Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
1313
Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB menehi Crita Full saka Elite Sepakbola sing paling dikenal minangka "Manager sing diorganisasikake". Kisah Kisah Kanak-kanak Aleksander Ceferin lan Biografi Tanpa Kasar Bukti sing nyedhiyakake sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke metu saka obrolan relatif kanggo dadi wong nomer loro paling kuat ing bal-balan. Nanging, mung sawetara sing nyinaoni Biografi Aleksander Ceferin sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal Life & Family Background

Aleksander Ceferin lair ing 13th Day of October 1967 ing Ljubljana, Slovenia. Dheweke anak nomer telu lan paling enom sing lahir karo ibune Ana (akademisi) lan bapake Petrus (pengacara biso dipercoyo).

Tuwuh ing Ljubljana (kancané) bareng karo kakangé Rok, Aleksander minangka bocah sing kuat lan mbélani sing nuduhaké sipat komitmen kanggo tugas, nyatané bapakné Peter dicathet kanthi cara ing ngisor iki:

"Aleksander mung papat nalika dheweke mlaku kanthi asu. Asu iki kepengin nylametake omah, Aleksander ora gelem mandheg, asu mau nyedhaki dheweke ing lemah, nanging Alexander diculik lan digawa menyang dalan "

Foto Anak Aleksander Ceferin

Aside pratandha tandha pratandha, Aleksander enom ngerti carane bisa ngatasi masalah kanthi nyusahake dheweke lan kakakne Rok, sawijining sifat sing dikepengini kasebut uga digunakke kanggo menang kamardikan saka kaputusane wong tuwa kasebut kanggo meksa Musik ing duo.

"Tiyang sepuh kita kepengin sinau babagan piyantun instrumen. Padha milih accordion, nanging kita disengiti ing glance dhisik. Ing jam latihan, kita ora nuduhake bakat utawa usaha musik ing latihan. Iki nganti pirang-pirang wulan disenengi wong tuwa lan rasa ora pikoleh guru musik kita ".

Ngeling Rok.

Aleksander uga mikir carane bisa ngatasi masalah kasebut. Panjenenganipun ngandharaken bilih kita kagem ngedalaken persembahan akordeon. Iki kita nindakake ing rahasia ketat. Ibu kita nuli nemokake yen instrumen iki ilang nanging ora keganggu. Sawise kabeh, omah iki luwih harmonis tanpa sepotong instrumen sing harmonis.

Panjenenganipun ngesah.

Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Education and Career Buildup

Aleksander nduweni pendhidhikan dhasar ing sekolah dasar ing Grosuplje, ngendi ibune dadi kepala sekolah nalika iku. Nalika ing sekolah, dheweke minangka murid sing ora tau njupuk pendidikan sing serius lan minangka gangguan kanggo siswa liyane. Nanging, ibune (digambarke karo dheweke ing ngisor) nduweni panggonan sing lembut kanggo dheweke lan ngetokake omongane para mudha.

Ing pungkasan période sekolah, Aleksander main bal-balan karo kanca-kancané, kanthi kapasitas gelandang tengah. Saliyane iku, dheweke dadi pendukung Hajduk Split, sing dadi salah sawijining tim paling apik ing mantan Yugoslavia nalika iku.

Sasampunipun sekolah dasar, Aleksander gadhah impen dados pelaut, ananging piyambakipun ndherek ing Gymnasiums ing pundi piyambakipun pikantuk pendhidhikan sekolah menengah. Pisanan ana Gimnazija ing Sticno sadurunge dheweke ninggalaké Poljana Gymnasium ing Ljubljana.

Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan Kanggo Fame

1991 yaiku taun sing dianakake Aleksander kanggo sinau hukum ing Universitas Ljubljana. Nalika iku, dheweke milih jroning konsep Ombudsman Hak Asasi Manungsa, sawijining studi sing mung dikenal dening negara Skandinavia nalika iku.

Kanggo Aleksander, dalan kanggo tamat sawise lulus wis suwe lan cepet. Dhèwèké pisanan nggabung karo perusahaan hukum keluargé sing dipimpin déning bapakné Peter lan njupuk kapentingan ing klub olahraga lan atlet profesional.

Aktivitas saka perwakilan legal luwih weruh dheweke entuk kapentingan formal lan peran kunci ing salah sawijining klub futsal Slovenia sing paling sukses, KMN Svea Lesna Litija lan uga tim amatir, FC Ljubljana kabeh antara 2005-2011.

Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise To Fame

Gelombang kamulyan wiwit dibangun ing 2011 nalika Aleksander kapilih minangka Presiden Persatuan Sepakbola Slovenia (NZS) ing 2011, peran sing dikelola kanthi efektif karo dadi wakil ketua lan kaping 3 saka Komite Hukum UEFA saka 2011 menyang 2016.

Pungkasane dheweke metu saka kekuwatan relatif sawise pemilihan minangka presiden ketujuh UEFA ing Kongres UEFA Luar Biasa 12th ing Athena ing wulan September 2016 lan kanthi otomatis dadi wakil presiden badan dunia FIFA. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Aleksander wis suwe nikah karo bojone ayu sing dikenal minangka Barbara Ceferin. Pasangan kasebut pisanan ketemu nalika nekani manten kanca lan wiwit pacaran. Dheweke resmi nikah ing 1999 lan wis nikah.

About Aleksander Ceferin Marriage With Wife Barbara

Wigati dicathet yen Barbara minangka fotografer dening profesi lan duwe galeri pribadhi potret lan buku. Dheweke ora bakal mandheg ngujo bojone sing dheweke nggambarake kanthi cara ing ngisor iki:

"Dheweke banget maha tresna, lembut, prihatin, banget protektif kaya wong kudu. Senajan dheweke bisa uga kadang-kadang ketat, aku kudu ngakoni yen dheweke duwe jiwa sing lembut banget lan aku tresna karo dheweke. "

Perkawinan Barbara karo Aleksander diwenehake karo telung anak. kalebu Nina (lair 1993), Neza (lair 2002) lan Anait (lair 2005).

Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Apa Sampeyan Ngerti?

  • Aleksander wis ngliwati Gurun Sahara kaping papat kanthi mobil lan sepisan karo sepedha motor

  • Dheweke ditelukake kanggo nglawan apa sing dikenal minangka Perang Sapuluh-Dina Nanging, konflik rampung sadurunge dheweke weruh tindakan apa wae.
  • Ngandika siap tempur, Aleksander duweni sabuk ireng pihak lan ireng ing karate
  • Aside ngomongake basa Slovenia, Aleksander fasih basa Inggris lan Italia,
  • Dheweke tresna karo asu lan duwe telung asu kanggo anak wadon.

Aleksander Ceferin Love for Dogs

Aleksander Ceferin Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Aleksander minangka wong sing nduweni rasa semangat sing nduweni rasa percaya marang apa wae sing ditindakake. Ditambahake ing sipat kasebut yaiku kemampuan sosial sing luar biasa, rasa keadilan, ketekunan, fokus, lan pengabdian banget kanggo kulawargane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Aizen Ceferin Ushaken lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene