Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold

0
423
Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Twitter lan Joe
Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Twitter lan Joe

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Usain Bolt". Kisah Kanak-kanak Adama Traore Kita Fakta ditambah Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan babagan lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Munggah Trailer Adama
Urip lan Munggah Trailer Adama. Gambar Credits: Independent, OlahragaMole, Joe lan FC-Barcelona

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan mbangun otot lan kecepatan sing ndadekake dheweke dadi salah sawijining pemain bal-balan paling cepet ing FIFA lan jagad iki. Nanging, mung sawetara sing nimbang Adama Traorebiografi sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Adama Traoré Diarra. Adama Traore amarga dheweke asring diarani lair ing dina 25 tanggal 10 Januari 1996 marang ibune, Fatoumata lan bapak, Baba Traoré ing kotamadya L'Hospitalet de Llobregat, sisih kidul-kulon Barcelona. Dheweke dadi putra nomer loro sing nomer loro saka telung anak sing lair saka wong tuwa sing apik nggambarake ing ngisor iki.

Paraga sepah Adama
Ketemu Ibune Trailer Adama- Ibune (Fatoumata) lan Bapake (Baba). Kredit kanggo IG

Wong tuwane Adama Traore yaiku wong-wong imigran Spanyol sing asal-usul lan asale saka Mali, negara landlocked sing ana ing Afrika Kulon. Cukup tip ... Negara Afrika Kulon ing Mali nduwe sekitar setengah saka Gurun Sahara lan dadi negara nomer wolu paling gedhe ing Afrika.

Peta sing nuduhake negara Mali- Adama Traore Family Origin. Kredit Gambar: Kanker

Wong tuwane Adama Traore metu saka negarane Mali kanggo manggon ing Barcelona, ​​kutha sing dipercaya bakal menehi kesempatan sing luwih apik kanggo anak-anake. Iku keputusan sing mbayar.

Ngembang, Adama Traore ora kaya sawetara bintang bal-balan (kayata Gerard Pique, Mario Gotze lan Hugo Lloris) sing urip ngalami affluence sadurunge tekan stardom. Dheweke asale saka latar kulawarga kelas menengah, yaiku wong tuwa ora bisa mbayar koleksi dolanan paling anyar kanggo dheweke minangka bocah, mung ana ing bal-balan.

Adama tansaya bebarengan karo kakange Moha lan adhine sing ayu, Asa ing rumah tangga sing seneng karo bal-balan. Sawise digedhekake ing kutha Spanyol ing Spanyol, pancen alami kanggo dheweke lan kabeh kulawarga seneng karo game bal-balan sing apik kanggo FC Barcelona.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Katresnan kanggo game kasebut ditrapake ing olahraga liyane amarga Adama karo seduluré Moh wiwit ngrebut bal-balan ing lapangan tetanggan CE L'Hospitalet. Ora let suwe, wong loro mau entuk pendhidhikan sepak bola ing Center D'Esports L'Hospitalet, klub ing ngendi kalorone nggawe kemajuan.

Adama Traore nampi pendidikan sepak bola sepisanan ing tim Bal-balan CE L'Hospitalet
Adama Traore nampa pendhidhikan sepak bola paling awal ing Klub Sepak Bola L'Hospitalet. Gambar Credits: BBDFutbool,& Joe.

Wiwitane, sadulur loro ngerti yen duwe bakat lan bisa uga nggawe bal-balan. Dhumateng wong tuwane lan kulawargane, ora ana sing sangsi manawa Moha lan Adama langsung mangkat. Iku Adama Traore sing luwih cepet maju tinimbang sedulure amarga dheweke luwih trampil.

Ing taun 2004, impen kulawarga Traore mbayar. Akademi sing misuwur ing Barcelona, ​​La Masia ngajak Adama kanggo nyoba. Sedulure Moh dijaluk oleh tanggane Espanyol rong taun mengko.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Sawise wektu sing ringkes karo tetanggan CE L'Hospitalet, uji coba sing sukses weruh Adama Traoré gabung karo akademi kondhang La Masia ing 2004 ing Barcelona, ​​yuswa wolung taun.

Awal Adama Traore karo La Masia - Akademi Barcelona
Awal Adama Traore karo La Masia - Akademi Barcelona. Kredit Gambar: Joe

Wiwit saiki, iku minangka impen saben bocah kanggo gabung ing La Masia, salah sawijining akademi bal-balan paling gedhe ing donya. Sasampunipun gabung, nyenengake kanggo Adama sithik. Kanggo ketemu karo kompetisi sing angel, dheweke kudu nggawe akeh korban kaya ilang ulang tahun lan barang sing dituju ing omah. Kabeh pengorbanan kasebut dibutuhake supaya bisa nggawe kesan awal karo klub kasebut.

Ngerti pora?… Taun (2004) sing dadi Adama gabung karo La Masia bertepatan karo taun Lionel Messi mbledhos menyang adegan bal-balan senior. Mbalik maneh, Adama bebarengan karo bocah-bocah liyane kabeh padha nurut lakune pahlawan boyong AKA La Pulga (GOAT).

Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Nyuda dalan karo La Masia, Adama terus nuduhake kemajuan nalika ngliwati rangking akademi. Sanajan cekak, kekuwatane, kekuwatan lan lakune kilat ndadekake dheweke misuwur nalika isih enom. Ngerti pora? Adama Traore entuk julukan 'Usain Bolt'amarga kacepetan sing njeblug sajrone taun formatif ing Barcelona La Masia akademi.

Adama Traore main ing sisih lawan kanthi luwih tuwa lan luwih gedhe tinimbang dheweke
Adama Traore main bareng karo lawan kanthi luwih tuwa lan luwih gedhe tinimbang dheweke. Kredit menyang FC-Barcelona

Amarga dheweke pancen apik, Adama wis biasa digunakake nglawan mungsuh-klompok umur sing luwih dhuwur lan berkembang marang pemain sing luwih tuwa tinimbang dheweke. Dheweke digunakake minangka sisih tengen lan tukang nyerang nalika umure ing La Masia.

Nalika bocah liya dicelehake ing akademi La Masia sing kompetitif, amarga kurang kinerja, Adama Traore ora apik amarga nindakake semangat dheweke. Ing ngisor iki minangka potongan bukti video sing nuduhake tontonan bal-balan luar biasa nalika jaman kasebut ing La Masia. Kredit Khusus kanggo AirFutbol.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Ing taun 2013, Adama Traore dadi rutin karo Barcelona B, kanthi jam luwih saka penampilan liga 40. Dheweke dadi instruksi kanggo mbantu tim Barcelona B kanggo menang Liga 2014 UEFA.

Adama Traore ngrayakake Liga Pemuda UEFA karo kancane ing 2014
Adama Traore ngrayakake Liga Pemuda UEFA karo kancane. Kredit Gambar: Dhiskusi

Ing taun sing padha, Adama nggawe debut profesional karo sisih senior FC Barcelona nalika dheweke ngganti Neymar ing La Liga menang. Amarga prestasi sing apik ing tim FC Barcelona lan tim tim senior, klub-klub ing saindenging Eropa teka ngejar.

Ing 14 Agustus 2015, Adama Traoré gabung karo klub Liga Premier Aston Villa lan setaun mengko, Middlesbrough ing ngendi dheweke terus nggunakake jangkah nyebabake sawetara masalah kanggo pembela oposisi. Sukses olahraga paling apik Adama Traore karo Boro teka nalika misuwur trick-trick penghargaan sing; "(1) Pemain Pemain Pemain Middlesbrough's Year, (2) Pemain Muda taun kanggo Middlesbrough lan (3) Pemain Pemain Middlesbrough Tahun.

Adama Traore posing karo salah sawijining Middlesbrough Award
Adama Traore posing karo salah sawijining Middlesbrough Award. Kredit menyang Situs web resmi Middlesbrough

Sukses Adama Traoré ing Middlesbrough narik kawigaten Wolverhampton Wanderers sing ora blink tuku. Pelatihipun, Nuno Espírito Santo ngrambah sukses tremendoius ing misi nggunakake kacepetan lan kekuwatan liwat serangan serangan kanggo ngukum sikil mungsuh sing kesel.

Adama Traore- Digunakake minangka mburi senjata game kanggo ngukum mungsuh sing kesel
Adama Traore- Digunakake minangka mburi senjata game kanggo ngukum mungsuh sing kesel

Ing cathetan sing ora bisa dielingake, kecepatan lan kekuwatan Adama Traore paling tune ing 6 tanggal Oktober 2019. Dina iku Adama nganakake pakuburan Pep GuardiolaSkuad tegar Man City nalika nyetak rong gol ing kamenangan adoh (0-2), minangka prestasi sing paling penting ing karir profesional.

Dina Adama Traore ngukum Man City
Dina Adama Traore ngukum Man City. Kredit menyang 90Min

Saiki tanpa mangu, Adama nggawe para pemain bal-balan percaya manawa kecepetan lan kekuwatan minangka salah sawijining prasyarat sing dibutuhake minangka pemain bal-balan modern. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi popularitas lan popularitas utamane ing FIFA, para penggemar wis mikir babagan ngerti yen Adama Traore duwe pacar utawa garwa. Tanpa mangu, penampilan awak lan apik bakal nggawe dheweke dadi ing dhaptar pacar pacar kanggo umume para penggemar wanita.

Sapa pacar Adama Traore?
Sapa pacar Adama Traore ?. Kredit kanggo IG

Kaya nalika ditulis, kita ngerti yen ora ana jejak Adama sing duwe pacar utawa melu hubungan apa wae. Saka sing katon, dheweke luwih milih fokus ing karir bal-balan. Nanging, kita ndeleng akeh pemain bal-balan enom sing tumindak kanthi cara iki supaya tetep murah liwat tahapan penting saka karir. Bisa uga yen Adama duwe pacar nanging luwih seneng nggawe hubungane karo masarakat paling ora saiki.

Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni babagan urip pribadi Adama Traore ing lapangan bakal mbantu sampeyan entuk gambaran sing luwih apik marang dheweke. Mulai, sepisanan sepisanan Adama, sampeyan bisa ndeleng wiwitan babagan sing semangat lan kerusuhan. Ing lapangan, dheweke menehi perhatian khusus kanggo latihan olahraga, alesan kanggo massa otot lan fungsine.

Adama Traore Life Life ing lapangan

Ing Interview karo Brand, Adama ngaku ngelawan, yen dheweke dudu penimbang bobot. Ing tembunge; "Aku ora ngangkat bobot siji. Aku ngerti manawa wong ora bakal percaya, nanging pancen bener. ". Pitakonane yaiku; DApa sampeyan sing maca tulisan iki percaya apa sing dikandhakake sanajan sampeyan nimbang foto dheweke minangka pemain bal-balan umur 17 taun? ...

Foto Adama Traore minangka pemain bal-balan taun 17
Foto Adama Traore minangka pemain bal-balan umur 17. Kredit Gambar: Trollfootball

Kaping pindho ing urip pribadi, Adama Traore yaiku wong sing tansah menehi penawaran menyang jagad iki lan ora ana liyane.kacepetan"Dheweke nggawa menyang bal-balan. Sampeyan bisa uga ora kalebu ing rangking Messi lan C Ronaldo, nanging Adama Traore wis nggawe jagad sing paling gedhe kaya sing ditampilake ing Penghargaan FIFA18. Bukti video (ing ngisor iki).

Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Saka udakara kira-kira 55,000 wong Migran sing manggon ing Spanyol (Laporan Efe), kulawarga Adama Traore kalebu sawetara sukses sing wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe. Kulawarga kasebut dipasrahake kanggo nglalekake path dhewe kanggo kamardikan finansial kanthi nggunakake bal-balan.

Adama Traore Bapak: Bapakne sing mung dirujuk karo jeneng julukan “Hag”Minangka Malia murni. Yen sampeyan ndeleng Baba sing digambar ing ngisor iki karo putrane, siji bab sing dadi pikiran. Struktur awak bapak lan putra. (sing gawe otot!). Sampeyan bisa gampang nyimpulake yen Adama ngrebut bapakne ing awake dhewe.

Adama Traore nindakake karo bapak
Adama Traore nindakake karo bapak. Kredit: IG

Baba kaya akeh bapak sing apik dadi dhukungan kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo Adama nalika dheweke ana ing pabrik bal-balan Catalonia.

Ibu Adama Traore: Fatoumata iku jenenge lan dheweke asring diarani 'pramila sing nyengkuyung'. Miturut putrane Adama; "Ibu biyung tansah menehi dhukungan, nyopir aku ing endi-endi lan milih dadi pemuda. Dheweke malah ana karo aku, nuduhake dhukungan, dina aku mlebu Wolves. "

Adama Traore karo ibune
Adama Traore karo ibune. Kredit: IG

Ngadeleng saka foto kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa uga ngerti manawa ana rasa cinta sing paling nggambarake ana ing antarane Adama lan Fatoumata, sing bisa ngatasi kabeh rasa senenge dhewe.

Adhine Traore Adhine: Ing ngisor iki yaiku adhine bayi ayu sing jenenge Asa. Dheweke nalika nulis, manggon ing Spanyol lan asring ngunjungi sedulur gedhe dheweke ing Inggris.

Adama Traore nindakake karo mbakyune, Asa
Adama Traore nindakake karo mbakyune, Asa. Kredit: IG
Saudara Adama Traore: Mohamed Traoré Diarra sing uga dikenal kanthi julukan "Moha”Yaiku sedulur tuwa Adama. Moha (lair 29 tanggal November 1994) sing umur rong taun luwih tuwa tinimbang Adama uga dadi pemain bal-balan profesional.
Ketemu sedulur Adama Traore- Moha. Kredit Gambar: Nkistra. Kredit kanggo IG
Minangka cara kanggo setya karo kulawargane, Moha ing 17 tanggal Februari 2014 ngalih saka Spanyol kanggo main ing Mali. Ing wektu nulis, saiki dheweke main ing ngarep klub Spanyol Hércules ing Segunda División B sing tingkat katelu saka sistem liga bal-balan Spanyol.
Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Kanggo pemain bal-balan sing entuk 2.6 Yuta Euro (Yuta Dolar 2.2) saben taun ing wektu nulis, mula ana cukup dhuwit kanggo urip sing normal. Sukses finansial Adama Traore terikat langsung karo prestasine dadi pemain bal.

Nggawe dhuwit pirang-pirang ora bisa urip kanthi gaya urip endah sing gampang dingerteni para pemain sing nuduhake gedhong gedhe lan mobil sing alus. Adama pancen pinter babagan cara ngatur keuangane. Dheweke nyopir mobil rata-rata lan urip gaya urip sing rata-rata kanggo pemain bal.

Fakta Gaya Hidup Adama Traore
Fakta Gaya Hidup Adama Traore Kredit Gambar: CNBC, IG lan Bisnis Arab. Kredit kanggo Twitter
Kisah Kanak-kanak Adama Traore ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Wayahe Paling Sadhuwur ing Kariré: Januari 2016 kacathet minangka salah sawijining momen sing paling angel ing karir. Ngerti pora?… Adama Traore ditarik saka regu senior Aston Villa amarga kedadeyan indisiplin bola-bali. Keputusan kasebut duweni pengaruh negatif marang timnya amarga timnya diturunake saka penerbangan ndhuwur Inggris ing pungkasan musim kasebut.

Dheweke duwe CV Apik: Akeh kemasyhuran bal-balan teka ing Adama Traore nalika main ing FIFA lan mesthi Wolves. Kasunyatane, juru main bal-balan sing cepet lan kuat wis bisa ditemokake kaya dene saka CV dheweke sing menehi volume prestasi.

Adama Traore Untold Nomer Kehormatan Karir.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Adore Traore lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene