Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic

LB menehi crita lengkap babagan legenda bal-balan sing misuwur kanthi jeneng "Ibracadabra"Kita Zlatan Ibrahimovic Kisah Nyata Plus Biography Untold Fakta nyakup akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis kalebu Profil, Life story before fame, urip keluarga lan akeh fakta sing ora dikepengini.

Ora diraguhi, dheweke dikenal minangka pemain sing nyedhiyakake hiburan sajrone lan muter ing lapangan. Ing lapangan, dheweke dikenal minangka mesin skor gol nalika dadi wong kontroversial (pemain).

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Awal Anak

Zlatan Ibrahimovic lair ing Oktober 3, 1981, ing Malmö, Swedia, karo bapak Bosnia lan ibu Kroasia sing padha ora seneng nikah karo saben liyane.

Kekawin sing ora stabil mung suwene rong taun. Ing umur rong taun, Zlatan nyekseni perceraiane wong tuwane sing amarga akibat gelut terus, nguciwakake bocah, lan nyiksa.

READ
Klaas-Jan Huntelaar Storytime Untold Biography Facts

Miturut undang-undang perceraian Swedia, Jurka Gravić (ibune Zlatan) entuk kesempatan kanggo njaga putrane. Iki minangka tandha wiwitan sing diarani a 'Pengalaman bocah sing angel' kanggo bocah enom. Miturut Zlatan, 'Tinggal karo ibune lan nonton bapak tiri sing anyar, dheweke pancen pengalaman sing nglarani '. 

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Produk saka omah sing rusak

Zlatan Ibrahimovic nuduhake sindrom emaciation amarga pegatane wong tuwa lan nyingkirake bapak. Ing sawetara wektu, dheweke ngalami bobote abot lan tipis sing ora wajar amarga ngilangake otot lemak subkutan ing saindenging awak.

Zlatan nyedhiyakake sawetara wektu kanggo kulawarga tunggal-tiyang sepah. Pamulihan lengkap nalika dheweke diijini ngadeg maneh karo bapakne sing luwih disenengi karo bapake.

READ
Factor Davinson Sanchez Lagi Untold Biography

Kanggo Zlatan, ana crita-crita sing bisa digoleki. Sawise, nalika dhuwit sithik, Sefik Ibrahimovic bisa tuku Zlatan amben saka Ikea nanging ora bisa mbayar biaya pangiriman.

Rama Zlatan Ibrahimovic (Sefik Ibrahimovic).
Rama Zlatan Ibrahimovic (Sefik Ibrahimovic).

"Kita nggawa ing omah ing antarane. Pancen apik banget sing ditindakake. Aku duwe wektu karo ibuku nanging aku urip tenan karo bapakku. Siji wektu dheweke menehi kabeh gaji supaya aku bisa nggunakake kanggo perawatan ”

Sefik Ibrahimovic sanajan sawise pemisahan karo bojone ora ditemtokake dening pengeling-eling perang Balkan. Dheweke ora bisa kanthi gampang goyangake gambar desa ing Bosnia sing dikritik dening pasukan Serbia.

READ
Fakta-fakta Biografi Gerard Deulofeu

Piyambakipun mboten ngasilaken amargi ngasilaken Zlatan brahimovic gadhah gaya hidup ingkang sepi lan temperatur.

Minangka Zlatan nempatake, Dadine ora gaya demografi sing paling mbebayani tumrap crita kanak-kanakku.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Asal saka wangkal lan gaya urip temprial.

Kanggo Zlatan Ibrahimovic, tuwuh iku angel. Minangka putra saka pengurus Bosnia lan tukang resik Kroasia, sing pisah nalika isih umur loro, Ibrahimovic ngalami penolakan. Efek negatif ing omah sing rusak ndadekake Zlatan Ibrahimovic ngalami sikap wangkal lan tekad sing ora bakal ngowahi tumindak sing ala sanajan ana alesan sing apik.

Miturut Zlatan, "Ora ana sing peduli karo takon, Apa dina iki? " . Nanging cah lanang kanthi ireng lan irung gedhe nemu kasenengan ing njaba etnis lan komunitas imigran sing kasar sing kejahatan gang tansah njaluk menyang media. Dicampur karo hoodlums nyiptakake prilaku anyar sing nduwe merek tatoos sing kapisan. Iki minangka wektu gaya urip egois, braggart lan temperamental banget kanggo dheweke.

READ
Mauro Icardi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Dheweke tansaya gedhe dadi 'PettyThief' kanthi spesialisasi nyolong pit lan permen ing toko. Ing sawijining wawancara, Zlatan ujar,  "Yen butuh barang kanggo awake dhewe, sing kudu ditindakake yaiku menyang toko lan nyolong .. jarene. Aku duwe hubungan khusus karo pit. ”

Zlatan, saiki nggambarake jalane Rosengard minangka "Swarga", Bubar iki, dheweke negesake manawa dheweke rumangsa luwih akeh ing omah ing lingkungane sing lawas tinimbang hotel sing paling larang ing dunya, sampeyan ora lali yen uga papan sing mbebayani.

Miturut Zlatan, 'Sepakbola ngluwari aku. Ing sawetara titik, iku kabeh babagan  alkohol lan obat-obatan ing Rosengard. Aku seneng yen aku isih adoh saka dheweke. Aku beda amarga duwe bukti nyata babagan iki.  Dadi pesenku marang bocah-bocah luu, sing aran beda, utawa ora mlarat, yen sampeyan percaya ing awak dhewe, sampeyan uga bakal nggawe. Ana tansah kamungkinan. Kabeh gumantung sampeyan. "

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic- Awal Karir Sepak Bola

Sawise nampa sepasang sepatu bal-balan, Ibrahimović wiwit main bal-balan nalika umur enem taun. Dheweke mulang awake dhewe dolanan bola ing lapangan kerikil lawas ing njaba omah ibune. Ing lapangan cilik lan bledug ing kebon kasebut, Ibrahimovic lan kanca-kancane nyoba trik lan gulung cepet, puteran lan tembakan. Kurang papan tegese sampeyan kudu cepet nganggo sirah lan sikil. Zlatan nemokake panggilan kasebut sawise latihan hardcore.

READ
Bocah cilik Antoine Griezmann ditambah Untold Biografi Fakta

Miturut Zlatan, "Nalika main bal-balan ing Rosengard, kabeh kudu nggawe werni ing antarane sikil wong, nindakake macem-macem perkara," ujare. "Sawise kabeh trik wong kaya 'oohhh' 'eeeyy'. Iku kabeh babagan sapa sing nembak paling angel, trik paling apik, gerakan paling edan. Aku seneng banget. ”

Sawise dheweke ngurusi pro, lapangan kerikil lawas iki rampung maneh, kanthi alas karet disponsori dening Nike.

READ
Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic

Dheweke wis ngeling-eling klawan tandhingan nalika umuré 13. Sampeyan nalika umur 15, dheweke kepengin nyambut gawe ing dermaga Malmo tinimbang muter bal-balan. Dheweke kepincut marang gagasan dening pelatih.

Ibrahimovic uga nemokake lawang ditutup nalika nyoba ngupayakake karir dadi pesepakbola profesional. Sanajan dheweke gabung karo klub profesional ing kutha kasebut, Malmo FF, nalika umur 17 taun, wong tuwa saka salah sawijining rekane tim njaluk njaluk dheweke dibuwang metu saka klub kasebut. Iki amarga Zlatan endhas karo kanca sing dadi anak tunggal wong tuwa.

Miturut Zlatan, "Pemain kasebut entuk surat saka wong tuwane lan njaluk wong mlebu supaya nundhung aku metu saka klub sawise aku ngalahake dheweke. Yen aku bisa ngatasi wektu kasebut dina iki, aku bakal ngomong ing ati, 'aja nganti nglakoni', nanging aku dadi pemuda sing nesu ”. 

Iku ing umur 18 sing banjur ngeculake bal-balan bisa menehi dheweke mangsa, path adoh saka dheweke angel diwasa. Ibrahimovic nggarap tato ing tangan loro lan nglangi kanthi jero nalika takon yen, nalika iku, dheweke bakal percaya yen dheweke bisa entuk apa sing wis diduweni.

READ
Factor Fadly Anthony Martial

Ibrahimovic nggawe debut profesional ing Malmö FF ing taun 1999, lan mbantu klub divisi nomer loro kasebut mlebu ing level pertama ing musim sabanjure. Striker 6'5 ″ kasebut banjur mlebu karo klub Walanda sing misuwur AFC Ajax lan ngasah katrampilan sing hebat minangka bagean saka rong tim sing menang judhul, sanajan dheweke uga duwe reputasi minangka pemain sing sabar.

READ
Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Kontroversi Dewasa

Dheweke dadi pemain bal-balan kanthi sikap ala lan rasa seneng arrogance. Dheweke yaiku salah sijine sing gelut karo rekan tim lan wis ngipi elek kanggo salah siji manajer (Pep Guardiola).

READ
Fakta-fakta Biografi Juan Mata

Senajan bakat sing luar biasa, Zlatan wis nduweni bentrokan karo wong ing saubenge dheweke ing ngendi wae. Iki bisa dadi akibat saka arrogance, nanging uga bali menyang kanak-kanak kang kesengsem ing ngendi dheweke nuduhake emosi murub kang dhewek perjuangan kanggo ngemot ing kaping.

  • Zlatan wis tau nglawan pemain bal-balan mantan pemain bal-balan Rafael van der Vaart, ing ngendi dheweke tatu Walanda nalika dolanan internasional.
  • Perang karo Oguchi Onyewu ninggalaké Zlatan kanthi tulang rusuk.

Ibrahimovic, sabuk ireng ing Taekwondo kanthi kekarepan kanggo nyepak kanca-kancané, teka karo Onyewu internasional AS sing muscular sawise wong Swedia nggawe masalah sing mbebayani. Sampeyan butuh sepuluh kanca lan pelatih kanggo misahake kekarone supaya ora saling pukulan.

Zlatan nulis akeh babagan insiden kasebut ing otobiografine 'Aku Zlatan Ibrahimovic'.

"Aku gabung karo AC Milan ing 2010 lan pertandhingan liga kita paling gedhe wis nyedhak. Derby Milan nglawan Inter, sing paling akeh penggemar - Ultras - bakal sengit karo aku. "

"Ing ndhuwur kuwi, aku duwe masalah karo Oguchi Onyewu, wong ing timku. Dheweke yaiku Amerika ukuran omah, lan aku nyatakake pasangan ing skuad: Bab sing serius bakal kelakon. Aku mung aran. "

Zlatan menehi gambaran sing jelas saka pemain ex-Charlton Athletic kanthi pidato-pidegen saksampune, ing ngisor iki sing njelasake perang ing kabeh.

'Onyewu resembled boxer abot. Dheweke meh ana 6ft 5in lan bobote saka watu 15, nanging dheweke ora bisa nangani kula. Dheweke nyalahake aku kanthi sampah ngomong, nanging ora bener. Wong sampah ngomong karo aku. Aku wis krungu nganti pirang-pirang taun: 'F ****** gypsy', babagan momokku - kabeh kuwi. Aku retaliate karo awak, ora karo tembung. "

"Aku ngomong Onyewu, aku ora ngobrol, nanging terus wae. Dheweke ngeculake driji kanthi driji. Banjur dheweke nindakake maneh. Aku weruh abang. Aku ora ngomong apa-apa, ora tembung. Sing b ****** bakal nemokake cara aku ngobrol-ngobrol! Wektu sabanjure dheweke entuk bal ing latihan; Aku sinau menyang dheweke lan mlumpat karo sikilku lan murid metu ing ngarep - jinis tantangan paling awon. "

"Nanging dheweke weruh kula lan leapt metu saka dalan. Nalika kita loro tumbak ing lemah, pikiranku pisanan: 'S ** t! Aku wis ketinggalan! ' Nalika aku tangi lan mlaku adoh aku felt sing nyebul sandi pundak. Ora becik, Oguchi Onyewu. "

"Aku ngepruki dheweke, lan kita padha miber. We wanted kanggo luh saben liya saka pang. Iku kasar. Kita padha mlaku-mlaku, ngglundhung lan nesu. Kita gila lan ngamuk - kaya urip lan mati. " 

Sawise hal-hal sing disenengi para pemain bisa nggegem tangan lan mung mengko yen Ibrahimovic nemokake yen dheweke wis nandhang rusuk. Iki mesthine ora sepisanan dheweke wis gelem karo tim, nanging iki mbok menawa pisanan dheweke entuk cilaka sajrone.

"Sakwise kuwi, perkara sing aneh banget. Onyewu miwiti ndedonga marang Gusti Allah kanthi nangis ing mripate, nggawe tandha salib. Iki kaya provokasi, lan aku entuk luwih nesu. Aku wis mandheg karo kanca-kanca, lan aku ngira iki pancen apik. Sampeyan bisa nguripake njijiki. Kabeh wektu, aku mikir: 'S, dodo sandi nyengsarakke,' supaya kita wis dicenthang. Aku ngeculake rib ing pertempuran. "

'Ora sepisanan aku duwe sengketa karo tim.'

Kontroversi iku salah sawijining alesan kenapa dheweke wis main ing akeh klub, lan uga alasan kenapa sawetara pemain lan penggemar ora dadi penggemar paling gedhe.

READ
Kisah Kanak-kanak Pedri Gonzalez Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Asal-Usul 'The Zlatan'

Kanggo Zlatan (Definisi Kamus lan Panganggone Ukara).
Kanggo Zlatan (Definisi Kamus lan Panganggone Ukara).

Muter kanggo tim lokal FBK Balkan nalika umur 10, Zlatan digawa minangka subklug nomer loro minangka tim sing ngetokaké 5-0. A banget enom Ibrahimovic bakal nguripake game ing endhas, damel sing luar biasa bangett, sing bener, wolung setengah gol kapindho kanggo menang game 8-5.

READ
Factor Fadly Anthony Martial

Iki jenenge wektu "The Zlatan" lair. Sakcepete, donya nate ngelingi pemain sepak bola Swedia sing enom karo kemampuan sensasional ing umur enom kuwi.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Urip Hubungan

Zlatan Ibrahimovic Love Life (Crita Hubungan).
Zlatan Ibrahimovic Love Life (Crita Hubungan).

Minangka nalika nulis, dheweke ora nikah. Nanging dheweke wis dadi hubungan jangka panjang karo pacare Helena Segar. Helena mantan model Swedia. Malah sadurunge hubungan karo Helena Segar, Zlatan ora duwe hubungan cinta. Dheweke duwe anak loro. Dheweke saiki manggon ing Paris karo Helena lan anak-anake. Helena wis dadi garwane Zlatan ing mangsa ngarep.

READ
Fakta-fakta Biografi Gerard Deulofeu

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Tresna kanggo Tatoos

Ing Feb 14, 2015 ing pertandhingan nglawan "SM Caen" nalika damel gol, piyambakipun nyopot kemeja kangge nedahake tato saking nama 50 ing saindenging donya, kasengsem keluwen. Tumindak iki minangka dhukungan saka "Program Pangan PBB.

READ
Factor Davinson Sanchez Lagi Untold Biography

Ora ana rejeki yen Ibrahimovic duwe tato, nanging dheweke nduweni sebutan sing menarik karo makna sing menehi wawasan "The Zlatan". Dheweke nduweni naga abang sing gedhe ing sisi dheweke sing bakal dadi metafora kanggo prajurit kaya kepribadian, lan uga duweni iwak Koi ing pundhak kiwa, yaiku iwak sing swims munggah lan dadi "nglawan gandum".

READ
Mauro Icardi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Dheweke uga nduweni Lima Deva Faces Yantra, gambar Buddha sing makili elemen sing dipercaya bisa nglawan penyakit.

Zlatan Ibrahimovic Tatoo (Tampilan Bali ing HD).
Zlatan Ibrahimovic Tatoo (Tampilan Bali ing HD).

Tanggal lahir saka wong tuwa lan sedulur dheweke tato ing pergelarane, lan dheweke uga duwe putra lan putune jenenge ing lengen tengen karo ibune ing kiwa.

READ
Klaas-Jan Huntelaar Storytime Untold Biography Facts
Zlatan Ibrahimovic Jeneng Tatoo.
Zlatan Ibrahimovic Jeneng Tatoo.

Sawetara tato liya yaiku tembung "mung dewa sing bisa ngadili kula" (tembang Tupac) ing geger, lan akehe ati lan klub ing kandhang ireng tengen sing mesthine makili luck.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Master Snubbing

Pengaruh Ibrahimovic sing apik banget karo kanca cilik: 'Aku luwih apik tinimbang kanca sing paling apik Zlatan ... saiki dheweke dadi bintang lan ngremehake aku sajrone 13 taun.

READ
Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold

Dheweke ora mesthi setuju, utamane babagan bal-balan. 'Aku nyembah Shearer lan dheweke sengit karo bal-balan Inggris amarga aku seneng banget - kaya ngono,' ujare Flygare. 'Dheweke mesthi ujar manawa bakal main ing Italia lan dheweke nuli main.'

Nalika padha diarani lunga ing dalan dening ibune Flygare, dheweke bakal lungguh ing kursi suwene jam ing wayah wengi, nglawan kendali konsol game.

READ
Fakta-fakta Biografi Juan Mata

'Kaya kembar,' jarene Flygare saka hubungane. 'Aku dadi tokoh rama marang Zlatan kanthi akeh cara, dheweke nggoleki aku, nanging dheweke dadi sanget.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Self Confidence

Zlatan pancen kepenak karo kapercayan lan kapercayan dhewe, lan supaya dheweke bisa uga nganggep awake dhewe minangka "Zlatan", utawa malah nggunakake jenenge minangka tembung kriya "kanggo Zlatan" kanggo nindakake apa-apa kanthi skill ekstrem utawa bakat utawa dominasi. Kaca Twitter lan wawancara kaya mengkono, lan narik kawigaten banget minangka panandhang ing lapangan, amarga dheweke meh nyedhaki minangka filsuf ing kaping karo sawetara kuotasi.

READ
Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Net Worth

Zlatan Ibrahimović nduweni nilai net $ 160 yuta. A forward kanggo tim nasional Swedia, Ibrahimović menang $ 35 yuta saben taun gaji. A pindah menyang Liga Premier karo Manchester United kanggo musim 2016-17. Sasampunipun negosiasi musim kanthi Nike, piyambakipun wangsul kanthi trep kangge nyathet $ 3 yuta saben taun liwat 2019.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Isu Hukum

Piyambakipun sepindhah malih wonten ing salah setunggaling hukum nalika pikantuk kartu merah kangge nempuh Salcatore Aroniaca kanthi imbang imbang nglawan "Napoli." Piyambakipun langkung kathah dicekal wonten ing tiga pertandhingan dening hakim Olahraga Gianpaolo Tosel.

READ
Factor Davinson Sanchez Lagi Untold Biography

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Judhul Menang & Kehormatan Klub

Miturut Zlatan, "Aku mesthi nggawe nomer loro - aku seneng nggawe wong liya seneng," jarene. "Ing endi wae aku main, aku wis menang (sangang judhul liga ing 10 musim kepungkur karo limang klub). Nanging aku mung rumangsa wareg yen kanca-kanca, para penggemar, kabeh seneng. Aku duwe ati gedhe. ”

Zlatan wis mbuktekake manawa dheweke ngalahake apa sing dipikirake dheweke kanthi nyetak ing kompetisi klub paling gedhe Eropa kanthi enem klub beda. Dheweke minangka pemain gol sing bisa main kanthi apik ing manajer.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Respect for Legends of Brazil

Para pahlawan dheweke ora Swedia, sanajan sampeyan padha rampung katelu ing Piala Donya 1994. Dheweke mung duwe mata kanggo brilian Brazil, sinau kaya Ronaldo Nazario de lima lan Ronaldinho. Panjenenganipun mirsani sutra lan nguasai klip video babagan carane nampilake dribbles.

READ
Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic

Miturut Zlatan, "Aku ora nonton Swedia nalika semana, aku ora nate nonton," jarene. "Aku tresna karo Brasil amarga beda-beda. Bal kasebut beda-beda, kaya hoki ing lapangan nalika sampeyan seret bal. Iki sihir lan rasane beda banget karo apa sing dakdeleng sadurunge. ”

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Ngetokake karo Guadiola

Playing karo geni? Ibrahimovic ora tau wedi nyuarake pamrayoga lan ngritik Guardiola. Malah, Zlatan nyathet mantan manajer Pep Guardiola minangka "pengecut" karo "ora ana bal".

READ
Bocah cilik Antoine Griezmann ditambah Untold Biografi Fakta

Pindhahipun ngimpi kanggo Barcelona rampung ing bilai lan kanthi rusak total ing hubungane karo Guardiola. Miturut dheweke, "Aku duwe impen gabung karo Barcelona, ​​nanging saiki dakkira bisa uga tetep ngimpi lan aja nganti kayektenan, amarga bisa ngrusak aku."  

Pirang-pirang wulan pisanan ing Spanyol, urip dadi apik, nanging banjur Guardiola mandheg komunikasi. "Aku isih ora ngerti sebabe, aku bisa uga ora nate," Ibrahimovic ngandika.

"Aku nyoba kontak karo dheweke - nanging dheweke ora pengin ngobrol karo aku, dheweke ngindhari aku. Aku mlebu kamar, dheweke lungguh karo ngombe kopine. Nanging dheweke tangi, ora ngrampungake kopine. Aku mikir: 'Aku dudu masalah, nanging dheweke masalah.' Nanging ora ana tembung, ora ana wangsulan, ora ana.

Frustasi Ibrahimovic tumpah sawise pertandingan karo Villarreal. "Aku njerit Guardiola, aku njerit yen dheweke ora duwe bal lan konyol yen dheweke ora ngobrol karo pemaine. Aku nendhang kothak ing ngarepe lan ngirim barang menyang lantai.

"Panjalukku supaya nesu supaya bisa ngomong karo aku. Nanging ora ana apa-apa. Dheweke njupuk kothak, nyelehake maneh lan banjur metu saka ruangan. ”

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Jeneng Zlatan Kamus Verb

Sawise nonton sawetara wawancara karo striker Swedia sampeyan bakal cepet sok dong mirsani siji bab; Dheweke seneng swara jenenge dhewe.

READ
Factor Fadly Anthony Martial

Dadi akeh, nyatane, dheweke duwe merek dagang ing 2003. Kanthi loro merek dagang "Zlatan" lan "Zlatan Ibrahimovic", tegese dheweke duwe hak eksklusif kanggo jeneng produk kayata sandhangan, sepatu lan barang olah raga.

Ing Perancis, tembung 'zlataner' saiki kanthi resmi "Tresna". Ing Desember, Dewan Basa Swedia nyathet kriyo 'kanggo zlatan', artine kanggo nindakake apa sing sengit utawa ora apik. Zlatan Ibrahimovic luwih akeh tinimbang pemain sepak bola, dheweke minangka tembung, cara kanggo nindakake, cara urip.

READ
Kisah Kanak-kanak Pedri Gonzalez Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Anger

Dheweke isih main kanthi nesune pulsing liwat vena, nanging saiki wis disalurake. "Kaping pisanan nesu ngontrol aku. Saiki aku ngontrol, ” piyambakipun ngandika.

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Swedish Honours

Kesaksian babagan carane dominan Ibrahimovic, dheweke menang Guldbollen (Pemain Sepakbola Swedia Taun iki) sangang kaping. Dheweke njupuk 9th penghargaan ing Nopember saka 2014, yaiku 8thpenghargaan berturut-turut karo Freddie Ljunberg menang ing 2006 sawise penghargaan pertama Zlatan ing 2005. Sawise njupuk penghargaan paling anyar, Ibrahimovic nyatakake yen dheweke isih "nginep ing impen umurku" lan dheweke kepengin menang "luwih akeh". Dheweke uga mbayar upeti marang Klas Ingesson lan Pontus Segerstrom uga sedulure, kabeh sing bubar wis tilar donya.

READ
Mauro Icardi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Master Taekwondo

Nalika dadi pemain lan karakter, Ibrahimovic nemokake dhuwit sithik lan gelut karo oposisi lan teammate.

Panjenenganipun minangka salah satunggaling pemain ingkang mboten kepengin mlebet salah setunggal, ananging piyambakipun dados sabuk ireng ing Taekwondo nalika umur 17 ing kampung halamanipun Malmo. Dheweke uga nampa sabuk ireng kehormatan saka tim Taekwondo Italia. Dheweke uga bisa mbantu dheweke ing lapangan, amarga dheweke nduweni kemampuan fenomenal kanggo tendangan acrobatik lan overhearing amerga ukurane, sing wis nggegirisi donya kanthi pirang-pirang (karo Inggris ing akhir panampa siji gol sing luar biasa).

READ
Klaas-Jan Huntelaar Storytime Untold Biography Facts

Factor Biografi Zlatan Ibrahimovic-Best Selling Auto Biography

Bintang sepak bola nerbitake otobiografine, Aku Am Zlatan Ibrahimovic, ing pungkasan taun 2011. Memoir laris rinci babagan bocah cilik Ibrahimovic lan adu karo Guardiola lan pemain liyane, lan versi Inggris diterbitake wulan September 2013.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar