Kisah Kanak-kanak Matheus Pereira Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Matheus Pereira Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Matheus Pereira kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Urip Kulawarga, Nilai Bersih, Garwa lan Gaya Hidup.

Sacara sederhana, kita nyritakake kedadeyan penting ing umur gelandang penyerang wiwit cilik mula nalika dadi kondhang.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan lan kemampuan teknis sing apik. Nanging, mung sawetara penggemar sing wis maca crita urip Matheus Pereira sing inspiratif. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Matheus Pereira:

Kanggo pamula bio, celukane yaiku Perry. Matheus Felipe Costa Pereira lair tanggal 5 Mei 1996 ing kutha Belo Horizonte ing Brasil. Dheweke lair saka ibune, Viviana lan bapakne, Alexandre.

Origins Kulawarga Matheus Pereira:

Gelandang sing nyerang yaiku warga Brasil sing apik banget. Asil paneliten sing ditindakake kanggo nemtokake etnisitas Pereira bisa uga duwe etnisitas Portugis. Klompok etnis kasebut dominasi ing sebagian besar wilayah Brasil.

Dheweke paling kamungkinan saka wilayah Portugis ing Brasil.
Dheweke paling kamungkinan saka wilayah Portugis ing Brasil. Gambar: IG & Pinterest.

Taun-taun tuwuh Matheus Pereira:

Sanajan pemain sayap lair ing Brasil, nanging ing Portugal dheweke diwasa. Kulawargane pindhah menyang negara Eropa pirang-pirang taun kepungkur nalika Brasil ngalami kacilakan finansial.
Nanging, Pereira duwe kenangan apik babagan Brasil. Salah sijine tresna banget karo bal-balan minangka pasien ing rumah sakit. Dheweke ngandhani WBA:

"Nalika aku bocah cilik, aku nuli nemoni PNEUMONIA lan kudu ngenteni wektu ing rumah sakit. BAPAKKU INGIN KANGGO NGEWETKE AKU, mula dheweke nggawa bal-balan sikil. IKI WIWIS NYadari yen aku nduwe karep sing gedhe banget kanggo olahraga kasebut. SATU HARI, KAMU MAUT ING CORIDOR HOSPITAL Nalika aku nembak jendhela sing meh bubar. KANGGO LAMPUNG HOSPITAL KANGGO US. ”

Banjur, Pereira ngeling-eling main bal-balan ing lurung-lurung Belo Horizonte karo bocah-bocah sing nggunakake sepatune utawa sandal kanggo nggawe gawang.

Latar Belakang Kulawarga Matheus Pereira:

"Perry" uga kelingan urip ing omah sing nyenengake ing Brasil. Bapake duwe tugas apik minangka salesman mobil nalika ibune dadi ibu rumah tangga. Singkat, kulawarga urip kanthi nyaman lan ngupayakake njaga status sawise migrasi kasebut.

Kepiye Sepak Bola Karir diwiwiti kanggo Matheus Pereira:

Sawise tekan Portugal, wong tuwane pemain sayap kasebut nggawe omah anyar cedhak Lisbon. Sawise iku, ibune Pereira bali menyang Brasil kanggo nggawa dheweke lan sedulur papat menyang negara Eropa.

Ora suwe sadurunge bocah umur 12 taun mau wiwit main bal-balan ing Trafaria, sawijining klub cedhak Lisbon. Apa sampeyan ngerti yen ing Trafaria Pereira entuk rekomendasi kanggo gabung karo sistem pemuda Sporting CP?

Gambar gelandang langka nalika main bal-balan.
Gambar gelandang langka nalika main bal-balan. Foto: IG

Matheus Pereira Taun Awal ing Sepak Bola Karir:

Nalika ing Sporting CP, prodigy bal-balan kasebut terus maju kanthi apik nganti dheweke debut kanggo tim pertama ing Musim 2015-2016. Ing umur 19 taun, Pereira adoh saka main wektu biasa karo klub bocah-bocah. Mula, pihak Portugis nyilihi dheweke menyang telung klub kanggo nggayuh aksi tim pertama.

Biografi Matheus Pereira - Crita Dalan:

Gelandang sing lagi nyerang pisanan dikirim kanthi utang menyang GD Chaves. Dheweke duwe mantra sing apik banget karo klub Primeira Liga, nyetak pitung gol liga ing wolung penampilan kanggo mbantu dheweke ngrampungake ing posisi kaping enem.

Dheweke seneng banget main ing GD Chaves.
Dheweke seneng banget main ing GD Chaves. Foto: Instagram.

Nanging, mantra utang Pereira sabanjure menyang FC Nürnberg minangka campuran kemenangan lan tragedi. Dheweke entuk pangakuan individu sing nyakup nominasi kanggo Bundesliga Rookie saka musim penghargaan. Sedih, usahane ora cukup amarga pihak Jerman ngalami degradasi kanthi ngrampungake pungkasan ing meja.

Biografi Matheus Pereira - Crita Meneng:

Nalika Pereira banjur dikirim utangan menyang West Bromwich Albion, dheweke ngerti yen wektu kanggo mungkasi transfer utang wis cedhak. Asile, dheweke kerja keras kanggo nggawe awake ing tim Inggris lan mbantu klub kasebut entuk promosi menyang Liga Premier.

Cara lan popularitas sing apik nggawe dheweke menang dadi Pemain Dhukungan kanggo Musim Penghargaan. Mula, Throstles ora butuh wektu suwe kanggo nyebabake klausa tuku sing nyumurupi Pereira diumumake dadi pemain Albion ing wulan Agustus 2020. Liyane, kaya sing dicritakake, yaiku sejarah.

Sapa Garwane Matheus Pereira?

Wong umur 24 taun (ing wulan September 2020) wis seneng bebrayan. Jeneng garwane Matheus Pereira yaiku Thalyta. Dheweke ketemu 5 taun kepungkur lan ora bisa dipisahake wiwit saiki. Thalyta ora mung garwane Matheus Pereira nanging kanca sing paling apik!

Matheus Pereira karo garwane Thalyta
Matheus Pereira karo garwane Thalyta. Gambar: IG.

Dheweke mesthekake yen dheweke duwe istirahat sing apik lan ngrampungake urusan bisnis. Apa maneh, dheweke melu dolanan. Pemain sayap kasebut nganggep awake dhewe begja yen wis nemokake. Dheweke isih enom lan durung duwe anak.

Urip Kulawarga Matheus Pereira:

Ora ana cara sing bisa kita gunakake kanthi praktis babagan crita urip pemain sayap kasebut tanpa nyebutake kulawargane. Kita nyritakake babagan wong tuwa lan sedulur Matheus Pereira. Uga, kita bakal menehi katrangan babagan sedulur lan sedulure kanggo mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke.

Liyane babagan bapakne Matheus Pereira:

Bapake pemain sayap yaiku Alexandre. Sadurunge, kita ujar manawa dheweke dadi salesman mobil ing Brasil. Dheweke uga penggemar bal-balan sing ndhukung klub ing Belo Horizonte - Atletico Mineiro sadurunge migrasi menyang Portugal.

Matheus Pereira karo bapake Alexandre
Matheus Pereira karo bapake Alexandre: Foto: IG

Sawise manggon ing Portugal, Alexandre wiwit adol TV kabel kanggo Sky kanggo ngasuh keluargane. Bapak dhukungan sing asring melu game Pereira, ora adoh apa jarake, bangga bisa dadi putrane.

Babagan ibune Matheus Pereira:

Viviana minangka ibune gelandang sing nyerang. Dheweke dadi tukang omah ing Brasil, nanging njupuk Lowongan Kerja dadi tukang ngresiki kanggo nambah penghasilan kulawarga nalika pindhah menyang Portugal.

Matheus Pereira karo ibune Viviana.
Matheus Pereira karo ibune, Viviana. Kredit: IG.

Babagan sedulur lan sedulur Matheus Pereira:

Pemain sayap kasebut duwe 4 sedulur sing durung bisa dicethakaké. Salah sawijining simbah - Urbano Bonifacio da Costa minangka wong kit lan tukang pijet ing klub Atletico Mineiro ing Belo Horizonte, Brasil.

Matheus Pereira karo bapakne lan anggota kulawarga sing ora dingerteni.
Matheus Pereira karo bapakne lan anggota kulawarga sing ora dingerteni. Kredit: IG.

Ora ana cathetan nenek-nenek bal-balan kasebut. Kajaba, paman, lik, sedulur lan ponakane durung dingerteni. Dheweke pancen duwe sepupu sing diarani Davy lan asring ngunggah gambar dheweke ing gram.

Matheus Pereira karo seduluré Davy.
Matheus Pereira karo seduluré Davy. Kredit: Gram.

Urip Pribadi Matheus Pereira:

Ayo ngobrol babagan urip Perry sing adoh saka bal-balan. Ana telung perkara sing netepake persona ing njaba olahraga. Dheweke kalebu andhap asor, kekarepan sinau lan keterbukaan ngumumake kasunyatan babagan urip pribadi lan pribadi.

Rutin saben dinane kalebu kerja, istirahat, mangan, turu. Ing njaba rutinitas kasebut, Pereira seneng lelungan, nongkrong karo kulawarga lan kanca uga santai ing awak alami.

Gaya urip Matheus Pereira:

Pemain bal-balan dadi olahraga kanggo semangat uga dhuwit sing ngasilake. Ing taun 2020 dheweke mlebu kontrak karo West Brom Albion sing bakal entuk gaji tahunan £ 312,000. Mula, regane bisa diprakirake ngunggahake kenaikan meteor saka £ 18,620 nganti atusan pon ing taun-taun sabanjure.

Perry uga duwe penghasilan saka sponsor lan dukungan kanggo dheweke. Nanging, dudu watake kanggo pamer kekayaan sing saya cepet. Mula, arang banget ndeleng gambar dheweke sing lagi posing ing sandhinge mobil eksotis utawa nikmati kenyamanan omah mewah.

Fakta babagan Matheus Pereira:

Kanggo ngrampungake bio sayap iki, ing ngisor iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora Bias babagan dheweke.

Kasunyatan # 1 - Pungkasan Gaji Matheus Pereira lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANPENGHASILAN ING JENIS (£)
Saben taun£ 312,000
Saben sasi£ 26,000
Saben Minggu£ 5,991
Saben dina£ 856
Saben Jam£ 36
Saben Menit£ 0.6
Saben Detik£ 0.1

Iki apa Matheus Pereira wis entuk dhuwit wiwit sampeyan wiwit ndeleng Bio.

£ 0

Kasunyatan # 2 - Agama:

Pereira minangka penganut agama Kristen. Nyatane, dheweke duwe hubungan sing kuat karo greja penginjil sing dikenal kanthi jeneng Igreja Evangelica Pentecostal. Nalika West Brom diangkat dadi liga utama, Pereira ngrayakake promosi kasebut kanthi kaos obah sing tulisane, "Aku kagungane Gusti Allah."

Fakta # 3 - Rating FIFA 2020:

Pemain bal-balan kasebut duwe rating sakabehe 76 poin kanthi potensial 86 poin. Bisa dingerteni manawa gelandang nyerang durung cukup suwe ing klub kanggo entuk peringkat dhuwur. Kontrak jangka panjang karo West Brom mesthi bakal mbantu dheweke ngatasi peringkat potensial saiki.

Dheweke duwe rating sing ora apik nanging sauntara.
Dheweke duwe rating sing ora apik nanging sauntara. Atribut: SoFIFA

Fakta # 4 - Tugas Internasional:

Kaget banget nalika nyathet manawa Pereira milih makili Portugal tinimbang Brasil, negara kelairan. Nerangake alasan sing dipilih, gelandang kasebut nyathet:

"Aku percaya EKENSI AKU BRAZILIAN Nanging ATIKU KARO PORTUGAL. WIS WIS ING NEGARA EUROPEA INGKANG KANGGO PIKIRING LINGKUNG NING ASLI. PORTUGAL NGGAMAKENE KANGGO dadi TEAM NASIONAL MEDIUM, Nanging SAIKI SAIKI IKU SATU PALING LUCU. KANGGO MAINKAN? SATatus SATUS. ”

WIKI

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng lengkapMatheus Felipe Costa Pereira
Tanggal LahirDina kaping 5 Mei 1996
Panggonan BirthKutha Belo Horizonte ing Brasil
Posisi PlayNyerang Midfielder / Winger
ParentsViviana (ibu), Alexandre (bapak).
vokalN / A
BojoneThalyta
anakN / A
dinghy inflatableTaurus
Hobiplancongan, nongkrong karo kulawarga lan kanca uga santai ing badan alami
Gaji Taunan£ 312,000
Net Worth£ 18,620
Dhuwur5 Kaki, 9 Inci

Cathetan End:

Matur nuwun kanggo maca panulisan iki ing biografi Matheus Pereira. Muga-muga sampeyan menehi inspirasi kanggo sampeyan percaya yen konsistensi bisa ngalahake kabeh, kaya Pereira njaga bentuk sing apik sanajan main ing tim sing asale saka ancaman FC Nürnberg.

Apa sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog ing artikel iki? Ayo ngerti ing bagean komentar.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar