Bocah Radja Nainggolan Ngerti Untold Biografi Fakta

0
6676
Babad Radja Nainggolan

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Ninja". Kisah Radja Nainggolan Kita lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan ngetrapake acara sing nyenengake saka wektu cilik nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi salah sijine gelandang sing paling apik lan paling lengkap ing Eropa, nanging akeh sing nganggep biografi Radga Nainggolan sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Factor Radja Nainggolan -Awal urip

Radja Nainggolan lair ing 4th May 1988 ing Antwerp, Belgia. Dheweke lair karo ibune sing pungkasan, Lizi Bogaerts Nainggolan lan bapake, Marius Nainggolan. Padha ngarani Radja sing tegese "Raja". Radèn lair kembar. Dheweke ditawan karo sedulur telu lan sedulur kembar sing jenenge Riana Nainggolan. Ing ngisor iki minangka foto bocah cilik.

Ing Belgia, dhèwèké dibesarkan ing ètnis Flemish nanging ditekuk ing asalé saka Indonésia. Dening akar, dheweke minangka latar belakang masyarakat Batak Indonesia lan agama, anggota Gereja Kristen Protestan Batak.

Radja isih diangkat dadi Katolik Roma lan bisa basa Walanda, Inggris lan Italia, uga ngerteni French. Minangka cah lanang cilik, Radja nekseni hubungan antarane wong tuwa marang dheweke. Bapake kanthi terang-terangan metu saka kulawargane, metu saka Belgia lan bali kanggo Indonesia. Radja, sedhèrèk-sedhèrèk lan ibuné kudu bisa urip kanthi dhasar, ora duwé dhuwit. Sembarang bocah sing urip liwat pawongan parental bakal ngerti mung rasa emosional jero sing bisa nyebabake. Iki wis ngrusak konsekwensi psikologis marang Radja. Efek kasebut kanthi cetha duweni pangaruh marang perkembangane nalika dheweke isih urip.

Radja lan adhine kembar, Riana nampa dorongan saka ibune kanggo nyengkuyung bal-balan sing ngelingi yen kabeh utawa kabeh bisa sukses. Dadi, ngerti kemampuan lan ngendi dheweke teka, Lizi Nainggolan nyumurupi bal-balan minangka medium kanggo bocah-bocah wadon supaya bisa mlarat.

Factor Radja Nainggolan -Karir ing Ringkasan

Sikap Radja kanggo bal-balan wiwit nalika dheweke isih lima. Bebarengan karo adhiné, dhèwèké wiwit main ing Tubantia Borgehout, klub cilik saka kutha asalé. Ing umur 10, dheweke pindhah menyang Germinal Beerschot, sawijining tim ing pesawat ing Belgia. Sing nalika dheweke nyadari yen bal-balan iku minangka mangsa kanggo dheweke lan kembange sing apik banget. Kanggo duwe gawe serep lan ora nguciwani ibuné, Radja ora tau mandheg sinau. Loro-lorone lan kakang kembar, Riana ana ing puncak kelas.

Radja Nainggolan dina karir awal

Radja tetep ana ing Germinal Beerschot nganti 2005, nalika dheweke dicathet dening Alessandro Beltrami sing mbantu dheweke pindhah menyang klub Italia Serie B Piacenza kanggo mbantu karier mudha. Sasampunipun kariripun remaja, piyambakipun pikantuk promotoripun ing tim senior. Ing 2010, dheweke pindhah menyang Cagliari ngendi dheweke main kanggo telung musim minangka pilihan pisanan sing ora dititipake.

Radja Nainggolan; Dadi wong

Pertunjukan dheweke karo Rossoblu nggawe dheweke luwih misuwur ing antarane para penggemar, sing nate ngarani dheweke ing daftar 11 ndhuwur sing kalebu pemain paling apik ing sajarah klub Sardinia. Iki nyuwun Roma supaya pindhah layanan ing 2014. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Factor Radja Nainggolan -Urip Hubungan

Sepakbola memang dadi wit emas kanggo Radja. Panggonan ing ngendi dheweke nemokake tedhan lan keslametan saka kasunyatan. Mbok, wit emas liyane sing wis ngasilake panglipur lan rasa kesele nggoleki bojone sing dikasihi, Claudia.

Claudia Nainggolan Lai digambarake ing ngisor iki yaiku garwane Radja Nainggolan. Dheweke prasaja, mudhun kanggo bumi lan wanita sing apik banget sing nostalgia kanggo urip saben dina.

Istri Radja Nainggolan- Claudia

Dheweke nggambarake carane dheweke ketemu karo Radga ..."Aku ketemu Radja ing Cagliari lan dheweke tresna banget ing ngarep. Nalika aku sinau sawise rong sasi dheweke dadi pemain bal-balan, aku kepengin nyerah. Aku ngerti gesang pemain bal-balan sugih sibuk, luwih akeh, dheweke duwe akeh pengagum. Ing wektu iku, aku kerja ing sawijining pusat perbelanjaan lengkap, aku isih kelingan. Minangka muscular minangka dheweke katon, aku weruh isin marang dheweke minangka dheweke tresna marang aku, banget uga katon ing kawitan. Nalika dheweke ngandhani yen dheweke arep menyang Roma, aku ora njupuk kanthi becik. Ing Roma, saben wong katon kanthi apik, ora kaya Cagliari. Aku njupuk wektu sadurunge aku dicocogake. Sawise setahun, aku mulai metu karo sepatu. Aku isih kepengin duwe urip dhisik, ing ngendi aku duwe kebebasan maneh kanggo nglakoni bab tartamtu. "

Claudia lan Radja Nainggolan mutusake kanggo dasi ing 2011. Ing ngisor iki foto pesta sing dianakaké ing latar mburi luar biasa Cinecittà World, taman hiburan Castel Romano, Italia.

Upacara perkawinan Claudia lan Radja Nainggolan

Perkawinan kasebut langsung diberkahi kanthi woh abang. Aysha Nainggolan putriné dilahiraké dina dina 30th Januari 2012.

Aysha Nainggolan; Lair dina dina 30th Januari 2012.

Claudia tresna ngetutake tresna, Radja Nainggolan, ibukota kanggo petualangan anyar bareng karo bocah sing katon sethithik thukul ing gambar ngisor iki.

Saperangan wis weruh downtime nikah sanajan sak layar lan wis dipindhah liwati. Akhir-akhir iki, pasangan iki ngliwati sengketa sing dilapurake ing media sosial.

Radja Nainggolan lan bojone, Claudia tau duwe masalah hubungan

Polisi Italia malah ngalahake Radja Nainggolan kanggo pambrontakan, ancaman lan panganiaya marang bojone. Claudia. Begjanipun, piyambakipun sampun ndandani beda.

Factor Radja Nainggolan -Urip Keluarga

Miwiti, Radja nduwe getih Batak saka bapakné, Marianus Nainggolan sing asalé saka Indonesia. Iku penting kanggo nyatakake Radja Nainggloan teka saka latar mburi kulawarga miskin, amarga thanks kanggo bapakne, Marius sing ninggalake negarané, Indonesia kanthi harapan supaya dadi gedhe ing Belgia mung kanggo nemokake urip isih angel kanggo dheweke bisa ngilangi ing Belgia.

Iki mlebu Marianus Nainggolan kanggo bali menyang Indonesia kanggo terus bisnis. Marianus nyambut damel sesarengan, ananging putra lan putrinipun sampun nate dados pemain bal-balan, Marianus piyambakipun dados pengusaha wonten ing pulo Bali.

Ing Piacenza uga Radja reuni karo bapakne Ora kaya pemain sepak bola liyane Deli Ali.
Wektu kasebut dumadi ing pungkasan 2007 angancik taun-taun 13. "Kita pungkasane ketemu maneh. Papa teka saka Bali menyang Italia kanggo ndeleng kula lan Riana " ngendika Radja sing ora tau nglakoni dosa bapakne marang atine.

Basa: Ibu Radja asal saka Belgia. Sadurunge nikah, dheweke asring diarani, Lizi Bogaerts. Lizi nikah karo Marius lan ngganti jenenge Nainggolan. Sayange, Lizi tilar donya ing 2010, telung taun sawise bojone bali saka pengaosan. Sawise dheweke mati, Radja tato ana loro sayap gedhe ing punggung karo tanggal lahir lan pati. Minangka katon ing ngisor iki. Nyatane, Radja wis bali maneh marang ibune.

Radja Nainggolan, nyulikake tato maneh marang ibune

Sister: Riana Nainggolan minangka kembar senior kanggo sadulur kembar, Radja. Dheweke lair dina luwih saka kakangne ​​ing Antwerp, ing Mei 3, 1988.

Riana Nainggolan

Kaya sing kasebut sadurunge, tanggal lair adhiné yaiku 4th of May, 1988. Kembar adhine Radja, Riana Nainggolan, kaya adhine uga main kanggo tim bal-balan wanita AS Roma, ing wektu nulis. Dheweke uga mbagi crita babagan abandonmente dening bapakne sing tau ora mung dheweke nanging keluarganya ing kondisi sing ora prasaja minangka bocah.

Sadurunge teka Roma, Riana Nainggolan isih aktif ing klub bal-balan wanita Belgia, Kontich. Dheweke wis mimpin tim dheweke dadi populer kompetisi nasional ing Belgia.
Sadulur: Manuel Noboa digambarake ing ngisor iki yaiku sedulur sepuh Radja Nainggolan. Babagan pisanan babagan dheweke yaiku nyatane yen Naboa yaiku Penggemar Chelsea.
Manuel Noboa digambarake ing ngisor iki yaiku adhine Radja Nainggolan
Radja sadulur sepuh Manuel Noboa wis tau ngandhakake penet; "Aku wis nyenengake lan njlentrehake manawa adhine Radja, kudu menyang Chelsea. Liga Premier minangka lingkungan sing paling apik kanggo gayane. Sayange, dheweke seneng Roma banget. "

Factor Radja Nainggolan -Bukti tato

Radja Nainggolan, wong Belgia karo basa Indonesia, ora ana sing mangerteni, wong modhèrn. Wiwit tekan Roma ing 2014, nomer bal-balan dheweke tambah saben taun. Dheweke ora mung nggoleki game ing lapangan nanging kanggo tontonan apik lan tato sing ora bisa ditemokake ing kabeh awak sing pancen teka kanthi nyeri banget.

Radja Nainggolan - Rasa nyenengake tatoe

Factor Radja Nainggolan -Koleksi Tattoo

Ing sawetara wawancara, dheweke wis ngandhakake yen kabeh tato dheweke nduweni makna lan dheweke khusus kanggo dheweke, utamane sing darmabakti marang ibune sing pungkasan.

Sakwise ningali gaya rambuté, Yen kita nglakoni radiografi top-down Radja Nainggolan, kita nemokake swarga sing kebak tato, sawetara sing wis diwenehake dening wong anyar, kaya sing ana ing gulu sing diwaca; "Awal" (Awal). Uga, tanggal ing angka-angka Rom sing dheweké mainaké pertandingan pisanan ing Piacenza wis diganti kanthi jantung sing bersayap sing ngirangi gulu Belgia. Deleng ing ngisor iki;

Luwih katon ing bagian ngarep awak yaiku tato gedhe ing gulu. Iki mawar ayu gedhe.

Bocah Radja Nainggolan Ngerti Untold Biografi Fakta

Ana ula sing dawa mlaku liwat awak lan ing antarane dheweke duwe tato ing basa Inggris: "Urip tanpa berpura-pura. Katresnan tanpa gumantung. Ngrungokake tanpa mbela. Ngomong tanpa offending ". Ndhuwur ula kasebut nduweni teks ing ngisor iki: "Siji urip, siji pengin" (Siji urip, siji pengin).

Bocah Radja Nainggolan Ngerti Untold Biografi Fakta

Nainggolan duweni tontonan ijo ing lengen kiwané lan Buddha sing ditampilake ing ngisor iki. Ndhuwur tarub yaiku kembang teratai. Dheweke duwe jeneng putrane sing sepisanan "ALISA" ing lengen sisih ndhuwur lan lintang lintang. Ing tangan sing padha, jenenge ibune ing basa Elvish.

Bocah Radja Nainggolan Ngerti Untold Biografi Fakta

Cedhak jempol, Radja duwe sawetara dadu, siji karo nomer 5 (Meaning MAY, wulan lair) lan liyane, nomer 4, (Makna, dheweke lair dina dina 4th Mei). Dheweke uga nduweni prasasti sing nyebutake ... "Tresna kanggo menang" (Aku seneng menang) ing tangan kiwa. Ing tangan tengen, ana siji sing nyatakake ..."Benci ilang" (Aku sengit kalah).

Bocah Radja Nainggolan Ngerti Untold Biografi Fakta

Radja nduweni tato kurang ing sikile. Ing pethi tengen, piyambakipun ndhelikake mikropon kanthi topi lan inisial RN4. Sing luwih katon ing gambar ngisor iki yaiku naga sing medeni ing pethi kiwa.

Ing pedhet, dheweke nduweni julukan 'ninja' kanthi nomer 4. Ing shin dheweke isinake jeneng kakunge kembar ing Tionghoa lan ing tungkak, simbol dolar lan "Las Vegas".

Bocah Radja Nainggolan Ngerti Untold Biografi Fakta

Ing sisih kiwa ana petinju cilik (lateral) lan ing ngarep, pedhang sing siji mripat.

Bocah Radja Nainggolan Ngerti Untold Biografi Fakta

Factor Radja Nainggolan -Urip Pribadi

Radja Nainggolan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Bocah Radja Nainggolan Ngerti Untold Biografi Fakta

Kekuwatan: Dheweke dipercaya, sabar, praktis, stabil sanajan katon mewah.

Kelemahane: Dheweke bisa dadi degdegan, kepengin banget lan ora kompromi.

Apa Radja seneng: Tattoos, nduwe rambute katon, berkebun, musik, roman, sandhangan kualitas dhuwur lan kerja nganggo tangan.

Apa Radja ora seneng: Owah-owahan sing tiba, komplikasi sesambetan, keprigelan samubarang barang lan kain gawean.

Saklajengipun, Radja praktis lan pinter. Dheweke iku wong sing seneng ngolah buah-buahan. Panjenenganipun ngrasa perlu dikepung kaliyan katresnan lan kaendahan lan nganggep nyentuh lan ngrasakake ingkang paling penting saking sadaya panca indera. Nainggolan siap nandhang sangsara lan tetep milih nganti dheweke tekan kepuasan pribadi.

Factor Radja Nainggolan -smoking

Dheweke uga ngomong terus terang babagan rokok udhara amerga laporan dheweke bubar dibubarake dening pelatih Belgia Roberto Martinez amarga kebiasaane.

'Aku ora isin amarga aku ngombe lan aku wis ora ndhelikake pakaryan iki,' Nainggolan marang para wartawan ing luar kamp pelatihan Belgia. "Aku ngerti aku kudu nggawe teladan apik, aku duwe bocah ... Nanging aku mung pemain sepak bola, aku kerja. Saben uwong sing ngerti aku ngombe lan aku ora bisa ndhelikake, nanging aku ora isin.

TUTUP: Sugeng maca kisah Radja Nainggolan Kisah Sedunia plus fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene