Kisah Kanak-kanak Dean Henderson ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Dean Henderson ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: Sportskeeda
Kisah Kanak-kanak Dean Henderson ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: Sportskeeda

Paling Keri Dianyari

Artikel kita nyedhiyakake jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Dean Henderson, Biografi, Fakta Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal, Urip Pribadi, Pacar, Gaya urip lan acara-acara liyane sing pas wiwit dheweke isih diwasa.

Dean Henderson Awal Gesang lan Rise Agung
Dean Henderson Awal Gesang lan Rise Agung. Kredit Gambar: Instagram

Ya, kabeh wong ngerti babagan mundhak cepet wiwit musim 2019/2020, minangka prestasi sing nggawe dheweke dadi kontes paling apik Yordania Pickford Titik tim Inggris. Luwih akeh, saingan gedhe kanggo David de Gea Titik kiper Manchester United.

Nanging, mung sawetara penyokong bal-balan sing nganggep maca Biografi Dean Henderson sing wis disiapake lan cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo menehi sampeyan luwih dhisik Wiki Dean Henderson, ngiringan artikel iki Bab lan Content sadurunge STORY FULL.

Biografi Dean Henderson (Wiki Enquiries)Jawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Dean Bradley Henderson.
Tanggal Lahir:12 Maret 1997 (umur 23 taun ing 2020 April).
Wong tuwa:Pak lan Pak Henderson.
Kulawarga:Whitehaven, Inggris.
Sandhangan:Calum Henderson (sedulur tuwa) lan Kyle Henderson (adhi).
dhuwur:6 ft 2 ing (1.88 m).
Pendidikan Bal-balan:Carlisle United (2005–2011) lan Manchester United (2011–2015).
Regane net:£ 520,000 nganti £ 1 yuta.
Salary:£ 25,000 saben minggu (kaya ing Maret 2020).
Zodiak:Roti.

Kisah Kanak-kanak Dean Henderson:

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku "Dean Bradley Henderson". Dean Henderson lair tanggal 12 Maret 1997 ing kutha Whitehaven, Inggris. Penjaga gawang Inggris sing mundhak lair dadi putra nomer loro lan anak marang wong tuwane.

Dean Henderson nglampahi umur alit nalika tuwuh bebarengan karo sedulur-sedulure; sesepuh jenenge Calum lan luwih enom sing misuwur yaiku Kyle Henderson. Ing ngisor iki foto lucu sadulur Dean Henderson nalika isih cilik.

Ketemu dulur Dean Henderson nalika isih enom. Kredit: Instagram
Ketemu sedulur-sedulur Dean Henderson- Callum Henderson (sisih tengen) lan Kyle Henderson (tengah) nalika isih bocah. Kredit: Instagram

Dean Henderson's Latar Kulawarga lan Asal:

Ora kaya saiki lan bekas pemain bal-balan karo wong tuwa sing sugih yaiku; Frank Lampard, Gerard Pique, Mario Balotelli lan Hugo Lloris, Henderson kita dhewe ora digedhekake ing omah sing paling sugih. Bebener iku, wong tuwa Dean Henderson kaya umume wong ing kutha cilik Whitehaven sing kerja, urip rata-rata lan ora nate berjuang karo dhuwit.

Babagan Whitehaven:

Kulawarga Dean Henderson njaluk asile saka Whitehaven. Iki minangka kutha plabuhan sing ana ing pesisir kulon Cumbria, ing cedhak Taman Nasional Lake ing Inggris sisih Lor. Whitehaven minangka port utama, sing entuk reputasi apik kanggo perdagangan rum Inggris.

Iki yaiku Whitehaven- sing asal saka kulawarga Dean Henderson
Iki yaiku Whitehaven- sing asal saka kulawarga Dean Henderson. Kredit: Pinterest lan Instagram

Maneh Apa Sampeyan ngerti?… George Washington (presiden pisanan Amerika Serikat) akar kulawarga digandhengake karo Whitehaven. Ya! Kutha pelabuhan minangka papan kanggo nenek bapakne Mildred Gale (1671–1701) sing manggon ing kono banjur dikubur ing Gréja St Nicholas kutha.

Kisah Kanak-kanak Dean Henderson- Pendhidhikan lan Pembentukan Karir:

Ing umur 5, Dean miwiti pendhidhikan utama ing Whitehaven. Minangka bocah sekolah, dheweke seneng karo olahraga jangkep nanging ora bal-balan ing wiwitan. Dean Henderson luwih apik ing jangkrik, yaiku prestasi sing ndeleng dheweke dadi batsman lan penjaga wicket.

Kanthi kepinginan murup supaya ngerti luwih akeh, Dean sethitik wiwit melu kegiatan bal-balan. Pungkasane, tresnane kanggo Bal-balan bisa ngluwihi Cricket. Tiyang sepuh Dean Henderson, sing minangka penggemar Manchester United miwiti putra kanggo ndhukung klub kasebut. Mbalik, katresnan kanggo United nggawe dheweke nyandhang kits United ing, dina metu. Kaya sing ditampilake ing ngisor iki, kit padha karo sing digunakake ing jaman saiki Eric Cantona.

Kita miwiti kanthi nampilake sampeyan salah sawijining foto paling awal bocah cilik Dean Henderson
Kita miwiti kanthi nampilake sampeyan salah sawijining foto paling awal bocah cilik Dean Henderson. Kredit: Instagram

Kisah Kanak-kanak Dean Henderson - Urip Karir Awal:

Little Dean ngerti yen dheweke duwe bakat lan bisa nggawe bal-balan. Wiwit umur 3 nalika dheweke miwiti ndhukung United, goalie Inggris bakal teka makarya kanthi gumun, ngalamun main ing Liga Premier. Wiwitane, dheweke praktek ngimpi.

Ing yuswa 8 taun ing taun 2005, sethitik Dean dijaluk Carlisle United kanggo uji coba ing akademi sing diwarisake kanthi warna kloter. Wong tuwa Dean Henderson milih klub kasebut amarga minangka klub paling cedhak (udakara 55 menit) saka omah kulawarga.

Ngerti pora?… Little Henderson (gambar ing ngisor iki) miwiti main bal-balan minangka pemain outfield, nanging mengko pindhah menyang penjaga gawang sadurunge taun remaja.

Dean Henderson- Taun Awal karo Carlisle United
Dean Henderson- Taun Awal karo Carlisle United. Kredit: NewsandStar

Keperluan kanggo ngalami uji coba ing akademisi sing luwih gedhe nalika dheweke nyedhaki pertengahan taun. Bungah wong tuwa lan anggota kulawarga Dean Henderson ora ngerti watesan nalika dheweke (umur 14 taun) nyoba uji coba akademi Manchester United.

Dean Henderson Biografi- Dalan kanggo Fame Crita:

Sasampunipun ngenteni enem taun ing Carlisle United, Henderson mutusake mindhah luwih adoh 135 mil menyang Manchester ing ngendi dheweke miwiti urip anyar ing akademi United.

Ing United, drive lan tekad Dean Henderson minangka aset sing paling berharga. Minangka dheweke terus diwasa, dheweke ndeleng awake dhewe urip apik karo Akademi lan nggawe kemajuan sing tenang liwat kelompok umur United.

Ngerti pora?… Dean Henderson ana ing antarane nominasi kanggo Jimmy Murphy 2014–15 Penghargaan Pemain Taun Anyar nanging kalah karo Axel Tuanzebe- bek tengah sing kuat. Ing wulan Agustus 2015, Henderson mlebu kontrak profesional pisanan karo klub kasebut.

Minangka penjaga gol senior, dheweke nemoni kompetisi sing kaku. Ing wektu kasebut, United duwe 5 penjaga gol senior yaiku; David De Gea, Joel Pereira, Sam Johnstone, Sergio Romero lan legendaris Victor Valdes. Ora angel kanggo Dean gampang ngatasi dheweke. Kanggo maju, dheweke mutusake golek lapangan anyar babagan utang.

Dean Henderson Biografi- Munculake Crita Fame:

Nanging ora kesrempet nalika utangan, kiper Inggris enom lunga saka kekuwatan nalika mbayar dhuwit kanthi ngliwati Stockport County, Grimsby lan Shrewsbury Town. Nalika ing Shrewsbury Town, Dean dadi favorit penggemar nalika mbantu dheweke menang akeh pertandingan.

Nalika isih golek kesempatan karo United, Dean Henderson diamati David De Gea supaya isih ana ing pucuking kekuwatane. Dheweke mutusake kanggo nerusake mantra silihan nalika ora nyerah ing United. Sanajan nalika mlebu kontrak kontrak rong taun karo United, abdi sing setya nindakake keputusan etangan kasebut Sheffield United.

Nalika ing Sheffield United ing ngisor Chris Wilder, Dean Henderson bisa ngrasakake nasibe Liga Perdana sing diarani dheweke. Kasunyatane, dheweke ora mung nulungi Promosi aman Sheffield menyang Liga Premier sepisanan wiwit taun 2007. Dean uga ngupayakake Pemain Pemain Taun Anyar ing klub, uga Championship sarung tangan Kejuaraan.

Goalkeeper Inggris sing cepet banget menang Kejuaraan Kejuaraan Emas
Goalkeeper Inggris sing cepet banget menang Kejuaraan Kejuaraan Emas. Kredit: Skysports

Minangka wektu ngeling-eling biografi Dean Henderson, kiper muda saiki dadi penjaga gawang utama Liga Premier kanthi persiyapan sing wis digawe. Dheweke diwenehi label minangka pengganti David de Gea sing United nimbang sade supaya bisa dadi pilihan pisanan. Luwih akeh, gantos kanggo Jordan Pickford minangka Inggris No 1 nanging bentuk Henderson ora bisa diweruhi amarga dheweke bisa ngganti Pickford dadi nomer 1 ing Inggris.

Musim 2019-2020 weruh dheweke diwenehi label minangka salah sawijining penjaga gawang paling apik ing Inggris lan jagad iki
Musim 2019-2020 weruh dheweke diwenehi label minangka salah sawijining penjaga gawang paling apik ing Inggris lan jagad iki. Kredit: Instagram

Tanpa mangu, ana saben kasempatan Henderson bakal muncul minangka penjaga gawang luwih apik tinimbang De Gea lan Pickford ing wektu ora. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Sapa sing dadi Dean Henderson Pacar ?:

Amarga dadi kondhang lan nggawe jeneng ing Liga Premier, bisa uga yakin yen ana sawetara penggemar kepengin ngerti sapa pacare Dean Henderson. Apa maneh, yen kiper sing ganteng wis bebojoan, sing duwe garwa.

Kasunyatane yaiku, ing mburi kiper sing sukses lan tampan, ana pacar sing glamor sing identitas dicethakake ing foto ing ngisor iki.

Ketemu pacar Dean Henderson
Ketemu pacar Dean Henderson. Kredit: Instagram

Dean Henderson lan pacare miwiti hubungan intim ing sikil sing padhet, sing ora bisa lolos saka panliten umum. The lovebirds - sing ora duwe anak lanang utawa wadon kanggo omah-omah - nggawe hubungan umum ing wulan Nopémber 2019.

Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, salah sawijining dalan favorit saka pasangan kanggo musim panas yaiku pulo Spanyol lan perairan Ibiza ing antarane tujuan segara Eropa sing apik banget. Ing ngisor iki yaiku Dekan tato karo pacar utawa WAG sing ayu.

Dean Henderson lan Pacar nitih kapal
Dean Henderson lan Pacar nitih kapal. kredit: Instagram

Tresna marang Dean Henderson nalika ngirim foto dheweke karo pacare nyatakake kanthi umum ing tembung kasebut;

"We Living gesang paling apik"

Kanthi menehi kritik, loro-lorone babagan cinta lan kawinan biasane dadi langkah resmi sabanjure.

Dean Henderson Urip pribadi:

Ngerteni pribadine penjaga gawang Inggris bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran luwih apik babagan kapribaden kasebut ing pucuk.

Sapa Dean Henderson?… Miwiti, dheweke ana wong sing intuisi lan asring ngalamun gegayuhan dheweke. Dean diilhami kanthi kebutuhan sing ora bakal nate mbuwang impenane. Dheweke gelem ngliwati wates supaya bisa ditampilake sing paling apik.

Dean Henderson Gaya urip:

Dean Henderson ndarbeni urip sing teratur ing kutha Sheffield, urip sing ora mbuwang ora sengaja senadyan gaji £ 25k, luwih saka rega £ 500,000 lan regane pasar $ 18.00m.

Kasunyatane yaiku, Dean Henderson minangka jinis pemain bal-balan sing ngetrapake kabutuhan praktis sing ora akeh biaya. Ing wektu nulis, ora ana kedadeyan sing nuduhake mobil endah, omah gedhong lan barang liya sing gampang ditemokake dening para pemain bal-balan sing uripe gaya urip sing ora apik. Ora adoh saka pucuk, Dean Henderson luwih seneng mbuwang dhuwit pacare.

Penjaga gawang sing cepet banget ora urip gaya urip kanthi seratan nalika nulis
Penjaga gawang sing cepet banget ora urip gaya urip kanthi seratan nalika nulis. Kredit: Gym4u

Dean Henderson Kulawarga:

Sing paling penting ing urip yaiku "Family"Lan"love". Kulawarga Dean Henderson rumangsa duwe kabeh yen ana ing saben liyane. Ing kene, dheweke digambar duwe wektu kulawarga gedhe Zest Harbourd, papan modern Inggris modern sing misuwur ing Whitehaven, Inggris.

Urip Kulawarga Dean Henderson. Ing kene, dheweke digambar ing samping ibu, bapak lan sedulure.
Urip Kulawarga Dean Henderson. Ing kene, dheweke digambar ing samping ibu, bapak lan sedulure. Kredit: Instagram

Ing bagean sing apik iki, kita bakal nuduhake sampeyan luwih akeh babagan wong tuwa Dean Henderson lan anggota kulawarga liyane.

Babagan Dean Henderson Rama:

Dalan kanggo stardom mesthi ora bisa dirasakake, tanpa pitulung saka bapake super. Penjaga gawang Inggris ora nate nggunakake Perayaan Hari Bapake kanggo ngeling-eling bapake sing dheweke ngaku minangka penggemar nomer siji. Gambar ing ngisor iki yaiku bapak Dean Henderson ing sadhuwure sadulure (Calum).

Ketemu Bapake Dean Henderson nggambarake awake dhewe lan sadulure (Calum)
Ketemu Bapake Dean Henderson nggambarake awake dhewe lan sadulure (Calum). Kredit: Instagram

About Dean HendersonMum:

Miwiti, dheweke umur 52 taun ing wektu nulis (1 April 2020). Ibune Dean Henderson dadi tanggung jawabe tumrap putrane sing apik lan urip ing ndhuwur, yaiku prestasi sing nyebabake pengaruhe ing urip. Gambar ing ngisor iki yaiku ibu Dean sing katon luwih enom tinimbang umur tuwa.

Temokake Ibu Dean Henderson- Apa dheweke ora katon luwih enom tinimbang umur tuwa?
Temokake Ibu Dean Henderson- Apa dheweke luwih enom tinimbang umur? Kredit: Instagram

Jeneng-jenenge wong tuwa Dean Henderson ora dikenal nalika nulis.

More about Dean HendersonPara sedulur:

Penjaga gol Inggris sing saya tambah ora duwe sadulur nanging loro sedulur; sesepuh sing dadi jenenge Calum lan sing luwih enom yaiku Kyle. Ora kaya Calum, Kyle Henderson urip pribadi banget.

Kajaba iku, Calum luwih dhuwur tinimbang Dean sing dawane 6 ′ (inci) dhuwur. Peep menyang akun Instagram Calum Henderson ngandhani yen dheweke wis omah-omah lan hobi bisa uga golf lan olahraga skate.

More about Dean HendersonKaluwarga:

Tanpa mangu, paman (s), bibi, lan simbah (yen urip) mesthi bakal entuk mupangat kanggo duwe kabecikan ing urusan bal-balan ing Inggris. Kaya dene nalika nulis, ora ana dokumentasi ing web babagan dheweke. Mesthine, sampeyan bakal nganyarake sampeyan nalika ndelok.

Dean Henderson Fakta Untold:

Ing bagean pungkasan biografi Dean Henderson, kita bakal nuduhake sawetara bukti sing durung ana.

Fakta # 1: Dheweke dadi Pemegang Rekam Donya:

Dean Henderson minangka Pemegang Rekam Dunia Guinness. Ngerti pora?… Dheweke nyekel Rekor Dunia Guinness kanggo 'Wektu paling cepet kanggo klambi minangka penjaga gawang ' sing ditindakake kanggo 49.51 detik. Ora mung mandheg ning kana. Dean uga nyekel Rekor Donya Guinness kanggo 'Umume bal-balan (bal-balan) tumuju kang ditindakake ing sawijining menit. Cathetan kasebut minangka bagean saka biografi Dean Henderson.

Fakta # 2: Awal Gaji Awal:

Wiwit wiwit kesusu, sawetara penggemar prekara wis mulai mikir babagan kasunyatan Dean Henderson, kaya pira sing diraih nalika miwiti karir karo Sheffield United.

Ing tanggal 18 Juni 2018, Dean Henderson nutup kontrak karo Sheffield United, sing ndeleng dheweke mbayar gaji setir. £ 520,000 saben taun. Mecah upah (2018 stats) dadi nomer luwih cilik, kita duwe ngisor iki;

WULANG GURUPangentukan ing Pound Sterling (£)Pangentukan ing USD ($)Pangentukan ing Euros (€)
Apa sing dheweke entuk Saben Taun£ 520,000$ 625,604€ 570,168
Apa dheweke entuk Saben Sasi£ 43,333$ 52,133.68€ 47,513
Apa sing dheweke entuk Saben Minggu£ 10,833$ 13,033.4€ 11,878
Apa dheweke entuk Per Day£ 1,547.6$ 1,861.92€ 1,696.9
Apa dheweke entuk Per Hour£ 64.49$ 77.58€ 70.7
Apa sing dheweke entuk saben Menit£ 1.08$ 1.29€ 1.18
Apa dheweke entuk Per detik£ 0.02$ 0.02€ 0.02

Adhedhasar Salary Stats ing ndhuwur, iki sing diasilake Dean Henderson wiwit miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki cdilatkene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik.

Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Inggris sing ngasilake total £ 2,340 sasi kudu kerja paling ora 1.5 taun kanggo entuk £ 43,333 yaiku jumlah Dean Henderson sing sapisan entuk sajrone 1 wulan.

Fact #3: Dean HendersonAgama's:

Jeneng "Dean"Iku jeneng lanang Kristen lan uga jeneng asli Inggris kanthi pirang-pirang makna. Nganti saiki, adil kanggo ngira manawa Dean HendersonWong tuwane paling gedhe wis ngangkat putra-putune selaras karo kepercayaan agama Kristen. Sanajan panemune Henderson babagan prekara-prekara iman tetep kurang sanajan kemungkinan kita milih dheweke dadi Kristen.

Fact #4: Dheweke ngemu a Rekam Serikat:

Wis luwih saka 40 taun wiwit Manchester United bisa ngasilake kiper dhewe saka akademi. Ngerti pora?… Dean Henderson saiki duwe rekaman dadi penjaga gawang utama sing paling gedhe lan paling seneng sawise Garry Bailey ing 1978.

Dheweke nuli, Manchester United kanggo pisanan ing 40 taun, ora kudu melu ing pasar transfer kanggo nggoleki penjaga gawang kaya sing wis dilakoni sadurunge.

Fact #5: Pilihan Prefered kanggo Penyayang FIFA Game:

Yen sampeyan pacangan mode FIFA Karir, luwih becik tuku Dean Henderson. Dheweke ing samping Gianluigi Donnarumma duweni potensi dadi salah sawijining Goalkeepers paling apik ing FIFA.

Goalkeeper Inggris pancen sejatine wong lanang kanggo mbesuk
Goalkeeper Inggris pancen sejatine wong lanang kanggo mbesuk. Kredit: SoFIFA

Fact # 6: Apa Dean Henderson lan sedulur Yordania Henderson:

Sawise munggah Dean Henderson menyang adegan Liga Premier, sawetara penggemar wis njupuk menyang internet kanggo takon apa ana hubungane karo kapten Liverpool, Jordan Henderson. Kasunyatane yaiku, Dean lan Jordan Henderson ora ana gandheng cenenge, sanajan sampeyan nuduhake jeneng kulawarga sing padha.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca crita Dean Henderson Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene