Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold

0
466
Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo BarcaForum lan TheMadridIsta
Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo BarcaForum lan TheMadridIsta

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "Messi Jepang"Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo Kita lan Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan crita lengkap babagan acara-acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Kisah Kanak-kanak Takefusa Kobo- Analisis kanggo Tanggal
Kisah Kanak-kanak Takefusa Kobo- Analisis kanggo Tanggal. Kredit menyang Peminat Real Real Madrid

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti manawa dheweke diberkahi karo sikil kiwa sing apik, kendhali sing cedhak banget lan mripat kanggo tujuan, alasan dheweke diarani 'Messi Jepang'. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Takefusa Kubo sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Takefusa Kubo lair ing dina 4 tanggal 10 Juni, 4 Juni 2001 marang wong tuwané; Ramane, Takefumi Kubo lan ibune ing kutha industri Kawasaki, Jepang.

Takefusa Kubo karo bapake
Takefusa Kubo karo bapake. Kredit menyang WorldSportsHolic

Takefusa Kobo nyambut gawe ing latar mburi kulawarga kelas menengah. Kulawarga kasebut asale saka Kawasaki, sawijining kutha Jepang sing misuwur kanthi olahraga baseball, atletik lapangan, bal-balan, fasilitas Tertutup, bal-balan lan balapan jaran.

Asal Kulawarga Takefusa Kobo
Asal Kulawarga Takefusa Kobo

Laporan saka domain umum nuduhake yen Takefusa tuwuh dadi anak tunggal marang wong tuwane, ora duwe sedulur (sedulur).

Tumbak karo bapake sing seneng olahraga lan manggon ing kutha sing seneng bal-balan nggawe kecenderungan alami kanggo dheweke seneng karo game sing ayu. Wiwitane, dheweke ngerti awake dhewe kanthi kepenak karo kemampuan kontrol kapal kasebut ing bal kasebut.

Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Sanajan nduwe kulawargane mbesuk bocah-bocah kanthi nduwe pendidikan lan golek proyek olahraga ing Jepang, wong tuwa Takefusa Kobo negesake anake ora gelem kompromi pendidikan bal-balan.

Ing yuswa pitung taun, Takefusa Kubo miwiti main bal-balan kanggo FC Persimmon, akademi lokal sing ana ing kutha asal Kawasaki.
Pagelaran kasebut ndeleng dheweke dikarepake dening para akademi liyane ing wilayah kasebut, amarga bisa pindhah menyang Tokyo Verdi ing 2008 lan Kawasaki Frontale ing 2010. Ing wektu iki, dheweke wiwit ngalamun bal-balan akademi Eropa.

Nalika semana, guru ing akademi dheweke ngerti Takefusa Kobo ditakdirake kanggo prekara sing hebat amarga dheweke nonton dheweke duwe katrampilan ora kaya pemain bal-balan bocah liyane. Dadi, nalika dheweke nulis telpon kanggo njajal nyoba karo klub Jepang ndhuwur sing ana gandhengane karo FC Barcelona, ​​kebanggaan dheweke ora ngerti wates.

Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Awal Karir Urip ing Eropa

Gagasan Takefusa kanggo game kasebut weruh dheweke ngliwati tes akademi lan gabung tim francais sepak bola Jepang Jepang ing Jepang. Dheweke njaga gaya lakon minangka pemain sing bisa mindhah mungsuh kepungkur kaya ora nate ana.

Ing wulan Agustus 2009, Takefusa Kobo dianugerahi MVP kanggo kompetisi sing melu umur wolung taun.

Takefusa Kubo - Taun Karir Awal karo Akademi Franchise FC Barcelona
Takefusa Kubo - Taun Karir Awal karo Akademi Franchise FC Barcelona

Dheweke ora mandheg tekan kana wae. Setahun kepungkur, ing April 2010, dheweke uga dipilih dadi merit minangka anggota tim Sekolah Barcelona Barcelona kanggo melu ing Piala Rusas Sodexo sing dianakake ing Belgia.

Ngerti pora? Takefusa Kobo dianugerahi MVP liyane ing turnamen iki sanajan tim sing kaping telu. Akeh sing ndeleng iki minangka tandha tandha yen dheweke bakal adoh.

Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Akademi pemuda sing misuwur ing Barcelona, ​​La Masia nyathet prestasi sing ana ing Jepang. Ing Agustus 2011, akademi kasebut ngajak dheweke menyang Eropa kanggo nyoba sing uji coba babagan warna kloter. Sawise ditampa, dheweke ngidini dheweke miwiti Barca Alevin C (U11).

Ngerti pora?… Sajrone full full season (2012 – 13), Takefusa minangka gol utama ing liga junior kanthi tujuan 74 mung game 30 (o ya, sampeyan pancen bener!). Temokake ing ngisor seksi bukti video babagan kinerja ing ngendi dheweke nimbling liwat macem-macem mungsuh. Kredit menyang AirFutbol.

Sawise nonton video kasebut, Kita yakin sampeyan wis setuju yen gampang ngapa Takefusa Kobo wis dijenengi 'Messi Jepang'. Selehake komentar sawise maca artikel iki kanggo nyritakake babagan pikirane.

Ing musim 2014 – 15, Takefusa Kobo dipromosikake menyang Barca Infantil A (U14). Ing wektu iki, dheweke drive lan tekad dadi aset sing paling berharga. Gaya main Takefusa kayane keindahan Rolls Royce sing dicampur karo mesin Mustang. Kabeh wong weruh dheweke duwe Lionel Messi kawicaksanan ndadekake bal kasebut ditutup kanthi rapet utawa ditutup menyang sikile. Siji bab sing disenengi Takefusa Kobo yaiku njupuk pemain sing luwih tuwa tinimbang dheweke.

Takefusa Kubo- Dalan Crita
Takefusa Kubo- Dalan Crita. Kredit kanggo AquaVista

Kuciwane:

Ing taun 2015, Barcelona ngalami mikroskop saka FIFA sawise nglanggar peraturan nalika menehi tandha pemain menyang tim pemuda kasebut.

Kanggo Takefusa, dalan menyang tim pertama njupuk corak dramatis sing nyeri nalika akademi FC Barcelona diwenehi larangan transfer FIFA kanggo apa sing diarani irregularities transfer. Klub kasebut dilarang menehi tandha Takafusa Kobo, mula menehi dhawuhe resmi Barca supaya dheweke metu saka klub kasebut.

Wiwitane, Kubo ngenteni sawetara wulan pungkasan ing Spanyol ora main bal-balan sing nyebabake dheweke ngalami depresi. Sawise cukup saka iki, dheweke mutusake ninggalake klub kasebut bali menyang negara asal Jepang. Nalika ing Jepang, Kobo nduwe tim pemuda seger karo tim Pemuda Tokyo Tokyo.

Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Takefusa Kobo sanajan ing Jepang isih ditemtokake supaya bisa bali ing profil ing Eropa, ing wektu iki, NATE karo FC Barcelona sing kuciwa marang dheweke. Nalika ing FC Toyko, bakat sing nggumunake entuk pangkat menyang skuad senior klub, minangka wayahe bangga kanggo wong tuwane.

Takefusa Kobo Munggah menyang Fame Story ing FC Tokyo
Takefusa Kobo Munggah menyang Fame Story ing FC Tokyo

Nalika ing liga Jepang main bal-balan senior, Takefusa wiwit ngrusak cathetan. Ngerti pora?… Dheweke dadi Pemain pemain paling enom lan gol paling enom ing Sejarah J-League. Bagean iki nandhani rawuh ing panggung bal-balan profesional.

Perjalanan Paling Terakhir Ke Eropa:

Prestasi Takefusa Kobo ndeleng dheweke teka ing radar Manchester City, Bayern Munich lan Paris Saint-Germain sing pengin dheweke matur nuwun karo sikil kiwa sing apik, kontrol cedhak sing luar biasa lan mripat kanggo entuk target. Wiwitane, kesepakatan wis dilaporake supaya bisa bali kanthi aman menyang FC Barçelona sing ing wektu kasebut wiwit njaluk sujud.

Ngerti pora?… Takefusa nolak bali menyang FC Barcelona kanthi milih pamindhahan, saingan Real Madrid. Kanggo nggosok uyah menyang tatu, Takafusa Kobo rego Real Madrid mung £ 1.78m kanggo mlebu saka FC Tokyo.

Takefusa gabung ing Real Madrid
Takefusa gabung ing Real Madrid

Takefusa Kobo kaya nalika nulis wis siyap mbuktekake kanggo jagad iki minangka janji paling apik sabanjure bal-balan Jepang sawise legenda negara kasebut Hidetoshi Nakata. Saiki liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi mundhak misuwur lan gabung karo Real Madrid, akeh penggemar wis takon; Sapa pacar utawa Take Wapa Takefusa Kobo?.

Sapa pacar Takefusa Kobos
Sapa pacar Takefusa Kobo? - Kredit kanggo pasar transfer

Kaya nalika ditulis, romantis sing bisa didhelikake saka Takefusa yaiku sing bisa lolos saka panliten mripat umum amarga urip cidra kasebut pribadi lan bisa uga bebas drama. Katon Takefusa luwih milih fokus ing karir lan ngupayakake supaya ora nemoni kawiwitane. Kasunyatan iki nggawe angel kanggo para blogger ngerti Takefusa Kobo tresna babagan urip lan sejarah pacaran.

Nanging, amarga umuré isih enom lan dipikolehi karo klub paling gedhe ing donya sing ora disenengi karo bocah enom sing ora bisa ngematake, bisa uga yen Takefusa bisa dadi siji lan bisa uga ora dadi pacar. Sanajan kita ndeleng wong nom-noman wiwit umur, mula, kita malah bisa ngira manawa dheweke bisa duwe pacar nanging luwih milih ora umum.

Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadi Takefusa bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan pribadine adoh saka playune.

Ora adoh saka adegan bal-balan, Takefusa minangka calculative, lembut, tresno, inspirasi, ora mboseni lan nduweni kemampuan kanggo ngganti lan sinau kanthi cepet kanggo ngganti lingkungan lan budaya.

Fakta Life Life Takefusa Kubo
Fakta Life Life Takefusa Kubo. Kredit menyang BeSoccer
Takefusa Kobo tansah gumun karo jagad iki. Dheweke banget penasaran, kanthi perasaan sing terus-terusan manawa ora butuh wektu sing cukup kanggo dheweke mbenerake penggemar Madrid apa apik.
Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Takefusa banget sosial lan seneng nginep wektu karo kanca lan kulawarga, utamane para anggota luwih enom. Kulawarga pancen penting banget lan nglampahi wektu mbangun ikatan emosional sing kuwat karo dheweke.

Kulawarga Kulawarga Takefusa Kubo
Kulawarga Kulawarga Takefusa Kubo
Nalika media ngrebut rincian bapake, sithik informasi sing ana babagan ibune. Mesthine ibu Takefusa Kubo duwe nggawe kesadaran supaya ora njaluk ngenali masarakat.
Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Milih antarane kepraktisan lan kesenengan saiki ora dadi pilihan sing angel kanggo Takefusa.

Sanajan dheweke percaya yen golek dhuwit ing bal-balan iku tumindak ala. Takefusa nduwe dhasar sing kuwat babagan cara njaga keuangane ing mriksa lan diatur. Kaya nalika nulis, dheweke ora urip kanthi gaya sing gampang digambar kanthi nggunakake mobil sing larang ing ngisor iki.

Fakta Gaya Hidup Takefusa Kobo
Fakta Gaya Hidup Takefusa Kobo. Kredit Kanggo Gol.
Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Taun TakeFusa lair: Acara ing ngisor iki kedadeyan;

  • Ing taun kasebut, saben tanggal 11, 2001, sing diarani 9 / 11 serangan kedadeyan. Sembilan puluh pembajak bebarengan njupuk kontrol papat pesawat komersial domestik AS nabrak loro pesawat menyang World Trade Center ing Manhattan, New York City.
  • Taun 2001 dikenal minangka "Musim musim Hiu Hiu". Ing taun kasebut sing nyathet cacat paling gedhe saka serangan nyuda.
  • Ing taun 2001, Perusahaan Farmasi ing saindenging jagad sarujuk kanggo adol obat Aids kanthi rega larang ing Afrika, diskon nganti 90% kanggo mbantu nglawan penyakit agawe.
  • Ing 26 tanggal 10 Januari ing taun kasebut, gempa liar sing ukurane 7.9 ing skala Richer nyerang Gujarat saka India, sing mateni wong 20,000 lan cilaka nganti 167,000.
Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo ditambah Fakta Biografi Untold - Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi, Langganan kanggo kita youtube Channel lan klik Ikon Bell kanggo Notifikasi.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Takefusa Kobo lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene