Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
7155

LB nyedhiyakake Full Story of a Goal Machine paling dikenal kanthi sebutan; 'Batigol'. Kita Gabriel Batistuta Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal Taun

Gabriel Omar Batistuta lair ing 1st Feburary, 1969 ing Avellaneda, Argentina dening Osmar Omar Batistuta (bapak) lan Gloria Zilli (ibu). Panjenenganipun punika putra ingkang pungkasan lan tilar donya.

Minangka bocah cilik, kanca paling apik yaiku ibune. Ana 5 lan 6. Ana rasa tresna ing tresnane Gloria kanggo anak lanang, Gabriel. Sethitik dheweke ngerti dheweke nglairake mesin gol Argentina paling gedhe.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta lan Ibu, Gloria

Senajan dheweke ana jinis dolanan nalika isih umume. Gabriel Batistuta mundhut sinau babagan hobi gila. Kaya carane ngadeg ing jaran sanajan nalika pindhah. Dheweke malah mbuwang somersaults nalika ing wong. Dheweke misuwur ing tetanggan amarga kemampuan akrobat dheweke.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta Photo Anak-Anak - The Acrobat Master

Nalika ing sekolah, Gabriel Batistuta bisa tetep karo saben papan dolanan peralatan. Favorité yaiku Sway Bipod. Panjenenganipun mboten saget nyedhiyakake dhuwit nalika jam istirahat lan nutup.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta Childhood - The Swing boy

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nemokake Olahraga

Aside minangka main, ora ana hubungane karo bal-balan saka masa kanak-kanak. Jebulane, Gabriel ora duwe minat kanggo main ing sepak bola. Dheweke luwih akademik tinimbang olah raga. Gabriel Batistuta minangka murid ilmu pengetahuan sing tau ngimpi dadi dokter. Minangka bocah, dheweke bisa nglampahi jam ing laboratorium ilmu.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta Childhood Photo- Academics

Minangka bocah enom, dheweke seneng olahraga liyane saka bal-balan dheweke banjur milih tindakake. Gabriel Batistuta umuré dhuwur lan seneng main basket. Iku minangka kasenengan kanggo basket sing digawe dheweke njupuk kapentingan ing olahraga ing umum.

Dheweke main basket wiwit cilik nganti Piala Dunia FIFA 1978 nalika semangat kanggo bal-balan wiwit berkembang sawise ndeleng Argentina menang turnamen kasebut. Secara harfiah, dhèwèké ora seneng banget karo apa sing bakal dadi profesine mangsa ngarep nganti taun 1978.

Sing panas, Argentina dadi tuan rumah Piala Dunia. Batistuta kepéncut nalika mirsani La Albiceleste ngatasi kemungkinan sing angel kanggo menang turnamen kasebut. Wiwit wekdal punika, piyambakipun mutusaken kanggé nindakaken olahraga lan gabung klub lokal kanthi sapérangan kanca.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Pertunjukan awal Batistuta nuduhake dheweke dadi bakat mentah, nduweni kemampuan teknis cilik. Nanging, Old Boys Newell percaya yen dheweke bakal dadi pemain khusus lan menehi kontrak profesional.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

WULANG: Pak Osmar Omar Batistuta iku bapak Gabriel. Panjenenganipun minangka tiyang Islam / Arab / Ottoman. Dheweke tanggung jawab marang putrane gabung klub bal-balan Alhariabi SC ing Qatar sajrone karir pungkasan (2003 - 2005).

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Bapake Gabriel Batistuta (Rama) - Osmar Omar

SISTERS: Gabriel Batistuta mung putra saka kulawargane. Dheweke duwe telung sadulur yaiku Elisa (kiwa), Gabriela lan Alejandra (tengen).

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta's Sisters

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Ing umur 16, dheweke ketemu karo Irina Fernández, bojone mbarep, marang dheweke quinceañera, sawijining ritus ing dheweke ulang tahun 15th. Ing 28 Desember 1990, padha nikah ing Saint Roque Church.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta Wedding Photo

Pasangan iki pindhah menyang Florence, Italia, ing 1991, lan taun salajengipun putranipun ingkang sepisanan, Thiago, lair.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta Pandhawa lan Putra Tuwa, Thiago

Thanks kanggo pagelaran apik ing kejuaraan Italia lan tim nasional Argentina, Batistuta éntuk status lan penghargaan. Panjenengané nampilaké pirang-pirang iklan lan diundang ing pirang-pirang acara TV, nanging ing babagan iki, Batistuta tansah tetep dadi wong cilik.

Ing 1997, putra kapindho Batistuta, Lucas, lair, lan anak kaping telu, Joaquín, ngetutake 1999.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Foto Keluarga Gabriel Batistuta

Putra papat kang dijenengi Shamel lair ing 2000. Sing taun Batistuta lan keluarganya dipindhah menyang Roma, ing ngendi dheweke main kanggo Roma. Rong taun sawisé Shamel lair, Batistuta dipinjamkan menyang Inter.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Jeneng asline

Gabriel Batistuta wis telung julukan nganti saiki. Nama panggilan pisanan 'Batigoal'. Sawijining kombinasi saka jeneng kapisan lan kemampuan nulis gol. kapindho is 'El Ángel Gabriel'. Jeneng iki teka saka jenenge dhewe Gabriel. 'Angel' iki ditambah amarga gol kang disimpen Argentina ing pirang-pirang kesempatan. Akhire, dheweke entuk 'Lion King' minangka jeneng nick. Iki amarga dheweke 'Lion King' Kaya katon.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta Story - Man with Heart of a Lion

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Meaning saka BATIGOL Nickname

B kanggo BRAVERY - soko kang Batistuta nduweni kelimpahan. Tendonitis utawa ora, wong gedhe wis, taun-taun, diputer ing obat pencium senadyan pain ing dhengkul tengen, mung amarga tim needed dheweke.

A kanggo ARGENTINA - Negara asal Batistuta. Lair ing Reconquista, Santa Fe, dheweke dadi ketua tim nasional lan saiki dadi pencetak gol paling dhuwur ing sajarah Argentina.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gebriel Batistuta- Mesin Goal Argentina

T kanggo THIRTY-TWO - Umur Batistuta. Saiki ing wayah surup karir, dheweke isih dadi salah sijining striker sing paling mbebayani ing Serie A.

Aku kanggo ICON - yaiku apa Batistuta, ikon bal-balan sing bener. Pahlawan ing Argentina, eksploitasi goal-scoring dheweke wis ngilangi legenda Diego Maradona lan Alfredo di Stefano.

G kanggo GOALS - Batistuta nyipta paling apik. Sanajan cedera lutut, dheweke isih nate netepake gol 18 kanggo Roma musim iki. Uga uga ngetuk gol 207 ing penampilan 332 kanggo Fiorentina lan 54 ing 74 kanggo Argentina.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta- The Goal Machine

O kanggo OLYMPIC STADIUM - dikenal minangka Stadion Olimpico, stadion rumah Roma, ing ngendi Batistuta pungkasane bisa ngasilake gelar Serie A sing ora ditemtokake.

L kanggo LOYALTY - iki, sawise kabeh, wong sing macet karo Fiorentina sadangune sangang taun, sanajan klub kasebut ditundhung ing 1993, lan sesambat kanthi mencetak gol marang klub kasebut ing kaos Romawi.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Agama lan Suku?

"Gabriel" yaiku versi Kristen saka jeneng Islam "Cebrail". (jeneng malaikat utawa santo gumantung marang agama sing sampeyan pracaya) - ora ana tandha jelas ing jeneng asline.

"Omar" (jeneng tengah) iku sawijining jeneng Islam. "Batistuta"(Jenenge): Kita ora ngerti apa artine iki. Mbokmenawa latin utawa jeneng Kristen.

Inggih, sampeyan mbokmenawa ngerti apa sing bakal takon. Ora Gabriel Omar Batistuta uga duwe anchestor / latar belakang Islam? .. Jawaban iki 'YES'.

Cathetan sawetara negara ing Argentina nganggo conto: Sampeyan ngerti jeneng presiden Argentina. Dheweke diarani "El Turco". Bener, dheweke ora Turk nanging duwe anchor Mesir sing lelungan menyang Amerika Kidul pirang-pirang abad kepungkur (kira-kira abad 4-5 kepungkur.). Ing wektu iku, Mesir kaya negara Ottoman Kekaisaran sing dadi campuran saka wong Turki, Mesir, Aljazair, sawetara negara Arab liyane lan sawetara negara Balkan.

Gawe jeneng "Omar". Iki minangka jeneng Islam (utawa luwih apik kanggo nyebut jeneng Arab). Nanging, Ottoman migunakake jeneng Islam (Arab), mula, Omar (utawa Omer) uga dadi Ottoman jeneng.

Dadi, aku ngajak sampeyan supaya nyadari persamaan antara presiden Argentina lan Gabriel Omar Batistuta lan aku ngaku yen Gabriel Omar Batistuta nduweni anchestor (mungkin, setengah) saka Ottomans. Iki tegese penambangnya, mungkin, Turk, mungkin Arab saka Mesir, mungkin saka Siria, mungkin saka negara Balkan, mungkin saka Aljazair. Algeria uga apik amarga Zidane uga setengah Aljazair

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -International Accolade

Ing tingkat internasional, dheweke dadi pemain gol paling akehe Argentina. Dheweke main ing telung Piala Dunia. Wonten ing 1999, Batistuta dados pemain nomer tiga wonten ing FIFA World Player of the Year. Ing 2004 dheweke dijenengi ing daftar FIFA 100 pemain paling apik ing 125. Kanthi game kabeh-babagan karo finishing klinis, judhule lan tendangan bebas njupuk kemampuan, dheweke dikenal minangka salah sijine striker sing paling lengkap saka generasi. Diego Maradona nyatakake Batistuta minangka striker paling apik sing tau nate main game kasebut.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta - The Goal Warrior Argentina

Ing Piala Donya 1998, Batistuta nyétakaken hat-trick kapindho wonten ing kompetisi internasional, saéngga piyambakipun dados pemain ingkang saé kanggé pikantuk prestasi. Nanging, ora cukup amarga Argentina lolos saka Walanda ing babak perempatfinal. Batistuta ngumumake yen Piala Donya 2002 bakal dadi kompetisi internasional pungkasan, nyedhiyakake Argentina kanthi dorongan emosi. Mlebu ing turnamen, tim kasebut seneng banget babagan kemungkinan menang. Sawise maneh, dheweke teka kanthi cepet. Nemokake dhewe ing "Kelompok pati", La Albicelestewis kalah ing turnamen kasebut ing babak pembukaan pisanane wiwit 1962. Gol kang pungkasan kanggo Argentina ngetung nglawan Nigeria ing 2nd Juni 2002.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta Laga pungkasan Nigeria

Batistuta ngrampungake karir internasional kanthi gol 56 rekaman mung ing penampilan 78-nomer sing ora bakal bisa diluwihi.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gebriel Batistuta- Pengacara Gol Paling Dhuwur ing Argentina

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Klub Karir in Summary

Karir profesional Batistuta entuk wiwitan alon-alon. Sasampunipun musim kuciwa kaliyan Newell, piyambakipun pindhah dhateng River Plate. Ana, perjuangane terus amarga dheweke bisa nemokake mburi wektu 3 mung ing penampilan 19.

Bab iki mulai kanggo gel kanggo Batistuta ing pambubune sabanjure karo Boca Juniors. Klub kasebut ndadekake dheweke dadi titik fokus serangan lan dheweke nanggapi kanthi nyetak gol 13 lan mbiyantu Boca menangake kejuaraan liga. Formulir nyengsemake dheweke entuk transfer menyang klub Italia Fiorentina ing 1991. Pagelaran Batistuta kanthi La Viola bakal menehi warisan minangka salah sijine pemain paling apik kanggo tau ngalahake lapangan.

Dheweke banjur ditransfer menyang Roma lan mlebu kontrak taun 3. Batistuta mbayar ragad paling dhuwur sing dibayar kanggo pemain liwat umur 30.

Ing musim pertandhingan pisanan karo Roma, dheweke mbalela klub kasebut ing pertandhingan pisanan Scudetto wiwit 1983, nyetak gol 20 ing penampilan 28. Musim ing ngisor iki karo Roma, dheweke ngganti nomer klambi saka 18 menyang 20 kanggo ngrujuk marang nomer gol sing dicetak nalika kampanye pemenang Scudetto. Dheweke dilebokake ing Hall of Fame AS Roma.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta- The Legend of Roma

Sawise musim 3 ing Roma, dheweke dipinjamkan menyang Inter Milan, lan banjur ninggalake Italia kanggo nggabungake Al Arabi ing Qatar sadurunge pensiun. Ing Qatar, piyambakipun nyétak rekor minangka gol paling dawa ing musim kanthi 25, rekor sing dianakaké sadurunge dening legenda Qatari Mansour Muftah.

Ing kabeh, Batistuta yaiku pencetak gol paling dhuwur nomer 11 ing sajarah Serie A kanthi gol 184 ing pertandhingan 318 kanthi Roma, Fiorentina lan Inter Milan.

Dheweke nggawe karir 516, nyetak gol 300, kalebu 207 kanggo Fiorentina sajrone mantra sangang taun ing Florence.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Permintaan Amputasi Kaki

Legenda Argentina, Gabriel Batistuta, nyuwun dhokter kanggo ngilangi sikile amarga pain sing disiksa dheweke sawise pensiun ing 2005. Mantan striker, sing nyelehake 56 kaping ing piala internasional 78 lan mbela pertahanan ing Serie A kanggo taun-taun, nandhang sangsara saka stres kang wus ditata nalika karir 17 taun.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Kenapa Gabriel Batistuta Dilairake Amputasi Kaki

Batistuta, sing nandhang pidana nglawan Inggris ing Piala Dunia 1998, ora bisa mlaku lan bakal mabur ing amben amarga dheweke ora bisa ngadhepi nyedhaki kamar mandi.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kirim Pensiun

Sawise pensiun, dheweke pindhah menyang Perth, Australia lan banjur pindhah menyang Argentina ing 2007 kanggo miwiti perusahaan konstruksi. Sanajan entuk gelar reklame ing Argentina, dheweke saiki ora nduweni gegayuhan karo bal-balan. Nanging, dheweke luwih seneng muter polo.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta- The Polo Master

Dheweke duwe jaran akeh sing digarap ing peternakan dheweke karo bapakne. Batistuta uga dikenal minangka kewan kewan. Aside Polo, dheweke uga main golf. Dheweke tau dipetik, 'Aku ora seneng bal-balan, iku mung tugasku.'

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta- The Master Golf

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Antarane pemain bal-balan sing paling apik

Batigol minangka salah sawijining penyerang paling gedhe ing sajarah olahraga ... lan favorit wanita uga. Dheweké ora tau narik minat apa wae ing karir fashion, nanging bintang rock-nya kang nggantheng lan nggumun narik kawigaten lan seneng banget para penggemar wadon ing ndonya, sing ndadekake siji penggemar ing situs web kasebut.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Omar Batistuta- Pemain Paling Apik Ganteng Ever

Pungkasan, dhèwèké mènèhi panjalukan kanggo mèngeti perhatiané lan entuk dhuwit menyang industri fashion nalika dhéwéké ngumumaké kacamata Sting ing '90s.

Wanita uga tresna marang dheweke ing perdhana, amarga dheweke dianggep minangka pemain sepak bola sing paling tampan. Dheweke katon ana ing pira-pira iklan Argentina sanajan sawise pensiun.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta- Sawise dadi bintang TV comemrcial

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -A Legend ing Florence

Nalika Fiorentina dipundhawuhi menyang Serie B ing 1993, Batistuta nuli njaga klub kasebut lan mbantu dheweke bali menyang Italia ing taun kepungkur. A legenda ing Florence, para fans Fiorentina ngadhepi patung perunggu sing ukurane urip ing 1996.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta- Mesin Gol Florentine

Ing kabeh pertandhingan karo Fiorentina, Batistuta ngetokake total gol 207 ing penampilan 333-sing blistering .62 gol saben penampilan. Saliyane, dheweke mencetak gol 26 ing 1995 lan mbantu Fiorentina menang Coppa Italia lan Supercoppa ing 1996.

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Gabriel Batistuta's Celebration Goal Trademark

Gabriel Batistuta Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Q lan Minangka babagan Post Playing Life

Iki minangka Batistuta's Q & As World Soccer.

Sepakbola Dunia: Kita durung bisa ndeleng sampeyan ing Eropa kanggo sementara, Gabriel ...
Gabriel Batistuta: Aku ora nelpon wartawan nalika teka Eropah! Ing Italia padha sambat sing aku ora ngunjungi, nanging aku duwe omah ing Florence sing aku ngunjungi telu utawa kaping papat taun. Aku ora ngundang!

Supaya urip apik saka bal-balan?
Aku ora bisa sambat.

Apa sampeyan nonton bal-balan?
Aku nonton liyane cocog saiki saka nalika aku lagi diputer. Aku menyang stadion nalika aku bisa, nanging aku uga nonton akeh game ing TV. Ing wekdal puniku ing gesang kula, aku isih ngaso saka tekanan taun 20 sing aku tindak.

Apa sampeyan arep bali menyang bal-balan ing sawetara titik?
Aku duwe diploma kepelatihan nanging rencana, yen aku bali menyang bal-balan, dadi manajer tim, ora dadi pelatih.

Apa amarga kepelatihan banget ora bisa ditindakake?
Kabeh ing ndonya padha. Sayange, profesi kepelatihan minangka salah siji sing paling cendhak, tanpa mangerteni apa sampeyan menang utawa ora. Lan aku ora banget hasrat babagan iki!

Sampeyan duwe favorit kanggo Piala Donya, liyane saka Argentina?
Brazil kudu dadi favorit. Spanyol wis main kanthi apik. Argentina duwe kesempatan apik amarga duwe akeh pemain sing apik lan pelatih sing menang akeh lan bisa ngetokake mentalitas pemenang kanggo para pemain.

Diego Maradona dikritik amarga owah-owahan tim akeh ing kualifikasi. Apa Piala Dunia bakal beda, amarga dheweke ora bisa ngowahi regu 23?
Bentenipun bakal bisa digarap karo pemain sing padha sasi sadurungé, lan kabeh gumantung kepiye pemain bisa teka nalika Piala Dunia.

Sampeyan main karo Maradona ing 1994. Punapa piyambakipun minangka kepribadian ingkang paling kuat wonten ing skuad?
Ora, kita kabeh nduweni kepribadian sing kuat. Kita kabeh pengin sing paling apik kanggo tim. Supaya kita ngidini wong ngomong ing kamar ganti lan nggawe manawa kita kabeh krungu. Maradona ora liya.

Apa 1998, nalika ngrambah babak perempat final, ana turnamen luwih apik kanggo sampeyan?
Ora ana telung Piala Donya sing diputer ing apik kanggo kula amarga kita ora menang. Kanggo Argentina kita padha bali sawise telung game utawa limang game.

Apa sampeyan ngakhiri karir ing Qatar? Sampeyan bisa pindah ing ngendi wae.
Aku ana ing pungkasan karir profesionalku. Aku pengin pengalaman liyane, aku kepengin sinau babagan budaya liya. Yen aku lunga menyang Spanyol utawa Inggris mesthi ana sing meh padha karo apa sing wis dakalami.

Apa beda babagan gaya urip. Apa ana sing angel?
Ora, aku seneng ing wiwitan mula. Aku lunga karo bojoku lan anak-anakku. Kita nemu sekolah standar sing dhuwur. Rumah sakit minangka tingkat dhuwur. Anakku papat wis lair ana lan aku pengin dheweke lair ana ing kono. Iku faktor ing Pendhaftaran tetep kanggo rong taun.

Lan saiki sampeyan melu bidik Piala Dunia 2022.
Kula kalih taun manggen wonten pengalaman ingkang sae kangge kula lan kulawarga kula. Aku mandheg muter amarga aku duwe masalah karo ankles, nanging wektu aku nggoleki ana tansah ing mburi pikiranku. Iku kepenak kanggo dikontak dening Qatar amarga tegese aku kudu ngiwa kesan positif ana.

Piala Donya ing Qatar bakal dadi turnamen sing beda banget. Kita cenderung mikir babagan Final Piala Dunia ing kutha-kutha bal-balan sing misuwur kaya Buenos Aires utawa Roma.

Motto FIFA yaiku bal-balan kanggo saben wong. Kita wis tau dadi Piala Donya ing tengah wétan. Ing taun-taun pungkasan, donya Arab wis dibukak. Kita duwe kesempatan kanggo FIFA kanggo menehi kesempatan Arab kesempatan iki.

Kepiye kondisi muter? Wong prihatin karo temperatur.
Aku main ana rong taun. Iku panas nanging sampeyan bisa muter becik banget. Saiki dheweke nggarap sistem pendinginan ing stadion Al Sadd ing endi teknologi kasebut mbisakake suhu ing stadion dadi 20 derajat nalika 30 utawa 40 njaba.

Apa sampeyan mikir babagan handball Thierry Henry?
Nalika sampeyan ana ing lapangan, bab-bab kasebut kedadean lan sampeyan ora ngerti apa reaksi kasebut. Mungkin dheweke ora ngerti apa iya.

Dadi tindakan Henry sing naluri?
Mesthine. Nanging FIFA kudu nampa bantuan teknologi. Aku ora ngerteni kenapa sepak bola ora mbukak lawang kanggo teknologi anyar.

Apa ana ing karir sampeyan nalika tayangan TV bisa mbantu?
Mesthine. Ana uga anggepan babagan wasit. Wong mikir carane bisa wasit ora ndeleng apa-apa sing katon ing TV? Replays bakal mbantu kanggo ngilangi anggepan.

Lionel Messi diputer kanggo tim lawas, Newell's Old Boys, nanging pindhah menyang Eropah minangka bocah enom banget. Sampeyan lunga menyang Italia nalika umure luwih tuwa. Apa pemain teka menyang Eropah banget awal saiki?
Ya. Nalika aku wiwit main, aku umur 18. Nalika Messi yaiku 18 dheweke wis menang piala karo Barcelona. Iku loro extremes. Aku mulai pungkasan, dheweke mulai banget enom. Bebener iku nang endi wae ing tengah.

Ana akeh tekanan Messi saka umur dini banget. Sampeyan bisa tuwuh luwih alon.
Pemain Amérika Kidul tuwuh kanthi cepet, saka sudut pandang olahraga, nanging kanthi mental, dheweke durung siap. Iku angel ndeleng pamuter Spanyol, Italia utawa Inggris ing divisi ndhuwur nalika dheweke dadi 18. Ing Argentina, nalika sampeyan 18, sampeyan wis main ing siji utawa rong kejuaraan. Klub kudu ngedol, supaya padha ngedol pemain sing umuré umur 20 amarga salah sijine sing ana ing mburi.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene