Kisah Kanak-kanak Marcus Thuram ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Marcus Thuram ditambah Fakta Biografi Untold
Kisah Kanak-kanak Marcus Thuram ditambah Fakta Biografi Untold.

Paling Keri Dianyari

Biografi Kita menehi jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Marcus Thuram, Urip Awal, wong tuwa, Fakta Kulawarga / Urip, Pacar / Bojo, Urip pribadi lan Gaya urip. Iki minangka analisa lengkap babagan Life Life, wiwit wiwitan mula nalika dheweke misuwur.

Kisah Urip Marcus Thuram wiwit isih alit nganti saiki
Kisah Urip Marcus Thuram wiwit isih alit nganti saiki. 📷: Instagram lan Twitter

Ya, sampeyan lan aku ngerti dheweke minangka conto sing sampurna kanggo pemain bal-balan sing ngetut jejak bapake sing misuwur. Nanging, mung sawetara penggemar sing nimbang maca Crita Urip Marcus Thuram, sing cukup narik kawigaten. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Marcus Thuram:

Kanggo wiwitan, julukan minangka "Tikus", lan jeneng lengkap yaiku Marcus Lilian Thuram-Ulien. Dheweke lair tanggal 6 Agustus 1997 marang ibune, Sandra Thuram, lan bapake, Lilian Thuram, ing kutha Parma, Italia. Tiyang sepuh Marcus Thuram ndherek piyambakipun minangka anak nomer sepisanan kulawarga, lan nalika lair, dheweke jenenge sawise aktivis Jamaika 'Marcus Garvey'.

Pemain bal-balan nomer loro tuwuh tuwuh bebarengan karo seduluré sing umure limang taun luwih tuwa tinimbang lan sing jenenge Khéphren Thuram. Gambar ing ngisor iki, loro lanang Marcus lan Khephren mbuwang taun-taun ing Parma ing ngendi bapake main bal-balan karo tim kutha kasebut - Parma Calcio 1913.

Little Marcus Thuram tuwuh ing sadhuwure sadulure, Khephren Thuram.
Little Marcus Thuram tuwuh ing sadhuwure sadulure, Khephren Thuram. Instagram: Instagram

Sanajan lair ing Italia, Marcus makili negara keluargane - Prancis. Sejatine, bapake, ing antarane taun 1996-2006, main kanggo klub Italia Parma lan Juventus. Ing taun kasebut cocog karo wektu dheweke lan sadulure lair.

Latar mburi Kulawarga Marcus Thuram:

Pemain bal-balan sing teka saka kulawarga sing sugih duwe wiwitan urip, sanajan padha nemoni masalah. Nalika iku ora gampang kanggo kanca-kanca striker Prancis sing keturunan Jean-Philippe Mateta lan Neal Maupay, Marcus banget kita duwe kabeh, kabeh matur suwun karo Lilian, bapak legendaris.

Tiyang sepuh Marcus Thuram, Lilian lan Sandra, minangka jinis saged dolanan putra-putrinipun dolanan paling anyar. Nanging, luwih akeh bola bal-balan minangka hadiah tinimbang dolanan. Sing sejatine, dhuwit bal-balan nambah kulawarga Marcus Thuram lan dadi tanggung jawab kanggo kulawarga sing sugih.

Asal Kulawarga Marcus Thuram:

Kanggo tujuan kajelasan, juru main bal-balan ing Italia sing bapak lan ibu dadi warga Prancis, ora duwe akar keluargane langsung ditlusuri menyang Afrika. Nanging, bapak lan ibu Marcus Thuram asale saka Guadeloupe asale. Negara iki minangka pulo sing ana ing Segara Karibia kidul.

Ibu-ibu Marcus Thuram duwe asal usul saka Guadeloupe
Foto bayi sing apik banget saka Marcus Thuram karo bapak lan ibune. Asal kulawargane yaiku Guadeloupe. 📷: 90Min

Apa sampeyan ngerti? ... fellow legenda Prancis Thierry Henry lan pemain bal-balan kaya Anthony Martial lan Kingsley Coman uga duwe asal-usul kulawargane saka Guadeloupe. Ora lali uga, negara minangka omah saka budak pertama ing Afrika sing teka ing taun 1650.

Pendhidhikan lan Pembina Karir Marcus Thuram:

Kanggo terus urip ngimpi kulawarga, pemain bal-balan lan kakangne ​​mutusake luwih awal, kanggo ngetutake lakune bapakne. Ing kluwarga Marcus Thuram, bal-balan mesthi dadi fokus. Sawise nyedhaki pensiun, kepala kulawarga (Lilian) nyipta strategi, salah sawijining sing bakal ndeleng putrane terus urip impen.

"<Yoastmark

Ing musim 2004/2005, bapak Marcus, entuk posisi pertahanan pusat Juventus dioyak dening wong enom Giorgio Chiellini sing miwiti karir Turin. Bocah tuwa sing nyandhak lengane, banjur ngalami tragedi- Malformasi Kardiologis. Amarga duwe ati sing gedhe, karier Prancis wis rampung.

Sampeyan, Marcus bapak, nransfer transfer murah menyang Barcelona nalika Skci Calciopoli sing weruh Juve tundhuk karo Serie B. Sedih, karir dheweke ora bisa luwih saka rong musim.

Sadurunge mungkasi karir, juara Piala Dunia 1998 mutusake kanggo fokus luwih akeh ing kulawargane. Dheweke njamin anake Marcus miwiti karir ing Prancis lan ora liya. Alesan amarga dheweke kepengin bocah-bocah bisa kenal karo pangkalan kulawargane. Bapak legendaris ndhaptar putra loro karo Olympique de Neuilly, akademi bal-balan ing sisih kulon Paris.

Biografi Marcus Thuram - Urip Karir Awal:

Sawise nglampahi patang taun karo Olympique de Neuilly, sukses Marcus weruh dheweke maju dadi fase karir sing luwih penting. Bapakne banjur ngalih menyang AC Boulogne-Billancourt, akademi sing luwih misuwur sing nate dadi bintang Prancis Allan Saint-Maximin minangka salah sawijining lintang akademi.

Ing akademi sing anyar, Marcus dadi bocah cilik iki, sing entuk reputasi kanggo gol gol tinimbang mbela kaya bapakne. Sing enom mbantu klub kasebut dadi sawetara kesempatan sing menang lan penghormatan akademi.

"<Yoastmark

Biografi Marcus Thuram - Crita kanggo Fame Crita:

Sawise ngrampungake akademi Prancis, AC Boulogne-Billancourt, Marcus mutusake lunga menyang Sochaux ing musim 2012-2013. Sanalika sawise ninggalake dheweke, Khéphren Thuram (seduluré bocah cilik) ndhaptar karo mantan akademi, supaya bisa terus lunga menyang ngendi kakange amba.

Apa sampeyan ngerti? ... Bapak Katerangan, Lilian, duwe tangan bantuan ing gerakan putrane menyang Sochaux. Bungah Rumah Tangga Marcus Thuram, bocah kasebut ora bisa lulus saka akademi muda; dheweke kanthi milah nggayuh panggilan U-17 Prancis.

Sukses nuli langsung sawise panggilan pemuda nasional. Apa sampeyan ngerti? ... Marcus ana ing antarane pemain bal-balan - sing disenengi Kylian Mbappe lan Issa Diop sing nate mbantu Prancis menang Kejuaraan 2016 UEFA Ing 19 taun.

Ing muda iku salah siji tim pemenang UEFA European Under-2016 19
Ing muda iku salah siji tim pemenang UEFA European Under-2016 19. Act: Actusen lan UEFA

Biografi Marcus Thuram- Munculake Crita Fame:

Sawise sawetara taun apik karo Football Club Sochaux-Montbéliard, Marcus mutusake kanggo ngetutake langkah-langkah sing njupuk legenda Chelsea FC - ora liya didier Drogba. Dheweke mlebu kanggo Guingamp, klub sing dipercaya bakal nyanyi asmane Thuram kanthi banter, kanggo ngrungokake klub ndhuwur Eropa.

Ing Guingamp, penyerang entuk perhatian sing dibutuhake sadurunge miwiti nulis gol. Apa sampeyan ngerti? ... Marcus, sawise pertandhingan karo PSG, nemoni emosi kanthi legenda penjaga gol Italia Gianluigi Buffon, sing wis suwe dadi kanca lan mantan kancane bapake, Lilian.

Marcus Thuram ketemu Idol lan bocah sing cedhak karo kanca raket, sing ora liya kajaba Buffon Legendary.
Marcus Thuram ketemu Idol lan bocah sing cedhak karo kanca raket, sing ora liya kajaba Buffon Legendary. 📷: IG

Sawise manggihake karo stopper legendaris, penyerang kasebut nggunakake kesempatan kanggo miwiti jeneng kanggo awake dhewe. Akreditasi pertama Marcus mbantu timnya ngilangi PSG saka babak akhir 2018/2019 ing Coupe de la Ligue.

Amarga asmane nggawe babak gedhe ing media, klub bal-balan Jerman Borussia Mönchengladbach narik kawigaten, lan terus nglawan Guingamp amarga tandatangane. Kaya sing ditampilake saka video ing ngisor iki, Marcus ora katon maneh wiwit gabung ing klub kasebut.

Nalika biografi Marcus Thuram ditindakake, pemain bal-balan kasebut dianggep minangka janji sabanjure sing apik kanggo Prancis lan generasi bal-balan Franco-Guadeloupe sawise gedhe Thierry Henry. Dheweke entuk kabeh saka target, teknik, daya lompat sing dhuwur lan gaya prayaan. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

TIKUS saiki dianggep minangka salah sawijining janji sing apik marang Generasi Bola Sepak Prancis
TIKUS saiki dianggep minangka salah sawijining janji sing apik marang Generasi Bola Sepak Prancis. 📷: Bundesliga & IG

Marcus Thuram Hubungan Urip - Pacar, Istri?

Asides nonton dheweke nyetak gol ing lapangan kasebut, para pemain bal-balan bubar dadi kepengin banget karo putra pemain bal-balan Legendary kasebut. Akibate, dheweke wis nimbang babagan pitakon pokok ... Sapa pacar Marcus Thuram?

Sapa pacar Marcus Thuram
Akeh penggemar takon ... Sapa pacar Marcus Thuram? Instagram: Instagram

Kanggo miwiti, Marcus Thuram minangka pemain bal-balan sing nggantheng, sing katon katon cetha bisa lelebon ing para wanita wanita sing nggumunake sing nganggep awake dhewe bakal dadi pacar lan garwa.

Kanggo ngandhani sing bener, Marcus Thuram ing media sosial katon siji. Nanging, bisa dadi pemain bal-balan kasebut duwe pacar nanging ora mutusake supaya hubungane dadi umum. Peharbs, wong tuwa Marcus Thuram kudu menehi pitunjuk marang anake supaya luwih fokus kanggo njaga kamulyan kulawarga tinimbang nggawe judhul media kanggo urusan ora bal-balan.

Urip pribadi Marcus Thuram:

Pertama lan paling penting, juru main bal-balan minangka wong sing kreatif, dramatis lan mandhiri. Dheweke yaiku wong sing duwe kepribadian sing angel dilarang. TIKUS, kaya sing dijuluki, yaiku Gedhe, Dhuwur, Luwih kuwat lan nduweni rasa percaya dhiri utawa ajining dhiri.

Urip pribadi Marcus Thuram bakal mbantu sampeyan entuk gambaran sing luwih apik marang dheweke
Urip pribadi Marcus Thuram bakal mbantu sampeyan entuk gambaran sing luwih apik marang dheweke. Pic: Picuki

Minangka hobi Marcus Thuram, misale yen dheweke bisa dadi penggemar NBA, sing seneng main basket. Striker sing cetha uga nduweni watak serem, sing ndadekake dheweke asring nampilake 'Status King of the Jungle'. Nanging umume, Marcus ora kaya Mario Balotelli.

Raja Status Jungle. Nanging, dheweke ora kaya Balotelli
Raja Status Jungle. Nanging, dheweke ora kaya Balotelli. 📷: Twitter

Gaya Urip Marcus Thuram:

Ngerteni cara uripane, mesthi mbantu sampeyan ngerteni gambaran lengkap babagan dheweke. Pertama lan paling penting, Marcus Thuram yaiku wong sing bisa mbuwang dhuwit tuku gadget superhero- utamane sing nduweni kualitas cybernetic / robotic.

Bal-balan Prancis urip gaya urip mewah. Dheweke pancen nduwe, lan bisa menehi apa-apa.
Bal-balan Perancis urip Gaya Urip mewah. Dheweke pancen nduwe, lan bisa menehi apa-apa. 📷: IG

Teka saka kluwarga sing sugih, duwe upah tahunan 3,200,000 Euros lan regane bersih 7 yuta Yuta Euro mesthi luwih saka cukup kanggo mbangun Arsenal mobil otomotif. Ditilik saka foto mobil Marcus Thuram, katon warna favorit dheweke bali, lan dheweke milih merek Mercedes.

Mobil Marcus Thuram- Dheweke dadi penggemar saka kelas mewah SUV Luxury Mercedes-Benz G-kelas
Mobil Marcus Thuram- Dheweke dadi penggemar saka kelas mewah SUV Luxury Mercedes-Benz G-kelas. 📷: Insta
Luwih saka gaya urip dheweke, katon salah sawijining Marcus Thuram's Hobbies lagi main basket. Penyerang milih mbuwang dhuwit dheweke kanggo nggawe lelungan menyang Desert Safari ing Dubai. Dheweke percaya yen urip pancen luar biasa, lan kudu tetep kaya ngono.
Marcus mbuwang dhuwit saka Desert Safaris ing Dubai
Marcus mbuwang dhuwit saka Desert Safaris ing Dubai. Pic: Picuki

Urip Kulawarga Marcus Thuram:

Dadi lair ing kluwarga sing duwe juara Piala Dunia yaiku, tanpa inspirasi, sumber inspirasi kanggo pemain bal-balan. Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan luwih akeh babagan wong tuwa Marcus Thuram uga anggota kulawargane.

Babagan Rama Marcus Thuram:

Sampeyan bisa uga ngerti, bapak super saka Marcus minangka Katrangan Prancis. Jeneng lengkap dheweke yaiku Ruddy Lilian Thuram-Ulien, lan lair ing tanggal 1 Januari 1972, dudu ing Prancis, nanging ing Pointe-à-Pitre, kutha paling gedhe ing Guadeloupe.

Ketemu Rama Marcus Thuram, Lilian Thuram. Dheweke seneng duwe perusahaan sing apik karo anake. Dheweke uga eling minangka Katrangan Piala Dunia
Ketemu Rama Marcus Thuram, Lilian Thuram. Dheweke seneng duwe perusahaan sing apik karo anake. Dheweke uga eling minangka Katrangan Piala Dunia. Daily: DailyMail

Lilian minangka pegatan, tegese dheweke ora omah-omah maneh karo ibu Marcus, Sandra. Ngalih, dheweke wiwit kenal karo Karine Lemarchand, wartawan saluran TV Perancis. Susah, loro penyayang mungkasi hubungane ing taun 2013.

Boten kados putranipun Marcus, Lilian ndherek rendah diri ing Guadeloupe nalika main bal-balan ing lurung-lurung lan pantai. Ing umur 11 taun, kulawargane pindhah menyang Prancis, negara sing main bal-balan lan mengko nasional.

Lilian Thuram nyerang gelandang tengah sadurunge pindhah menyang posisi pertahanan umume. Dheweke duwe akeh penghormatan individu, klub lan nasional kanggo asmane, lan sing misuwur minangka salah sawijining pemenang Piala Dunia FIFA 1998. Lilian Thuram minangka, tanpa mangu, dianggep salah siji saka Para pembela paling gedhe ing sejarah bal-balan donya.

Babagan Ibu Marcus Thuram:

Ibu-ibu gedhe wis ngasilake bojo lan putra sing gedhe, lan Sandra Thuram (gambar ing ngisor iki) minangka salah sawijining ibu gedhe. Dheweke paling apik diterangake minangka mantan bojo Lilian Thuram lan ibune Marcus lan Khephren.

Ketemu Ibu Ibu Marcus Thuram, Sandra Thuram. Dheweke minangka mantan bojo Lilian Thuram
Ketemu Ibu Ibu Marcus Thuram, Sandra Thuram. Dheweke minangka mantan bojo Lilian Thuram. Instagram: Instagram

Dheweke dadi kanca cilik nalika ketemu karo bojone nalika sekolah dhasar. Kekasih loro kasebut ngrameke pernikahan ing dina kaping 3 Juni 1995 kanthi perpecahan ing taun 2007. Para penggemar bal-balan eling marang Sandra amarga peran ibune kanggo mbesuk Marcus lan adhi.

Babagan sedulur Marcus Thuram:

Khéphren Thuram lair tanggal 26 Maret 2001, yaiku sedulur sing jenenge Marcus. Sampeyan ora misuwur kaya seduluré, dheweke uga main bal-balan profesional. Khephren, kaya bapak legenda wiwit karir senior karo Monaco.

Apa sampeyan ngerti? ... Wong tuwane Marcus Thuram setuju menehi jeneng sedulure (gambar ngisor) sawise firaun Mesir 'Khafra'. Kita isih ora ngerti sebabe dheweke nindakake kaya ngono.

Ketemu sedulur Marcus Thuram- Khéphren Thuram
Ketemu sedulur Marcus Thuram- Khéphren Thuram. 📷: WorldOfFootballHD

Babagan Paman Marcus Thuram:

Lintang Prancis nduwe paman sing jenenge Gaetan Thuram. Dheweke dadi sedulur tuwa saka bapak Marcus Thuram (umur 7 taun). Gaetan Thuram peputra Anthony Thuram, yaiku seduluré Marcus.

Babagan Nini-nini Marcus Thuram:

Ing antawisipun kabeh grika, sing paling populer yaiku simbah nenek moyang sing nganggo jeneng Mariana Christiane Thuram. Mariana ngangkat putrane (Lilian) kanthi mlarat lan isih angel percaya yen dheweke bakal sukses, apike menang Piala Dunia 1998 lan dadi Legenda Prancis.

Fakta Marcus Thuram:

Ing pangkalan pungkasan Crita Bocah lan Biografi, bakal nggawa sampeyan sawetara fakta sing ora ngerti babagan pemain bal-balan kasebut.

Fact #1- Pecah Gaji Marcus Thuram

Kontrak maju karo Borussia Mönchengladbach ndeleng dheweke entuk gaji 3.2 Yuta Euros saben taun. Kita mbandhingake pituwas Marcus Thuram karo wong sing rata-rata, lan manawa ora katon apik. Sadurunge nuduhake sampeyan, iki minangka sing kita entuk sawise nyusut gaji nganti ana jumlah cilik.

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Dolar ($)Entuk ing Pounds (£)
Saben taun€ 3,200,000$ 3,467,504£ 2,800,000
Saben sasi€ 266,667$ 288,958£ 233,333
Saben Minggu€ 61,538$ 66,580£ 53,846
Saben dina€ 8,767$ 9511£ 7,671
Saben Jam€ 365$ 396£ 320
Saben Menit€ 6.09$ 6.6£ 5.33
Saben Detik€ 0.10$ 0.11£ 0.09

Iki minangka Marcus Thuram wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Fact #2- Bandhingake Gaji karo Manungsa Sederhana

Apa sampeyan ngerti? ... Ing negara asal (Prancis), mbutuhake warga rata-rata udakara 7 taun limang wulan kanggo nggawe € 266,667, yaiku jumlah sing diraih Marcus sak wulan.

Uga bakal njupuk warga Jerman rata-rata (5 taun lan nem wulan), rata-rata warga UK (7 taun limang wulan), lan rata-rata warga Amerika Serikat (4 taun lan rong wulan) nggawe penghasilan bulanan Marcus Thuram.

Fact #3- Rating saka Marcus Thuram FIFA:

Ing wektu nulis Biografi Marcus Thruam, umure umur 22 taun lan nindakake FIFA. Ditilik saka stats ing ngisor iki, katon luwih maju, kaya dene level liyane - ing senenge Lautaro Martinez lan Joshua King kabeh duwe prasyarat striker modern.

Ing wektu nggawe Biografi Marcus Thruam, dheweke umur 22 taun lan ora nglakoni ala ing statistik FIFA
Ing wektu nggawe Biografi Marcus Thruam, dheweke umur 22 taun lan ora nglakoni ala ing statistik FIFA. 📷: SoFIFA

Fact #4- Agama Marcus Thuram:

Maju cuwene ora ana gandheng cenenge. Ora ana bukti sing nyatakake yen wong tuwa Marcus Thuram ngangkat dheweke netepi piwulang agama Kristen. Lilian Thuram, bapake, wis nglawan agama sajrone pirang-pirang taun, ing upaya kanggo ndhukung pernikahan sing padha.

Sanajan sampeyan durung nemoni Marcus ing mode religius, isih ana kemungkinan dheweke bisa dadi Katulik liwat ibune. Apa sampeyan ngerti? ... 80% saka populasi Guadeloupe (akar kulawarga Marcus Thuram) yaiku Katulik Roma.

Wiki:

Pitakon Biografijawaban
Jeneng Lengkap:Marcus Lilian Thuram-Ulien
NicknameTIKUS
Lair:6 Agustus 1997, Parma, Italia.
Wong tuwa:Lilian Thruam (Rama) lan Sandra Thuram (Ibu)
Sambungake:Khephren Thuram
Pakdhe:Gaetan Thuram
Ibu Langkah:Karine Lemarchand
dhuwur:1.92 m (6 ft 4 ing)
Hobi:Lelungan lan Basket
Net Worth:7 Yuta Euro
Zodiak:Leo

kesimpulan:

Kanggo tetep adoh iki, kita matur nuwun. We appreciate wektu sampeyan wis njupuk artikel iki babagan Biografi Marcus Thuram.

Mangga dakkandhani apa sing sampeyan pikirake babagan Terusake ing sesi komentar. Contone, apa dheweke kepengin njaga warisan kulawarga Thuram utawa dheweke bakal luwih apik tinimbang bapake Legenda?

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene