Wesley Fofana Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Wesley Fofana Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Wesley Fofana kita nyritakake babagan Crita Childhood, Kisah Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwa, Net Worth, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Singkat, kita ana ing kene, menehi presentasi lengkap babagan riwayat urip. Kita wiwit wiwit cilik nganti dadi misuwur. Kanggo nggegirisi napsu, iki kalebu ringkesan gambar saka Wesley Fofana's Bio.

Ya, kabeh wong ngerti babagan maca intuisi babagan game lan kemampuane kanggo prédhiksi tumindak maju lawan. Nanging, mung sawetara wong sing wis maca crita wiwitane. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Wesley Fofana Childhood Story: 

Kanggo pamula biografi, dheweke duwe julukan 'Watu.'Wesley Fofana lair tanggal 17 Desember 2000 ing kutha Marseille, Prancis sisih kidul wétan. Pemain Sepak Bola Prancis teka ing jagad iki minangka anak nomer 4 saka 6 bocah, sing lair saka persatuan antarane wong tuwane.

Wesley Fofana Tuwuh:

Apa sampeyan ngerti manawa bocah lanang kita gedhe ing kutha kelairane dadi penggemar Marseille? Kutha pelabuhan kidul minangka papan kanggo Stade Velodrome lan bocah-bocah sing tuwuh ing kana mung ana siji tendhangan kanggo dadi peminat sepak bola.

Wesley Fofana Latar Belakang Kulawarga:

Saiki kanggo sawetara tandha spoiler, crita babagan jaman mbela lan dadi misuwur ora ana gandhengane karo crita sugih. Mula, kulawarga Wesley Fofana paling ala - warga kelas menengah. Wiwit wiwitan, Fofana mesthi main bal-balan amarga semangat lan dudu keuntungan finansial.

Asal Kulawarga Wesley Fofana:

'The Rock' minangka warga negara Prancis, ora ana perselisihan babagan iki. Nanging, pedunung sing dipilih ing Afrika Kulon, utamane sing manggon ing Pantai Gading, dadi saya panas manawa dheweke kalebu salah sawijining. Ya, sampeyan maca kanthi bener, siji utawa loro wong tuwa Wesley Fofana duwe kulawarga kulawarga Ivorian. Mula, dheweke asli Marseille kanthi oyot Afrika.

Uga kanggo dicathet, sawetara anggota kulawarga duwe warisan Malia minangka warisane wiki kaca bubar dikonfirmasi.

Kepiye Sepak Bola Karir diwiwiti kanggo Wesley Fofana:

Ngomong babagan carane wong Prancis miwiti lelungan ing bal-balan, dheweke umure isih 6 taun nalika wiwit main bal-balan kompetitif kanthi sisih liga ngisor. Dheweke kalebu Repos Vitrolles, Bassin Minier, Pennes Mirabeau lan Bel Air (ing urutan kasebut). Deleng foto bocah cilik sing langka nalika main bal-balan kompetitif.

Wesley Fofana Awal taun ing Sepak Bola Karir: 

Menarik banget yen jenius sepak bola kelahiran Marseille seneng banget wektu dheweke ing Bel Air tinimbang kabeh klub liyane sing duwe karir awal. Miturut dheweke:

"Posisi main dhisikan ing Bel Air minangka peran maju. Nalika aku nyoba, dheweke padha karo aku didier Drogba amarga jabatan kasebut, kulawarga kulawarga Ivory lan rambut dawa.

Klub kasebut misuwur banget karo para bocah enom. Iki menehi kenangan paling apik nalika main bal-balan. "

Wesley Fofana Biografi - Crita Dalan:

Nalika bek anyar dadi bagean saka sistem pemuda Saint-Étienne ing 2015, dheweke ngarep-arep manawa klub kasebut bisa nulungi dheweke dadi bintang.

Kajaba iku, dheweke duwe mentor ing klub kaya Pierre-Emerick Aubameyang sing menehi inspirasi. Mula, munggah pangkat Fofana kanthi mulus, pungkasane dadi debut profesional ing klub kasebut ing Mei 2019. Deleng sapa sing munggah ing jajaran Hijau tanpa repot.

Ing wulan April 2020, bocah sing umur 19 taun kasebut kanthi seneng nandatangani kontrak kontrak karo klub sing bakal ndeleng dheweke tetep ana ing taun 2024. Kulawarga Wesley ngrayakake pamindhahan kasebut. Nanging, acara ing wulan sabanjure nggawe dheweke ragu yen bakal tetep tetep ing klub Ligue siji nganti 2024. Ing tembung kasebut;

"Penggemar dadi penyalah gunaan, nyebut aku akeh jeneng sing ora bisa ditemokake kalebu" pengkhianat "lan" tentara bayaran "amarga ana laporan sing ngubungake aku menyang transfer menyang Leicester City.

Malah njijiki yen dheweke uga udan ngenyek bapak, ibu lan mbakyuku, ”ujare menyang wartawan.

Wesley Fofana Biografi - Crita Sukses:

Nesu karo warga asli Marseille karo wong ijo nggawe dheweke melu pindhah menyang Stadion King Power ing kana dheweke ngarepake nguatake pertahanan Leicester City sing dadi ringkih wiwit metu Harry Maguire.

Waca carane dheweke miwiti lan kepiye cara maju
Waca carane dheweke miwiti lan kepiye cara maju.

Ing lifebogger, kita ngerti manawa prestasi Fofana ing Liga Premier minangka langkah sing apik banget. Dheweke isih ambisius lan kudu dibuktekake. Nalika kita ngarepake supaya bisa sukses. Sepisan maneh, kita kudu nyilihi tembunge Chris Morgan ing Shawshank Redemption sing:

"Ora ana sing bisa nyelehake manuk menyang kurungan. Wulune mung padhang banget. Lan nalika dheweke mabur, bagean sampeyan sing ngerti yen ana dosa yen ngunci dheweke dadi bungah. ”

Nuduhake West Ham apa sing ilang ing tampilan Oktober 2020 nglawan Arsenal, Fofana butuh kabeh wektu main sing bisa dipikolehi. Mangkono, Brendan Rogers kudu ngilangi pikirane supaya bangku sing anget amarga ora dadi kepentingan Fox.

Sapa Pacar Wesley Fofana?

Liga Premier seneng karo talenta Prancis, lan ora ana sangsi babagan iki. Kanthi cara sing padha, para pengikut liga wis nggawe karir ora bisa nemokake pacar utawa pemain bal-balan sing nggawe perdagangan bal-balan Inggris.

Sapa sing pacaran?
Sapa sing pacaran?

Mula, ora nggumunake yen “go-hunt” kanggo nemokake pacare Wesley Fofana wis diwiwiti. Ing umur 19 taun, Fofana ora duwe pacar kaya kanca timnane Saint Etienne William Saliba. Dheweke luwih seneng golek papan kanggo awake dhewe ing Leicester sajrone dasawarsa bal-balan ing ndhuwur mesem.

Wesley Fofana Family Family:

Saben jenius bal-balan duwe macem-macem wong sing dikepung, metu, metu, metu, metu, bal lan nuduhake. Iki ora preduli saka bedane, munggah utawa mudhun, bener utawa salah. Dheweke kulawarga! Ing kene, kita bakal menehi katrangan babagan wong tuwa lan sedulur Wesley Fofana. Uga, kita bakal nerangake kasunyatan babagan sedulur lan sedulure.

Babagan Wong Tuwane Wesley Fofana:

Bek isih durung ngatasi ibune lan bapake. Nanging, dheweke kudu menehi dhukungan babagan dhukungan saka dheweke kanthi nuduhake manawa dheweke seneng karo keputusan sing dijupuk kanggo kemajuan karir lan kesehatan mental. Jari driji sampeyan terus nyedhaki nalika nemoni wong tuwa Wesley Fofana kanthi saben wawancara sing diwenehake.

Babagan Sedulur lan Sedulur Wesley Fofana:

Kaya sing wis kasebut sadurunge, Fofana minangka anak nomer 4 saka 6 sing lahir karo ibune lan bapake. Ora ana sebutan nominal sapa sadulur. Kajaba iku, cathetan keturunane ora ana ing alam maya. Utamane simbah simbah lan bapak ibu. Dheweke uga ora ngandhani sapa pamane, bibi, ponakan lan ponakane.

Wesley Fofana nulis foto iki - sedulur
Wesley Fofana nulis foto iki - "Sedulur."

Wesley Fofana Personal Life: 

Ana liyane sing diarani 'Rock' tinimbang striker sing frustasi lan domine ing duels Aerial. Ing njaba olahraga, dheweke nyerang wong-wong kanthi seneng lan eseman sing sampurna kanggo saben acara.

Uripe ora tanpa kesenengan sing ditindakake bintang bal-balan nalika preinan. Kajaba iku, tresnane Fofana kanggo njupuk foto cedhak kolam. Iki nuduhake manawa dheweke duwe prekara kanggo pesta kolam renang. Pungkasane, dheweke seneng main video game ing njero omah, lan kalebu kegiyatan liyane sing nggawe minat lan hobi.

Dheweke kudu trampil main game video.
Dheweke kudu trampil main game video.

Gaya Hidup Wesley Fofana:

Nerusake diskusi faktual babagan carane "rock" ngasilake lan ngentekake dhuwit, wong Prancis kasebut pancen ora bisa nglangi kekayaan. Sanajan regane Fofana isih ditinjau nalika nulis bio iki - bisa udakara udakara yuta kilogram. Kita ngerti manawa gaji taunan ing Saint Etienne ditambah karo dukungan lan sponsor bisa nggawe dheweke urip kanthi gaya mewah.

Nalika pindhah menyang Liga Premier, para penggemar mung bisa mbayangake pira penghasilane wis saya tambah. Apa wis tikel, tikel telu, utawa kaping papat? Apa Fofana isih mlaku-mlaku nganggo mobil mewah sing ditumpangi ing Prancis?

Uga, sepira regane omah / apartemen sing saiki dipanggoni ing Inggris dibandhingake omah sing sadurunge? Wektu bakal ngomong. Siji sing mesthi wae, Defender mesthi ngerti cara macak kanthi apik plus pilihan mobil sing paling apik.

Iku kulo larang yen takon sampeyan.
Iku kulo larang yen takon sampeyan.

Fakta babagan Wesley Fofana:

Kanggo ngrampungake nulis informatif iki ing crita lan biografi pemain bertahan, ing ngisor iki ana sejatine kasunyatan sing ora jelas babagan dheweke.

Fact #1 - Gaji Saint-Etienne sing Ala lan Pangentukan Saben Detik:

Nalika dheweke gabung karo klub kasebut ing 2015, Fofana entuk paling sithik £ 870 saben minggu. Ing Leicester, dheweke kudu entuk udakara 50,000 kilogram utawa luwih.

JENIS / JABATANPENGHASILAN DALAM EUROS (€)
Saben taun€ 1,041,600
Saben sasi€ 86.800
Saben Minggu€ 20,000
Saben dina€ 2,857
Saben Jam€ 119
Saben Menit€ 1.98
Saben Detik€ 0.03

Senajan, SoFifa (nalika nulis) menehi upah ing € 20K. Kanthi iki, kita luwih dhisik ngitung penghasilan saben detik (statistik Oktober 2020).

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Wesley FofanaBio, iki sing dheweke bathi…

€ 0

Fact #2 - Agama:

Kita kanthi yakin bisa nglaporake manawa Wesley Fofana percaya yen ana makhluk sing paling dhuwur. Kaya Amad Diallo (kanca liyane lan bal-balan saka Pantai Gading), dheweke nindakake agama Islam. Forfana nate njupuk tugas ing Instagram kanggo njaluk sedulur Muslim "EID Mubarak".

Apa sampeyan bisa nemokake dheweke ing antarane sedulur muslim?
Apa sampeyan bisa nemokake dheweke ing antarane sedulure Muslim?

Fact #3 - Rating FIFA 2020:

Ana sawetara prekara Fofana sing ora bangga nganggo bal-balan. Salah sijine yaiku rating FIFA sing saiki. Kertu kasebut duwe rating sakabehe 71 poin, rong poin ing ngisor iki Axel Tuanzebe.

Iki nggawe akeh wong kepengin ngerti kenapa Leicester berjuang keras kanggo menang. Mirip karo Ryan Brewster, kita yakin manawa pemain pertahanan kasebut bakal pura-pura ora ngakoni anane rating kasebut nganti 80 lan luwih dhuwur.

Rating kasebut ala banget, miskin banget lan ora menehi inspirasi.
Rating kasebut ala banget, miskin banget lan ora menehi inspirasi.

Fact #4 - Babagan julukane:

Julukan Fofana yaiku "rock". Media Prancis L'Equipe sing menehi dheweke pangerten babagan kemampuan luar biasa kanggo nolak tekanan, saengga oposisi ora bisa ngrampungake.

Cathetan End:

Matur nuwun kanggo maca babagan sing nyata nanging faktual babagan crita lan biografi Wesley Fofana. Tanpa mangu-mangu, Tandatangani kutha Leicester saka Bek St Etienne mesthi bakal lunas.

Muga-muga Bio Wesley Fofana iki menehi inspirasi kanggo sampeyan supaya adoh saka acara lan kahanan sing bisa nyebabake kesehatan mental lan rasa seneng. Fofana tuladha manawa kanthi ngrancang pindah saka Saint Etienne sawise para penggemar ora sopan marang dheweke lan kulawargane.

Saiki kita kudu muji wong tuwa lan kulawarga Wesley Fofana amarga nyengkuyung dheweke nggawe keputusan sing tepat kanggo kesejahteraan lan rasa seneng kolektif. Ing lifebogger, kita seneng lan bangga menehi crita bocah lan kasunyatan biografi bintang bal-balan kanthi cara sing paling apik, adil lan seimbang.

Apa sampeyan wis ndeleng apa-apa sing ora cocog ing panulisan iki? Mangga tinggalake komentar ing ngisor iki utawa hubungi kita. Yen ora, critakake apa sing sampeyan pikirake babagan pemain bal-balan ing bagean komentar.

Wiki:

Jeneng lengkapWesley Fofana
Nickname"Rock"
Tanggal LahirTanggal 17 Desember 2000
Panggonan BirthKutha Marseille ing Prancis
Posisi PlayBek
ParentsN / A
vokalN / A
gendakanN / A
anakN / A
HobiLiburan, renang lan dolanan video game.
dinghy inflatableSagittarius
Net WorthN / A
Salary£ 45,240
Dhuwur6 Kaki, 3 inci

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar