Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng "Usain Bolt“. Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi sing Ora Biasa nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti saiki.

Urip lan Wungu saka Adama Traore. Kredit Gambar: Independent, SportsMole, Joe lan FC-Barcelona
Urip lan Wungu saka Adama Traore. Kredit Gambar: Independent, SportsMole, Joe lan FC-Barcelona

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan mbangun otot lan kecepatan sing ndadekake dheweke dadi salah sawijining pemain bal-balan paling cepet ing FIFA lan jagad iki. Nanging, mung sawetara sing nimbang Adama Traorebiografi sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Adama Traoré Diarra. Adama Traore amarga dheweke asring diarani lair ing dina 25 tanggal 10 Januari 1996 marang ibune, Fatoumata lan bapak, Baba Traoré ing kotamadya L'Hospitalet de Llobregat, kidul kulon Barcelona. Dheweke minangka putra lan putra nomer loro saka telung anak sing dilahirake karo wong tuwa sing digambarake ing ngisor iki.

Ketemu Ibune Trailer Adama- Ibune (Fatoumata) lan Bapake (Baba). Kredit kanggo IG
Ketemu Ibune Trailer Adama- Ibune (Fatoumata) lan Bapake (Baba). Kredit kanggo IG

Wong tuwa Adama Traore yaiku para imigran Spanyol sing asale / asal saka Mali, sawijining negara sing ora duwe landhesan sing dununge ing Afrika Kulon. Mung tip… Negara Afrika Kulon ing Mali nduwe sekitar setengah saka Gurun Sahara lan dadi negara nomer wolu paling gedhe ing Afrika.

Peta sing nuduhake negara Mali- Adama Traore Family Origin. Kredit Gambar: TheFactFile
Peta sing nuduhake negara Mali- Adama Traore Family Origin. Kredit Gambar: TheFactFile

Wong tuwa Adama Traore ninggalake negarane ing Mali lan manggon ing Barcelona, ​​kutha sing dipercaya bakal menehi kesempatan sing luwih apik kanggo anak-anake. Iki minangka keputusan sing bisa ngasilake.

Tansaya gedhe, Adama Traore ora kaya sawetara bintang bal-balan (kayata. Sing disenengi Gerard Pique, Mario Gotze lan Hugo Lloris) sing urip ngalami affluence sadurunge tekan stardom. Dheweke asale saka latar kulawarga kelas menengah, yaiku wong tuwa ora bisa tuku koleksi dolanan paling anyar kanggo dheweke nalika isih bocah, mung bal-balan.

Adama tansaya bebarengan karo kakange Moha lan adhine sing ayu, Asa ing rumah tangga sing seneng karo bal-balan. Sawise digedhekake ing kutha Spanyol ing Spanyol, pancen alami kanggo dheweke lan kabeh kulawarga seneng karo game bal-balan sing apik kanggo FC Barcelona.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Education and Career Buildup

Katresnan kanggo game kasebut luwih unggul tinimbang olahraga liyane amarga Adama karo sedulure Moh wiwit golek bal-balan ing lapangan CE L'Hospitalet. Ora suwe, dheweke loro wiwit nampa pendhidhikan bal-balan ing Center D'Esports L'Hospitalet, sawijining klub ing ngendi dheweke loro maju kanthi hebat.

Adama Traore nampa pendidikan bal-balan sing paling wiwitan ing CE L'Hospitalet Football Club. Kredit Gambar: BBDFutbool, & Joe.
Adama Traore nampa pendidikan bal-balan sing paling wiwitan ing CE L'Hospitalet Football Club. Kredit Gambar: BBDFutbool, & Joe.

Wiwitane, sadulur loro ngerti yen duwe bakat lan bisa uga nggawe bal-balan. Dhumateng wong tuwane lan kulawargane, ora ana sing sangsi manawa Moha lan Adama langsung mangkat. Iku Adama Traore sing luwih cepet maju tinimbang sedulure amarga dheweke luwih trampil.

Ing taun 2004, kulawarga Traore ngimpi bisa lunas. Akademi terkenal FC Barcelona La Masia ngundang Adama kanggo diadili. Adhine Moh dijaluk tanggane Espanyol rong taun mengko.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Urip Karir Awal

Sawise sawetara wektu sithik karo tangga teparo CE L'Hospitalet, sidhang sukses Adama Traoré gabung karo akademi terkenal FC Barcelona La Masia ing taun 2004 nalika yuswa wolung taun.

Urip awal Adama Traore karo La Masia- Akademi FC Barcelona. Kredit Gambar: Joe
Urip awal Adama Traore karo La Masia- Akademi FC Barcelona. Kredit Gambar: Joe

Wiwit saiki, iku minangka impen saben bocah kanggo gabung ing La Masia, salah sawijining akademi bal-balan paling gedhe ing donya. Sasampunipun gabung, nyenengake kanggo Adama sithik. Kanggo ketemu karo kompetisi sing angel, dheweke kudu nggawe akeh korban kaya ilang ulang tahun lan barang sing dituju ing omah. Kabeh pengorbanan kasebut dibutuhake supaya bisa nggawe kesan awal karo klub kasebut.

Apa sampeyan ngerti?… Taun (2004) sing dadi Adama gabung karo La Masia bertepatan karo taun Lionel Messi mbledhos menyang adegan bal-balan senior. Mbalik maneh, Adama bebarengan karo bocah-bocah liyane kabeh padha nurut lakune pahlawan boyong AKA La Pulga (GOAT).

Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Dalan kanggo Fame Story

Nyuda dalan karo La Masia, Adama terus nuduhake kemajuan nalika ngliwati rangking akademi. Sanajan cekak, kekuwatane, kekuwatan lan lakune kilat ndadekake dheweke misuwur nalika isih enom. Ngerti pora? Adama Traore entuk julukan 'Usain Bolt'amarga kacepetan sing njeblug sajrone taun formatif ing Barcelona La Masia akademi.

Adama Traore main bareng mungsuh sing luwih tuwa lan luwih gedhe tinimbang dheweke. Kredit kanggo FC-Barcelona
Adama Traore main bareng mungsuh sing luwih tuwa lan luwih gedhe tinimbang dheweke. Kredit kanggo FC-Barcelona

Amarga dheweke pancen apik, Adama wis biasa digunakake nglawan mungsuh-klompok umur sing luwih dhuwur lan berkembang marang pemain sing luwih tuwa tinimbang dheweke. Dheweke digunakake minangka sisih tengen lan tukang nyerang nalika umure ing La Masia.

Nalika bocah-bocah liyane tiba ing akademi La Masia sing kompetitif amarga ora duwe kinerja, Adama Traore dudu amarga dheweke mahir nggawe semangat dadi tugase. Ing ngisor iki minangka bukti video sing nuduhake tampilan hebat para pemain bal-balan nalika ing La Masia. Kredit Khusus kanggo AirFutbol.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Rise to Fame Story

Ing taun 2013, Adama Traore dadi rutin karo Barcelona B, kanthi jam luwih saka penampilan liga 40. Dheweke dadi instruksi kanggo mbantu tim Barcelona B kanggo menang Liga 2014 UEFA.

Adama Traore ngrayakake Liga Pemuda UEFA karo kanca-kancane. Kredit Gambar: TalkSports
Adama Traore ngrayakake Liga Pemuda UEFA karo kanca-kancane. Kredit Gambar: TalkSports

Ing taun sing padha, Adama nggawe debut profesional karo sisih senior FC Barcelona nalika dheweke ngganti Neymar ing La Liga menang. Amarga prestasi sing apik ing tim FC Barcelona lan tim tim senior, klub-klub ing saindenging Eropa teka ngejar.

Ing 14 Agustus 2015, Adama Traoré gabung karo klub Liga Premier Aston Villa lan setaun mengko, Middlesbrough ing ngendi dheweke terus nggunakake jangkah nyebabake sawetara masalah kanggo para pembela oposisi. Sukses olahraga Adama Traore sing paling apik karo Boro nalika misuwur trick-trick penghargaan yaiku; "(1) Pemain Terbaik Penggemar Middlesbrough, (2) Pemain Enom kanggo Middlesbrough lan (3) Pemain Pemain ing Middlesbrough.

Adama Traore nyamar karo salah sawijining Penghargaan Middlesbrough. Kredit menyang situs web resmi Middlesbrough
Adama Traore nyamar karo salah sawijining Penghargaan Middlesbrough. Kredit menyang situs web resmi Middlesbrough

Sukses Adama Traoré ing Middlesbrough narik kawigaten Wolverhampton Wanderers sing ora kedhep tuku dheweke. Pelatihé, Nuno Espírito Santo ngrambah sukses tremendoius ing misi nggunakake kacepetan lan kekuwatan liwat serangan serangan kanggo ngukum sikil mungsuh sing kesel.

Adama Traore- Digunakake minangka mburi senjata game kanggo ngukum mungsuh sing kesel
Adama Traore- Digunakake minangka mburi senjata game kanggo ngukum mungsuh sing kesel

Ing cathetan sing ora bisa dielingake, kecepatan lan kekuwatan Adama Traore paling tune ing 6 tanggal Oktober 2019. Dina iku Adama nganakake pakuburan Pep GuardiolaSkuad Man City sing hardcore nalika mencetak loro gol kanthi kemenangan (0-2), prestasi sing pancen dadi salah sawijining sorotan paling gedhe ing karir profesionale.

Dina Adama Traore ngukum Man City. Kredit kanggo 90Min
Dina Adama Traore ngukum Man City. Kredit kanggo 90Min

Saiki tanpa mangu, Adama nggawe para pemain bal-balan percaya manawa kecepetan lan kekuwatan minangka salah sawijining prasyarat sing dibutuhake minangka pemain bal-balan modern. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Urip Hubungan

Kanthi popularitas lan popularitas utamane ing FIFA, para penggemar wis mikir babagan ngerti yen Adama Traore duwe pacar utawa garwa. Tanpa mangu, penampilan awak lan apik bakal nggawe dheweke dadi ing dhaptar pacar pacar kanggo umume para penggemar wanita.

Sapa pacar Adama Traore ?. Kredit kanggo IG
Sapa pacar Adama Traore ?. Kredit kanggo IG

Kaya nalika nulis, kita wis ngerteni manawa ora ana jejak Adama sing duwe pacar utawa melu sesambetan. Saka apa sing katon, dheweke luwih seneng fokus marang karir bal-balane. Nanging, kita ndeleng akeh pemain bal-balan enom sing tumindak kaya ngono supaya tetep endhek sajrone fase karir sing penting. Sampeyan uga bisa uga Adama duwe pacar nanging luwih milih ora nggawe hubungan karo wong liya saiki.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadi Adama Traore saka lapangan bakal mbantu sampeyan nggawe gambar babagan dheweke sing luwih apik. Miwiti, kanthi sepisanan Adama, sampeyan bisa ngerti mula ana sing energik lan rame. Nalika metu saka lapangan, dheweke menehi perhatian khusus marang olahraga gym, alasan kanggo massa otot lan fisik sing signifikan.

Ing Interview karo Brand, Adama negesake kosok balene, yen dheweke dudu pengangkat bobot. Ing tembunge; "Aku durung ngangkat siji bobot. Aku ngerti wong ora bakal percaya, nanging kasunyatane. ”. Pitakonane yaiku; Do sampeyan sing maca artikel iki percaya apa sing dikandhakake sanajan sampeyan nganggep foto dheweke dadi pemain bal-balan umur 17 taun?…

Foto Adama Traore minangka pemain bal-balan umur 17. Kredit Gambar: Trollfootball
Foto Adama Traore minangka pemain bal-balan umur 17. Kredit Gambar: Trollfootball

Kapindho ing urip pribadine, Adama Traore minangka wong sing mesthi duwe tawaran kanggo jagad iki lan ora liya kajaba "kacepetan"Dheweke nggawa menyang game bal-balan. Sampeyan bisa uga ora ana ing rangking Messi lan C Ronaldo, nanging Adama Traore wis nggawe jagad sing paling gedhe kaya sing ditampilake ing Penghargaan FIFA18. Bukti video (ing ngisor iki).

Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Urip Keluarga

Saka udakara kira-kira 55,000 wong Migran sing manggon ing Spanyol (Laporan Efe), kulawarga Adama Traore kalebu sawetara wong sing sukses sing wis misuwur. Kulawarga lagi dikreditake nglalekake path dhewe kanggo kamardikan finansial kanthi nggunakake bal-balan.

Adama Traore Bapak: Bapake sing mung diarani julukan "Hag”Yaiku wong Malia sing murni. Nalika ndeleng Baba sing digambar ing ngisor iki karo putrane, ana prekara sing ana ing pikirane. Struktur awak saka bapak lan putrane. (sing gawe otot!). Sampeyan bisa gampang nyimpulake yen Adama ngrebut bapakne ing awake dhewe.

Adama Traore nindakake karo bapak. Kredit: IG
Adama Traore nindakake karo bapak. Kredit: IG

Baba kaya akeh bapak sing apik dadi dhukungan kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo Adama nalika dheweke ana ing pabrik bal-balan Catalonia.

Ibune Adama Traore: Fatoumata jenenge lan dheweke asring diarani 'pramila sing nyengkuyung'. Miturut putrane Adama; "Ibu biyung tansah menehi dhukungan, nyopir aku ing endi-endi lan milih dadi pemuda. Dheweke malah ana karo aku, nuduhake dhukungan, dina aku mlebu Wolves. "

Adama Traore karo ibune. Kredit: IG
Adama Traore karo ibune. Kredit: IG

Ngadeleng saka foto kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa uga ngerti manawa ana rasa cinta sing paling nggambarake ana ing antarane Adama lan Fatoumata, sing bisa ngatasi kabeh rasa senenge dhewe.

Suster Adama Traore: Ing ngisor iki yaiku adhine bayi ayu sing jenenge Asa. Dheweke nalika nulis, manggon ing Spanyol lan asring ngunjungi sedulur gedhe dheweke ing Inggris.

Adama Traore nindakake karo mbakyune, Asa. Kredit: IG
Adama Traore nindakake karo mbakyune, Asa. Kredit: IG
Sedulur Adama Traore: Mohamed Traoré Diarra sing uga misuwur kanthi julukan “Moha”Yaiku adhine Adama. Moha (lair tanggal 29 November 1994) sing umure luwih tuwa rong taun tinimbang Adama uga dadi pemain bal profesional.
Ketemu adhine Adama Traore- Moha. Kredit Gambar: Nkistra. Kredit kanggo IG
Ketemu adhine Adama Traore- Moha. Kredit Gambar: Nkistra. Kredit kanggo IG
Minangka cara kanggo menehi kesetiaan marang kulawargane, Moha tanggal 17 Februari 2014 ngalih saka muter Spanyol menyang Mali. Ing wektu nulis, dheweke saiki main dadi pemain maju kanggo klub Spanyol Hércules ing Segunda División B sing dadi level ketiga sistem liga sepakbola Spanyol.
Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Lifestyle

Kanggo pemain bal-balan sing entuk 2.6 Yuta Euro (Yuta Dolar 2.2) saben taun nalika nulis, pancen ana cukup dhuwit kanggo urip normal. Sukses finansial Adama Traore pancen ana gandhengane karo prestise dadi pemain bal-balan.

Nggawe dhuwit pirang-pirang ora ngluwihi gaya urip eksotis sing gampang ditemokake dening para pemain sing nampilake omah gedhe lan mobil mewah. Adama pancen pinter babagan cara ngatur keuangane. Dheweke nyopir mobil rata-rata lan urip gaya urip sing rata-rata kanggo pemain bal.

Fakta Gaya Hidup Adama Traore Kredit Gambar: CNBC, IG lan Bisnis Arab. Kredit kanggo Twitter
Fakta Gaya Hidup Adama Traore Kredit Gambar: CNBC, IG lan Bisnis Arab. Kredit kanggo Twitter
Kisah Kanak-kanak Adama Traore Plus Kisah Biografi - Faktor Untold

Wayahe Paling Sadhuwur ing Kariré: Januari 2016 kacathet minangka salah sawijining momen sing paling angel ing karir. Apa sampeyan ngerti?… Adama Traore ditarik saka regu senior Aston Villa amarga kedadeyan indisiplin bola-bali. Keputusan kasebut duweni pengaruh negatif marang timnya amarga timnya diturunake saka penerbangan ndhuwur Inggris ing pungkasan musim kasebut.

Dheweke duwe CV Apik: Akeh kemasyhuran bal-balan teka ing Adama Traore nalika main ing FIFA lan mesthi Wolves. Kasunyatane, juru main bal-balan sing cepet lan kuat wis bisa ditemokake kaya dene saka CV dheweke sing menehi volume prestasi.

Adama Traore Untold Nomer Kehormatan Karir.
Adama Traore Untold Nomer Kehormatan Karir.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Adore Traore lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Etab
sasi 2 ago

Ewooo !!!! Ndeleng praupan (abeg).........
Wah deloken rai sing naif….

Last edited 2 months ago by Etab