Kisah Para Bocah Gembira Gabriel Yesus Ditambah

Kisah Para Bocah Gembira Gabriel Yesus Ditambah

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Little Neymar'. Kisah Kisah Kanak-kanak Gabriel Yesus lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan kanggo nyandhing gol nanging mung sawetara penggemar nganggep crita biografi Gabriel Yesus sing melu sinau luwih akeh babagan wong tuwa, sedulur, adhine, lan gaya urip liyane. Uripe ing njaba lapangan cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Fakta: Awal urip

Gabriel Fernando de Jesus lair tanggal 3 April 1997 ing Sao Paulo, Brasil dening Vera Lúcia Jesus (Ibu) lan Diniz de Jesus (Rama).

 

Dheweke lair minangka anak sing pungkasan saka kulawarga 4 (anak lanang 3 lan bocah wadon).

Pancen, minangka anak sing pungkasan lan bayi saka omah teka karo akeh kaluwihan. Kanggo Gabriel, sabab iki beda. Ibu biyen ndhesek disiplin lan isih ngidini dheweke bisa nyemplung ing lurung-lurung.

Dheweke tuwuh ing lingkungan Jardim Peri sing dununge ing sisih lor Sao Paulo. Kaya pirang-pirang pemain bal-balan (kayata Marcus Rashford) sing dibesarkan luwih dening wong tuwa, Gabriel Jesus digedhekake ing dalan. Dheweke nggawe bal-balan ing dalan. Nalika bocah cilik umur 5 taun main Samba Brasil ing lurung-lurung, Gabriel wis biasa main ing Midfield Tengah tinimbang nyerang. Kaya dene Alex Oxlade-Chamberlain, Dheweke dikenal minangka setan kacepetan nalika isih cilik. Dheweke banjur dikonversi kanggo nyerang kanthi cepet sawise Piala Dunia 2002. Titik balik iki teka sawise nemokake lan nyetel marang idola Piala Dunia, Ronaldo Luis Nazario de Lima.

Titik balik iki uga teka karo dheweke dadi luwih serius karo bal-balan. Iki nyatakake nggabungake akademi bal-balan sing digambarake ing ngisor iki.

Fakta: Rising to Fame

Sawise tampil ing pirang-pirang tim pemuda (sawetara sing asma asale kaya Little Kids of the Environment). Dheweke dadi perhatian sawetara pihak sing luwih gedhe ing wilayah kasebut nalika ngrampok 29 gol kanggo klub amatir Anhanguera Associacao Paulista ing turnamen lokal sing umur 15 taun. Ing ngisor iki minangka kertu ID kanggo klub kasebut.

Gabriel Jesus ID kanggo klub pemuda.
Gabriel Jesus ID kanggo klub pemuda.

Kemajuan sing diwenehake banjur menehi kesempatan kanggo pindhah menyang klub bal-balan Palmeiras sing bergengsi kanggo main kanggo tim pemuda.

Malah ing 15 Gabriel duwe agen, sing nganakake sidhang ing Palmeiras, salah sawijining tim tradisional Brasil. Mung setaun mengko, wis ana rame-rame para penggemar supaya dheweke maju ing sisih senior. Iki amarga dheweke apik banget ing umur enom. Nalika semana, pihak senior Palmeiras lagi main-main karo mundur saka penerbangan utama Brasil. Jibril Yesus kanthi mandhiri nggawa dheweke terus munggah log nganti menang ing klub kasebut.

Ing dina pungkasan emosi ing musim iki, Gabriel ora katon sadurunge. Prestasine ing umur 18 taun nggawe dheweke ditonton dening pramuka ing saindenging jagad. Sanajan kabeh rame ing sakiwa tengene, Jibril ora nate bingung. Dheweke isih tetep ngetung gol lan ora noleh maneh. Dheweke kanthi cepet nggawe awake dhewe minangka salah sawijining pemain paling penting ing sejarah Palmeiras lan Brasil sabanjure kanggo entuk dhuwit amba menyang Eropa. Iki pungkasane kedadeyan, amarga Manchester City. Liyane kaya sing asring diarani, yaiku sejarah.

Fakta: Urip Keluarga

WULANG: Bapake Jibril Yesus, Diniz nilar dheweke nalika dheweke lagi lembut. Laporan Bijog negesake manawa dheweke mlayu karo kekasihe, nilar bocah cilik Gabriel, sedulur, mbakyune lan ibune. Iki uga kedadeyane Alexis Sanchez.

MOTHER: Ibune Yesus, Vera Lucia, misuwur banget kaya urip ing jamane Henrikh Mkhitaryan. Dheweke telpon dheweke sadurunge saben game. Nalika Gabriel Yesus rawuh ing Inggris, dheweke teka karo ibune lan kakange bareng karo rong kanca, sanajan dheweke kandha yen dheweke bakal nggawa kabeh tetanggan yen mung ibune ngidini dheweke. Loro-lorone cedhak lan dheweke ngajeni dheweke akeh.

Gabriel Yesus lan Ibu, Vera Lucia.
Gabriel Yesus lan Ibu, Vera Lucia.

Dheweke uga disiplin sing kadang-kadang narik kuping Gabriel Jesus kanggo kesempatan sing ilang ing pertandingan penting. Sanajan, hormat lan disiplin ora dadi masalah kanggo Yesus. Iki amarga dheweke wis dilatih kanthi bener. Vera Lucia pungkasane ngunggahake sedulure dhewe nalika kerja dadi pembantu rumah tangga ing distrik Jardim Peri sing mlarat ing Sao Paulo.

Gabriel Yesus dadi sing paling enom.

Foto Kulawarga Gabriel Jesus.
Foto Kulawarga Gabriel Jesus.

Fakta: Relationship

Mbok, akeh sing takon. Sing Gendhakan Gabriel Gusti Yesus. Jawaban kanggo pitakonan iki prasaja. Gabriel Yesus ora kaya Anthony Martial dudu pacaran amarga ibune. Ibuné ngontrol bocah-bocah wadon sing dipilih lan uga status urip hubungane yaiku 'tunggal' kaya nalika nulis. Kanthi implikasi dheweke jomblo. Ibune rumangsa ora kudu ngganggu lan mung fokus ing karir enom. Dheweke kabeh kalebu pacare.

Kasunyatan ibune Gabriel Yesus.
Kasunyatan ibune Gabriel Yesus.

Dheweke pancen tanggung jawab ngurus urusane ing lapangan.

Gabriel - sing diarani jeneng celukan 'Bayi' - dilarang metu ing kutha, ngombe alkohol utawa ngrokok, dene sing bakal dadi WAGS / Pacar sing duwe sensasi bal-balan anyar uga dielingake supaya ora adoh karo anake.

Vera bubar ngandika ing sawijining wawancara karo DailyMail: 'Pacar kudu netepi aturane, lan ora bakal ngambung abot lan foto umum. Nginep bisa kedadeyan mung sawetara wektu. Aku ora bakal nate nampa manawa anakku ora ngremehake putrine wong liya. Ora duwe anakku sing bakal ngandut putrine wong liya. Aku njaluk hormat amarga aku ngunggahake kabeh telu dhewe, kanthi pitulung saka Gusti Allah. ' 

Lan dheweke uga ngandhakake yen striker kasebut 'kudu ngedhunake sirahe nalika ngomong karo dheweke. Uga miturut dheweke, .. 'Aku bisa uga duwe budi pekerti sing apik, nanging aku njaluk dihormati. Gabriel ora nate ngremehake aku. '  dheweke ngandika.

Jibril Yesus sedulur lan ibune.
Jibril Yesus sedulur lan ibune.

Fakta: Kontrol gaji

Ora kaya umume pemain bal-balan, Gabriel Jesus ngidini ibune ngontrol finansial. Nyatane, dheweke isih entuk dhuwit kanthong saka ibune sing negesake kanggo ngontrol gaji £ 90,000 saben minggu.

Miturut Gabriel, Ing tembunge; 'Ibuku dadi prajuritku ... dheweke bos'

Wiwit pindhah menyang kutha, Vera Lucia Diniz de Jesus wis yakin manawa dheweke nampa upah putrane supaya dheweke mung bisa menehi sepira kabutuhane - 'supaya sikilé tetep ing lemah'.

Dheweke uga ngontrol panganan sing dipangan menyang papan sing dikarepake. Tinimbang rumangsa kepepet kaya sing bakal ditindakake, nanging Yesus isih ngormati pengaruh ibune sajrone urip. Miturut ibune, 'Gabriel mesthi bakal dadi bayiku'.

Ibune urip ing sangisore atap lan nggawe dheweke netepi aturane! Pemain kasebut tau nggambarake dheweke minangka 'luwih angel dribble tinimbang pemain pertahanan sing wis dakadhepi'. Uga, ing postingan Instagram, dheweke uga nyebut dheweke minangka 'Prajurit wanita sing tansah ngurus aku lan sedulurku'. 

Kita duwe akeh bintang enom sing ibune ngontrol luwih akeh nanging ora ngliwati garis gaji. Iki kedadeyane Osmane Dembele.

Fakta: Tresna kanggo Yesus Kristus

Kapisan, asmane cukup terkenal ing lapangan kaya sing Danny Drinkwater. Gabriel Jesus asalé saka kulawarga religius lan dilaporake wis nganggo kaos nomer 33 kanggo Man City kanggo penghargaan nalika yuswa dipercaya manawa disalib.

Kaos Jibril Yesus nomer (33) kasunyatan.
Kaos Jibril Yesus nomer (33) kasunyatan.

Gabriel wis janji bakal nganggo kaos Nomor 33 lan ningali luwih apik tinimbang nomer kaos.

Gabriel lan Neymar JR wis nampilake katresnan marang Yesus Kristus kanthi cara sing paling nyenengake lan semangat. Loro-lorone dadi juara Olimpiade karo Tim Brasil ing Rio de Janeiro 2016.

Gabriel Yesus lan Neymar tresna marang Kristus.
Gabriel Yesus lan Neymar tresna marang Kristus.

Iman uga wis dadi kanca sing apik.

Fakta: Journey to City

Ora saben dina pemain bal-balan umur 19 taun entuk telpon saka salah sawijining pelatih game kasebut, nanging mung kedadeyan kasebut Gabriel Yesus.

Starlet Brasil, sing dadi pusat pergolakan transfer antara Manchester City lan Barcelona, ​​mikir babagan usahane dhewe nalika ana nomer sing ora dingerteni.

Ing pucuk liyané ana sing ora liya yaiku Pep Guardiola, sing ngandhani bocah enom sing ora yakin yen kariré bakal dilakoni kanthi pindhah menyang Etihad.

Mantan striker Palmeiras kasebut, sing dimangerteni startruck, goyah nganti Kutha nembak ing ndhuwur dhaptar tujuan sing disenengi. Barcelona nggawe pesona sing dipimpin Neymar kanggo nanggepi, nanging kasep banget, kasep: Gabriel gabung karo City kanthi rega £ 28 juta. Mung sawetara wulan mengko lan dheweke main karo tim senior Brasil. Liyane sing diarani sejarah.

Fakta: Gaya Play lan Kekuwatan

Gabriel Jesus maju maju sing fleksibel sing bisa main ing garis ngarep. Stricker sing tajem luwih asring main ing tengah, ing endi gerakan lan lakune mbantu nggawe papan kanggo kanca-kanca lan nggawe wong liya muter.

Gabriel uga dadi atlet sing paling apik, bisa ngalahake para pembela lan bisa dadi kuwat. Dheweke ora bisa ngendhaleni, sing ngidini dheweke bisa mlaku ing papan sing gampang nalika dheweke ngubengi sikil. Dheweke uga nduweni kesadaran lan duweke sing apik kanggo mlebu ing angkasa, sing ndadekake dheweke bisa mbela para pembela. Pungkasane dheweke minangka kejam minangka pasangan kanca Sergio Aguero.

Fakta: Kelemahane

Kanggo akeh pelatih utamane Pep, kuwatir utama kanggo Gabriel yaiku kadewasane. Kadhangkala bisa uga katon rada nandur modhal ing lapangan, kadang-kadang dadi tangis nalika ora ana masalah (sing ora asring ditindakake). Iki ditindakake ing klub lawas.

Mesthi apik kanggo ngrawat, nanging main ing liga sing ora dingerteni ing negara manca mbutuhake pemain kanggo ngembangake kulit kandel sing durung dialami Gabriel.

Tambahan kanggo City yaiku, nalika mentah, dheweke diwasa kanthi tingkat sing nggegirisi, tanggung jawab saben minggu luwih gedhe. Kanthi pandhuan Guardiola lan kanca-kanca Brasil liyane ing Liga kanggo mbantu dheweke ngrampungake, ora ana alesan kanggo kuwatir banget.

Fakta:Idol

Idol kuwi Ronaldo Luis Nazario de Lima. Sampeyan ora dilairake nalika Katrangan kasebut nyekseni masa kejayaane. Jibril dadi kenal Ronaldo Luis Nazario de Lima ing umur 5 nalika dheweke nonton lan ngrayakake dheweke ing Piala Dunia FIFA 2002. Wiwit dina iku, dheweke ora mandheg ngeling-eling babagan jejere jejere. Minangka pinpointed ing ngisor iki, dheweke ganti swiwi saka tengah tengah kanggo nyerang peran amarga Legenda Brasil.

Gusti Yesus dumadakan dadi bab sabanjure nalika pemain Brasil Ronaldo metu kanthi rekor lan ngomong yen dheweke weruh akeh kamiripan antarane dheweke lan striker Palmeiras nalika iku. Ing wawancara TV, Ronaldo ngandika:

miturut Ronaldo Luis Nazario de Lima,

"Aku ndeleng Gabriel lan ndeleng dhewe ing jaman mbiyen. Aku ndeleng kamiripan ... dheweke isih enom nanging wis entuk akeh lan duwe tanggung jawab. Dheweke duwe masa depan sing apik sadurunge lan dheweke wis memikat kita karo apa sing ditindakake ”. 

Fakta:Tresna Babi Mas

Bintang bal-balan wis tau nglumpukake luwih saka pembuangan topeng 40,000 Babi ing Allianz Parque sajrone wektu ing Sao Paulo. Kaya Aubameyang, Gabriel wis ngembangake budaya nganggo topeng. Sayange, dheweke mandheg nyandhang ing game pungkasan kanggo klub lawas, Palmeiras.

Babi iku maskot Palmeiras, sawisé klub nguripake rival para saingan ing endhasé ing 1990s kanthi ngadopsi taunts minangka karakter resmi.

Fakta:A Fan Basket

Dheweke dadi pendukung tim basket profesional Amerika, Golden State Warriors. Dheweke nganggo jersi tim kanggo latian olahraga. Stephen Curry minangka alesan kenapa dheweke ndhukung.

Fakta:Rage

Kertu karier pisanan Gabriel Jesus ora apik. Dheweke dikongkon amarga nyerang pramugari sajrone pertandingan nglawan Rosario Central. Sampeyan butuh bantuan keamanan Stadion supaya dheweke bisa metu saka lapangan. Iki kaping pisanan neraka diluncurake kanggo penyerang.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar