Kisah Kanak-kanak Sergio Reguilon Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Sergio Reguilon Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Sergio Reguilon kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwa, Net Worth, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Kanthi istilah sing jelas, kita menehi garis besar kasunyatan sing nuduhake kedadeyan penting ing Memoir of the Left-Back sing diwiwiti wiwit wiwitan, nalika dheweke dadi populer. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki kalebu galeri diwasa nganti diwasa - ringkesan Bio Sergio Reguilon sing sampurna.

Crita urip Sergio Reguilon
Crita Urip saka pemain bal-balan Spanyol.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke dadi pemain kiwa paling apik ing LaLiga (musim 2019/2020), utamane sawise mantra utang luar biasa ing Sevilla. Nanging, ora akeh penggemar sing maca versi lengkap Sejarah Life Sergio Reguilon sing menarik. Saiki tanpa mikir maneh, ayo wiwiti crita wiwit cilik.

Sergio Reguiling Crita Anak:

Kanggo pamula Biografi, Kiri Ngiwa duwe julukan "Regui". Sergio Reguilón Rodríguez lair tanggal 16 Desember 1996 saka wong tuwane Pak lan Ibu Ildefonso ing kutha Madrid, Spanyol. Pemain bal-balan kasebut lair ing kulawargane minangka putra nomer loro, sawise sadulur (Deigo).

Sergio Reguilon Akeh taun:

"Regui" enom seneng taun-taun awal ing Madrid, ibukutha lan kutha Spanyol sing paling padhet. Minangka bocah lanang, dheweke entuk julukan masa kanak-kanak "Ardilla" sing jarake minangka Bajing. Sesuai karo julukane, Reguilon cilik duwe prekara kanggo munggah lampu, wit lan apa wae sing "bisa munggah".

Asal Usul Kulawarga Sergio Reguilon:

Sanajan lair ing Madrid, Left-Back ora duwe garis keturunan saka ibukota Spanyol. Sawise diteliti kanthi tliti, kita ngerti manawa wong tuwa Sergio Reguilion duwe kulawarga saka Zamora. Kutha Spanyol sing digambar ing ngisor iki yaiku 130 mil utawa 210 km saka Madrid.

Kulawarga Sergio Reguilon kalebu ROOT Zamorian.
Kulawarga Sergio Reguilon asale saka ROOT Zamorian ..

Kaya sing diandharake Wikipedia, wong Spanyol iku siji-sijine pemain bal-balan sing misuwur kanthi keturunane kaiket ing kutha cilik kasebut.

Latar Belakang Kulawarga Sergio Reguilon:

"Regui" nalika dijuluki nalika isih bocah, yaiku bocah sing seneng seneng kenangan nalika isih cilik lan urip kluwarga. Sejatine, pemain pertahanan kasebut dudu produk saka omah sing rusak lan pilihan tuwane kanggo ngasuh dheweke ing Madrid mbuktekake kasunyatan manawa keluargane - warga kelas menengah paling ala. Mula, wong tuwa Sergio Reguilon bisa uga kalebu jinis sing bisa mbutuhake putra-putra kabutuhan dhasar nalika isih enom.

Kepiye Sepak Bola Karir diwiwiti kanggo Sergio Reguilon:

Crita babagan langkah pertama bocah cilik ing bal-balan ora beda karo bocah sing duwe impen main olahraga dadi profesional. Dheweke dadi pendhukung Real Madrid nalika isih bocah lan wiwit main kanggo klub bal-balan lokal CF Collado Villalba nalika umure 5 taun.

Dheweke miwiti karir ing bal-balan karo Collado Villalba
Dheweke miwiti karir ing bal-balan karo Collado Villalba -AS.

Taun Awal ing Sepak Bola Karir:

Nalika ing Villalba, Sergio Reguilon sinau ngikat tali sepatu ing sandhangan dhasar olahraga liyane. Dheweke cilik nanging precociously kuwat. Kajaba iku, Reguilon duwe kekuwatan lan teknik sing asing karo klompok umure.

Ing pungkasan musim 2005/2006, Reguilon kalebu talenta sing dadi anggota akademi Real Madrid. Villalba nyerah lan dheweke nggunakake pirang-pirang taun ing pembangunan kanthi pangkat klub kasebut.

Sergio Reguilon Biografi - Crita Menuju:

Wulan pirang-pirang wulan sawise ulang taune 18 taun, pemain pertahanan sing cepet banget menyang UD Logrones (klub Segunda Divisi B) kanthi tujuan supaya bisa luwih akeh wektu main. Sedhih, dheweke asring lungguh ing bangku.

Asile, dheweke bali menyang Real lan wiwit main kanggo cadangan Los Blancos (ing divisi katelu). Reguilon maneh menyang Logus UD Ing musim sabanjure lan dadi salah sawijining XI biasa. Tujuane kanggo kampanye yaiku 8 kanthi sawetara pitulung.

Sergio Reguilon Sukses Crita:

Bali menyang klub induke, "Regui" diparingi kesempatan main dening mantan pelatih Santiago Solari, nambah 30 penampilan lan dadi kapten tim B kaping 11. Ora suwe sadurunge dikirim utangan menyang Sevilla, ing endi sumbangane nyengkuyung klub nambah piala Liga Eropa UEFA 2019-20.

Apa maneh, pagelarane ing kampanye nggawe dheweke entuk swara kaya Balik paling apik ing La Liga. Maju banget kanggo wektu nulis Bio iki, Sergio Reguilon seneng Eric Garcia, digoleki dening tim utama. Dheweke wis misuwur lan ditinggalake Real kanggo ngerti rencana dheweke ing mbesuk. Kaya Ferran Torres, dheweke bisa uga melu ing tim peringkat paling cepet. Liyane, kaya sing dicritakake ing Reguilon, saiki wis dadi sejarah.

Babagan Pacar Sergio Reguilon:

Supaya ora tresna marang apa sing ditindakake ing sisih ndhuwur, sisih kiwa seneng karo kanca wanita tartamtu. Dheweke Pacar Sergio Reguilon Marta Diaz. Wanita kasebut minangka YouTuber lan sing apik banget.

Temokake pacar ayu Sergio Reguilon
Temokake pacar sing apik banget Sergio Reguilon.

Nggoleki tulisan ing sisih kiwa Instagram, kabukten dheweke plancongan karo pacare menyang Dubai wulan Agustus. Buktine, dheweke duwe ikatan sing kuat lan bisa uga dadi bebrayan.

Urip Kulawarga Sergio Reguilon:

Kulawarga minangka pilar dukungan sisih kiwa. Dheweke ngurmati dheweke lan duwe kepentingan paling apik. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan Wong Tuwane Sergio Reguilon. Uga, kasunyatan babagan sedulur lan sedulure bakal dicethakake kanggo mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke.

Babagan Bapake Sergio Reguilon:

Bapak sing hebat ngasilake pemain bal-balan sing sukses lan Ildefonso ora kalebu liyane. Bapake Reguilon dadi instruksi kanggo munggah bal-balan karir. Dheweke minangka jinis sing ora nate minat karo perkembangan urip profesional putrane. Bek kasebut tresna banget marang dheweke lan nate njupuk Instagram kanggo ngrayakake bapake nalika hajatan dina bapak.

Foto kanak-kanak Sergio Reguillion karo bapake sing ndhukung
Foto bocah cilik Sergio Reguilon karo bapake sing ndhukung. 

Babagan Ibu Sergio Reguilon:

Kaya bojone, Bu Ildefonso uga asale saka Zamoran nalika dikonfirmasi Wikipedia. Sanajan ora akeh dokumentasi babagan ibune Sergio Reguilon, nanging kita yakin manawa dheweke ndhukung kanthi cara ibu dhewe.

Babagan Sedulur Sergio Reguilon:

"Regui" duwe sedulur lan jenenge Diego. Sedulur sing katon ing ngisor iki, luwih gedhe lan katon luwih tuwa tinimbang jenius bal-balan. Uga, katon Diego Reguilon ora milih garis pro dadi pro kaya adhine.

Ora diraguhi, Sergio Reguilon minangka pencari nafkah kulawargane. Luwih-luwih, Diego kudu bangga karo apa sing dadi adikne.

Urip Pribadi Sergio Reguilon:

Kemampuan minangka tembung sing nyusun katrangan sing paling apik kanggo para pemain bal-balan. Dheweke dadi kanca kanggo akeh wong sing ana gandhengane karo dheweke amarga kerja keras, andhap asor lan kemampuane kanggo sesambungan karo wong ing njaba lan ing njaba lapangan. Nalika jenius bal-balan ora latihan utawa nyetop striker, bisa ditemokake plancongan, main game video, nonton film ing antarane minat lan hobi liyane.

Worth lan Gaya Hidup Bersih Sergio Reguilon:

Spaniard cukup anyar ing bal-balan paling dhuwur. Iki nggawe nuntut banget mbayangake kekayaane kaya para pemain bal-balan liyane. Kanthi tembung liyane, angka sing menehi refleksi bathi Sergio Reguilon ing taun 2020 lumayan murah. Kanggo ngerteni luwih becik, kita luwih dhisik kudu nganalisis babagan gaji gaji Sevilla.

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Pounds (£)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun€ 2,064,000£ 1,853,616$ 2,439,863
Saben sasi€ 172,000£ 154,468$ 203,323
Saben Minggu€ 39,631£ 35,592$ 46,949
Saben dina€ 5,661£ 5,085$ 6,693
Saben Jam€ 235.9£ 211.9$ 279
Saben Menit€ 3.9£ 3.5$ 4.6
Saben Detik€ 0.06£ 0.05$ 0.08

Yen dideleng karo analisis lan info saka sumber sing terkenal, kita bisa ujar manawa Sergio Reguilon regane mung 2.5 Yuta Euro lan sumber kekayaane yaiku Gaji lan Upah. Endorsemen lan Sponsor minangka sumber kekayaan liyane sing mbantu dheweke njaga gaya urip mewah kanthi nyopir mobil eksotis lan manggon ing omah utawa apartemen gedhe.

Fakta Sergio Reguilon:

Kanggo mbungkus Bio kiwa kita, iki ana sejatine kasunyatan utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Fact #1 - Gaji gegayutan karo Rata-rata Warga Spanyol:

Apa sampeyan ngerti?… Butuh wong Spanyol rata-rata 6 taun lan 1 wulan kanggo entuk 172,000 euro, yaiku gaji saben wulan Sergio Ruguilon karo Sevilla FC. Temokake ing ngisor iki, bathi saben detik.

Iki apa Sergio Reguilon wis entuk dhuwit wiwit wiwit ndeleng kaca iki.

€ 0

Fact #2 - Gamer Pro:

miturut Kondhang-ulang tahun, Sergio Reguilon ora mung pemain bal-balan, nanging uga pemain game pro. Udakara Mei 2019, Kiri Ngiwa mlebu karo skuad Tim Heretics eSports sing dununge ing Spanyol. Tim kasebut nampilake pemain game terkenal kayata Goorgo lan TheGrefg.

Fact #3 - Dina Paling Kabegjan sajrone Urip Remaja:

Sergio Reguilon njupuk foto karo Gareth Bale ing taun 2014, sawijining dina dheweke ngumumake paling bahagia nalika remaja. Delengen sepira umure cilik lan umure ganti sawetara taun nalika duo kasebut njupuk foto liyane.

Fact #4 Agama Sergio Reguilon:

Agama kiwa kiwa isih kena debat nalika nulis. Nanging, dheweke tau ndeleng foto ing cedhak masjid nalika preinan ing Dubai. Deleng foto ing ngisor iki.
Sergio Reguilon ing mesjid Sheik Zayed
Sergio Reguilon ing mesjid Sheik Zayed.

Fact #5 Peringkat FIFA:

Kaya kanca pertahanan, Achraf Hakimi, Sergio Reguilon duwe prospek gedhe ing FIFA. Rating FIFA 2020 ing sisih kiwa mburi yaiku 80 poin kanthi potensial 87 poin. Penggemar percaya yen dheweke luwih pantes menehi rating tinimbang Luke Shaw sing Man United pengin dheweke ganti kaya sing diamati ing gosip transfer 2020/2021.
Ratinge adil, nanging bisa luwih apik
Ratinge adil, nanging bisa luwih apik.

Fact #6 Katresnan kanggo Petugas Pemadam Kebakaran:

Sergio Reguilon mesthi dadi petugas pemadam kebakaran yen ora duwe niat dadi pemain bal profesional. Dheweke seneng karo layanan kasebut lan ndeleng petugas pemadam kebakaran minangka pahlawan super. Matur suwun amarga dheweke sukses main bal-balan. Kita ora bisa mbayangake ndeleng dheweke nganggo pakaian pemadam kebakaran.

wiki

Ana ing kene, ringkesan profil Sergio Reguilon.

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng lengkapSergio Reguilón Rodríguez
Nickname"Regui"
Tanggal Lahir16th Desember 1996
Panggonan BirthMadrid ing Spanyol
Posisi PlayKiwa kiwa
ParentsIldefonso (bapak)
vokalDiego (sadulur)
gendakanMarta Diaz
dinghy inflatableSagittarius
Hobiplancongan, dolanan video game, nonton film
Net Worth2.5 Yuta Euros
Dhuwur5 kaki 10 inci.
KabangsanSpanyol

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca Bio Sergio Reguilon sing jero. Muga-muga bisa nggawe sampeyan yakin manawa konsistensi kudu entuk target. Kaya sing kacathet ing Memoir kita, Reguilon ora bakal kelangan wujud, mula kepengin dadi pemain bal-balan nalika isih cilik.
Ing Lifebogger, kita njaga konsistensi minangka tembung kunci kanggo nyritakake crita bal-balan kaya Sergio. Mungkasi komentar ing ngisor iki babagan pemahaman Sepak Bola Spanyol.
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar