Kisah Para Bocah Gembira Gabriel Yesus Ditambah

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Little Neymar'. Kisah Kisah Kanak-kanak Gabriel Yesus lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan kanggo nyandhing gol nanging mung sawetara penggemar nganggep crita biografi Gabriel Yesus sing melu sinau luwih akeh babagan wong tuwa, sedulur, adhine, lan gaya urip liyane. Uripe ing njaba lapangan cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Fakta: Awal urip

Kisah Kanak-kanak Gabriel Yesus

Gabriel Fernando de Jesus lair ing dina 3rd April, 1997 ing Sao Paulo, Brasil dening Vera Lúcia Yesus (Ibu) lan Diniz de Jesus (Rama).

Dheweke lair minangka anak sing pungkasan saka kulawarga 4 (anak lanang 3 lan bocah wadon).

Pancen, minangka anak sing pungkasan lan bayi saka omah teka karo akeh kaluwihan. Kanggo Gabriel, sabab iki beda. Ibu biyen ndhesek disiplin lan isih ngidini dheweke bisa nyemplung ing lurung-lurung.

Dheweke tuwuh ing lingkungan Jardim Peri sing dumunung ing sisih lor ing Sao Paulo. Kaya pemain bal-balan kaya (umpamane seneng banget Marcus Rashford) sing diangkat luwih dening tuwane, Gabriel Yesus dibangkit ing lurung-lurung. Dheweke nggawe bal-balan dalane. Minangka umur bocah cilik 5 muter Brasil ing Samba antarane lurung-lurung, Gabriel digunakake kanggo muter Tengah Tengah saka nyerang. Kaya Alex Oxlade-Chamberlain, Dheweke dikenal minangka setan kacepetan nalika isih cilik. Dheweke banjur dikonversi kanggo nyerang kanthi cepet sawise Piala Dunia 2002. Titik balik iki teka sawise nemokake lan nyetel marang idola Piala Dunia, Ronaldo Luis Nazario de Lima.

Titik balik iki uga teka karo dheweke dadi luwih serius karo bal-balan. Iki nyatakake nggabungake akademi bal-balan sing digambarake ing ngisor iki.

Karir remaja Gabriel Yesus- Untold Story

Fakta: Rising to Fame

Sawise metu ana pirang-pirang tim pemuda (sawetara karo jeneng kelingan kayata Little Kids of the Environment). Dheweke narik kawigaten saka sawetara tlatah sing luwih gedhe nalika dheweke ngetuk gol 29 kanggo klub amatir Anhanguera Associacao Paulista ing turnamen ing ngisor-15 lokal. Ing ngisor iki minangka KTP kanggo klub.

Gabriel Jesus ID kanggo klub pemuda.

Kemajuan sing diwenehake banjur menehi kesempatan kanggo pindhah menyang klub bal-balan Palmeiras sing bergengsi kanggo main kanggo tim pemuda.

Malah ing 15 Gabriel duwe agen, sing nglakoni uji coba ing Palmeiras, salah sawijining tim sing paling tradisional ing Brasil. Sawise setahun kepungkur, ana sing ngojok-ojoki para fans supaya dheweke bisa munggah menyang sisih senior. Iki amarga dheweke dadi apik ing umur cilik. Ing wektu kuwi, tim senior Palmeiras ngelingi degradasi saka penerbangan paling dhuwur ing Brasil. Gabriel Yesus kanthi tangan sing ngirid marang dheweke supaya bisa ngalahake klub kasebut.

Ing dina terakhir emosi mangsa, Gabriel bersinar sadurunge. Kinerja ing umur 18 diwenehake dening para pengintai ing saindhenging donya. Sanajan kabeh sing ana ing sacedhake, Gabriel ora bakal kecuwan. Dheweke isih nyimpen gol lan ora ngenteni maneh. Dheweke cepet-cepet ndadekake dheweke minangka pemain Palmeiras paling penting ing sajarah lan Brasil sabanjuré kanggo njaluk dhuwit gedhe menyang Eropa. Iki pungkasane kedadeyan, amarga Manchester City. Liyane kaya sing kerep digunakake, yaiku sejarah.

Fakta: Urip Keluarga

WULANG: Bapak Gabriel Yesus, Diniz ninggalaken dheweke nalika dheweke kesengsem banget. Bijog laporan nyariosaken bilih piyambakipun mlayu kaliyan kekasihipun, nilaraken Gabriel, sedhèrèkipun, kakangipun lan ibunipun. Iki uga kasus Alexis Sanchez.

MOTHER: Ibune Gusti Yesus Vera Lucia minangka tokoh sing penting ing uripe kaya sing Henrikh Mkhitaryan. Dheweke telpon dheweke sadurunge saben game. Nalika Gabriel Yesus rawuh ing Inggris, dheweke teka karo ibune lan kakange bareng karo rong kanca, sanajan dheweke kandha yen dheweke bakal nggawa kabeh tetanggan yen mung ibune ngidini dheweke. Loro-lorone cedhak lan dheweke ngajeni dheweke akeh.

Gabriel Yesus lan Ibu, Vera Lucia

Dheweke uga disiplin ilmu sing bisa narik kawigaten Gabriel Yesus kanggo kasempatan sing ora ana ing pertandhingan penting. Senajan, rasa lan disiplin ora dadi masalah kanggo Yesus. Iki amarga dheweke wis dilatih kanthi bener. Vera Lucia pungkasanipun mundhakaken sedheng sedhèrèkipun piyambak nalika nyambut damel minangka pembantu rumah tangga ing distrik Jardim Peri miskin ing Sao Paulo.

Gabriel Yesus dadi sing paling enom.

Gambar Gabriel Jesus Family

Fakta: Relationship

Mbok, akeh sing takon. Sing Gendhakan Gabriel Gusti Yesus. Jawaban kanggo pitakonan iki prasaja. Gabriel Yesus ora kaya Anthony Martial ora dadi pacar kanggo ibu. Ibuné ngontrol para bocah wadon sing bakal diterusaké lan uga, status urip sesambetan 'tunggal' kaya ing wektu nulis. Miturut implikasinya, dheweke tunggal. Ibune ngrasa ora kudu ditarik lan mung fokus ing karir enom. Dheweke kabeh iku kalebu pacar.

Katrangan ibu Gabriel Yesus

Dheweke pancen tanggung jawab babagan urusan lapangan.

Gabriel - sing diarani asmane 'Bayi' - dilarang metu ing kutha, ngombe alkohol utawa ngrokok, nanging bakal dadi WAGS / Gendhakan sensasi sepak bola anyar uga wis dielingake supaya ora mati.

Vera bubar ngandika ing sawijining wawancara karo DailyMail: 'Gendhakan kudu urip miturut prentahku, lan bakal ora ana sing ngambali abot lan foto publik. Nglirwakake bisa kelakon mung sapisan wae. Aku ora bakal gelem nampi putrane anakku sing ora nresnani anak-anak wadon liyane. Ora ana anak lanang sing arep ngandhut putri wong liya. Aku njaluk respon amarga aku nggedhekake kabeh telung mau ing sandi dhewe, karo bantuan saka Gusti Allah.

Lan dheweke uga ngandhakake yen striker kasebut 'kudu mudhun ing sirah nalika dheweke guneman. Uga miturut dheweke, .. 'Aku uga apik, nanging aku kudu ngormati. Gabriel ora nganggep aku. dheweke ngandika.

Gabriel Yesus sadulur lan ibune

Fakta: Kontrol gaji

Ora kaya para pemain bal-balan, Gabriel Jesus ngidini ibuné ngontrol keuangané. Ing kasunyatan, dheweke isih njaluk dhuwit saka ibune 'sing ngetokake ngontrol gaji £ 90,000 saben minggu.

Miturut Gabriel, ing tembung kasebut; 'Ibuku minangka prajuritku ... dheweke iku boss'

Wiwit pindhah menyang kutha, Vera Lucia Diniz de Jesus wis nggawe manawa dheweke nampa gaji putrane supaya dheweke bisa lulus mung kaya dheweke perlu - 'kanggo tetep sikil ing lemah'.

Dheweke uga ngontrol panganan sing dipangan dheweke. Luwih saka perasaan sing ditarik kaya sing bakal ditindakake, Yesus isih ngurmati pangaruh ibune marang urip. Miturut ibune, 'Gabriel mesthi bakal dadi bayi kawula'.

Ibuné urip ana ing atapé lan nggawe dhèwèké ngetutaké aturané! Pamuter tau nggambarake dheweke minangka 'luwih ngempet tinimbang pemain mburi sing tau saya ngadhepi'. Uga, ing postingan Instagram, dheweke uga nyebut dheweke minangka 'wanita prajurit sing tansah ngurus kula lan sedulurku'.

Kita duwe akeh bintang muda sing nduweni kontrol nanging ora nglintasi garis gaji. Iki kasus Osmane Dembele.

Fakta: Tresna kanggo Yesus Kristus

Kapisan, asmane cukup terkenal ing lapangan kaya sing Danny Drinkwater. Gabriel Yesus rawuh saka kulawarga agama lan dilapurake nganggo kaos 33 kanggo Man City minangka upeti kanggo umur sing dipracaya Gusti Yesus wis disalib.

Baju kaos Gabriel Yesus (33) bukti

Gabriel wis janji bakal nganggo kaos Nomor 33 lan ningali luwih apik tinimbang nomer kaos.

Gabriel Jesus 33 facts

Gabriel lan Neymar JR wis nuduhaké katresnané marang Yésus Kristus ing cara sing paling apik lan éndah. Keduanya dadi juara Olimpiade karo Tim Brasil ing Rio de Janeiro 2016.

Gabriel Yesus lan Neymar Tresna kanggo Kristus

Iman uga wis dadi kanca sing apik.

Gabriel Yesus kanca paling apik

Fakta: Journey to City

Iku ora saben dina sing pemain bal-balan 19 taun-lawas nemu telpon telpon saka salah siji saka pelatih gedhe game, nanging mung apa kedaden kanggo Gabriel Yesus.

Starlet Brasil, sing ana ing tengah scramble transfer antarane Manchester City lan Barcelona mikir babagan bisnis dhewe nalika ana nomer sing ora dingerteni ing layar dheweke.

Ing pucuk liyané ana sing ora liya yaiku Pep Guardiola, sing ngandhani bocah enom sing ora yakin yen kariré bakal dilakoni kanthi pindhah menyang Etihad.

Striker mantan Palmeiras, sing bisa ditrapake ing starstruck, dipungkasi nganti tekan City tujuan sing paling disenengi. Barcelona gabung karo nyerang Neymar sing nandhang sangsara minangka respon, nanging ana uga banget, pungkasan: Gabriel gabung karo City kanggo £ 28m. Cut menyang sawetara sasi mengko lan dheweke mbintangi tim senior Brasil. Liyane padha ngomongake sejarah.

Fakta: Gaya Play lan Kekuwatan

Gabriel Yesus gaya dolanan

Gabriel Yesus minangka maju maju lan mampu muter kabeh tengen garis. Stricker tajem luwih kerep diputer liwat tengah, ing ngendi gerakan lan footwork mbantu nggawe spasi kanggo pasangan lan nggawa wong liya menyang play.

Gabriel uga dadi atlet sing paling apik, bisa ngalahake para pembela lan bisa dadi kuwat. Dheweke ora bisa ngendhaleni, sing ngidini dheweke bisa mlaku ing papan sing gampang nalika dheweke ngubengi sikil. Dheweke uga nduweni kesadaran lan duweke sing apik kanggo mlebu ing angkasa, sing ndadekake dheweke bisa mbela para pembela. Pungkasane dheweke minangka kejam minangka pasangan kanca Sergio Aguero.

Fakta: Kelemahane

Kanggo akeh pelatih utamané Pep, khawatir utama kanggo Gabriel yaiku kadewasan. Dheweke kerep bisa ngatonake kekarepane ing lapangan, kadhangkala uga ana ing cedhak karo nangis amarga ora ana cara maneh (sing ora kerep diwenehake). Iki digawe ing klub lawas.

Dina Gabriel Jesus Cried - Untold Story

Iku becik kanggo ngurus, mesthine, nanging muter ing liga ora pati ngerti ing negara manca mbutuhake pemain kanggo berkembang kulit sing nglukis Gabriel isih durung duwe.

The plus kanggo City iku, nalika mentahan, dheweke maturing ing tingkat ngejarke, njupuk tanggung jawab luwih saben minggu. Kanthi panuntun dhumateng Guardiola lan kanca-kanca Brasil sanèsipun wonten ing Liga kanggé mbiyantu piyambakipun mapan, boten wonten alesan kanggé damel sanget.

Fakta:Idol

Idol kuwi Ronaldo Luis Nazario de Lima. Sampeyan ora lair nalika Legenda ndhelikake prima. Gabriel ngerteni Ronaldo Luis Nazario de Lima ing umur 5 nalika dheweke nonton lan ngrayakake dheweke ing Piala Dunia FIFA 2002. Wiwit dina iku, dheweke ora mandheg ngeling-eling babagan jejere jejere. Minangka pinpointed ing ngisor iki, dheweke ganti swiwi saka tengah tengah kanggo nyerang peran amarga Legenda Brasil.

Apa Ronaldo mikirake Gabriel Yesus

Gusti Yesus dumadakan dadi bab sabanjure nalika pemain Brasil Ronaldo metu kanthi rekor lan ngomong yen dheweke weruh akeh kamiripan antarane dheweke lan striker Palmeiras nalika iku. Ing wawancara TV, Ronaldo ngandika:

miturut Ronaldo Luis Nazario de Lima,

"Aku ningali Gabriel lan ndeleng aku ing mburi. Aku weruh persamaan ... dheweke isih enom nanging wis entuk akeh sing duwe tanggung jawab. Dheweke duwe masa depan sing apik banget sadurunge dheweke lan dheweke wis enchanting kita karo apa kang dilakoni ".

Fakta:Tresna Babi Mas

Bintang bal-balan wis tau nglumpukake luwih saka pembuangan topeng 40,000 Babi ing Allianz Parque sajrone wektu ing Sao Paulo. Kaya Aubameyang, Gabriel ngembangake budaya topeng. Sayange dheweke mandheg ing game terakhir kanggo klub lawas, Palmeiras.

Babi iku maskot Palmeiras, sawisé klub nguripake rival para saingan ing endhasé ing 1990s kanthi ngadopsi taunts minangka karakter resmi.

Gabriel Jesus Mask Story

Fakta:A Fan Basket

Dheweke minangka penyokong ageng tim basket profesional Amerika, Golden State Warriors. Panjenenganipun ngagem jersey tim kanggé latihan olahraga. Stephen K Curry minangka alasan dheweke ndhukung.

Gabriel Jesus - Penggemar Stephen Curry

Fakta:Rage

Kertu abang Gabriel Yesus ing kariré durung rampung. Dheweke diusir amarga ngetokake steward nalika pertandingan nglawan Rosario Central. Nuli njupuk bantuan saka Stadion keamanan kanggo njaluk dheweke mudhun ing lapangan. Iki minangka pertandhingan pisanan sing dilebokake kanggo striker.

Gabriel Gusti Yesus Lawan- Ing dina neraka iki ngeculake
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar