. Sampeyan bisa nguripake njijiki. Kabeh wektu, aku mikir: 'S, dodo sandi nyengsarakke,' supaya kita wis dicenthang. Aku ngeculake rib ing pertempuran. "

'Ora sepisanan aku duwe sengketa karo tim.'

Kontroversi iku salah sawijining alesan kenapa dheweke wis main ing akeh klub, lan uga alasan kenapa sawetara pemain lan penggemar ora dadi penggemar paling gedhe.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Asal saka 'The Zlatan'

Kanggo Zlatan (Kamus Definition lan Use sentence)

Muter kanggo tim lokal FBK Balkan nalika umur 10, Zlatan digawa minangka subklug nomer loro minangka tim sing ngetokaké 5-0. A banget enom Ibrahimovic bakal nguripake game ing endhas, damel sing luar biasa bangett, sing bener, wolung setengah gol kapindho kanggo menang game 8-5.

Iki jenenge wektu "The Zlatan" lair. Sakcepete, donya nate ngelingi pemain sepak bola Swedia sing enom karo kemampuan sensasional ing umur enom kuwi.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Urip Hubungan

Zlatan Ibrahimovic Love Life (Relationship Story)

Minangka nalika nulis, dheweke ora nikah. Nanging dheweke wis dadi hubungan jangka panjang karo pacare Helena Segar. Helena mantan model Swedia. Malah sadurunge hubungan karo Helena Segar, Zlatan ora duwe hubungan cinta. Dheweke duwe anak loro. Dheweke saiki manggon ing Paris karo Helena lan anak-anake. Helena wis dadi garwane Zlatan ing mangsa ngarep.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Tresna kanggo Tatoos

Ing Feb 14, 2015 ing pertandhingan nglawan "SM Caen" nalika damel gol, piyambakipun nyopot kemeja kangge nedahake tato saking nama 50 ing saindenging donya, kasengsem keluwen. Tumindak iki minangka dhukungan saka "Program Pangan PBB.

Zlatan Ibrahimovic Tatoo (Front View in HD)

Ora ana rejeki yen Ibrahimovic duwe tato, nanging dheweke nduweni sebutan sing menarik karo makna sing menehi wawasan "The Zlatan". Dheweke nduweni naga abang sing gedhe ing sisi dheweke sing bakal dadi metafora kanggo prajurit kaya kepribadian, lan uga duweni iwak Koi ing pundhak kiwa, yaiku iwak sing swims munggah lan dadi "nglawan gandum".

Dheweke uga nduweni Lima Deva Faces Yantra, gambar Buddha sing makili elemen sing dipercaya bisa nglawan penyakit.

Zlatan Ibrahimovic Tatoo (Mbalik Ndeleng ing HD)

Tanggal lahir saka wong tuwa lan sedulur dheweke tato ing pergelarane, lan dheweke uga duwe putra lan putune jenenge ing lengen tengen karo ibune ing kiwa.

Zlatan Ibrahimovic Tatoo Names

Sawetara tato liya yaiku tembung "mung dewa sing bisa ngadili kula" (tembang Tupac) ing geger, lan akehe ati lan klub ing kandhang ireng tengen sing mesthine makili luck.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Master Snubbing

Narik banget marang Ibrahimovic kanthi kanca cilik: 'Aku luwih apik tinimbang Zlatan sing paling apik ... saiki dheweke dadi bintang lan wis nyusul aku kanggo taun-taun 13.

Ora sengaja, utamane babagan bal-balan. 'Aku ndhelikake Shearer lan dheweke disengiti bal-balan Inggris amarga aku seneng banget - kaya dheweke, "ujare Flygare. 'Panjenengané tansah ngandika bakal main ing Italia lan iya.'

Nalika padha diarani lunga ing dalan dening ibune Flygare, dheweke bakal lungguh ing kursi suwene jam ing wayah wengi, nglawan kendali konsol game.

'Kaya kembar,' jarene Flygare saka hubungane. 'Aku dadi tokoh rama marang Zlatan kanthi akeh cara, dheweke nggoleki aku, nanging dheweke dadi sanget.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Self Confidence

Zlatan pancen kepenak karo kapercayan lan kapercayan dhewe, lan supaya dheweke bisa uga nganggep awake dhewe minangka "Zlatan", utawa malah nggunakake jenenge minangka tembung kriya "kanggo Zlatan" kanggo nindakake apa-apa kanthi skill ekstrem utawa bakat utawa dominasi. Kaca Twitter lan wawancara kaya mengkono, lan narik kawigaten banget minangka panandhang ing lapangan, amarga dheweke meh nyedhaki minangka filsuf ing kaping karo sawetara kuotasi.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Net Worth

Zlatan Ibrahimović nduweni nilai net $ 160 yuta. A forward kanggo tim nasional Swedia, Ibrahimović menang $ 35 yuta saben taun gaji. A pindah menyang Liga Premier karo Manchester United kanggo musim 2016-17. Sasampunipun negosiasi musim kanthi Nike, piyambakipun wangsul kanthi trep kangge nyathet $ 3 yuta saben taun liwat 2019.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Isu Hukum

Piyambakipun sepindhah malih wonten ing salah setunggaling hukum nalika pikantuk kartu merah kangge nempuh Salcatore Aroniaca kanthi imbang imbang nglawan "Napoli." Piyambakipun langkung kathah dicekal wonten ing tiga pertandhingan dening hakim Olahraga Gianpaolo Tosel.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Menang Titles & Club Honour

Miturut Zlatan, "Aku pancen ndadekake kapindho - aku seneng nggawe wong liya seneng," dheweke nerangake. "Wonten ing pundi kémawon, kula sampun menang (sangang gelar liga ing musim 10 saderengipun kanthi 5 klub). Nanging aku mung seneng banget yen kanca-kanca, fans, kabeh wong seneng. Aku duwe ati sing gedhe. "

Zlatan wis mbuktekake manawa dheweke ngalahake apa sing dipikirake dheweke kanthi nyetak ing kompetisi klub paling gedhe Eropa kanthi enem klub beda. Dheweke minangka pemain gol sing bisa main kanthi apik ing manajer.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Respect for Legends of Brazil

Para pahlawan dheweke ora Swedia, sanajan sampeyan padha rampung katelu ing Piala Donya 1994. Dheweke mung duwe mata kanggo brilian Brazil, sinau kaya Ronaldo Nazario de lima lan Ronaldinho. Panjenenganipun mirsani sutra lan nguasai klip video babagan carane nampilake dribbles.

Miturut Zlatan, "Aku ora nonton Swedia maneh, aku ora tau," ujare. "Aku tresna karo Brazil amarga dheweke beda. Wong-wong mau nyekel bola kanthi cara sing beda, kaya lapangan hoki ing ngendi sampeyan nyeret bal. Iku sihir lan rumangsa beda banget karo apa sing wis katon sadurunge. "

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Ngetokake karo Guadiola

Playing karo geni? Ibrahimovic ora tau wedi nyuarake pamrayoga lan ngritik Guardiola. Malah, Zlatan nyathet mantan manajer Pep Guardiola minangka "pengecut" karo "ora ana bal".

Pindhahipun ngimpi kanggo Barcelona rampung ing bilai lan kanthi rusak total ing hubungane karo Guardiola. Miturut dheweke, "Aku ngimpi nggabung karo Barcelona nanging saiki aku mikir sampeyan kudu nyimpen impen maneh, amarga bisa ngancurake aku."

Kanggo sawetara wulan kapisan ing Spanyol, urip apik, nanging Guardiola mandhegani komunikasi. "Aku isih ora ngerti kok, aku ora tau," Ibrahimovic ngandika.

"Aku nyoba nggawe kontak karo dheweke - nanging dheweke ora pengin ngomong karo aku, dheweke wis ngalang-alangi aku. Aku mlaku menyang kamar, dheweke lungguh ana ngombe kopi. Nanging dheweke tangi, durung rampung warung. Aku panginten: 'Aku ora masalah, dheweke masalah.' Nanging ora ana tembung, ora ana jawaban apa-apa.

Frustrasi Ibrahimovic kebak nalika pertandingan karo Villarreal. "Aku njerit metu ing Guardiola, aku nguwuh-uweni dheweke ora duwe bal lan dheweke ora bisa ngomong karo dheweke. Aku nggoleki kothak ing ngarep lan dikirim menyang lantai.

"Pikiranku bisa duka kaya mangkono dheweke bisa ngomong karo aku. Nanging ora. Panjenenganipun ngangkat kothak, sijine maneh lan banjur metu saka kamar. "

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Jeneng Zlatan Kamus Verb

Sawise nonton sawetara wawancara karo striker Swedia sampeyan bakal cepet sok dong mirsani siji bab; Dheweke seneng swara jenenge dhewe.

Dadi akeh, nyatane, dheweke duwe merek dagang ing 2003. Kanthi loro merek dagang "Zlatan" lan "Zlatan Ibrahimovic", tegese dheweke duwe hak eksklusif kanggo jeneng produk kayata sandhangan, sepatu lan barang olah raga.

Ing Perancis, tembung 'zlataner' saiki kanthi resmi "Kanggo tresna". Ing Desember, Dewan Basa Swedia nyathet kriyo 'kanggo zlatan', artine kanggo nindakake apa sing sengit utawa ora apik. Zlatan Ibrahimovic luwih akeh tinimbang pemain sepak bola, dheweke minangka tembung, cara kanggo nindakake, cara urip.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Anger

Dheweke isih main kanthi nesune pulsing liwat vena, nanging saiki wis disalurake. "Kawitan nesu nguasai kula. Saiki aku ngontrol, " piyambakipun ngandika.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Swedish Honours

A bukti yen dominasi Ibrahimovic wis, dheweke wis menangaké Guldbollen (Pemain Sepakbola Swedia Taun) sing sangang kaping telu. Panjenenganipun ngangkat 9th penghargaan ing Nopember saka 2014, yaiku 8thpenghargaan berturut-turut karo Freddie Ljunberg menang ing 2006 sawise penghargaan pertama Zlatan ing 2005. Sawise njupuk penghargaan paling anyar, Ibrahimovic nyatakake yen dheweke isih "nginep ing impen umurku" lan dheweke kepengin menang "luwih akeh". Dheweke uga mbayar upeti marang Klas Ingesson lan Pontus Segerstrom uga sedulure, kabeh sing bubar wis tilar donya.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Master Taekwondo

Nalika dadi pemain lan karakter, Ibrahimovic nemokake dhuwit sithik lan gelut karo oposisi lan teammate.

Panjenenganipun minangka salah satunggaling pemain ingkang mboten kepengin mlebet salah setunggal, ananging piyambakipun dados sabuk ireng ing Taekwondo nalika umur 17 ing kampung halamanipun Malmo. Dheweke uga nampa sabuk ireng kehormatan saka tim Taekwondo Italia. Dheweke uga bisa mbantu dheweke ing lapangan, amarga dheweke nduweni kemampuan fenomenal kanggo tendangan acrobatik lan overhearing amerga ukurane, sing wis nggegirisi donya kanthi pirang-pirang (karo Inggris ing akhir panampa siji gol sing luar biasa).

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Best Selling Auto Biography

Bintang sepak bola nerbitake otobiografine, Aku Am Zlatan Ibrahimovic, ing pungkasan 2011. Paling laris memoar wektu cilik Ibrahimovic lan konflik karo Guardiola lan pemain liyane, lan versi Inggris diterbitake ing September 2013.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene