Fakta-fakta Biografi Demiwan Gray

0
862
Fakta-fakta Biografi Demiwan Gray
Credits kanggo PremierLeague lan TransferMarket

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Gray". Kisah Demaro Gray Kanak-kanak Kita lan Sejatine Biografi Bukti-bukti kasebut nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti babagan jangkah, dribbling lan teknik sing ndadekake dheweke dadi pemain bal-balan paling cepet ing Inggris. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Demarai Grey sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Demarga Grey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Demarai Remelle Gray lair ing 28th dina Juni 1996 kanggo Birmingham, Inggris. Grey kagungan asal saka Jamaika thanks kanggo tuwane sing duwe langsung Jamaikan werna. Iki tegese dheweke kaya ing wektu nulis isih layak kanggo main kanggo Jamaika.

Demarai Gray asalé saka latar kulawarga kelas menengah karo budaya Jamaika Britania sing ora beda karo sing ditindakake dening fellow Jamaican Britania kayata; Daniel Sturridge, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Raheem Sterling, Kyle Walker, Danny Rose lan Chris Smalling.

Sister Grey (Kredit kanggo Twitter)
Sister Grey - Kredit kanggo Twitter

Tuwuh kanthi adhine bocah, Gray nampi Frankley High School lan wiwit main ing kompetisi sepak bola. Aktivitas bal-balan wiwitan mbayar dividen nalika nyebabake karir.

Demarga Grey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Sadurunge karo Frankley High School, Demarai Gray wiwit main bareng tim pemuda lokal, tim junior Cadbury Athletic. Dheweke nduwe kesan karo klub sing ndadekake dheweke entuk peluang dadi beasiswa karo Birmingham Academy.

Grey gabung karo akademi Blues minangka 11. Baris, dheweke ketemu lan dadi kanca Nathan Redmond kang tau dianggep minangka pangaruh paling gedhe ing kariré remaja.

Crita Awal Karya Demarai Grey
Persahabatan awal Demarga Gray karo Nathan Redmond. Kredit kanggo Pinterest lan Birmingham Post.

Demarga Grey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Bubbly, kalem lan seneng Gray terus dadi beasiswa bal-balan nganti 2012. Kinerja musim sabanjure (2013-2014) entuk gelar Academy Player of the Season.

Demarai Gray Road to Fame
Demarai Grey kanggo dalan Fame (Kredit kanggo BBC)

Musim iki uga nyakseni Gray njupuk promosi kanggo tim pisanan Birmingham lan wiwit dheweke dadi pesaing.

Demarga Grey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Nalika ing tim pisanan Birmingham, Grey miwiti kompetisi kanggo peran tim pisanan kanthi mantan Federico Macheda. Iku kompetisi sehat sing weruh Gray edging metu lan nggawe Macheda ninggalake klub.Demarai Grey sapisan kompetisi karo Federico Macheda

Iki minangka wektu manajemen klub Birmingham nduweni kepercayaan yen dheweke nuduhake tambah kadewasan. Gray nyathet rekaman 2014-2015 ing musim kasebut, sing nduwe telung trofi yaiku: Football Player Young Player kanggo sasi Desember 2014, Gol Gol Birmingham lan pamuter Musim 2014-2015.

Kualifikasi kualitase Grey lan kemampuan kanggo mbela pertahanan ora dilalekake dening klub bal-balan Premier League sing saiki dadi Leicester City sing ngaktifake klausa peluncuran. Grey gabung karo juara Liga ing 4th Januari 2016 lan mbiyantu timnas ing nggayuh mahkota Liga Premier.

Demarai Gray Nggabungake Pemimpin Liga
Demarai Gray Nggabungake Pemimpin Liga Premier (Kredit kanggo PremierLeague)

Liyane, kaya sing kasebut ing sajarah.

Demarga Grey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Sapa sing Demarai Gray Dating?

Gendakan Demarai Grey
Pacar Demarai Grey- The Facts Untold (Kredit kanggo Instagram)

Wawancara Gray sing bisa didhelikake minangka salah sijine sing bisa nulungi pengawasan mata umum mung amarga urip tresna banget lan tanpa drama. Grey minangka nalika nulis wis mutusake supaya ora bisa nggawe informasi umum babagan urip sesambetan.

Dheweké diwenehake panjaluk ing wawancara kanggo njawab pitakonan babagan materi garwane. Ing ngisor iki sesi wawancara.

Demarga Grey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Dina Demarai Grey Cheated Death:

Ngerti pora?… Demarai Gray sakwise dites mati amarga dheweke wis cedhak karo piso helikopter ing perjalanan menyang PA Awards Leicester City.

Cidra Demarai Grey
Dina Demarai Grey sing Diturunake (Kredit kanggo FameFlynet.uk.com)

Amarga pasukan angin ageman, Jamaika Britania wis ditarik nalika dheweke meh mlaku menyang bilah rotor buntut helikopter. Intervensi cepet anggota staf Helikopter mbantu nyegah kecelakaan fatal. Watch kedadean video.

Dheweke tau ngalami Crack Hippy Lethal:

Acara kasebut kedadeyan sawise liga utama Leicester kalah ing Everton. Iki minangka momen pemain bal-balan Birmingham sing dilahirake kanthi asring nempuh oksida nitrous potensial, sing dikenal minangka 'hippy crack'.

Film Demarai Grey dhewe nghirup Hippy Crack
Film Demarai Grey dhewe nghirup Hippy Crack (Kredit kanggo mirror)

Grey sawise ngresiki inti kasebut mutusake ngirim video kasebut ing Snapchat.

Sanajan, legal kanggo njaluk dhuwur nanging agen anti-narkoba Inggris wis ngelingake yen nghirup gas nuju otak oksigen lan bisa mateni.

A Korban Prank:

Demarga Grey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Lifestyle

Ngerteni gaya urip Demarai Grey saka lapangan pancen mbantu mbangun gambar sing lengkap babagan dheweke.

Miturut mirror, Pemenang Premiership Demarai Gray ngrayakake gelar juara Liga Primer dengan Lambo sing ireng.

Demarian Gray's LifeStyle

Dheweke ora jenis pemain bal-balan sing manggon ing Gaya Hidup Sehat sing gampang ditemokake dening sawetara mobil lan duplexes sing cukup apik.

Demarga Grey Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Sanajan sampeyan kudu maca babagan kesalahan crack lan kesalahan safety helikopter. Nanging ngerteni urip pribadine Demarai Grey bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambaran lengkap. Sadurunge kita nerusake, ayo nyuwun pitakon.

Karakteristik apa wae sing dumadi ing pikirane nalika sampeyan mikir pemain bal-balan profesional modern?

Sampeyan bisa uga mikirake kepribadian sing kenthel. Nanging Demarai Grey yaiku wong sing seneng banget kanggo nandur wektu lan dhuwit kanggo nggawe donya luwih apik.

Personalitas Demarai Grey
Personalitas Demarai Grey (Kredit kanggo Instagram)

Grey tansah digoleki ing karya amal. Dheweke kalebu salah sijine wong sing mundhakaken dhuwit kanggo rumah sakit bocah-bocah lan seneng ngunjungi lara. Iku mung soal wektu sadurunge dheweke teka karo duta UNICEF UK.

Mriksa: Thanks kanggo maca critane Demarai Grey kanggo bocah-bocah cilik lan fakta-fakta biografi sing ora ditepungi. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene