Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo IG lan Twitter
Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo IG lan Twitter

Paling Keri Dianyari

LB menehi Crita Full saka pemain sepakbola sing nganggo julukan "Modric Anyar". Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour Kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan munggah saka Billy Gilmour
Gesang lan munggah saka Billy Gilmour. Kredit Gambar: Instagram lan Twitter.

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan Gilmour kanggo nggawe kunci uga mripat sing kepengin banget kanggo target. Nanging, mung sawetara sing nimbang Biografi Billy Gilmour sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Gelandang Billy Clifford Gilmour lair ing dina 11 tanggal 11 Juni 2001 ing Glasgow ing Skotlandia. Dheweke dadi anak siji saka putrane sing lair saka ibune, Carrie Gilmour lan bapake, Billy Gilmour Sr.

Wong tuwa Billy Gilmour Carrie lan Billy Gilmour Sr.
Wong tuwa Billy Gilmour Carrie Gilmour lan Billy Gilmour Sr. Kredit Gambar: Twitter.

Bangsa Skotlandia saka suku bangsa putih kanthi akar cilik sing misuwur diwiwiti ing kutha Ardrossan ing North Ayrshire, Skotlandia ing ngendi dheweke tuwuh bebarengan karo adhine Harvey Gilmour.

Foto kawéntar Billy Gilmour tuwuh ing Ardrossan ing North Ayrshire, Skotlandia.
Foto kawéntar Billy Gilmour tuwuh ing Ardrossan ing North Ayrshire, Skotlandia. Kredit Gambar: Twitter.

Tanduran tuwuh ing Ardrossan, bal-balan minangka kegiatan sing nyenengake nyenengake Gilmour nalika isih enom. Dheweke asring tendhangan karo ibune ing latar mburi omah kasebut nalika simbah kasebut religius kanthi nggawa dheweke ing lapangan dolanan ing saben akhir minggu.

Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nalika Gilmour kepengin main bal-balan, dheweke duwe pendhidhikan dhasar ing Sekolah Dasar Stanley ing Ardrossan lan banjur nerusake Akademi Grange ing Kilmarnock kanggo pendhidhikan sekolah menengah.

Billy Gilmour enom lan kanca-kanca sajrone sekolah dhasar.
Billy Gilmour enom (2nd saka kiwa) karo kanca nalika jaman sekolah dhasar. Kredit Gambar: Instagram.

Institusi akademik terakhir kasebut sejatine, Sekolah Prestasi Bola Sepak Skotlandia (SFA) dirancang kanggo njamin pangembangan produser bal-balan terus digarap akademisi lan nambah katrampilan sosial.

Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Sadurunge pertambangan karo Gilmour karo Sekolah Prestasi Bola Sepak Skotlandia (SFA), dheweke duwe sejarah sing akeh main bal-balan pembangunan ing sawetara pusat latihan kalebu Mini Kickers lan Tass Thistle.

Iku mung nalika Gilmour clocked ing taun 10 nalika dheweke nuli mlebu ing radar SFA sing banjur nggawa dheweke menyang Akademi Grange ing Kilmarnock uga dipantau ing klub bal-balan Rangers ing ngendi dheweke nggarap akeh karir karier ing pemuda.

Billy Gilmour nglampahi babagan pamekaran nonoman ing Rangers
Billy Gilmour nyepengake bagean pangembangan muda ing Rangers FC. Kredit Gambar: Rangers.
Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Nalika ana ing akademi Rangers, kenaikan Gilmour liwat rangking amarga dadi kepinginan dadi paling apik ing tim lan klub. Sanajan umur 15-16 taun-taun padha bersaing karo pria sing umur 5 luwih tuwa lan malah dilatih karo tim pertama Rangers, dheweke durung kepenak ing klub kasebut.

Gilmour sing paling kepengin banget ngupaya tujuan sing luwih dhuwur kanthi ngimpi dadi sing paling apik ing jagad iki, lan ana sing teka Chelsea nate njerit "kita mung duwe lingkungan lingkungan sing paling apik, ayo, lan ngalami titik balik kanggo fame".

Ngalamun gedhe ing Rangers FC: impen Billy Gilmour gedhe banget kanggo entuk Rangers FC.
Ngalamun gedhe ing Rangers FC: impen Billy Gilmour gedhe banget kanggo entuk Rangers FC. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Chelsea nggayuh jasa Gilmour ing Juli 2017 kanthi biaya sing cukup lan terus nyoba nguji kemampuan teknis sing apik karo tim liga premier U-18 sadurunge nawakake kontrak profesional pertama ing Juli 2018.

Billy Gilmour mlebu kontrak profesional pisanan karo Chelsea ing Juli 2018
Billy Gilmour mlebu kontrak profesional pertama karo Chelsea ing Juli 2018.

Wiwit kasebut, para penggemar duwe agama kanggo ngetutake Gilmour kanggo ndeleng apa bocah ajaib kasebut bakal dadi nggumunake utawa nggarap kerjane bareng karo sithik etangan sadurunge dheweke bakal adol. Nanging, Gilmour duwe unsur kabegjan karo dheweke, utamane ing saiki saiki manajer Frank Lampard mbengkongake nggunakake bakat akademi Blues 'burgeoning.

Wiwit Frank Lampard dadi manajer Chelsea, klub kasebut nggunakake bakat akademi kaya Billy Gilmour lan Tammy Abraham.
Wiwit Frank Lampard dadi manajer Chelsea, klub kasebut nggunakake bakat akademi kaya Billy Gilmour lan Tammy Abraham. Kredit Gambar: SkySports.

Keputusane Lampard katon saiki Gilmour kalebu ing pertandhingan pra-musim Chelsea nglawan Dublin ing Juli 2019 uga didhaptar minangka pengganti sing ora dienggo sajrone akhir Piala Super 2019 UEFA nglawan Liverpool. Sawise debut Liga Premier Gilmour nglawan Sheffield ing Agustus 2019, cukup kanggo nyathet yen dheweke pancen kena munggah meteoric lan bakal mandheg-mandheg. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Sembarang juru main sing katon apik kaya Gilmour bisa uga paling apik - omah-omah utawa luwih elek, sing tunggal. Apa arah panah panah urip saka status status hubungan Gilmours, dheweke dianggep akeh nalika nulis lan ora duwe anak lanang utawa wadon sing ora nikah.

Pemain tengah ngerteni manawa narik kawigaten luwih apik yen katon apik nanging muter apik. Mangkono, dheweke akeh nandur modal kanggo nyampurnakake seni nalika dinane nalika dheweke entuk kesempatan anyar ing bal-balan penerbangan top.

Billy Gilmour bisa uga tanpa pacar nalika nulis.
Billy Gilmour bisa uga tanpa pacar nalika nulis. Kredit Gambar: LB lan Instagram.
Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Luwih saka pemandangan sing apik saka Gilmour yaiku kulawarga sing nyengkuyung. Kita nggawa sampeyan rincian babagan kulawargane.

Babagan ibu Billy Gilmour: Carrie Gilmour ora mung ibu Gilmour nanging dadi kanca dolanane. Dheweke mainake semangat awal bal-balan Gilmour kanthi ngetrapake panjaluk dheweke kanggo nendhang bal ing dheweke ing omah. Cepet nganti saiki, Carrie seneng banget karo prestasi Gilmour lan wis aktif melu masalah sing ana hubungane karo masa depan pemain tengah ing olahraga kasebut.

Billy Gilmour karo ibune.
Billy Gilmour karo ibune Carrie. Kredit Gambar: Twitter.

Babagan bapake Billy Gilmour: Billy Gilmour Sr dadi bapak Gilmour. Dheweke njabat ing Angkatan Laut Royal nalika awal pemain tengah lan duwe sejarah kanthi muter bal-balan kanggo Ardrossan Winton Rovers. Thanks kanggo bapak sing dhukungan, Gilmour asring dadi pengunjung menyang ruangan klamben tim lokal, pangembangan sing nambah kemampuan kanggo nyampur lan hubungane karo klompok umur tuwa minangka bocah.

Babagan sadulur Billy Gilmour: Gilmour duwe sadulur cilik bal-balan sing dikenal minangka Harvey. Adhine sing luwih enom sing kepengin dadi pemain bal-balan kaya Gilmour, ora duwe karier taun 2 taun pungkasan ing Kilmarnock FC lan sinau ing Grange Academy SFA Performance School nalika nulis.

Billy Gilmour karo seduluré Harvey
Billy Gilmour karo seduluré Harvey. Kredit Gambar: Twitter.

Babagan sedulur Billy Gilmour: Umume kulawargane kulawarga Gilmour sing kalebu simbah-simbah lan bapak-bapak, uga ibu-ibu, paman, nenek lan sepupu kasebut durung bisa ditemokake nalika nulis.

Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sampeyan ngerti manawa Gilmour nampilake sipat kapribadian sing apik sing kalebu kepinteran, fokus lan kepinteran emosi. Ditambah ing persona Gilmour yaiku ekspresi lan kemampuan kanggo nyambung karo wong liya.

Bocah enom sing dijanjeni karo petunjuk Gemini Zodiak kanthi modhél babagan rincian pribadi lan urip, nalika minat lan hobi yaiku fotografi, main game video, ngrungokake musik, nonton film lan nglampahi wektu kualitas karo kanca lan kulawarga.

Billy Gilmour duwe wektu sing apik karo game video.
Billy Gilmour duwe wektu sing apik karo game video. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Ngalih ing gaya urip Gilmour, dheweke duwe nilai pasar sing misuwur nalika rega net isih ditinjiti nalika nulis bio iki, mula ora dadi penghasil gaji sing murah.

Akibaté, jenius bal-balan sing ngrayakake ulang taun taun 18 ing wulan Juni, 2019 durung bisa urip kanthi gaya urip mewah sing disedhiyakake karo mobil lan omah. Ewasemono dheweke ngerti carane nyandhang Gucci nganggo merek rasukan liyane sing cocog karo gayane.

Billy Gilmour nyandhang nganggo Gucci sajrone prayaan ulang taun 18 taun.
Billy Gilmour nyandhang nganggo Gucci nalika prayaan ulang taun 18 taun. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Nulis crita lan biografi bocah cilik Billy Gilmour, ing kene ana bukti sing durung ngerti utawa luwih jelas babagan dheweke.

Udud lan ngombe: Gilmour minangka pendukung kabugaran lan kesehatan sing apik. Mangkono dheweke keganggu apa wae sing ngrusak kesejahteraan, ngrokok lan kebiasaan ngombe gedhe banget.

Agama: Lintang sing dhuwur banget ora dadi religius nalika menehi wawancara, uga ora katon nganggo pendant sing komunikasi. Mangkono ora bisa ditetepake kanthi cetha apa dheweke pancen percaya.

Frank Lampard lawas sing lawas: Apa sampeyan ngerti yen Gilmour lair telung dina sadurunge Frank Lampard mlebu kanggo Chelsea ing 2001? Kajaba iku, Gilmour tansaya nyembah Lampard lan ngarepake sukses ing Chelsea.

Frank Lampard wis dikenal ing acara-acara penting wiwit wiwitan wiwit Billy Gilmour.
Frank Lampard wis dikenal ing acara-acara penting wiwit wiwitan wiwit Billy Gilmour. Kredit Gambar: Twitter.

Tato: Gilmour ora duwe tato nalika nulis. Rintangan kanggo milih dheweke ora entuk seni awak amarga nomer midfielder sing saiki ora ana tato.

Alesan konco celukan: Gilmour dijenengake "New Modric" dening pers amarga kemampuan teknis dheweke nggawe kunci pas sanajan ana tekanan kaya mitra Kroasia.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Billy Gilmour ditambah karo Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene