Lassina Traore Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Lassina Traore Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Lassina Traore kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwa, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Sederhanane, kita menehi sampeyan Crita Urip saka Sepak Bola wiwit saka wiwitan nganti dadi misuwur. Kanggo napsu, priksa ringkesan Lassina Traore's Bio ing gambar. Ora diraguhi, pancen nyritakake lelungane urip.

Kaping pisanan lan paling penting, kita ora bisa nglalekake naluri serangan sing tajam sing sadurunge ditampilake Lassina Traore ing Ajax ing troll VVV Venlo 13-0. Maneh, sawise ngetung limang gol ing game kasebut, kabeh wong ora bakal kepengin ngerti sapa sejatine New George Weah bisa uga. Saiki tanpa mikir maneh, ayo critakake saka awal.

Crita Childhood Lassina Traore:

Kanggo pamula biografi, Pemain Sepak Bola duwe jeneng dawa; Lassina Chamste Soudine Franck Traore. Dheweke lair tanggal 12 Januari 2001 karo wong tuwa atletik ing Bobo Dioulasso, Burkina Faso. Lassina minangka putra siji-sijine putra saka telung putra sing sukses ing antarane bapak lan ibune.

Kaya biasane ing sawetara negara Afrika, Lassina tansaya main bal-balan ing dalan karo bocah-bocah liyane. Nalika semana, dheweke kadang ngetutake ibune, sing dadi pemain profesional, menyang lapangan bal-balan. Ing kana, dheweke ndeleng para pemain trampil nindakake kabeh trik nganggo bal.

Mungkin bocah cilik kasebut mikir babagan bal-balan nalika ndeleng ibune lagi main. Ora preduli dhasar keputusane, aku yakin dheweke ora gela milih game kasebut tinimbang karier liyane.

Latar Belakang Kulawarga Lassina Traore:

Kita ora bakal kaget banget nalika ndeleng bintang Burkinabe sing enom main kinerja apik banget ing lapangan. Sepisanan, Lassina asale saka kulawarga sing duwe rekam trek sing apik banget karo bal-balan.

Moreso, bapakne, ibune lan sedulure minangka pemain bal-balan. Mula, kita bisa ngerteni manawa katrampilan olahraga sing dhuwur bisa ditindakake. Ora nggumunake Lassina bisa nampilake potensial bal-balan sing ora ana tandhingane karo klub profesional pertamanya, Ajax.

Asal Kulawarga Lassina Traore:

Sanajan dheweke main ing salah sawijining liga bergengsi ing Eropa, pemain depan sing apik bakal mesthi eling karo asale. Mesthine, kulit ireng minangka bukti sing ora bisa dipertanyakan sing nuduhake keturunan Afrika.

Apa sampeyan ngerti?… Kutha asal Lassina, Bobo-Dioulasso minangka kutha paling gedhe nomer loro ing Burkina Faso. Kutha kasebut nyebutake Jula minangka lingua-franca dalane sawise basa resmi (Prancis).

Crita Karir Lassina Traore:

Wiwit wektu iki, pemain kelahiran Afrika wis seneng main bal-balan. Nalika isih cilik, Traore mesthi dadi scorer paling dhuwur ing kompetisi lokal. Thanks kanggo pamane, Rahim Ouedraogo, sing nggawe klub bal-balan anyar ing 2012, Lassina bisa nambah bakat ing level sabanjure.

Nalika Lassina Traore jam 11, dheweke gabung karo akademi pamane, Rahimo FC. Ing pusat latihan anyar, striker enom kasebut nemoni bocah-bocah liyane sing luwih berbakat tinimbang sing mbayangake sadurunge.

Umur Karir Awal Lassina Traore:

Kanthi dhukungan saka wong tuwane, Lassina nglampahi limang taun sabanjure sajrone ngembangake katrampilan ing akademi Rahimo. Nalika pamuter Burkinabe jam 16, dheweke miwiti lelungan 8000km menyang Afrika Selatan lan gabung karo Ajax Cape Town FC.

Sanajan isih enom banget, bakat Lassina ing klub bar anyar kasebut ujar manawa dheweke pancen pemain apik banget. Sadar yen kabutuhane dibutuhake ing timnas, pelatih Burkina Faso nggawa bocah umur 16 taun kasebut kanggo melu ing pertandingan persahabatan nglawan Benin ing dina kaping 4 Mei 2017.

Biografi Lassina Traore- Crita Dalan:

Guess what?… Bocah cilik kasebut ngetung telung gol kanggo Stallion Burkina Faso ing rong kapten internasional pertamane. Kinerja sing nggumunake narik perhatian Ajax. Sayange, Traore lemu banget lan kudu ngilangi bobot sadurunge bisa mlebu ing klub kasebut. Mula, Ajax ngirim pelatih kanggo nyiapake dheweke kanggo pengalaman sing bisa urip ing bal-balan profesional.

Sawise nambah fisik awak, Lassina ditawani magang sing kayane luwih nyoba ing Ajax. Nalika semana, dheweke kudu saingan Matthijs de Ligt, sing nggawe tes kasebut cukup nantang. Sawise iku, dheweke mlebu kontrak kontrak telung taun setengah karo Ajax ing tanggal 4 Januari 2019.

Crita Sukses Lassina Traore:

Nalika tekan Walanda, dheweke pisanan main karo Jong Ajax lan ngetung 21 gol ing 31 penampilan. Sawise iku, dheweke gabung karo tim pertama Ajax lan mbantu dheweke entuk akeh penghargaan. Mesthi wae, prestasine Lassina sensasional, lan sukses karire nggawe atine ibu lan adhine seneng banget.

Maju banget nalika nulis Bio iki, Lassina Traore dadi pemain Ajax pertama sawise Marco van Basten ing taun 1985 sing ngetung nganti limang gol ing Kejuaraan Belanda. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Sapa Pacar Lassina Traore?

Ora bisa disangkal kasunyatan manawa fisik awake otot, mesthine bisa narik kawigaten para penggemar wanita. Nanging, Lassina Traore wis ora gelem ngumumake identitas pacare utawa calon bojone kapan topik kasebut muncul.

Nanging, warga negara Burkinabe wis menehi perhatian sing ora bisa dipisahake supaya bisa unggul ing kabeh aspek urip (kalebu urip sesambetan). Yakin, Kulawarga Lassina Traore bakal seneng nulungi dheweke nalika wis pas kanggo ningkahan garwane.

Kepribadian Lassina Traore:

Penyerang Afrika sing apik banget adoh saka omah ora lali nggawe warisane. Kadhangkala, sajrone periode perayaan, Lassina biasane nganggo gaun buatan asli (kaftan), sawijining prestasi sing nuduhake manawa dheweke ngerti tenan babagan kulawargane.

Ora diraguhi, rasa lapar Lassina sing gedhe kanggo nyetak gol bisa uga nggambarake dheweke dadi kerja keras ing lapangan. Nanging, dheweke wis nuduhake sipat liyane kayata sensitif, terus-terusan lan realistis, sing mbuktekake manawa kabeh sing ditampilake ing lapangan minangka karakteristik saka sipat zodiak Capricorn.

Gaya urip Lassina Traore:

Sanajan akeh dhuwit sing diinvestasikan ing olahraga, sawetara pemain duwe urip sedhih. Kajaba iku, Lassina Traore urip kanthi gaya urip sederhana tanpa preduli saka penghasilan saka Ajax.

Katon yen Traore duwe omah lan bisa uga duwe mobil eksotik, utawa bisa uga luwih. Sajrone Lockdown COVID-19, dheweke manut kanthi santai ing omah lan ngajak kabeh wong supaya nindakake perkara sing padha.

Lassina Traore Net Worth:

Sampeyan butuh pemain bal-balan Afrika sing sukses Andre Onana kerja keras kanggo golek bandha sing akeh banget. Ing pangerten sing padha, Lassina kudu terus nulis biji lan mbantu ing Ajax kanggo nambah penghasilan lan nambah Net Worth. Kita ngormati asete dadi kurang saka sayuta Euros nalika nulis Biografi.

Lassina Traore Kulawarga:

Sampeyan bisa uga ora nate ngerti, hadiah paling gedhe sing ana hubungane karo talenta yaiku bakat bal-balan lair. Moreso, amarga wong tuwane kaloro pemain trampil, Traore yakin manawa bal-balan bisa ngalami urat. Ing bagean iki, kita bakal nemokake kasunyatan babagan Kulawarga Traore, diwiwiti karo bapake.

Babagan Lassina Traore Father:

Sing pertama lan paling penting, Bio penyerang bakal tetep ora lengkap tanpa nyebutake bapakne. Ketoke, bapakne Lasinna Traore uga dadi pemain bal-balan sing luar biasa. Nanging, panyerang wis ngakoni yen dheweke ora bisa nonton nalika main.

Bisa uga, dheweke bisa uga kelangan bapakne amarga tiwas nalika isih enom. Kita ora bakal bisa nyritakake kasunyatan pengalaman kulawarga karo wong sing diarani 'Bapak'.

Babagan Ibu Lassina Traore:

Sampeyan bisa mbayangake kabungahan sing ngebaki atine ibune nalika dheweke ngerti yen putra ontang-anting kasebut nduweni warisan kehebatan bal-balan. Mesthi wae, ibune Traore dadi kapten timnas Burkina Faso sajrone karier, prestasi sing nggambarake dheweke minangka pemain wanita berbakat.

Miturut Lassina Traore, ibune luwih bakat tinimbang bapake. Mula, dheweke percaya yen potensial bal-balane saka dheweke. Ora mokal dheweke mesthi nganggep dheweke minangka nomer 10 sing sejati, diberkahi karo kreativitas lan keterampilan teknis sing hebat.

Babagan Sedulur Lassina Traore:

Saka wektu, panyerang mesthi nggegulang adhine-adhine. Panliten nuduhake manawa Lassina Traore duwe loro sadulur sing bisa dadi ibu saka bocah-bocah sing ditampilake ing ngisor iki. Mesthi wae yen dheweke duwe sedulur sing bisa main kaya dheweke. Sapa ngerti, dheweke bisa uga nggawe combo sing cocog kanggo timnas.

Babagan Kerabat Lassina Traore:

Apike, seduluré (Bertrand Traore) uga wis misuwur nalika main ing posisi paling dhuwur ing Eropa. Ora diraguhi, Kulawarga Traore bangga karo prestasi Lassina lan sedulure sing main karo Aston Villa nalika nulis Life Story iki.

Tim peneliti kita isih kerja keras kanggo mbukak identitas simbah lan mbah putri. Sanajan paman lan bulik dheweke durung ngerti dheweke ing media sosial, kekarepan sing paling apik yaiku dheweke.

Lassina Traore Fakta Ora Biasa:

Nerangake sampeyan babagan Keluarga striker, kita menehi luwih akeh babagan Crita Urip sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Biografi.

Fakta # 1: Dheweke Entuk Yuta yen sampeyan ndeleng ing Franc Afrika Barat CFA:

Ora diraguhi, upah wiwitane dadi profesional - sanajan cilik akeh tegese kanggo masarakat Burkinafaso, Afrika Kulon.

Sejatine yaiku, wing kene kulawarga Lassina Traore asale, umume warga entuk udakara 509 Euros sewulan. Kasunyatane, dheweke kudu kerja suwene 34 wulan (2.8 taun) kanggo nggawe apa sing dikoleksi Lasinna sajrone sewulan nalika dheweke miwiti karir senior karo Ajax.

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)
Saben taun€ 208,320
Saben sasi€ 17,360
Saben Minggu€ 4000
Saben dina€ 571
Saben Jam€ 23
Saben Menit€ 0.4
Saben Kaloro€ 0.007

Kita wis strategis nganalisa babagan penghasilan Lassina Traore nalika jam mandheg. Temokake dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Lassina Traore's Bio, iki sing diasilake.

£ 0

Fakta # 2: Profil FIFA:

Yen dideleng saka statistik, nilai pasar penyerang mundhak dadi jumlah € 2.9 yuta nalika nulis Bio iki. Thanks kanggo insting sing nyerang, Traore dadi salah sawijine 50 wonderkids bal-balan paling apik ing taun 2020.

Fakta # 3: Agama Lassina Traore:

Penyerang sing dihormati duwe kapercayan sing padha karo Edouard Mendy - Islam. Kanggo bangga ngidentifikasi awake dhewe minangka Muslim, Lassina Traore njupuk kaca Instagram kanggo ngirim salah sawijining gambar, sing duwe prasasti Islam.

kesimpulan:

Jagad bal-balan saya suwe saya owah amarga akeh bocah-bocah sing entuk kesempatan main ing klub-klub kasebut. Kajaba iku, kita 2020 Ajax prodigy paling anyar uga nanggapi panjelasan sing jelas saka generasi bal-balan ing ngendi para pemain enom nggawe pengaruh kasebut.

Ing cathetan iki, kabeh Kulawarga (utamane Ibune Traore) terus-terusan ndedonga supaya unggul ing karir. Kita ngarepake masa depan ing ngendi Lassina Traore Life Story bakal kalebu ukara kasebut; "Penyerang paling apik ing Eropa".

Matur nuwun kanggo maca Biografi striker Ikon Burkinabe. Apa pinemu sampeyan babagan prestasi Traore nganti saiki? Mohon wenehi balesan ing bagean komentar ing ngisor iki.

Wiki:

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Lassina Chamste Soudine Franck Traore
Nick Jeneng:Lassina Traore
Tanggal Lahir:12th Januari 2001
Papan Lair:Bobo Dioulasso, Burkina Faso
Gaji Taunan £ 208,320
Profesi:Pemain bal-balan
Zodiak:Capricorn
Agama:Islam
Kabangsan:Burkinabe
dhuwur:1.83 m (6 kaki)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar