Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold

0
299
Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang WorldFootball
Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang WorldFootball

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal minangka "Cantwell". Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Gesang lan mundhakipun Todd Cantwell
Gesang lan mundhakipun Todd Cantwell. Kredit Gambar: edp24 lan TheFA.

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka prospek sing apik ing wilayah tengah. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Todd Cantwell sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Gelandang Todd Owen Cantwell lair ing dina 27 tanggal 1998 Februari ing kutha Timur East East ing Inggris. Dheweke lair dadi wong tuwa sing seneng karo bal-balan sing kalebu bapak sing dikenal kanthi jeneng Steve lan ibu sing bisa mutusake bakal diumumake Cantwell sawise bio iki diterbitake.

Todd Cantwell miyos kanggo wong tuwa sing ora pati ngerti.
Todd Cantwell miyos kanggo wong tuwa sing ora pati ngerti. Kredit Gambar: Edp24 lan PxHere.

Sejurus karo rupane lan aksen, Cantwell minangka warga negara Inggris putih sing duwe werna putih sing misuwur. Dhèwèké digedhèkaké ing kutha kelairan ing kutha Timur East East, Inggris bebarengan karo seduluré Yordania lan adhine Amber.

Todd Cantwell digedhekake ing East Dereham ing Inggris.
Todd Cantwell digedhekake ing East Dereham ing Inggris. Kredit Gambar: Edp24 lan Pinterest

Ngembang ing Dereham, Cantwell minangka bocah sing ngepet rambut lan rambut pirang sing seneng nonton program televisi kaya "Tracy Beaker" lan main bal-balan karo kanca-kancane. Dheweke duwe impen dadi pemain bal-balan profesional nalika isih enom lan didhukung karo wong tuwa "Arsenal penggemar" sing ngrawat cita-citase ing pirang-pirang taun.

Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Cantwell nduwe pendhidhikan dhasar utawa dhasar ing sekolah Kings Park ing Dereham, Inggris sadurunge nerusake sekolah ing Northgate High - uga ing Dereham, Inggris - kanggo pendidikan sekunder.

Foto Todd Cantwell minangka murid sekolah Kings Park ing East Dereham, Inggris.
Foto Todd Cantwell minangka murid sekolah Kings Park ing East Dereham, Inggris. Kredit Gambar: Edp24.

Nalika ing kaloro institusi pendidikan kasebut, Cantwell minangka pemain bal-balan aktif utamane ing Northgate High ing endi sumbangan kanggo sukses tim sekolah kasebut diterangake "ing ndhuwur lan ngluwihi".

Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Apa nulis bio iki cepet banget? mesthi ora. Buckle nalika bali menyang keterlibatan Cantwell ing bal-balan sadurunge dheweke malah kepengin ngimpi mlebu sekolah ing Northgate High School. Apa sampeyan ngerti yen Cantwell main kanggo sistem Pemuda Kota Dereham?

Ya, dheweke yakin lan dadi kekarepan nalika menang kabeh piala karo rangking U8 lan U9 rangkulan ing Pemuda Town. Ora berkat formulir juara Cantwell, aturan anyar dikenalake sing nggawe saben pemain layak menang mung siji piala. Apa dheweke dudu kekuwatan?

Todd Cantwell kanthi pirang-pirang piala sing menang ing sistem Pemuda Kota Dereham.
Todd Cantwell kanthi pirang-pirang piala sing menang ing sistem Pemuda Kota Dereham. Kredit Gambar: edp24.
Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Sadurunge aturan watesan Pemuda Kota Dereham bisa nyekel Cantwell, bocah umur 10 saiki wis pindhah menyang Norwich Academy ing ngendi pangkat meteorit sing diarepake liwat rangking ora cepet kaya sing diarep-arep. Sanajan kasebut, Cantwell entuk tugas pertama kanggo tugas internasional karo tim U17 Inggris nalika umur 16 ing 2014.

Todd Cantwell diarani tim Inggris U17 nalika umur 16.
Todd Cantwell diarani tim Inggris U17 nalika umur 16. Kredit Gambar: TheFA.

Ing taun 2017, Cantwell kaping pindho dadi pengganti pertandhingan Norwich nanging ora kudu tampil kanggo tim senior. Pemain tengah sing semangat banget sawetara minggu adoh saka prayaan ulang tahun 20th Birthday nalika dheweke nggawe debut ora sukses kanggo tim pertama Norwich City sajrone pertandingan Piala FA nglawan Chelsea ing Stamford Bridge ing Januari 2018. Dheweke banjur menehi utangan menyang klub undakan nomer loro ing Walanda, Fortuna Sittard.

Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Saiki ana ing klub tingkat loro Fortuna Sittard yen Cantwell mbuktekake yen dheweke ora dadi bebek sing ora becik kanthi nyetak kaping pindho lan menehi telung pitulung mung penampilan 10 kanggo mbantu klub ngamanake promosi ing Eredivisie ing pungkasan kampanye 2017-18.

Todd Cantwell mbantu promosi Fortuna Sittard kanggo promosi Eredivisie.
Todd Cantwell mbantu promosi Fortuna Sittard kanggo promosi Eredivisie. Kredit Gambar: Twitter.

Bali menyang Norwich City, Cantell dadi wiwitan kanggo klub kasebut nalika pertandingan Piala EFL nglawan Stevenage ing Agustus 2018. Dheweke terus nggawe penampilan 24 ing kabeh kompetisi nalika musim 2018 / 2-9 nalika kutha Norwich menang gelar Sky Bet Championship.

Cepet nganti saiki Cantwell madegake minangka pemain tengah sing hebat banget ing Liga Premier kanthi heroik paling anyar sing nggawe gol nglawan Chelsea ing 25 tanggal Agustus 2019. Kanthi Gol, Cantwell - klambi ing nomer 14 jersey - dadi pemain kelahiran Norfolk sing pertama sing nggawe tujuan Liga Premier kanggo Norwich City sajrone taun 14. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Todd Cantwell damel gol Liga Premier sepisanan ing Agustus 2015 nalika kekalahan Norwich City 2-3 ing Chelsea.
Todd Cantwell damel gol Liga Premier sepisanan ing Agustus 2019 nalika kekalahan Norwich City 2-3 ing Chelsea. Kredit Gambar: Pinkun.
Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Mawar abang, violets biru, Cantwell bisa pacar, nanging ora katon. Dadi, dheweke ora bisa diwenehi kategorine kanthi label siji, lan uga pemain tengah ora bisa dikawruhi nalika ditulis.

Ewasemono, kita ngerti manawa dheweke fokus kanggo ngiyatake jabatane ing wilayah sawelas kutha Norwich, utamane sawise mlebu kontrak anyar sing bisa ndeleng dheweke tetep ana ing klub kasebut nganti 2022. Bisa uga ora suwe sadurunge Cantwell nemokake dheweke dadi pacar utawa wag lan bisa uga duwe putra (lan) putrane saka serikat kasebut.

Todd Cantwell bisa uga dadi siji nalika nulis.
Todd Cantwell bisa uga dadi siji nalika nulis. Kredit Gambar: LB lan Youtube.
Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Kulawarga penting kanggo Cantwell lan liya-liyane dadi kapindho pertahanan sing seneng urip kulawarga. Kita nggawa sampeyan babagan anggota kulawarga Cantwell.

Babagan bapak Todd Cantwell: Bapak Cantwell wis dikenali minangka Steve Cantwell. Bapak sing terus-menerus nggawe manawa pemain tengah nyampurake pertandhingan bal-balan kanthi pendidikan konvensional nganti tingkat SMA sadurunge akademi Norwich. Steve bangga sapa Cantwell wis dadi lan kadang-kadang ngiringi dheweke menyang acara amal.

Babagan ibu Todd Cantwell: Sanajan ora pati ngerti babagan ibu Cantwell, dheweke mbantu ngangkat gelandang tengah lan melu dolanane. Dhukungan ibu marang Cantwell saya tambah akeh kanthi ngerti babagan kemampuane nalika nganakake wawancara. Bisa uga ora suwe sadurunge Cantwell nyetel target tujuan ibu kanthi nampilake foto awake dhewe ing media sosial.

Todd Cantwell dibesarkan dening wong tuwa sing prewangan sing ora dingerteni
Todd Cantwell dibesarkan dening wong tuwa sing prewangan sing ora dingerteni. Kredit Gambar: TransferMarket lan ClipArtStation.

Babagan sadulur Todd Cantwell: Cantwell duwe rong sedulur sing bisa dingerteni, yaiku sadulure Jordan lan adhine Amber. Kaya Cantwell, Jordan seneng main bal-balan lan nggambarake awake minangka bakat bal-balan nomer telu ing kulawarga. Ing jaman saiki, ora akeh sing ngerti babagan adhine Canwell Amber sing dipercaya minangka putri siji-sijine kulawarga.

Babagan sederek Todd Cantwell: Ngalih menyang kulawarga Cantwell sing canggih, dheweke duwe paman sing jenenge Kevin Owen, saka Fakenham, nanging ora akeh sing dikenal babagan ibu-ibu, sedulur lan sedulur-sedulurnya. Kajaba iku, bapak lan nenek Cantwell durung dingerteni nalika sepupu gelandang durung dikenal ing acara-acara penting nalika umur wiwitan nganti saiki.

Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Kepribadian Cantwell duwe sipat Pisces Zodiak sing kalebu sensitivitas, kreatifitas lan intuisi titik. Sipat kasebut bisa menehi persona sing nyenengake sing nggayuh dheweke kanca lan penggemar.

Nelusuri jero babagan aspek pribadine Cantwell sing luwih rumit, dheweke meh ora ngandharake rincian babagan urip pribadi lan pribadi. Dadi, ora akeh sing ngerti babagan hobi lan kapentingan dheweke ngluwihi film, main game video, mlaku-mlaku lan mbuwang wektu kanthi alami.

Wisata minangka salah sawijining hobi Todd Cantwell.
Wisata minangka salah sawijining hobi Todd Cantwell. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Ngomong babagan carane Cantwell nggawe lan mbuwang dhuwit, mula dheweke nggawe bathi net, saka gaji sing ditampa kanggo muter bal-balan sepisanan. Konstituen liya sing duwe kasugihan kanggo ngasilake kasugihan saka transaksi persetujuan lan investasi pribadi.

Nanging, Cantwell urip gaya urip konservatif amarga dheweke ngarep-arep dadi penghasil gedhe sajrone pirang-pirang taun. Akibaté, bisa uga sadurunge para penggemar ndeleng dheweke nyopir mobil eksotik lan duwe omah sing larang kaya para pemain veteran. Nanging, dheweke gedhe nalika ngunjungi resor internasional kanggo istirahat sajrone liburan.

Todd Cantwell (adoh kiwa) ngliwati liburane ing resort sing larang.
Todd Cantwell (adoh kiwa) ngliwati liburane ing resort sing larang. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Sepira sampeyan Todd Cantell ngluwihi apa sing wis ditulis babagan dheweke ing bio iki? Kita ngenalake sawetara fakta sing luwih dikenal utawa ora ngerti babagan gelandang tengah.

RELIGION: Cantwell ora pati gedhe babagan agama amarga dheweke angel menehi kesan dadi agama sajrone wawancara utawa perayaan tujuan nalika nulis. Nanging, rintangan kasebut milih dheweke dadi wong Kristen.

TATOO: Dheweke ora duwe seni awak nalika nulis lan bisa uga nggawe tato mikir babagan penambahan semantik kanggo ekspresi kreatif. Nganti saiki, Cantwell mung cara sing digawe.

Todd Cantwell durung duwe tato.
Todd Cantwell durung duwe tato. Kredit Gambar: Instagram.

SMOKING lan ngombe: Pemain tengah pemain sepak bola sepak main ing liga bal-balan sing ora ngrokok lan ngombe nalika nulis. Alasan kanggo nglintasi dalan sehat kaya iki yaiku supaya awak tetep sehat kanggo ngatasi bal-balan top-flight.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Todd Cantwell ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene