Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar- TheSun lan Instagram
Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar- TheSun lan Instagram

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "Kantong". Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu Kita Fakta Tambahan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan crita lengkap babagan acara-acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Munggah saka Caglar Soyuncu
Urip lan Munggah saka Caglar Soyuncu. Kredit Gambar: Haberekspres, SkySports, TTF lan Instagram

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke unik, rupane apik pemain mburi, wong sing ora wedi lan apik digawe kanggo game modern. Nanging, mung sawetara fans bal-balan sing nganggep Biografi Caglar Soyuncu sing cukup menarik. Saiki tanpa ado maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Caglar Soyuncu lair nalika dina 23 tanggal Mei Mei 1996 marang wong tuwané lan Ibu Ömer Söyüncü ing kutha İzmir, Turki. Nalika lair, wong tuwane, sing ngetutake adat kulawarga Turki nggawe manawa dheweke nuli angel jeneng tinulis kanthi titik diacritik sing ora dikenal karo para pemain bal-balan ing Inggris. Jeneng kuwi- "Çağlar Söyüncü".

Ceglar Söyüncü duwe kulawargané asalé saka Izmir, kutha Turki metropolitan (kutha paling padhet nomer telu ing Turki) sapisan dikontrol dening Kakaisaran Romawi ing sangisoré misuwur GAMPANG GRATIS sing biyen duwe kutha. Kanthi implikasi, cukup muni manawa Ceglar Söyüncü (gambar ing ngisor iki) bisa duwe akar lan kulawargane saka Great Gustine ing Asia- GAMPANG GAMPANG.

Caglar Soyuncu nduwèni keluargane asale saka İzmir, sawijining kutha ing pesisir Aegean Turki
Caglar Soyuncu nduwéni kulawargané asalé saka İzmir, sawijining kutha ing pesisir Aegean Turki. Kredit Gambar: Google Maps lan Instagram
Tuwuh ing omah kulawarga kelas menengah, Caglar Soyuncu nglampahi umur wiwitan ing taun Menemen kabupaten İzmir kajawi tuwane lan anggota kulawarga liyane. Dhèwèké digedhèkaké ing kulawarga sing nduwe prinsip agama lan budaya Islam.
Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Akeh ing kutha metropolitan ing Izmir, pendhidhikan kanggo bocah ora mung babagan sinau babagan barang antik kuno lan sisa perang nalika jaman Romawi lan Ottoman. Kanggo Caglar sing sethitik, kabeh babagan main bal-balan. Hobi favorit iki dadi bagean saka dheweke, utamane sawise sinau.

Kanthi nyenengake game kasebut, Caglar bakal main bal-balan sedina muput, utamane nalika preinan tanpa bosen. Ora suwe, bocah sing khas ngembangake minat main bal-balan kanthi profesional, keputusan sing didhukung dening wong tuwane.

Sawise akeh konsultasi karo wong tuwane lan guru sekolah, Soyuncu ngupayakake dadi pro dadi awake dhewe melu ndhaptar karo Menemen Belediyespor, sekolah bal-balan lokal ing distrik Menemen ing İzmir. Sawise ndhaptar, dheweke (digambar ing ngisor iki) disebarke minangka striker lan dudu pembela sing saiki ngerti dheweke.

Life Life Karir Caglar Soyuncu
Ketemu Caglar Soyuncu sawisé gabung ing klub akademi sing kapisan. Kredit Gambar: Instagram
Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal
Akademi bal-balan Menemen Belediyespor menehi kesempatan kanggo Soyuncu nuduhake bakat ing ngarep manajer Agen, Pramuka, Pelatih lan Klub. Kanggo para pujian, ora ana sing mangu-mangu dheweke langsung mara ing arah sing bener. Kaya bocah-bocah liyane ing akademi, Soyuncu kepengin main ing Liga Bola Sepak İzmir- liga bal-balan regional Izmir, kutha Turki.

Sawise nem taun main karo Menemen Belediyespor, Soyuncu ing taun 2011 ndeleng impen profesional dheweke karo Liga Sepak Bola Leaguezmir. Dheweke sukses nyoba karo Bucaspor, klub sing main ing daerah liga bal-balan ing kutha kasebut, Izmir. Ing klub kasebut, Caglar Soyuncu nom-noman mudhun maneh ing lapangan tengah lan mengko, dadi pusat sing diterusake kanthi profesional sanajan profesional.

Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Strategi ngeculake Liga Bawah supaya bisa Ngalahake: Kanggo paling enom pemain bal-balan sing nate disetel kanggo lulus akademi. John Lundstram), cara paling apik kanggo ngamanake wisuda lulusan utawa diakoni pramuka bal-balan yaiku mudhun kanggo liga ngisor. Ana, pilihan tim pertama yakin lan transfer bisa ditawarake kanthi gampang.

Iki dadi rencana sing sampurna kanggo Caglar Soyuncu sing mudhun menyang Gümüşorduspor, liga amatir saka Turki ing pundi dheweke dadi raja kaya wis entuk lulusan akademi. Sawise lulusan akademi karo Gümüşorduspor, Söyüncü angsal dadi tim senior Altınordu, klub sing main ing tingkat kaloro sistem liga bal-balan Turki. Iki uga minangka klub sing kondhang kanggo menehi proyek pemain enom menyang wilayah liya ing Eropa.

Caglar Soyuncu mung siji misi nalika ana ing Altınordu- TO PLAY IN A FOREIGNANDAND
Caglar Soyuncu mung siji misi nalika ana ing Altınordu- TO PLAY IN A FOREIGNANDAND. Kredit Gambar: Kralspor
Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Nalika musim 2016 / 2017, Caglar Soyuncu mlaku menyang Eropa mlebu karo klub Jerman, SC Freiburg. Minangka keputusan sing dirasa minangka pilihan sing paling apik kanggo karir lan dandan. Soyuncu teka ing klub kasebut ing wektu sing tepat, wektu SC Freiburg nembe promosi menyang kompetisi penerbangan paling dhuwur ing Jerman (Bundesliga).

Ing SC Freiburg sajrone musim 2016-17, Caglar wiwit nindakake cara sing kejam tumrap tumindak mbela, mbela sithik mungsuh sing bakal teka. Dheweke Diwenehi kenaikan meteorit ing musim mung, dadi salah sawijining properti pertahanan paling gedhe ing bal-balan Jerman lan Eropa kanthi gedhe.

Caglar Soyuncu munggah tangga ing lemah Jerman, dadi salah sawijining pembela paling apik ing Bundesliga
Caglar Soyuncu munggah tangga ing lemah Jerman, dadi salah sawijining pembela paling apik ing Bundesliga. Kredit Gambar: Irish Mirror, Zimbo, Lan HITC

Munggah Caglar Suyuncu langsung menyang tim nasional Turki, pangembangan sing weruh dheweke wis hubungan karo Man City, Bayern Munich, AS Roma lan Leicester sing kabeh padha sujud. Leicester sing pungkasane menang.

Ing 9 Agustus 2018, Söyüncü gabung karo Leicester, klub sing nggolek opsi pertahanan sawise spekulasi terus-terusan babagan masa depan pemain bintang kasebut. Harry Maguire. Budhal saka Maguire akeh pembuangan Leicester nesu lan Caglar Soyuncu dadi wong sing marasake ati, yaiku tumindak sing njaluk penggemar Leicester; Sapa sing butuh Harry Maguire?.

Sadurunge musim pertengahan 2019 / 2010, Caglar Soyuncu wis dadi pahlawan kultus kanggo Leicester. Anane doggedness ing pertahanan entuk akeh pujian saka Brendan Rodgers.

Caglar Soyuncu weruh dheweke berkembang dadi pemain pertahanan kelas donya ing Liga Premier
Caglar Soyuncu berkembang dadi pemain pertahanan kelas donya ing Liga Premier. Kredit Gambar: DailyMail lan Instagram

Kekuwatan pertahanan Soyuncu, agresif, playmaking lan judhul judhul nduweni peran gedhe ing skyrocketing Leicester kanggo nggayuh posisi kaloro ing separo pertama musim liga 2019 / 2020.

Tanpa mangu, para penggemar Leicester lan kita pembuangan bal-balan isih bisa ndeleng liyane Carles Puyol lan Hum Hummels (ing nggawe) mekar dadi bakat kelas dunia ing ngarep awake dhewe. Agung Çağlar Söyüncü pancen salah siji sing paling apik ing antarane garis produksi pembela pusat sing ora ana pungkasan sing metu saka Eropa. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Amarga nggegirisi lan menangake para penggemar liga utama, para penggemar wis ngerti yen Caslar Soyuncu duwe pacar utawa garwa. YES! Ora ana sing nolak kasunyatane katon apik banget ditambah karo gaya dolanan dheweke ora bakal nyeleh dheweke ing ndhuwur ing dhaptar dhaptar pacar pacar wanita.

Akeh Fans wis takon- Sapa pacar Caglar Soyuncu
Deleng dheweke tambah misuwur, akeh Fans sing takon- Sapa pacar Caglar Soyuncu ?. Kredit Gambar: IG

Sawise akeh panaliten ing internet, katon Çağlar Söyüncü wis ngupayakake supaya ora ngumumke pacare utawa garwane (iku, yen dheweke wis ing pernikahan rahasia) ing wektu nulis.

Ing sisih liyane, kita ngerti kadang bal-balan liga utama bisa uga ora diapura utamane, nalika ora nyampurake game kasebut kanthi negatif karo masalah hubungan. Dene sPemain ome ndeleng mandhap amarga faktor kaya umur utawa tim / sistem anyar, sumber suda liyane bisa uga ora liya tinimbang hubungan sing ala. Kanggo alesan iki, umume para pemain bal-balan luwih seneng dadi hubungane utawa nuduhake pacar ing tahap kritis ing karir.

Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Kunci Pribadi Çağlar Söyüncü bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap babagan pribadine, adoh saka wong sing ndeleng rutinitas nalika main game. Miwiti, dheweke dadi wong sing adhem, sing seneng nuduhake andhap asor, seneng banget lan esem (Biasane dudu karakter rata-rata pemain bal-balan modern).

Gesang Pribadi Caglar Soyuncu adoh saka Pitch
Gesang Pribadi Caglar Soyuncu adoh saka Pitch. Kredit Gambar: IG lan Twitter

Uga babagan urip pribadi, Soyuncu akeh wong sing metu lan grapyak. Ora adoh saka bal-balan nalika preinan, sampeyan bisa nemokake dheweke ing perusahaan sing beda. Soyuncu nyampur karo wong kabeh kelas, sawetara wong sing nulungi kanthi finansial tanpa nggawa apa-apa.

Caglar Soyuncu urip gaya urip sing sregep - ngentekake kanca nalika lagi metu
Caglar Soyuncu urip gaya urip sing sregep - ngentekake kanca nalika lagi metu. Kredit Gambar: Twitter
Caglar Soyuncu Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Lifestyle
Nalika gaya urip Caglar Soyuncu, dheweke dadi salah sawijine keseimbangan antara mbuwang lan ngirit dhuwit. Tanpa mangu, nilainya net 12.5 Million Euro (10.8 Yuta Pound) lan regane pasar 18 Yuta Euro (15.5 Yuta Pound) mesthi ndadekake bal-balan jutawan. Dadi jutawan, nanging ora dadi gaya urip sing gampang nggambarake kanthi tangane mobil sing larang ing ngisor iki.
Gaya Urip Caglar Soyuncu ora diakoni tangan kanthi mobil larang nalika nulis
Gaya Urip Caglar Soyuncu ora diakoni dening tangan kebak mobil larang nalika nulis. Kredit Gambar: Instagram, nyebut lan Gym4u
Kanggo ringkesan gaya urip, kita bisa nyimpulake yen Caglar Soyuncu minangka obat kanggo urip endah,paling ora) ing wektu nulis.
Caglar Soyuncu Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Kulawarga Caglar Soyuncu ing nulis nulis urip pribadi lan tombol utama ing Turki sanajan paparazzi mesthi ana ing prowl lan akeh cara kanggo nyambung karo media sosial.

Liwat media sosial, Caglar ing wektu nulis meh ora duwe wong tuwa utawa anggota kulawarga ing profil dheweke. Nalika identitas kasebut tetep dadi rahasia, sing paling cedhak dheweke kanggo kulawarga tetep dadi kanca sing paling apik lan kancane nasional Cenk Tosun.

Sikat Kulawarga Caglar Soyuncu yaiku Cenk Tosun, nalika dheweke nglindhungi anggota utama saka mripat umum
Kulawarga Caglar Soyuncu sing paling cedhak yaiku Cenk Tosun, nalika dheweke nglindhungi anggota utama saka mripat umum. Kredit Gambar- Twitter lan IB
Senadyan nggawe upaya eling supaya ora ana sorotanane urip pribadi, ana ing Caglar, yaiku kewajiban marang sedulur (sedulur), adhine (s), lan sedulur.
Kisah Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Persamaan Kaget marang mantan raja sing biyen mrentah kutha kasebut: Ing siji titik utawa liyane, kita kadang-kadang dadi wong liyo sing ngandhani yen kita katon padha karo wong sing ngerti, bener? ... Ya, kita wis milih sing saka Çağlar Söyüncü lan Alexander the Great. Sampeyan bakal ngadili!

Persamaan ing antarane Caglar Soyuncu lan Alexander Agung
Persamaan sing ana ing antarane Caglar Soyuncu lan Alexander the Great. Kredit Gambar: Britannica lan FoxSportsAsia

Idol Sepak Bola Nya: Minangka olahraga sing paling akeh diturutake ing saindenging jagad, jelas manawa para pemain bal-balan dadi inspirasi kanggo jutaan penggemar sing ngupayakake, padha nganggep dheweke minangka brahala. Ing 2016, Caglar Soyuncu nyatakake, loro idola kasebut minangka pemain pertahanan Spanyol Carles Puyol lan internasional Jerman Mats Hummels.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Caglar Soyuncu ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene