Andy Cole Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

0
5113
Andy Cole Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh saka Pemain Klasik Klasik sing paling dikenal kanthi jeneng; 'Andy'. Kisah Kita Legenda Andy Cole Legenda plus Untold Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis ngandhut crita urip sadurunge ketenaran, urip kulawarga, urip sesambetan lan liya-liyane.

Ya, kabeh ngerti babagan kemitraan telepathic karo Dwight Yorke nanging sawetara nganggep Biografi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Andy Cole Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Awal urip

Andrew Alexander Cole lair ing 15th of October, 1971 ing Nottingham, Britania Raya. Minangka gegayutan karo kulawarga, The footballer legendaris lair Libra lair ing Pak lan Ibu Lincoln Cole. Wong tuwané pindhah menyang Inggris saka Jamaika ing 1957 lan kerja minangka penambang batu bara ing Gedling, Nottinghamshire, saka 1965 dadi 1987.

Andy Cole tansaya munggah ing Nottingham lan miwiti kariré minangka pemain muda kanggo Arsenal nalika dhéwéké sekolah ing 1988. Piyambakipun napak asmani minangka pemain profesional setunggal taun salajengipun, ananging namung damel Arsenal minangka pemain pengganti tunggal kanggé Sheffield United.

Cole didol menyang Divisi II Bristol City, banjur Newcastle United, sadurunge dituku dening Man U kanggo £ 7 yuta.

Andy Cole: Ndandani Man U
Andy Cole: Ndandani Man U

Sasampunipun gabung kaliyan Manchester United, Cole mutusaken kanggé nggantos asma kapisan saking 'Andrew kanggo Andy'. Sampeyan, musim penuh kapindho kanthi Manchester United angel banget, amarga bali saka Eric Cantona weruh dheweke nglairake minangka striker. Nalika Cantona pensiun nalika musim 1997-98, Cole bisa mundur. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Andy Cole Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Cole nikah karo pacaré Shirley Dewar nalika Juli 2002. Anak lanang, Devante, uga pemain bal profesional; dheweke gabung karo Fleetwood Town ing 2016.

Ing 2008, Cole ditakoni dening polisi sawisé serangan miturut omongane uwong marang bojone ing Alderley Edge, Cheshire, ngarep sadurunge dirilis kanthi jaminan.

Enem sasi sawisé, Cole, liwat wakil hukum Schillings, menangaké kerusakan sajrone tumindak marang pemilik omah Star saben dina kanggo fitnah babagan publikasi materi bab tuduhan serangan lan kanggo cilaka sing disebabake marang kulawarga dening laporan sensasional.

Andy Cole Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Andy Cole nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Dheweke iku Koperasi, diplomatik, ramah, adil, sosial.

Kelemahane: Andy bisa dadi Indecisive, nyingkiri konfrontasi, bakal nggawa dendam lan duwe sayangku.

Apa Andy Cole seneng: Harmoni, kaluputan, bareng karo wong liya, ing njaba.

Apa Andy Cole ora seneng: Kekerasan, ketidakadilan, banter lan kesesuaian.

Umumé, Andy tentrem, adil, lan ora seneng. Dheweke minangka wong sing siap nglakoni apa wae kanggo nyegah konflik lan tetep damel yen bisa.

Andy Cole Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Ing Telephaticness

Telepatisme antarane mitra Strike Man United Serikat
Telepatisme antarane mitra Strike Man United Serikat

Penandatanganan Dwight Yorke ngijini Andy kanggo nggawe kemitraan sing luar biasa sing nampilake pass siji-tutul lan bantuan sing mung bisa ditemokake yen pasangan lagi maca pikiran siji liyane.

Yorke lan Cole damel gol 53 ing antawisipun ing musim kapisan, lan United kalah namung salah setunggaling game 36 ingkang dipunwiwiti (dhateng Sheffield Rabu). Hubungane antarane penyerang loro wis diterangake minangka 'eerie telepathy'. Menehi wektu mlebu nyang Barcelona.

Gerakan Dwight lan Cole padha supaya sinkronisasi sing ditindakake langkah-langkah sing dijlentrehake dening Clive Tyldesley minangka 'metu saka jagad iki'.

Pasangan kasebut main peran penting ing treble unik Man U saka gelar Liga Premier, UEFA Champions League lan Piala FA.

Pasangan kasebut ketemu maneh ing Blackburn Rovers, lan nalika dheweke ora bisa munggah maneh karo kemitraan Manchester United, dheweke bakal dikenang minangka pamain bal-balan sing unik. Ing ngisor iki minangka video liyane saka telepati anyar sing dibandhingake karo kelas 2013 Man United.

Andy Cole Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Babagan Putranipun

Devante Lavon Andrew Cole lair ing Alderley Edge ing 10 May 1995. Dheweke ngaku pemain liya saka bapakne, Andy.

Andy Cole (Ngiwa) Devante Cole (Kanan)
Andy Cole (Ngiwa) Devante Cole (Kanan)

Loro-loro muter ngarep lan seneng gol. Devante luwih minangka pemain pèdia sing bisa main ing posisi sanepan lan saiki main ing posisi. Atribut pacy sing jelas ing peringkat FIFA ing ngisor iki.

Davante Cole Statistik
Davante Cole Statistik

Minangka katon ing ndhuwur, Davante Cole minangka salah sawijining pemain sing paling disenengi dening para penggemar PlayStation FIFA sing main manajer bal-balan. Dheweke murah kanggo tuku lan produktif banget.

Andy Cole Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Gagal ginjal

Ing wulan Juni 2014, Cole ngalami gagal ginjel sawise njangkepi glomerulosclerosis segmental fokus.

Andy Cole: Sawise Transplantasi Ginjel
Andy Cole: Sawise Transplantasi Ginjel

Ing April 2017, dheweke ngalami transplantasi ginjel. Keponakane Alexander iku donor.

Andy Cole Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Panama Papers

Ing April 2016, Cole dijenengake ing Makalah Panama. Ing Panama Papers ana 11.5 yuta dokumén sing leaked sing rinci informasi financial lan pengacara-klien luwih saka 214,488 adoh soko pantai.

Dokumen kasebut ngemot informasi keuangan pribadi babagan individu sugih lan pejabat publik sing sadurunge wis katahan pribadi. Informasi ing kene kalebu; rincian bisnis ilegal lan uang sing wis didhelikake minangka penipuan, pengungsian pajak (tax havens). Aside Andy Cole, jeneng Lionel Messi ditemokake ing kertas kasebut.

TUTUP: Thanks kanggo maca Andy Cole Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene