Kisah Kanak-kanak Eberechi Eze ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Eberechi Eze ditambah Fakta Biografi Untold
Kisah Kanak-kanak Eberechi Eze ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Skysports lan Instagram

Paling Keri Dianyari

Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Cerita Bocah Eberechi Eze, Fakta Biografi, Kulawarga Kulawarga, Wong tuwa, Urip Awal, Gaya urip, Pacar, Urip Pribadi lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit dheweke isih diwasa.

Gesang lan mundhak Eberechi Eze
Gesang lan mundhak Eberechi Eze. Kredit Gambar: Instagram.

Ya, kabeh wong ngerti babagan gaya play lan teknis sing dinamis. Nanging, mung sawetara sing mikir versi Eberechi Eze's Bio sing cukup menarik. Saiki, tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Eberechi Eze:

Eberechi Oluchi Eze lair ing dina kaping 29 Juni 1998 ing wilayah Greenwich London Selatan London, Inggris. Dheweke ora salah luwih saka 3 bocah sing lair dadi wong tuwa sing ora akeh dikenalake nalika biyasa nggawe biografi.

Miturut papan lair lan warna, Ez minangka salah sawijine suku bangsa lan keturunan Anglo-Afrika saka Timur-Nigeria. Kaya Chris Smalling, kulawargane loro ing wilayah London sing padha. Eze Eberechi tuwuh ing wilayah sing padha ing sadawane loro sedulur - Chima lan Ikechi - sing bisa luwih tuwa utawa luwih enom tinimbang dheweke.

Young Eberechi Eze digawa ing wilayah Greenwich ing South East London
Young Eberechi Eze digawa ing ibukutha London. Cred: IG lan WorldAtlas.

Akeh taun:

Tanduran ing salah sawijining omah sing cedhak karo rumah sakit Greenwich ing ibukutha Inggris, Eze enom yaiku anak muda olahraga sing main bal-balan minangka olahraga bocah cilik amarga alasan rekreasi lan uwal.

Latar mburi kulawarga:

Kanggo miwiti uwal, wilayah sing didunungi kulawarga Eberechi Eze lan dheweke tansaya gedhe ora apik banget - ora nuwun kanggo unsur kejahatan. Iki mung minangka papan kanggo wong tuwa Nigerian imigran sing bisa urip sawise pindhah menyang Inggris taun sadurunge lair. Kaya dene migrasi sing padha saka kulawarga Nigerian, wong tuwane Ez dadi anggota kelas menengah ngisor.

Ora akeh sing ngerti babagan wong tuwa Eberechi Eze nalika nulis bio iki.
Ora akeh sing ngerti babagan wong tuwa Eberechi Eze nalika nggawe bio iki. Kredit Gambar: ClipArtStudio

Kaya ngono, Eze ora seneng banget karo umure bocah-bocah ing lingkungane. Nanging, dheweke seneng nemokake lapangan umum karo bocah-bocah kanthi religius muter bal-balan karo dheweke ing kesempatan sing diwenehake.

Pambangunan lan Karir Eberechi Eze:

Panggonan pertama sing dadi prodhusen bal-balan lan kanca-kancane asring sekolah sawise dadi sekolah sing cedhak karo dheweke bakal main bal-balan nganti pirang-pirang jam nganti wong tuwa teka mlebu.

Prodigy bal-balan nuli asring main bal-balan karo kanca-kancane sawise sekolah
Prodigy bal-balan nuli asring main bal-balan karo kanca-kancane sawise sekolah. Cred: Pinterest.

Nalika Eze ana ing kono, dheweke ngerti yen dheweke sinau seni terkenal ing olahraga sing bisa nggawe jeneng kanggo dheweke. Dheweke uga waspada marang kemungkinan kanggo miwiti ngupayakake karir serius ing akademi bal-balan sing misuwur.

Taun Awal Eberechi Eze ing Sepak Bola:

Nalika wektu kasebut pas, Eze miwiti latihan karo sistem pemuda ing Arsenal nanging dibebasake ing taun 2011 amarga klub sing didhasarake London ora weruh bocah cilik 13 taun kasebut minangka prospek sing cerah. Nalika Arsenal nolak dheweke, dheweke nampa Eddie Nketiah, sing nolak maneh saka Chelsea sing dirasakake luwih becik.

Penolakan menyengiti, nanging ora kudu nahan maneh. Kaya sing dikarepake, wong tuwane lan anggota kulawarga Eberechi Eze nindakake apa sing paling apik kanggo mbantu Eze supaya kuwat tetep mental sajrone periode kasebut.

Sanajan mundur kasebut ndadekake Ez dadi rada sedhih, dheweke bisa ngrebut awake dhewe lan entuk papan ing akademi Fulham, mula dheweke seneng bal-balan maneh. Usaha karir awal sakteruse weruh Eze entuk stintasi 4 wulan ing Reading FC sadurunge dheweke melu Millwall FC minangka umur 16 taun ing taun 2014.

Poto sing arang banget dheweke main ing Millwall FC
Poto sing arang dheweke main kanggo Kredit Gambar Millwall FC: Instagram.

Biografi Eberechi Eze - Crita Kanggo Fame:

Apa sampeyan ngerti manawa Eze dibebasake saka Millwall FC nalika dheweke mikir yen masa depan karo klub kasebut kanthi janji bakal mara ing arah sing bener? Sepisan maneh, pembangunan sedih iki pancen kaget lan nggeser marang para mudha. Apa wae pemain bal-balan enom sing wis urip dibebasake ora mung sepisan nanging kaping pindho bakal ngerti mung rasa nyeri emosional sing jero.

Mlaku saka Millwall FC ngasilake kenangan sedhih saka release saka Arsenal lan nggawe dheweke surem
Mlaku saka Millwall FC ngasilake kenangan sedhih saka release saka Arsenal lan nggawe dheweke surem. Gambar: Gol.

Sasampunipun dibebasake dening Millwall, Eze kanthi sedhih marang wong tuwa lan anggota kulawarga yen dheweke bakal lolos bal-balan. Dheweke mikir yen njupuk kerja sambilan ing Tesco uga kanggo nerusake kuliah ing kuliah, nanging dheweke cepet entuk telpon kanggo melu Queens Park Rangers (QPR).

Kanthi bungah dhewe, wong tuwa lan anggota kulawarga, QPR dadi sumber sayange kasunyatan sing kuwatir. Eze sing wis umur 18 taun nampa kesempatan kanggo main maneh kanthi mlebu kontrak pisanan karo klub kasebut ing wulan Agustus 2016. Ing bagean kasebut, QPR menehi kesempatan kanggo Eze kanggo nampilake bakat lan ngembangake keahlian kalebu ngirim dheweke menyang Wedia Wanderers ing Wycombe. ing 2017.

Biografi Eberechi Eze - Munggah Crito:

Sasampunipun rampung setaun paling apik ing taun kasebut, Eze digawa menyang klub wong tuwane ing endi dheweke wis rampung supaya bisa dadi posisi winger. Maju ing taun 2020, Eze minangka winger sing manager Manajer QPR wis mbangun tim.

Winger seneng karo QPR ing ngendi dheweke larang regane tim kasebut
Winger seneng karo QPR ing ngendi dheweke larang regane tim kasebut. Gambar: ESPN.

Eze uga ora cedhak digambarake kanggo padu pemain bal-balan paling gedhe. Nanging, dheweke wis nglancarake baris dadi salah sawijining janji ing Inggris sing paling apik ing bal-balan.

Maju saiki ana ing radar tim utama Eropa lan Inggris lan Nigeria uga nggawe gerakan kanggo ngamanake tandhane kanggo tugas internasional. Nigeria luwih ngarep-arep karo bocah kasebut bakal main ing Super Eagles. Iki melu ngetutake pemain pemain homegrown Inggris kaya Sone Aluko, Victor Musa, Shola Ameobi, Alex Iwobi lan Ola Aina.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Gendakan Eberechi Eze- apa dheweke dadi Single utawa Nikah?

Ngalih menyang Ez Eberechi sing seneng urip, kita ora bisa ujar yen ora jomblo. Iki umume amarga rong foto ing kaca Instagram winger kasebut nuduhake yen dheweke duwe pacar sing wis dikenal.

Pacar Eze Eberechi ora mung katon kaya sing duwe akar Afrika, nanging nggegirisi penggemar minangka pertandingan sing cocog kanggo pemain sayap sing nyengsemaken. Kita ngarep-arep tenan yen duo wis padha pacaran lan duwe rencana luwih gedhe kanggo masa depan.

Foto lucu Eberechi Eze karo pacar sing misuwur
Foto lucu Eberechi Eze karo pacar sing misuwur. Sumber: Instagram.

Kulawarga Kulawarga Eberechi Eze:

Kulawarga wis dadi bedhulan perjalanan Eze ing bal-balan wiwit umur wiwitan nganti saiki. Ing bagean iki, kita bakal luwih akeh mupangate wong tuwa lan anggota Eberechi Eze.

Babagan Rama lan Ibu Eberechi Eze:

Eze durung nate ngenalake identitas wong tuwane Nigeria nanging kita ngerti manawa dheweke minangka penggemar bal-balan lan wong tuwa sing prewangan. Nyatane, pemain sayap kasebut menehi kredit marang ibune kanggo nglipur dheweke sawise ngilangi akademi ing Arsenal.

Ing sisih liya, Federasi Bola Sepak Nigeria - ing pungkasan taun 2019 - ujar lagi ngobrol karo bapak lan ibu Eze kanthi upaya kanggo ngamanake teken kanggo tugas kanthi sengaja. Diskusi kasebut nyritakake babagan keterlibatan wong tuwane Eze sajrone karir karir.

Babagan Saudara lan sedulur-sedulur Eberechi Eze:

Winger iku wis dikenal duwe sadulur loro. Dheweke dadi sedulure Ikechi lan Chima. Ikechi yaiku juru main bal-balan sing main kanggo klub bal-balan Braintree Town (kaya ing April 2020). Ing sisihe, Chima katon mirip karo Eze. Dheweke duwe kapentingan ing blanja fashion lan online.

Eberechi Eze karo sedulur-sedulur Ikechi (kiwa) lan Chima (kanan).
Eberechi Eze karo sedulur-sedulur Ikechi (kiwa) lan Chima (kanan). Sumber: Instagram.

Ora adoh saka kulawarga kulawarga sakcepete, ora akeh sing ngerti babagan keturunan lan asal-usul kulawargane, amarga ana hubungane karo simbah nenek lan ibu. Kajaba iku, ora ana cathetan saka mantu, sepupu lan sepupue nalika anak-anake lan seduluré isih durung dingerteni.

Urip Kulawarga Eberechi Eze:

Ora adoh saka karakter sing nyata, Eberechi Eze nampilake sifat kapribadian sing mirip kalebu ketahanan, intelijen emosi lan rasa humor sing unik. Kajaba iku, dheweke ngerti carane ngimbangi ambisi kanthi sikap sing bener.

Winger sing apik tenan sing nandhang Zodiak Sign yaiku Kanker jarang ngungkapake katrangan babagan urip pribadi lan pribadi. Kegiatan sing nggawe minat lan hobi kalebu nonton film, ngrungokake musik, main game video lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.

Deleng salah sawijining sawetara genuise bal-balan sing seneng musik tanpa nutup mripat.
Deleng salah sawijining sawetara genuise bal-balan sing seneng musik tanpa nutup mripat. Sumber: Instagram.

Gaya Urip Eberechi Eze:

Babagan carane Ez Eberechi nggawe lan nglampahi dhuwit, dheweke nduweni nilai kira-kira $ 1 yuta luwih saka $ XNUMX yuta nalika nulis bio iki. Kontribusi aliran kanggo net winger kalebu gaji lan upah sing ditampa kanggo muter bal-balan tim pertama.

Dheweke regane luwih saka $ 1 yuta ing wektu nulis bio iki.
Dheweke tikel $ 1 yuta (2020 angka) nulis bio iki. Gambar: Instagram lan Photofunia.

Kajaba iku, endorsan karo merek kaya Adidas akeh banget kanggo nambah dhasar kasugihane Ez. Minangka kasebut, dheweke ora asing karo kesenengan urip sing kalebu ing lurung-lurung ing London kanthi mobil endah uga manggon ing omah sing layak.

Fakta Eberechi Eze:

Kanggo ngrampungake bio Eberechi Eze, ing kene ora ana bukti sing luwih dikenal utawa Untold babagan winger kasebut.

Fact # 1 - Mecah Gaji:

Ing tanggal 3 Agustus 2016, ing ngarep tandatangani kontrak karo QPR, siji sing ndeleng dheweke entuk gaji ucul saka £ 273,000 (313,051 Euros) saben taun. Gendhange gajih dadi nomer sing luwih cilik, tegese entuk penghasilan ing ngisor iki.

Saben Taun:£ 273,000€ 313,051
Saben sasi:£ 22,750€ 26,088
Saben Minggu:£ 5,291€ 6,067
Saben dina:£ 756€ 867
Saben Jam:£ 32€ 36
Saben Menit:£ 0.53€ 0.6
Saben Detik:£ 0.008€ 0.01
Pecah pegawe Eberechi Eze

Iki apa EBERECHI EZE wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. NON-AMP kaca bakal weruh kenaikan gaji saben penghasilan kaping pindho.

Ngerti pora?… Rata-rata warga UK sing entuk penghasilan £ 2,830 saben sasi kudu kerja nganti 8 wulan kanggo entuk £ 22,750 yaiku jumlah sing dienggo sajrone wulan.

Fact # 2 - Peringkat Fifa:

Eze duwe rating FIFA sakabehe 75 poin. Rating miskin sauntara amarga wutah lan wangun sing apik sing wis ditampilake pemain sayap akhir-akhir iki. Mangkono, mung masalah sadurunge para penggemar ndeleng Eze entuk potensial 83 poin.

Tanpa mangu, peringkat SoFIFA Eberechi Eze (FIFA 20 tokoh) nuduhake dheweke bareng karo notaris - sing seneng Samuel Chukwueze, Somare Boubakary lan Curtis Jones minangka pemain kanggo masa depan.

Sampeyan apike yen iki minangka dhiri sing asor.
Sampeyan apike yen iki minangka dhiri sing asor. Gambar: SoFIFA.

Fakta Liyane:

Fact # 2 - Agama:

Winger durung ninggalake penunjuk babagan apa dheweke wis dipercaya utawa ora. Nanging, rintangan kanggo disenengi wong tuwane Eberechi Eze supaya dheweke dadi wong sing nindakake agama Kristen. Agama iki umume aneh karo ekstraksi Igbo ing sisih wétan Nigeria Wétan ing ngendi Eze duwe akar kulawargane.

Fact # 3 - Pets:

Kaya dene para jeniawan bal-balan, Eze isih seneng njaga asu. Dheweke duwe asu jenis langka sing asring njupuk foto Instagram sing pantes kanggo para penggemar. Waca salah sawijining foto sing apik banget ing ngisor iki.

Hubungi pamuter utawa klub wong tuwane nalika ndeleng asu kesasar sing katon ing London iki
Hubungi pamuter utawa klub wong tuwane nalika ndeleng asu kesasar sing katon ing London iki. IG.

Fact # 4- Tattoos:

Eze ora duwe tato utawa seni awak - saiki - amarga dheweke ndeleng minangka tambahan sing ora perlu. Dheweke luwih gampang nggarap bangunan awak sing apik sing cocog karo dhuwur 5 kaki 8 inci.

Fakta # 5 Trivia:

Apa sampeyan ngerti yen taun lair Eze - 1998 misuwur minangka taun mesin pencari Google didegake? Ing adegan hiburan, taun 1998 ndeleng rilis film populer kaya Titanic lan Saving Private Ryan.

Sawetara peluncuran lan rilis sing nggawe taun 1998 dadi menarik
Sawetara peluncuran lan rilis sing nggawe taun 1998 dadi menarik. Google lan IMDB.

wiki:

Kanggo ngrampungake fakta biografi, kita nampilake sampeyan wiki Eberechi Eze. Tabel iki bakal mbantu sampeyan njupuk informasi kanthi cepet lan ringkes babagan pemain bal.

Jeneng lengkap:Eberechi Oluchi Eze.
Tanggal lahir:29 Juni 1998 (umur 21).
Papan kelairan:Greenwich, Inggris.
Wong tuwa:Pak lan Pak Ez.
Sandhangan:Ikechi lan Chima (sedulur).
Kulawarga / Asal kulawarga:Keturunan Nigeria.
Pendidikan Bal-balan:Millwall.
dhuwur:5 ft 8 ing (1.73 m).
Potensial FIFA:83 (FIFA 20).
Zodiak:Kanker.
Data Wiki Eze Eberechi

TUTUP: Thanks kanggo njupuk wektu kanggo maca versi Eberechi Eze crita bocah -dipasanging rame kanyatan biografi. Ing LifeBogger, kita terus-terusan ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng barang sing ora pas ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene