Kisah Kanak-kanak Conor Coady Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Conor Coady Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Conor Coady kita nyritakake babagan Crita Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo, Bocah-bocah, Net Net, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Ing istilah sing gampang, sampeyan menehi Crita Urip saka Bek. Kenangan iki diwiwiti wiwit cilik nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu, iki foto sing nuduhake kemajuane pirang-pirang taun - ringkesan Bio Conor Coady sing jelas.

Ya, kabeh wong ngerti (kaya ing post-COVID), dheweke dadi harapan tim nasional Inggris lan pesaing sing sampurna kanggo Harry Maguire. Nanging, mung sawetara penggemar sing wis maca crita urip sing nyenengake. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Childhood Conor Coady:

Kanggo Wiwitan Biografi, julukane yaiku Conorinho. Conor David Coady lair tanggal 25 Februari 1993 saka ibune, Gail Coady lan bapakne, Andy Coady ing kutha St Helens ing Merseyside, Inggris.

Conor Coady Tuwuhing Taun:

Conorinho tansaya kepengin dadi pemain bal-balan lan ora ana liyane. Olahraga kasebut misuwur ing antarane akeh rumah tangga ing Haydock, ing Borough of St Helens, ing ngendi dheweke diwasa. Uga, wong tuwa Conor Coady lan adhine Harrison dadi penggemar Liverpool sing semangat nalika isih cilik. Mula, kekarepan awal dheweke dudu angen-angen sing kliwat.

Latar Belakang Kulawarga Conor Coady:

Pertama lan paling penting, wong tuwane nggawe tugas supaya ora menehi apa-apa kajaba sing paling apik. Nyatane, Andy lan Gail njamin Conor sekolah standar - minangka bukti status sosial ekonomi kelas kulawarga.

Asal Kulawarga Conor Coady:

Bek kasebut minangka wong Inggris sing bonafide amarga lair lan keturunan. Luwih saka iku, asil riset sing ditindakake kanggo nemtokake asale Coady nuduhake yen St Helens njupuk tahapan signifikan ing babad garis keturunane. Borough of St Helens, utamane Haydock, asal saka kulawarga Conor Coady.

Kepiye Sepak Bola Karir Miwiti:

Conor mung umur 8 taun nalika miwiti lelungan ing bal-balan Karir ing Liverpool. Apike, dheweke ana ing klompok umur padha Raheem Sterling, Jon Flanagan lan Andre Wisdom. Iki foto langka pemain pertahanan nalika isih enom.

Kisah Liverpool:

Munggah saka rangking The Reds, pemain pertahanan enom kasebut duwe kesempatan kanggo sinau saka bintang-bintang Reds sing misuwur Gerrard Carragher lan Rigobert Song. Dheweke tau ngandhani ExpressAndStar ing sawijining wawancara:

"Gerrard lan Carragher duwe pengaruh 100% ing karirku. Aku duwe hak istimewa kanggo nonton nalika lagi dolanan, olahraga bareng, lan ngetutake. ”

Biografi Conor Coady- Crita Dalan:

Ing puncak karir karo The Reds, pemain pertahanan kasebut miwiti debut nalika main ing Liga Europa nglawan Anzhi Makhachkala ing taun 2012. Dheweke enggal nggawe debut Liga Premier nglawan Fulham ing 2013 sadurunge setuju karo mantra utang karo klub Liga One, Sheffield United. .

Sawise rampung babagan utang utangan karo Sheffield, Coady sawise konsultasi karo kulawargane, saiki wis wayahe ninggalake Liverpool. Kasunyatane, dheweke ngerti manawa bakal angel entuk papan ing tim pertama Red, ora amarga ana bakat pertahanan sing wis ana, kayata Dejan Lovern lsp. Ora kaya Joe Gomez, pemain pertahanan miskin kasebut kiwa amarga kemungkinan sukses karo Liverpool mung tipis.

Bio Conor Coady- Bangkit:

Mula, gampang yen dheweke gabung karo Huddersfield ing taun 2014 kanthi biaya transfer yaiku 500,000. Ora suwe sadurunge dheweke pindhah menyang Wolverhampton Wanderers ing 2015 lan pungkasane weruh serigala entuk promosi menyang Liga Premier sajrone musim 2017-18.

Maju kanggo wektu nulis Biografi iki, Conor Coady ngalami kenaikan meteorik wiwit nilar Liverpool. Bek kasebut minangka anggota Wolves sing mantep. Kajaba iku, dheweke bubar entuk panggilan kaping pisanan menyang Tim Nasional Inggris minangka Gareth Southgate ngupayakake supaya dheweke bisa ngarep-arep pertahanan negara kasebut.

Apa wae sing bisa ditindakake, kita yakin manawa dheweke bakal apik. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Ketemu Garwa Conor Coady lan Bocah-bocah:

Mung ana sawetara pemain Wolverhampton sing bisa gumunggung bojo lan bocah-bocah. Pusat bali minangka salah sawijining. Garwane Conor Coady jenenge Amie. Dheweke dadi pirang-pirang sing mbuwang bek ing saben wektu khusus.

Dheweke nggawa dheweke plancongan lan ora nate mandheg anggone memuji dhukungan saka dheweke lan karir. Sanajan ora ana cathetan nalika pasangan kasebut pacaran utawa ijin, nanging kita ngerti manawa serikat pekerja kasebut nglairake 3 bocah lanang. Dheweke kalebu Henri, Freddie lan Louie.

Lah Conor Coady nuduhake wayahe khusus karo garwane lan anak-anake
Lah Conor Coady nuduhake wayahe khusus karo garwane lan anak-anake.

Urip Kulawarga Conor Coady:

Yen punggung dijaluk dhaptar jeneng wong sing cedhak karo dheweke, kita bisa kanthi gampang prédhiksi telung jeneng pisanan sing bakal kasebut. Dheweke kalebu anggota kulawarga. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan wong tuwa lan sedulur Conor Coady. Uga, kasunyatan babagan sedulure bakal dadi topik diskusi ing kene.

Babagan Conor Coady Father:

Andy minangka jeneng bapakne bek. Coady nganggep dheweke minangka tokoh inspiratif ing urip lan karir. Dheweke nggawa bek ing endi wae nalika isih bocah lan durung nate adoh saka lintang bal-balan sing wis diwasa. Kasunyatane, Andy ora nate kliwat game putrane nalika lelungan menyang endi wae kanggo nonton dheweke main bal-balan ing omah lan adoh.

Babagan Ibu Conor Coady:

Gail minangka jeneng ibu bal-balan. Dheweke seneng banget karo Wolverhampton amarga putrane nggawe perdagangan karo Serigala. Kita bisa ngrampungake kaca babagan babagan kepiye carane menehi Coady wiwit jaman mbiyantu nggawe dheweke dadi pria saiki. Semono wae, kita yakin sampeyan entuk drift lan ora ragu-ragu matur nuwun marang Gail babagan apa sing wis ditindakake lan ditindakake yen dalane nyebrang.

Babagan Sedulur Conor Coady:

Wong Inggris mung duwe siji sedulur sing diarani Harrison. Coady menehi kridit Harrison amarga menehi dhukungan hebat kaya bapake. Kasunyatane, pancen ora mangu-mangu manawa para sadulur duwe ikatan sing raket lan bisa urip maneh.

Apa sampeyan bisa ndeleng adhine Conor Coady ing tembakan iki
Apa sampeyan bisa ndeleng adhine Conor Coady ing tembakan iki?

Babagan Kerabat Conor Coady:

Adoh saka kulawarga sing cedhak karo pusat kasebut, ora ana cathetan babagan keturunane. Kanthi tembung liyane, cathetan mbah kakung ibu lan bapakne ora ana. Uga ora ana informasi babagan paman, lik, sedulur, ponakan lan ponakane.

Urip Pribadi Conor Coady:

Ayo dirembug babagan sapa sing dadi juru tengah ing njaba, supaya kiper ora bisa kerja keras. Isi karaktere paling dingerteni dening anggota kulawarga lan rekan cedhak sing mbuktekake sipat sing tenang lan dikumpulake.

Uga, Coady minangka pimpinan alami lan inspirasi ing endi wae. Ana sawetara perkara sing disenengi sawise bal-balan. Yaiku kalebu main game video, lelungan lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.

Gaya urip Conor Coady:

Babagan carane bintang sepak bola ngasilake dhuwit, umume ngerti manawa bal-balan minangka olahraga sing nguntungake. Nyatane, lintang PSG Kylian Mbappe sapisan ujar manawa ana "dhuwit gila ing olahraga". Mula, ora nggumunake yen Coady entuk 55,000 dolar saben minggu. Luwih saka iku, gaji utama ing taun tengah omah yaiku £ 2,864,400 mbiji kira-kira regane bathi £ 3.5 yuta.

Kanthi basis kekayaan sing signifikan, lumrahe yen ndeleng Coady plancongan ing Audi sing endah. Luwih-luwih, dheweke duwe omah kapten sing cocog ing Wolverhampton, kabeh amarga dhuwit lan dukungan edan sing diwenehake karo bal-balan paling dhuwur.

Kita wis kandha yen dheweke duwe Audi, iya ora?
Kita wis kandha yen dheweke duwe Audi, iya ora?

Fakta babagan Conor Coady:

Kanggo ngrampungake biografi bek sing apik iki, iki ana kasunyatan sing kurang utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Kasunyatan # 1 - Pecah Gaji lan Pangentukan Per detik:

JENIS / JABATANPENGHASILAN ING JENIS (£)
Saben taun£ 2,864,400
Saben sasi£ 238,700
Saben Minggu£ 55,000
Saben dina£ 7,857
Saben Jam£ 327
Saben Menit£ 5.45
Saben Detik£ 0.09

Iki sing diarani Coady wis entuk wiwit sampeyan wiwit ndeleng Bio.

€ 0

Kasunyatan # 2 - Rating FIFA 2020:

Pemain bal-balan Inggris kasebut duwe rating sakabehe 79 kanthi potensial 81. Kasunyatane, sithik kanggo wong sing dianggep minangka pangarep-arep pertahanan Inggris. Nyatane, Profil liga Premier Conor Coady ngomongake kualitase. Muga-muga, FIFA bakal maneh tokoh kasebut lan nggambarake kasunyatan.

Kasunyatan # 3 - Agama Conor Coady:

Wolves Skipper minangka wong sing percaya lan Kristen, sanajan kita ora duwe pitunjuk utawa bukti sing nuduhake. O enteni sedhela, seduluré jenenge Harrison. Luwih-luwih, wong tuwa Conor Coady duwe jeneng tengah yaiku David- jeneng Kristen. Cukup kanggo pitunjuk.

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca iki nulis ing biografi Conor Coady. Muga-muga bisa menehi inspirasi manawa dhukungan kulawarga bisa mbantu para individu supaya bisa maju.

Coba conto saka kulawarga Coady sing ngetutake dheweke ing endi wae. Dheweke dadi Reds nalika tengah main karo Liverpool lan dadi Serigala nalika gabung karo Wolverhampton.

Kajaba iku, kudune kita muji marang wong tuwa Conor Coady sing mantep ing promosi minat. Pancen, dhukungane arang ditemokake ing umume omah.

Wiki Conor Coady:

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng lengkapConor David Coady
NicknameConorinho
Tanggal Lahir25 wulan Februari 1993
Panggonan BirthSt Helens ing Merseyside, Inggris.
Posisi PlayDender / Pusat Bali
ParentsGail lan bapakne, Andy. 
vokalHarrison
BojoneAmie
anakHenri, Freddie lan Louie
dinghy inflatablePisces
Net Worth£ 3.5 yuta
HobiMuter game video, lelungan lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.
Dhuwur6 Kaki, 1 Inci

Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita lan biografi bocah kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog ing bio saka Conor Coady, mangga awas. Yen ora, wenehi komentar kanggo ngandhani apa sing sampeyan pikirake babagan Bek.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar