Fakta Cerita Cesc Fabregas

Fakta Cerita Cesc Fabregas

LB nyedhiyakake Kisah Penuh babagan Mido Masterfield Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Julukan 'Cescy'. Kisah Kanak-kanak Cesc Fabregas Kita lan Bukti Biografi sing Ora Prelu nggawa sampeyan rincian lengkap babagan acara penting wiwit cilik nganti tanggal.

Analisis kasebut nyakup crita Life sadurunge Fame, Family Life lan akeh OFF lan ON-pitch kasunyatan sing ora dingerteni babagan dheweke. Ayo diwiwiti;

Fakta Cerita Cesc Fabregas -Awal Anak

Francesc "Cesc" Fàbregas Soler lair tanggal 4 Mei 1987 ing kutha plabuhan Spanyol Arenys de Mar. Dheweke asale saka latar mburi sing asor. Ibune, Nuria, kerja dadi katerer sawetara wektu sadurunge dheweke duwe perusahaan pastry. Bapakne, Francesc Fàbregas Sr., njaga keluargane dipangan kanthi kerja luwih dhisik dadi buruh konstruksi sadurunge duwe perusahaan properti.

Dheweke nduweni latar belakang etnik Catalona putih kanthi tandha zodiak Taurus. Cesc Fabregas nalika dina-dina muda dheweke manggon ing tetanggan sing mburu banter lan jamur minangka urutan dina. Piyambakipun gesang kanthi cemeng ingkang nggegirisi amargi pegatanipun tiyang sepuhipun. Iki sampeyan ora ngalangi dheweke dadi bintang kelas donya bal-balan.

Fakta Cerita Cesc Fabregas -Urip Keluarga

Cesc Fabregas lan Rama (Francesc Fàbregas Sr.)
Cesc Fabregas lan Rama (Francesc Fàbregas Sr.)

Bapake, Francesc Fàbregas Sr. dudu jinis sing paling sugih. Dheweke miwiti urip dadi buruh konstruksi sing ora trampil sing nyumbang kanggo pambangunan fisik Catalonia modern saiki sing diarani Barcelona. Dheweke dadi wong pertama sing nggawe kothak alat ing konstruksi sing digunakake kanggo ngurus kulawarga lan ngirim Fabregas menyang akademi bal-balan. Ing sawijining wawancara anyar, Francesc Fàbregas Sr. nyathet akeh babagan wiwitan urip.

Ing tembung….'Minangka buruh sing ora trampil, aku miwiti urip kanthi kerja saliyane duwe kahanan kerja sing khas wiwit dimuat lan dibongkar, nganti ketinggian sing nantang, utawa kena bahan mbebayani, Minangka buruh konstruksi, aku siyap kanggo apa wae! Dadi anggere aku bisa mbayar biaya putraku ing akademi bal-balan lan menehi kulawarga kulawarga. Aku nggawe manawa anakku ora kaya aku '. 

Francesc Fàbregas Sr saiki duwe lan ngatur perusahaan properti, kabeh amarga putrane Cesc Fabregas kanggo dhuwit sing diwenehake kanggo wiwitan. Nanging, penting kanggo dicathet yen Sepakbola uga minangka bagean gedhe saka urip Francesc Fàbregas Sr. Dheweke tau main bal-balan sanajan putrane lair, lan nalika tekan wektu kanggo Fàbregas enom njupuk lapangan, bapakne sing dadi pelatih pertama.

Cesc Fabregas lan Basa (Nuria Soler).
Cesc Fabregas lan Basa (Nuria Soler).

Nalika bapake ngadhepi pekerjaan konstruksi, ibune, Nuria Soler, kerja dadi katering kanggo stadion FC Barcelona suwene suwe. Dheweke kalebu salah sawijining wong paling apik ing Camp Nou sing ngatur pangiriman, nyiyapake lan presentasi panganan kanggo para penggemar bal-balan.

Iku anaké Cesc, pemenang roti saka kulawarga sing nggoleki impen dheweke ninggalake garis katering kanggo ndhuweni perusahaan pastri dhewe. Saiki, perusahaan roti jajan saka Barcelona ngasilake kabeh jenis panggang sing digawe saka bahan-bahan kayata tepung, gula, susu, mentega, cendhek, bubuk manggang, lan endhog.

Nuria Soler tresna banget marang putrane. Kalorone isih ora bisa dipisahake. Ing sawijining wawancara anyar, dheweke nate ujar ..

'Mungkin, takdir lan nasib bisa menehi Cesc wong tuwa sing luwih sugih tinimbang aku lan bapakne. Nanging ora ana, sing bisa menehi putra sing luwih apik tinimbang dheweke. Kita tresna marang putra kita, dheweke minangka perkara paling apik sing wis kedadeyan ing urip kita '. Ibu Soler pisah karo bojone lan urip karo pasangan sing anyar.

SISTER:

Cesc Fabregas duwe adhine jeneng Carlota Fabregas. Padha dadi kanca apik.

Cesc Fabregas lan Sister (Carlota Fabregas).
Cesc Fabregas lan Sister (Carlota Fabregas).

Dheweke mapan karo ibune, Nuria Soler lan kalorone ngatur perusahaan pastry sawise pegatan karo Francesc Fàbregas Sr.

Fakta Cerita Cesc Fabregas -Kata-kata kanggo Pemain Paling Apik Ganteng ing Dunia

Kaping pisanan, sampeyan kudu negesake manawa Cesc pancen tampan lan duweni kepribadian sing menawan. Sampeyan, minangka bocah lanang, dheweke ora seneng karo kabeh bocah wadon. Banjur awake ceking lan balunge pipine ora bisa tampil apik banget. Dheweke dadi pria idaman saka pirang-pirang penggemar wanita enom nalika rong puluhan.

Dina iki, pipi kasebut disapu kaya reca Michelangelo sing diukir. Ukirane irung kanthi simetris. Lambé apik banget: sing apik sing dienggo banget ing pojok. Sinar matahari nuduhaké pipi ing pipi lan dagu.

Kontes kanggo Pemain Bal Sing Paling Ganteng ing Dunia.
Kontes kanggo Pemain Bal Sing Paling Ganteng ing Dunia.

Lambene kaya woh wohan beri sing legi, lan kologine kuwat kaya rembulan tengah wengi. Mripate padhang lan wani. Bingkaie mantep lan pas banget kaya sisik kringet sing ngilangi irunge. Rambute kaya ombak jero sing ora dikepengini bocah-bocah wadon. Ora mokal manawa akeh wanita bakal ngramal yen sentuhane bakal alus, alus, kuwat lan seductive.

Fakta Cerita Cesc Fabregas -Teenage Love Life

Cesc Fabregas lan bekas pacare Carla Garcia jatuh cinta minangka remaja bali ing Spanyol. Dheweke dadi pasangan nalika Cesc umur 16 ditandatangani dening Arsenal saka Barcelona.

Pacar Bocah Cesc Fabregas (Carla Garcia).
Pacar Bocah Cesc Fabregas (Carla Garcia).

Padha wis bebarengan karo pitung taun lan akeh sing ngajak wong duwe pesta romantis. Nanging, sing bintang balap iki diarani dipisahake karo Garcia ing April 29, 2011. 

Cesc Fabregas lan Carla Garcia (Katresnane sing pertama).
Cesc Fabregas lan Carla Garcia (Katresnane sing pertama).

Miturut laporan, pasangan kasebut padha pisah, mula Cesc mutusake pisah karo dheweke. Nanging, durung jelas apa tampilan Semaan ing urip Fabregas minangka sebab pungkasane hubungan sadurunge utawa ora, nanging bapakne Fabregas ngakoni yen keputusan kasebut "luwih akeh tinimbang Carla". Dheweke uga ujar manawa "" Isin isin. Dheweke wis suwe banget lan dheweke kalebu bocah wadon sing apik banget. ”

Cesc Fabregas 'pacar pungkasan Daniella Semaan dikenal minangka mantan garwane jutawan, sing dikenal minangka properti mewah, milyaran, lan milyuner ing Kensington lan Chelsea. Sajrone nikah, pasangan iki nduweni anak loro, bocah wadon umuré 11 lan putrane umur sangang taun.
Cesc kanca sing cedhak ngumumake yen Cesc Fabregas katon luwih seneng lan luwih santai. Pemain bal-balan uga duwe tato anyar sing nduweni bintang kanthi huruf "D" ing lengen kiwané. Kanthi pirang-pirang tembung arab, ditemtokake manawa makna yaiku My Life D Forever.

Fakta Cerita Cesc Fabregas -Kaweruh ing Crita Cinta saka Cesc Fabregas lan Daniela Semann

Ing antarane para kekasih wanita sing durung kawin ing jagad iki, ati Cesc Fabrega amung mung siji wanita sing nindakake kabeh perkara kanggo mungkasi krama demi katresnan. Dheweke ora liya yaiku wong Libanon sing lahir 'Daniella Semaan '.

Kepiye Daniella Semaan entuk Urip Cesc Fabregas.
Kepiye Daniella Semaan urip ing Cesc Fabregas.

Dheweke kerep disebut minangka wanita sing nyeret mantan bintang Arsenal, Fabregas dadi pusat perang multi-yuta perang. Dheweke pegatan karo bojone sing dadi milyuner kanggo bisa mlebu manèh karo mantan pemain Arsenal.

Elie Taktouk frustasi karo Fabregas lan Ex Wife.
Elie Taktouk frustasi karo Fabregas lan Ex Wife.

Miturut Milyuner Properti 'Elie Taktouk ',

"Ambruk yen angger ukum UK kaya mengkono pengadilan bakal nyolong omah wong lanang lan menehi dheweke menyang bojo sing laku jina kanggo bareng karo pacar dheweke sing impregnated dheweke"? Elie Taktouk ngucap.    

Gumantung marang sing sampeyan pitados, ana rong versi babagan sepisanan nalika pemain bal-balan Arsenal, Cesc Fabregas ketemu pacarnya Daniella Semaan.

Dheweke nyatakake nomer kasebut nalika dheweke ganti swara nalika dheweke mudhun kanthi sedih ing restoran Jepang ing London kanggo nyuwun tandha tangan kanggo anak putune sing sepisanan dheweke wis suwe. Sawise nyedhiyakake tandha tandha tangan, laporan nuduhake yen Miss Semaan sing ngandhut hipotis sing nyedhiyakake provokatif ing restoran kasebut sadurunge ngetokake potongan kertas, sing ditulis nomer ponsel, menyang meja pamuter.

Ingkang kaping pisanan, Mr Taktouk, inkarnasi pertama, 38, nalika nyatakake koran esuke ing wulan Juni 2011 bakal disambut dening ngarsane bojone, sing uga 38, bareng karo lounger srengenge karo internasional Spanyol ing liburan ing Becik ing kidul Prancis.

Lan ana sawetara perkara sing luwih cenderung kanggo nyelehake sarapan saka nggoleki "brunette misteri" bikini sing diselehake ing kabeh pemain bal-balan sing kondang ing jagad sing ana ing sawetara klompok manca sing dadi bojone dhewe.

Pak Taktouk durung njupuk cuckolded - supaya umum - turu. Ing minggu iki, dheweke nyeret Fabregas umur 25 taun menyang perang ukum sing isih aktif (lan ruwet banget) karo bekas garwane amarga hasil perkawinan 13 taun.

Ing sidhang Pengadilan Banding ing London, dheweke dituduh Miss Semaan nggorohake hakim ing kasus pegat ing sasi pungkasan kanthi ngandhakake yen pemain bal ora mbiyantu gaya urip mewah.

Taktouk, sing uga asalé saka Libanon, pengin ngowahi tatanan sing nyatakaké yèn panjenengané kudu ngedol julukan £ 7 pasangan kasebut ing Belgravia supaya bisa mènèhaké bongkahan yuta seniman 1.4 kanggo tuku omah anyar ing ibukutha . Dheweke marakake yen sajrone telung minggu nglumpukake apartemen kelas II ing pasar, dheweke nampa tawaran 5.4 yuta saka perusahaan sing adhedhasar Barcelona - perusahaan kasebut dadi perusahaan Fabregas.

Fakta Cerita Cesc Fabregas -Foto Keluarga sing éndah

Fabregas wis duwe anak wadon rong taun, Lia, bareng karo Semaan pasangan sing apik banget. Ing ngisor iki ana foto lucu saka kulawarga sing ayu.

Kulawarga Cesc Fabregas sing Apik.
Kulawarga Cesc Fabregas sing Apik.

 Cesc and Family ing tembok foto cedhak.

Cesc Fabregas lan Girl Friend nongkrong.
Cesc Fabregas lan Girl Friend nongkrong.

Cesc Fabregas lan Kulawarga ing tembak foto outdoor.

Ngageti Trophy Liga Premier karo Girl Friend.
Ngageti Trophy Liga Premier karo Girl Friend.

Cesc Fabregas lan Kulawarga ngrayakake gelar liga Premier Chelsea.

Fakta Cerita Cesc Fabregas -Kanthi lair saka anake nomer loro 'Capri Fàbregas'

Ora ana lapangan sing apik banget kanggo Fabregas, sawise lair anak nomer loro ing taun 2015. Dheweke ora bisa nahan rasa senenge sawise dadi bapak maneh, ngirim selfie ing Facebook saka ruang pangiriman karo pacare Daniella Semaan lan bayi sing nembe lahir.

Cesc Fabregas nyekseni kelahiran putriné.
Cesc Fabregas nyekseni kelahiran putriné.

Fabregas wis duwe anak wadon rong taun, Lia, karo pasangan pengenal jangka panjang.

Ing halaman Facebook resminya, gelandang kasebut ngumumake kabar kasebut: 'Bapak maneh. Aku ora bisa bangga, matur nuwun @ daniellasemaan7 amarga nggawa malaekat liyane menyang kulawarga lan wani '#CapriFabregasSemaan.

Fakta Cerita Cesc Fabregas -Product of a Broken Home

Putusane wong tuwa Cesc Fabregas banget nalika umur 10 taun. Nanging rasa nyeri saya suwe saya suwe dening campur tangan Pep Guardiola sing dadi mantan kapten klub Catalan (FC Barcelona). Dheweke dadi pemain enom sing diidolakan Cesc nalika diwasa. Pep Guardiola nglipur dheweke kanthi serius. Dheweke mlebu kemeja kanggo Fabregas lan pesen ana: "Ing sawijining dina, sampeyan bakal dadi nomer papat Barca". Ngimpi iki kayektenan.

Fakta Cerita Cesc Fabregas -Awal Karir Sepak Bola 

Fàbregas wis ndhukung FC Barcelona wiwit cilik lan dadi pertandingan kaping pisanan nalika yuswa sangang wulan karo simbah. Dheweke miwiti karir bal-balan klub karo CE Mataró, sadurunge mlebu ing akademi pemuda La Masia ing Barcelona umur 10 taun 1997.

Karir Sepak Bola Awal Cesc Fabregas.
Karir Sepak Bola Awal Cesc Fabregas.

Pelatih pertama, Señor Blai, dilaporake ora milih Fàbregas kanggo pertandingan nglawan Barcelona kanggo nyoba ndhelikake dheweke saka pramuka. Taktik iki, Nanging, ora tahan suwe kanggo Barcelona, ​​lan Mataró nyerah lan ngidini Fàbregas latihan karo Barcelona sedina saben minggu.

Pungkasane, Fàbregas gabung karo akademi Barcelona kanthi lengkap. Latihan awal yaiku minangka gelandang pertahanan sing main karo jeneng-jeneng terkenal kayata Gerard Piqué lan Lionel Messi. Sanajan dheweke dadi pencetak gol produktif, terkadang nyithak luwih saka 30 gol ing sawijining musim kanggo tim pemuda klub kasebut. Dheweke ora bisa main game tim pertama ing Camp Nou.

Wiwit cilik, Fàbregas nduduhake ketangguhan mental lan dedikasi kanggo game sing mbedakake minangka profesional sejati. Ing umur 8 taun, kanthi impen kanggo main profesional banget, Fàbregas wis latihan kanthi tenanan lan ngati-ati babagan panganan, milih iwak lan sayuran tinimbang panganan cepet. Ing umur 10, dheweke gabung karo akademi pemuda klub sepakbola FC Barcelona, ​​papan latihan terkenal kanggo sawetara pemain enom olahraga sing paling apik.

Ing musim panas 2003, Fàbregas nampilake talenta sing nyengsemake ing Kejuaraan Dunia FIFA U-17 ing Finlandia, ing endi playmaker kasebut nggawe Spanyol entuk posisi nomer loro, nyekel Golden Ball minangka pemain paling apik ing turnamen kasebut lan nampa penghargaan Golden Boot kanggo dadi pencetak gol terbanyak turnamen.

Kanggo Fàbregas, kaputusan kanggo ninggalaké omah lan mlumpat ing Inggris yaiku sing gedhé. Sadurunge sawetara wulan sawise FIFA U-17, Fàbregas nandatangani kontrak profesional pertamanya, kanthi klub Liga Utama Arsenal. Liyane iku sajarah.
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar